|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Jestem na bieżąco, ale jakoś nie mam weny do komentowania, przepraszam Was. Julia właśnie zwymiotowała na mnie całą kolację. Zjadła kaszkę z apetytem, a jakieś pół godziny później zaczęła płakać i wszystko się z niej wylało. Bidulka moja
![]() Mama mówiła, że w ciągu dnia też jej się taki mały kleks zdarzył. Gorączki nie ma, zachowała się normalnie, tzn. szalała jak zawsze. Oby nic się nie działo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za takie miłe słowa
![]() Postaram się odzywać częściej chociażby z tel wieczorami . Julas wykapany już śpi, więc mogę chwilę z Wami popisać ![]()
![]() |
#4863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no w koncu cieszę się straaaszie no gratulacje Cala- ale wczesnie Ci padła, moj też miał jakiś czas temu takie fazy tylko wtedy wstawał o 6 ![]() Dziewczyny, mój Leoś przed sekundą wziął mnie za rękę i powiedział "oć" ![]() ![]() ![]() ![]() kocham go do szaleństwa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Wtajemniczenie
|
Marsi, ona już od dłuższego czasu tak zasypia. Odkąd przestawilam kąpiel to skończyło się marudzenie przed zaśnięciem, które się czasami zdarzało. Zasypia sama bez problemu tfu tfu
![]() ![]() Brawo dla Leosia ![]()
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Cała, a do której Julas rano śpi?
![]() ![]() spotkałam po drodze moich kumpli z klubu i co? Zamiast 6km zrobiłam 10 ![]()
#4866 |
Wtajemniczenie
|
Przeważnie do 7. Dzisiaj do 7.20, Ale 6:30 też się zdarzy. W tym 2 obowiązkowo pobudki w nocy czasem 3.
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Jestem pod wrazeniem - zasypianie o 7? Marzeeeenie. Ja sie ciesze jak Kuba padnie po 21 :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Wtajemniczenie
|
Jak kapalismy o 19 to też się zdarzały tugeZy nawet do 22, Ale u nas też jest tylko 1 drzemka między 10 a 11 trwajaca Max do godziny
![]() |
#4869 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak witam się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Brawa za umiejętności i zaśnięcie !! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No, super sprawa - nagle dużo słońca, ciepło, dłuższy dzień więc więcej frajdy z takiego wyjazdu a do tego taniej niż w sezonie letnim. No tylko ilość kierunków mocno ograniczona... Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
no u nas standard to 20, wiadomo wyjątki się zdarzają ale sporadycznie.
Cała, a Julasowi dajesz wtedy mm czy pić??? Dzisiaj bąbel o 00.30 się obudził, wypił 90ml mm i spał do 5.30 ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- a, miałam nową mamę przywitać ![]() gojka, zapisałam się na technika administracji
#4871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leoś od kilku dni w nocy nie tknał mleczka Cytat:
drzemka ok 12-12,30 i 1,5 h musiał się wstrzelić idealnie bo kiedyś drzemki były po 15-20 minut nie poznaje dzieciaka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Wtajemniczenie
|
Lady, na pierwszą pobudke daje jej pić. Na następną mm, ale zaczęłam ograniczać miarki, bo chcę Ja odzwyczaic narazie z marnym skutkiem, ale może w końcu zaskoczy
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Chcialam tylko powiedzieć, że dzisiaj znowu dostałam telefon ze żłobka z informacją, że Blanka ma prawie 40st gorączki.
![]() Przepraszam, ale dla mnie to za dużo ostatnio. Wydawało mi się, że jestem silniejsza. Kocham Was! Pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oby szybko zadzwonili, byś wiedziała na czym stoisz. i może jak coś ruszy, to lepiej się poczujesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
raczej tak, jest też sprawa taka, że najprawdopodobniej ryż kolejnej ciąży też bym już miała tę cholestazę, masakra. Cytat:
wiesz co... olej, przynajmniej nie słuchasz złotych rad teściowej, nikt Ci się nie wtrąca. a może oni nie przyjeżdżają, bo właśnie Wy do nich też rzadko i nie chcą się narzucać, może czują się niezręcznie, wiesz, niektórzy wychodzą z założenia, że jak ktoś ich nie odwiedza często, to znaczy, że sam nie chce być odwiedzany? Cytat:
byłabym świetnym współautorem takie książki. ![]() Cytat:
a ja np.'od początku w dzień usypiam w wózku i nie widzę problemu ![]() ![]() ale wiem, że i ciężkie przypadki się zdarzają, mój sąsiad do wózka zamontował silnik od wycieraczek jakiegoś auta, żeby wózek sam jeździł metr w tę i z powrotem, bo jego córka było ostrym szogunem ![]() Cytat:
obiecanki cacanki! Odpowiem zbiorowo - chrzciny udane, dama trochę spacerowała po kościele ![]() nikt do kościoła aparatu nie wziął i zdjęcia zrobiliśmy sobie takie telefonem ![]() może wrzucę fotke, kościół znany na całą Polskę, bo tam kręcą RANCZO ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ola nie chodzi do żłobka, a łapie wszystkie żłobkowe choroby łacznie z zapaleniem spojówek! Od mojej siostrzenicy. masakra. Tylko Ty masz TŻa, który pod Twoja nieobecność może pójść do lekarza z Małą, ja w takich sprawach jestem zdana tylko na siebie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | ||||
Zadomowienie
|
widzę, że nie tylko mnie w weekend dopadło
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45283706]Fewciu, ale nie bierz tego do siebie ![]() ![]() Tresselleo, wiesz co no apap to paracetamol przecież ![]() ![]() Tylko o dziwno nic nie bolało :rolleys: ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Wtajemniczenie
|
A w Polsce jak kto chce! O!
Nie pitol tylko polej tego mamrota coś z Wilkowyj buchnela wczoraj ![]()
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
ojojoj Fewcia, przytulam Blaneczkę
![]() Charliz- no to widzę chrzciny na wypasie, z tym ranczo mnie rozwaliłaś, Ty to masz jednak parcie na szkło ![]() Cała, u nas na szczeście od kilku dni coraz mniej pobudek i ja w końcu lepiej śpie bo wcześniej jak Leo budził się 3-4 razy w nocy o stałych porach to wybijał mnie ze snu i potem było tak,że zaczął lepiej spać to ja się wybudzałam i barany liczyłam- tak się organizm przyzwyczaił ![]() kurde miałam jechać z synem na narty a tu śniegu ni ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Wtajemniczenie
|
Fewcia, trzymajcie się i zdrówka dla Blanki.
Podziwiam te z Was, które piszą z tel- masakra to jakaś ![]()
![]() |
#4881 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do kłótni, to ja też czasem się wściekam na mojego - generalnie mi pomaga, ale ja robię przy małej DUŻO więcej, nie tylko w nocy, ale i w dzień, bo on "nie umie" - np nakarmić, no nie wychodzi mu, ona nie chce jeść od niego i koniec, a ode mnie zjada... I takie podobne "kwiatki" Cytat:
A moja teściowa to wiesz, nie słyszy, także złotych rad i tak mi nie będzie prawić. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-24 o 19:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() ![]() współćzuję bólu ![]() Cytat:
Przykre te ciągłe kłótnie z Tżtem. Siły życzę ![]() super, że impreza udana ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja byłam 2 w kolejce. Poszłam w ogóle szybciej, bo ten lekarz zawsze problemy robił, wysyłał na badania a dziś szok przeżyłam bo on nic od razu zaświadczenie chciał pisać ![]() ![]() Doczekałaś się ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45304779] ---------------- Dorotka osłuchowo czysto, gardło też, a tu lekka temp. się zaczyna, więc chyba zęby, 4 idą też! masakieros![/QUOTE] Dobrze, że zdrowa ![]() Cytat:
Też tak często mam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zdrówka dla Blaneczki i Tobie dużo siły ![]() My przywieźliśmy od mamy nasz sprzęt snowboardowy i co i nic ... stoi teraz u nas w piwnicy ![]() ![]() Charlizz gdzie zdjęcia ??? Yellow ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |||||
Zakorzenienie
|
Będzie hurtem
![]() A myślałam,że wy tu wszystkie wypindrzone tylko ja taki zgred ![]() ufffffff Ale ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym śmiem stwierdzić że ty masz anioła a nie dziecko.... Zostaw Oskara w wózku i odejdź... ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje poszukiwania butów skończyły się bardzo szybko ![]() ![]() Nie wiem co mu było,ale wróciło moje dziecko tuż przed momentem ![]() Zaraz idę go usypiać- już na samą myśl mam drętwy kręgosłup ![]()
![]() |
#4885 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu w tym kosciele akurat? ![]() Cytat:
![]() co do pogrubionego - nie kumkumam nic a nic! ale ty madra jestes!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
zdrowka!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() nie było mnie troche, podczytywałam, ale nie umiałam sie jakos wbic, troche zdołowana byłam i nie miałam czasu ogólnie.. teraz załatwiam rodzinne... i znowu musze zbierac papiery, mam 4 dni, nie wiem jak ogarne;] Amelka już spiocha... a ja powinnam uzupelniać te dokumenty;/ ale chyba pójde spac po m jak m. Gojka, bo ja wiem czy Ty masz najmniejszą stopę? ja mam 34/35 a adidasy 35/36 ;] więc mam mega problem z kupnem butów. Nie ma jak dziecięce ![]() Fewciu, bardzo współczuje;/ kurcze ciągle coś;/ Byłam dziś u ortodontki, babka powiedziała ze jestem ciężkim przypadkiem. Jedzie na szkolenie i na konsultacje tam jakieś i ma zabrać moją dokumentacje i sie naradzić z innymi lekarzami.........
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-02-24 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
bylismy dzis w miescie bo malz chcial cos tam do ogrodu kupic no i poszlismy za ciosem i kupilismy mlodemu spacerowke
http://allegro.pl/caretero-spacerowk...976304705.html chcielismy zwykla, tania ![]() jest naprawde mega lekka i super sie prowadzi ![]() i ma duzo miejsca dla dziecka, inne niby wizualnie ladniejsze ale miejsca jak dla polrocznego niemowlaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
uffff usnął przy butli
![]() ![]() ![]()
#4889 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, fajna. Ja też na początku chciałam którąś z Caretero, ale w sumie potem stwierdziłam, że chcę taką na 3 kółeczkach i dlatego odsunęłam ten pomysł na bok - ale mam z tej firmy krzesełko (które kochamy) i fotelik, chwalę sobie bardzo.
A, zapomniałabym - ANIA! ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-24 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A pogrubione ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() też mamy fotelik z Caretero i jest fajny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.