|
|
#3781 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
Cytat:
ja nosze L XL taka tez xl wzielam i pasuje
|
|
#3782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.aliexpress.com/item/Drop-...060222756.html zamawiałam z tej aukcji, wtedy były chyba za 9,5$
Edytowane przez Rozmarynkaa Czas edycji: 2014-03-05 o 20:31 |
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam
Boję się trochę co przyjdzie, ale mam nadzieję, że będzie się nadawał do noszenia. ![]() http://www.aliexpress.com/item/New-F...634367739.html |
|
|
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
http://gaga.aliexpress.com/251433034...1996153257.234
Mega obniżka. Jak myślicie brać? To nie jakaś podróbka, nie znam się zbytnio na tym. |
|
|
|
#3785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;4544619 7]napisz wiadomość do sprzedawcy, niech sprawdzi czy dobry numer Ci podał. ja czekałam niecały tydzień, numeru nadal nie było, wiadomość wysłałam i następnego dnia dostałam linka do strony z trackingiem i faktycznie przesyłkę znalazło. z tym, że data nadania była datą mojego wysłania wiadomości...[/QUOTE]
Mi tracking nie działał z etui na telefon uwaga od 8 lutego do 27 lutego. Pokłóciłam się tak z tym Panem że "łooooo" bo miał wysyłkę do 3 dni. I po tej kłótni zaczął działać numer, ale póki co tylko na 17track, od 01.03 jest no wiecie ;p, w pierwszej fazie... Ale mój to jakiś zabawny gościu, bardzo ;/. Bo uwaga on wysyła do Szwecji żeby wysłać do Polski. I zaczął być bardzo nie uprzejmy, że to jest szybsze i więcej go kosztuje i żebym nie narzekała... Akurat on angielski zna na wysokim poziomie, dostanie minimum neutral za to, że jest nieuprzejmy i, że wciska mi kit że jak paczka idzie prawie 30 dni (na pewno jej do 8 nie dostanę)to jest szybciej niż z Chin. Zrobiło się bardzo nieprzyjemnie w momencie gdy mu napisałam, że: Jak dojdzie paczka to zrobię mu zdjęcie jej zanim ją otworzę i na tym zdjęciu dokładnie zobrazuję stempel z poczty z datą wysłania paczki (bo on otrzymuje, że wysłał). A nawet na Szweckiej poczcie jeszcze jej nie ma...A każe mi tam sprawdzić, i on ją "widzi". P.S. Zamawiałyście kiedyś coś u kogoś na Ali żeby szło przez Szwecję? ------------------------- Mam pytanie bo lada dzień chcę ją kupić, ale zawsze lepiej zapytać. >>>>>>>>>>> http://www.aliexpress.com/item/Women...511633964.html >>>>>>>>> Wiecie cokolwiek na temat tej bluzki, właściwie miałam zaczekać już dziś, ale jeżeli ktoś miałby powiedzieć, że to karygodny błąd ją kupować to wolę zapytać o opinię. Niesamowicie mi się podoba, ale wiecie...baskina może się okazać luźno zwisającą fałdą materiału, albo coś w tym stylu. Macie jakiś pomysł jak wyszukać real photo, bo widzę, że niektóre z Was mają swoje sposoby . Z góry dziękuję P.S. Bardzo dziękuję za link do porównywarki, ale tu mi pisze - akurat w tym wypadku - że tylko ten sprzedawca ją ma (chyba). Edytowane przez w_o_m Czas edycji: 2014-03-05 o 22:50 |
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnia paczkę zamawiałam szwecką pocztą i wszystko ok było, pisałam o niej tutaj że wysłana 18 a u mnie była wczoraj.
|
|
#3789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to hm... Wszystko zależy od sprzedawcy bo mój ulubiony sprzedawca na ali w przeciągu 12 dni od zamówienia z chin dostarcza właśnie w 12 dni. Tylko ten jakoś oszukuje ;/. Dziękuję
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Przyczajenie
|
hej, ja zamówiłam ostatnio parę rzeczy, zrobiłam post poki co o butach, ale zapraszam, bo niedługo będzie tego więcej
<reklama bloga>
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-03-10 o 14:09 |
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście może choć trochę taniej?
http://www.aliexpress.com/item/Free-...853079836.html ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamawiałyście może te spodnie:
http://www.aliexpress.com/item/Free-...247907761.html Jak w realu wyglądają? Bo wczoraj je kliknełam, wzięłam te grubsze czarne, bo bałam się że te cieńsze to będzie jakaś szmata i wziełam rozmiar XL, choć normalnie nosze M/L, mam nadzieje że będą dobre .
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam dzisiaj etui na telefon Kalaideng.
Bardzo mi się podoba, zobaczymy czy na żywo równie ładne będzie ![]()
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Planuję (od dłuższego czasu
) zakup nike air max'ów, prawdopodobnie zamówię jedne z tych:http://www.aliexpress.com/item/Women...503675494.html http://www.aliexpress.com/item/Free-...644730767.html Kupowałyście może coś od tych sprzedawców? (wei sen i Store No.737397)
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
A zamawiała któraś doczepiane włosy clip-in ? Na youtube furorę robią te brazilian queen hair, ale z tego co widziałam to tylko czarne mają :/ i zapewne są to takie grube włosy nienadające się na europejską głowę
"Kobiety lubią giełdę próżności - niekoniecznie chcą się sprzedać, ale chcą znać kurs." Wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post53584534 Edytowane przez lolika Czas edycji: 2014-03-06 o 14:29 |
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie bardzo tylko wiem czy masz na myśli włosy naturalne czy sztuczne bo chińczycy lubią napisać brazilian i przy tych i przy tych ;p Ja zamawiałam z ALi syntetyki za około 30zł. Wtedy byłam zadowolona, dlatego bo włoski się nie świeciły jak u lalki, wyglądały dość naturalnie, nawet obce osoby mnie zagadywały o te włosy czy to moje i chwaliły ( rzucały się w oczy bo miałam 60cm) . Teraz jednak mogę się podzielić opinią którą sobie wyrobiłam w dłuższym czasie. Są to włosy ładne i fajne ale tylko na chwilkę. Czyli na wielkie wyjścia np. nie na co dzień. A to dlatego że przy dłuższym noszeniu, zaczynają się strasznie plątać a po 2 myciach jest jeszcze gorzej bo praktycznie od razu po założeniu włosy się plączą na końcach i robi się taki nie fajny efekt sianka lalki barbie. Mnie te końce na tyle wkurzały że wciąż próbowałam je palcami rozdzielać ( taki odruch miałam ) a to średnio wyglądało bo było widać od razu że coś jest nie tak W tej chwili noszę naturalne indyjskie, kupione na alledrogo, co prawda drogo bo 250zł za 55 cm ale uważam że warto bo mogę z nimi robić wszystko. Myć, kręcić, prostować i nic im się nie dzieje. Nosze na co dzień, mam je już kilka miesięcy i wciąż są ładne, nic im się nie dzieje. A w dodatku miałam możliwość wymiany koloru w razie nietrafienia i dopłaciłabym za to tylko około 6 zł za wysyłkę. Dla tego uważam że włosy jednak warto kupić w PL. Dodam jeszcze że na aukcji tych chińskich również był opis że można myć kręcić i prostować ale w rzeczywistości nie zdało to zbyt dobrze egzaminu, trzeba uważać na temperaturę żeby ich nie zniszczyć, ale nawet dbanie nie gwarantuje tego że będą jak nowe dłużej niż przez miesiąc noszenia ( nie wiem czy w sumie miesiąc je nosiłam możliwe że krócej gdyby zliczyć pojedyńcze dni, bo nie nosiłam ich codziennie) Aha jeszcze jeżeli chodzi o Ali to faktycznie raczej graniczy z cudem znalezienie włosów naturalnych blond w dobrej cenie. Syntetyki są jasne ale naturalne jak już się znajdzie to bardzo drogo i nie oplaca się ściągać z tych względów które napisałam powyżej, lepiej kupić na allegro Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-03-06 o 15:22 |
|
|
|
|
#3798 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny!
Moim pierwszym zakupem na ali były fabrykaty do biżuterii (nieduża ilość) i jestem bardzo zadwolna
|
|
|
|
#3799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest ładny różowy brałam do telefonu Huawei P6Dostaniesz go w ładnym przezroczystym opakowaniu - niczym nie odbiega od noki czy samsunga ! ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
choc ja spodnie sobie odpuściłam ...2x kupowałam i za każdym razem co kupię sa za krótkie -tylko do kozaczków moge je nosic albo mamie wydaje ![]() wiec ciekawa jestem czy te bedą dłuższe czy też takie chinolowo krótkawe
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-03-06 o 16:05 |
||
|
|
|
#3800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź Ja ten wątek czytam codziennie, ale widocznie mam sklerozę, bo nie pamiętam wpisu o włosach wybaczta !No 250 zł to spory wydatek, choć mogłabym na próbę wziąć sztuczne, ale boję się właśnie połysku jak u lali barbie ;p u jakiego sprzedawcy kupowałaś te sztuczne na ali ?? a może masz jakieś foto w nich
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
http://www.aliexpress.com/item/S-M-L...944656411.html
Kupuję ją dzisiaj, czy ktoś z Was ma może rozmiar s? Jestem raczej szczupła i zastanawiam się czy ten fason będzie na mnie ciut "oversize", ale będzie to dobrze wyglądać czy raczej będzie nieestetycznie wisieć? P.S. Oczywiście to kopia h&m a nie oryginał tylko bez metki ? |
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem ona ma być taka oversize/pudełkowa ![]() No i oryginał to nie będzie raczej
|
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
A polecacie jakieś ładne bluzy / na wpół eleganckie - nie typowo sportowe, z ali? Chodzi mi o takie z zamkiem, nie kangurki.
Edytowane przez w_o_m Czas edycji: 2014-03-06 o 17:45 |
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero zaczynam z Ali, zrobiłam pierwsze zamówienie ale ładnie się urządziłem bo aż 30 dni na wysyłkę ma sprzedawca
ciekawe po jakim czasie to wyśle
|
|
|
|
#3807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zależy mi na marce czy na firmowym etui, ale o to, by się podobało. A te są urocze Też kliknęłam różowy
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
Moja 1 rzecz z ali.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6023575916.html Jestem zadowolona bardzo aczkolwiek z tyłu przy kołnierzyku szew jest troszeczkę krzywy. No ale za 9$ to nie dziwię się. Widziałam także takie same w wersji z rękawem długim droższe o dolca. Chyba zamówię jeszcze dla siostry. Bluzeczka była wysłana 25 lutego a otrzymałam ją 5 marca także bardzo szybko. W tym samym dniu zamówiłam zegarek i do dziś śladu po nim nie ma. Sprawdzałam numer przesyłki na stronce ale póki co pisze, że nie znaleziono takiej paczki. Sprzedawca odpisał, że na pewno już do mnie idzie. Bądź tu mądry i pisz wiersze. |
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny przez weekend zamówiłam koszulę, we wtorek otrzymałam nr przesyłki jednak na żadnej stronie nie działa, w szczegółach pisze że dopiero po 3-10 dniach od wysłania będzie można śledzić przesyłkę
![]() miałyście tak? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

wybaczta !
ciekawe po jakim czasie to wyśle