Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-03, 14:30   #3181
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Justii - ty masz zdecydowanie więcej pokarmu, więc nie ma się co dziwić, że szybko ściągasz i nie dziwię się, że elektryczny laktator nie jest ci potrzebny. Mi do 100ml idzie szybko, ale te kolejne 50ml już wolniej... Ja, jak na razie nie miałam żadnych nawałów i oby tak zostało.
współczuję tych kolek... oby przeszło mu jak najszybciej

Mój maluszek zaczął uśmiechać się w taki kontrolowany sposób i oczka robią mu się coraz bardziej niebieskie - jak dobrze pójdzie to zrobią mu się błękitne!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 18:01   #3182
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justii - ty masz zdecydowanie więcej pokarmu, więc nie ma się co dziwić, że szybko ściągasz i nie dziwię się, że elektryczny laktator nie jest ci potrzebny. Mi do 100ml idzie szybko, ale te kolejne 50ml już wolniej... Ja, jak na razie nie miałam żadnych nawałów i oby tak zostało.
współczuję tych kolek... oby przeszło mu jak najszybciej

Mój maluszek zaczął uśmiechać się w taki kontrolowany sposób i oczka robią mu się coraz bardziej niebieskie - jak dobrze pójdzie to zrobią mu się błękitne!
Obyś nie dostała nawału bo to straszny ból, mniemy nadzieję, że chociaż to Nas poróżni

Kolki podobno do 3 miesiąca, więc jeszcze zostało Nam miesiąc i parę dni, szybko zleci
Nasz już się uśmiecha jak dochodzimy do Niego do łóżeczka, uwielbia jak się do Niego mówi i wtedy się takie śmiechy aż z krzykiem
Nasz ma niebieskie oczka, blond włosy i jest śniady - mieszanka wybuchowa

No i zapomniałam Wam się pochwalić, Marcel został wyróżniony - najładniejsze dziecko na całym oddziale pediatrycznym i robili mu zdjęcia i będzie twarzą jakiejś fundacji , ale nie wiem jakiej bo z tych nerw i zmęczenia nie zapytałam
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 18:10   #3183
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip - o to chyba ten sam listonosz i u mnie chodzi bo w tamtym tyg dostałam awizo, a na pewno byłam w domku.
co do niani to fajna sprawa, ale zależy od was, a także od tego jak daleko łóżeczko, itd u mnie mały czasami tak cicho śpi, że mimo wszystko patrzę czy oddycha więc w nocy jestem dużo spokojniejsza mimo tego, że łóżeczko mam obok i jak Kacper marudzi to mam go na wyciągnięcie ręki. Ja pewnie nowej bym nie kupiła tylko poszukała używanej.
dziady z tych listonoszy
no to trzeba zacząć polować na nianię taką
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
sąsiadka i nie wiem czemu, mały się tak pchał na świat jakoś nie mamy z nimi kontaktu więc nie pytaliśmy, wiemy tylko, że tak wcześnie się urodził

dzisiaj parę ubrań tylko ale że wszyscy chwalą jakość, wiec się skusiłam zobaczymy czy nie będę żałować
Jak u Ciebie ta wyprawka idzie?
Dobrze że nic złego się nie działo.
śliczne te ciuszki zamówiłaś wszystkie na 56 brałaś?
Ja na razie staram się nie kupować wystarczy że mi mama co i raz coś nowego donosi
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki

Jak fajnie ogląda się i czyta o Waszych wyprawkach . Jeszcze 3-4 miesiące, a wszystkie zostaniecie mamami . A wiecie co ja ostatnio zrobiłam ? Wyciągnęłam rzeczy synka jak był noworodkiem i sobie przeglądałam, no cóż chociaż to mi zostało na dekel mi już padło
A dzieci tak szybko rosną, aż czasami patrzę na tego mojego brzdąca, a on coraz bardziej samodzielny, a mi trochę żal, ze tak szybko to się wszystko dzieje
no to Cię na wspomnienia wzięło
Ty się nie nastawiaj tylko działaj a my zaciskamy kciuki i ślemy fluidy
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Ściągnięcie mleka u mnie to max 5 min z obu cycków, ściągam ok 150-160 ml za jednym razem, tu nie chodzi o laktator, ale o samo ściąganie, wygodniej jest mi przystawić małego do piersi niż wszędzie chodzić z laktatorem , ale cóż na na razie musimy odciągać i koniec
Masz tego trochę...
Cytat:
Pradip - pytałaś jak sobie radzimy bez tż-ta. Przeważnie Kacper grzeczny i tylko je i śpi, tylko zanim zanim go nakarmię, odbiję, przebiorę to mija 1,5 godz ale ogólnie nie narzekam, nawet jestem w stanie coś ugotować na obiad
ale Ci się grzeczny synuś trafił cieszę się że masz trochę czasu dla siebie i dla nas

Cytat:
w ogóle trafiłam wczoraj na pierwsze zdjęcia Kacperka... i normalnie się popłakałam. Nie było miejsca na jego ciałku, żeby nie było rurki, kabelka, kroplówki, ale cieszę się, że to już za nami
Nie ma co wracać do tamtych chwil...
Już świadomie się śmieje ale będzie przystojniak

Cytat:
Nasz już się uśmiecha jak dochodzimy do Niego do łóżeczka, uwielbia jak się do Niego mówi i wtedy się takie śmiechy aż z krzykiem
Nasz ma niebieskie oczka, blond włosy i jest śniady - mieszanka wybuchowa

No i zapomniałam Wam się pochwalić, Marcel został wyróżniony - najładniejsze dziecko na całym oddziale pediatrycznym i robili mu zdjęcia i będzie twarzą jakiejś fundacji , ale nie wiem jakiej bo z tych nerw i zmęczenia nie zapytałam
Ale się cieszy jak widzi rodziców
No i wielkie gratulacje dla małego modela
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 19:04   #3184
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - też mam nadzieję, że mi się to nie trafi... na razie mam chyba inny problem. Przez to, że utraciłam trochę krwi przy porodzie kazali mi łykać żelazo i nabawiłam się paskudnych zatwardzeń, a co za tym idzie chyba łącznie z jakimś hemoroidem... bo krwawię i czasami boli ... w przyszłym tygodniu idę do lekarza ... więc jak nie jedno to drugie ... ehhh

oo to mały słynnego dzieciaka na forum

Pradip - no w ciągu dnia mam troszkę czasu, ale to też zależy od dnia
Stary 2014-03-03, 19:14   #3185
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

Mały przystojniaczek ale co się dziwić po ładnych rodzicach

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Dobrze że nic złego się nie działo.
śliczne te ciuszki zamówiłaś wszystkie na 56 brałaś?
Ja na razie staram się nie kupować wystarczy że mi mama co i raz coś nowego donosi

akurat te tak są na 56 bo takich w sumie nie miałam wogóle, teraz będę mieć z 6 bodziaków (w sumie dł i krótki rękaw) 3 pajace i 3 śpiochy a reszta to mam na 62 więc trochę mało tego ale zaczekam jeszcze może tak jak mówiłam ktoś sie zlituje i przyniesie jakieś ubranka. No i brawa dla mamy że ciągle coś nowego przynosi
Stary 2014-03-03, 20:03   #3186
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - też mam nadzieję, że mi się to nie trafi... na razie mam chyba inny problem. Przez to, że utraciłam trochę krwi przy porodzie kazali mi łykać żelazo i nabawiłam się paskudnych zatwardzeń, a co za tym idzie chyba łącznie z jakimś hemoroidem... bo krwawię i czasami boli ... w przyszłym tygodniu idę do lekarza ... więc jak nie jedno to drugie ... ehhh

oo to mały słynnego dzieciaka na forum

Pradip - no w ciągu dnia mam troszkę czasu, ale to też zależy od dnia
uuu jak nie urok to sraczka czy My musimy przez to wszystko przechodzić?
Podobno hemoroidy trzeba masować i one się wchłoną, poczytaj o tym w necie.
Stary 2014-03-03, 20:26   #3187
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję oby lekarz szybko coś zaradził
Cytat:
akurat te tak są na 56 bo takich w sumie nie miałam wogóle, teraz będę mieć z 6 bodziaków (w sumie dł i krótki rękaw) 3 pajace i 3 śpiochy a reszta to mam na 62 więc trochę mało tego ale zaczekam jeszcze może tak jak mówiłam ktoś sie zlituje i przyniesie jakieś ubranka. No i brawa dla mamy że ciągle coś nowego przynosi
jak nikt nie da to sama kupisz

Justii a Ty jaką nianię kupiłaś i jak z jej funkcjonalnością? I już dawno miałam zapytać jak tam walentynkowy prezent dla męża?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:33   #3188
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - najdziwniejsze, że nie wyszły mi po porodzie, a po głupim zatwardzeniu... szkoda gadać ... coś czytałam o nich, ale raczej mało przyjemne rzeczy....
Stary 2014-03-03, 20:57   #3189
papryczka160
Wtajemniczenie

Witam ;-)
Malgos biedactwo nie zazdroszczę hemoroidow moja mama do tej pory po porodzie się z nimi meczy.

Izetko ja tez nic nie kupuje jak narazie, boje się.

Justii pewnie dumna jesteś z synka. Maly model rośnie;-)

Fiono coraz cieplej się robie wiec w krzaczory o do roboty. Ponoc najlepsze efekty ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Fikusku a gdzie na wycieczkę się wybraliscie? Odpoczywaj.

Czuje się dziś fatalnie w głowie mi sie kreci przez to wymiotuje. Do dupy. Zero apetytu.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Chyba mi mala malpeczka;-) rośnie w brzuszku bo zgage mam mega

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 22:17   #3190
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
współczuję oby lekarz szybko coś zaradził

jak nikt nie da to sama kupisz

Justii a Ty jaką nianię kupiłaś i jak z jej funkcjonalnością? I już dawno miałam zapytać jak tam walentynkowy prezent dla męża?
Elektroniczna niania brondi - jak dla Nas rewelacja - sprawdza się no i za ta cenę to już w ogóle, nie widać śladów użytkowania, zapakowana w oryginalne pudełko, wygląda jak nowa, znajomi nie chcieli uwierzyć, że to używana.

Prezent dostał w moje urodziny jak przyjechał do Nas do szpitala - serduszko piękne - zrobię zdjęcie i wstawię
Stary 2014-03-03, 22:22   #3191
Malgos_12
Zakorzenienie

Papryczka - jeszcze nie wiem na 100% czy to hemoroidy... mam nadzieję, że jednak nie, że jakaś ścianka mi tam pęka i tyle...

Justii - bo wydaje mi się, że takie rzeczy się nie niszczą no chyba że ktoś tym rzuca

Sprzedaliśmy autko!! Ypuiiii
Stary 2014-03-03, 22:26   #3192
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Fikusek - opowiedz nam wszystko po powrocie gdzie byliście i co widzieliście?
Byliśmy w Muzeum historii naturalnej w Londynie, bo Nadia ma fisia na punkcie zwierząt i dinozaurów. Na zoo jeszcze za zimno a dinozaurów raczej w zoo się nie uświadczy .

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Jakoś nastawiłam się na ten cykl sama nie wiem czemu i to mnie najbardziej przeraża, bo później będzie rozczarowanie jak @ przyjdzie . No nic, a może nie przyjdzie ....

trzymam kciuki żeby wszystko się udało w tym miesiącu.

Cytat:
Justii - ja w sumie ściągam tyle z jednego cyca, ale schodzi mi ok 15 min, ale do dziś pamiętam jak walczyłam na początku o te kilka kropel pokarmu...
no tak, przystawić do piersi zdecydowanie wygodniej...
Ja to po 30 minut wisiałam na laktatorze i ściągałam po 100 ml z dwóch piersi, więc hmmm.

Cytat:
Ja nie mogę ściągać więcej z cycków bo im więcej ściągam tym więcej produkuję się, a Ja już miałam dwa nawały pokarmu i nie chce więcej, dlatego ściągam tyle ile jest Nam potrzebne. To Ja na ręcznym szybciej ściągam

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Ma kolkę, więc są wieczory gdzie się meczy i płacze, ale taką delikatną jak to powiedzieli lekarze, dostaje kropelki i jakoś dajemy radę, laktator mam ręczny.
No to Justii widze że dalej bijesz wszystkich na głowę z przypadłościami.

Cytat:
Moja powoli juz zaczyna się chichotać, jeszcze jej nie wychodzi tak do końca, a oczy zrobiły jej się stalowo szare.

Cytat:
Widzę że Marcelek na modela już startuje .

Cytat:
Taa wiem coś o tym żelazie nieszczęsnym.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 22:37   #3193
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - najdziwniejsze, że nie wyszły mi po porodzie, a po głupim zatwardzeniu... szkoda gadać ... coś czytałam o nich, ale raczej mało przyjemne rzeczy....
No mało przyjemna, ale czytałam, że skuteczna, może jakieś maści są, żeby te dziadostwo się wchłonęło.

My zamówiliśmy salę na chrzest , Ja fryzjera, jeszcze musimy iść do kościoła wszystko zaczynamy od strony
Stary 2014-03-03, 22:46   #3194
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - Magnusia miała po porodzie i ona poleciła mi maść, złożyłam zamówienie u brata to mi przywiezie
a ty nie byłaś u fryzjera w dniu urodzin? czy to już wtedy w szpitalu byliście?

Fikusek - o to rzeczywiście nie miałaś za dużo pokarmu.
Fajna wycieczka masz jakieś zdjęcia?
Stary 2014-03-03, 22:57   #3195
Fikusek82
Wtajemniczenie

Małgoś mam zdjęcia ale narazie je obrabiam i jak tylko skończę to wrzucę pare.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-03-03, 23:01   #3196
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - koniecznie wrzuć
Stary 2014-03-03, 23:07   #3197
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - Magnusia miała po porodzie i ona poleciła mi maść, złożyłam zamówienie u brata to mi przywiezie
a ty nie byłaś u fryzjera w dniu urodzin? czy to już wtedy w szpitalu byliście?

Fikusek - o to rzeczywiście nie miałaś za dużo pokarmu.
Fajna wycieczka masz jakieś zdjęcia?
Miałam fryzjera w dniu urodzin 25.02, ale byliśmy w szpitalu i przepadła, ale mam teraz 14 marca chyba, ale zamówiłam już fryzjera na chrzest, żeby mi włosy ładnie wyprostował bo sama tak sobie nie zrobię

A jak zwie się ta maść? Dobrze mieć zapisane takie nazwy bo nigdy nic nie wiadomo kiedy co się przyda

Malgos - podaj mi przepis na ten Twój napój-herbatkę rozgrzewającą z rumem czy czymś tam bo muszę Tz prze leczyć

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2014-03-03 o 23:12
Stary 2014-03-03, 23:10   #3198
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - powiedz mi jeszcze jakie badania głowy miał Marcel?
też muszę się wybrać do fryzjera ... włosy urosły mi tak, że szok ale nudno mi z nimi bo i tak wiecznie wiążę i myślę, żeby je trochę rozjaśnić
Stary 2014-03-03, 23:16   #3199
justiii87
Zakorzenienie

My jednak jesteśmy nocne Marki we trzy dzieci śpią,a My jak zawsze na forum po nocy zmykam się kapać

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Justii - powiedz mi jeszcze jakie badania głowy miał Marcel?
też muszę się wybrać do fryzjera ... włosy urosły mi tak, że szok ale nudno mi z nimi bo i tak wiecznie wiążę i myślę, żeby je trochę rozjaśnić
USG ciemiączka pod kątem napięcia mięśniowego.
Ja chce taki kolor jak kiedyś miałam, jutro wstawię zdjęcie i chce pocieniować, ale chce taką długość, żeby je móc związać bo Marcel już mnie za nie łapie
Stary 2014-03-03, 23:18   #3200
papryczka160
Wtajemniczenie

Haa ja tez nie spie jeszcze . ;-)

Stary 2014-03-04, 02:09   #3201
Fikusek82
Wtajemniczenie

Mnie Daria tez łapała za włosy ile mi wyrwała to już nie wspomnę, teraz ścięłam i mam spokój, ale fryzurka wymagająca bo mnie się z natury włosy falują wrrr i muszę po każdym umyciu je układać i prostować, czasami mi się nie chcę i wyglądam jak zmokła kura, na szczęście jak raz je zmęczę suszarką to mam spokój do następnego mycia.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Kurde ale się zdenerwowałam no. Oglądam zdjęcia z dzisiaj i wszystkie lipa. Mamy dwa aparaty w domu jeden taki wielki co naprawdę robi dobre zdjęcia, ale jest strasznie nieporęczny no i zgubiliśmy tasiemkę do niego, co można na szyi zawiesić, więc postanowiłam wziąć mniejszy który też robi dobre zdjęcia, pod warunkiem że bateria jest dobrze naładowana. Całą noc ją ładowałam a ta małpa nabiła się tylko do połowy i wszystkie zdjęcia są słabej jakości . A chciałam tam pojechać bo ostatni raz jak tam byliśmy to żadnych zdjęć nie zrobiłam bo ...... padła nam bateria w aparacie : mur:.

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ----------

Link do zdjęć w klubie

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-03-04, 07:17   #3202
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość

Czuje się dziś fatalnie w głowie mi sie kreci przez to wymiotuje. Do dupy. Zero apetytu.

Chyba mi mala malpeczka;-) rośnie w brzuszku bo zgage mam mega
Jak samopoczucie po nocy, lepiej już?

zgaga potrafi męczyć oj potrafi

Cytat:
Papryczka - jeszcze nie wiem na 100% czy to hemoroidy... mam nadzieję, że jednak nie, że jakaś ścianka mi tam pęka i tyle...

Justii - bo wydaje mi się, że takie rzeczy się nie niszczą no chyba że ktoś tym rzuca

oby to jednak nie hemoroidy
gratulacje za sprzedanie auta

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Byliśmy w Muzeum historii naturalnej w Londynie, bo Nadia ma fisia na punkcie zwierząt i dinozaurów. Na zoo jeszcze za zimno a dinozaurów raczej w zoo się nie uświadczy .

Dla mnie zdjęcia coś całkiem fajne widać zadowoloną rodzinkę
Stary 2014-03-04, 09:18   #3203
Izetka_
Zadomowienie

Hej

Ja miałam wczoraj jakiś kiepski dzień, chyba wstałam lewą nogą mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej

No nocne gadułypewnie będzie nas z czasem coraz więcej

Fikusek-widac, że wyjście się udało

Justii-a jak kolorek włosów, będziesz znowu rudziała???

Małgoś-hemoroidy ciężka sprawa, ja tez sie z nimi męczę sprytni jesteście autko sprzedane

Papryczka-jak tam samopoczucie???

A kiedy teraz mamy jakieś wizyty???usg??
Meduzka co tam u Ciebie???

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:27   #3204
papryczka160
Wtajemniczenie

Witam z rana jeszcze w łóżku;-)
Dzisiaj juz lepiej ja mam wizyte w 10 jupi połówkowe. Ale ten czas szybko leci . Zaczynam dzisiaj 20 tydz.
A ty Izetko jak dzisiaj sie czujesz?
Szybko poszla wam sprzedaż auta Malgos super.

Stary 2014-03-04, 09:42   #3205
Izetka_
Zadomowienie

Papryczka-to super faktycznie czas leci ja przed połówkowym mało nie zeszłam na zawał ze strachu a teraz idę 13-tego na usg kontrolne a ja dzisiaj na razie lepiej zjadłam śniadanko i żyje

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:51   #3206
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj juz lepiej ja mam wizyte w 10 jupi połówkowe. Ale ten czas szybko leci . Zaczynam dzisiaj 20 tydz.

czemu Wasze ciąże lecą szybciej niż moja? już połówkowe no maskara

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Papryczka-to super faktycznie czas leci ja przed połówkowym mało nie zeszłam na zawał ze strachu a teraz idę 13-tego na usg kontrolne a ja dzisiaj na razie lepiej zjadłam śniadanko i żyje
ja mam 14 wizytę kontrolną
Stary 2014-03-04, 10:01   #3207
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Hej hej

Cytat:

Brawo za sprzedaż
współczuję z hemoroidami, mam nadzieję że szybko się wchłoną

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Widziałam zdjęcia na fb, bardzo fajne miejsce takie muzeum. Sama z chęcią bym się tam przejechała
A dziewczynki strasznie podobne są do taty

Cytat:
No mało przyjemna, ale czytałam, że skuteczna, może jakieś maści są, żeby te dziadostwo się wchłonęło.

My zamówiliśmy salę na chrzest , Ja fryzjera, jeszcze musimy iść do kościoła wszystko zaczynamy od strony
A co tam ksiądz chce zarobić to musi się dostosować
A na kiedy zamówiliście tą salę?

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Hej

Ja miałam wczoraj jakiś kiepski dzień, chyba wstałam lewą nogą mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej

No nocne gadułypewnie będzie nas z czasem coraz więcej

Fikusek-widac, że wyjście się udało

Justii-a jak kolorek włosów, będziesz znowu rudziała???

Małgoś-hemoroidy ciężka sprawa, ja tez sie z nimi męczę sprytni jesteście autko sprzedane

Papryczka-jak tam samopoczucie???

A kiedy teraz mamy jakieś wizyty???usg??
Meduzka co tam u Ciebie???
Dziś już lepiej?
Ja mam wizytę w poniedziałek.
Mi wczoraj moja łobuziara cały dzień trzymała piętę w żebrach, myślałam, że się wścieknę z bólu. Na szczęście jak tatuś wrócił z pracy i z nią porozmawiał to mi odpuściła

Cytat:

To na tej wizycie pewnie się dowiesz kto tam mieszka w brzuszku

Cytat:
sąsiadka i nie wiem czemu, mały się tak pchał na świat jakoś nie mamy z nimi kontaktu więc nie pytaliśmy, wiemy tylko, że tak wcześnie się urodził

dzisiaj parę ubrań tylko ale że wszyscy chwalą jakość, wiec się skusiłam zobaczymy czy nie będę żałować

http://pl.coccodrillo.eu/product/238...BODY/BODY.html
http://pl.coccodrillo.eu/product/124...CH/SPIOCH.html tutaj sie zdjecie otworzy jak sie go powiekszy nie wiem czemu

http://pl.coccodrillo.eu/product/285...BODY/BODY.html

http://pl.coccodrillo.eu/product/290...BODY/BODY.html

http://pl.coccodrillo.eu/product/285...E/SPODNIE.html

Jak u Ciebie ta wyprawka idzie?

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

dzięki za opinie używana tez ok 300 zł a to trzeba mieć szczęście bo przeważnie licytacje i wiele chętnych jest
Ty zła kobieto po co pokazałaś tu te linki znów ubranka do mnie przemówiły a miałam mocne przyrzeczenie niczego więcej nie kupować

A tak serio to śliczne ciuszki
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:04   #3208
Aldrin
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45427956]

Ty zła kobieto po co pokazałaś tu te linki znów ubranka do mnie przemówiły a miałam mocne przyrzeczenie niczego więcej nie kupować

A tak serio to śliczne ciuszki [/QUOTE]

niech mówią do kogoś jeszcze a nie tylko do mnie w c&a są śliczne dla dziewczynki ubrania a w 5-10-15 też słodkie ubranka więc polecam
Stary 2014-03-04, 11:00   #3209
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
niech mówią do kogoś jeszcze a nie tylko do mnie w c&a są śliczne dla dziewczynki ubrania a w 5-10-15 też słodkie ubranka więc polecam

Ja teraz po cichu licytuję parę sukieneczek na allegro, jak mi się uda coś kupić to się pochwalę Bo sobie ubzdurałam, że na święta chcę malutką ubrać w sukienkę

Prad zapomniałam ci odpisać. Niestety dziś nie dam rady dojechać, bo umówiłam się z koleżanką
A co do wózka to jednak nie byliśmy w tym sklepie co lin podawała mi Justii, bo ciągle nam nie pasowały godziny. K pracuje w tych samych co oni mają otwarte.
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 11:09   #3210
Aldrin
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45428971]

Ja teraz po cichu licytuję parę sukieneczek na allegro, jak mi się uda coś kupić to się pochwalę Bo sobie ubzdurałam, że na święta chcę malutką ubrać w sukienkę

Prad zapomniałam ci odpisać. Niestety dziś nie dam rady dojechać, bo umówiłam się z koleżanką
A co do wózka to jednak nie byliśmy w tym sklepie co lin podawała mi Justii, bo ciągle nam nie pasowały godziny. K pracuje w tych samych co oni mają otwarte.[/QUOTE]

to kciuki za licytacje i koniecznie później się pochwal

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości