Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-17, 11:29   #2731
Izetka_
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
a jakiś biznes masz na oku? czy jeszcze zupełnie o tym nie myślałaś? może jakaś studentka za mniejszą kasę by się zajęła brzdącem? albo ciocia, sąsiadka?

co do butelek to chce na pewno antykolkowe a jakie to nie wiem chyba avent ale zamówię z netu, niby TT też ma dobre opinie ale kształtowo wole avent a pojemność na pewno 125 i 260 ale nie wiem czy po jednej czy po 2 butelkach, więc chętnie posłucham doświadczonych mam
Ja znam avent i są fajne, normalne bez udziwnień fajna widoczna podziała o TT szłyszałam, że ciężko się je myje

A jeśli chodzi o opiekę ja tutaj mam tylko kilka koleżanek z pracy, które pracują, i chrzestny męża z żoną tu mieszkaja a tak najblizszych mamy ok 70 km stad, więc nie mam za bardzu wyboru. Nie zastanawiałam się jeszcze nad biznesem, ale trzeba coś wykminic bo bedzie nam ciężko

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 11:57   #2732
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie to zupełnie nie wchodzi w grę on raczej nie podchodzi do tego tak, jego zadaniem jest praca i już zapowiedział, że mały ma go nie budzić w nocy wiec on się przeprowadza na kanapę a w zimę jak będzie miał wolne to on wstaje w nocy do młodego. Więc jego wolne po porodzie odpada niestety albo i stety bo nikt mnie nie będzie denerwował
To może przed Bożym Ciałem leć do szpitala to długi weekend będziecie mieć dla siebie a ja i tak się nie zdziwię jak po porodzie mąż zmieni podejście A kogoś będziesz miała do pomocy?
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Byłam wczoraj z mężusiem na spacerku i na gofrach dzisiaj tez widac piękne słoneczko, więc przydałoby sie wyjśc z domu, ale brak mi ochoty, zeby iśc samej na spacer

Pradip-i co z tymi ksiażkami???dzwonisz do tej Babki???
A ja sie boję porodu nie ze względu na ból, tylko na mocne krwawienie po tych zastrzykach co biorę mam nadzieję, że sie nie wykrwawię na śmierc
mmmm gofry na spacerek możemy chodzić we dwie bo u mnie mąż nie ma czasu nie no w ramach rozrywki byliśmy wczoraj w markecie po paletę zaprawy
Czekam na razie na telefon od mamy czy do mnie zajrzy a jak będę już wiedziała to przekręcę do tamtej babki
Cytat:
No pewnie, że tak wiecznie nie będziemy siedzieli we trojkę w domu ja jestem przerazona jak sobie damy rade po macierzyńskim bo ja chętnie wróciłabym do pracy, ale nie będę miała z kim zostawiac Juniora a z moja małą pensją nie opłaca się zatrudnaic Niańki będe musiała wymyślec jakis biznes domowy bo mamy kredyt i nie damy rady spłacac Go z pensji tylko męża

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Laseczki jakie macie butelki dla dzieci albo planujecie miec???pojemnośc i marka???

Wczoraj pisałam ze szwagierką co mi odda po moim chrześniaku i nie jest tak źle bo troche po nim, trochę po bratanicy dostanę przewijak, matę, leżaczek, baldachim do łóżeczka, ubranka, jakieś pieluchy tetrowe bo zostały im nowe, kocyki trochę tego zgarnę obejrzę w jakim stanie i wezmę co tam się mi będzie podobało
Ja też zastanawiam się jak sobie poradzimy finansowo po macierzyńskim a właśnie jak to jest z tym deklarowaniem długości urlopu? Kiedy to się robi?
Mam jedną dużą i jedną małą butelkę Aventu i chyba na razie nie będę dokupowała bo po co?
Ale Ci się fajnie z rzeczami dla małego trafiło
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 12:04   #2733
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
To może przed Bożym Ciałem leć do szpitala to długi weekend będziecie mieć dla siebie a ja i tak się nie zdziwię jak po porodzie mąż zmieni podejście A kogoś będziesz miała do pomocy?

Ja też zastanawiam się jak sobie poradzimy finansowo po macierzyńskim a właśnie jak to jest z tym deklarowaniem długości urlopu? Kiedy to się robi?
Mam jedną dużą i jedną małą butelkę Aventu i chyba na razie nie będę dokupowała bo po co?
Ale Ci się fajnie z rzeczami dla małego trafiło

mieszkamy z rodzicami a moja mama ostatnio już nie pracuje więc będę ją mieć ciągle pod dostatkiem kiedy tylko coś będę potrzebować, więc spokojnie dam radę do tego teściowa mieszka 500 m od nas wiec w razie problemów mam i ją a z tym Bożym Ciałem to dobre

bodajże ni później niż 14 od dnia porodu masz czas na złożenie wniosku i oświadczenia do miejsca pracy o wymiarze macierzyńskiego
Stary 2014-02-17, 12:10   #2734
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - o to za mnie poproszę spać podwójnie
zobaczysz, że mąż oszaleje na punkcie syneczka, ale fajnie, że będzie wstawał do niego jak będzie miał wolne

Ewelika - brawo, że nie zapomniałaś o zjeździe

Izetka - o nieeeee, znów mówicie o gofrach
fajnie, że dostaniesz te rzeczy - zawsze to lżej

Miałam butelkę ze smoczkiem NUK - smoczek miał za duży przepływ, małemu wylewało się z buźki, mam TT (260ml) za duża na początek ale nawet ładnie ssał, teraz kupiłam MAM (130ml) i są bardzo fajne, przepływ super, dobrze się niemi karmi, widać zza nich dzidziusia no i są samosterylizujące się (w mikrofali). Na początek koniecznie jakaś o małej pojemności, ale jeśli zamierzacie karmić piersią jedna zupełnie wystarczy.
Nie zgodzę się, że ciężko myje się butelkę TT, wręcz przeciwnie. Można zwykłą szczotką - choć ja mam taką do TT. Chyba, że mowa o tej butelce z tą dziwną rurką - to w takim razie nie mam doświadczenia.

Pradip - i dobrze, że się nie stresujesz, wszystko jest do przeżycia
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 12:28   #2735
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry

fiona, super że z hormonami ok

izetko, za synka. Chłopcy opanowują wątek

małgoś, piękny ten Wasz synek

za dużo nie napisałam, ale z grubsza ponadrabiałam
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 12:31   #2736
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Aldrin - o to za mnie poproszę spać podwójnie
zobaczysz, że mąż oszaleje na punkcie syneczka, ale fajnie, że będzie wstawał do niego jak będzie miał wolne

Ewelika - brawo, że nie zapomniałaś o zjeździe

Izetka - o nieeeee, znów mówicie o gofrach
fajnie, że dostaniesz te rzeczy - zawsze to lżej

Miałam butelkę ze smoczkiem NUK - smoczek miał za duży przepływ, małemu wylewało się z buźki, mam TT (260ml) za duża na początek ale nawet ładnie ssał, teraz kupiłam MAM (130ml) i są bardzo fajne, przepływ super, dobrze się niemi karmi, widać zza nich dzidziusia no i są samosterylizujące się (w mikrofali). Na początek koniecznie jakaś o małej pojemności, ale jeśli zamierzacie karmić piersią jedna zupełnie wystarczy.
Nie zgodzę się, że ciężko myje się butelkę TT, wręcz przeciwnie. Można zwykłą szczotką - choć ja mam taką do TT. Chyba, że mowa o tej butelce z tą dziwną rurką - to w takim razie nie mam doświadczenia.

Pradip - i dobrze, że się nie stresujesz, wszystko jest do przeżycia
postaram się odespać za Was wszystkie obym nie zapeszyła i nie przestała spać

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry

fiona, super że z hormonami ok

izetko, za synka. Chłopcy opanowują wątek

małgoś, piękny ten Wasz synek

za dużo nie napisałam, ale z grubsza ponadrabiałam
siemka wiecznie, fajnie, że ciagle do nas zaglądasz

ten tego gdzie fiona? mąż wrócił i kobiecina nam wsiąkła... oj tam się musi dziać
Stary 2014-02-17, 12:34   #2737
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
postaram się odespać za Was wszystkie obym nie zapeszyła i nie przestała spać

siemka wiecznie, fajnie, że ciagle do nas zaglądasz

ten tego gdzie fiona? mąż wrócił i kobiecina nam wsiąkła... oj tam się musi dziać
nie zapomniałam o Was . Tylko ciężko się wbić w przodujące tematy ciążowe . A i ostatnio cierpię na permanentny brak czasu
Stary 2014-02-17, 12:36   #2738
Malgos_12
Zakorzenienie

Wiecznie - super cię widzieć

hmmm też się zastanawiałam co z Fioną, ale co się dziwić
Stary 2014-02-17, 13:44   #2739
Izetka_
Zadomowienie

Wiecznie- fajnie, że wpadłaś co tam u Ciebie???jak psinka???

Fionka-wita jeszcze pewnie męża

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-17, 13:48   #2740
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecznie- fajnie, że wpadłaś co tam u Ciebie???jak psinka???

Fionka-wita jeszcze pewnie męża
tak na prawdę to u mnie nic nowego, prócz tego że mam mało czasu dla siebie .

Dziś lecę na usg zobaczyć czy "jajo" pękło - żołądek od samego rana mnie już boli

Psiak żyje . Uparty mały osiołek z niego, ale jakże kochany
Stary 2014-02-17, 13:58   #2741
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:

Dziś lecę na usg zobaczyć czy "jajo" pękło - żołądek od samego rana mnie już boli

to trzymam kciuki musi byc dobrze!!!

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-17, 15:27   #2742
Fikusek82
Wtajemniczenie

Boże co ja mam z tymi dziećmi. Nadia spadła mi na kant sofy warga przecięta w 3 miejscach i pęknięte dziąsło. Ząbki naszczęście nie widać żeby było z nimi coś nie tak. Tylko nie chce się do mnie nawet przytulić tak jakby to moja wina była tylko tata i tata jak do niej podejde to od razu płacze. Serio dziewczyny powodzenia wam życzę, niemowlę przy przedszkolaku to pryszcz.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 16:05   #2743
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - o matko! biedna ... trzeba szyć wargę? wołając tatę pewnie odreagowuje ból...
pamiętam jak mój brat uderzył szczęką w oparcie krzesła i wybił sobie zęba, na szczęście to był mleczak ale strasznie go bolało i trochę płakał...
Stary 2014-02-17, 16:45   #2744
Fikusek82
Wtajemniczenie

Nie nie trzeba nic szyc. Może w końcu do niej dotrze że po sofach się nie skacze bo gadanie do niej nie docieralo. Boleć ją na pewno bolało bo płakała dość długo. Jak Daria taka sierotka będzie to ja wymiękam.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 16:56   #2745
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - ehhh jak nie wiem czy Nadia tak szybko się zmieni
Stary 2014-02-17, 16:59   #2746
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Boże co ja mam z tymi dziećmi. Nadia spadła mi na kant sofy warga przecięta w 3 miejscach i pęknięte dziąsło. Ząbki naszczęście nie widać żeby było z nimi coś nie tak. Tylko nie chce się do mnie nawet przytulić tak jakby to moja wina była tylko tata i tata jak do niej podejde to od razu płacze. Serio dziewczyny powodzenia wam życzę, niemowlę przy przedszkolaku to pryszcz.
Biedactwo małe dobrze, że ząbków sobie nie wybiła...

Izetko aż ci zazdroszczę, że tyle rzeczy dostaniesz, będzie wam o wiele łatwiej dokupić brakujące.

Wiaterku fajnie, że się odzywasz

Fionka pewnie synka zaprowadziła do przedszkola i nie wychodzi z łóżka z mężulkiem

Ale się wkurzyłam, wczoraj K dokańczał malowanie łóżeczka małej, a akurat do dziadków przyjechał mój chrzestny i przyszedł do nas na chwilę. No i zobaczył to i dziś się do wiedziałam, że śmieli się u babci, że nie stać nas na nowe tylko starocie odnawiamy. Jeszcze do tego ciotka powiedziała, że mama moja ma małej uszyć baldachim i też nas obgadali z tego powodu. Mówię wam jak ja mogę nie cierpieć za to mojej rodziny od strony taty, wszystko im przeszkadza. Olewam ich zazwyczaj ale z tym łóżeczkiem i baldachimem to przesadzili, kurcze po co mam kupować nowe z płyty skoro moje jest w idealnym stanie i do tego drewniane. Z reszto świetnie wyszło K jego pomalowanie i jestem pewna w 100%, że gdyby wuj nie naszedł go jak maluje to by się nawet nie zorientował gdy będzie gotowe, ze to stare. A z tego, że mama ma mi uszyć baldachim to wręcz jestem dumna, bo będzie on dla mnie cenniejszy, niż taki i za 1tyś zł. I mogą mi naskoczyć z takimi tekstami to się wygadałam
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 17:05   #2747
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - kochana, nic więcej nie doradzę jak się nie przejmować. Niektórzy ludzie wręcz uwielbiają się wtrącać się w czyjeś sprawy i znajdą sobie jakikolwiek temat, jeśli nie widzieli by łóżeczka, znaleźliby coś innego .... współczuję ... ale szkoda nerwów
Stary 2014-02-17, 17:34   #2748
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
mieszkamy z rodzicami a moja mama ostatnio już nie pracuje więc będę ją mieć ciągle pod dostatkiem kiedy tylko coś będę potrzebować, więc spokojnie dam radę do tego teściowa mieszka 500 m od nas wiec w razie problemów mam i ją a z tym Bożym Ciałem to dobre

bodajże ni później niż 14 od dnia porodu masz czas na złożenie wniosku i oświadczenia do miejsca pracy o wymiarze macierzyńskiego
O przesądnej mamie pod ręką pamiętam ale nie wiedziałam że teściowa też tak blisko mieszka.
Dzięki za odp

Cytat:
Dajmy jej jeszcze trochę czasu niech się sobą nacieszą
Cytat:

Ale pieszczotliwie o psiaku piszesz
Jak po wizycie?
Dalej remont Cię tak pochłania czy kolejne rzeczy wzięłaś sobie na głowę?
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
biedny gapiszon wierzę że Ciebie aż serduszko boli ale wykorzystaj to że mała tuli się do taty i złap oddech bo zasługujesz
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45192362]
Ale się wkurzyłam, wczoraj K dokańczał malowanie łóżeczka małej, a akurat do dziadków przyjechał mój chrzestny i przyszedł do nas na chwilę. No i zobaczył to i dziś się do wiedziałam, że śmieli się u babci, że nie stać nas na nowe tylko starocie odnawiamy. Jeszcze do tego ciotka powiedziała, że mama moja ma małej uszyć baldachim i też nas obgadali z tego powodu. Mówię wam jak ja mogę nie cierpieć za to mojej rodziny od strony taty, wszystko im przeszkadza. Olewam ich zazwyczaj ale z tym łóżeczkiem i baldachimem to przesadzili, kurcze po co mam kupować nowe z płyty skoro moje jest w idealnym stanie i do tego drewniane. Z reszto świetnie wyszło K jego pomalowanie i jestem pewna w 100%, że gdyby wuj nie naszedł go jak maluje to by się nawet nie zorientował gdy będzie gotowe, ze to stare. A z tego, że mama ma mi uszyć baldachim to wręcz jestem dumna, bo będzie on dla mnie cenniejszy, niż taki i za 1tyś zł. I mogą mi naskoczyć z takimi tekstami to się wygadałam [/QUOTE]
i niech obgadują co ludziom będziesz chwile radości odbierać. Wy umiecie docenić wspomnienia i mama na pewno jest szczęśliwa że wolisz jej pracę od cudeniek które można kupić
Stary 2014-02-17, 17:59   #2749
fiona27
Zakorzenienie

Hej
Dziewuszki mężem się nacieszyłam do tego stopnia, ze już mnie denerwuje
Chodzi za mną jak cień- no wiecie co chce , ale ja chodzę z przy ścianie, bo nie mam chęci na bara bara
Fikusek biedna Nadusia, ale ona ciągle coś wymyśla, albo popada w tarapaty w tatusia z tego co czytam
Ewelika co za wredne ludzie A co im do tego? Malgos dobrze pisze, że tacy zawsze sobie znajdą jakiś temat mendy jedne
Wiecznie daj znać jak monitoring
Aldrin to Ci się poszczęściło dwie babcie gotowe do pomocy przy malutkim Każdy by tak chciał ...
Izetko mam podobną sytuację do Twojej odnośnie dalszej ewentualnej opieki nad dziećmi . Nie wiem jak ja to rozwiążę Jka mam zapłacić opiekunce tyle co zarobię to bez sensu jak dla mnie.
Malgos a kto zajmie się Kacperkiem po Twoim macierzyńskim ?
Justii za pierwszy miesiąc. Syneczek to się namęczy i Wy przy nim tak samo...
Pradip kiedy kolejne USG?

Moja przyjaciółka urodziła córeczkę i jestem w niej zakochana . Niech ona tylko wróci do domu to będę tam siedziała non stop chyba , że mnie wypędzą
Stary 2014-02-17, 18:07   #2750
Izetka_
Zadomowienie

Ewelika-nie martw się takim głupim gadaniem ile ja dałabym za to żeby moje dziecko spało w łóżeczku po mnie, albo żeby mama mi coś uszyła dla Niego jak dla mnie ludzie o płytkim myśleniu tego nie pojmą ważne, że dla Ciebie to wyjątkowe rzeczy

Fionka-no co Ty gzic się nie chcesz???jak to tak to??? dzidzia sama się nie zrobi no nie bądź żyła

Fiksuek-biedna Nadusia

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-17, 18:10   #2751
papryczka160
Wtajemniczenie

Dodałam zdjęcia do klubu brzuszka ;-)

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 18:13   #2752
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - to dowaliłaś z tym tekstem o dupsku przy ścianie hahahahah

nie wiem jak to rozwiążemy i co zrobimy po moim macierzyńskim, jeszcze troszkę mam czasu żeby się nad tym zastanowić. Nie chcę od razu zostawiać małego, na pełen etat raczej nie wrócę, bo wtedy w ogóle nie widziałabym Kacpra.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Papryczka - widać, że jesteście w ciąży fajowe zdjęcia
Stary 2014-02-17, 18:19   #2753
Izetka_
Zadomowienie

Papryczka-ale super zdjęcia rośniecie oboje w siłę

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-17, 18:21   #2754
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej
Chodzi za mną jak cień- no wiecie co chce , ale ja chodzę z przy ścianie, bo nie mam chęci na bara bara

Pradip kiedy kolejne USG?
Tyłek to sobie chowaj ale od przodu daj mu się dobrać
Może 27.02 oby...
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
lecę obejrzeć
Stary 2014-02-17, 18:24   #2755
papryczka160
Wtajemniczenie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45192362]

Ale się wkurzyłam, wczoraj K dokańczał malowanie łóżeczka małej, a akurat do dziadków przyjechał mój chrzestny i przyszedł do nas na chwilę. No i zobaczył to i dziś się do wiedziałam, że śmieli się u babci, że nie stać nas na nowe tylko starocie odnawiamy. Jeszcze do tego ciotka powiedziała, że mama moja ma małej uszyć baldachim i też nas obgadali z tego powodu. Mówię wam jak ja mogę nie cierpieć za to mojej rodziny od strony taty, wszystko im przeszkadza. Olewam ich zazwyczaj ale z tym łóżeczkiem i baldachimem to przesadzili, kurcze po co mam kupować nowe z płyty skoro moje jest w idealnym stanie i do tego drewniane. Z reszto świetnie wyszło K jego pomalowanie i jestem pewna w 100%, że gdyby wuj nie naszedł go jak maluje to by się nawet nie zorientował gdy będzie gotowe, ze to stare. A z tego, że mama ma mi uszyć baldachim to wręcz jestem dumna, bo będzie on dla mnie cenniejszy, niż taki i za 1tyś zł. I mogą mi naskoczyć z takimi tekstami to się wygadałam [/QUOTE]

Nie przejmuj się gadaniem , pewnie sa zazdrośni że oni takiego nie mają/mieli
A powiedz jak odnawiacie łóżeczko, bo ja też mam swoje drewniane i też do odświeżenia !

Cytat:
Hej
bez ociągania, męża za włosy do łóżka czy lasu i do roboty

Fikusku ja byłam taka sama jak twoja Nadia , wszędzie mnie pełno było , zawsze z siniakami , zdartymi kolanami czy szwami chodziłam. Może mój duperelek nie wda się we mnie.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 18:29   #2756
Konto usunięte

Cytat:
Hej

Moja przyjaciółka urodziła córeczkę i jestem w niej zakochana . Niech ona tylko wróci do domu to będę tam siedziała non stop chyba , że mnie wypędzą
mało się nie popłakałam ze śmiechu jak to przeczytałam no weź nie bądź taka daj mu trochę niech się chłopak nacieszy

A jak mała będzie miała na imię?

Macie rację dziewczyny, tak naprawdę to ja mam ich głęboko w i chyba ich to najbardziej boli tylko, że dopóki będę gadać na mnie to ja to zniosę i oleję ale jak powiedzą coś na moją córkę to ja się dopiero z nimi wszystkimi policzę W ogóle zauważyłam, że budzi się we mnie od jakiegoś czasu zew lwicy, niech ktoś tylko słówko wspomnie o mojej malutkiej nie tak jak powinien to od razu pazurki mi wychodzą
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 18:46   #2757
fiona27
Zakorzenienie

Papryczko super brzuszek i jak ładnie rośnie. Który to tydzień?Ale Tż ma chyba termin przed Tobą

Dziewczyny ja na prawdę nie mam chęci, a że lada dzień @ to nie mam też motywacji do działania , ale jestem podła sucz

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Eweliczka dziewczynka ma na imię Klaudia. Rodzice mają imiona na tę literę i córka też tak miała mieć

Byłam dziś na szmatkach i były takie piękne rzeczy dla noworodków nówki nierdzewni i przyszla mi myśl, a może cos kupię i nacieszę oko , no ale nie dałam spokój
Stary 2014-02-17, 18:48   #2758
Konto usunięte

Cytat:
Nie przejmuj się gadaniem , pewnie sa zazdrośni że oni takiego nie mają/mieli
A powiedz jak odnawiacie łóżeczko, bo ja też mam swoje drewniane i też do odświeżenia !

bez ociągania, męża za włosy do łóżka czy lasu i do roboty

Fikusku ja byłam taka sama jak twoja Nadia , wszędzie mnie pełno było , zawsze z siniakami , zdartymi kolanami czy szwami chodziłam. Może mój duperelek nie wda się we mnie.
K najpierw zdarł cienkim papierem ściernym cały lakier, odpylił wszystkie elementy i za pomocą pistoletu pomalował taką specjalną białą farbą wodną (nie pamiętam nazwy jak wróci z pracy K to ci napiszę), chyba jeszcze będzie je malował lakierem bezbarwnym matowym ale na razie się nad tym zastanawia

Brzuszek coraz większy przez moment zastanawiałam się na tym jednym zdjęciu, który to twój a który męża

Ja dziś będę grzeszyć zamówiłam u męża jak będzie wracał z pracy twistera z kfc

Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Czas edycji: 2014-02-17 o 18:51
Stary 2014-02-17, 19:39   #2759
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Może mój duperelek nie wda się we mnie.
u nas to nie wiadomo w kogo lepiej żeby się wdał... mąż w wieku 4 lat wlazł w gar ze smołą, w wieku 8 lat chciał sobie poderżnąć gardło o bieliźniarkę skacząc przez płot w wieki 12 lat prawie się wykastrował na drzewie, w wieku 28 prawie utopił się w kanale żerańskim i tak mogłabym w nieskończoność a ja wcale nie lepsza bo każde drzewo i mur był mój
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45193917]
Macie rację dziewczyny, tak naprawdę to ja mam ich głęboko w i chyba ich to najbardziej boli tylko, że dopóki będę gadać na mnie to ja to zniosę i oleję ale jak powiedzą coś na moją córkę to ja się dopiero z nimi wszystkimi policzę W ogóle zauważyłam, że budzi się we mnie od jakiegoś czasu zew lwicy, niech ktoś tylko słówko wspomnie o mojej malutkiej nie tak jak powinien to od razu pazurki mi wychodzą [/QUOTE]
no i super
Cytat:
Dziewczyny ja na prawdę nie mam chęci, a że lada dzień @ to nie mam też motywacji do działania , ale jestem podła sucz
mi przed @ zawsze najbardziej się chciało
Na ile mąż zjechał?
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45194333]
Ja dziś będę grzeszyć zamówiłam u męża jak będzie wracał z pracy twistera z kfc[/QUOTE]
jej już tyle miesięcy nie jadłam może mi też przywiezie jak ładie poproszę...
Stary 2014-02-17, 19:49   #2760
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pieszczotliwie o psiaku piszesz
Jak po wizycie?
Dalej remont Cię tak pochłania czy kolejne rzeczy wzięłaś sobie na głowę?
pochłania mnie dom i praca, no i moja chęć do nauki szycia

"Jaja" popekały. Endometrium piękne: 13 mm . Teraz czekam do 21.02, żeby ten progesteron zbadać - on wszystko wyjaśni (zesram się chyba do tego czasu ze stresu ). Dostałam 2 recepty. Jedną na CLO, drugą na jakiś inny lek, ale nie pamiętam nazwy (jeśli dobrze zrozumiałam gin to koszt jednej ampułki ok 100 zł, z czego potrzeba ok 4 szt, a jak doliczyć do tego wizyty to wychodzi prawie 1 tyś złotych ). Wybór leku zależy od tego nieszczęsnego wyniku. Boszzzz niech będzie zadowalający

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45192362]Biedactwo małe dobrze, że ząbków sobie nie wybiła...

Izetko aż ci zazdroszczę, że tyle rzeczy dostaniesz, będzie wam o wiele łatwiej dokupić brakujące.

Wiaterku fajnie, że się odzywasz

Fionka pewnie synka zaprowadziła do przedszkola i nie wychodzi z łóżka z mężulkiem

rodzinka niech takie teksty sobie w wsadzi . Po grom wpychają nos w nieswoje sprawy

Cytat:
cudny ten Twój brzuszek

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45193917] mało się nie popłakałam ze śmiechu jak to przeczytałam no weź nie bądź taka daj mu trochę niech się chłopak nacieszy

A jak mała będzie miała na imię?

Macie rację dziewczyny, tak naprawdę to ja mam ich głęboko w i chyba ich to najbardziej boli tylko, że dopóki będę gadać na mnie to ja to zniosę i oleję ale jak powiedzą coś na moją córkę to ja się dopiero z nimi wszystkimi policzę W ogóle zauważyłam, że budzi się we mnie od jakiegoś czasu zew lwicy, niech ktoś tylko słówko wspomnie o mojej malutkiej nie tak jak powinien to od razu pazurki mi wychodzą [/QUOTE]
ciążowa agresja

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
u nas to nie wiadomo w kogo lepiej żeby się wdał... mąż w wieku 4 lat wlazł w gar ze smołą, w wieku 8 lat chciał sobie poderżnąć gardło o bieliźniarkę skacząc przez płot w wieki 12 lat prawie się wykastrował na drzewie, w wieku 28 prawie utopił się w kanale żerańskim i tak mogłabym w nieskończoność a ja wcale nie lepsza bo każde drzewo i mur był mój

no i super

mi przed @ zawsze najbardziej się chciało
Na ile mąż zjechał?

jej już tyle miesięcy nie jadłam może mi też przywiezie jak ładie poproszę...
mi też
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości