Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-20, 09:37   #631
annic
Wtajemniczenie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość

mi te najbardziej się podobają, ale w zasadzie żadna z tych przez ciebie wstawionych nie jest tandetna, wszystkie są tak ładne, że miałabym problem, gdybym to ja miała podejmować decyzję

co do picia: Tż pewnie szczątkowo się napije, a ja prawie wcale. Mam baaardzo słabą głowę i po 1 lampce szampana już mną kołysze wszyscy mówią, że muszę potrenować do wesele, bo inaczej padnę
może to geny rodziców-abstynentów

gratulacje za wszystkie załatwione sprawy
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 09:47   #632
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
licencję na ślub??
licencja jest potrzebna gdy się bierze ślub w innej parafii niż narzeczonej i narzeczonego
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 09:47   #633
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Mimi kochany TZ

Miss super fryzura!

Dziewczyny siedze i przegladam szarfy/paski do sukni... wszystkie co mi sie podobaja sa mega drogie... znalazlam kilka co maja korzystniejsza cene i mieszcza sie w budzecie ktory chcialabym na to przeznaczyc ale nie wiem czy beda pasowac/wygladac tanio/tandetnie...

i dla przypomnienia moja sukienia

Sent from my iPad using Tapatalk
Mi się podobają te co zostawiłam. :P Ale tam dziewczyny pisały coś o grzebyku to chyba faktycznie dopasuj do niego. (Niestety go nie widziałam albo nie pamiętam ) No i uważam, ze te pasy nie wyglądają tandetnie, są świetne, jak ktoś lubi błyskotki

Wcięło mi cytowanie ;/

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2014-02-20 o 09:50
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 09:49   #634
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

klub

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 09:57   #635
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
mam pytanie do PM xl co z przenoszeniem przez próg dziewczyny bo mój TŻ to co prawda nie chucherko ale i tak jakoś mi się to nie widzi..
Ja nie chcę być wnoszona z tego, co wyczytałam, to przesąd dotyczy tak naprawdę wspólnego domu (w starożytnym Rzymie uznawano to za złą wróżbę, gdy świeżo upieczona małżonka potknęła się o próg). Na sali weselnej nie będę mieszkać przecież

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Elrosa te srebrne są cudne. Mogę wiedzieć skąd? ? Bo mój też poszukuje.
Te jasnoszare są z Vistuli. Oglądałam ich sklep internetowy, więc nie wiem jak z dostępnością stacjonarnie, ale na pewno się przejdę

Z głupich pytań, myślałyście już może o ułożeniu stołów? znalazłam wczoraj fajną stronę do planowania usadzenia (goscieprzystole.pl) i cały wieczór spędziłam szukając ustawienia idealnego. Jest o tyle trudno, że miejsce do ustawienia stołów jest długie i stosunkowo wąskie, więc ustawienia w T albo M, o których myślałam wcześniej, odpadają (PM siedzą w nich na środku i mielibyśmy straaasznie długą drogę na parkiet ). Wymyśliłam coś takiego (jest na 78 osób, na razie tylu gości nam się zapowiada):

Na sali wygląda to tak (naliczyłam tu prawie 100 krzeseł, więc u nas byłoby sporo luźniej):

Myślicie, że to dobry pomysł? Chyba jeszcze nigdy nie widziałam tak ustawionych stołów, zawsze były jakoś ze sobą połączone (no, oprócz jednego, na którym rodzina pana młodego siedziała w przeciwległym kącie sali, i jakoś mi się to nie podobało).
Stary 2014-02-20, 09:58   #636
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
licencja jest potrzebna gdy się bierze ślub w innej parafii niż narzeczonej i narzeczonego
aha spoko
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 09:59   #637
exist_
Zakorzenienie

Jestem po przetrząsaniu ebay, etsy, polskiego allegro i się załamałam... Nie wiem jaką biżuterię dobrać do mojej sukni...
Obrączki i pierścionek zaręczynowy mam z żółtego złota, ale kompletnie nic w tym kolorze nie wpadło w mi w oko...
Z kolei mam wrażenie, że do mojej sukni pasuje srebro/białe złoto i powinnam taki kolor biżuterii dobrać... I wtedy mogłabym dokupić też piękny grzebień we włosy...
W załączniku moja suknia - jak myślicie?
Planuję mieć tylko kolczyki i bransoletkę, ze względu na strojny gorset i dodatkowe bolerko do kościoła.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg thumbs_odetta.jpg (13,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg thumbs_odetta-ii.jpg (11,9 KB, 47 załadowań)
Stary 2014-02-20, 10:16   #638
kasia1201
Rozeznanie

Exist ja też mam pierścionek i obrączkę z żółtego złota i w ogóle na to nie patrzę. Do mojej sukni pasuje tez srebro lub białe złoto i kupuje biżuterię właśnie w tych kolorach

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 10:21   #639
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Stylówka młodych ekstra
Dziwnie zobaczyć na zdjęciu kogoś kogo się zna

rabbitka, pewnie nie pomogę, ale ten jest wg mnie naj

Elrosa, fajna stronka

Zastój, zastój, zastój...
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 10:23   #640
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja pewnie w ciągu wesela wypiję max kilka kieliszków wódki. Wolę co prawda wino, ale w ten dzień wolę się go nie tykać bo znając mnie to się na pewno bym nim oblała :p Ale na pewno przygotujemy sobie butelkę z wodą na nasz stół. TŻ się buntuje że on wody na własnym weselu pić nie zamierza, więc muszę mu co raz do rozumu przemawiać w tej kwestii.
Co do alkoholu ja będę pić wino. Poooowoli Ale pewnie po północy sobie pofolguję. Mamy takie dobre wina A ja tak kocham wina

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Ja marzę, żeby być przeniesiona przez próg! I najlepiej do restauracji i później do naszego mieszkania.
A potem do sypialni Mój sobie na pewno nie odpuści takiej okazji, żeby móc mnie porwać na ręce i gdzieś przenieść. Uwielbia to, ja stanowczo mniej...

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam ze sale robią coś takiego jak minimum gości.. jak dla mnie masakra bo skąd mam wiedzieć wcześniej kto przyjdzie a kto nie
Ryzyko, niestety. Ale z drugiej strony jeśli sala jest na 150 gości i nie ustawi limitu np. 80 osób, to może skończyć z małymi weselai do 50 osób, a wtedy traci sporo, bo mogli by robić większe w tym czasie.
U mnie limit dotyczy tylko penjonatu-jeśli będę mieć mniej niż 54 noclegi to albo część pokojów wynajmą gościom z zewnątrz albo dopłacam do 54 miejsc. Na liście mam wyselekcjonowane 74 osoby(absolutne maksium sali i noclegów), więc jest szansa, że zamkniemy się w 60 osobach.

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
U nas to jeszcze musi dojść do spotkania na szczycie,rodzice sie znają z widzenia , teściowa też już była u nas na kawie ale spotkania w 6 nie było :P Wesele sobie sami finansujemy wiec spotkań"ustalawczych" nie musi być więc chyba w święta musimy obiad przygotować i zaprosić teściów
Nasi się już spotkali dwa razy (nie było to proste, mieszkają 600 km od siebie), ale towarzysko, nie w kwestii ślubu. W ślubnych sprawach my pośredniczymy-znaczy wszystko załatwiamy i wynajdujemy, a potem tylko zgłaszamy jednym bądź drugim w czym mają pomóc, albo ile dać kasy i na co

SUKCES TANECZNY NUMER DWA:
Mój chłop SAM zaczął się dzisiaj interesować tańcem i typować muzykę Chyba stanie na czymś instrumentalnym. Tylko dalej nie wiem, jak do tego zatańczymy, on twierdzi, że damy radę, ja wątpię w coś bardziej skomplikowanego niż przytulaniec
Ale sam przyznał, że miedzy przysięgą a pierwszym tańcem będzie musiał walnąć kieliszek na rozluźnienie (ja może butelkę wina, wtedy będzie wiadomo, czemu mi się nogi plączą ).

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

rabbitka, mnie urzekł ten ostatni pasek.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 10:27   #641
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
ja jeszcze ich nie zamawiałam, ciągle się waham, bo tanie nie są, a i kupić je można tylko poprzez salon ślubny. http://www.laboda.pl/produkt/pokaz/231/205 Prawdopodobnie ten model, ale ecru/perłowy i może z inna aplikacją buty La Body są meeega wygodne! i ofc full skórka aa i plus jest taki, że po ślubie można je bezpłatnie odesłać do pofarbowania na wybrany przez siebie kolor.
ja też chce skórzane, przecież na baleriny nie zmienimy butów musza byc wygodne!

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 10:30   #642
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Jestem po przetrząsaniu ebay, etsy, polskiego allegro i się załamałam... Nie wiem jaką biżuterię dobrać do mojej sukni...
Obrączki i pierścionek zaręczynowy mam z żółtego złota, ale kompletnie nic w tym kolorze nie wpadło w mi w oko...
Z kolei mam wrażenie, że do mojej sukni pasuje srebro/białe złoto i powinnam taki kolor biżuterii dobrać... I wtedy mogłabym dokupić też piękny grzebień we włosy...
Planuję mieć tylko kolczyki i bransoletkę, ze względu na strojny gorset i dodatkowe bolerko do kościoła.
Ja też jestem na etapie problemu z biżuterią.. wczoraj o tym pisałam :P
Też mam strojny gorset jak Ty. Szukam coś w srebrze - bo je lubię a złoto by nawet nie pasowało do gorsetu moim zdaniem.
No i też bym chciała kolczyki i bransoletkę ... kolczyków widziałam mnóstwo... siedze od rana i oglądam :P ale jeśli chodzi o bransoletki to albo nie ma do pary albo taki do kompletu kosztują duuuużo :P

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 10:31   #643
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
My dzisiaj z rodzicami zrobiliśmy burzę mózgów gdzie w końcu zamówimy wyroby na wiejski stół, ciasto dla gości na pożegnanie, przy okazji poruszyliśmy parę innych weselnych tematów i doszło do lekkiego spięcia ale w końcu jakoś doszliśmy do porozumienia i kilka spraw jest już ustalonych I najprawdopodobniej w marcu spotkamy się ponownie z rodzicami TŻa żeby ustalić już wszystkie szczegóły Aż się boję tego spotkania
moi rodzice w ta niedziele się spotkali, rodzice TŻ zaprosili moich rodziców na obiad, na sprawy ślubne za wcześnie ale mieli inne tematy do rozmowy
a w kwietniu jak mieliśmy salę zamawiać moi rodzice zaprosili TŻ rodziców

Alicja

Stary 2014-02-20, 10:42   #644
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Z głupich pytań, myślałyście już może o ułożeniu stołów? znalazłam wczoraj fajną stronę do planowania usadzenia (goscieprzystole.pl) i cały wieczór spędziłam szukając ustawienia idealnego. Jest o tyle trudno, że miejsce do ustawienia stołów jest długie i stosunkowo wąskie, więc ustawienia w T albo M, o których myślałam wcześniej, odpadają (PM siedzą w nich na środku i mielibyśmy straaasznie długą drogę na parkiet ).

Myślicie, że to dobry pomysł? Chyba jeszcze nigdy nie widziałam tak ustawionych stołów, zawsze były jakoś ze sobą połączone (no, oprócz jednego, na którym rodzina pana młodego siedziała w przeciwległym kącie sali, i jakoś mi się to nie podobało).
Jak dla mnie ok Sama wolę, jak jest więcej przejścia i nie trzeba pokonywać nie wiadomo jak długiej drogi na parkiet. Z drugiej strony wypada więcej tych "kłopotliwych miejsc" - czyli miejsc na krańcach stołu, przeze mnie osobiście nielubianych Ale jak ci się dobrze rozsadziło gości (już imiennie), to ja bym nie kombinowała więcej i zdecydowała się na pokazany przez ciebie rozstaw.

Ja sama będę mieć jedyny słuszny układ, ale może to i dobrze, bo nie muszę kombinować, skoro jest tylko jeden możliwy Będzie mało gości, więc to też nie będzie wyglądało tak jak na zdjęciu, bo stoły będą krótsze.
http://www.strzelnica.szin.pl/360/konferencyjna-1.html
Stary 2014-02-20, 10:46   #645
kasia1201
Rozeznanie

Powiedzcie mi czy piosenka Drossel - To właśnie z Tobą, nie jest przypałem jak na 1 taniec czy może być? Jaka jest wasza opinia? Szukam czegoś do czego można pobujać moim Tż ( a to nie takie proste) ;-)

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 10:53   #646
cude
Zadomowienie

Ja też z pytaniem. Podoba mi się suknia, bardzo podobna do sukni znajomej. I się zastanawiam czy brać, czy nie? Jak myślicie?
Stary 2014-02-20, 10:54   #647
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy piosenka Drossel - To właśnie z Tobą, nie jest przypałem jak na 1 taniec czy może być? Jaka jest wasza opinia? Szukam czegoś do czego można pobujać moim Tż ( a to nie takie proste) ;-)

ja bym nie wzięła piosenki disco polo

Alicja

Stary 2014-02-20, 10:54   #648
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:

Też się nad tym zastanawiałam. bo mój TŻ wybrał Drossel - już na zawsze razem
Ale słowa pasują i do bujańca przytulańca w sam raz :P chyba

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 10:57   #649
annic
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja bym nie brała, ale to totalnie nie moje klimaty, bo strasznie nie lubię disco polo
Ale jeśli lubicie taki typ muzyki to nie ma co wymyślać innych piosenek pod publiczkę.

cude a jak bardzo podobna? Taki sam typ ale jednak widać różnicę, czy np. różnią się tylko drobiazgami? I ile jest między waszymi ślubami? Jeśli są baaaaardzo podobne i ślubujecie w niewielkim odstępie czasu, to ja bym szukała innej. Mierzyłaś już tę co ci się podoba?

Edytowane przez annic
Czas edycji: 2014-02-20 o 11:01
Stary 2014-02-20, 10:59   #650
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
a ile kosztują te w kategorii drogie? tak z czystej ciekawości pytam mogłabyś wrzucić jakieś ich zdjęcia? tak dla porównania
wrzucam swoje 2 typy spośród tego co zamieściłaś- myślę że są naprawdę ładne
Od £100 do £400.. Dla mnie to poprostu ceny kosmiczne..
http://www.jennypackham.com/collecti...belt-i-crystal
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...f-5b539083fa5b
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...3-32da085940dd
http://www.jennypackham.com/collecti...ia-bridal-belt
http://www.etsy.com/uk/listing/12066..._type=handmade

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

rabbitka do Twojej sukni najbardziej widzą mi się te: 3, 5, 7, 8 ze wskazaniem na 8 bo najbardziej będzie pasowała do grzebyka

nr 3 i 7 są chyba takie same?
Patrz masz racje 3 i 7 to ten sam, chyba musial minsoe jakos ten bardziej spodobac!

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja bym poszla w srebro z Twoja suknia i dodała grzebyk

Dziekuje serdecznie za opinie Dziewczyny
Bede decydowac pomedzy tymi dwiema:
http://www.etsy.com/uk/listing/16722...earch_type=all
http://www.etsy.com/uk/listing/17889...earch_type=all
Jak widac ceny tez przystepne
I mysle, ze oba paski beda pasowac do grzebyka

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:00   #651
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Ja też z pytaniem. Podoba mi się suknia, bardzo podobna do sukni znajomej. I się zastanawiam czy brać, czy nie? Jak myślicie?
jesli nie taka sama a podobna to bym brała

Alicja

Stary 2014-02-20, 11:10   #652
cude
Zadomowienie

annic, karolinuuusia. Różnica ok. rok. To dosyć popularny model, chyba wiele sukien robi się ten sposób. Może zmienię pasek po prostu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10750.jpg (69,0 KB, 49 załadowań)
Stary 2014-02-20, 11:13   #653
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
ja jeszcze ich nie zamawiałam, ciągle się waham, bo tanie nie są, a i kupić je można tylko poprzez salon ślubny. http://www.laboda.pl/produkt/pokaz/231/205 Prawdopodobnie ten model, ale ecru/perłowy i może z inna aplikacją buty La Body są meeega wygodne! i ofc full skórka aa i plus jest taki, że po ślubie można je bezpłatnie odesłać do pofarbowania na wybrany przez siebie kolor.
Ja czekam aż będzie najnowsza kolekcja, bo w ofercie mają być sandałki
Któraś się orientuje kiedy to ma nastąpić?

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:14   #654
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
annic, karolinuuusia. Różnica ok. rok. To dosyć popularny model, chyba wiele sukien robi się ten sposób. Może zmienię pasek po prostu
Faktycznie, jest trochę tego typu sukien. Jak rok różnicy to bym się nie przejmowała i brała, skoro nie taka sama
Stary 2014-02-20, 11:18   #655
enzunio
BAN stały

Dzięki dziewczyny

Tak, licencja jest nam potrzebna bo bierzemy ślub w obcej parafii (z mojej parafii byłoby aż 20 km na sale).

Mama zapytała mnie sms czy robię imprezę studniówkową a ja chora jak diabli Po pracy będę leżała i umierała...

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:21   #656
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Mnie mój S. też obiecał przenieść ale nie wiem czy nie zapomni ze stresu
Ja swojemu Tżtowi przypomne, za reke go pociagne i juz
Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Spowiedź
1. kupione kolczyki ślubne - Apart
Ale piękne kolczyki! Masz może link?
Gratuluję załatwienia tylu rzeczy!
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
próbna
bardzo ładna
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:21   #657
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny siedze i przegladam szarfy/paski do sukni... wszystkie co mi sie podobaja sa mega drogie... znalazlam kilka co maja korzystniejsza cene i mieszcza sie w budzecie ktory chcialabym na to przeznaczyc ale nie wiem czy beda pasowac/wygladac tanio/tandetnie...

ten mi się najbardziej podoba
ogólnie wszystkie super i na pewno nie wyglądają tandetnie!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:23   #658
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość

nasi rodzice też się jeszcze nie znają... ślubnych spraw za bardzo omawiać nie będziemy bo rodzice TŻta mówią "niech młodzi robią jak chcą", nie interesują się, nie dokładają się, no cóż
Moi rodzice chcą płacić za wesele, u Tż co rusz mama wymyśla ,że za coś zapłaci,ale postanowiliśmy ,że płacimy sami. Jakoś tak komfort czuję większy jak wybieram rzeczy które mi się podobają i nie muszę zastanowić się czy rodzice nie stwierdzą ,że to za drogie,konsultuje z nimi większość ale wybieramy ostatecznie z Tż
U mnie mama na początku przygotowań twierdziła ,że to wszystko za wcześnie więc tylko jej mówiłam,że wybrałam to czy tamto. A teraz jak rozmawia z koleżankami i ktoś się o coś pyta to mówi " A my to już dawno mamy wybrane , takie rzeczy trzeba wcześniej planować "
Najkochańszy w tym wszystkim jest Tż bo mega się angażuje nawet na odległość i akceptuje większość moich zachcianek . Twierdzi , że to ma być nasz najpiękniejszy dzień i trzeba myśleć głową ale nie da się na wszystkimi oszczędzać
Ps.Wczoraj Tż zaskoczył mnie kiedy pokazałam mu bukiety z hortensji na stół i porostu był nimi zachwycony ,że jakie cudne kwiatki i że chce takie:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:23   #659
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Od £100 do £400.. Dla mnie to poprostu ceny kosmiczne..
http://www.jennypackham.com/collecti...belt-i-crystal
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...f-5b539083fa5b
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...3-32da085940dd
http://www.jennypackham.com/collecti...ia-bridal-belt
http://www.etsy.com/uk/listing/12066..._type=handmade

Patrz masz racje 3 i 7 to ten sam, chyba musial minsoe jakos ten bardziej spodobac!

Ja bym poszla w srebro z Twoja suknia i dodała grzebyk

Dziekuje serdecznie za opinie Dziewczyny
Bede decydowac pomedzy tymi dwiema:
http://www.etsy.com/uk/listing/16722...earch_type=all
http://www.etsy.com/uk/listing/17889...earch_type=all
Jak widac ceny tez przystepne
I mysle, ze oba paski beda pasowac do grzebyka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja bym brala ten na czarnym tle! Piekny jest!

U nas dzis 4 miesiace do slubu!
Panny z 21 czerwca! To juz tuz tuz! Matko
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:24   #660
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Ja będę śpiewała dla TŻ o ile się nie popłaczę, ale walne kilka szybkich przed i będzie ok

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Aleee super!! Powodzenia

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

My zapraszamy razem 180 osób, ale myślę że z 80 nie będzie ze względu na różnicę kilometrów. 108 osób to od Tż, a u mnie 80 to już z zespołem, więc dużo osób zapraszamy. Ile będzie ostatecznie to się okaże
Tylko nie za szybkich :P, bo wiesz.. stres, nerwy itp.
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości