Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 16:20   #1141
cowie
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość
ejjj nie kłócić się babsztyle

ja miałam i psa i kota i jedno i drugie fajne
ale teraz gdy mieszkamy z TŻtem w blokach i jesteśmy w domu dopiero późnym wieczorem po pracy to nie ma sensu, żeby zwierzak sam siedział cały dzień

macie jakieś pomysły na szybki obiad?
mam totalną pustkę w głowie...

Taki chyba najszybszy to makaron z czymś
A szybki i tani to makaron smażony z jajkiem

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
cowie, ale masz pecha Jak półtorej miesiąca temu uciekłaś to kłóciłyśmy się o rodowody, a teraz wracasz i jest kłótnia o psy i koty Masz pecha kobieta

Albo to ja takie tematy sprowadzam

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:21   #1142
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

A tak właściwie to gdzie jest claud? Wypieła się na nas czy co?
Stary 2014-02-18, 16:36   #1143
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Taki chyba najszybszy to makaron z czymś
A szybki i tani to makaron smażony z jajkiem

Albo to ja takie tematy sprowadzam
Uwielbiam makaron z jajkiem Ja dziś będę mieć makaron ze szpinakiem

Taaa... czekałaś w ukryciu na swój ulubiony temat

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:40   #1144
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam makaron z jajkiem Ja dziś będę mieć makaron ze szpinakiem

Taaa... czekałaś w ukryciu na swój ulubiony temat
Makaron z jajkiem a co to za dziwota?

Ja dzis nie wstalam na zajecia i nie pojechałam.... wiecie ile trwala matma? Od 8:20 do 13:10 mieli zajęcia, jednym ciagiem dziadek pisal na tablicy swoje mądrości czy to wyklad czy cwiczenia...
Mamy podzial ma grupy bo w trakcie cwiczen 2 grupy ja mam seminarium ale nie dziadek prowadzi ostro zajecia dalej jednym ciągiem... i masz siedziec i pisac 5 godzin
Kolokwium bedzie co tydzien robil... ja chyba zwątpie w istnienie
Stary 2014-02-18, 16:43   #1145
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Makaron z jajkiem a co to za dziwota?

Ja dzis nie wstalam na zajecia i nie pojechałam.... wiecie ile trwala matma? Od 8:20 do 13:10 mieli zajęcia, jednym ciagiem dziadek pisal na tablicy swoje mądrości czy to wyklad czy cwiczenia...
Mamy podzial ma grupy bo w trakcie cwiczen 2 grupy ja mam seminarium ale nie dziadek prowadzi ostro zajecia dalej jednym ciągiem... i masz siedziec i pisac 5 godzin
Kolokwium bedzie co tydzien robil... ja chyba zwątpie w istnienie

No gotujesz makaron, wrzucasz na patelnie i smażysz aż się zarumieni. Do tego dajesz przyprawy, tak żeby było dość słone + ostre, jeżeli lubisz. Na koniec smażenia wbijasz jajka. No mniamniuśne to

Masakra

18.05.2015
Leoś
Stary 2014-02-18, 16:45   #1146
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
No gotujesz makaron, wrzucasz na patelnie i smażysz aż się zarumieni. Do tego dajesz przyprawy, tak żeby było dość słone + ostre, jeżeli lubisz. Na koniec smażenia wbijasz jajka. No mniamniuśne to

Masakra
Nigdy tak nie robiłam ale może kiedyś spróbuję
Lubie ostre ale teraz chyba nie jest mi to wskazane.. eh.

No masakra i porażka w jednym.
Stary 2014-02-18, 16:58   #1147
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Nigdy tak nie robiłam ale może kiedyś spróbuję
Lubie ostre ale teraz chyba nie jest mi to wskazane.. eh.

