Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VII część:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,86%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 1 2,86%
Szczerze ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 12 34,29%
Już pół roczku prawie mamy, nasze mamusie bardzo kochamy 0 0%
Mleczko pijemy, obiadki wcinamy, lecą nam w górę wciąż kilogramy 3 8,57%
Mam już ząbka, może dwa - wszystko gryzę tralala 4 11,43%
Znów z ubranek już wyrastam, mama znowu kasa szasta 3 8,57%
Buzia okrągła, nóżki grubiutkie, już ze mnie nie jest dziecię malutkie 3 8,57%
Już z gondolek wyrastamy, w spacerówkę się przesiadamy 5 14,29%
Jem ziemniaki, pluję marchwia, a mamusie wciąż się martwią 3 8,57%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-01, 19:34   #4561
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Miłego wieczoru,baw się dobrze,chociaż ktoś
Moja mama też dziś imprezuje a ja walczę z moim synem

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 19:41   #4562
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość

moja wlasnie od paru dni robi to samo i zdarzylo jej sie pare razy obrocic na 1 boczek
ja mam nadzieję,że to jest właśnie wstęp do obracania się

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja też jestem sama z Małą,moja teściowa też imprezuje,poszła do kościoła

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Coś Ci sie "zepsuł" Twój synuś,co się dzieje?
Stary 2014-03-01, 19:52   #4563
vea7
Zakorzenienie

Lalalalala mąż mi z Italii wrócił
Tydzień go nie było, a ja osiwiałam z Młodym... a na pewno wyliniałam
Apropo, co może matka karmiąca zrobić, żeby tak kłaki nie leciały? Jakieś witaminy, wcierki, modły odprawiać?

Kolejny basen z Małym i kolejny sukces - no lubi szkrab wodę i kropka

Aha, chciałam zagłosować w sondzie, a już zamknięta... ale nic, chciałam zagłosować na to co wygrało Która taka zdolna i wymyśliła?

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 20:01   #4564
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Apropo, co może matka karmiąca zrobić, żeby tak kłaki nie leciały? Jakieś witaminy, wcierki, modły odprawiać?

Aha, chciałam zagłosować w sondzie, a już zamknięta... ale nic, chciałam zagłosować na to co wygrało Która taka zdolna i wymyśliła?
Chyba nic się z tym nie zrobi,mi też lecą jak nie wiem,trzeba przeczekać chyba,tylko ile ja się pytam
Stary 2014-03-01, 20:08   #4565
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nic się z tym nie zrobi,mi też lecą jak nie wiem,trzeba przeczekać chyba,tylko ile ja się pytam
Kurcze, ja futro mam gęste, ale jak po każdym szczotkowaniu włosów kłąb ze szczotki wyciągam, to to jest więcej niż niepokojące
Łysa już taka ładna nie będę

Aha, gdzieś w TV mi mignęło, że jest -30% na ciuszki w Tescowie - ktoś coś wie, czy ja mam przywidzenia?

WYMIENIĘ

Stary 2014-03-01, 20:08   #4566
xViolet
Raczkowanie

Cytat:
Ja używam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ss-lotion.html chyba bajka tutaj tez polecala. Co prawda nadal wypadają, ale zauważyłam nowe mini włosy
Stary 2014-03-01, 20:11   #4567
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
Ja używam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ss-lotion.html chyba bajka tutaj tez polecala. Co prawda nadal wypadają, ale zauważyłam nowe mini włosy
O matulu PEG na PEGu parabenem pogania... mój włosowy konserwatyzm nie pozwala

WYMIENIĘ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 20:33   #4568
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam nadzieję,że to jest właśnie wstęp do obracania się

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Ja też jestem sama z Małą,moja teściowa też imprezuje,poszła do kościoła

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Coś Ci sie "zepsuł" Twój synuś,co się dzieje?
Żebym ja to wiedziała podejrzewam skok + zęby, dziś płakałam razem z nim. Był tak zmęczony że zasnął przy butelce, oby miał spokojny sen

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-03-01, 20:43   #4569
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Żebym ja to wiedziała podejrzewam skok + zęby, dziś płakałam razem z nim. Był tak zmęczony że zasnął przy butelce, oby miał spokojny sen
Kurcze te skoki coraz gorsze są,mnie to czeka też pewnie niebawem:banghead:

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Kurcze, ja futro mam gęste, ale jak po każdym szczotkowaniu włosów kłąb ze szczotki wyciągam, to to jest więcej niż niepokojące
Łysa już taka ładna nie będę

Aha, gdzieś w TV mi mignęło, że jest -30% na ciuszki w Tescowie - ktoś coś wie, czy ja mam przywidzenia?
Ja też mam,a raczej miałam gęste,mam tylko nadzieję,że wrócą do poprzedniego stanu

Stary 2014-03-01, 21:06   #4570
Natala84
Zakorzenienie

Tassiu, wydaje mi się że to nie chodzi o to czy Maciek jest jadkiem czy niejadkiem. Po prostu na chwilę obecną on nie potrzebuje więcej takich pokarmów. on sobie póki co próbuje, uczy się smaków i tyle. Są dzieci które dość długo (do 8-9 miesiąca) nie jedzą większych ilości. I nie ma w tym nic złego, w końcu do roczku to mleko jest podstawą diety. więc ja bym się tak bardzo tym nie przejmowała, tym bardziej że Maćkowi póki co nie jest to tak bardzo potrzebne

Motyl, współczuje wymiotów, oby się już nie powtórzyły

Boja, kaszel pewnie ze spływania wydzieliny. Odciągasz katarkiem? Macie inhalator?

co do tv u takich maluchów, to jestem zdecydowanie na nie destrukcyjnie to działa na układ nerwowy... Hani zdarzyło się kilka razy zerknąć jak Marysia oglądała, ale staram sie jak mogę by takie sytuacje nie miały miejsca.
No jedynie teraz jak dostawała antybiotyk to zdarzyło mi się wykorzystać moment jest zawieszenia na tv żeby podać lek, bo wtedy nie wypluwała i nie wymiotowała nim
ale jutro już ostatnia dawka

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 21:08   #4571
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, to ja też się zajarałam Mieliśmy mieć w tym roku w kwietniu ślub cywilny z obiadem weselnym dla najbliższych, ale ja zrezygnowałam, wolę albo coś ekstra, zgodnego (chociaż trochę) z marzeniami, albo nic.

Dziś już się łasiłam, że może jednak w tym roku, bo okazuje się, że forsa się znajdzie Ale tż mówi, że nie, bo się orientował i lepsze sale i zespoły zarezerwowane dużo naprzód.
Na pewno gada tak tylko, bo chce grać na czas i doczekać się momentu żeby Julo chodził i mógł ładnie podejść do ołtarza
Będzie pięknie na pewno! Ja do tematu ślubu/wesela podeszłam podobnie – lepiej trochę później, ale tak żeby było po mojemu (nooo po naszemu), czyli duże wesele, piękna suknia i kilkudniowa impreza w jakiś długi weekend Wiesz, TŻ może mieć trochę racji z tym, że lepsze sale i zespoły mogą być już porezerwowane, my jakoś 1,5 roku przed zamawialiśmy wszystko. No ale mam też znajomych, którzy w pół roku ogarnęli temat i mieli naprawdę mega super weselisko (we wrześniu, czyli nadal w sezonie weselnym).

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Zaszalałam, kupiłam puzzle (od tego sprzedającego co Papuga, teraz jakby troszkę inne wystawił, ale też z atestami i też ładne - http://allegro.pl/szok-72szt-edukacy...989886037.html ). Oballa i jeszcze jakąś tam grająco-szeleszczącą, uciekającą biedronkę do nauki raczkowania

No i moja ukochana kategoria - ubranka
Takie coś
Cudeńka, a nie ciuszki! Ja dziś byłam w kilku sklepach z zabawkami i chciałam puzzle kupić Szymkowi, ale to jakaś porażka była totalna. Też chyba na All kupię

Cytat:
szkoda mi Cie oby to szybko minelo. Ja tez tak nie raz mialam ze wiecznie syf w domu i czasami 2 tyg nic nie gotowalam bo nie mialam jak

aaa wlasnie, Kaska pisalas ze jestes sucz ja wczoraj tez odwalilam tztowi dobra szopke
malzonek wczoraj zaprosil sobie do nas kolege z dziewczyna i mi zapowiedzial ze on zamierza pic wodke(nie pil juz wodki ponad rok tylko jak cos to piwa) i ze sie chce spic i nie chce sluchac mojego ględzenia i ze od razu mnie uprzedza ze bedzie cala sobote spal i nie zajmie sie dzieckiem ani minuty......
wiec siedzimy w 4ke i wybiła godzina 00:00 a ja mowie ze, chcialam Was przeprosic i ze mam nadzieje ze sie nie obraza ale musze isc juz spac poniewaz jak wiedzą mamy dziecko,ktore sie zachwile pewnie obudzi wiec musze pospac troche skoro mąz mi jutro nie pomoze i nie dam rady sie Julką zajmowac bedąc niewyspana
noi oni sie zmieszali i chcieli isc do domu, wiedzialam ze taka ich bedzie ich reakcja, zrobilam to specjalnie, a co!
w efekcie małz zaczal mnie blagac zebym jeszcze zostala i ich tez i mi obiecal ze pomoze sie małą zając.......noi jak widac spi do tej pory....
ale za to ja dzis wychodze wieczorem i sie nie bede pytac czy moge
i dobrze zrobiłaś Jak by mi chłop powiedział, że prześpi całą sobotę i nie zajmie się dzieckiem ani minuty, to bym go wyśmiała i była by burza w domu. Na takie numery to ja nie pozwalam. Owszem, jak jest impreza i sobie TŻ popije, to na następny dzień ma trochę więcej luzu, ale gdyby tylko mi tak powiedział jak wyżej, to na pewno nie miałby łatwo.

Cytat:
Moja niestety się jeszcze nie przekręca,jedyne co robi to podpiera nóżki i kręci bioderkami,śmiejemy się,że tańczy sambę!Wasze też tak robią,robiły?
Szymek też tak robi. Przez kilka dni turlał się na prawy boczek i próbował obrotów, ale mu nie wychodziło. Od 3 dni znów leży na plecach i nawet nie próbuje przekręcać się w żadną stronę/ na żaden bok. Mam nadzieję, że niedługo załapie o co kaman i będzie śmigał na boki, brzuch i plecy.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Widziałyscie? Rosja wypowiedziała wojnę Ukrainie...
widziałam i się lękam co to będzie…. Mam nadzieję, że się opamiętają, bo jeśli faktycznie dojdzie tam do tego typu interwencji, to i na nas się to wszystko zapewne odbije

Cytat:

Mi na włosy nic nie pomaga, lecą jak szalone i są dosłownie wszędzie!!

Cytat:
Ojj bidulko To zapewne skok, więc minie… jeszcze troszkę wytrzymaj
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 21:09   #4572
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
nam pediatra mówiła, że pierwsze tygodnie to taka zabawa dla dziecka niz jedzenie i zbey dlatego zaczac troche wczesniej, jak dziecko ma 5 miesiecy z hakiem (poznawanie swojego jezyka, odruchow, smaków). Mówiła też, że jak dziecko nie jest zainteresowane jedzeniem to zrobic przerwe i sprobowac kilka dni, tydzien pozniej i tak aż się nie zzainteresuje.

Hania do tej pory zjada max 60-70 ml i to zjada chętnie i ze smakiem, ale więcej nie chce więc nie daje. Ja jestem przeciwniczką zagadywania, zabawiania etc przy jedzeniu, chce żeby dziecko jadło świadomie a nie miało podstępem wkładaną łyżeczkę do buzi. tym bardziej, jeśli nie jest jej to potrzebne do przeżycia

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-03-01, 21:13   #4573
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dziś płakałam. Adaś tak wył, że nie miałam sił. Wczoraj i przedwczoraj nie umiał zasnąć. Musiałam dać czopek. Dziś zasnął o 21 przed butelką.
Stary 2014-03-01, 21:17   #4574
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja też dziś płakałam. Adaś tak wył, że nie miałam sił. Wczoraj i przedwczoraj nie umiał zasnąć. Musiałam dać czopek. Dziś zasnął o 21 przed butelką.
Ja tak mam od 2 tygodni codziennie. Ale czopków nie daje

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Będzie pięknie na pewno! Ja do tematu ślubu/wesela podeszłam podobnie – lepiej trochę później, ale tak żeby było po mojemu (nooo po naszemu), czyli duże wesele, piękna suknia i kilkudniowa impreza w jakiś długi weekend Wiesz, TŻ może mieć trochę racji z tym, że lepsze sale i zespoły mogą być już porezerwowane, my jakoś 1,5 roku przed zamawialiśmy wszystko. No ale mam też znajomych, którzy w pół roku ogarnęli temat i mieli naprawdę mega super weselisko (we wrześniu, czyli nadal w sezonie weselnym).

Cudeńka, a nie ciuszki! Ja dziś byłam w kilku sklepach z zabawkami i chciałam puzzle kupić Szymkowi, ale to jakaś porażka była totalna. Też chyba na All kupię

i dobrze zrobiłaś Jak by mi chłop powiedział, że prześpi całą sobotę i nie zajmie się dzieckiem ani minuty, to bym go wyśmiała i była by burza w domu. Na takie numery to ja nie pozwalam. Owszem, jak jest impreza i sobie TŻ popije, to na następny dzień ma trochę więcej luzu, ale gdyby tylko mi tak powiedział jak wyżej, to na pewno nie miałby łatwo.

Szymek też tak robi. Przez kilka dni turlał się na prawy boczek i próbował obrotów, ale mu nie wychodziło. Od 3 dni znów leży na plecach i nawet nie próbuje przekręcać się w żadną stronę/ na żaden bok. Mam nadzieję, że niedługo załapie o co kaman i będzie śmigał na boki, brzuch i plecy.

widziałam i się lękam co to będzie…. Mam nadzieję, że się opamiętają, bo jeśli faktycznie dojdzie tam do tego typu interwencji, to i na nas się to wszystko zapewne odbije

Mi na włosy nic nie pomaga, lecą jak szalone i są dosłownie wszędzie!!

Ojj bidulko To zapewne skok, więc minie… jeszcze troszkę wytrzymaj
Kochana cały czas sobie to powtarzam

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-03-01, 21:19   #4575
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak mam od 2 tygodni codziennie. Ale czopków nie daje

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
On tak wył kilka h z małymi przerwami. Była noc i my w końcu chcieliśmy iść spać.
Stary 2014-03-01, 21:22   #4576
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

co do tv u takich maluchów, to jestem zdecydowanie na nie destrukcyjnie to działa na układ nerwowy... Hani zdarzyło się kilka razy zerknąć jak Marysia oglądała, ale staram sie jak mogę by takie sytuacje nie miały miejsca.
No jedynie teraz jak dostawała antybiotyk to zdarzyło mi się wykorzystać moment jest zawieszenia na tv żeby podać lek, bo wtedy nie wypluwała i nie wymiotowała nim
dobrze, że nie mam TV - nie mam problemu Gorzej z laptopem bo tez nie chce zeby sie wpatrywała, a czasem lubi. Tyle, że laptopa łatwiej schować/odwrócić.
A od jakiego wieku Marysia ogląda TV? Kiedy dzieciom puszczać bajki?

Super, że już ostatnie dni antybiotyku u Hani
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 21:23   #4577
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
On tak wył kilka h z małymi przerwami. Była noc i my w końcu chcieliśmy iść spać.
Ale ja nie uważam że źle zrobiłaś. Skoro przyniosło mu to ulgę to jak najbardziej, po co ma się męczyć

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-03-01, 21:26   #4578
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Bidulek..
Dużo sił Ci życze.
Lulla, Tobie też dużo sił.Mam nadzieję, że skok szybko zażegnacie..
Wiem jak to męczące, u nas właśnie się konczy i jeszcze kilka dni temu było ciężko...
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 21:32   #4579
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
a gdzie to cudo kupię? Apteka czy jakas drogeria? Ja łysa będę niedługo...

Hubi już chrapie w łóżeczku, Jakub nocuje u mojej mamy, tż w robocie i mi jakoś smutno samej...

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Cytat:

ja myślę że dobrze zrobiłaś z tym czopkiem, dziecku pomogło a i Wy odpoczeliście...

moja sis w ubiegłą niedzielę była u mnie, Filipowi zęby idą i był bardzo marudny i ciepławy jak go trzymałam na rękach i mówię jej że mam czopki z Paracetamolem lub w syropie i żeby dała, to stwierdziła że nie będzie dziecka lekami pasła... to nie... tylko jak wrócili do domu to pół nocy nie spali aż miał prawie 39 stopni i mu w końcu czopa dała.... jej dziecko jej sprawa, ale ja bym Go tak nie wymęczyła, w poniedziałek praktycznie cały czas spał z przerwami na jedzenie...
Stary 2014-03-01, 21:33   #4580
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
dobrze, że nie mam TV - nie mam problemu Gorzej z laptopem bo tez nie chce zeby sie wpatrywała, a czasem lubi. Tyle, że laptopa łatwiej schować/odwrócić.
A od jakiego wieku Marysia ogląda TV? Kiedy dzieciom puszczać bajki?

Super, że już ostatnie dni antybiotyku u Hani
hmm, na pewno po roczku, raczej bliżej 1,5 nawet. ale i wtedy to po kilka minut dziennie. trochę więcej zaczęła oglądać po 2 urodzinach, jak sie zaczęło chorowanie i w sumie do teraz tak jest, że ogląda głównie jak siedzi chora w domu...

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-03-01, 21:33   #4581
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Wykorzystam ten patent na podawanie wapnia na łyżce mleczka, bo inaczej większość ląduje na pieluszce wypluwana przez mego syńcia

Cytat:
U nas trzeci wieczór z rzędu z popłakiwaniem w łóżeczku i znów musiałam polulać Julka na rękach, a ostatnimi czasy zasypiał sam

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 21:37   #4582
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja stosowalam przy Blance ale nic nie pomagal

hehehe Amelka ma tak samo wystarty placek

w szcz po 2 zeta ale pyszne

to niemozliwe, ja nie nosze niebieskiego

mialam kupowac teutonie zamiast ridera, ale w sumie nie wiem czemu nie kupilam, chyba nie podobala mi sie az tak

co do tego co sie dzieje na ukrainie to masakra

widziala ktosia u siebie w hamie te buciska? http://www.hm.com/pl/product/18435?article=18435-B
chcialam przytulic ale cholera nie maja u mnie 39 a tylko jednym h&m byly
zamiast myle o tych http://www.bonprix.pl/produkt/botki-...age&return=ref ale jakos nie do konca jestem przekonana.
te drugie ładniejsze, ale jasne chcesz?

matal masakra,,, wiedzialam ze beda walczyc o Krym....

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 21:41   #4583
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
te drugie ładniejsze, ale jasne chcesz?

matal masakra,,, wiedzialam ze beda walczyc o Krym....
czarne
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 21:41   #4584
gorgulek
Zakorzenienie

Magda, uczulenie może zacząć się krostami, takimi drobniutkimi czerwonymi później przechodzi w takie plamy a na koniec suche placki. Dłuuugo się to goi
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 22:00   #4585
Asiek84
Wtajemniczenie

idę spać, dobranoc
Stary 2014-03-01, 22:03   #4586
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Magda, uczulenie może zacząć się krostami, takimi drobniutkimi czerwonymi później przechodzi w takie plamy a na koniec suche placki. Dłuuugo się to goi

Cisza....

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 22:38   #4587
dodinha
Wtajemniczenie

Rzeczywiście cisza,od pół godziny żadnego postu Żegnam się i ja,dobrej nocki wszystkim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 22:49   #4588
logoasia
Zakorzenienie

witam wieczorową porą z Suwałk. po długiej i wyczerpującej podróży, do teraz jestem nieprzytomna. Anka w drodze dostała gorączki, do tej pory jej zbijamy, dostala antybiotyk na IP i czekamy pierwszy raz tak ją dopadło
a u Marcina tfu tfu na razie ok. Dziś pierwszy raz przewrócił się świadomie z pleców na brzuszek, i już non stop ćwiczy

Cytat:
[/COLOR]dziewczyny mam glupie pytanie
gdzie wasze dzieci sie bawią tzn np na brzuszku albo cwicza przekrety?Bo moją Julkę klade na podlodze na duzym kocu ale on sie slizga troche i jak mała chce troche sie poczołgac to jej to przeszkadza.Myslicie ze te puzzle bedą ok jako mata do zabawy? i niemowle moze je "polizac" jak bedzie na brzuchu?
my mamy matę z decathlonu, dzis dostalismy od dziadków matę grającą i Marcinowi bardzo na niej wygodnie
Cytat:
Koleżanka do mojej siostry z tekstem (jest w ciąży) że bardzo jej zależy na ślubie przed porodem, bo nie chce żeby jej dziecko było BAHOREM. Bardzo miło, nie ma co..
hehe myślałam że bękartem
Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
moj tz na☠☠☠*l sie jak swinia, wyzwal mnie, kazal spier****c, a teraz spi mi w nogach, pojechal po calosci. nie chce go znac, kazalam mu jutro sie wynosic z domu !!!! nie sadzilam, ze jest zdolny do czegosc takiego
jak się sprawa potoczyła dziś?

lecę spać bo ciężka noc mnie czeka. Ankę męczy ta nieszczęsna gorączka, zagilona jakoś śpi, ale pobudka u niej co pol godziny jak na razie
spijcie dobrze
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 01:39   #4589
czaszka_
Zakorzenienie

helo witam się i zmykam spac
na tej malej imprezce bylo super, posmialam sie troche i nawet potanczylam z kolezankami do kawalkow z lat 90tych
moze i bym jeszcze posiedziala i cos wypila wiecej ale trzeba bylo wrocic do rzeczywistosci
dobranoc

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 04:10   #4590
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

witam wieczorową porą z Suwałk. po długiej i wyczerpującej podróży, do teraz jestem nieprzytomna. Anka w drodze dostała gorączki, do tej pory jej zbijamy, dostala antybiotyk na IP i czekamy pierwszy raz tak ją dopadło
a u Marcina tfu tfu na razie ok. Dziś pierwszy raz przewrócił się świadomie z pleców na brzuszek, i już non stop ćwiczy

my mamy matę z decathlonu, dzis dostalismy od dziadków matę grającą i Marcinowi bardzo na niej wygodnie

hehe myślałam że bękartem

jak się sprawa potoczyła dziś?

lecę spać bo ciężka noc mnie czeka. Ankę męczy ta nieszczęsna gorączka, zagilona jakoś śpi, ale pobudka u niej co pol godziny jak na razie
spijcie dobrze
Zdrowka dla Ani i brawo dla Marcinka za obrót

Cytat:
helo witam się i zmykam spac
na tej malej imprezce bylo super, posmialam sie troche i nawet potanczylam z kolezankami do kawalkow z lat 90tych
moze i bym jeszcze posiedziala i cos wypila wiecej ale trzeba bylo wrocic do rzeczywistosci
dobranoc
Fajnie, że imprezka udana teraz odpoczywaj i zbieraj siły!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości