Scent Bar LI - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 10:59   #4861
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A Wy tak normalnie stwierdzacie - nie mam butów - i idziecie kupić pierwsze lepsze nawet jeśli Wam się nie podobają?
Wolę chodzić z popękaną podeszwą, tak jak mam teraz w obecnych jesienno-wiosennych

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:08   #4862
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy tak normalnie stwierdzacie - nie mam butów - i idziecie kupić pierwsze lepsze nawet jeśli Wam się nie podobają?
nie pierwsze lepsze, ale szukam do skutku, aż znajdę tanie, wygodne i w miarę ładne
oczywiście łażę po sklepach, bo buta bez przymierzenia z all nie chcę brać, bo rozmiar rozmiarowi nierówny
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No to przecież to takie jak miałaś lub masz
Redzia zakupoholiczka
Stary 2014-02-19, 11:13   #4863
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
2. mi zazwyczaj wystarczało Allegro a teraz moda się kompletnie zmieniła :/
Nie patrz na modę
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:16   #4864
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

natomiast co do bezpieczeństwa i skuteczności leków, moim zdaniem obecnie nadrzędną sprawą nie jest bezpieczeństwo i skuteczność a patenty i kasa, a o patentach od paru lat coraz więcej wiem i coraz mniej mi się to podoba
Bez wątpienia

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
aaa-co do mody butowej to zabijają mnie te jakby adidasy na rzepy na koturnie normalnie jescze koronki, kółek i fajerwerków w nich brakuje
som som wszystko jest

Cytat:
co sie nosi do takich powycinanych butów jak te co poprzednio wkleiłam? bo skarpetki bedzie widac... to gołe stopy? do takich zabudowanych butów
do spodni chyba długie Zochy a do kiec rajtki
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:21   #4865
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie denerwuj mnie, posprzątane

O nie, biorę tylko te co mi się podobają
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

a tera idę sprawdzić totka
Tylo się przyznaj jak już wygrasz
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:33   #4866
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a zochy mogą byc?

czyli koronkowe skarpeciochi można?
otóż to! nadrabiałam stronicami

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ojtam ojtam sex zawsze był dobry

dla mnie to jusz lata 70 jak w głębokim gardle
1.

2. miałam pisać nie żyłamw tych czasach ale znam powyższy punkt odniesienia

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

I do wszystkich - trzymajcie kciuki, bo może się okazać, że ewentualna wystawa w Niemczech zblednie, jeśli luźna na razie propozycja wystawy gdzie indziej, też za granicą się potwierdzi, ojeju... to byłoby piękne

No i startuję o stypendium z Ministerstwa Kultury - szykuję prezentację, we czw. nagranie dźwięku w prawdziwym studiu, a potem VI4 zmontuje mi to z obrazami, mam czas do końca lutego, więc bardzo intensywny czas
Rewelacyjne wieści - trzymam i niepuszczam

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Bolec ( niektorzy chcą Maxia) przespal calą noc. Padl wczoraj weczorem jak kamień i tak do rana, tylko boczki zmieniał. Teraz zwiedza z tatą podwórko . Chyba mu się ogon urwie niedlugo, bo cały czas macha nim na boki
a ja mam uroczą krechę przez pól dekoltu, bo się przytulał
ale z malcem będziecie mieli frajdy. Jak reszta zwierzyny go traktuje?

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Parabelko, tak myślą ludzie o dobrym sercu, a niekoniecznie tacy zarządzają koncernami farmaceutycznymi.
Ze sprzedaży leku, który tylko niweluje objawy choroby i musi być przyjmowany przez wiele lat, o ile nie dożywotnio, jest więcej kasy niż ze sprzedaży leku, który przyjmuje się przez kilka miesięcy albo i lat, ale który leczy przyczynę choroby. Ot, matematyka.

Zresztą gdyby dużym firmom faktycznie zależało na dobrostanie ludzi, to chociażby spożywka ogólnodostępna byłoby pożywieniem, a nie na pół śmieciem
Mnie się również identycznie wydaje, tak na logikę, ale to tylko moje przekonanie z zewnątrz, nie siedzę po żadnej ze stron, żeby wiedzieć jak to naprawdę jest.

Co do spożywki to oczywista oczywistość.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Nie patrz na modę
powiedziałą moderatorce modowego forum

Ja myślę, że Red przegląda celem wyłuszczenia czegoś fajnego, jak niby inaczej miałaby to zrobić? Ja jak szukam to też przeglądam, dokonuję selekcji. Tylko ja zazwyczaj sama sobie przeglądam i sama sobie odpowiadam, rzadko pytam kogoś o radę. Jakbym miała pytać to bym chyba nic nigdy nie miałą, gdyż zawsze znajdzie się ktoś o odmiennym zdaniu. Niestety nie mam tak ze wchodzę do pierwszego sklepu i mówię - bierę to to i to, bo nawet jeśłi mi się podoba, a w CCC tej jesieniozimy podobało mi się z 30 par, to cena mi nie pozwala na takie decyzje.
Stary 2014-02-19, 11:40   #4867
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

ale z malcem będziecie mieli frajdy. Jak reszta zwierzyny go traktuje?

:
Narazie dobrze i chyba będzie coraz lepiej
Kociska narazie ignorują i oglądają małego z bezpiecznej odleglości, a Rudolf z bliższej, nawet troche dal się wciągnąć do zabawy . Nie boją się jakoś szczególnie, nie atakuja, tylko patrzą co to, czyli połowa sukcesu
Czester też obwąchuje, obserwuje, ale glownie ignoruje
Stary 2014-02-19, 12:01   #4868
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie patrz na modę
Rzecz w tym, że nie patrzę To moda patrzy na mnie i mówi "takiego wała, w tym sezonie będziesz chodzić boso albo dasz się zmanipulować, że te paskudne adidasy z trąbką na koturnie są ładne"

Cytat:
Niestety nie mam tak ze wchodzę do pierwszego sklepu i mówię - bierę to to i to, bo nawet jeśłi mi się podoba, a w CCC tej jesieniozimy podobało mi się z 30 par, to cena mi nie pozwala na takie decyzje.
Teraz tak mam ale z innych względów. Kiedyś zaglądałam na Allegro albo wchodziłam do CCC i chciałam to, to i to aż w końcu kupowałam kilka tanich par. Potem doszłam do wniosku, że w połowie z tych butów moja noga wygląda jak w wiadrze (bo robią za szerokie cholewki) a druga połowa ma za wysoki obcas żeby w tym dojść dalej niż do salonu. Więc teraz już wiem jak powinien wyglądać idealny obów dla mnie - niestety producenci uznali mnie za zbyt głęboką niszę żeby coś takiego rzucić na rynek

BTW policzyłam swoje buty, nie jest źle, tylko 11 par Z tego jedne chętnie bym wymieniła/sprzedała więc może jeszcze będzie 10.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 13:04   #4869
rachell111
Zakorzenienie

Uzależniłam sie od tego pesto - dziś jem to samo. 2 lata niejedzenia makaronów i teraz bum! No ale tak mam - jem zawsze tylko to czego mój organizm sie domaga, a to czego nie - to nie. W sumie pomidorce z puszki też się nadadzą. JA już swojego nie doprawiam bo to pesto Lidlowe ma taki smak że nie czuję potrzeby użycia ani czosnku ani przypraw.
Stary 2014-02-19, 13:15   #4870
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Kociska narazie ignorują i oglądają małego z bezpiecznej odleglości, a Rudolf z bliższej, nawet troche dal się wciągnąć do zabawy . Nie boją się jakoś szczególnie, nie atakuja, tylko patrzą co to, czyli połowa sukcesu
No nei ma się co dziwić, przyszedł taki szczeniak na jego podwórko. w końcu to jego podwórkoDadzą radę

Cytat:
Uzależniłam sie od tego pesto - dziś jem to samo. 2 lata niejedzenia makaronów i teraz bum! No ale tak mam - jem zawsze tylko to czego mój organizm sie domaga, a to czego nie - to nie. W sumie pomidorce z puszki też się nadadzą. JA już swojego nie doprawiam bo to pesto Lidlowe ma taki smak że nie czuję potrzeby użycia ani czosnku ani przypraw.
A ja do pesto podchodzę jak do jeża, boję się że mi nie posmakuje

Idę dziś do szpitala

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 13:26   #4871
neska951
Zakorzenienie

Hej hej pochmurny dzień

Cytat:

a ta dentystka która po fakcie powiedziala ze to nie był ząb do zatrucia to ciekawe skąd to wiedziałą? to nie ona go otwierałą jak mniemam wiec po fakcie to juz nie mogła nic stwierdzić. moze tam była zgorzel i trzeba było, chociaz dziurka mogłabyc mała i nic by nie wskazywało na to ze potrzebna bedzie kanałówka.
Pierwsza pani dr zatruła ząb po obejrzeniu rtg, bo na pierwszy rzut oka ząb nie kwalifikował się do zatrucia. Zleciła jednak rtg zęba i zarządziła zatruwanie. A druga pani dr stwierdziła że to ząb nie do trucia na podstawie tego samego rtg. Na moje pytanie skąd zgorzel powiedziała że zawsze tak jest jak trucizna nie zatruje zęba.

Cytat:
a ze lekarz w latach 90 chciał zatruc ząb a teraz juz nie to akutrat normalne- twdy wydawało jej sie ze nie ma innego wyjscia, a tymczasem troche mialas farta ze nic sie nie stało z stomatologia poszłą do przodu przez ten czas.
tak samo jak to co było do usuniecia 15 lat temu moze sie teraz okazac do leczenia jednak
Moim zdaniem to nie jest fart bo do tej pory mam te zęby które rzekomo nie nadawały się do niczego...Wiadomo martwy ząb to już martwy ząb. Moje nadal są żywe pewnie kiedyś zostaną zatrute ... Moja pani dr powtarza że zęby zawsze można zatruć ale ona dąży do tego żeby za wszelką cenę zęby leczyć...
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 13:27   #4872
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Idę dziś do szpitala

1. Bo warto zacząć od czegoś łagodnego - to w plastikowym kubku Lidlowe jest bardzo łagodne, delikatniejsze niż te słoiczane no i ma głównie naturalne składniki. Dlaetgo polecam dodanie pomidorów, jeśli ktoś nie jest fanem samego pesto. Dla mnie pesto to za mało, zbyt mdło. Potrzebuję zrównoważenia smaków, przełamania kwaśnym np pomidorkiem. Chętnie bym Cię poczęstowała jakbym mogła, żebyś się przekonała, nawet moja babcia z dziadkiem wpierniczają, oczywiście mówimy im że to sos, bo jakby wiedzieli że jedzo oliwe z orzechami i bazylią to by się nie tknęli.

Znakomite jest z rukoli na słoneczniku ale to już na prawdę dla fanów gatunku Ja rukole wcinam saute tak ją uwielbiam. Ale wiem, że to akurat trudny skłądnik - albo się kocha albo nienawidzi.
2. rozumiem.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-19 o 13:30
Stary 2014-02-19, 13:41   #4873
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Strasznego miałaś pecha. Współczuję, serio.

No takie niestety doświadczenia mam
Wszystko o czym napisałam wiem od lekarzy którzy leczą mi moje próchniaki. Rozmowy na temat cen, jakości wypełnień itp

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.no topra niech bendzie
2.przyznaj się , pokazuj te nietopszowe białe skrzydła

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:

No ale dobra- widziałaś może taką sukienkę już http://www.hm.com/pl/ ?
Nie było tych sukienek, nawet tych od REd nie było
Ogólnie się wkurzyłam bo przymierzałam bluzki i w każdej wygladałam beznadziejnie, a jak nadziejnie to wujowo uszyta

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

aaa, nie wiedziałam że my znowu o leczeniu i medycynie...
miałam wrażenie że tym razem o szeroko pojętej psychologii...
a przynajmniej nie miałam zamiaru znowu schodzić na tematy medyczne
Ja też myślałam że o psychologii

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

zaburzenia osobowości to psychiatria z dodatkiem psychologii fakt , akurat te dziedziny są ciężko mętne , niejasne i niewiele wiadomo , ale coś już wiadomo , przynajmniej jeżeli idzie o anatomiczną budowę mózgu i wynikające z niej funkcjonowanie .

Psychologia jest o wiele bardziej mętna. Psychiatria np wie o neuroprzekaźnikach o ich wpływie na funkcjonowanie człowieka.
Psychologia wie że psychiatria wie i nic z tego nie wynika.Dlatego bardziej ufam psychiatrom niż psychologom...
Ale w sumie masz rację, obie są mętne jeśli jednym z pierwszych leków przeciwdepresyjnych był lek na gruźlicę bo uwaga : lekarze zauważyli że bardzo poprawia nastój iiiii zaczęto go stosować u ludzi z depresją ale bez gruźlicy...
Stary 2014-02-19, 13:48   #4874
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Psychologia jest o wiele bardziej mętna. Psychiatria np wie o neuroprzekaźnikach o ich wpływie na funkcjonowanie człowieka.
Psychologia wie że psychiatria wie i nic z tego nie wynika.Dlatego bardziej ufam psychiatrom niż psychologom...
Ale w sumie masz rację, obie są mętne jeśli jednym z pierwszych leków przeciwdepresyjnych był lek na gruźlicę bo uwaga : lekarze zauważyli że bardzo poprawia nastój iiiii zaczęto go stosować u ludzi z depresją ale bez gruźlicy...
Mam identyczne przekonie.
Stary 2014-02-19, 13:57   #4875
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
1. Bo warto zacząć od czegoś łagodnego - to w plastikowym kubku Lidlowe jest bardzo łagodne, delikatniejsze niż te słoiczane no i ma głównie naturalne składniki. Dlaetgo polecam dodanie pomidorów, jeśli ktoś nie jest fanem samego pesto. Dla mnie pesto to za mało, zbyt mdło. Potrzebuję zrównoważenia smaków, przełamania kwaśnym np pomidorkiem. Chętnie bym Cię poczęstowała jakbym mogła, żebyś się przekonała, nawet moja babcia z dziadkiem wpierniczają, oczywiście mówimy im że to sos, bo jakby wiedzieli że jedzo oliwe z orzechami i bazylią to by się nie tknęli.

Znakomite jest z rukoli na słoneczniku ale to już na prawdę dla fanów gatunku Ja rukole wcinam saute tak ją uwielbiam. Ale wiem, że to akurat trudny skłądnik - albo się kocha albo nienawidzi.
2. rozumiem.
Ad. 1. myślałam żeby samemu zrobić ale chyba jednak przejdę się do Lidla i kupię bo kusi bardzo no i szybki obiad choć pewnie dla moich chłopaków to za mało bedzie
Ad.2. Wczoraj mnie tak trzepnęło bo byłam na świeżo po info, teraz już lepiej

Stary 2014-02-19, 14:06   #4876
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Ale to nie do końca tak -jedna firma blokuje drugą, o to też chodzi. A wiem to ze źródła niestety :-(
To nie teoria, a smutna prawda. Zwykłe szpiegostwo przemysłowe i brudne zagrywki ludzi biznesu :-(
Moje doświadczenia związane z testowaniem firm farmaceutycznych wyglądają następująco
1 obecnie nie bada się tak dokładnie leków jak kiedyś
2 dzieci muszą przyjmować leki starszej generacji , bo wiadomo że nie szkodzą a nowe nie są już poddawane takiej weryfikacji jak kiedyś
3 na moją prośbę o przepisanie mi nowego "przełomowego" leku usłyszałam. Nie przepisuję tego leku bo brałem udział w badaniach klinicznych..."

To nie moje słowa jakby co

SzatAnka71 jak się trzymasz?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
OOOOOOOO się rozczuliłam....
Już wiadomo co z imieniem ?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-19 o 14:04
Stary 2014-02-19, 14:08   #4877
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja rukole wcinam saute tak ją uwielbiam. Ale wiem, że to akurat trudny skłądnik - albo się kocha albo nienawidzi.
Ja też A znasz taki przepis: rukola na surowo + szpinak surowy jeśli lubisz, garść żurawiny, pokruszony ser pleśniowy i pokrojona surowa gruszka. Pyyycha.

Stary 2014-02-19, 14:12   #4878
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dojrzałam chyba bo wcześniej makaron z oliwa mnie przerażał

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Mam identyczne przekonie.

Kurde nie mogę ogarnąć postów dziś ...

Dziewczyny podobno miss dior cherie jest identyczne jak Nike 5 th element
wypowiecie się?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-19 o 14:15
Stary 2014-02-19, 14:15   #4879
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Makaron z pesto jest pyszny

w tym roku mam zamiar wysiać sobie masę bazyli w rożnych odmianach, masę rukoli i jeszcze parę innych dziwadełek .
No i melony

Cytat:
No nei ma się co dziwić, przyszedł taki szczeniak na jego podwórko. w końcu to jego podwórkoDadzą radę

Idę dziś do szpitala

1. Zaprzyjażnią się, nie maja wyjścia

2. Spróbuj, najwyżej będziesz wiedziała ze to jednak nie dla Ciebie.

3.
Cytat:

OOOOOOOO się rozczuliłam....
Już wiadomo co z imieniem ?
Jeszcze nie.
Narazie sprzeczka między Bolcem a Maksiem. Pewnie stanie na czymś innym ostatecznie bo jest 2 ; 2
Stary 2014-02-19, 14:24   #4880
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też A znasz taki przepis: rukola na surowo + szpinak surowy jeśli lubisz, garść żurawiny, pokruszony ser pleśniowy i pokrojona surowa gruszka. Pyyycha.
widziałamw sieciuni ale ja rzadko mam o wszystko na stanie, dzięi skuszę się, a granat by nie pasił ? dla mnie żurawina suszona, bo o takiej mowa? jest za słodka
no i ja muszę po prostu muszę skropić balsamicznym bo lubię kwas

Cytat:
Ja dojrzałam chyba bo wcześniej makaron z oliwa mnie przerażał
mnie też dlatego dodaję konkretne w smaku dodatki np pomidorro
Stary 2014-02-19, 14:28   #4881
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
widziałamw sieciuni ale ja rzadko mam o wszystko na stanie, dzięi skuszę się, a granat by nie pasił ? dla mnie żurawina suszona, bo o takiej mowa? jest za słodka
no i ja muszę po prostu muszę skropić balsamicznym bo lubię kwas
Nie pamiętam jak smakuje granat. Żurawina suszona. A no i w oryginale był ocet balsamiczny, ja robiłam bez.

Stary 2014-02-19, 14:31   #4882
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze nie.
Narazie sprzeczka między Bolcem a Maksiem. Pewnie stanie na czymś innym ostatecznie bo jest 2 ; 2
Ale ja se to wyobraziłam .... Zwierzaczki

Błagam zmieńcie mu imię Bolec nie dobra?

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:

mnie też dlatego dodaję konkretne w smaku dodatki np pomidorro
Ale wtedy to nie jest pesto chyba
Stary 2014-02-19, 14:44   #4883
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ale wtedy to nie jest pesto chyba
Oj tam oj tam a czy musi

mam tak jak pisałam poprzednio, tj wczoraj
makaron plus pesto gotowe i dorzucam pomidorce no to mam pesto z pomidorcami
Oszukane ale lepsze. Poza tym są pomidorowe pesta też

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-19 o 14:46
Stary 2014-02-19, 15:13   #4884
Redhaired Witch
Nindżopesz

O, znalazłam idealne buty, akurat przecenione o 30% http://www.zalando.pl/moma-botki-kow...1c022-802.html

Stary 2014-02-19, 15:14   #4885
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
SzatAnka71 jak się trzymasz?
Lepiej
Cytat:
Dziewczyny podobno miss dior cherie jest identyczne jak Nike 5 th element
wypowiecie się?
Też o tym czytałam ale nie niuchałam
Cytat:
2. Spróbuj, najwyżej będziesz wiedziała ze to jednak nie dla Ciebie.

3.

Jeszcze nie.
Pewnie że spróbuję tylko jeszcze nie wiem kiedy

chcę iść bo będę żałować

Ja głosuję na Maxia i jest 2:3 więc będzie Max
Cytat:
Oj tam oj tam a czy musi

mam tak jak pisałam poprzednio, tj wczoraj
makaron plus pesto gotowe i dorzucam pomidorce no to mam pesto z pomidorcami
Oszukane ale lepsze. Poza tym są pomidorowe pesta też
Grunt żeby smakowało, czasem są tak kosmiczne mieszanki że głowa mała a smaczne

Stary 2014-02-19, 15:17   #4886
tricolor
Wtajemniczenie

macham Baru

Czy ktoś wie (może Mić? albo Parabelka?) jak obszyć futerko, co by kłaki zeń nie wyłaziły? Kupiłam pół metra, wycięłam kliny na czapkę i... pół chałupy zasłane sztucznym włosiem futerkowym
Szyję ręcznie
Wystarczy obszyć wzdłuż zwykłym ściegiem, czy lepiej "na okrętkę"?

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Też jestem za mMaksiem

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
O, znalazłam idealne buty, akurat przecenione o 30% http://www.zalando.pl/moma-botki-kow...1c022-802.html
:eeee:

co za cena

Edytowane przez tricolor
Czas edycji: 2014-02-19 o 15:21
tricolor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 15:23   #4887
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej

Też o tym czytałam ale nie niuchałam
To super
Ja dziś niuchałam Nike słodki owocowy dziewczęcy ...
Stary 2014-02-19, 15:34   #4888
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie (może Mić? albo Parabelka?) jak obszyć futerko, co by kłaki zeń nie wyłaziły? Kupiłam pół metra, wycięłam kliny na czapkę i... pół chałupy zasłane sztucznym włosiem futerkowym
Szyję ręcznie
Wystarczy obszyć wzdłuż zwykłym ściegiem, czy lepiej "na okrętkę"?

:eeee:

co za cena
Na okrętkę lepiejalbo jest jeszcze jeden ścieg ale nie wiem jak go wytłumaczyć o taki

Nie przesadzaj, wysyłka za darmo przecież

Cytat:
To super
Ja dziś niuchałam Nike słodki owocowy dziewczęcy ...
Ja ostatnio zaguściłam w ciężkich i puchatych zapachach, ja świeżakówna

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2014-02-19 o 15:35
Stary 2014-02-19, 15:51   #4889
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnio zaguściłam w ciężkich i puchatych zapachach, ja świeżakówna
Ja też świeżakówna
a idę w stronę kadzideł i szyperóów
Ale AA Herba nadal na pierwszym miejscu zostanie ewentualnie ex aequo
Stary 2014-02-19, 15:57   #4890
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Uzależniłam sie od tego pesto - dziś jem to samo. 2 lata niejedzenia makaronów i teraz bum! No ale tak mam - jem zawsze tylko to czego mój organizm sie domaga, a to czego nie - to nie.
makarony

i zazdraszczam po trochu możliwości jedzenia na co ma sie ochotę - u mnie starzy kupują i każą żreć to, co i oni, wszelkie odstępstwa od normy to zaraz pogadanki o mojej rzekomej anoreksji
Cytat:

Doleciały moje spódnice z all, taka i taka stalowa (chciałam ją dobrać do szarego żakietu, ale nie trafiłam, ma o wiele cieńszy materiał). Którąś pewnie założę na poprawiny do tej czarnej bluzki z baskinką, tylko nie wiem, którą. Chciałabym ten latex, ale nie wiem, czy wypada

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości