|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Justii - ty masz zdecydowanie więcej pokarmu, więc nie ma się co dziwić, że szybko ściągasz i nie dziwię się, że elektryczny laktator nie jest ci potrzebny. Mi do 100ml idzie szybko, ale te kolejne 50ml już wolniej... Ja, jak na razie nie miałam żadnych nawałów i oby tak zostało.
współczuję tych kolek... oby przeszło mu jak najszybciej Mój maluszek zaczął uśmiechać się w taki kontrolowany sposób i oczka robią mu się coraz bardziej niebieskie - jak dobrze pójdzie to zrobią mu się błękitne!
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolki podobno do 3 miesiąca, więc jeszcze zostało Nam miesiąc i parę dni, szybko zleci ![]() Nasz już się uśmiecha jak dochodzimy do Niego do łóżeczka, uwielbia jak się do Niego mówi i wtedy się takie śmiechy aż z krzykiem ![]() Nasz ma niebieskie oczka, blond włosy i jest śniady - mieszanka wybuchowa ![]() No i zapomniałam Wam się pochwalić, Marcel został wyróżniony - najładniejsze dziecko na całym oddziale pediatrycznym i robili mu zdjęcia i będzie twarzą jakiejś fundacji , ale nie wiem jakiej bo z tych nerw i zmęczenia nie zapytałam
|
|
|
|
|
#3183 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to trzeba zacząć polować na nianię taką Cytat:
śliczne te ciuszki zamówiłaś wszystkie na 56 brałaś? Ja na razie staram się nie kupować wystarczy że mi mama co i raz coś nowego donosi ![]() Cytat:
Ty się nie nastawiaj tylko działaj a my zaciskamy kciuki i ślemy fluidy Cytat:
Cytat:
cieszę się że masz trochę czasu dla siebie i dla nas ![]() Cytat:
Już świadomie się śmieje Cytat:
No i wielkie gratulacje dla małego modela |
|||||||
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - też mam nadzieję, że mi się to nie trafi... na razie mam chyba inny problem. Przez to, że utraciłam trochę krwi przy porodzie kazali mi łykać żelazo i nabawiłam się paskudnych zatwardzeń, a co za tym idzie chyba łącznie z jakimś hemoroidem... bo krwawię i czasami boli ... w przyszłym tygodniu idę do lekarza ... więc jak nie jedno to drugie ... ehhh
oo to mały słynnego dzieciaka na forum ![]() Pradip - no w ciągu dnia mam troszkę czasu, ale to też zależy od dnia
|
|
|
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
akurat te tak są na 56 bo takich w sumie nie miałam wogóle, teraz będę mieć z 6 bodziaków (w sumie dł i krótki rękaw) 3 pajace i 3 śpiochy a reszta to mam na 62 więc trochę mało tego ale zaczekam jeszcze może tak jak mówiłam ktoś sie zlituje i przyniesie jakieś ubranka. No i brawa dla mamy że ciągle coś nowego przynosi
|
||
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie urok to sraczka Podobno hemoroidy trzeba masować i one się wchłoną, poczytaj o tym w necie. |
|
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Justii a Ty jaką nianię kupiłaś i jak z jej funkcjonalnością? I już dawno miałam zapytać jak tam walentynkowy prezent dla męża? |
||
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - najdziwniejsze, że nie wyszły mi po porodzie, a po głupim zatwardzeniu... szkoda gadać ... coś czytałam o nich, ale raczej mało przyjemne rzeczy....
|
|
|
|
#3189 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ;-)
Malgos biedactwo nie zazdroszczę hemoroidow moja mama do tej pory po porodzie się z nimi meczy. Izetko ja tez nic nie kupuje jak narazie, boje się. Justii pewnie dumna jesteś z synka. Maly model rośnie;-) Fiono coraz cieplej się robie wiec w krzaczory o do roboty. Ponoc najlepsze efekty ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Fikusku a gdzie na wycieczkę się wybraliscie? Odpoczywaj. Czuje się dziś fatalnie w głowie mi sie kreci przez to wymiotuje. Do dupy. Zero apetytu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Chyba mi mala malpeczka;-) rośnie w brzuszku bo zgage mam mega Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i za ta cenę to już w ogóle, nie widać śladów użytkowania, zapakowana w oryginalne pudełko, wygląda jak nowa, znajomi nie chcieli uwierzyć, że to używana.Prezent dostał w moje urodziny jak przyjechał do Nas do szpitala - serduszko piękne - zrobię zdjęcie i wstawię
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczka - jeszcze nie wiem na 100% czy to hemoroidy... mam nadzieję, że jednak nie, że jakaś ścianka mi tam pęka i tyle...
Justii - bo wydaje mi się, że takie rzeczy się nie niszczą no chyba że ktoś tym rzuca ![]() Sprzedaliśmy autko!! Ypuiiii
|
|
|
|
#3192 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Cytat:
trzymam kciuki żeby wszystko się udało w tym miesiącu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zamówiliśmy salę na chrzest , Ja fryzjera, jeszcze musimy iść do kościoła |
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - Magnusia miała po porodzie i ona poleciła mi maść, złożyłam zamówienie u brata to mi przywiezie
![]() a ty nie byłaś u fryzjera w dniu urodzin? czy to już wtedy w szpitalu byliście? Fikusek - o to rzeczywiście nie miałaś za dużo pokarmu. Fajna wycieczka masz jakieś zdjęcia?
|
|
|
|
#3195 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgoś mam zdjęcia ale narazie je obrabiam i jak tylko skończę to wrzucę pare.
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - koniecznie wrzuć
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak zwie się ta maść? Dobrze mieć zapisane takie nazwy bo nigdy nic nie wiadomo kiedy co się przyda ![]() Malgos - podaj mi przepis na ten Twój napój-herbatkę rozgrzewającą z rumem czy czymś tam bo muszę Tz prze leczyć
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2014-03-03 o 23:12 |
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - powiedz mi jeszcze jakie badania głowy miał Marcel?
też muszę się wybrać do fryzjera ... włosy urosły mi tak, że szok ale nudno mi z nimi bo i tak wiecznie wiążę i myślę, żeby je trochę rozjaśnić |
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
My jednak jesteśmy nocne Marki we trzy
![]() Dobranoc ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
Ja chce taki kolor jak kiedyś miałam, jutro wstawię zdjęcie i chce pocieniować, ale chce taką długość, żeby je móc związać bo Marcel już mnie za nie łapie
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
Haa ja tez nie spie jeszcze . ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie Daria tez łapała za włosy ile mi wyrwała to już nie wspomnę, teraz ścięłam i mam spokój, ale fryzurka wymagająca bo mnie się z natury włosy falują wrrr i muszę po każdym umyciu je układać i prostować, czasami mi się nie chcę i wyglądam jak zmokła kura, na szczęście jak raz je zmęczę suszarką to mam spokój do następnego mycia.
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Kurde ale się zdenerwowałam no. Oglądam zdjęcia z dzisiaj i wszystkie lipa. Mamy dwa aparaty w domu jeden taki wielki co naprawdę robi dobre zdjęcia, ale jest strasznie nieporęczny no i zgubiliśmy tasiemkę do niego, co można na szyi zawiesić, więc postanowiłam wziąć mniejszy który też robi dobre zdjęcia, pod warunkiem że bateria jest dobrze naładowana. Całą noc ją ładowałam a ta małpa nabiła się tylko do połowy i wszystkie zdjęcia są słabej jakości ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- Link do zdjęć w klubie
|
#3202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgaga potrafi męczyć oj potrafi ![]() Cytat:
![]() gratulacje za sprzedanie auta ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3203 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja miałam wczoraj jakiś kiepski dzień, chyba wstałam lewą nogą mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiejNo nocne gaduły pewnie będzie nas z czasem coraz więcejFikusek-widac, że wyjście się udało Justii-a jak kolorek włosów, będziesz znowu rudziała??? Małgoś-hemoroidy ciężka sprawa, ja tez sie z nimi męczę sprytni jesteście autko sprzedanePapryczka-jak tam samopoczucie??? A kiedy teraz mamy jakieś wizyty???usg?? Meduzka co tam u Ciebie???
|
#3204 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana jeszcze w łóżku;-)
Dzisiaj juz lepiej ja mam wizyte w 10 jupi połówkowe. Ale ten czas szybko leci . Zaczynam dzisiaj 20 tydz. A ty Izetko jak dzisiaj sie czujesz? Szybko poszla wam sprzedaż auta Malgos super. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3205 |
|
Zadomowienie
|
Papryczka-to super
ja przed połówkowym mało nie zeszłam na zawał ze strachu a teraz idę 13-tego na usg kontrolne
|
#3206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już połówkowe no maskara Cytat:
|
||
|
|
|
#3207 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Hej hej
Cytat:
![]() współczuję z hemoroidami, mam nadzieję że szybko się wchłoną Cytat:
A dziewczynki strasznie podobne są do taty Cytat:
A na kiedy zamówiliście tą salę? Cytat:
Ja mam wizytę w poniedziałek. Mi wczoraj moja łobuziara cały dzień trzymała piętę w żebrach, myślałam, że się wścieknę z bólu. Na szczęście jak tatuś wrócił z pracy i z nią porozmawiał to mi odpuściła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tak serio to śliczne ciuszki |
||||||
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45427956]
Ty zła kobieto po co pokazałaś tu te linki znów ubranka do mnie przemówiły a miałam mocne przyrzeczenie niczego więcej nie kupować ![]() A tak serio to śliczne ciuszki niech mówią do kogoś jeszcze a nie tylko do mnie w c&a są śliczne dla dziewczynki ubrania a w 5-10-15 też słodkie ubranka więc polecam
|
|
|
|
#3209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja teraz po cichu licytuję parę sukieneczek na allegro, jak mi się uda coś kupić to się pochwalę Bo sobie ubzdurałam, że na święta chcę malutką ubrać w sukienkę ![]() Prad zapomniałam ci odpisać. Niestety dziś nie dam rady dojechać, bo umówiłam się z koleżanką ![]() A co do wózka to jednak nie byliśmy w tym sklepie co lin podawała mi Justii, bo ciągle nam nie pasowały godziny. K pracuje w tych samych co oni mają otwarte. |
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45428971]
Ja teraz po cichu licytuję parę sukieneczek na allegro, jak mi się uda coś kupić to się pochwalę Bo sobie ubzdurałam, że na święta chcę malutką ubrać w sukienkę ![]() Prad zapomniałam ci odpisać. Niestety dziś nie dam rady dojechać, bo umówiłam się z koleżanką ![]() A co do wózka to jednak nie byliśmy w tym sklepie co lin podawała mi Justii, bo ciągle nam nie pasowały godziny. K pracuje w tych samych co oni mają otwarte.[/QUOTE] to kciuki za licytacje i koniecznie później się pochwal
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

i oczka robią mu się coraz bardziej niebieskie - jak dobrze pójdzie to zrobią mu się błękitne!

jak nie urok to sraczka 

i to mnie najbardziej przeraża, bo później będzie rozczarowanie jak @ przyjdzie 

sprytni jesteście
a teraz idę 13-tego na usg kontrolne