Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-17, 19:56   #2761
Izetka_
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Pradip-to strach się bac po takich akcjach

O Matko KFC to i ja zjadłabym ze smakiem

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Wiecznie-to super, że endo takie ładne a wyniki muszą wyjsc dobrze!!! ojej aby wszystko Wam szło jak najlepiej

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 20:35   #2762
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - u mnie tż też ma wiele, baaaardzo wiele takich historii i ciągle się zastanawiamy jak on jeszcze żyje. Raz chciał się powiesić dla zabawy...

Wiecznie - to trzymamy kciuki!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 21:08   #2763
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
pochłania mnie dom i praca, no i moja chęć do nauki szycia

"Jaja" popekały. Endometrium piękne: 13 mm . Teraz czekam do 21.02, żeby ten progesteron zbadać - on wszystko wyjaśni (zesram się chyba do tego czasu ze stresu ). Dostałam 2 recepty. Jedną na CLO, drugą na jakiś inny lek, ale nie pamiętam nazwy (jeśli dobrze zrozumiałam gin to koszt jednej ampułki ok 100 zł, z czego potrzeba ok 4 szt, a jak doliczyć do tego wizyty to wychodzi prawie 1 tyś złotych ). Wybór leku zależy od tego nieszczęsnego wyniku. Boszzzz niech będzie zadowalający
A co szyjesz?
Teraz miałaś cykl bez wspomagaczy prawda? to skoro wszystko jest tak ładnie to czemu masz brać clo albo to drugie? Trzymam kciuki z całej siły za dobry wynik
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - u mnie tż też ma wiele, baaaardzo wiele takich historii i ciągle się zastanawiamy jak on jeszcze żyje. Raz chciał się powiesić dla zabawy...
Pewnie z tego samego powodu co mój dla zabawy chciał się kąpać we wrzątku gotującym się palenisku bo się z siostrą w dzikie plemiona bawili
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 21:14   #2764
Fikusek82
Wtajemniczenie

No i Nadia wylądowała na pogotowiu, warga jej spuchła, ma dwa razy taka jak normalnie do tego całą ma siną i jej ciągle krew leci i jakiś krwiaczek się zrobił na dziąśle. Stwierdziłam że lepiej jechać bo non stop płaczę musi ja bardzo to boleć. Małż pojechał a ja zostałam z Darią w domu.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 21:19   #2765
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
No i Nadia wylądowała na pogotowiu, warga jej spuchła, ma dwa razy taka jak normalnie do tego całą ma siną i jej ciągle krew leci i jakiś krwiaczek się zrobił na dziąśle. Stwierdziłam że lepiej jechać bo non stop płaczę musi ja bardzo to boleć. Małż pojechał a ja zostałam z Darią w domu.
ojej to się narobiło daj znac co tam powiedzą na tym pogotowiu

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-17, 21:40   #2766
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Biedne maleństwo Widok cierpiącego dziecka jest najgorszy na świecie.
Ucałuj ją ode mnie i od Marcelka

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Ewelika - mniej wy☠☠☠..., a będzie Ci dane! Nie przejmuj się rodziną! Niech sobie gadają, widocznie Ci zazdroszczą i tyle!
Ile Ja bym dała, żeby mieć takie łóżeczko dla Marcelka

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Fiona - toć daj chłopu, bo mu w końcu jajca napuchną i dopiero będzie problem.
Teraz włoży wyjmie i się przyjmie, a za 9 miesięcy będzie córka !

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ja dziś zadzwoniłam do neurologa pediatry (jedynej od dzieci w Nasyzm mieście) umówić się na prywatna wizytę, żeby sprawdziła czy Marcelek nie ma napięcia mięśniowego i co usłyszałam "nie interesuje ja, że miesięczne dziecko płacze, niech Pani idzie do pediatry, a nie do mnie, a po za tym czemu pani do mnie teraz dzwoni, nie mogę rozmawiać bo jadę samochodem" - zagotowałam się i na koniec powiedziałam jej, że nie mam kultury ani wrodzonej ani nabytej i jest od tego jak dup... od srania, żeby mnie przyjeła, ale skoro nie to łaski bez. Tak mnie w☠☠☠☠... babsko, że mało telefonu przez balkon nie wy☠☠☠..., trudno nie będę sie prosić idiotki, poszukam w Warszawie neurologa dziecięcego i pojadę na wizytę.

Mojego kuzyna syn też miał leniwe jelitka, a spowodowane było to napięciem mięśniowym, ćwiczenia w domu pomogły i mały przestał cierpieć, więc chciałam żeby Nam sprawdzili czy Marcelek tego nie ma, ale oczywiście wielka pani dr miała do mnie pretensje, że odebrała telefon jak kierowała samochodem
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 21:41   #2767
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
A co szyjesz?
Teraz miałaś cykl bez wspomagaczy prawda? to skoro wszystko jest tak ładnie to czemu masz brać clo albo to drugie? Trzymam kciuki z całej siły za dobry wynik

Pewnie z tego samego powodu co mój dla zabawy chciał się kąpać we wrzątku gotującym się palenisku bo się z siostrą w dzikie plemiona bawili
na razie jeszcze nic . Uczę się obsługi maszyny i coś tam zwężałam

Ten cykl też miałam na wspomagaczach , grudniowy też, tylko w styczniu było bez Clo
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 21:52   #2768
justiii87
Zakorzenienie

papryczka - Tż to chyba termin ma na dniach? Ładny brzuszek

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

wiecznie - Jak ja bym chciała umieć szyć, mam tyle pomysłów na stroje, ale brak talentu, a teściowej plecy wysiadły, poprawki zrobi, ale na większe szycie nie mam co liczyć, może Ty mi będziesz szyć?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Dobranoc

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

ale mojego Tz chyba nikt nie przebije z odwalaniem jak był mały - Mieszkali w wieżowcu na 10 piętrze, Tż miał 4 lata i przeszedł z jednego balkonu na drugi do sąsiadów, położył sobie taką półkę z szafki i poraczkował. Teściowa zemdlała jak Go zobaczyła w połowie drogi, a teść podobno wtedy stracił połowę włosów.
Pojechał do babci na wakacje, u babci latały kury na podwórku, wziął zrobił pętle i przerzucił przez gałąź od drzewa, a tą pętle ułożył w trawie i nasypał ziaren, żeby kury przyszły, jak kury w najlepsze się najadały on pociągnął za sznurek i złapał wszystkie kury na nogi i wisiały na drzewie, miały powyrywane łapy i wszystkie trzeba było od razu na rosół, tego samego dnia Tż wracał już do domu bo babcia zadzwoniła po teściów i powiedziała, że tego szatana nie będzie trzymać.
A jak chodził do przedszkola to był najgorszy w grupie, przedszkolanka wezwała rodziców naskarżyć się jaki to On jest niedobry, że jak Pani sika w łazience to M ją podgląda, w tym czasie co Pani się skarżyła, Tż siedział pod jej krzesełkiem i odkręcał śrubki także na sam koniec Pani spadła z rozkręconego krzesełka. Miał wtedy 4 albo 5 lat.
Teście w oknach mieli takie kratki pozakładane bo M był straszny i nie mogli dać mu rady, a po akcji z balkonem musieli jakoś zabezpieczyć wszystkie okna.
Stary 2014-02-17, 22:08   #2769
Izetka_
Zadomowienie

Justii-ale powiedziałaś Tej Babie co ja bym dała za takie gadane ale masz racje łaski nie robi, a lekarzy jest na pęczki, więc niech spada a co do akcji męża zaraz posikam się ze śmiechu chociaż ja chyba na zawałbym zeszła jakby moje dziecko chodziło między balkonami

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-17, 22:37   #2770
Fikusek82
Wtajemniczenie

Justii i dobrze babsku powiedziałaś. Wasi tż to dobrzy są aż strach dzieci mieć. Mój oko sobie wybił o mały włos razem z siostrą skakali na "skakance" którą był kabel od odkurzacza i się wywalil i walnal o kant stołu. Musieli mu szyc pod samym okiem jakieś dwa cm i byłoby po oku.
Nadia już wróciła mamy jej dawać płynne jedzenie bo gryźć nie może bo ma warge peknietą od środka też i dlatego tak jej spuchło, ale tego widoku lejacej się krwi z buzi to chyba nie zapomnę do końca życia.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-02-17, 22:44   #2771
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
papryczka - Tż to chyba termin ma na dniach? Ładny brzuszek

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

wiecznie - Jak ja bym chciała umieć szyć, mam tyle pomysłów na stroje, ale brak talentu, a teściowej plecy wysiadły, poprawki zrobi, ale na większe szycie nie mam co liczyć, może Ty mi będziesz szyć?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Dobranoc

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

ale mojego Tz chyba nikt nie przebije z odwalaniem jak był mały - Mieszkali w wieżowcu na 10 piętrze, Tż miał 4 lata i przeszedł z jednego balkonu na drugi do sąsiadów, położył sobie taką półkę z szafki i poraczkował. Teściowa zemdlała jak Go zobaczyła w połowie drogi, a teść podobno wtedy stracił połowę włosów.
Pojechał do babci na wakacje, u babci latały kury na podwórku, wziął zrobił pętle i przerzucił przez gałąź od drzewa, a tą pętle ułożył w trawie i nasypał ziaren, żeby kury przyszły, jak kury w najlepsze się najadały on pociągnął za sznurek i złapał wszystkie kury na nogi i wisiały na drzewie, miały powyrywane łapy i wszystkie trzeba było od razu na rosół, tego samego dnia Tż wracał już do domu bo babcia zadzwoniła po teściów i powiedziała, że tego szatana nie będzie trzymać.
A jak chodził do przedszkola to był najgorszy w grupie, przedszkolanka wezwała rodziców naskarżyć się jaki to On jest niedobry, że jak Pani sika w łazience to M ją podgląda, w tym czasie co Pani się skarżyła, Tż siedział pod jej krzesełkiem i odkręcał śrubki także na sam koniec Pani spadła z rozkręconego krzesełka. Miał wtedy 4 albo 5 lat.
Teście w oknach mieli takie kratki pozakładane bo M był straszny i nie mogli dać mu rady, a po akcji z balkonem musieli jakoś zabezpieczyć wszystkie okna.
i dobrze babsku powiedziałaś . Wielka pani się znalazła
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 22:46   #2772
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Justii i dobrze babsku powiedziałaś. Wasi tż to dobrzy są aż strach dzieci mieć. Mój oko sobie wybił o mały włos razem z siostrą skakali na "skakance" którą był kabel od odkurzacza i się wywalil i walnal o kant stołu. Musieli mu szyc pod samym okiem jakieś dwa cm i byłoby po oku.
Nadia już wróciła mamy jej dawać płynne jedzenie bo gryźć nie może bo ma warge peknietą od środka też i dlatego tak jej spuchło, ale tego widoku lejacej się krwi z buzi to chyba nie zapomnę do końca życia.
nawet nie chce myslec jak to wyglądało ale dobrze, ż eto tylko pękniecie zdrówka dla Malutkiej

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-17, 23:19   #2773
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - to dobrze, że ją obejrzeli. Dostała jakieś przeciwbólowe?

Justii - ci nasi faceci to chyba wrodzone mają takie "wspaniałe" pomysły, ale co się dziwić, jego mama nie była lepsza. Mój tż jak dostał linijką od przedszkolanki, to jej ją wyrwał i też oberwała. W liceum chwali się z kolegą w maleńkim kantorku i ponieważ nie było miejsca weszli na jakąś umywalkę i "niechcący" wypadli razem ze ścianą do innej klasy, gdzie akurat ich wychowawczyni miała lekcje.... poza tym bardzo często przesiadywali z kolegą na parapecie (z nogami w dole) na 5 piętrze (z tym, że to prawie jak 7 piętro) i zamykali okno jak się ukrywali przed rodzicami, że palą. Poza tym prawie mieszkał w zoo. Znali tajne przejście i siedzieli sobie na wieży po zamknięciu, nawet mieli tam własną ławkę taką z parku. No i zabawy typu zawiązanie cegłówki na sznurku i kręcenie tym naokoło i w pewnym momencie ta osoba puszczała ten sznurek z cegłą i jak ktoś oberwał to potem on kręcił .. eh tych sytuacji to było tyle, że książka by powstała.

Ja mam wrażenie, że na początku Kacper miał wzmożone napięcie, dlatego tyle badań mu robili, ale teraz te niepokojące zachowania ustały, ale czekamy jeszcze na wyniki rezonansu i te dokładniejsze z EEG mózgu.

Pradip - też niezła historia to było dzieciństwo co nie?
Stary 2014-02-17, 23:52   #2774
Fikusek82
Wtajemniczenie

Ale chłopy to coś w genach mają i przechodzi z pokolenia na pokolenie mój tata skoczył na siano a tam kosa była, blizna na 30 cm kilkanaście lat później obciał sobie palca piłą elektryczną (tak zakończył przygodę z robieniem mebli). Chociaż kobietom też nic nie brakuje. Ciotka rzuciła nożem w brata swojego wbił mu się w nogę. Mama przebila stopę prętem wystającym z ziemi. Babcia biegła do okna nie wychamowała przeleciała przez wersalke i podbiła oko. Siostra tż spadła ze schodów i zdarla sobie skórę z czoła bo nie amortyzowala upadku rekami bo nie chciała łokci sobie zedrzec . Ja zlecialam w górach ze zbocza i skręciłam kostkę bo mi się chciało strumyk oglądać. I jak tu moje dzieci mają być normalne.

Małgoś nic przeciwbólowego jej nie dali, dostała za to pluszowego misia na pocieszenie. Jak będzie ją bardzo boleć to jej dam nurofen. Jak narazie siedzi u siebie w pokoju wykapana i bawi się nowym miskiem. Już nie mam gdzie stawiać tych maskotek.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-02-18, 00:37   #2775
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - to jak sie bawi to pewnie nie boli ja tak strasznie. Dzielna z niej dziewczyna!
o tak... kobietom tez nic nie brakuje moja mama jak byla dzieckiem to plywala na krze lodowej na rzece, za to tesciowa jak byla burza to poszla kąpać sie w rzece ale pod mostem zreszta ona to aparatka wiec o niej tez dlugo by opowiadac
Stary 2014-02-18, 07:23   #2776
Aldrin
Zakorzenienie

Witajcie, Wasze historie dzieciństwa są boskie

Cytat:
tak na prawdę to u mnie nic nowego, prócz tego że mam mało czasu dla siebie .

Dziś lecę na usg zobaczyć czy "jajo" pękło - żołądek od samego rana mnie już boli

Psiak żyje . Uparty mały osiołek z niego, ale jakże kochany
Do 21 już nie długo, oby tylko wyniki były jak najlepsze

Cytat:
Boże co ja mam z tymi dziećmi. Nadia spadła mi na kant sofy warga przecięta w 3 miejscach i pęknięte dziąsło. Ząbki naszczęście nie widać żeby było z nimi coś nie tak. Tylko nie chce się do mnie nawet przytulić tak jakby to moja wina była tylko tata i tata jak do niej podejde to od razu płacze. Serio dziewczyny powodzenia wam życzę, niemowlę przy przedszkolaku to pryszcz.
Biedna Nadia, jak przespała noc? dzisiaj jest już odrobinkę lepiej. Małe biedactwo

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45192362]
Ale się wkurzyłam, wczoraj K dokańczał malowanie łóżeczka małej, a akurat do dziadków przyjechał mój chrzestny i przyszedł do nas na chwilę. No i zobaczył to i dziś się do wiedziałam, że śmieli się u babci, że nie stać nas na nowe tylko starocie odnawiamy. Jeszcze do tego ciotka powiedziała, że mama moja ma małej uszyć baldachim i też nas obgadali z tego powodu. Mówię wam jak ja mogę nie cierpieć za to mojej rodziny od strony taty, wszystko im przeszkadza. Olewam ich zazwyczaj ale z tym łóżeczkiem i baldachimem to przesadzili, kurcze po co mam kupować nowe z płyty skoro moje jest w idealnym stanie i do tego drewniane. Z reszto świetnie wyszło K jego pomalowanie i jestem pewna w 100%, że gdyby wuj nie naszedł go jak maluje to by się nawet nie zorientował gdy będzie gotowe, ze to stare. A z tego, że mama ma mi uszyć baldachim to wręcz jestem dumna, bo będzie on dla mnie cenniejszy, niż taki i za 1tyś zł. I mogą mi naskoczyć z takimi tekstami to się wygadałam [/QUOTE]

Ludzie muszą o czymś gadać a Twoje łóżeczko jest tysiąc razy lepsze od tych nowych, więc olej ich sikiem prostym a baldachim jaki uszyje Twoja mama to nic tylko się chwalić, ludzie naprawdę nie mają w życiu co robić tylko obrabiać tyłki

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej
Dziewuszki mężem się nacieszyłam do tego stopnia, ze już mnie denerwuje
Chodzi za mną jak cień- no wiecie co chce , ale ja chodzę z przy ścianie, bo nie mam chęci na bara bara
hahahaha no nie bądź już taka daj się chłopowi nacieszyć

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Dodałam zdjęcia do klubu brzuszka ;-)
Czemu ja nie widzę?

Justii bardzo dobrze nagadałaś tej babie
Stary 2014-02-18, 09:17   #2777
Fikusek82
Wtajemniczenie

Aldrin noc przespała dobrze ani razu się nie obudziła ale warga spuchła jeszcze bardziej od wczoraj i jest cała sina od zewnątrz.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-02-18, 09:39   #2778
Izetka_
Zadomowienie

Dzień dobry Kobietki

Miłego dnia chciałam życzyc Wczoraj wysłałam zgłoszenie do szkoły rodzenia mam nadzieję, że mnie zapiszą, bo to darmowa szkoła i mam ją nawet blisko domu Miałam się nie zapisywac, ale siedzę w tym domu bezproduktywnie to przynajmniej posiedzę raz w tygodniu tam i się może czegoś dowiem

Aldrin-zdjęcia Papryczki są w ogólnym albumie w klubie

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Fiksuek-pewnie porządnie ją obiła biedna

Michaś
02.07.2014r.

Edytowane przez Izetka_
Czas edycji: 2014-02-18 o 09:49
Stary 2014-02-18, 09:51   #2779
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - czy można kupić u ciebie trochę snu, jak już tak wysypiasz się za nas wszystkie?
młody obudził się o 3.30 i nie spał do około 6.30 ... czemu on uwielbia marudzić w nocy i to prawie każdej nocy?
Stary 2014-02-18, 09:53   #2780
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kobietki

Miłego dnia chciałam życzyc Wczoraj wysłałam zgłoszenie do szkoły rodzenia mam nadzieję, że mnie zapiszą, bo to darmowa szkoła i mam ją nawet blisko domu Miałam się nie zapisywac, ale siedzę w tym domu bezproduktywnie to przynajmniej posiedzę raz w tygodniu tam i się może czegoś dowiem

Aldrin-zdjęcia Papryczki są w ogólnym albumie w klubie

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Fiksuek-pewnie porządnie ją obiła biedna
no to kciuki abyś się dostała

no co za budyn faktycznie, ale jestem ślepa dzięki za oświecenie mnie

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Aldrin - czy można kupić u ciebie trochę snu, jak już tak wysypiasz się za nas wszystkie?
młody obudził się o 3.30 i nie spał do około 6.30 ... czemu on uwielbia marudzić w nocy i to prawie każdej nocy?

chętnie ci oddam za darmo wczoraj się położyłam o 21.30 i obudziłam się dopiero o 5 ale jeszcze zasnęłam do tej 6, więc trochę mogę oddać każdej
Stary 2014-02-18, 09:57   #2781
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Małgoś nic nie mów bo moje dziecię też pół dnia nie daje o sobie znac a w nocy wirga jak tak będzie jak wyjdzie na świat to będe chodziła na rzęsach Kacperek lubi nocne wojaże śpij razem z Nim w dzień:0

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

W Dzień Dobry TVN mówią jak się ubierac w ciaży

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-18, 10:15   #2782
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Małgoś nic nie mów bo moje dziecię też pół dnia nie daje o sobie znac a w nocy wirga jak tak będzie jak wyjdzie na świat to będe chodziła na rzęsach Kacperek lubi nocne wojaże śpij razem z Nim w dzień:0

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

W Dzień Dobry TVN mówią jak się ubierac w ciaży

i w co mamy się ubierać?
Stary 2014-02-18, 10:21   #2783
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
i w co mamy się ubierać?
Nic ciekawego nie mówili spodnie z panelem pokazywali, luźne bluzki takie dłuższe, najlepiej one size, żeby później się przydały...czyli wiemy to

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-18, 10:30   #2784
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Nic ciekawego nie mówili spodnie z panelem pokazywali, luźne bluzki takie dłuższe, najlepiej one size, żeby później się przydały...czyli wiemy to

to faktycznie nic nowego a pewnie cały "wywiad" trwał 2 min

aha papryczka masz ładniutki brzuszek mąż też
Stary 2014-02-18, 11:12   #2785
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - on wczoraj od rana praktycznie nie spal do 13.00 a potem jak zasnal to chcialam skorzystac z tego i zrobilam obiad, pranie, sprzatnelam i tak zlecialo. Potem zasnelam razem z nim na godzinke ale to nie to samo co kilka godzin ciaglego snu... najdluzej spalam chyba z 3.5 godz w sobote a teraz to max 1,5-2.
Stary 2014-02-18, 11:14   #2786
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze że z nią Tż pojechał doczytałam że noc miałaś spokojną ale obawiam się że dziś możeją bardziej boleć niż wczoraj dzielna z niej dziewczyna...
Cytat:

Ja dziś zadzwoniłam do neurologa pediatry (jedynej od dzieci w Nasyzm mieście) umówić się na prywatna wizytę, żeby sprawdziła czy Marcelek nie ma napięcia mięśniowego i co usłyszałam "nie interesuje ja, że miesięczne dziecko płacze, niech Pani idzie do pediatry, a nie do mnie, a po za tym czemu pani do mnie teraz dzwoni, nie mogę rozmawiać bo jadę samochodem" - zagotowałam się i na koniec powiedziałam jej, że nie mam kultury ani wrodzonej ani nabytej i jest od tego jak dup... od srania, żeby mnie przyjeła, ale skoro nie to łaski bez. Tak mnie w☠☠☠☠... babsko, że mało telefonu przez balkon nie wy☠☠☠..., trudno nie będę sie prosić idiotki, poszukam w Warszawie neurologa dziecięcego i pojadę na wizytę.

Mojego kuzyna syn też miał leniwe jelitka, a spowodowane było to napięciem mięśniowym, ćwiczenia w domu pomogły i mały przestał cierpieć, więc chciałam żeby Nam sprawdzili czy Marcelek tego nie ma, ale oczywiście wielka pani dr miała do mnie pretensje, że odebrała telefon jak kierowała samochodem
Co za babsko parszywe poszukaj w Wawie neurologa i zajedź do mnie przy okazji
Cytat:
na razie jeszcze nic . Uczę się obsługi maszyny i coś tam zwężałam

Ten cykl też miałam na wspomagaczach , grudniowy też, tylko w styczniu było bez Clo
no tak przecież to już luty
Ja za pierwszym razem usiadłam do maszyny skracać spodnie z elastycznego materiału i się zdenerwowałam bo za mocno je naciągałam szyjąc
Cytat:

To chyba w Waszym przypadku lepiej żeby Marcel odziedziczył po mamie niewyparzony język niż pomysły po tacie

Ja najbardziej lubiłam przesiadywać u siebie na dachu (blok ma 20 pięter) i kiedyś zastali mnie tam panowie remontujący balkony i tak od słowa do słowa pozwolili mi zejść po ścianie na linach. Chciałam zapukać mamie w okno bo mieszkałyśmy na szczycie ale wolałam żeby jednak nie dostała zawału i dopiero po kilku miesiącach zobaczyła zdjęcie z tej eskapady
Cytat:
Pradip - też niezła historia to było dzieciństwo co nie?
Oj było i wiecie co tak sobie myślę że my to jednak mieliśmy fajniej niż nasze dzieci. Ile nam było potrzeba do dobrej zabawy? kilka patyków, butelka z piaskiem czy kamienie i dziecka cały dzień nie było a teraz? Ten telefon to bee bo nie ma super aparatu, ten kład ma tylko 3 biegi więc chłam itd. Nasze wspomnienia pozostaną z nami na zawsze a dzisiejsza młodzież co opowie swoim dzieciom? Jak w bramie stali cały dzień? Smutne to trochę...
Cytat:
Ale chłopy to coś w genach mają i przechodzi z pokolenia na pokolenie mój tata skoczył na siano a tam kosa była, blizna na 30 cm kilkanaście lat później obciał sobie palca piłą elektryczną (tak zakończył przygodę z robieniem mebli). Chociaż kobietom też nic nie brakuje. Ciotka rzuciła nożem w brata swojego wbił mu się w nogę. Mama przebila stopę prętem wystającym z ziemi. Babcia biegła do okna nie wychamowała przeleciała przez wersalke i podbiła oko. Siostra tż spadła ze schodów i zdarla sobie skórę z czoła bo nie amortyzowala upadku rekami bo nie chciała łokci sobie zedrzec . Ja zlecialam w górach ze zbocza i skręciłam kostkę bo mi się chciało strumyk oglądać. I jak tu moje dzieci mają być normalne.
Kobiety nigdy nie będą gorsze od mężczyzn
Cytat:
Dzień dobry Kobietki

Fajnie że się zgłosiłaś Skoro to a darmo to jak trafisz na taką jak Justii to sobie odpuścisz a jak na taką jak ja to będziesz zadowolona

Izetko, Aldrin, Ewelika,Papryczka
jak chcecie trochę info o porodzie które nam przesłała położna to podajcie mail
Cytat:
Zaczynam się bać bo mój ile razy się w nocy nie budzę to ciągle buszuje w brzuchu
Cytat:
chętnie ci oddam za darmo wczoraj się położyłam o 21.30 i obudziłam się dopiero o 5 ale jeszcze zasnęłam do tej 6, więc trochę mogę oddać każdej
ale Ci dobrze

Spotkałam się z tą babką od książek i przywiozła mi 2 o samej ciąży i noworodku i jedną 2 i 3 rok z życia dziecka
Stary 2014-02-18, 11:19   #2787
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin - on wczoraj od rana praktycznie nie spal do 13.00 a potem jak zasnal to chcialam skorzystac z tego i zrobilam obiad, pranie, sprzatnelam i tak zlecialo. Potem zasnelam razem z nim na godzinke ale to nie to samo co kilka godzin ciaglego snu... najdluzej spalam chyba z 3.5 godz w sobote a teraz to max 1,5-2.
kiedyś mi ktoś powiedział, że dom i obiad mało ważny jak dziecko idzie spać to mama ma iść spać razem z nim, więc olej obiady i sprzątanie a połóż się z Kacperkiem może trochę odpoczniesz w ciągu dnia

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Izetko, Aldrin, Ewelika,Papryczka
jak chcecie trochę info o porodzie które nam przesłała położna to podajcie mail

Spotkałam się z tą babką od książek i przywiozła mi 2 o samej ciąży i noworodku i jedną 2 i 3 rok z życia dziecka
pewnie że chce zaraz ci wysle priv

no widzisz ty to masz szczęście do ludzi
Stary 2014-02-18, 11:21   #2788
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-to super z tymi książkami ale Ci się sfarciło to nasze maluszki mają podobny tryb, będziemy się wspierały w nocnych walkach

a e-mail wpisze w klubie tam gdzie numery telefonów, może się kiedyś przyda Dziękuję

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-18, 11:25   #2789
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że chce zaraz ci wysle priv
poszło
Cytat:
Pradip-to super z tymi książkami ale Ci się sfarciło to nasze maluszki mają podobny tryb, będziemy się wspierały w nocnych walkach

a e-mail wpisze w klubie tam gdzie numery telefonów, może się kiedyś przyda Dziękuję
Chciałam napisać że będziemy mogły sobie pogadać w nocy i aż się sama z siebie zaczęłam śmiać że byba jednak będę robić wtedy co innego niż siedzieć na forum
Zaraz zajrzę do klubu i Ci wyślę

Małgoś Justii
jak pępuszki Waszych chłopaków?
Stary 2014-02-18, 11:32   #2790
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:

jednak znów mamy to samo
Marcel nie spał od 24 do 3 , a kolejna pobudka już o 5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości