Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 10:41   #3121
Izetka_
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Właśnie dostałam paczkę z Gemini wiec zaraz będę mierzyła ciśnienie

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:01   #3122
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
mogę mogę bo już się z Nią kontaktowałam

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Pradip-napisałam Ci coś w klubie
No to mam nadzieję że się dogadacie
widziałam i odpisałam
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a placicie za szkoly rodzenia?
My nie
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Moja ogolnie byla za 300zl od pary ale my mielismy za darmo bo tzta zaklad oplacal (jego karta prywatnego ubezpieczenia ) szkoda ze ta aplikacja wizazowa nie obsluguje klubu....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O z taką opcją jeszcze się nie spotkałam
Cytat:
Hej Laseczki

Mam wieści od Justii

Mam upoważnienie, żeby przekazac co u Nich Nie odzywała się bo byli w szpitalu z Maleńkim
Marcelek im bardzo płakał i lekarz w przychodni stwierdził, że na oko nic nie może stwierdzic i byli na badaniach. Na szczęście Marcelek jest zdrowiutki, miał kompleksowe badania i usg brzuszka i ciemiączki, wszystko jest ok
Okazało się, że Marcelek się przejada, bo Justii ma za dużo pokarmu, i jego żołądeczek nie przerabia tego mleka Więc Justii musi ściągac pokarm i mu dozowac jedzenie Siedzi Bidulka na laktatorze teraz ciągle Justii jak się ogarnie bo jest wymęczona to się do Nas odezwie Pozdrawia Was wszystkie oczywiście

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

To tak po krótce napisałam Jak wróci to Nam wszystko dokładnie opowie
Dzięki za przekazanie informacji

Justii trzymaj się najważniejsze że nic poważnego się nie dzieje buziak dla Małego
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Mojemu malemu ida zeby dolne jedynki i gorna prawa na raz... w nocy budzi sie co 2h zeby poprzytulac sie z cycusiem...

To też się namęczycie oby szybko wyszły
Cytat:
Właśnie dostałam paczkę z Gemini wiec zaraz będę mierzyła ciśnienie
tylko ciśnieniomierz zamawiałaś czy już inne rzeczy też?

Przed 8 przyjechała do nas szwagierka z dziewczynkami i pomimo miłej niespodzianki to jestem nieprzytomna bo znów pół nocy nie spałam...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:19   #3123
Aldrin
Zakorzenienie

Melduje się że żyje ale mam tyle pracy w domu i z tym, że zaczynamy tynkować dom i trzeba wszystko załatwić, że tylko Was podczytuje późnymi wieczorami na tel ale nie ogarniam pisania więc się nie odzywam

Izetko i jak ciśnienie w domu?

fiona aż tak zabalowała z mężem że nam zniknęła?
Stary 2014-02-28, 11:22   #3124
Izetka_
Zadomowienie

Pradip- a w dzień śpisz??? bo ja od kiedy się przemęcze przez cały dzień bez drzemki mam lepsze nocki tylko raz wstaje na siku a zamówiłam jeszcze witaminki bo 10 zł tańsze niż u nas w aptece i pojemniki na mocz bo nam już zbrakło

Aldrin-ciśnienie w domu dobre A Ty tam nie szalej za bardzo Bejbe

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-28, 12:05   #3125
fiona27
Zakorzenienie

Hej dziewuszki

Jestem, jestem....
Podczytuję Was, ale jakoś ciężko mi wejść w rozmowę .
Przeniosłam sie troszkę na wątek staraczkowy żeby Wam nie truć za bardzo

Malgos ogólnie krwawiłam z 5 tyg. Pierwszy tydzień duże podpaski, kolejne ze 2 zwykłe , następne 2 plamienia. A jak u Ciebie?

No i ta Nasza Justii i Marcelek mam nadzieję, że teraz malutki nie będzie już tak płakał i jadł tyle ile potrzeba.

Pradip a kiedy będziesz miała takie dokładniejsze USG? No i ile przytyłaś, że się martwisz wagą ...

Aldrin po remoncie pokaż efekty Jeszcze dajesz rade pracować?

Ewelika jak juz pisałam wcześniej mi bardzo brakowało tych kopniaczków

A co u mnie? W sumie nic ciekawego . Mąż za tydzień znowu wyjeżdza , ale na szczęście akurta po owu . Więc pracowity tydzień przed Nami . No zobaczymy czy te moje przeczucia się sprawdzą co do marca...
Ale jakoś emocje mi opadły co do starań .
Stary 2014-02-28, 13:49   #3126
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip- a w dzień śpisz??? bo ja od kiedy się przemęcze przez cały dzień bez drzemki mam lepsze nocki tylko raz wstaje na siku a zamówiłam jeszcze witaminki bo 10 zł tańsze niż u nas w aptece i pojemniki na mocz bo nam już zbrakło

Aldrin-ciśnienie w domu dobre A Ty tam nie szalej za bardzo Bejbe
no widzisz, mówiłam, że tylko pewnie u lekarza się denerwujesz, super, że ciśnienie jest ok

no już poszalałam, bo wysprzątałam całe mieszkanie dokładnie z przesuwaniem mebli, wyczyściłam panele, łazienkę mąż całą wyszorował, więc teraz już można czekać na maluszka oczywiście każdy mnie już do pracy wygania bo nie potrafie 5 min na tyłku usiedzieć i ciągle coś robię a wieczorami mnie strasznie kręgosłup boli z przemęczenia

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki

Jestem, jestem....

Aldrin po remoncie pokaż efekty Jeszcze dajesz rade pracować?

A co u mnie? W sumie nic ciekawego . Mąż za tydzień znowu wyjeżdza , ale na szczęście akurta po owu . Więc pracowity tydzień przed Nami . No zobaczymy czy te moje przeczucia się sprawdzą co do marca...
przeczucia i pozytywne nastawienie i będzie ok mąż już dostał wyniki nowe?

tak jakoś daje radę pracować a nawet mniej się męcze niż jak w domu siedzę

Pradip super, że na wizycie ok ale pewnie tak dokładniej wszystko będzie widać ok 30 tygodnia tak? ja trzymam mega mocne kciuki aby było ok

Justii biedny Marcelek no i biedna Ty, bo z tym pokarmem to mogłabyś pół przedszkola wykarmić, obyście szybko doszli do siebie

aha upiekłam wczoraj swoje pierwsze w życiu pączki, mam ich tyle, że z każdą się dziele

Coś jeszcze miałam Wam pisać.... no skleroza... nic idę pod prysznic i robić obiadek
Stary 2014-02-28, 13:58   #3127
fiona27
Zakorzenienie

Aldrin mieliśmy powtórzyć badanie po mojej owulacji, która będzie jakoś w środę, ale musi byc abstynencja z 5 dni, więc nie zdążymy przed wyjazdem męża . Miał jechać dopiero w kwietniu, a tu się okazuje, że posiedzi raptem 3 tyg w domu i znowu musi jechać tym razem wróci dopiero na Święta Wielkanocne czyli około 20 kwietnia . Mówię Wam idzie się wku....

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Izetko prowadzisz taką książeczkę i co dzień musisz mierzyć ciśnienie?
Na wizytach też miałam podwyższone ciśnienie, a w domu
Stary 2014-02-28, 14:14   #3128
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin mieliśmy powtórzyć badanie po mojej owulacji, która będzie jakoś w środę, ale musi byc abstynencja z 5 dni, więc nie zdążymy przed wyjazdem męża . Miał jechać dopiero w kwietniu, a tu się okazuje, że posiedzi raptem 3 tyg w domu i znowu musi jechać tym razem wróci dopiero na Święta Wielkanocne czyli około 20 kwietnia . Mówię Wam idzie się wku....

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Izetko prowadzisz taką książeczkę i co dzień musisz mierzyć ciśnienie?
Na wizytach też miałam podwyższone ciśnienie, a w domu
no to może lepiej bez abstynencji w tym miesiącu i szkoda, że mąż musi znowu wyjeżdżać od razu przekichane takie coś ale niestety czasem nie ma wyjścia
Stary 2014-02-28, 14:41   #3129
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - och jaka pomocna teściowa i jakie wspaniałe rady
super, że ciśnieniomierz masz już przy sobie

Ewelika
- na tą twoją teściową to chyba nie ma rady... ale wredne babsko!

Fikusek - dzięki za info po obydwu porodach krwawiłaś tak samo?

Justii - bidule z was... ale fajnie, że wszystko sprawdzili. Ja mojego muszę czasami odbijać kilka razy w ciągu karmienia bo zwija się, ale jak na razie tamte bóle brzuszka trwały 2 dni i na razie mamy spokój, jakoś wszystko lepiej poszło jak zastosowałam windi.
i witam w moim świecie odciągania pokarmu, ja doszłam już do takiej wprawy - zwłaszcza w nocy jak chcę zaoszczędzić troszkę czasu - że jedną ręką karmię, a drugą odciągam pokarm no i wizaż i komp tez tylko wtedy kiedy pompuję - jedną ręką wolniej idzie, ale dzięki temu mam dla was czas a ciekawa jestem ile ml mleka kazali ci dawać?

Magalska - u mnie coraz więcej cyca i coraz mniej butelki (oczywiście karmię cały czas tylko moim mleczkiem) więc mamy postępy, ale czasami jest tak, że muszę dac butelkę bo cyca wypluwa non stop.
Oj ząbki idą... Smarujesz mu czymś dziąsła?

Aldrin - to życzę szybkiego załatwienia sprawy z tynkowaniem domu

Fiona - no w końcu do nas zaglądnęłaś. Nie zaniedbuj nas na tak długo bo tęsknimy za tobą.
U mnie w niedzielę będzie 4 tydzień i już dość dawno przeszłam na podpaski, ale jeszcze kilka dni temu raz prawie wcale nie plamię a raz znów powraca więcej krwi ale już coraz mniej, to najdłuższy okres w moim życiu
Kochana to lepiej, że nie myślisz tak o staraniach - niech ten marzec będzie magiczny. Ja wam powiem, że moja szwagierka starała się już kilka ładnych miesięcy i oczywiście zaczęła się nakręcać choć starała się o tym nie myśleć, ale przez te wszystki zmartwienia z naszym Kacperkiem przestała zupełnie o tym myśleć i co... udało się! Kacperek będzie mieć kuzynostwo z tego samego roku Na prawdę strasznie się cieszę
Strasznie szkoda, że męża nie ma z wami cały czas... ja was podziwiam, że tak dajecie radę.

a ja dziś miałam nieciekawą noc... mały zasnął dopiero coś po 2 w nocy, obudził mnie o 4.30 i wszystko było by dobrze, ale tak się źle czułam. Słabo mi było, ręce mi drżały, niedobrze... małego ze 3 razy musiałam odkładać i wychodzić na balkon zaczerpnąć powietrza, a potem wylądowałam w toalecie wymiotując, a niewiele jadłam poprzedniego dnia. Zaczęła boleć mnie głowa i wzięłam na pusty żołądek takie tabletki, które dostałam ze szpitala (powiedzieli, że mogę się czuć troszkę śpiąca po nich) i albo siadły mi na żołądku, albo się podtrułam. Dobrze, że tż wstał i odbił małego bo nie miałam sił go trzymać. Dziś rano było już lepiej, ale znów wymiotowałam... chciałam się położyć ale mały jak zwykle na przekór no ale teraz już lepiej się czuję i nawet zjadłam malutką kanapkę

Ale się rozpisałam - jak zwykle zresztą
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:30   #3130
Izetka_
Zadomowienie

Fionka- nie prowadzę żadnej księgowości ciśnieniowej Kurcze te wyjazdy to na prawdę musza byc męczące ja chyba nie dałabym rady ale macie jeszcze trochę czasu na szaleństwa łóżkowe

Aldrin-może faktycznie lepiej Ty siedź w tej pracy, niż masz latac po domu z miotła

Małgoś-Ty to masz głowę na karku, żeby tabletki brac na pusty żołądek, głuptasek ale dobrze, że Ci już lepiej dbaj trochę o siebie!!!!
Fajnie, że szwagierce się udało zaciażycbędą jednoroczniaki

Ja ugotowałam pomidorówkę, ogarnęłam kuchnię i kurczę coś jeszcze porobiłabym ale nie mam za bardzo co

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-28, 16:44   #3131
papryczka160
Wtajemniczenie

Izetko ja też dzisiaj pomidorowke mam.

Wczoraj bylam u położnej i dostałam troche probek i termometr do wody, sudocrem, pieluszki. Jakieś gazety . Nastepnym razem ma mi dac butelki Aventa ;-)

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:49   #3132
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - no durna baba ze mnie, ale co zrobić
haha ja mam pomidorówkę z wczoraj więc oficjalnie ogłaszam ten dzień Dniem Pomidorówki

Papryczka - fajne gratisy na pewno się przydadzą. A jakie pieluszki dostałaś?
Stary 2014-02-28, 16:54   #3133
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:

Wczoraj bylam u położnej i dostałam troche probek i termometr do wody, sudocrem, pieluszki. Jakieś gazety . Nastepnym razem ma mi dac butelki Aventa ;-)

Spryciula jesteś, tyle gadżecików zgarniasz za darmoszkę

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Izetka - no durna baba ze mnie, ale co zrobić
haha ja mam pomidorówkę z wczoraj więc oficjalnie ogłaszam ten dzień Dniem Pomidorówki

Papryczka - fajne gratisy na pewno się przydadzą. A jakie pieluszki dostałaś?
haha Dzień Pomidorówy

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-28, 17:45   #3134
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Melduje się że żyje ale mam tyle pracy w domu i z tym, że zaczynamy tynkować dom i trzeba wszystko załatwić, że tylko Was podczytuje późnymi wieczorami na tel ale nie ogarniam pisania więc się nie odzywam
Ty weż trochę przyhamuj z tą robotą
Cytat:
w dzień nie śpię choć pewnie niedługo mnie przesilenie wiosenne dopadnie bo sporo na dworze jestem i zacznę się pokładać ale to w nocy wcale nie będę miała po co się kłaść
Cytat:

Pradip a kiedy będziesz miała takie dokładniejsze USG? No i ile przytyłaś, że się martwisz wagą ...

Nic nie trujesz a jak się nie odzywasz to się martwimy
Jeden lekarz chce nas widzieć w 28 tc a drugi na echo serca w 30tc.
Dobrze że mąż załapał się na owulkę i Ty luzuj dalej a my zaciskamy kciuki za marzec A jak Marcelek?
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Pradip super, że na wizycie ok ale pewnie tak dokładniej wszystko będzie widać ok 30 tygodnia tak? ja trzymam mega mocne kciuki aby było ok

aha upiekłam wczoraj swoje pierwsze w życiu pączki, mam ich tyle, że z każdą się dziele
dziękuję
jak pączki wyszły?
Cytat:
i witam w moim świecie odciągania pokarmu, ja doszłam już do takiej wprawy - zwłaszcza w nocy jak chcę zaoszczędzić troszkę czasu - że jedną ręką karmię, a drugą odciągam pokarm no i wizaż i komp tez tylko wtedy kiedy pompuję - jedną ręką wolniej idzie, ale dzięki temu mam dla was czas a ciekawa jestem ile ml mleka kazali ci dawać?

Fiona - no w końcu do nas zaglądnęłaś. Nie zaniedbuj nas na tak długo bo tęsknimy za tobą.
U mnie w niedzielę będzie 4 tydzień i już dość dawno przeszłam na podpaski, ale jeszcze kilka dni temu raz prawie wcale nie plamię a raz znów powraca więcej krwi ale już coraz mniej, to najdłuższy okres w moim życiu
Kochana to lepiej, że nie myślisz tak o staraniach - niech ten marzec będzie magiczny. Ja wam powiem, że moja szwagierka starała się już kilka ładnych miesięcy i oczywiście zaczęła się nakręcać choć starała się o tym nie myśleć, ale przez te wszystki zmartwienia z naszym Kacperkiem przestała zupełnie o tym myśleć i co... udało się! Kacperek będzie mieć kuzynostwo z tego samego roku Na prawdę strasznie się cieszę
Strasznie szkoda, że męża nie ma z wami cały czas... ja was podziwiam, że tak dajecie radę.

a ja dziś miałam nieciekawą noc... mały zasnął dopiero coś po 2 w nocy, obudził mnie o 4.30 i wszystko było by dobrze, ale tak się źle czułam. Słabo mi było, ręce mi drżały, niedobrze... małego ze 3 razy musiałam odkładać i wychodzić na balkon zaczerpnąć powietrza, a potem wylądowałam w toalecie wymiotując, a niewiele jadłam poprzedniego dnia. Zaczęła boleć mnie głowa i wzięłam na pusty żołądek takie tabletki, które dostałam ze szpitala (powiedzieli, że mogę się czuć troszkę śpiąca po nich) i albo siadły mi na żołądku, albo się podtrułam. Dobrze, że tż wstał i odbił małego bo nie miałam sił go trzymać. Dziś rano było już lepiej, ale znów wymiotowałam... chciałam się położyć ale mały jak zwykle na przekór no ale teraz już lepiej się czuję i nawet zjadłam malutką kanapkę
no do perfekcji doszłaś z karmieniem/odciąganiem/pisaniem niedługo noggami w międzyczasie będziesz obiad gotować
Fajnie że kuzynce się udało
Jak się teraz czujesz głuptasie tabletkowy? Jadłaś obiad?
Cytat:
Ja ugotowałam pomidorówkę, ogarnęłam kuchnię i kurczę coś jeszcze porobiłabym ale nie mam za bardzo co
może zrobić dla mnie pomidorową bo ja nagotowałam ogórkowej ale to nie to
Cytat:

ale fajnie a mówiła coś nowego? szkoda że u nas nie ma takich spotkań przed porodem...
Stary 2014-02-28, 18:09   #3135
Fikusek82
Wtajemniczenie

Haha ja też miałam pomidorówkę

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48

Edytowane przez Fikusek82
Czas edycji: 2014-02-28 o 18:42
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:27   #3136
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - to szwagierce się udało, a nie kuzynce typowy "baby brain "
co do nóg to mój tż palcami u stopy obsługuje sobie podstawowe rzeczy na kompie jak karmi małego hahaha a ja ostatnio nogą bujałam wózek i obierałam ziemniaki (rękami oczywiście - za jakiś czas może nogami się nauczę hahaha)

czuję się już dobrze, dziękuję ale obiad może zjem jak przyjdzie tż
Stary 2014-02-28, 18:31   #3137
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

U mnie dzis rybka... ale zjadlabym pomidorowke

Fiona kciuki za owocne starania

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 19:04   #3138
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip - to szwagierce się udało, a nie kuzynce typowy "baby brain "
co do nóg to mój tż palcami u stopy obsługuje sobie podstawowe rzeczy na kompie jak karmi małego hahaha a ja ostatnio nogą bujałam wózek i obierałam ziemniaki (rękami oczywiście - za jakiś czas może nogami się nauczę hahaha)

czuję się już dobrze, dziękuję ale obiad może zjem jak przyjdzie tż
"baby brain" to była próba wyobrazenia sobie Ciebie jak obierasz ziemniaki stopami a męża przy kompie koniecznie nam kiedyś nagraj
I szoruj zjeść obiad

Ogłaszam wszem i wobec że w końcu po chyba miesiącu kupiłam glukozę!!!
Stary 2014-02-28, 19:34   #3139
Izetka_
Zadomowienie

Pradip- rzucam się u Twym stóp z podziwem, że w końcu się udało

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-28, 20:00   #3140
papryczka160
Wtajemniczenie

Haa to rzeczywiście dzisiaj dzień pomidorowej ;-)
Magalska zapraszam na zupke.
A pieluszki dostalam Dada a i proszek Jelp.
Nic ciekawego nie mowila tylki się pytała jak się czuję.

A ta położona jest u mojego gina pozal sie boze na nfz. Jak bym nie chodzila prywatne tez to bym ze stresu umarła .

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Lekarka nawet nie potrafi włączyć USG albo kłamie, chociaż wyniki mam za darmo.

Pamiętacie jak mowilam Wam o moim wysokim tetnie mogę miec problem z krążeniem albo tarczyca. Mam zrobic sobie wyniki . Zobaczymy.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

FIONO trzymam mocno kciuki za marzec.;-)

Stary 2014-02-28, 20:21   #3141
fiona27
Zakorzenienie

Dziewuszki bardzo dziękuję za kciuki jesteście kochane
Pradip Marcelek dobrze, dziękuję

A najciekawsze ja też miałam dziś pomidorową

A tak w ogóle to byłam zobaczyć córeczkę tej mojej koleżanki . Malutka ma 10 dni waży 3 kg i ma 51 cm jest boska . Ma czarne włosy i jest jak laleczka no zakochałam się, a takie to małe .... Wycałowałam ją, ponosiłam
Stary 2014-02-28, 20:39   #3142
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

Ale się rozpisałam - jak zwykle zresztą
no kochana ty zacznij dbać o siebie, jedz trochę bo się nam wykończysz przy takiej diecie o zjeść kanapkę i to mała? chyba trzeba Cię przypilnować

Cytat:

no to ładne gratisy dostałaś

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
dziękuję
jak pączki wyszły?.
podobno dobre, już w=się wszystkie zjadły chociaż dla mnie za małe kiedys musze większe zrobić aby było więcej tego ciasta

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec że w końcu po chyba miesiącu kupiłam glukozę!!!
jesteś wielka
Stary 2014-02-28, 20:42   #3143
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip- rzucam się u Twym stóp z podziwem, że w końcu się udało
zdaje mi się czy się ze mnie nabijasz
Cytat:
Pamiętacie jak mowilam Wam o moim wysokim tetnie mogę miec problem z krążeniem albo tarczyca. Mam zrobic sobie wyniki . Zobaczymy.
tzn jakie "masz sobie zrobić wyniki"?
Cytat:
Dziewuszki bardzo dziękuję za kciuki jesteście kochane
Pradip Marcelek dobrze, dziękuję

A najciekawsze ja też miałam dziś pomidorową

A tak w ogóle to byłam zobaczyć córeczkę tej mojej koleżanki . Malutka ma 10 dni waży 3 kg i ma 51 cm jest boska . Ma czarne włosy i jest jak laleczka no zakochałam się, a takie to małe .... Wycałowałam ją, ponosiłam
Ale się zgadałyście z tą pomidorową
Zapomniałam Ci napisać przytyłam 9kg
Mała kruszynka

Znów mam zgryz. Pisałam Wam wczoraj że gin przepisał mi globulki ale powiedział że nic takiego się nie dzieje tylko śluz jest inny i dobrze by było przeliczyć. Chciałam je dziś wykupić ale w aptece dowiedziałam się że dostałam dość silny antybiotyk za prawie 50zł i nie wiem teraz co myśleć?
Stary 2014-02-28, 20:52   #3144
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - i jak radzi sobie koleżanka? przestała się obawiać?
Stary 2014-02-28, 22:04   #3145
papryczka160
Wtajemniczenie

Wyniki Tsh, ekg serca i cos i usg tarczyczy czy coś takiego.

Stary 2014-03-01, 02:53   #3146
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cos nie mam natchnienia na pisanie. Mam doła że jestem zła matka. Nakrzyczalam dzisiaj na Nadie i kazalam jej zejść mi z oczu i nie chciała już cały dzień ani nic ode mnie wziąć ani nawet podejść, tak jakby się mnie była. Ostatnio wydaje mi się że coraz częściej krzycze na nią. Nie tędy droga wiem o tym. Za dużo znowu nazbieralo mi się negatywnych emocji i wszystko wyladowuje na niej a co ona biedna mi winna. Paskudny mam charakter. Znowu się uzalam nad sobą.

Justii ty to masz przej....ne. Non stop się coś ciebie czepia eh. Oby Marcelkowi już się polepszylo i żeby już go nic nie bolało.

Która ciężarówka się teraz ma rozpakowywac i kiedy dokładnie.

Fiona trzymam kciuki za marzec.

Wybaczcie błędy ale jest późno a ja ledwo już na oczy widzę.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-03-01, 09:46   #3147
fiona27
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Fiona - i jak radzi sobie koleżanka? przestała się obawiać?
Dobrze Ma bardzo grzeczną córeczkę, ale małej wyskoczyły jakieś czerwone kroski na brzuchu, nóżkach i się martwi co to może być

Fikusek wcale nie jest łatwo samej opiekować się dwójką dzieci zwłaszcza, że mąż cały czas w pracy. Pewnie czasami masz już wszystkiego dosyć stąd te nerwy, ale doskonale Cię rozumiem i czasami też wyżyję się na małym( na krzyczę), a później mam mego wyrzuty sumienia.
Stary 2014-03-01, 11:08   #3148
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Cos nie mam natchnienia na pisanie. Mam doła że jestem zła matka. Nakrzyczalam dzisiaj na Nadie i kazalam jej zejść mi z oczu i nie chciała już cały dzień ani nic ode mnie wziąć ani nawet podejść, tak jakby się mnie była. Ostatnio wydaje mi się że coraz częściej krzycze na nią. Nie tędy droga wiem o tym. Za dużo znowu nazbieralo mi się negatywnych emocji i wszystko wyladowuje na niej a co ona biedna mi winna. Paskudny mam charakter. Znowu się uzalam nad sobą.

Która ciężarówka się teraz ma rozpakowywac i kiedy dokładnie
No nazbierało Ci się trochę i zasługujesz na odpoczynek tylko jak to zrobić? Jak Wam się układa teraz z mężem? Mozę powiedz mu to co nam i poproś o pomoc w opiece żebyś mogła chwilkę odetchnąć? Wiesz ze najważniejsze to jest zdawać sobie sprawę że coś się robi nie tak a Ty to widzisz? Z drugiej strony może oceniasz się zbyt negatywnie?

Dzis biję swoje rekordy. Obudziłam się koło 2 i o 6.50 dalej nie spalam... wieczorem szwagierka podrzuca do nas dziewczyny bo sami gdzieś wychodzą to może przy nich się trochę wymęczę i padnę na dłużej tylko ze ja ostatnio ciągle jestem zmęczona...
Stary 2014-03-01, 17:52   #3149
Fikusek82
Wtajemniczenie

Poszłam dzisiaj do miasta kupić sobie sweterek, przymierzyłam ich chyba z tuzin i wszystko za duże a wybierałam najmniejsze rozmiary XS, i jak tu kuźwa poprawić sobie humor. Jeszcze przyszłam do domu i opierdziel dostałam od męża że mu serek słony kupiłam do naleśników na słodko. A ja wróżka jestem i mam wiedzieć, tym bardziej że nic nie było napisane. Zaraz sobie spa walne, bym sobie wzięła relaksująca kąpiel ale nie nie mogę bo mam okres

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-03-02, 08:37   #3150
justiii87
Zakorzenienie

Hej kobetki

Trochę mnie tu nie było, ale Izetka już Wam zdała relację mojej nieobecności. Jak na razie nie mam jakoś natchnienia na odpalanie komputera, muszę odespać pobyt w szpitalu i zregenerować siły.
Z Marcelkiem wszystko ok - najważniejsze, kazali odstawić Go od cyca i podawać mleko mm - cały czas mi wymiotował, nie chce mleka mm - wróciliśmy na cyca , ale musimy odciągać pokarm i jest to dla mnie straszne utrudnienie. Najgorsze dla mnie jest to, że przez dużą ilość pokarmu robiłam Małemu krzywdę, dobrze, że wszystko się wyjaśniło,

Malgos - na początku zaczynaliśmy od 60 ml mleka, żeby sprawdzić ile Mały wytrzyma - prześpi, teraz już dostaje 90 ml i jest bardzo zadowolony, choć czasami chciał by więcej wszamać

Jak zregeneruje siły i Mały unormuje się sennie to wracam na forum bo bardzo mi Was brakuje.

Pozdrawiamy i przesyłamy buziaki

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2014-03-05 o 16:33
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości