|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]to w takim razie kto jest chętny na utworzenie takiego klubu??
[/QUOTE] Ja jestem za ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Apropo wychowania właśnie oglądam rozmowy w toku i
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
Ja widziałam dzisiaj zwiastun w ddtvn i mi wystarczy, chyba temat o weekendowych tatusiach? Zresztą te Rozmowy w toku to już całkiem na psy zeszły chyba :P
|
#1113 | |||
|
Konto usunięte
|
A i przytyłam 2kg od ostatniej wizyty, czyli na plusie już 7kg
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak, doczytałam później
|
|||
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja wysiadam, ale z nudów czasami oglądam jak są jakieś ciekawe tematy. A dzisiaj tak o weekendowych tatach, ale jak słyszę matkę która mówi że po co jej nastoletnie dzieci mają sprzątać swoje pokoje skoro ona może to zrobić... A po paru latach wielka tragedia bo dzieci nie szanują matki ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45361205]tak, doczytałam później [/QUOTE]Jako chętną do klubu oczywiście
|
|
#1115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we wrocku chyba nigdzie nie ma a body jest z ... hmm... nie wiem, bo metka jest wytarta na amen ale śpiworek jest z cheerokee, a ten rampers jakiś carter new born ![]() ja uwielbiam textila ![]() kupiłam tam dziś jeszcze takie maleńskie skarpetki dla mojej księżniczki za 1,50 zł ponadto też pieluchy, czapeczki, niedrapki, półśpiochy i inne i tanie i dobrej jakości mają ![]() Cytat:
![]() uwielbiam rampki, a ten jest boski ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc ![]() [/QUOTE] Berenika super filmik będziesz miała udanej wizyty, a dzidzia rosnie jak na drożdżach, skoro wg USG jest późniejszy termin ![]() ja zdjęcia też dostaję na papierze i chcąc wstawić to robię zdjęcie zdjęciu Cytat:
u mnie w poniedziałki też drogo zapłąciłabym za ten płaszcz prawie 5 dych, az się dziwię, że się w ogóle uchował do czwartku, pewnie brak guzików zniechęcił
|
|||
|
|
|
#1116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie
Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc ![]() to w takim razie kto jest chętny na utworzenie takiego klubu?? [/QUOTE] ładnie maluch rośnie ![]() Cytat:
Dziękuję za relację ![]() Poniżej moje zakupy z all: |
|
|
|
|
#1118 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję 27 tc u mnie dziś 26 tc...a dopiero co wam pisałam, że 25...![]() Cytat:
bardzo dużo mam kupuję u tego sprzedawcy. Ja tez chciałam kupić u niego lecz spodobały mi się smoczki z hello kity a on ich nie miał...więc żeby nie zamawiać 2 przesyłek zrobiłam zakupy u innego.Cytat:
wrzucaj ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]
to w takim razie kto jest chętny na utworzenie takiego klubu?? [/QUOTE] Ja mogę, choć nie wiem, czy nie za krótko czynnie się udzielam ![]() Cytat:
I mam takie samo zdanie, jeszcze parę lat temu tematy tam poruszane, były ciekawsze, a teraz to nie wiem czy śmiać się czy płakać...Zrobiłam pączki serowe i są pyszne No i sałatkę sobie skleciłam na szybko, składniki takie jak do greckiej, tylko zamiast sera feta dałam ryż i nie sos tylko majonez. Ale powiem Wam, że przepyszna
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie
Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc ![]() to w takim razie kto jest chętny na utworzenie takiego klubu?? [/QUOTE] Nie do końca myśle, że to taki dobry pomysł, ale zrobicie jak uważacie
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się wydaje, że klub to bardzo dobre rozwiązanie, żeby się poznać bliżej
|
|
|
|
#1124 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() za łazienkę. A kąpiel to chyba w 3? ![]() ![]() Cytat:
muszę w końcu zamówić ten zestaw i odwiedzić sklep plastyczny i pasmanterię może tam dorwę jeszcze rzeczy do tego filcowania, bo na necie drogo z przesyłką wychodzi...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny za udane dzisiejsze wizyty, śliczne zakupki i tą nieszczęsną glukozę ![]() ja też dziś nie próżnowałam odwiedziłam lumpka kupiłam sobie płaszczyk na wiosnę, bo już ją czuć w powietrzu dla tż jeansy, a i nie umiałam się powstrzymać żeby nie kupić paru koszuleczek i spodni dla małego ale zapobiegawczo kupiłam w rozmiarach 62-68, bo mniejszych mam od groma ![]() Jak tam pączuchy i inne smakołyki? Ja dziś chyba grzeczne, bo na tłusto to tylko jednego faworka i takie "kratki" do smażenia wciachałam (przysmak świętokrzyski)
|
|||||
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
popieram pomysł klubu jeśli mnie przyjmiecie
a więc i wklejam moje zakupy nie wszystkie chyba uchwyciłam, jakieś duperelki jeszcze pozamawiałam ![]() ...moja miłość do sówek jest ewidentna skarpetki z grzechotką mnie pewnie wykończą ale nie mogłam się oprzeć .. ![]() a wyprawki do szpitala są 7elementowe ale jeszcze ich nie rozpakowałam, bo kurz przy remoncie rozumiecie
|
#1127 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musze się dopytac na następnej wizycieCytat:
a co do płci to faktycznie nie da się ukryc siusiaka przynajmniej u Naszego Małego było bardzo dobrze widac raczej nie zrobi sie z Niego dziewczynka![]() Cytat:
za wizytę![]() Cytat:
za tydzień![]() i super łupy udało Ci się upolowac Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc ![]() to w takim razie kto jest chętny na utworzenie takiego klubu?? [/QUOTE] to Dziecię Ci rośnie jak na drożdżach najważniejsze, ze wszytsko dobrze z Wami
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1130 |
|
Konto usunięte
|
No i super, taki miałam dobry humor no i
![]() Do tego Adaś znowu przeziębiony
|
|
|
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy to oglądanie zakupów dobrze na mnie wpływa, bo założyłam sobie bana na zakupy dzidziusiowe do 10go, a jak tak patrze to natychmiast mam ochotę pójść i coś kupić czy zamówić
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45362289]No i super, taki miałam dobry humor no i
![]() Do tego Adaś znowu przeziębiony [/QUOTE]to się narobiło teraz taka pogoda, niby fajnie bo ciepło, ale te wirusy i różne choróbska sie czepiają Dzieciaczków zdrówka dla Adasia a może mleko Ci pomoże???
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Berenika, dużo zdrówka dla Adasia
A nie masz Rennie w domu? Albo tak jak Izetka pisze, szklanka zimnego mleka |
|
|
|
#1134 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a aparat pożyczyliśmy koledze...![]() no to śmiało, zakładaj Cytat:
Cytat:
a tam na ostatnim zdjęciu razem z rożkami jest rogal do karmienia.?Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Berenika, to napij się mleka
![]() A reszta dziewczyn się zgadza, żebym to ja założyła klub? |
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Berenika mi zawsze tylko mleko pomaga, a często mam problem ze zgagą niestety
Blue ja nie mam nic przeciwko
|
#1137 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeleciałam szybciutko i nie będę cytować, bo nie mam siły.
Wybaczcie, że tak ogólnikowo. i gratulacje wizyt, glukoz, USG i nowych tygodni![]() Jestem za klubem i bluesky zakładaj śmialo ![]() Wyniki glukozy 75 g 2pkt: na czczo - 75 po 2h - 120 wypiłam, nie było złe, z cytrynką jak mega słodka lemoniada, nawet po tych 2 godzinach miałam ochotę na coś słodkiego także to najsłodszy tłusty Czwartek dla mnie ![]() Po poszliśmy z mężulem na kanapeczki pyszne: ja z jajkiem, pomidorem i rukolą. Mąż z kaczką, ogórkiem, sosem żurawinowym, rukolą i czatnejem rabarbarowym ![]() aaa i super zakupy dziewczyny
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- To Wy się jeszcze wypowiedzcie, ja idę się wykapać i jak nic się nie zmieni, to po powrocie zakładam
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny, cieszę się że Wam się podoba
![]() berenika tak to rogal ![]() blue ja też za
Edytowane przez choc0late Czas edycji: 2014-02-27 o 18:59 |
|
|
|
#1140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do klubu to ja się boje że wątek wtedy obumrze śmiercia naturalną. Ale mogę się mylić bo nigdy z takim klubem nie miałam do czynienia. Ja po prawie całym dniu leżenia w łóżku postanowiłam że pół drogi do teściów przejadę autem a pół przejdę na piechotę. I tak mam za sobą 4 km spacer na dotlenienie mózgu. Bo mam to samo co któraś z Was tu pisała że nie mogę oddechu do końca wziąć tylko bardzo płytki mam.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

te jajeczka to są naprawdę duże u chłopców jak można przeoczyć to na usg?? Widziałam zdjęcia klejnocików z usg i no naprawdę ciężko by było przeoczyć. Ale nie mam doświadczenia więc to tylko przypuszczenia.

ale ja byłam oglądać w sklepie Carera i jestem nim zachwycona
zapłąciłabym za ten płaszcz prawie 5 dych, az się dziwię, że się w ogóle uchował do czwartku, pewnie brak guzików zniechęcił

wrzucaj