|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Witam się z rana!
Yae Antonio słoneczka kochane rośnijcie zdrowo a mój Leo dziś kończy 14 miesięcy kurde jako on juz jest duży ![]() Cytat:
Sylwietta no właśnie to kosmetyka ale to jest naprawdę b.nieestetyczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki, nie znam nexta on line musze zobaczymć Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Sylwia! Wow! ale ma apetycik Bartulo! moja to osttanio ledwo co obiadek zje. Kanapki jeden kęs i tyle.. ale tot chyba te zęby, ciągle bierze łapki do buzi, mimo ze jej smaruje itd...
Iwfka, ja tez troche czekam na snieg ..bo kupilam deske i d.pa jeszcze nie smigalam ![]() Debrah, nie mamy Cię dosc z tematem jedzeniowym, od tego jestesmy zeby wspierać ![]() Amelka wlasnie drzemkuje a ja próbuje ogarnąć chate, wlasnie robie jej zupke i bede smazyc naleśniki, tzt mi zabrał samochód;/ a ja mam pusto w lodówce i musze improwizować ![]() Kurna, w czwartek do szkoły, ale mam plan, od rana do 18 i mam jeszcze 4 h okienko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale pięknie za oknem ![]() Lady-widziałam że dziś karmienie mieliście po 2 i o 6. Oskar dziś tak samo. Moim zdaniem jest ok(nie za dużo),dlaczego Ci nie pasuje? Jest jedno w nocy,jedno rano i ok. Chcesz całkiem wykluczyć nocne karmienie?
#3904 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy u nas na wątku miała któraś w ciąży cytomegalie?
moja kolezanka jest w ciąży i wyszedł jej ten wirus, lekarze ją nastraszyli że może powodować poważne wady plodu ![]() zna któras to z praktyki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Yae, Antosiu, szkraby nasze, sto latek dla Was.
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za pamięć. ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45203158] eeee czemu takie dziwne połączenie? ![]() [/QUOTE] No bo jak nie zje samego żółtka ani samego mięsa, a w serku nie wyczuła i zjadła, no to takie wychodzą z tego połączenia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Witam się na dobre po weekendzie ![]() STO LAT dla YAE i ANTONIA My w sobote byliśmy w Rzeszowie, wogóle histerioza ze spaniem, od rana usnęła dopiero po 12 w samochodzie na pół godziny, przez to nie chciała wogóle mleka, zjadła tylko swój obiadek i z nami w barze: ciasto z pizzy + mięso. Jak bosko wyglądała jak tak siedziała za stołem i zajadała. W niedzielę wybraliśmy się na spcer: 3,5km w jedną stronę a ja na mega wysokich obcasach bo płaskie kozaki się rozleciały. Dzisiaj jade kupić chyba nowe, Tż ma mi zasponsorować ![]() Od niedzieli Oliwka próbuje sama chodzić, wygląda to tak że wstaje z krzesełka, uśmiecha się, zamyka oczy i przed siebie. Oczywiście liczy że ją złapię. I tym sposobem zrobiła sama już 3 kroczki. Wczoraj cały dzień byłyśmy same. Wstała przed 6 ![]() ![]() Dziewczyny wrzuce Wam jutro sukienki jakimi dysponuje na roczek w zawrotnej liczbie 3, doradzicie ?? A i byłam w pepco, nowa "kolekcja" już jest i po wypłacie kupię parę rzeczy na lato. Swoją drogą dziwne tam rozmiary mają, pisze że na dwa lata spodenki/leginsy a za chiny bym Oliwki nie dała rady w to ubrać. Meneq świętujecie w Japoni medela w skokach??
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pasuje pasuje, ale ostatnio się parę razy zdarzyło, że butla była 20 - 1 - 2 - 4 - 5 :P i tu się martwiłam, tak jak dzisiaj jest okej ![]()
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
hope a może coś słodkiego?
pstryczku są niewiele większe ![]() marsi jak ten czas leci ![]() ![]() sto lat dla Yae i Antonia, dużo zdrówka i radości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
nancy - dzieki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ale 2letnie dziecko to już chodzi, z reguły jest już nieco w górę wyciągnięte i szczuplejsze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
kurcze tylko że rossmanowskie raz mieliśmy i u nas to była kiszka.. 3 bodajże mielismy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Wtajemniczenie
|
Buziaki urodzinowe dla Yae i Antosia, i spóźnione dla Kubusia nawijkowego
![]() ![]() ![]() marsi - my mamy taką kurtałkę z zary http://allegro.pl/piekna-parka-zara-...986729516.html. Ona jaśniejsza jest niż tu na zdjęciu wygląda. W k. zdjęcie Igiego w niej jest. Futerko z kaptura się odpina i wtedy jest bardziej wiosenna ![]() pstryczku, hope - co do pieluszek to my już od jakiegoś miesiąca na 5 jesteśmy. Dużo się nie różnią, na szerokość prawie wcale ale dłuższe są. Smiało możecie przechodzić. fewciu - zdrówka dla Blaneczki ![]() Ifwka - pewnie, pokaż zdjęcia chętnie doradzę Filmików Wam wczoraj nie pokazałam ale padłam po pracy...masakra. Nawet nic nie zrobiłam na obiad na dzisiaj i nie posprzątałam. T. rano powiedziała że obiad nam ugotuje i podłogi umyje jak mały będzie spał bo ona się nudzi jak on śpi 2 godziny minimum. A mi tak głupio ![]()
#3913 |
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki
![]() Wszystkiego dobrego dla Yae i Antosia! I spóźnione buziaki urodzinowe dla Tosi i Kubusia! ![]() I dla Ewik za wczoraj! Kochana, żebyś była w życiu szczęśliwa ![]() Marsi co za palant z tego lekarza ![]() Tress kciuki za wizytę! Nancy może to jednak nie azs ![]() ![]() Lady nie wiem czy przegapiłam czy nie pisałaś, ale co u ortopedy? ![]() Mika cały czas trzymam za Was kciuki, dużo siły dla Ciebie i oby Julkowi przeszło jak najszybciej ![]() Fewciu oby oczko szybko się zagoiło! Bokeh w weekend byłam u Rodziców bo mój Tata miał mieć zabieg wczoraj i co? I du.pa, lekarz powiedział, że leki może normalnie brać, a jak go przyjmowali do szpitala do absolutnie odstawić, minimum dwa tygodnie i odesłali go z powrotem ![]() U nas ostatnio Ewa je tylko i wyłącznie z naszych talerzy i na stojąco. Ze swojej miseczki nic nie tknie, krzesełko do karmienia poszło w odstawkę. Wiem, że wyrabiam złe nawyki, ale inaczej nic nie zje. A najdziwniejsze jest to, że jeszcze parę dni temu nic nie chciała od nas, wszystko musiała mieć zmiksowane, ewentualnie ryż, kasza czy drobny makaron, a teraz? Zupa normalnie pokrojona w kostkę, tylko mięso i ryba dalej blleee. No i przestała akceptować pasztet, szynkę i ser żółty ![]() A mój mąż w delegacji w Siedlcach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45203633]ale 2letnie dziecko to już chodzi, z reguły jest już nieco w górę wyciągnięte i szczuplejsze
![]() No tylko że jest np komplet: bluzeczkę spoko mogę teraz założyć nawet na 3 lata ale leginsy za ciasne i za krótkie. Nawet patrząc na moją bratanicę ( 2 lata teraz) bluzkę ubierze, leginsów ![]() A fajny był komplet biało szary w paski i żółta kokardką ![]()
#3915 |
Zakorzenienie
|
![]() Właśnie siedzę u gina. Kobiecie tu przed chwilą wody płodowe zaczęły odchodzić... pogotowie jechało pół godziny !! Już myślałam że tu zacznie rodzic ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-18 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
Szklaneczko, opóźnienie godzina (heja banana medicover!!!) a weszłam i wyszłam. Dostałam skierowanie na rtg. No ale babka pamiętała mnie jak byłam w ciąży a że wtedy nie chciała ryzykować prześwietleniem to teraz mi skierowanie dała.
#3917 |
Zakorzenienie
|
bardzo dużo gości nas sobie czyta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
Masakra
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Konto usunięte
|
Ifwka, wiem który, na Agatkę oglądałam, na nią normalnie ubiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo ![]()
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
ale że co u nas takiego ciekawego się dzieje??? helllloooooooołłłł?
![]() 57 osób???!!! ![]() dziecię śpi, alleluja, taki ma humorek od rana, że ![]() ![]() ![]()
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice kupili mojej kuzynce w pepco leginsy jeansowe takie na 116 cm i 6 lat mimo że ona ma 5, a nie weszła za chini na du.pe nie wciągnie !
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Szklanko, może być zatem jutro ! ![]()
![]() |
#3924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ciekawe dlaczego? ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- szaja mozesz jeszcze raz powiedziec, ile Agatka wazyla przy urodzeniu i na roczek? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
jeszcze sukienka, taka o, na żywo chyba lepiej wygląda
![]() ![]() ![]()
#3926 |
Zakorzenienie
|
meneq, nie no ja rozumiem, sama mi powiedziała, jak byłam w ciąży, że mam przyjść po skierowanie i zaczniemy szukać przyczyny
![]() ![]() bokeh, jakaa figrua!!!!!!!!!! ![]() ![]()
#3927 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45204180]Ifwka, wiem który, na Agatkę oglądałam, na nią normalnie ubiorę
![]() Fajnie Ci, ja coś pokombinuję albo kupię i będe liczyć że do lata Oli schudnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja np chtupka wpycha ile wlezie do buzi i potem memła memła az zmemła.
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, fajna sukienka
![]() Sto lat dla Yae i Antosiolusia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3929 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cudowna! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.