No masakra i porażka w jednym.
Najlepsze ze skwareczkami

A w taki sposób jak piszesz to faktycznie można się zniechęcić, nawet do matematyki

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:01   #1148
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Vioris, ale ja mam 4miesięcznego szczeniaka, który dodatkowo nie zostawał jeszcze w domu na tak długo.
Wyrośnie i nie będzie demolował (o ile można użyć takiego słowa, bo póki co zdemolował... nic). W ogóle nie wiem czy dzisiaj coś zmajstruje, więc niczego Ci jeszcze nie możemy potwierdzić
A słowo "diabeł" ma się do temperamentu i ilości energii, żebyś przypadkiem nie wyciągała pochopnych wniosków

A z tego co widziałam po znajomych to dorosłe koty bardzo chętnie grzebią w ziemi, zwalają coś itd

W ogóle strasznie dziwny temat macie
O ile jeszcze rozumiałam kwestie hodowli/pseudohodowli, to wymienianie jakie to psy/koty są głupie jest po prostu... głupie

Na każdy argument w stronę jednego zwierzaka można wyciągnąć kontrargument w stosunku do drugiego, więc nie kumam dyskusji
Jest co najwyżej krzywdząca w stosunku do miłośników psów/kotów.
Dla mnie nie jest krzywdząca Jeśli ktoś mi poda autentyczne te takie straaaszne wady kocie to ok, ale jak ktoś mi podaje wadę typu koty są wredne to mnie to powala
Co do Twojego psa to właśnie o to mi chodzi. No wiem przecież że masz szczeniaka, ja też miałam i dlatego nie cierpię psów bo jak są małe to szczają po domu, srają , gryzą i ogólnie jak tajfun. Kociak 4-miesięczny idzie się załatwić do kuwety i bawi się myszką a nie zagryza nogi od stołu Po prostu takie są szczeniaki i ok, ale ja tego nie znoszę, mogę?

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
mi się nigdy nie podobały takie łysolki, aleeeee... patrząc na to jak mój się leni od 3 dni to chętnie bym go ogoliła
Haha, ja moich bym nie ogoliła, bo uwielbiam się wtulać w ich futro

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
vioris widzę, że nie da rady na jakąkolwiek dyskusję więc miej sobie koty ja będę miała psy i wszyscy będą szczęśliwi tylko więcej nie pisz głupot, że psy są głupie bo nie są!
No ja mam koty i psy miałam również w ilości szt 3
Nie mam nic przecież do tego że Ty masz psy i je kochasz, bądz szczęśliwa Ale uważam że psy są głupie i już (podałam wiele powodów dlaczego tak uważam), no cholerka zakaz mam czy jak?

Cytat:
Wiesz Vioris, jest tyle ras psów, a każda zupełnie inna, więc trochę dziwne, że tak uogólniasz , bo jak porównywać owczarka do chihuahuy czy teriera do charta. Różna sierść, wielkość i charakter. Rasę psa wybiera się pod siebie i można dopasować psa do swojego trybu życia i upodobań. Piszesz o kotach, a one się w zasadzie od siebie nie różnią, mówię o kotach domowych. Porównując psy w ten sposób to tak jakby ktoś porównywał domowego kociaka z co najmniej pumą Kot, to kot, a jednak ten większy już zabić może...
Nie uogólniam. Chodzi mi o charakter psów. One tak mają i już. Jedne sie ślinią, inne szczekają jak szalone, ale chodzi mi o to że zadnego nie spotkałam takiego który by był wolny od tych wszystkich męczących wad o których pisałam, tylko o to mi chodzi w uogólnianiu

Jak mi któraś znajdzie taką rasę która pachnie, nie ślini się, nie szczeka, nie łazi za mną jak rzep, nie gapi się na mnie jak w obrazek cały dzień, nie grzebie w ziemi na dworze a potem nie wnosi tego do domu, nie skacze jak ktoś wraca do domu to ja biorę od razu i uznam za najmądrzejsze zwierzę na świecie

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:05
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:06   #1149
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

A w taki sposób jak piszesz to faktycznie można się zniechęcić, nawet do matematyki
Ja osobiście matematyki nie lubię a szczególnie takiego pisania na tablicy bez jakichkolwiek wyjaśnień bo jak ja to mam zrozumieć?
Miałam matmę na 1 roku z inną babką i z nim chwilę bo prowadził wykłady, nic nie wytłumaczy... a jeszcze wymagań ma mnóstwo. Teraz są na prawdę trudne rzeczy... nie wiem jak to będzie.
W zeszłym roku poprawkę u niego miało 20 osób

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Dla mnie nie jest krzywdząca Jeśli ktoś mi poda autentyczne te takie straaaszne wady kocie to ok, ale jak ktoś mi podaje wadę typu koty są wredne to mnie to powala
Co do Twojego psa to właśnie o to mi chodzi. No wiem przecież że masz szczeniaka, ja też miałam i dlatego nie cierpię psów bo jak są małe to szczają po domu, srają , gryzą i ogólnie jak tajfun. Kociak 4-miesięczny idzie się załatwić do kuwety i bawi się myszką a nie zagryza nogi od stołu Po prostu takie są szczeniaki i ok, ale ja tego nie znoszę, mogę?

Haha, ja moich bym nie ogoliła, bo uwielbiam się wtulać w ich futro

No ja mam koty i psy miałam również w ilości szt 3
Nie mam nic przecież do tego że Ty masz psy i je kochasz, bądz szczęśliwa Ale uważam że psy są głupie i już (podałam wiele powodów dlaczego tak uważam), no cholerka zakaz mam czy jak?

Nie uogólniam. Chodzi mi o charakter psów. One tak mają i już. Jedne sie ślinią, inne szczekają jak szalone, ale chodzi mi o to że zadnego nie spotkałam takiego który by był wolny od tych wszystkich męczących wad o których pisałam, tylko o to mi chodzi w uogólnianiu

Jak mi któraś znajdzie taką rasę która pachnie, nie ślini się, nie szczeka, nie łazi za mną jak rzep, nie gapi się na mnie jak w obrazek cały dzień, nie grzebie w ziemi na dworze a potem nie wnosi tego do domu, nie skacze jak ktoś wraca do domu to ja biorę od razu i uznam za najmądrzejsze zwierzę na świecie
Nie chodzi o zakaz chodzi o zwyczajną złośliwość vioris... bo jak ktoś Ci pisze, że to jest krzywdzące takie gadanie to Ty dalej swoje, że psy są głupie bla bla... na prawdę daruj sobie już to.
Wszystkie znamy Twoje zdanie na temat psów i nie ma potrzeby żebyś dalej pisała to samo.
Jesteś przekonana, że Ty wiesz najlepiej i Ty masz rację. Po co kontynuować to obrażanie nawzajem? Niedługo się to skończy tak, że któraś się pożegna z wątkiem bo będzie miała dość. Nie potrafisz zrozumieć tego, że kogoś denerwuje Twoje pisanie, że psy są głupie.

Co do pogrubionego PIES to PIES i nie upodobnisz psa do kota-PROSTE. To są odmienne zwierzęta i pies nigdy nie będzie się zachowywał tak jak kot.

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:08
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:15   #1150
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że możesz
Z tym, że mój pies jak chce się załatwić to idzie prosto na podkład. A raczej szedł, bo teraz już załatwiamy się na dworze.
Także pracy przy sprzątnięciu tyle co przy ogarnięciu kuwety

No i ja miałam kiedyś kota i znam ludzi z kotami. I nie zgodzę się, że każdy kot się tylko myszką pobawi. Bo fajne są też żaluzje, doniczki i inne rzeczy A i meble do podrapania
My póki co nie mamy pogryzionych mebli, bo jak wychodzimy to pies dostaje ścięgno, którym się zajmuje przez długi czas.
Jedyne co, to mamy podrapane drzwi, ale to nasza wina, bo zamknęliśmy psa w łazience, a on się tam frustrował.

Także chodzi o to, że nic nie jest autentyczną i niezaprzeczalną wadą odnoszącą się do wszystkich zwierząt.
Bo póki co te dwa argumenty przeciw psom obaliłam na moim przykładzie

Autentyczną wadą jest na przykład agresja u jakiegoś osobnika. A reszta to jak dla mnie subiektywne opinie

Więc teksty typu "pies jest głupi, bo cięgle chodzi za człowiekiem" (nie wiem czy to Ty pisałaś, ale coś podobnego było) jest kompletnie bez sensu i nie świadczy o inteligencji psa.
W drugą stronę można powiedzieć, że kot jest głupi, bo ma człowieka w
Także tu jest kwestia własnych preferencji, ale nie faktów.

18.05.2015
Leoś
Stary 2014-02-18, 17:16   #1151
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
cowie ja myślę podobnie, dlatego nie zamierzam uczestniczyć w tej dyskusji

meire i bardzo dobrze idź do gina, jak możesz wskoczyć, zawsze warto! sama bym na Twoim miejscu poszła i ja bym zapytała czy luteina powinna zlikwidować plamienia w 1c brania?
Zapytam o ta luteine, bo sama jestem ciekawa..

Cytat:
No, nie mozesz, no.. nie widzisz??..

Eh, tam.. Szkoda gadac.. Kociarz z psiarzem sie nie dogada, jak pies z kotem.. Tylko nie zaczynajmy dyskusji o tym, jak psy z kotami sie moga kochac..
Zreszta, to watek o czyms innym, wiec lepiej mi tu wysylajcie magie i kciuki, zeby moje jajka ruszyly.. ciekawe, jak to tam dzis wyglada...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:18   #1152
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ślinienie, szczekanie, grzebanie w ziemi i chodzenie za człowiekiem jest objawem głupoty psa?

To jest po prostu psia natura, a nie kwestia inteligencji.
Tobie się to może nie podobać, bardzo proszę Ale nie oceniaj po normalnych zachowaniach psa jego głupoty

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Aaaaa i pies przyniesie z dworu ziemię po kopaniu, a kot zdechłą mysz
Więc nie wiem kto "głupszy"?

No bez sensu te argumenty i tyle Bez sensu w kwestii udowadniania racji i wyższości jednego nad drugim.
Bo patrząc subiektywnie na to co my wolimy to owszem, to są argumenty, które trzeba brać pod uwagę.

18.05.2015
Leoś

Edytowane przez cowie
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:20
Stary 2014-02-18, 17:20   #1153
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że możesz
Z tym, że mój pies jak chce się załatwić to idzie prosto na podkład. A raczej szedł, bo teraz już załatwiamy się na dworze.

No i ja miałam kiedyś kota i znam ludzi z kotami. I nie zgodzę się, że każdy kot się tylko myszką pobawi. Bo fajne są też żaluzje, doniczki i inne rzeczy A i meble do podrapania
My póki co nie mamy pogryzionych mebli, bo jak wychodzimy to pies dostaje ścięgno, którym się zajmuje przez długi czas.
Jedyne co, to mamy podrapane drzwi, ale to nasza wina, bo zamknęliśmy psa w łazience, a on się tam frustrował.

Także chodzi o to, że nic nie jest autentyczną i niezaprzeczalną wadą odnoszącą się do wszystkich zwierząt.

Autentyczną wadą jest na przykład agresja u jakiegoś osobnika. A reszta to jak dla mnie subiektywne opinie

Więc teksty typu "pies jest głupi, bo cięgle chodzi za człowiekiem" (nie wiem czy to Ty pisałaś, ale coś podobnego było) jest kompletnie bez sensu i nie świadczy o inteligencji psa.
Otóż to. Każdy z nas ma osobiste doswiadczenia z tymi zwierzetami.

Tak jak pisałam z psa nie zrobisz kota vioris... pies to zupelnie inne zwierze i taka jego uroda ze chodzi za czlowiekiem, slini sie, szczeka...
To tak jakby wytykac kotu ze mruczy... no na litość... porażka jakaś

Jest tysiąc ras, odmian tego i owego więc taka dyskusja i uogulnianie charakteru jest zupelnie bezsensowna.
Stary 2014-02-18, 17:43   #1154
agnieszkaK
Zadomowienie

no nie dalej ten temat! skończcie już dopowiadać błagam, bo już mi się chce

meire super zapytaj, jestem ciekawa,czy miał mi ta luteina pomóc od razu?

Edytowane przez agnieszkaK
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:45
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:47   #1155
God Of War 20
Zakorzenienie

Fakty o kotach proszę bardzo :http://www.dziennikzachodni.pl/artyk....html?cookie=1

Chyba wiecej szukac nie muszę...

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:

Wybacz ale nie da się tak skończyć od reki
Stary 2014-02-18, 17:48   #1156
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:

Eeee matemetyka nawet w duuuzych ilosciach jest fajna

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3

Edytowane przez Karoloo
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:49
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:51   #1157
Leine
Zakorzenienie

ja ☠☠☠☠☠☠☠e nie może zadna ustąpić tylko każda swoje racje pisać?????????? Bo normalnie juz rzygam tym tematem.
Nie ma o czym juz dyskutowac KONIEC CISZA!!!!!! Nie ma co o też polityce ani religii pisać bo kazdy ma swoje poglądy.... Nie psujny tej atmosfery!!!!!!!!;

Cowie kot przynosi zdobycz- mysz do domu w podziękowaniu za opiekę dla człowieka. Proszę teraz Ty nie zaczynaj, ok?

koniec, zarządzam o spokój.

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:54
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:53   #1158
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Eeee matemetyka nawet w duuuzych ilosciach jest fajna

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Zalezy jak jest prowadzona
Matme lubilam w technikum na studiach mi odeszło no ale to kwestia indywidualna tego co kto lubi

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja ☠☠☠☠☠☠☠e nie może zadna ustąpić tylko każda swoje racje pisać?????????? Bo normalnie juz rzygam tym tematem. Nie ma o czym juz dyskutowac KONIEC CISZA!!!!!! Nie ma co o też polityce ani religii pisać bo kazdy ma swoje poglądy.... Nie psujny tej atmosfery!!!!!!!!;

Cowie kot przynosi zdobycz- mysz do domu w podziękowaniu za opiekę dla człowieka. Proszę teraz Ty nie zaczynaj, ok?

Ja dałam na ostatek dowod vioris ze koty nie zawsze sa takie wspaniale i ze zaden krzywdy nie zrobi bron boze... a to psikus.
My po prostu nie lubimy jak nam ktos wmawia ze szczekanie, chodzenie za człowiekiem itp swiadczy o tym ze pies jest głupi bo to troche smiesznie nie sadzisz?

Jedno i drugie jak chce to zrobi. Jedni wola psy inni koty. Kazde zwierze jest inne.
Stary 2014-02-18, 17:56   #1159
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chodzi o zakaz chodzi o zwyczajną złośliwość vioris... bo jak ktoś Ci pisze, że to jest krzywdzące takie gadanie to Ty dalej swoje, że psy są głupie bla bla... na prawdę daruj sobie już to.
Wszystkie znamy Twoje zdanie na temat psów i nie ma potrzeby żebyś dalej pisała to samo.
Jesteś przekonana, że Ty wiesz najlepiej i Ty masz rację. Po co kontynuować to obrażanie nawzajem? Niedługo się to skończy tak, że któraś się pożegna z wątkiem bo będzie miała dość. Nie potrafisz zrozumieć tego, że kogoś denerwuje Twoje pisanie, że psy są głupie.

Co do pogrubionego PIES to PIES i nie upodobnisz psa do kota-PROSTE. To są odmienne zwierzęta i pies nigdy nie będzie się zachowywał tak jak kot.
Jak mnie jakiś temat nie obchodzi to nie czytam postów z nim związanych Ja nikogo nie obrażam, czy ja obraziłam Ciebie np? Napisałam, że mam takie zdanie o psach a Ty piszesz że ja kogokolwiek obrażam. I właśnie tak jak napisałaś - tO JEST CAŁE MERITUM tego o czym ja piszę, PIES TO PIES i ma te dla mnie GŁUPIE zachowania i mam o nim takie zdanie, dlatego mam koty

Cytat:
Jasne, że możesz

Ja o głupocie psa mówiłam ale podałam inne argumenty To co napisałaś to są WADY psa których nie akceptuję i nie znoszę Ale nie ważne. Co do kota i doniczek to ja nie mam w domu ani kwiatów ani żaluzji Nie stawiam drogich rzeczy gdzieś na brzegu bo kot może to zrzucić. No i ok. Tylko przy psie nie wyniosę wszystkich mebli z domu i nie wymontuję drzwi, bo pies pogryzie wszystko bo potrafi
U mnie koty nie drapią mebli, drapią drapak, wtedy im podcinam pazurki i nawet drapaka nie drapią

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
No, nie mozesz, no.. nie widzisz??..

Eh, tam.. Szkoda gadac.. Kociarz z psiarzem sie nie dogada, jak pies z kotem.. Tylko nie zaczynajmy dyskusji o tym, jak psy z kotami sie moga kochac..
Zreszta, to watek o czyms innym, wiec lepiej mi tu wysylajcie magie i kciuki, zeby moje jajka ruszyly.. ciekawe, jak to tam dzis wyglada...
Nie mogę!! Właśnie widzę
Więc
KOCHAM PSY - uwielbiam ich ślinienie, smród i takie tam inne przyjemności. Są super mądre i lepsze od kotów no! A ich szczekanie to muzyka dla moich uszu
Najzabawniejsze jest to, już kiedyś to pisałam, że psiarza od razu rozpoznaję jak kogoś spotykam I zazwyczaj się z tym kimś nie potrafię dogadać

Cytat:
Czy ślinienie, szczekanie, grzebanie w ziemi i chodzenie za człowiekiem jest objawem głupoty psa?

To jest po prostu psia natura, a nie kwestia inteligencji.
Tobie się to może nie podobać, bardzo proszę Ale nie oceniaj po normalnych zachowaniach psa jego głupoty Aaaaa i pies przyniesie z dworu ziemię po kopaniu, a kot zdechłą mysz
Więc nie wiem kto "głupszy"?

No bez sensu te argumenty i tyle Bez sensu w kwestii udowadniania racji i wyższości jednego nad drugim.
Bo patrząc subiektywnie na to co my wolimy to owszem, to są argumenty, które trzeba brać pod uwagę.
Nie, to są WADY jak już wyżej napisałam Argumenty o głupocie podałam inne
Kot z dworu przyniesie upolowaną mysz, to akurat normalne bo przecież koty polują na zwierzęta Ale moje nie znoszą myszy bo nie wychodzą

Cytat:
Otóż to. Każdy z nas ma osobiste doswiadczenia z tymi zwierzetami.

Tak jak pisałam z psa nie zrobisz kota vioris... pies to zupelnie inne zwierze i taka jego uroda ze chodzi za czlowiekiem, slini sie, szczeka...
To tak jakby wytykac kotu ze mruczy... no na litość... porażka jakaś

Jest tysiąc ras, odmian tego i owego więc taka dyskusja i uogulnianie charakteru jest zupelnie bezsensowna.
No tak, nie zrobię z psa kota. Dlatego nie rozumiem czemu nie mogę mieć swojego zdania na temat psów.

Cytat:

Aguś nei czytaj po prostu tego Ja tam lubię jak czasem się rzuci temat typu pies-kot , hodowle-pseudo, kościół - ateizm itd Fajny tajfunik jak przejdzie przez wątek to się robi od razu ciekawiej
Stary 2014-02-18, 17:56   #1160
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Jedno i drugie jak chce to zrobi. Jedni wola psy inni koty. Kazde zwierze jest inne.
Dokładnie tak koniec, bo z tego nic dobrego nie wyniknie

CISZA JAK MAKIEM ZASIAŁ BO ZARAZ NAPUSZCZĘ NA WAS MOJEGO JEŻOZWIERZA
Stary 2014-02-18, 17:59   #1161
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
ja ☠☠☠☠☠☠☠e nie może zadna ustąpić tylko każda swoje racje pisać?????????? Bo normalnie juz rzygam tym tematem.
Nie ma o czym juz dyskutowac KONIEC CISZA!!!!!! Nie ma co o też polityce ani religii pisać bo kazdy ma swoje poglądy.... Nie psujny tej atmosfery!!!!!!!!;

Zarządziła ciszę, ale sama dopisała Uwielbiam Cię

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Dokładnie tak koniec, bo z tego nic dobrego nie wyniknie

CISZA JAK MAKIEM ZASIAŁ BO ZARAZ NAPUSZCZĘ NA WAS MOJEGO JEŻOZWIERZA
Piczki nie ogoliłaś? Mój jeżozwierz się aż prosi, żeby znowu użyć na nim tego cudownego kremu
Stary 2014-02-18, 18:02   #1162
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Piczki nie ogoliłaś? Mój jeżozwierz się aż prosi, żeby znowu użyć na nim tego cudownego kremu
otóż to, tak wolno rosną, że nie ma czego golić... czekam nieubłagalnie na ten okres gdy znów kremu użyję, no ale nie idzie teraz

fajnie, że podrażnień nie ma
Stary 2014-02-18, 18:04   #1163
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
otóż to, tak wolno rosną, że nie ma czego golić... czekam nieubłagalnie na ten okres gdy znów kremu użyję, no ale nie idzie teraz

fajnie, że podrażnień nie ma
No wolno rosną, ale ja już chyba użyję niedługo znowu Ta gładkość była boska Zresztą tż się nie umie już doczekać
Stary 2014-02-18, 18:16   #1164
Luzia
Zakorzenienie

Wbije się z innym tematem, można

Mianowicie już po wizycie, dostałam eutyrox 50. Mam brać a pod koniec opakowania zbadać tsh i krzywą insulinową i wrócić, wsio

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 18:24   #1165
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

Mianowicie już po wizycie, dostałam eutyrox 50. Mam brać a pod koniec opakowania zbadać tsh i krzywą insulinową i wrócić, wsio
Nie można!! Tu są zakazy, jak ktoś sobie nie życzy żeby ktoś inny pisał o czymś to po prostu nie wolno i już ja sobie nie życzę żebyś pisała o eutoryx 50 bo mnie to denerwuje Żarcik oczywiście, żeby nie było
Stary 2014-02-18, 18:27   #1166
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Jak pod koniec opakowania? To przez ile masz brac?
Stary 2014-02-18, 18:28   #1167
kindziulindzia
Zakorzenienie

Vioris skoro tak piszesz, że nie potrafisz się dogadać z psiarzem to Ci współczuję. Ewidentnie się nie dogadamy i po tym co napisałaś straciłam do Ciebie sympatię a na to pewnie lejesz więc i jak tak zrobię i oleje twoje posty. Szkoda, że nie potrafisz być obiektywna. I współczuję przebywania z kotem który zesrał się w kuwetę liże sobie dupę a potem chodzi po blacie gdzie robisz jedzenie. A teraz możecie mnie zlinczować powyzywać albo wykreślić z wątku bo jak jak mi ktoś za przeproszeniem pluje w twarz nie będę milczeć!
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 18:33   #1168
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Vioris skoro tak piszesz, że nie potrafisz się dogadać z psiarzem to Ci współczuję. Ewidentnie się nie dogadamy i po tym co napisałaś straciłam do Ciebie sympatię a na to pewnie lejesz więc i jak tak zrobię i oleje twoje posty. Szkoda, że nie potrafisz być obiektywna. I współczuję przebywania z kotem który zesrał się w kuwetę liże sobie dupę a potem chodzi po blacie gdzie robisz jedzenie. A teraz możecie mnie zlinczować powyzywać albo wykreślić z wątku bo jak jak mi ktoś za przeproszeniem pluje w twarz nie będę milczeć!
Otóż to
Nawet mój fakt o ktory tak sie prosila nie przekonuje bo jakze by inaczej... trzeba obronic biednego kotka ktory zaatakował a jak piesek zaatakuje to trzeba go do lochu wtrącić bo jest be.
Stary 2014-02-18, 18:36   #1169
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie można!! Tu są zakazy, jak ktoś sobie nie życzy żeby ktoś inny pisał o czymś to po prostu nie wolno i już ja sobie nie życzę żebyś pisała o eutoryx 50 bo mnie to denerwuje Żarcik oczywiście, żeby nie było

Cytat:
Jak pod koniec opakowania? To przez ile masz brac?
100tabletek

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 18:37   #1170
Jagatka_N
Zakorzenienie

Hello!
Ja tylko na chwilę, później nadrobię dzisiejszy dzień.
Chciałam wam tylko coś pokazać...

Zdjęcie0508.jpg

słabo widać, wiem... ta mocniejsza to testowa...

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-02-18 o 18:39
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości