|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Taki chyba najszybszy to makaron z czymś ![]() A szybki i tani to makaron smażony z jajkiem ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Albo to ja takie tematy sprowadzam
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
A tak właściwie to gdzie jest claud? Wypieła się na nas czy co?
|
|
#1143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś będę mieć makaron ze szpinakiem ![]() Taaa... czekałaś w ukryciu na swój ulubiony temat
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za dziwota?Ja dzis nie wstalam na zajecia i nie pojechałam.... wiecie ile trwala matma? Od 8:20 do 13:10 mieli zajęcia, jednym ciagiem dziadek pisal na tablicy swoje mądrości czy to wyklad czy cwiczenia... Mamy podzial ma grupy bo w trakcie cwiczen 2 grupy ja mam seminarium ale nie dziadek prowadzi ostro zajecia dalej jednym ciągiem... i masz siedziec i pisac 5 godzin ![]() Kolokwium bedzie co tydzien robil... ja chyba zwątpie w istnienie
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No gotujesz makaron, wrzucasz na patelnie i smażysz aż się zarumieni. Do tego dajesz przyprawy, tak żeby było dość słone + ostre, jeżeli lubisz. Na koniec smażenia wbijasz jajka. No mniamniuśne to ![]() Masakra
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie ostre ale teraz chyba nie jest mi to wskazane.. eh. No masakra i porażka w jednym.
|
|
|
#1147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w taki sposób jak piszesz to faktycznie można się zniechęcić, nawet do matematyki
|
|
#1148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś mi poda autentyczne te takie straaaszne wady kocie to ok, ale jak ktoś mi podaje wadę typu koty są wredne to mnie to powala Co do Twojego psa to właśnie o to mi chodzi. No wiem przecież że masz szczeniaka, ja też miałam i dlatego nie cierpię psów bo jak są małe to szczają po domu, srają , gryzą i ogólnie jak tajfun. Kociak 4-miesięczny idzie się załatwić do kuwety i bawi się myszką a nie zagryza nogi od stołu Po prostu takie są szczeniaki i ok, ale ja tego nie znoszę, mogę? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam nic przecież do tego że Ty masz psy i je kochasz, bądz szczęśliwa Ale uważam że psy są głupie i już (podałam wiele powodów dlaczego tak uważam), no cholerka zakaz mam czy jak? Cytat:
Jak mi któraś znajdzie taką rasę która pachnie, nie ślini się, nie szczeka, nie łazi za mną jak rzep, nie gapi się na mnie jak w obrazek cały dzień, nie grzebie w ziemi na dworze a potem nie wnosi tego do domu, nie skacze jak ktoś wraca do domu to ja biorę od razu i uznam za najmądrzejsze zwierzę na świecie
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-02-18 o 17:05 |
||||
|
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam matmę na 1 roku z inną babką i z nim chwilę bo prowadził wykłady, nic nie wytłumaczy... a jeszcze wymagań ma mnóstwo. Teraz są na prawdę trudne rzeczy... nie wiem jak to będzie. W zeszłym roku poprawkę u niego miało 20 osób ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Wszystkie znamy Twoje zdanie na temat psów i nie ma potrzeby żebyś dalej pisała to samo. Jesteś przekonana, że Ty wiesz najlepiej i Ty masz rację. Po co kontynuować to obrażanie nawzajem? Niedługo się to skończy tak, że któraś się pożegna z wątkiem bo będzie miała dość. Nie potrafisz zrozumieć tego, że kogoś denerwuje Twoje pisanie, że psy są głupie. Co do pogrubionego PIES to PIES i nie upodobnisz psa do kota-PROSTE. To są odmienne zwierzęta i pies nigdy nie będzie się zachowywał tak jak kot.
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2014-02-18 o 17:08 |
||
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym, że mój pies jak chce się załatwić to idzie prosto na podkład. A raczej szedł, bo teraz już załatwiamy się na dworze. Także pracy przy sprzątnięciu tyle co przy ogarnięciu kuwety ![]() No i ja miałam kiedyś kota i znam ludzi z kotami. I nie zgodzę się, że każdy kot się tylko myszką pobawi. Bo fajne są też żaluzje, doniczki i inne rzeczy A i meble do podrapania ![]() My póki co nie mamy pogryzionych mebli, bo jak wychodzimy to pies dostaje ścięgno, którym się zajmuje przez długi czas. Jedyne co, to mamy podrapane drzwi, ale to nasza wina, bo zamknęliśmy psa w łazience, a on się tam frustrował. Także chodzi o to, że nic nie jest autentyczną i niezaprzeczalną wadą odnoszącą się do wszystkich zwierząt. Bo póki co te dwa argumenty przeciw psom obaliłam na moim przykładzie ![]() Autentyczną wadą jest na przykład agresja u jakiegoś osobnika. A reszta to jak dla mnie subiektywne opinie ![]() Więc teksty typu "pies jest głupi, bo cięgle chodzi za człowiekiem" (nie wiem czy to Ty pisałaś, ale coś podobnego było) jest kompletnie bez sensu i nie świadczy o inteligencji psa. W drugą stronę można powiedzieć, że kot jest głupi, bo ma człowieka w Także tu jest kwestia własnych preferencji, ale nie faktów.
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie widzisz??.. Eh, tam.. Szkoda gadac.. Kociarz z psiarzem sie nie dogada, jak pies z kotem.. Tylko nie zaczynajmy dyskusji o tym, jak psy z kotami sie moga kochac.. Zreszta, to watek o czyms innym, wiec lepiej mi tu wysylajcie magie i kciuki, zeby moje jajka ruszyly.. ciekawe, jak to tam dzis wyglada... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest po prostu psia natura, a nie kwestia inteligencji. Tobie się to może nie podobać, bardzo proszę Ale nie oceniaj po normalnych zachowaniach psa jego głupoty ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Aaaaa i pies przyniesie z dworu ziemię po kopaniu, a kot zdechłą mysz ![]() Więc nie wiem kto "głupszy"? ![]() No bez sensu te argumenty i tyle Bez sensu w kwestii udowadniania racji i wyższości jednego nad drugim.Bo patrząc subiektywnie na to co my wolimy to owszem, to są argumenty, które trzeba brać pod uwagę.
Alek, 13tc Tarczycówka ![]() ![]() 18.05.2015 Edytowane przez cowie Czas edycji: 2014-02-18 o 17:20 |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam z psa nie zrobisz kota vioris... pies to zupelnie inne zwierze i taka jego uroda ze chodzi za czlowiekiem, slini sie, szczeka... To tak jakby wytykac kotu ze mruczy... no na litość... porażka jakaś Jest tysiąc ras, odmian tego i owego więc taka dyskusja i uogulnianie charakteru jest zupelnie bezsensowna.
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
no nie dalej ten temat! skończcie już dopowiadać błagam, bo już mi się chce
![]() meire super zapytaj, jestem ciekawa,czy miał mi ta luteina pomóc od razu?
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2014-02-18 o 17:45 |
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Fakty o kotach proszę bardzo :http://www.dziennikzachodni.pl/artyk....html?cookie=1
Chyba wiecej szukac nie muszę... ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#1156 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
25052013 <3 <3 Franek 15.12.2014 Zosia i Klara 08.12.2016 <3 Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2014-02-18 o 17:49 |
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
ja ☠☠☠☠☠☠☠e
nie może zadna ustąpić tylko każda swoje racje pisać?????????? Bo normalnie juz rzygam tym tematem. Nie ma o czym juz dyskutowac KONIEC CISZA!!!!!! Nie ma co o też polityce ani religii pisać bo kazdy ma swoje poglądy.... Nie psujny tej atmosfery!!!!!!!!; ![]() Cowie kot przynosi zdobycz- mysz do domu w podziękowaniu za opiekę dla człowieka. Proszę teraz Ty nie zaczynaj, ok? koniec, zarządzam o spokój.
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-02-18 o 17:54 |
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matme lubilam w technikum no ale to kwestia indywidualna tego co kto lubi ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
My po prostu nie lubimy jak nam ktos wmawia ze szczekanie, chodzenie za człowiekiem itp swiadczy o tym ze pies jest głupi bo to troche smiesznie nie sadzisz? Jedno i drugie jak chce to zrobi. Jedni wola psy inni koty. Kazde zwierze jest inne.
|
|
|
#1159 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nikogo nie obrażam, czy ja obraziłam Ciebie np? Napisałam, że mam takie zdanie o psach a Ty piszesz że ja kogokolwiek obrażam. I właśnie tak jak napisałaś - tO JEST CAŁE MERITUM tego o czym ja piszę, PIES TO PIES i ma te dla mnie GŁUPIE zachowania i mam o nim takie zdanie, dlatego mam koty Cytat:
To co napisałaś to są WADY psa których nie akceptuję i nie znoszę Ale nie ważne. Co do kota i doniczek to ja nie mam w domu ani kwiatów ani żaluzji Nie stawiam drogich rzeczy gdzieś na brzegu bo kot może to zrzucić. No i ok. Tylko przy psie nie wyniosę wszystkich mebli z domu i nie wymontuję drzwi, bo pies pogryzie wszystko bo potrafi ![]() U mnie koty nie drapią mebli, drapią drapak, wtedy im podcinam pazurki i nawet drapaka nie drapią Cytat:
Więc KOCHAM PSY - uwielbiam ich ślinienie, smród i takie tam inne przyjemności. Są super mądre i lepsze od kotów no! A ich szczekanie to muzyka dla moich uszu Najzabawniejsze jest to, już kiedyś to pisałam, że psiarza od razu rozpoznaję jak kogoś spotykam I zazwyczaj się z tym kimś nie potrafię dogadać Cytat:
Argumenty o głupocie podałam inne Kot z dworu przyniesie upolowaną mysz, to akurat normalne bo przecież koty polują na zwierzęta Ale moje nie znoszą myszy bo nie wychodzą ![]() Cytat:
Cytat:
Ja tam lubię jak czasem się rzuci temat typu pies-kot , hodowle-pseudo, kościół - ateizm itd Fajny tajfunik jak przejdzie przez wątek to się robi od razu ciekawiej
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą tż się nie umie już doczekać
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Wbije się z innym tematem, można
![]() Mianowicie już po wizycie, dostałam eutyrox 50. Mam brać a pod koniec opakowania zbadać tsh i krzywą insulinową i wrócić, wsio
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie nie życzę żebyś pisała o eutoryx 50 bo mnie to denerwuje Żarcik oczywiście, żeby nie było
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pod koniec opakowania? To przez ile masz brac?
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Vioris skoro tak piszesz, że nie potrafisz się dogadać z psiarzem to Ci współczuję. Ewidentnie się nie dogadamy i po tym co napisałaś straciłam do Ciebie sympatię a na to pewnie lejesz więc i jak tak zrobię i oleje twoje posty. Szkoda, że nie potrafisz być obiektywna. I współczuję przebywania z kotem który zesrał się w kuwetę liże sobie dupę a potem chodzi po blacie gdzie robisz jedzenie. A teraz możecie mnie zlinczować powyzywać albo wykreślić z wątku bo jak jak mi ktoś za przeproszeniem pluje w twarz nie będę milczeć!
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój fakt o ktory tak sie prosila nie przekonuje bo jakze by inaczej... trzeba obronic biednego kotka ktory zaatakował a jak piesek zaatakuje to trzeba go do lochu wtrącić bo jest be.
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100tabletek |
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Ja tylko na chwilę, później nadrobię dzisiejszy dzień. Chciałam wam tylko coś pokazać... Zdjęcie0508.jpg słabo widać, wiem... ta mocniejsza to testowa...
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-02-18 o 18:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

a co to za dziwota?

nie widzisz??..
ciekawe, jak to tam dzis wyglada... 

19.05.2012