![]() |
#1861 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() Cytat:
Ooo uwielbiam dr quinn i sallyego ! Cytat:
Wiedzialam ze cena mnie dobije.... Nie mam czasu na kompa ![]() Powiem Wam tylko ze mam książkę Mądrzy rodzice i już przegladalam fajna i ciekawa
![]() |
#1862 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też z tych mięs robię, warzywa te same (mamy nawet swoje zamrożone), a cebulka - zgadzam się w 100%, choć rosół robimy czasem w tygodniu, to i tak opalona cebula pachnie tak jak powinna tylko w niedzielę ![]() W niedzielę gotuję te 3-4 godziny, w tyg. tylko krócej - jakieś 2 godz. Cytat:
![]() ![]() Siora mnie kiedyś rozwaliła, jak powiedziała, że czuć było, że nie dałam, bo rosół nie miał tego smaku, a bez kostki to nie jest rosół... ![]() Jajeczka to samo ![]() ![]() Dziękujemy za kciuki ![]() ![]() Pola już śpi ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-06 o 20:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |||||
Zakorzenienie
|
Ale ze co? Sam wozek?
![]() Taki: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-br...030738958.html caly czarny ![]() jeszcze odnosnie wozka widzialam, ze Aga troszke dziwila mi sie, ze kupuje wozek ![]() Neti tez pytala dlaczego, itp. Otóż: kolumbryne 3w1 dostalismy po kuzynce TZ, takze nie ukrywajac funkiel nowka to nie byla. Od poczatku wiedzielismy, ze szkoda nam pieniedzy na kupowanie wozka z gondola na kilka miesiecy, skoro już ja mamy. Chcielismy zainwestowac w porzadna, lekka spacerowke na wiosne i wlasnie nadszedl ten moment. Do kolumbryny wracamy na przyszla zime ![]() Jestesmy po 2óch pierwszych spacerach - niebo a ziemia! Sama moge go znosic/wnosic po schodach, Kuba zadowolony, wszystko widzi (balam sie jak to bedzie, bo moze jezdzic tylko przodem do swiata), super sie prowadzi! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Caly czarny, jazda tylko przodem. Jesli chodzi o takie w miare wieksze kola, to nie spotkalam sie z wozkiem, ktory by byl lzejszy niz 7,8kg (baby jogger citi mini, ale on drogi niestety...). Cytat:
![]() ![]() Na poczatku na pewno bedzie ciezko, ale z czasem wejdziesz w rytm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam cos takiego w glowie, ze zle bym sie czula, gdybym oddala dziecko dla wlasnych przyjemnosci (nie twierdze, ze nie nalezy tego robic albo, ze nie mam prawa do chwili odpoczynku, ale ja bym pewnie miala wyrzuty sumienia). W mojej glowie jest cos takiego, ze w koncu po to nie pracuje, zeby z nim spedzac czas. Nie wiem, moze jakbym sie raz odwazyla to potem by juz poszlo? Zreszta od t.nigdy taka propozycja nie wyszla, ona nawet z Kuba sama na spacer nie pojdzie.... jeeej, gonie Was od wczoraj i nadal nie dogonilam, jestem gdzies na polowie dzisiejszego dnia ![]() W niedziele chrzciny, ogolna spinka wsrod rodziny TZ trwa, a przejawia sie m.in. akcją pt. "nagotujmy dla armii, a potem jedzmy to przez tydzien"..... Ehhhh... Nie znosze czegos takiego. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętam,że miałam naszyjnik podobny do Salleyego- kupiłam na koloni, niby z kości słoniowej ![]() ![]() ![]() a potem dłuuugo chorowałam na facetów w długich włosach to byla gdzieś V kl szkoły podstawowej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | ||
Zakorzenienie
|
I
Cytat:
Odniose sie jeszcze co do zostawiania dziecka dziadkom. Jeśli chodzi o moich rodziców nie mam problemu, jeśli o teściów... Nie wiem czy bym chciała może to głupie :/ I też mała z moimi rodzicami bardzo malo była sama dwa razy jak na ślub jechaliśmy i raz jak ja do sklepu bo było mi tak wygodniej i szybciej a oni z nią trochę pobyli ![]() ... Silver ! Powodzenia jutro ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I co do cebuli, tez uwielbiam palona cebule i ten zapach aaaaaaaaaaaaaajć Bokeh, a bardzo Ci się zmienił zarys twarzy po zdjęciu aparatu? bo mi moja orto mówi że mi sie zmieni i wiadomo, profil tak samo- co mine cieszy, bo nienawidzę go. W ogóle, juz sie nie mogę doczekać, aż założe.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-06 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja się nie dziwiłam, że kupujesz wózek ![]() ![]() ![]() To i tak nie moja sprawa bo każdy kupuje to co chce i za ile chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nie mam odwagi zapytac nawet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Po prostu nie podobaja mi sie te tansze wozki, a poza tym w poprzednie wakacje wozilam Kube przez 3 tyg pozyczonym wozkiem Coneco - nie mam zbyt pozytywnych doswiadczen z nim zwiazanych... Nie wiem czy trafilam na felerny egzemplarz, ale tamten byl caly rozklekotany, trzeszczacy, pasy liche, kolka totalnie zajechane. Nie chcialabym takiego miec ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Kochana, mam pytanie, czy Ty długo szukałaś inspiracji urządzenia swojego domku? czy wiedzialaś już od dawna, jak ma wyglądać;] tak z ciekawości pytam
![]() |
#1874 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i rzeczywiście można go złożyć jedną ręką a w drugiej trzymając dziecko tak jak na załączonym obrazku? ![]()
![]() |
#1875 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moich rodziców widzi często i UWIELBIA ICH! Jak przyjeżdżam do nich to tak się cieszy i rączki od razu do nich wyciąga. ![]() o moich rodziców sie nie marwię ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O, ja też bardzo lubię, niestety mąż mniej. A słuchaj, jadłaś może carpacio z buraka? Ja kilka razy jadłam w restauracji, z kozim serem, trochę orzechów włoskich i rukola, do tego sosik miodowo-musztardowy. Pycha, tylko nie robiłam sama w domu bo nie wiem jak przyrządzić tego buraka, wydaje mi się że samo ugotowanie nie wystarczy, on tak smakował jakby był w czymś zamarynowany. Może jadłaś coś podobnego i kojarzysz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zadomowienie
|
![]() Blogerko, witamy ponownie, witam również nową mamusię kunegundę ![]() Mała, współczuję sytuacji w domy ![]() Silver, będę mysleć jutro o Tobie , powodzenia ![]() Delicjanka, mnie też męczy to, że młody nie zaśnie zasnąć inaczej niż przy cycku ![]() ![]() ![]() Misia, brawa dla Hani za chodzenie ![]() Debrah,ja nawet jak mam coś do załatwienia, a nie mogę z Piotrkiem to kombinujemy tak, żeby Tż mógł z nim zostać ![]() Hje, powodzenia u orto. Nawijko, my mamy Baby Joger City mini , dostaliśmy od siostry i jest super, tylko mnie strasznie wkurza brak regulacji wysokości rączki, źle mi się przez to prowadzi ![]()
#1878 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i mam podobnie jak nawijka, nie zostawiam Kuby z dziadkami, bo to ja nie pracuję, to moje dziecko więc czmu miałby zostawać z kimś innym. Moze inaczej byłoby gdyby dziadki mieszkali bliżej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pogrubionego to mam tak samo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() byliśmy z Kubą u ortopedy, wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę masz podobne zagwozdki jak ja ![]() ![]() A tak btw. mamy już wszystkie papiery, pozwalające rozpocząć budowę ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Insolito, ooo macie Jogera?
Moj TZ strasznie chcial go kupic. Ja mam wrazenie, ze Britax to jego tanszy odpowiednik. Z wygladu bardzo podobny, podobnie sie sklada, tez nie ma regulowanej raczki... A ze tanszy troszke to zostalismy przy nim. Misia, z Kuba na reku nie probowalam go skladac, ale rzeczywiscie jestem w stanie zlozyc go jedna reka, takze mysle, ze nie byloby problemu. Nancy, model spi, moze jutro foto strzele ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1885 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45472345]gotuję dla nas wszystkich, ale ja mało solę
ale np.wczoraj pomidorowa była i gotowałam dla dziewczyn samych makaron, to go już nie soliłam czymam! Myśmy dzisiaj na reh były, ryk (Szklanko, pytałaś - jest nieźle, neuro 24 marca), na pewno nie ma żadnych rozwojowych problemów, tyle dobrze.[/QUOTE] Dajesz Dorce pomidorową z przecierem pomidorowym?? pogrubione, ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajny ten wózek ![]() Cytat:
![]() a co o teściów...mam tak samo ![]() ![]() ![]() Jak miło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nadrobilam..ale Wy pedzicie! MARSI ja, też uwielbiam zupy-pomidorowke miłością absolutna,a tak to barszcze(oba), szczawiowa, botwine, rosol, grochowke....kartoflanke, ogorkowa, nie lubię krupniku i czernina tez mi nie podeszla(byc moze to bardziej w głowie siedzialo. Dobra lecę spac kochane! NAWIJKO jesteś zadowolona z wózka-to najważniejsze, ja patrzyłam na uzywki ale tego nie ma...z reszta w sumie nam nie potrzeba ...chociaż nie lubię tego naszego TUTKA ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------------------ Co do jajek...ja kupuję takie ze sklepu bo nie mam skąd brać wiejskich.
![]() |
#1888 |
Zadomowienie
|
Hejka wieczorem.
Matko boska laski ile stron od rana ... pisalam ponad godzine na raty i mi soe laptop zresetowal no zalamka ; ( ... pisze z telefonu na szybko ... Dziewczyny bylam na solarium na 10 min ... 1 rqz od 2, 5 roku ... matko jak fajnie ... szkoda ze wygladam teraz jak rozowa.swinka i dotykac sie nie mohe .. no ale za 2 dni bedIe dobrze ; p .... A co do psychologa. Wiecie ja chyba przez to, ze sama się pol zycia po psycho szwedalam to chcialabym tego mlodej zaoszzedzic ... chcialabym zeby mnie pokierowala, zeby powiedziala mi jak powinnam reagowac na jej zachowania .. poprostu nie chcialabym robic nic zle ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1889 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O to to ![]() Cytat:
![]() Ja nie Bokeh, ale też nosiłam - i mi sie w sumie nie zmienił wcale, może dlatego, że nie miałam jakiejś dużej wady. Ale na pewno warga górna mi się wyrównała, bo wcześniej ząb mi ją w jednym miejscu do przodu i góry wysuwał leciutko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak tż zareagował? ![]() Pola zaliczyła jedną pobudkę, nie wiem o co chodziło. Tak pierdyknęło coś, że myślałam, że z łóżeczka wypadła ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Silver, Pola je pomidorową na przecierze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Rozeznanie
|
Pozdrawiam znad pizzy Nancy - wyszła
![]() ![]() Kopnijcie mnie w zad, mam tyle roboty a już chce mi się spać. Widać ze juz mnie dziecko nie rozpieszcza, bo jeszcze do niedawna siedziałam do 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.