Scent Bar LII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-04, 12:01   #781
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71
Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
muszę zobaczyć
2 koszmarna bo skandynawska?
Nie, dla mnie nie ma znaczenia jaki to film byle mi się podobał. Jedynka jest taka "czysta" a dwójka.......totalnie " brudna" inaczej nie umiem opisać
Cytat:
A mnie z fantasy "Melancholia"
A z dramatów"Szepty i krzyki "
Nie oglądałam

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
Witam snad pościeli , sasmarkania i niewyspania. Jestem kompletnie wyczerpana, w nocy znów miałam PP.Chyba najwyższy czas do neuro się przejść ale zawsze tak gadam a pózniej odkładam do następnego razu Tym razem było straszniej niż zazwyczaj
To może już czas najwyższy

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 12:05   #782
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Macie taką potrzebę, ponownie, po jakimś czasie wejść w daną książkę? W sensie, mimo, że znam już fabułę, to chcę po prostu przeżyć to jeszcze raz, poczuć, zobaczyć (wyobraźnią) pobyć w tym świecie.
No oczywista oczywistość, że tak

Z książek nieustająco lubię:
- Calvino, Jeśli zimową nocą podróżny + Rycerz nieistniejący
- Zimmer Bradley, Mgły Avalonu
- Sapkowski, saga o wiedźminie
- Pratchett - wielbię w całości
- Colette, seria Klaudyn
- Samozwaniec, Maria i Magdalena + Zalotnica niebieska
- Harris, Czekolada
- Gaiman, Amerykańscy bogowie
oraz - proszę się nie śmiać - starą swojską Trylogię

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
też nie mam gotowej listy, po to założyłam konto na filmwebie, żeby w razie potrzeby zajrzeć i spisać co to tam miało u mnie wysokie notowania

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 12:10   #783
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Nie oglądałam
Melancholię oglądałam pierwszy raz w kocham kino.
Była noc Na koniec filmu siedziałam osłupiała , patrzyłam jak lecą napisy i czułam jak serce mi wali

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Witam snad pościeli , sasmarkania i niewyspania. Jestem kompletnie wyczerpana, w nocy znów miałam PP.Chyba najwyższy czas do neuro się przejść ale zawsze tak gadam a pózniej odkładam do następnego razu Tym razem było straszniej niż zazwyczaj

Właśnie ma któś jakieś ciekawe tytuły fantasy .Ja się zakochałam w sadze Oko jelenia Pilipiuka oraz Pieśń lodu i ognia,tyle że ta wciąż w pisaniu..Mam nadzieję że Martin zdąży ją skończyć. Genialne
1 Co to jest PP? Atak paniki?

2 "Gra o tron" jest fajna
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 12:14   #784
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Była noc Na koniec filmu siedziałam osłupiała , patrzyłam jak lecą napisy i czułam jak serce mi wali
Ja po Hostelu nie mogłam zasnąć, nie mieści mi się we łbie do czego ludzie mogą się posunąć, tak mnie ten film rusza, że boję się oglądnąć 2

Stary 2014-03-04, 12:15   #785
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po Hostelu nie mogłam zasnąć, nie mieści mi się we łbie do czego ludzie mogą się posunąć, tak mnie ten film rusza, że boję się oglądnąć 2
W "Melancholii" nie ma makabry jest tylko klimat coś w stylu "Sierocińca"
Stary 2014-03-04, 12:23   #786
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
muszę zobaczyć
A mnie z fantasy "Melancholia"
Cytat:
Miałam dokładnie to samo odczucie
Cytat:
Z kolei Hostel wywarł na mnie pozytywne wrażenie pod względem dobrze zrobionego filmu - w sesnie dobra robota, rzadkość. Niemniej fabuła tego typu, mną już nei wstrząsa, tzn jeśli chodzi o potworność ludzką to jestem już zimna jak głaz, cyniczna i przyjmuję takie rewelacje na zimno. Niemniej świetny, zapamietywalny. Owszem, mocny, ale mnie to nie rusza.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-04 o 12:25
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 12:25   #787
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
W "Melancholii" nie ma makabry jest tylko klimat coś w stylu "Sierocińca"
W Hostelu jest chora makabra, jest chora makabrycznie, przynajmniej dla mnie. Może nie sam film(choć trochę jakby scen z Piły jest) ale pomysł

Stary 2014-03-04, 12:34   #788
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam dokładnie to samo odczucie
A "Antychryst"?

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
W Hostelu jest chora makabra, jest chora makabrycznie, przynajmniej dla mnie. Może nie sam film(choć trochę jakby scen z Piły jest) ale pomysł
Tak w Pile jest pomysł a Hostel to .... Hostel
Stary 2014-03-04, 12:48   #789
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:

To może już czas najwyższy
Tak wiem ale kiedyś zdarzały się rzadziej a teraz się nasiliło.Dziś nie przespałam prawie całej nocy bo bałam się zasnąć, było strrasznie i inaczej niż zwykle
Cytat:

1 Co to jest PP? Atak paniki?

2 "Gra o tron" jest fajna
1..Paraliż przysenny, porażenie senne różnie to nazywają..
Stary 2014-03-04, 12:52   #790
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiem ale kiedyś zdarzały się rzadziej a teraz się nasiliło.Dziś nie przespałam prawie całej nocy bo bałam się zasnąć, było strrasznie i inaczej niż zwykle

Ojej współczuję można jakoś to zwalczyć?Zdiagnozowane to masz na 100 %?
Stary 2014-03-04, 12:56   #791
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A "Antychryst"?
A widzisz, ominęło mnie to. Pamiętam zwiastuny i miałam oglądać ale musiałam zapomnieć. Także do zrobienia. Czytałam opinie, zniechęcają, teraz żałuję, że czytałam. Wolę się nie sugerować i oglądać na świeżo.
Stary 2014-03-04, 12:57   #792
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz, ominęło mnie to. Pamiętam zwiastuny i miałam oglądać ale musiałam zapomnieć. Także do zrobienia. Czytałam opinie, zniechęcają, teraz żałuję, że czytałam. Wolę się nie sugerować i oglądać na świeżo.
Opinie nijak się mają zatem nic się nie stało
Stary 2014-03-04, 12:57   #793
rachell111
Zakorzenienie

bogusiu - masakra Czem prędzej poszukaj kogoś kto temu zaradzi, wyobrażam sobie, co ja mówię, nawet nie ejstem w stanie sobie wyobrazić jaki to musi być koszmar.
Stary 2014-03-04, 12:58   #794
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jedynka jeszcze spoko ale dwójka to największe obrzydlistwo świata
Zgadzam się. Jedyna to taki standard - psychopata i banda nastolatków, Murzyn ginie pierwszy, cycata blondynka druga. Nie no, teraz zmyślam.

Cytat:

Mam kilka skandynawskich filmów do obejrzenia Na pierwszy rzut wezmę Zło.
Szepty i krzyki były super, niestety pozostałe filmy Bergmana były dla mnie w wiekszości nudne lub niezrozumiałe (oprócz Scen z życia małżeńskiego).

Cytat:
Właśnie ma któś jakieś ciekawe tytuły fantasy .Ja się zakochałam w sadze Oko jelenia Pilipiuka oraz Pieśń lodu i ognia,tyle że ta wciąż w pisaniu..Mam nadzieję że Martin zdąży ją skończyć. Genialne
Oka Jelenia nie zdzierżyłam, PLiO bardzo lubię i od siebie mogę z fantasy polecić dwa cykle: Patrick Rothfuss Imię wiatru plus kolejne tomy Strach mędrca I i II (nadal się pisze), oraz Robin Hobb cykl o Królewskim skrytobójcy i Złocistym błaźnie (czy tam Złotoskórym). Błazen jest kontynuacją Skrytobójcy więc trzeba przeczytać z 7 tomów żeby się wszystko zakończyło Jeszcze lubię cykl o Inkwizytorze Piekary ale autor zaczyna odcinać kupony zamiast kończyć historię.

Cytat:
Może nie sam film(choć trochę jakby scen z Piły jest) ale pomysł
Piła jest fajna

Cytat:
A "Antychryst"?
Mi się podobał - po tym jak przeczytałam wyjaśnienie o co kaman W ogóle lubię von Triera.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 13:01   #795
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Opinie nijak się mają zatem nic się nie stało
Też tak uważam, często tak bywa, ale psują mi otwarcie umysłu na na dzień dobry, bo od samego początku zakłócają bezstronny odbiór

Muszę gow rzucić na listę do obejrzenia, taką sobie tworzę.
Stary 2014-03-04, 13:10   #796
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Mam kilka skandynawskich filmów do obejrzenia Na pierwszy rzut wezmę Zło.
Szepty i krzyki były super, niestety pozostałe filmy Bergmana były dla mnie w wiekszości nudne lub niezrozumiałe (oprócz Scen z życia małżeńskiego).

Mi się podobał - po tym jak przeczytałam wyjaśnienie o co kaman W ogóle lubię von Triera.
1 A 7 pieczęć ?" Łowcy głów" bardzo mi się podobali . " Zło" jest bardzo brutalne w sensie dosłownym...

2 Ja też Lubię von Triera
Stary 2014-03-04, 13:11   #797
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:

Dlatego napisałam że jeśli się nasilają objawy to już trza iść do lekarza

Cytat:

Z kolei Hostel wywarł na mnie pozytywne wrażenie pod względem dobrze zrobionego filmu - w sesnie dobra robota, rzadkość. Niemniej fabuła tego typu, mną już nei wstrząsa, tzn jeśli chodzi o potworność ludzką to jestem już zimna jak głaz, cyniczna i przyjmuję takie rewelacje na zimno. Niemniej świetny, zapamietywalny. Owszem, mocny, ale mnie to nie rusza.
O tak

Cytat:
Piła jest fajna
Dla mnie też jest powiedzmy interesująca
Kilka lat temu zrobili klona Piły. Facet niby nagrywa program" czego się boisz najbardziej" czy coś takiego, zbiera ludzi i wymyśla coś podobnego do Piły. Np jest rodzeństwo, brat i siostra i oboje twierdzili że nie mogą żyć bez siebie i tego się najbardziej boją. Myśląc że to program rywalizacji usiedli naprzeciw siebie na takim urzadzeniu i piła ruszyła. Jeśli ona nacisnęła guzik to piła szła w jego stronę i na odwrót. Tyle pamiętam. Ktoś zna może tytuł bo nie mogę znaleźć

Stary 2014-03-04, 13:12   #798
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej współczuję można jakoś to zwalczyć?Zdiagnozowane to masz na 100 %?
Pierwszy raz miałam to jako dziecko, dokładnie pamiętam co ''widziałam'' i co czułam wtedy.Potem miałam spokój.Odezwało się znów w 2001 roku i z różnymi odstępami czasu powracało...Nauczyłam się w zasadzie z tym żyć ale po takich nocach jestem wyczerpana bo ze strachu znów zasnąć nie mogę, po prostu jestem zawieszona jakby w tym śnie i nie chcę dalej zasypiać a czuję że odpływam i znów to wszystko się zaczyna...Dziś baardzo się starałam wybudzić wiem jak to powoli bez paniki już zrobić ale nie zadziałało tym razem,wiedziałam że obok śpi córka (zawsze ze mną śpi gdy mąż ma nocki) i kurcze dałabym głowę obciąć że ją wołałam żeby mnie obudziła i ona to zrobiła..w sensie że czułam że mnie dotyka i wołała wstań mamo, a ja się budzę...Próbuję wstać a tu lipa, nie da się..czyli nadal spałam i znów zaczyna się ten koszmar...ale jego szczegóły pominę..

No nic muszę się tym konkretniej zająć po prostu...

Edytowane przez bogusia32
Czas edycji: 2014-03-04 o 13:14
bogusia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 13:16   #799
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy raz miałam to jako dziecko, dokładnie pamiętam co ''widziałam'' i co czułam wtedy.Potem miałam spokój.Odezwało się znów w 2001 roku i z różnymi odstępami czasu powracało...Nauczyłam się w zasadzie z tym żyć ale po takich nocach jestem wyczerpana bo ze strachu znów zasnąć nie mogę, po prostu jestem zawieszona jakby w tym śnie i nie chcę dalej zasypiać a czuję że odpływam i znów to wszystko się zaczyna...Dziś baardzo się starałam wybudzić wiem jak to powoli bez paniki już zrobić ale nie zadziałało tym razem,wiedziałam że obok śpi córka (zawsze ze mną śpi gdy mąż ma nocki) i kurcze dałabym głowę obciąć że ją wołałam żeby mnie obudziła i ona to zrobiła..w sensie że czułam że mnie dotyka i wołała wstań mamo, a ja się budzę...Próbuję wstać a tu lipa, nie da się..czyli nadal spałam i znów zaczyna się ten koszmar...ale jego szczegóły pominę..
Współczuję

Ostatnio śnił mi się koszmar i wiedziałam że to sen i chciałam się obudzić i nie mogłam bo nie miałam siły w mięśniach... Straszne to było
Stary 2014-03-04, 13:17   #800
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
1 A 7 pieczęć ?" Łowcy głów" bardzo mi się podobali . " Zło" jest bardzo brutalne w sensie dosłownym...

2 Ja też Lubię von Triera
1. 7 pieczęć jak dla mnie była o niczym No, o Bogu... Straszna mi filozofia... Łowców nie widziałam.
2.

Kurde, co jest, połowa stron mi nie działa, np. wikipedia. A Wizaż jest, odłączyli mnie od połowy świata czy co?

Stary 2014-03-04, 13:21   #801
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. 7 pieczęć jak dla mnie była o niczym No, o Bogu... Straszna mi filozofia... Łowców nie widziałam.
2.

Kurde, co jest, połowa stron mi nie działa, np. wikipedia. A Wizaż jest, odłączyli mnie od połowy świata czy co?
Łowców widziałam z milion razy - dla mnie to taki top

7 Pieczęci z kolei nie Lista niewidzianych się przyjemnie rozrasta
Stary 2014-03-04, 13:23   #802
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
2.

7 Pieczęć jest o tym jaka jest prawda ostateczna ,i o to gra Rycerz w szachy ze Śmiercią Jak się na końcu dowiedziałam to byłam w szoku cóż miałam z 16 lat mogło być to wstrząsające
Łowcy super rozrywka
Stary 2014-03-04, 13:25   #803
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
[COLOR=LemonChiffon]

No nic muszę się tym konkretniej zająć po prostu...
kurcze brzmi dziwnie znajomo Miewam podobne sytuacje. Zwąłszcza ostatnio. hmmm nie wiedziałam, że to ma nazwę tylko gdzie z tym iść? Neurolodzy badali mnie w życiu z pińcet razy stukali w kolanka i takie tam bzdety i nic, zatem co się robi w takiej sytuacji? Fakt, nie opoiwadałąm nigdy żadnemu lekarzowi o czymś takim, myślałam, że mnie wyśmieją. Że no tak bywa, mam pecha.
Stary 2014-03-04, 13:38   #804
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Hostel jest obrzydliwy i podobnie jak ''Patologię'' wyłączyłam w połowie czy nawet wcześniej..

Cytat:
.

Oka Jelenia nie zdzierżyłam, PLiO bardzo lubię i od siebie mogę z fantasy polecić dwa cykle: Patrick Rothfuss Imię wiatru plus kolejne tomy Strach mędrca I i II (nadal się pisze), oraz Robin Hobb cykl o Królewskim skrytobójcy i Złocistym błaźnie (czy tam Złotoskórym). Błazen jest kontynuacją Skrytobójcy więc trzeba przeczytać z 7 tomów żeby się wszystko zakończyło Jeszcze lubię cykl o Inkwizytorze Piekary ale autor zaczyna odcinać kupony zamiast kończyć historię.
Dzięki Red, szukałam właśnie jakiegoś cyklu na dłużej
Cytat:
Współczuję
było
Sama sobie współczuję ...dzięki Neskuś
Cytat:
kurcze brzmi dziwnie znajomo Miewam podobne sytuacje. Zwąłszcza ostatnio. hmmm nie wiedziałam, że to ma nazwę tylko gdzie z tym iść? Neurolodzy badali mnie w życiu z pińcet razy stukali w kolanka i takie tam bzdety i nic, zatem co się robi w takiej sytuacji? Fakt, nie opoiwadałąm nigdy żadnemu lekarzowi o czymś takim, myślałam, że mnie wyśmieją. Że no tak bywa, mam pecha.
Poważnie ?!
Kurcze jak dobrze w końcu poznać kogoś o podobnym problemie.Tez masz takie chore wizje? No ja myslę że jednak najpierw do neuro albo do poradni zaburzeń snu...tylko z tego co się orientowałam to leczą to antydepresantami
Ja też do tej pory nie powiedziałam żadnemu lek ze względu na wstyd że mnie wyśmieje...

Czas edycji: 2014-03-04 o 13:41
Stary 2014-03-04, 13:41   #805
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Bogusiu
, współczuję

Mialam kilka razy, ale tak delikatnie, dziwne , nieprzyjemne uczucie....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 13:47   #806
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, może ja się wbiję z czymś, czego nie widziałaś (i nie będzie to chińskojapońskie ):
Złodziejka książek (dość naiwne ale sympatyczne)
Submarino
Festen
Good bye Lenin
Gran Torino
Dziękujemy za palenie
Pillow book
Wielki Szu
Nietykalni
Into the wild
Infiltracja (z Karpiem)
Przerwana lekcja muzyki (na bank znasz)
Wróg u bram
Niebiańska plaża (Karp)
Zagadka nieśmiertelności
Życie jest piękne (pewnie znasz)
Django
Osada
Mgła
Slumdog
Głowa do wycierania

Wszystkie mi się podobały mniej lub bardziej.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-03-04 o 13:51
Stary 2014-03-04, 13:59   #807
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

Mialam kilka razy, ale tak delikatnie, dziwne , nieprzyjemne uczucie....

Z tego co czytałam, a przeczytałam już sporo każdy przeżywa to inaczej bo ma inne wizje lub ich wcale nie ma , słyszy i czuje co innego...ale każdy odbiera to bardzo negatywnie

Red
Nietykalni
Infiltracja (z Karpiem)
Przerwana lekcja muzyki (na bank znasz)
Niebiańska plaża (Karp)
Zagadka nieśmiertelności
Osada
Mgła
Slumdog

potwierdzam ,dobre kino.Reszty nie widziałam...

Czas edycji: 2014-03-04 o 14:04
Stary 2014-03-04, 14:25   #808
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Poważnie ?!
Kurcze jak dobrze w końcu poznać kogoś o podobnym problemie.Tez masz takie chore wizje? No ja myslę że jednak najpierw do neuro albo do poradni zaburzeń snu...tylko z tego co się orientowałam to leczą to antydepresantami
Ja też do tej pory nie powiedziałam żadnemu lek ze względu na wstyd że mnie wyśmieje...
Hmm no mam podobne, nie znaczy że takie samo, ciężko tak stwierdzić, niemniej przerażająco wiele podobieństw, opisałaś to tak dokładnie, męczarnia, więzienie snu, ciała. Rzadko to miewam, ostatnio było ostro, ale dałaś mi tym do myślenia. Myślałam, że tak po prostu bywa

Cytat:
Rejcz, może ja się wbiję z czymś, czego nie widziałaś (i nie będzie to chińskojapońskie ):

Złodziejka książek (dość naiwne ale sympatyczne) nie widziałąm
Submarino
Festen
Good bye Lenin
Gran Torino - genialna gra, takie emocje to ja kupuję, cudowny cudowny film
Dziękujemy za palenie - moja ulubiona szydera aktor genialny
Pillow book
Wielki Szu
Nietykalni
Into the wild
Infiltracja (z Karpiem) - IMHO najlepszy film z Karpiem ever
Przerwana lekcja muzyki (na bank znasz) no ba !
Wróg u bram - lubię takie kino
Niebiańska plaża (Karp)
Zagadka nieśmiertelności
Django -
Osada
Mgła
Slumdog - mi się nie podobał
Głowa do wycierania

Wszystkie mi się podobały mniej lub bardziej.
Resztę (poza niebieskim) widziałam

Dodam, że uwielbiam (mam sentyment do gangsterskiego kina, tato mi puszczał mimo iż nie powinine był) Nietyklanych z Costnerem.

Natomiast Nietykalni Untouchables z 2011- bardzo ciekawy film, fajnie przedstawione kwestie o których traktuje.
Lubiłam też filmy z Woodym Harlsonem. Tytuły wyleciały mi z głowy musiałabym zerknąć na filmweba ale spadam zara.

Oł gad, właśnie wyguglałam złodziejkę książek, gra tam Koneser . Ad filmu Koneser - zapowiadał się świetnie, ale tak banalny przewidywalny że aż nam sie płakać chciało. No ale klimat swtorzony całkiem całkiem.

Wiem, że się powtarzam, bo ja zazwyczaj po obejrzeniu czegoś wrzucam do Baru komentarz ad konkretny film.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-04 o 14:35
Stary 2014-03-04, 14:33   #809
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Resztę (poza niebieskim) widziałam
Jesteś straszna

Stary 2014-03-04, 14:41   #810
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm no mam podobne, nie znaczy że takie samo, ciężko tak stwierdzić, niemniej przerażająco wiele podobieństw, opisałaś to tak dokładnie, męczarnia, więzienie snu, ciała. Rzadko to miewam, ostatnio było ostro, ale dałaś mi tym do myślenia. Myślałam, że tak po prostu bywa
A miewasz zwidy ? Ja z początku myślałam że jakaś opętana jestem..
Dopiero jak poczytałam że to halucynacje to się uspokoiłam, z początku byłam przerażona.W życiu świadomie nie odczuwałam takiego strachu i niemocy jak podczas tych snów. Chociaż w momencie jak się to dzieje to ciężko samą siebie przekonać że to zwidy...No jesteś świadoma, widzisz ,czujesz i słyszysz..Parę technik wybudzania się przez te lata nauczyłam ale dziś w nocy żadna nie zadziałała. No byłam pewna że się wybudziłam a tu doopa dalej ciało sparaliżowane...koofa jak ja tego nienawidzę

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Jesteś straszna

Rejcz ciężko Cię zagiąć, niezły z Ciebie kinomaniak

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości