Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-04, 20:38   #3391
vacuity
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Dobrze wiedziec Dzieki. A na co połozna zalecila ten rumianek?
W ramach przepajania przy karmieniu mm - przez dobę tak karmiłam Małą by żółtaczka szybciej zeszła.

Ale przyznaję, że ten czysty rumianek nie bardzo jej wchodził i musiałam ją trochę pomęczyć żeby wypiła....
Stary 2014-03-04, 20:41   #3392
perfuzja
Zakorzenienie

Jednak próba generalna Woombie bedzie jutro.
Chciałam jako matka wyrodna ominąć pranie, zakładając, ze na pewno jest czyste.
No i czyste jest, ale pachnie tak intensywnie jakimś płynem do płukania, ze ja bym w tym nie zasnęła.
Stary 2014-03-04, 21:09   #3393
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Do kiedy mozna spokojnie otulac dziecko do snu? moj synek ma juz 2 miesiace, nie wiem czy powinnam juz zrezygnowac z otulania, boje sie ze pozniej moge miec problemy z uspieniem go bez otulania. poki co otulamy ( tzn w becik i z zewnatrz zwiazujemy) tylko w ciagu nocy, w dzien jest bez, ale w dzien nie spi, natomiast noce mamy piękne ( np. wczoraj zasnął po 20, a obudzil sie o 3:40- zwykle jest to kolo 2). obawiam sie ze bez otulania nie spalby tak dlugo, w ciagu dnia ma tylko 15 minutowe drzemki i sie budzi.z drugiej strony moze bedzie trzeba sie pzremeczyc, aby nauczyl sie zasypiania bez otulania....juz sama nie wiem- czy ktoras z was zrezygnowala juz z otulania i ma spokojne noce?
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:13   #3394
Le La
Zadomowienie

Wicie co , ja to jestem jakas niereformowalna... Co wieczor przed snem wypijam 2 wielkie 0,5 litrowe kubki herbaty i potem sama sie na siebie wsciekam, bo nie moge usnac poniewaz biegam sikac co 10 minut Wtedy zawsze sie zarzekam, ze juz nigdy wiecej takiej ilosci plynow przed snem.
A teraz co robie? Siedze w lozku, czytam ksiazke i koncze pic pierwszy kubek I ide zaraz zrobic sobie wielka dolewke
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:31   #3395
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
No i czyste jest, ale pachnie tak intensywnie jakimś płynem do płukania, ze ja bym w tym nie zasnęła.
Moje dziecko jest tak wrażliwe na zapachy, że wszystko mu przeszkadza. Nie ma mowy o intensywnych płynach do płukania, perfumach, gotowaniu potraw o intensywnym zapachu. Zaraz jest płacz, wybudza się ze snu i koniec. Ostatnio przyszła do Nas znajoma, która tak sie wysmrodziła perfumami, że w cąłym mieszkaniu czuć było, a Marcel płakał co trochę bo go drażniły. Liczyłam, na to że się domyśli ale cóż...
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:32   #3396
zaana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
Do kiedy mozna spokojnie otulac dziecko do snu? moj synek ma juz 2 miesiace, nie wiem czy powinnam juz zrezygnowac z otulania, boje sie ze pozniej moge miec problemy z uspieniem go bez otulania. poki co otulamy ( tzn w becik i z zewnatrz zwiazujemy) tylko w ciagu nocy, w dzien jest bez, ale w dzien nie spi, natomiast noce mamy piękne ( np. wczoraj zasnął po 20, a obudzil sie o 3:40- zwykle jest to kolo 2). obawiam sie ze bez otulania nie spalby tak dlugo, w ciagu dnia ma tylko 15 minutowe drzemki i sie budzi.z drugiej strony moze bedzie trzeba sie pzremeczyc, aby nauczyl sie zasypiania bez otulania....juz sama nie wiem- czy ktoras z was zrezygnowala juz z otulania i ma spokojne noce?
U mnie jest ten problem że moje ponad 2 miesieczne dziecko od miesiąca chce spać TYLKO na brzuchu. Za namową pediatry zaczęliśmy układać malą na brzuchu i tak jej podpasowało, że próby spania na plecach kończą się płaczem albo wybudzaniem po 30 minutach..
Na początku co chwilę sprawdzałam czy oddycha, a teraz nauczyła się przekręcać głowę to w jedną to w drugą stronę także nie powinna stać się krzywda.
W tej pozycji w nocy przesypia do 6 godzin pod rząd więc nie jest źle..
zaana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:39   #3397
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
ja po wczorajszej rozmowie z lekarką zdecydowałam się i będziemy małą powoli przestawiać całkowicie na mm. Zaraz pewnie dostanę od Was razy ale trudno. Nie ma sensu robić nic na siłę a skoro mała i tak butle dostaję bo głodna to nie będziemy się na wzajem męczyć.
Ważne żebyś ty była szczęśliwa i mała tak samo

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość

Gosiu urodziłas 3 dzieci. Moze Twój maz pomyslałby o antykoncepcji? ja nie pojmuje czemu to ty masz sie podjac sterylizacji. On nie moze?

W sumie dla mnie nie jest to jakis problem szczerze mówiąc.

Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość
sterylizacja ? aż tak poważnie?
Mam juz troje dzieci,więc chyba nie będzie to głupia decyzja...

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość
gosia jaki jest koszt implantu a jaki sterylizacji w UK?
Antykoncepcja jest za darmo.

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
W koncu po 10 dniach męki wybralam sie do lekarza i sie okazalo ze mam zapalenie pluc

Oj współczuję! Zdrówka Lidka!
Stary 2014-03-04, 21:40   #3398
iwantyou99
Zadomowienie

Perfuzja jaki rozmiar woombie kupiłaś dla Emila?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:43   #3399
konsternacja
Zakorzenienie

Messsuah, Justien, Dzięki za informacje- za 3 tyg mam wizytę kontrolną po połogu, zapytam ginekologa o to. Mam nadzieję, że do tego czasu moje dziwne bóle po cc ustaną. Ale na wszelki wypadek zapisałam się do gastrologa w Luxmedzie na kwiecień ( niestety wolne terminy są dopiero za miesiąc).

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Mi się tak zdarzało jak gazy mi się zatrzymywały... i chyba też jest to związane z tym że kiszki wracają po ciaży na swoje miejsce.
A w ile tygodni po porodzie Ci przeszły te bóle?

Edytowane przez konsternacja
Czas edycji: 2014-03-04 o 21:46
konsternacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 22:00   #3400
Messsuah
Raczkowanie

Mojemu synkowi chyba wykluwaja sie jedynki na dole... ma dwie biale kreseczki bardzo sie slini i ciagle wpcha rece do buzi

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Fajny ten woombie
Moj maly od poczatku nie lubil ciasnego owijania co mnie zaskoczylo teraz spi z rekami nad glowa a nogi prawie w szpagacie
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 22:06   #3401
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Perfuzja jaki rozmiar woombie kupiłaś dla Emila?

Big baby. Od 6/6,3/6,5 kg - rożnie piszą. Ale jest zupełnie w porządku. W nogach ma trochę luzu na długość tylko.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Mozna tak długo jak długo dziecko nie przekręca się z pleców na brzuch.
Ja zaczęłam obowiazywac ciasno dopiero tydzien temu, ale to był strzał w dziesiątkę.
Stary 2014-03-04, 22:15   #3402
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaana Pokaż wiadomość
U mnie jest ten problem że moje ponad 2 miesieczne dziecko od miesiąca chce spać TYLKO na brzuchu. Za namową pediatry zaczęliśmy układać malą na brzuchu i tak jej podpasowało, że próby spania na plecach kończą się płaczem albo wybudzaniem po 30 minutach..
Na początku co chwilę sprawdzałam czy oddycha, a teraz nauczyła się przekręcać głowę to w jedną to w drugą stronę także nie powinna stać się krzywda.
W tej pozycji w nocy przesypia do 6 godzin pod rząd więc nie jest źle..
Mam ten sam problem z Antkiem. Kładliśmy go na brzuchu, bo wtedy był spokojniejszy i ten brzuch tak go nie bolał. A teraz ze spaniem na plecach jest problem.
Stary 2014-03-04, 22:32   #3403
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Mojemu synkowi chyba wykluwaja sie jedynki na dole... ma dwie biale kreseczki bardzo sie slini i ciagle wpcha rece do buzi

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Fajny ten woombie
Moj maly od poczatku nie lubil ciasnego owijania co mnie zaskoczylo teraz spi z rekami nad glowa a nogi prawie w szpagacie
Niestety rączki nad głowa to niezbyt dobrze

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Big baby. Od 6/6,3/6,5 kg - rożnie piszą. Ale jest zupełnie w porządku. W nogach ma trochę luzu na długość tylko.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Mozna tak długo jak długo dziecko nie przekręca się z pleców na brzuch.
Ja zaczęłam obowiazywac ciasno dopiero tydzien temu, ale to był strzał w dziesiątkę.
Dzieki w takim razie tez biorę ten rozmiar.

Stary 2014-03-04, 22:35   #3404
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam coś odwrotnego

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 22:37   #3405
sadlaczyca
Raczkowanie

Cytat:
Miałam to samo z huśtawką. Pokrowiec był wyprany ale tak intensywnie pachniał, że aż mnie głowa od tego rozbolała. Prałam go dwa razy a i tak było czuć trochę ten zapach. Po kilku dniach wywietrzało dopiero.
Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Moje dziecko jest tak wrażliwe na zapachy, że wszystko mu przeszkadza. Nie ma mowy o intensywnych płynach do płukania, perfumach, gotowaniu potraw o intensywnym zapachu. Zaraz jest płacz, wybudza się ze snu i koniec. Ostatnio przyszła do Nas znajoma, która tak sie wysmrodziła perfumami, że w cąłym mieszkaniu czuć było, a Marcel płakał co trochę bo go drażniły. Liczyłam, na to że się domyśli ale cóż...
Heh moja teściowa przyszła do mnie do szpitala wypachniona jak na jakąś imprezę. I oczywiście chciała wziąć małego na ręce i jakież było jej zdziwienie kiedy nie pozwoliłam Ludzie nie mają za grosz wyobraźni.

I jak ten otulacz się sprawdza?

Lidka, współczuję choroby! Kuruj się szybciutko

Co do woombie, dla mojego 6kg Bulwina ten pierwszy rozmiar od 3do 6,5 kg jest już na styk. Liczę na jakąś używkę ale póki co nic nie ma ciekawego Jak w najbliższym czasie nic nie będzie to kupię coś innego bo mój Smerf dobrze śpi otulony

Zakupiłam dziś czapkę wiosenną dla Smerfa, o taką żółto-zieloną :
http://allegro.pl/czapka-czapeczka-k...027661336.html

Jutro idę na wizytę kontrolną do gin Nie cieszy mnie ta wizyta wcale bo po 1 nie lubię tej baby a po 2 stresuje mnie badanie na fotelu. Ostatnio przytulaliśmy się z małżem pierwszy raz po porodzie i szału zdecydowanie nie było. Myślałam, że będzie ok bo miałam cc ale chyba się zblokowałam psychicznie Dodatkowo byłam w stresie, że moja mama zaraz zadzwoni żebyśmy zeszli na dół po Smerfa więc wszystko odbywało sie w szybkim tempie, ciut za szybkim jak dla mnie. Oczywiście miałam rację i centralnie "po" zadzwonił tel, że zaraz przyjdzie do nas ciotka zobaczyć Smerfa. Myślałam, że mnie coś trafi.

Ech, idę spać. Miałam dziś wcześniej się położyć i znowu mi nie wyszło Dobrej nocy Dziewczyny
Stary 2014-03-04, 22:40   #3406
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Słyszałam coś odwrotnego

Ja też. Wszystkie moje dzieci spały/śpią z rękoma do góry...
Stary 2014-03-04, 22:41   #3407
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego?
Stary 2014-03-04, 22:50   #3408
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Słyszałam coś odwrotnego

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja też. Wszystkie moje dzieci spały/śpią z rękoma do góry...

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Dlaczego?

Obraz tzw "dziecka szczęśliwego-rosnącego" czyli sen z raczkami wywalinymi do góry powoduje nieprawidłowy rozwoj przednich mięśni tułowia - klatka piersiowa brzuch ( tu następstwem moze byc wlasnie to rozlanie narządów po jamie brzusznej bo nie ma co ich trzymać) dziecko po opuszczeniu macicy rozpoczyna wędrówkę swoich kończyn ku lini środkowej ciała - spuszcza rączki wzdłuż tułowia następnie je krzyżuje a potem następuje naprzemiennosc ruchową - lewa ręka chwyta przedmiot po prawej stronie.

W takiej pozycji pracują tylne mięśnie to sprzyja odginaniu sie dziecka do tylu.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-03-04, 23:00   #3409
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Obraz tzw "dziecka szczęśliwego-rosnącego" czyli sen z raczkami wywalinymi do góry powoduje nieprawidłowy rozwoj przednich mięśni tułowia - klatka piersiowa brzuch ( tu następstwem moze byc wlasnie to rozlanie narządów po jamie brzusznej bo nie ma co ich trzymać) dziecko po opuszczeniu macicy rozpoczyna wędrówkę swoich kończyn ku lini środkowej ciała - spuszcza rączki wzdłuż tułowia następnie je krzyżuje a potem następuje naprzemiennosc ruchową - lewa ręka chwyta przedmiot po prawej stronie.

W takiej pozycji pracują tylne mięśnie to sprzyja odginaniu sie dziecka do tylu.

To u mnie się to nie sprawdza bo rączki w górze trzyma Jadzia a ona ma brzuszek idealny.
Stary 2014-03-04, 23:04   #3410
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
To u mnie się to nie sprawdza bo rączki w górze trzyma Jadzia a ona ma brzuszek idealny.
U mnie też się nie sprawdziło,ani u innych znanych mi dzieci.
Stary 2014-03-04, 23:17   #3411
em ma
Zadomowienie

Ale Doris mnie dziś wymęczyła-od rana foch i tak jej zostało, ale zasnęła w mgieniu oka.
Cytat:
Jest takie jak na zdjęciu. Emilowi zrobię fotę jutro, bo już się karmimy przed snem i nie chce zapalać światła

http://www.naturallittleone.com/File...ie-pumpkin.jpg
Ale fajny
Cytat:
Doris skończy 4 miesiące i otulam ją nadal.
Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
A w ile tygodni po porodzie Ci przeszły te bóle?
Nie chce skłamać...nie pamiętam szczerze mówiąc. W pewnym momencie jelita po prostu zaczęły lepiej pracować i nie pojawiały się takie silne boleści.
Stary 2014-03-04, 23:40   #3412
Messsuah
Raczkowanie

Jezeli dziecko jest aktywne w ciagu dnia bardzo ruchliwe macha rekami i nogami czasem zaplacze to tez w pewien sposob cwiczy miesnie brzucha wiec spanie w nocy z rekami w gorze chyba nie jest zbytnim zagrozeniem?
Moj maly tak ma ze w dzien prawie wogole nie spi najwyzej z 20 min za to przesypia prawie cala noc

Dziecko najpierw przewraca sie z plecow na brzuch czy odwrotnie? Moj dzisiaj z brzucha na plecy sie odwrocil zaczal dzwigac glowe w lewa strone i kopac odpychac prawa noga i w ten sposob sie odwrocil kilka razy
Z plecow odwraca sie tylko na bok
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 01:03   #3413
Hosenka*
Zakorzenienie

Kacper właśnie pobija rekord-jadł 4 godziny temu i nawet nie wiem ile bo z piersi (jednej). Wcześniej czy zjadl 70ml, czy 100ml, czy 140ml budził się dokładnie po 2 godz 20 minutach (zapisywalam dzisiaj)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 02:57   #3414
perfuzja
Zakorzenienie

Moje dziecko trzecia noc z rzędu budzi sie o 2h50 z dokładnością do 2 minut

Cytat:
Kacper właśnie pobija rekord-jadł 4 godziny temu i nawet nie wiem ile bo z piersi (jednej). Wcześniej czy zjadl 70ml, czy 100ml, czy 140ml budził się dokładnie po 2 godz 20 minutach (zapisywalam dzisiaj)
Dorasta

Messuah najpierw w brzucha na plecy

Mezaga ja bym dała Antkowi spać na brzuchu w takim razie, To pewnie byłoby nawet dobre na jego brzuszkowa problemy.
Stary 2014-03-05, 04:07   #3415
isia4891
Zadomowienie

Bella synek super. Włoski ma długie jak mój Marcel.

Wczoraj miałam babskie spotkanie z koleżankami z byłej pracy. 5 lat już nie pracujemy razem a mimo to spotykamy się parę razy do roku ale z ciężkim sercem wychodziłam bo mały strasznie płakał. Bałam się, że może coś mu być po szczepieniu , ale mąż dał cynka , że poplakal i usnal. Jednak jak wróciłam to jeszcze miał takie westchnienie po szlochach ...biedny musiał nieźle ryczec ...mąż dał radę

Po wyjściu z domu za to wracam z nową energią i zapasem cierpliwości

---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 04:00 ----------

Mój Perfuzja 3.20 5ez chyba ma zegarek w głowie

Byliśmy dziś na szczepieniu i lekarz kazał nam więcej synka kłaść z główką w lewo i odstawic mm, bo za dużo przybiera. Choć szczerze to mm dostaje raz dziennie , czasem dwa ciągu doby, a najczęściej wcale. Jedna puszkę 400 ml miałam 4 tyg, ale za to bez stresu moglam gdzieś wyskoczyć.

Chyba muszę poczytać w czym swoje mleko przechowywać i jak długo ??

Edytowane przez isia4891
Czas edycji: 2014-03-05 o 04:08
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 06:10   #3416
nattalli
Rozeznanie

Druga noc z rzędu od poczatku do końca w łóżeczku
a jednak to niejednorazowy wybryk małej
Co prawda wieczorem cięzko było ją uśpić bo brzuszek bolał, na szczęście mąż się zajął małą a ja mogłam pospac dwie godzinki. Poza tym myślę że trochę ją ze spania wybiliśmy bo miała dobry dzień wczoraj a popołudniu mąż z pracy wrócił dałam małej jeść ona zaczęła usypiac a że w planach mieliśmy wypad z nią do sklepu to zapakowaliśmy się do auta i pojechaliśmy, nie było nas 1,5h ja się obłowiłam w ciuchy, kupiliśmy tez coś małej i ona przez cały ten czas była grzeczna patrzyła co robimy itd a później przysypiała na 5minut i znowu sie wybudzała. Jak wróciliśmy do domu była kąpiel i potem to już armagedon jeśli chodzi o płacz. Także trochę ze swojej winy mieliśmy wieczór taki a nie inny.
W nocy dwie pobudki w sumie o 2 na jedzonko i kupke i o 4.40 z tym że dopiero teraz mi usnęła po jedzeniu ale wsuwała 25minut więc daję jej 3h spokojnego snu jak nic;p skorzystam z okazji i pośpię i ja a tak w ogóle dzień dobry!

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 06:29   #3417
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
U mnie też się nie sprawdziło,ani u innych znanych mi dzieci.

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Jezeli dziecko jest aktywne w ciagu dnia bardzo ruchliwe macha rekami i nogami czasem zaplacze to tez w pewien sposob cwiczy miesnie brzucha wiec spanie w nocy z rekami w gorze chyba nie jest zbytnim zagrozeniem?

Moj maly tak ma ze w dzien prawie wogole nie spi najwyzej z 20 min za to przesypia prawie cala noc

Dziecko najpierw przewraca sie z plecow na brzuch czy odwrotnie? Moj dzisiaj z brzucha na plecy sie odwrocil zaczal dzwigac glowe w lewa strone i kopac odpychac prawa noga i w ten sposob sie odwrocil kilka razy

Z plecow odwraca sie tylko na bok

Link z Facebooka terapia-ndt.waw.pl stronka średnia bo pisana raczej w stylu " musisz mnie zatrudnić inaczej Twoje dziecko umrze" ale merotoruvznie ok i ze zdjęciami zeby łatwo zobaczyć wszystkie postawy.

Stary 2014-03-05, 08:06   #3418
senira666
Zakorzenienie

Off top - orientuje sie moze ktoras ile czasu zajmuje u fryzjera zrobienie trwalej ??
i można robić trwałą karmiąć piersią ??

Edit: już nie ważne. Dowiedziałam się i na razie sobie odpuszczę. głównie ze względu na cene

Edytowane przez senira666
Czas edycji: 2014-03-05 o 09:53
senira666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 08:37   #3419
magnusia
Zakorzenienie

Witam się

noc w miarę skoko- 3 pobudki na karmienie i nad ranem mała afera z brzuszkiem.
Przyszły mi wczoraj wyniki krwi Adasia i nie wszystko jest w normie i to CRP ma podwyższone, co prawda nie tak jak wyczytałam w necie no ale ponad normę jest- ma 8,3 a norma jest do 5.
To pewnie przez ten węzeł, kurde USG dopiero 10/03 boję się

Wczoraj oglądałam zdjęcia Adasia po porodzie- jaki on był malutki, jak on się zmienił przez ten czas
Stary 2014-03-05, 08:53   #3420
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Witam się

noc w miarę skoko- 3 pobudki na karmienie i nad ranem mała afera z brzuszkiem.
Przyszły mi wczoraj wyniki krwi Adasia i nie wszystko jest w normie i to CRP ma podwyższone, co prawda nie tak jak wyczytałam w necie no ale ponad normę jest- ma 8,3 a norma jest do 5.
To pewnie przez ten węzeł, kurde USG dopiero 10/03 boję się

Wczoraj oglądałam zdjęcia Adasia po porodzie- jaki on był malutki, jak on się zmienił przez ten czas
A nie da sie tego przyspieszyć ? 8,3 to spore Crp jak na niemowlaka bez oznak infekcji

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości