|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
MARZEC - zapachy, kolorówka, pielęgnacja, Aleppo, słodzik stewia, Yankee Candle
ZAPRASZAM DO AKTUALNEGO, MAJOWEGO WĄTKU:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756926 Witam! Na wymianę mam trochę drobiazgów, chętnie wymienię kilka rzeczy za jedną dla mnie przydatną. Wysyłka listem poleconym (ekonomicznym lub priorytetowym, do ustalenia). Ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie ![]() Na szaro oznaczam rzeczy wymienione, na niebiesko negocjowane. Moja wishlista: interesuje mnie głównie pielęgnacja naturalna: glinki, oleje, masła, półprodukty itp, henny Khadi, kosmetyki do makijażu mineralnego (podkłady Annabelle Minerals z gamy golden), kosmetyki Sylveco. Oprócz tego zapachy Yankee, Kringle Candle, Busy bee itp ![]() Do wymiany mam: Zapachy 1. Mexx Nice woda toaletowa, ok 15 ml patrz zdjęcie 2. Urban flowers Tokyo - woda toaletowa z Avonu, ubytek mniejszy niż połowa, trochę zdarte napisy - patrz zdjęcie 3. Esprit Connect - perfumowany dezodorant w naturalnym sprayu, zostało pół Kolorówka 4. Astor Mattitude podkład w kolorze 003 cały (zdjęta folia ale nieużywany) 5. Maybelline Affinitone 24h podkład 010 Ivory, zostało około połowy 6. Synergen puder kompaktowy antybakteryjny - kolor 03 niewielkie zużycie, kolor 02 zużycie bardziej widoczne ale również niewielkie, obydwa bez gąbeczek 7. Catrice Multicolor róż kolor 060 Strawberry Frappucino użyty kilka razy, na bokach wciąż widoczne wytłoczenia 8. Próbki podkładów Annabelle Minerals użyta każda 1 raz do makijażu twarzy (oczywiście nie maczałam w nich pędzla tylko odsypywałam na ręcznik papierowy )- rozświetlający Natural fair - matujący Beige fair 9. Korektor do brwi Eveline art scenic w kolorze czarnym - użyty 2 razy Pielęgnacja 10. Ziaja oliwka do masażu antycellulitowa - zostało 3/4 11. Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym Anna - zostało ponad 3/4 12. Ziaja płyn do demakijażu dwufazowy ubytek nieduży, użyty kilka razy 13. Ziaja med - krem redukujący trądzik z kuracji antybakteryjnej - nowy, zafoliowany 14. Intensywnie nawilżający krem do stóp No36 Pharma CF - użyty 2 razy 15. Krem do rąk Garnier SOS - użyty 2 razy 16. Mydło Aleppo z Organique 12-15% zawartości oleju laurowego, dokładnie 150 g (ważyłam ) Nigdy nie moczone, odkroiłam kawałek którego używałamWłosy 17. Puder Taft natychmiastowa objętość - wypróbowany raz Słodzik Better Stevia w tabletkach, wyjściowo było 200, teraz około 180 Woski/tarty Yankee Candle - odsyłam do zdjęcia większości jest około połowa, niekietórych 1/4- beach flowers - sweet strawberry - fireside treats - christmas memories - pink honeysuckle - sun & sand - waikiki melon - camomile tea - honey blossom - coastal waters - garden sweet pea - sugared apple - clean cotton - paradise spice (nie ma na zdjęciu, pół tarty) Kringle Candle Wosk Cocoa - ubytek jednej kosteczki Daylight Hot chocolate, raz palony, ubytek niewielki Wosk fresh cut grass - jedna kosteczka (na zdjęciu z woskami Yankee na samym dole) Próbki perfum - jako dodatek do wymianki: - Oriflame Radiant Lights - Avon Celebre Ice - Avon Incandessence Blossom - Avon Premiere Luxe EDP Zapraszam!
Edytowane przez elun Czas edycji: 2014-04-28 o 15:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MARZEC - zapachy, kolorówka, pielęgnacja, Aleppo, słodzik stewia, Yankee Candle
cos za oliwke ziaja,plyn do demakijazu ziaja, ziaja med, mydło alepp, stewie?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC - zapachy, kolorówka, pielęgnacja, Aleppo, słodzik stewia, Yankee Candle
coś u mnie za woski ?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
12. Ziaja płyn do demakijażu dwufazowy ubytek nieduży, użyty kilka razy 13. Ziaja med - krem redukujący trądzik z kuracji antybakteryjnej - nowy, zafoliowany 16. Mydło Aleppo z Organique 12-15% zawartości oleju laurowego, dokładnie 150 g (ważyłam ) Nigdy nie moczone, odkroiłam kawałek którego używałamWoski/tarty Yankee Candle - odsyłam do zdjęcia większości jest około połowa, niekietórych 1/4- beach flowers - sweet strawberry - fireside treats - christmas memories - pink honeysuckle - sun & sand - waikiki melon - camomile tea - honey blossom - coastal waters - garden sweet pea - sugared apple - clean cotton Kringle Candle Wosk Cocoa - ubytek jednej kosteczki Daylight Hot chocolate, raz palony, ubytek niewielki Wosk fresh cut grass - jedna kosteczka (na zdjęciu z woskami Yankee na samym dole) ???
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za Mexxa, kremy do rak i stop i nafte? I plyn do demakijazu?
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2014-03-01 o 15:41 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A jakich pędzli szukasz
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
co powiesz na wymianke 3:3
moj pedzel,batiste i puder za oliwke,ziaja med i alepp? ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- stewii mam jeszcze troche,a plyn do demakijazu bylby na zapas wiec nie sa tak pilnie potrzebne. Casie chcialabym wymienic za cos do wlosow
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie? Interesuje mnie Aleppo z Organique i woski YC (tylko musiałabym wybrać z twoją pomocą zapachy, lubię białe kwiaty, zapach róż i bzu, zapchy świeże - cytrucowe, zapachy zielone). Znajdziesz coś u mnie?
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- A jakich pędzli poszukujesz? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Za demakijaz jednak podziekuje,troche tego mam na stanie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za
4. Astor Mattitude podkład w kolorze 003 cały (zdjęta folia ale nieużywany) 5. Maybelline Affinitone 24h podkład 010 Ivory, zostało około połowy
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, poszukam co mogę zaproponować.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Coś ode mnie za puder taft i kilka wosków? ew. + aleppo?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
16. Mydło Aleppo z Organique 12-15% zawartości oleju laurowego, dokładnie 150 g (ważyłam ) Nigdy nie moczone, odkroiłam kawałek którego używałam- beach flowers - pink honeysuckle - camomile tea - honey blossom - coastal waters fresh cut grass - jedna kosteczka (na zdjęciu z woskami Yankee na samym dole) - Avon Celebre Ice - Avon Incandessence Blossom - Avon Premiere Luxe EDP |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za kilka wosków?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
2. Urban flowers Tokyo - woda toaletowa z Avonu, ubytek mniejszy niż połowa, trochę zdarte napisy - patrz zdjęcie 3. Esprit Connect - perfumowany dezodorant w naturalnym sprayu, zostało pół 5. Maybelline Affinitone 24h podkład 010 Ivory, zostało około połowy
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za woski moge oddac
wcierkę jantar,masło kakaowe i ze 3 maski pilomax lub siekacz do cebuli i masło kakowe
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś za woski??
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
. Ziaja płyn do demakijażu dwufazowy ubytek nieduży, użyty kilka razy
13. Ziaja med - krem redukujący trądzik z kuracji antybakteryjnej - nowy, zafoliowany Słodzik Better Stevia beach flowers - sweet strawberry - fireside treats - pink honeysuckle - sun & sand - waikiki melon - camomile tea - honey blossom - coastal waters - garden sweet pea - sugared apple - clean cotton - paradise spice (nie ma na zdjęciu, pół tarty) Kringle Candle Wosk Cocoa - ubytek jednej kosteczki Daylight Hot chocolate, raz palony, ubytek niewielki Wosk fresh cut grass - jedna kosteczka (na zdjęciu z woskami Yankee na samym dole) cos u mnie w watkach? woski interesuja mnie wszystkie oprocz christmas memories
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
coś za mydło aleppo i słodzik better stevia?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Wodę toaletową Mexx Nice 15 ml, Ziaja płyn do demakijażu dwufazowy ubytek nieduży, użyty kilka razy, Ziaja med - krem redukujący trądzik z kuracji antybakteryjnej - nowy, zafoliowany?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
za duzo
moge oddac siekacz i maslo lub siekacz i ze 2-3 maseczki lub siekacz i jasntar
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-02 o 00:46 |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za
10. Ziaja oliwka do masażu antycellulitowa - zostało 3/4 12. Ziaja płyn do demakijażu dwufazowy ubytek nieduży, użyty kilka razy |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
coś za woski?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za woski ?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Mydło Aleppo z Organique 12-15% zawartości oleju laurowego, dokładnie 150 g
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
A siekacz+2 maseczki pilomax+ jantar lub maslo?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

)