Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-27, 16:44   #1111
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]to w takim razie kto jest chętny na utworzenie takiego klubu??
[/QUOTE]

Ja jestem za

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Apropo wychowania właśnie oglądam rozmowy w toku i
Stary 2014-02-27, 16:50   #1112
eweden
Raczkowanie

Ja widziałam dzisiaj zwiastun w ddtvn i mi wystarczy, chyba temat o weekendowych tatusiach? Zresztą te Rozmowy w toku to już całkiem na psy zeszły chyba :P
Stary 2014-02-27, 16:55   #1113
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a
Konto usunięte

A i przytyłam 2kg od ostatniej wizyty, czyli na plusie już 7kg

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi czy miała któraś z Was konsulatcje u okulisty w ciąży?
Na ostatniej wiz mój lekarz prowadzący kazał mi iść do okulisty bo być może przyczyną moich bólów głowy są oczy i kazał to skonsultować.
Dzwoniłam dziś do jeden przychodni i pani mi powiedziała że najbliższy wolny termin na grudzień Ja słyszę takie odpowiedzi to ciśnienie mi rośnie. W kolejnej przyszpitalnej przychodni od połowy marca na ostatni kwartał będą rejestrować
Ale powiedziałam że w ciąży jestem i pani w rejestracji powiedziała żeby przyjść w czasie przyjmowania i bez rejestracji mnie mają bez problemu przyjąć. Ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie. Bo do kolejnego lekarza prywatnie nie uśmiecha mi się chodzić.
ja nie miałam... Ale terminy

Cytat:
Napisane przez morin Pokaż wiadomość
Witam się
Już po glukozie 75, nie było tak źle, piłam gorsze rzeczy ale pączka to bym już dziś nie zjadła limit słodkiego wyczerpałam na dziś. Gorzej że jakieś zawroty głowy dostałam ostatnie pół godziny to było męczoące bardzo i żyłą boli bo wszystkie pobrania z jednej

Apropo płci to mi się wydaje że jednak te ukrywające się dzieci to przeważnie dziewczynki, bo jak to możliwe, nie wiem czy mogę pisać tak na forum o tym te jajeczka to są naprawdę duże u chłopców jak można przeoczyć to na usg?? Widziałam zdjęcia klejnocików z usg i no naprawdę ciężko by było przeoczyć. Ale nie mam doświadczenia więc to tylko przypuszczenia.
za glukozę

Cytat:
Napisane przez alingles Pokaż wiadomość
Witam Was tak szybko po wizycie.
Wszytko okej, dzidzia rośnie
Dostałam skierowanie na tą nieszczęsną glukozę.. idę gdzieś za 2 tyg..

Nie mam czasu nawet Was podczytywać. Remont w pełni. dziś szlifowanie gładzi i malowanie. Uhu, biało w domu...

Uciekam dalej. Później Wam dołącze zdjęcia zakupów;D
super

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Ja jestem za
tak, doczytałam później Zgłaszasz się na chętną ?
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 16:56   #1114
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez eweden Pokaż wiadomość
Ja widziałam dzisiaj zwiastun w ddtvn i mi wystarczy, chyba temat o weekendowych tatusiach? Zresztą te Rozmowy w toku to już całkiem na psy zeszły chyba :P

No ja wysiadam, ale z nudów czasami oglądam jak są jakieś ciekawe tematy. A dzisiaj tak o weekendowych tatach, ale jak słyszę matkę która mówi że po co jej nastoletnie dzieci mają sprzątać swoje pokoje skoro ona może to zrobić... A po paru latach wielka tragedia bo dzieci nie szanują matki Albo że 7-letnie dziecko śpi z nimi w jednym łóżku, ja wiem że czasami ciężko dziecko oduczyć wspólnego spania no ale bez przesady, przez 7 lat nie mieć prywatności przecież jak takie małżeństwo może funkcjonować, nie wspominając już o krzywdzie jaką dziecku wyrządzają...

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45361205]tak, doczytałam później Zgłaszasz się na chętną ? [/QUOTE]

Jako chętną do klubu oczywiście
Stary 2014-02-27, 17:22   #1115
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem już kto pisał i pytał o wózek Camarello ale ja byłam oglądać w sklepie Carera i jestem nim zachwycona

Ramona_85 mam identyczne body jak u ciebie na 2gim zdjęciu z ciucha za całe 2 zł na 50 cm wygląda jak dla lalki chyba jest z h&m. A w Textilu kupiłam wczoraj ręcznik z kapturkiem za 16,99 i 3 pieluszki flanelowe - a nawet nie wiedziałam, że tam takie rzeczy są, bo w sumie jakoś nigdy nie było mi po drodze do tego sklepu
:
pochwal się, gdzie sa dostępne te wózki, bo dziewczyny mają problem z kupieniem go we wrocku chyba nigdzie nie ma

a body jest z ... hmm... nie wiem, bo metka jest wytarta na amen
ale śpiworek jest z cheerokee, a ten rampers jakiś carter new born

ja uwielbiam textila
kupiłam tam dziś jeszcze takie maleńskie skarpetki dla mojej księżniczki za 1,50 zł
ponadto też pieluchy, czapeczki, niedrapki, półśpiochy i inne i tanie i dobrej jakości mają

Cytat:

Wrzucam Wam zdjęcia moich łupów.
Była jeszcze do tego czapeczka, ale wyniosłam ją do góry, a nie chce iść w te 'bagno'.
Mój idol - smerfowy rampers
super łowy
uwielbiam rampki, a ten jest boski

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc
[/QUOTE]
Berenika super filmik będziesz miała

udanej wizyty, a dzidzia rosnie jak na drożdżach, skoro wg USG jest późniejszy termin

ja zdjęcia też dostaję na papierze i chcąc wstawić to robię zdjęcie zdjęciu

Cytat:
Napisane przez Mala_Czarno_Biala Pokaż wiadomość
świetny ten płaczszyk!

Ja dziś z nudów zajrzałam do pobliskiego lumpka, ale to raczej taki ekskluzywny butik z używanym asortymentem, bo za tanio to nie mają

W każdym razie też upatrzyłam sobie płaszczyk na wiosnę, marzy mi się jasny trencz...
dziękuję

u mnie w poniedziałki też drogo zapłąciłabym za ten płaszcz prawie 5 dych, az się dziwię, że się w ogóle uchował do czwartku, pewnie brak guzików zniechęcił
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 17:24   #1116
eweden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
pochwal się, gdzie sa dostępne te wózki, bo dziewczyny mają problem z kupieniem go we wrocku chyba nigdzie nie ma
Wózki na pewno są w Lublinie, w Baby Fancie i w Rampersie chyba też, bo widziałam na www. Zawsze możecie sobie zrobić wycieczkę do Lublina
Stary 2014-02-27, 17:31   #1117
zubi89
Zakorzenienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc

to w takim razie kto jest chętny na utworzenie takiego klubu??
[/QUOTE]

ładnie maluch rośnie

Cytat:
Czytam was cały czas, ale jakoś ciężko mi się wbić... Ale bardzo podoba mi się tempo
Zeżarłam już 2 pączki i chyba zaraz zjem jeszcze, mimo, że odbija mi się chyba tym tłuszczem to co to dla mnie

Zbiorowo gratuluje wizyt, glukozy i kolejnych tygodni

Nie wiem już kto pisał i pytał o wózek Camarello ale ja byłam oglądać w sklepie Carera i jestem nim zachwycona co do modelu Sevilla to dla mnie różni się bardzo niewiele, inne kolory tapicerki do wyboru, płytsza (tzn taka mniej zachodząca) budka, ale za to wyżej można w nim zapiąć ten śpiworek czy jak to się tam nazywa... Ogólnie porównując oba modele to Sevilla wygląda chyba nieco bardziej zgrabnie, ale ja i tak jestem za Carerą

Ramona_85 mam identyczne body jak u ciebie na 2gim zdjęciu z ciucha za całe 2 zł na 50 cm wygląda jak dla lalki chyba jest z h&m. A w Textilu kupiłam wczoraj ręcznik z kapturkiem za 16,99 i 3 pieluszki flanelowe - a nawet nie wiedziałam, że tam takie rzeczy są, bo w sumie jakoś nigdy nie było mi po drodze do tego sklepu

alingles smerfastyczny ten rampers
Ja już zjadłam 3
Dziękuję za relację im więcej takich opinii tym bardziej utwierdzam się co do wyboru sevilli

Poniżej moje zakupy z all:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg -s0.zmniejszacz.pl-SAM_2580_zmniejszacz-pl_728914.jpg (76,6 KB, 36 załadowań)

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 17:32   #1118
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis z rana u lekarza - w sumie to mąz, a ja pognałam do textila po body dla tatusia i do lumpka, kupiłam sobie płaszcz wiosenno-jesienny za całe 26 zł

zaliczyłam juz 1 pączka, zaraz robie kawusię i będę wszamać resztę

smacznego Tłustego życzę

a no i witam się w 27 tc !!
bo bym całkiem zapomniała
Piękne rzeczy a płaszczyk na Tobie wygląda mega

Gratuluję 27 tc u mnie dziś 26 tc...a dopiero co wam pisałam, że 25...

Cytat:
Napisane przez kinia8906 Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, że miałam wam podać sprawdzonego sprzedawcę na allegro. Moja koleżanka dużo rzeczy od niego zamawiała i go poleca, a poza tym na innym forum też trafiłam, że dziewczyny go polecały więc jakby coś to podaję nazwę użytkownika: r_p77
O fajnie możemy już utworzyć listę bardzo dużo mam kupuję u tego sprzedawcy. Ja tez chciałam kupić u niego lecz spodobały mi się smoczki z hello kity a on ich nie miał...więc żeby nie zamawiać 2 przesyłek zrobiłam zakupy u innego.

Cytat:
Napisane przez choc0late Pokaż wiadomość
heja brzuchatki
wpadam na chwilkę, żeby Wam polecić też jednego sprzedawcę na allegro : margotkrakowpl
przyszła mi dziś paczka i jestem zachwycona mam chwilkę więc moge Wam pokazać co tam mi przyszło jeśli chcecie
No jasne wrzucaj

Cytat:
Sylwia88 tak trochę biało. Na szczęście Tż z Teściem szlifowali jak mnie w domu nie było - ominął mnie ten latający pył.
Prócz wilgotnego koca na drzwiach mam jeszcze wejście na piętro zaklejone folią, więc na dole nie jest aż tak źle. Ale u góry..
Pierwsze co jak weszłam, to odkurzyłam w teraźniejszej sypialni i wytrzepałam pościel. Później odkurzyłam ten pył i jakoś wygląda.
A wieczorem poprawka w sprzątaniu, bo jeszcze chodzą po domu i noszą.

Była jeszcze do tego czapeczka, ale wyniosłam ją do góry, a nie chce iść w te 'bagno'.
piekne ciuszki

Stary 2014-02-27, 17:34   #1119
bluesky89
Zakorzenienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]
[/QUOTE]
Ja mogę, choć nie wiem, czy nie za krótko czynnie się udzielam
Cytat:
Też to widziałam I mam takie samo zdanie, jeszcze parę lat temu tematy tam poruszane, były ciekawsze, a teraz to nie wiem czy śmiać się czy płakać...

Zrobiłam pączki serowe i są pyszne No i sałatkę sobie skleciłam na szybko, składniki takie jak do greckiej, tylko zamiast sera feta dałam ryż i nie sos tylko majonez. Ale powiem Wam, że przepyszna
Stary 2014-02-27, 17:34   #1120
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Wózki na pewno są w Lublinie, w Baby Fancie i w Rampersie chyba też, bo widziałam na www. Zawsze możecie sobie zrobić wycieczkę do Lublina
Tak w Rampersie jest na pewno sevilla bo właśnie dziewczyny tam ten wózek oglądają.

Stary 2014-02-27, 17:34   #1121
kinia8906
Raczkowanie

[/QUOTE]

Nie do końca myśle, że to taki dobry pomysł, ale zrobicie jak uważacie

22.09.2012r. - nasz wielki dzień
http://www.suwaczek.pl/cache/4c5a0d8ede.png
kinia8906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 17:36   #1122
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego nie ? ja się udzielam już prawie od roku w pmkowym a od kilku miechów w staraczkowym i jest super

Stary 2014-02-27, 17:39   #1123
bluesky89
Zakorzenienie

Mi też się wydaje, że klub to bardzo dobre rozwiązanie, żeby się poznać bliżej I czasem są rzeczy, o których nie chce się pisać na forum, a ma się potrzebę wygadania
Stary 2014-02-27, 17:39   #1124
TroppoSensibile
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
A ja się witam z... 65 pączkami własnej roboty
Wstałam o 6:30 żeby TŻ mógł sobie je już wziąć do pracy Tata ma przyjechać po część i jeszcze teściom coś TŻ wieczorem podrzuci

A wczoraj wykąpaliśmy się pierwszy raz w nowej łazience i udowodniliśmy wszystkim co Nam odradzali kabinę 80tkę, że da się we dwoje nawet wykąpać
matko! aleś się napracowała ja bym chyba padła w kuchni

za łazienkę. A kąpiel to chyba w 3?
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość

TroppoSensibileDobrze że płuca i oskrzela czyste A jak Ci poszło z decoupage?
decoupage dopiero w marcu na zajęciach muszę w końcu zamówić ten zestaw i odwiedzić sklep plastyczny i pasmanterię może tam dorwę jeszcze rzeczy do tego filcowania, bo na necie drogo z przesyłką wychodzi...

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Z autystami miałam pracownie kulinarną i bloki rozmów tematycznych a z ZD robiliśmy broszki z filcu, ozdoby choinkowe i generalnie uczyliśmy się szyć.
ooo ciekawe jak ja bym chciała taką pracę

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Troppo, nie krępuj się i wpadaj! Ja banany też uwielbiam i mogę jeść kilogramami
szkoda, że nie umiem się teleportować, bo już dawno byłabym u Ciebie

Cytat:
Witajcie

Nadrabiam Was po woli ale nie cytuje bo zrobiłam sobie dziś dzień lenia. Wstałam o 7 na kawę i o 7.30 poszłam spowrotem do łóżka i jeszcze leże. Po ostatnich ciężkich dniach i nocach chyba mi się należy. Na wczorajszej stypie przez dom przewinęło nam się ok 40 osób, z siostrą latałyśmy z kuchni do pokoju tam i z powrotem i dziś cała obolała jestem. Ale już dochodzę do siebie. Jak dojdę całkiem do siebie to będę się aktywnie udzielać.
zdecydowanie należy Ci się dłuuuugi odpoczynek...

Dziewczyny za udane dzisiejsze wizyty, śliczne zakupki i tą nieszczęsną glukozę

ja też dziś nie próżnowałam odwiedziłam lumpka kupiłam sobie płaszczyk na wiosnę, bo już ją czuć w powietrzu dla tż jeansy, a i nie umiałam się powstrzymać żeby nie kupić paru koszuleczek i spodni dla małego ale zapobiegawczo kupiłam w rozmiarach 62-68, bo mniejszych mam od groma

Jak tam pączuchy i inne smakołyki?
Ja dziś chyba grzeczne, bo na tłusto to tylko jednego faworka i takie "kratki" do smażenia wciachałam (przysmak świętokrzyski)
TroppoSensibile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 17:45   #1125
choc0late
Wtajemniczenie

popieram pomysł klubu jeśli mnie przyjmiecie

a więc i wklejam moje zakupy nie wszystkie chyba uchwyciłam, jakieś duperelki jeszcze pozamawiałam
...moja miłość do sówek jest ewidentna
skarpetki z grzechotką mnie pewnie wykończą ale nie mogłam się oprzeć ..
a wyprawki do szpitala są 7elementowe ale jeszcze ich nie rozpakowałam, bo kurz przy remoncie rozumiecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (49,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (49,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (33,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (46,3 KB, 40 załadowań)
Stary 2014-02-27, 17:49   #1126
bluesky89
Zakorzenienie

Chocolate, piękne rzeczy A rożki z sówkami wymiatają!
Stary 2014-02-27, 17:53   #1127
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Chyba o to że z Ramoną napisałyście w tym wątku najwięcej postów.

A powiedzcie mi czy miała któraś z Was konsulatcje u okulisty w ciąży?
Na ostatniej wiz mój lekarz prowadzący kazał mi iść do okulisty bo być może przyczyną moich bólów głowy są oczy i kazał to skonsultować.
Dzwoniłam dziś do jeden przychodni i pani mi powiedziała że najbliższy wolny termin na grudzień Ja słyszę takie odpowiedzi to ciśnienie mi rośnie. W kolejnej przyszpitalnej przychodni od połowy marca na ostatni kwartał będą rejestrować
Ale powiedziałam że w ciąży jestem i pani w rejestracji powiedziała żeby przyjść w czasie przyjmowania i bez rejestracji mnie mają bez problemu przyjąć. Ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie. Bo do kolejnego lekarza prywatnie nie uśmiecha mi się chodzić.
Ja też mam wadę wzroku, ale narazie mi nic gin nie mówił o kontroli musze się dopytac na następnej wizycie

Cytat:
Napisane przez morin Pokaż wiadomość
Witam się
Już po glukozie 75, nie było tak źle, piłam gorsze rzeczy ale pączka to bym już dziś nie zjadła limit słodkiego wyczerpałam na dziś. Gorzej że jakieś zawroty głowy dostałam ostatnie pół godziny to było męczoące bardzo i żyłą boli bo wszystkie pobrania z jednej

Apropo płci to mi się wydaje że jednak te ukrywające się dzieci to przeważnie dziewczynki, bo jak to możliwe, nie wiem czy mogę pisać tak na forum o tym te jajeczka to są naprawdę duże u chłopców jak można przeoczyć to na usg?? Widziałam zdjęcia klejnocików z usg i no naprawdę ciężko by było przeoczyć. Ale nie mam doświadczenia więc to tylko przypuszczenia.
to dobrze, ze już glukozę masz za sobą a co do płci to faktycznie nie da się ukryc siusiakaprzynajmniej u Naszego Małego było bardzo dobrze widac raczej nie zrobi sie z Niego dziewczynka

Cytat:
Witam Was tak szybko po wizycie.
Wszytko okej, dzidzia rośnie
Dostałam skierowanie na tą nieszczęsną glukozę.. idę gdzieś za 2 tyg..

Nie mam czasu nawet Was podczytywać. Remont w pełni. dziś szlifowanie gładzi i malowanie. Uhu, biało w domu...

Uciekam dalej. Później Wam dołącze zdjęcia zakupów;D
za wizytę

Cytat:

podziwiam

ja dzis z rana u lekarza - w sumie to mąz, a ja pognałam do textila po body dla tatusia i do lumpka, kupiłam sobie płaszcz wiosenno-jesienny za całe 26 zł

a no i witam się w 27 tc !!
bo bym całkiem zapomniała
za tydzień
i super łupy udało Ci się upolowac

Cytat:
Sylwia88 tak trochę biało. Na szczęście Tż z Teściem szlifowali jak mnie w domu nie było - ominął mnie ten latający pył.
Prócz wilgotnego koca na drzwiach mam jeszcze wejście na piętro zaklejone folią, więc na dole nie jest aż tak źle. Ale u góry..
Pierwsze co jak weszłam, to odkurzyłam w teraźniejszej sypialni i wytrzepałam pościel. Później odkurzyłam ten pył i jakoś wygląda.
A wieczorem poprawka w sprzątaniu, bo jeszcze chodzą po domu i noszą.

super zakupki

[/QUOTE]

to Dziecię Ci rośnie jak na drożdżach najważniejsze, ze wszytsko dobrze z Wami

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 17:53   #1128
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

a więc i wklejam moje zakupy nie wszystkie chyba uchwyciłam, jakieś duperelki jeszcze pozamawiałam
a wyprawki do szpitala są 7elementowe ale jeszcze ich nie rozpakowałam, bo kurz przy remoncie rozumiecie
sówki są boskie !! świetne zakupy

Stary 2014-02-27, 17:55   #1129
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:

ale świetne rzeczy

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 18:00   #1130
Konto usunięte

No i super, taki miałam dobry humor no i Miałam w planie zjeść dziś tyyleee pączków, kupiłam sobie trzy plus teściowa przyniosła własnej roboty... No i zjadłam dwa i mam zgage
Do tego Adaś znowu przeziębiony Kiedy on wyzdrowiał? Tydzień-dwa temu? I znowu... Mam dość
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 18:02   #1131
eweden
Raczkowanie

Cytat:
sówki
nie wiem czy to oglądanie zakupów dobrze na mnie wpływa, bo założyłam sobie bana na zakupy dzidziusiowe do 10go, a jak tak patrze to natychmiast mam ochotę pójść i coś kupić czy zamówić
Stary 2014-02-27, 18:07   #1132
Izetka_
Zadomowienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45362289]No i super, taki miałam dobry humor no i Miałam w planie zjeść dziś tyyleee pączków, kupiłam sobie trzy plus teściowa przyniosła własnej roboty... No i zjadłam dwa i mam zgage
Do tego Adaś znowu przeziębiony Kiedy on wyzdrowiał? Tydzień-dwa temu? I znowu... Mam dość [/QUOTE]

to się narobiło teraz taka pogoda, niby fajnie bo ciepło, ale te wirusy i różne choróbska sie czepiają Dzieciaczków zdrówka dla Adasia
a może mleko Ci pomoże???

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 18:11   #1133
bluesky89
Zakorzenienie

Berenika, dużo zdrówka dla Adasia
A nie masz Rennie w domu? Albo tak jak Izetka pisze, szklanka zimnego mleka
Stary 2014-02-27, 18:44   #1134
Konto usunięte

Cytat:
Berenika super filmik będziesz miała

udanej wizyty, a dzidzia rosnie jak na drożdżach, skoro wg USG jest późniejszy termin

ja zdjęcia też dostaję na papierze i chcąc wstawić to robię zdjęcie zdjęciu
to muszę poczekać na tżta, bo on ma lepszy telefon, moim to nic nie będzie widać a aparat pożyczyliśmy koledze...

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Gratuluję 27 tc u mnie dziś 26 tc...a dopiero co wam pisałam, że 25...

Cytat:
Ja mogę, choć nie wiem, czy nie za krótko czynnie się udzielam
no to śmiało, zakładaj

Cytat:
dlaczego??

Cytat:
super zakupy a tam na ostatnim zdjęciu razem z rożkami jest rogal do karmienia.?

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
to się narobiło teraz taka pogoda, niby fajnie bo ciepło, ale te wirusy i różne choróbska sie czepiają Dzieciaczków zdrówka dla Adasia
a może mleko Ci pomoże???
nigdy nie próbowałam i szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takim sposobie

Cytat:
Berenika, dużo zdrówka dla Adasia
A nie masz Rennie w domu? Albo tak jak Izetka pisze, szklanka zimnego mleka
nie mam rennie
Stary 2014-02-27, 18:45   #1135
bluesky89
Zakorzenienie

Berenika, to napij się mleka Może trochę złagodzi

A reszta dziewczyn się zgadza, żebym to ja założyła klub?
Stary 2014-02-27, 18:50   #1136
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Berenika mi zawsze tylko mleko pomaga, a często mam problem ze zgagą niestety

Blue ja nie mam nic przeciwko
Stary 2014-02-27, 18:53   #1137
karolkya
Wtajemniczenie

Przeleciałam szybciutko i nie będę cytować, bo nie mam siły.

Wybaczcie, że tak ogólnikowo.

i gratulacje wizyt, glukoz, USG i nowych tygodni

Jestem za klubem i bluesky zakładaj śmialo

Wyniki glukozy 75 g 2pkt:
na czczo - 75
po 2h - 120

wypiłam, nie było złe, z cytrynką jak mega słodka lemoniada, nawet po tych 2 godzinach miałam ochotę na coś słodkiego także to najsłodszy tłusty Czwartek dla mnie
Po poszliśmy z mężulem na kanapeczki pyszne: ja z jajkiem, pomidorem i rukolą. Mąż z kaczką, ogórkiem, sosem żurawinowym, rukolą i czatnejem rabarbarowym

aaa i super zakupy dziewczyny
Stary 2014-02-27, 18:55   #1138
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Berenika mi zawsze tylko mleko pomaga, a często mam problem ze zgagą niestety

Blue ja nie mam nic przeciwko
A pijesz ciepłe czy zimne mleko? Bo właśnie różnie piszą na ten temat..

Dzięki

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

To Wy się jeszcze wypowiedzcie, ja idę się wykapać i jak nic się nie zmieni, to po powrocie zakładam
Stary 2014-02-27, 18:58   #1139
choc0late
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny, cieszę się że Wam się podoba

berenika tak to rogal

blue ja też za

Edytowane przez choc0late
Czas edycji: 2014-02-27 o 18:59
choc0late jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 18:59   #1140
__Sylwia__88
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się z Tobą. Te Rozmowy w Toku to totalne dno. Nie wiem jak ta Drzyzga wogóle daje się w to jeszcze wrobić żeby to prowadzić. Kiedyś było o rodzinie gdzie matka dla dziecka wszystko kupowała co tylko synek sobie wymyślił żeby zemścić się na ojcu za to że nie ma pracy. Matka pożyczała pieniądze i kupowała co dziecko chciało (tablety itp) Dla mnie to się wogóle kupy nie trzymało. I wogóle tego nie oglądam.

Cytat:

Matko : love: ukradłabym Ci te rożki w sowy jak by Cie zobaczyła z nimi na ulicy. Są najpiękniejsze na świecie. Reszta zakupów dla synków tak samo super.

A co do klubu to ja się boje że wątek wtedy obumrze śmiercia naturalną. Ale mogę się mylić bo nigdy z takim klubem nie miałam do czynienia.

Ja po prawie całym dniu leżenia w łóżku postanowiłam że pół drogi do teściów przejadę autem a pół przejdę na piechotę. I tak mam za sobą 4 km spacer na dotlenienie mózgu. Bo mam to samo co któraś z Was tu pisała że nie mogę oddechu do końca wziąć tylko bardzo płytki mam.

26.10.2013

Jesteś z nami
http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png

Wybieram NOWOŚCI z mikroperełkami!
__Sylwia__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości