|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37261 |
|
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
i co taka cisza?
![]() to proponuję zainaugurować nocne pogwarki o zapachach temat pierwszego zeznania : jaki zapach jest dla nas number 1 i dlaczegojako że pora późna to myślę, że się możemy rozciągnąć w czasie z tymi relacjami na jutro, pojutrze itd. |
|
|
|
#37262 |
|
sophisticated
|
Jak już wyznawałam kilka razy moim ukochanym zapachem jest Halloween J. del Pozo http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1212
pierwszy raz miałam go na sobie zimą, w pierwszym dniu kiedy spadł śnieg, wszystko było białe, mróz nie dokuczał, a śnieg iskrzył w świetle lamp (bo to wieczór był ) i tak mi zostało jużczuję w nim chłód, magię, tajemnicę i radość, i szczyptę niepokoju i wiem, że jest mnóstwo piękniejszych zapachów, ale ten jest moją miłością, może trochę ślepą, ale ja tam wierna jestem
|
|
|
|
#37263 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Oreganko jesteś śliczna
![]() Cytat:
a centymetry mnie nie przerażaja Cześć Agawko Ja tez cierpię na brak czasu i doba jest zdecydowanie za krótka ostatnio juz myslałam o projekcie społecznym, co by dobe wydłużyć i pare osób chętnych mam do podpisu ![]() Heloł Bafi Powodzenia! Cytat:
Cytat:
![]() A te motylki i pazurki brzmia sympatycznie, ale pewnie okraszone ciężką pracą nie dla mnie, więc podziwiam ![]() Cytat:
obie Krynice lubie, ale sobie Beatko wypoczniesz Torebka- bardzo dobry wybór. Na priwa zaraz zobaczę i odpiszę ![]() Heloł Ja korzystam w taki upał z basenu, albo wieczorem z konika, a jak ćwiczę to wieczorem w domu z ciężarkami, bo inaczej nie dałabym rady ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I rowerek raczej pobudza limfe i opuchlizna po regularnym pedałowaniu mija, ale to jest pewni inny kłopot. Ja dziś zjadłam naleśniki ze szpinakiem, pyszne były a zaraz idę zjeść moją porcje truskawek ze śmietaną i cukrem wiem późno jest, ale wiecie, że ja idę spać za 3 godzinki tak gdzieś, a Pingwinek kazał jeść 2 godzinki przed snem, no tyle pamiętam
|
|||||||
|
|
|
#37264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od razu się przyznaje bez bicia, że nie odróżniam w perfumach poszczególnych składników chyba, że się wybijają jakoś tak jednoznacznie i strasznie, że hej perfumy dziele na te, które mi się podobają i na śmierdziele żartuję, ale na te, które na mnie ładnie pachna i na takie, które mi się podobaja na innych lub takie, które mi sie nie podobają w żadnej z wersji ![]() Jako brunetka z charakterkiem Scarlett O'Hara moimi idealnymi perfumami za dnia i w nocy jest słoniatko Kenzo ale dla mnie łączą wszystkie cechy mojego charakteru i oddaja mój temperament i działają na wszystkie moje zmysły.To jest mój ponad czasowy number one ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=575 Własnie się przymierzam do zakupu ich dzięki E na allegro, ale z przyczyn ogólnych muszę przełozyc ten zakup na lipiec więc pachnę resztkami ![]() Brewko nie znam tego zapachu, muszę go przy najbliższej okazji powachać i wydam swoją opinię ale wyczytałam, że dla kogoś w recenzji "pachnie trupem" to może być dla mnie, bo na drugim miejscu u mnie jest Angel
|
|
|
|
|
#37265 |
|
sophisticated
|
ja rozpoznaję bez pudła jeden składnik, to jaśmin
łapie mnie za łeb i dusi jak foliowy worek a słonia nigdy nie nosiłam, wąchałam tylko w perfumerii i chyba mnie przytłoczył, ale może z tygrysem mylę ![]() no dobra, to ja na dzisiaj kończę, mam nadzieję, że jutro wieczorem przybędzie trochę spamu pachnącego ![]() |
|
|
|
#37266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat mało mnie one ujmuja, więc może dlatego ![]() No słonik niektórych dusi ale musisz go na mnie powąchać może Cię wtedy nie zadusi
|
|
|
|
|
#37267 |
|
Rzabbocop
|
Ja nie mam ulubionych zapachów. Mało znam, po większości boli mnie głowa ale czasem jak jestem w mieście to sobie wącham coś nowego.
Dziewczyny stał sie cud małż zrobił ze mną trening
|
|
|
|
#37268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37269 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka Ty powinnaś wybrać się edo lekarza na jakies kompleksowe badania i to jak najszybciej
Agawa trzymam kciuki a Brewce życzę miłego zwijania - zrób z ryżem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#37270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie chyba przez te rozszalałe hormony wszystko szwankuje choć robiłam niedawno badanie krwi i poziom tsh i wszystko było ok dzisiaj ide znowu do innego lekarza- ginekologa się zapisać, mam nadzieję że wizyta będzie szybciej
|
|
|
#37272 | |||
|
Zakorzenienie
|
poszło
rzęsko Ty kompleksy, no coś Ty jesteś cud miód malina ![]() dobrze prawisz Beatko Cytat:
Agawko już życzę Ci udanej zabawy na weselisku Cytat:
a nawet tego podnóżka nie mam ![]() Cytat:
a ja słyszałam że jak się je za dużo białka to coś nerki mogą szwankować- prawda to? mniam takie naleśniczki- na pewno pychota
|
|
|
#37273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karmię jeszcze - i z tą dietą to tyle ze nie jem kolacji no i przestałam jeść słodycze, co dziwne przed ciążą nie lubiałam słodkiego, w ciązy również nie jadłam słodkiego a po ciąży dosłownie mi odbiło i jak widziałam słodkie to mi totalnie odbijało. Także narazie dwa postanowienia: słodkiego totalne minimum najlepiej zero teraz jest dobry czas by słodkie zastapic owocami ![]() A dwa systematyczne ćwiczenie już 6 dzień ćwicze - teraz juz bez większego wysiłku wyciskam całe 30 brzuszków myślę że dzisiaj powiekszę ilość. Biorę pod uwage A6W ale najpierw przygotuje te moje niemięśnie do wytężonej pracy. Uwaga teraz zdjęcia
|
|
#37274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamusia zresztą też
|
|
|
#37275 |
|
Zakorzenienie
|
W ciąży dobrze wygladałam zeszczuplaly mi uda, zniknął celullit - a teraz - masakrejszyn. Przedemną ciężka walka - ale sie nie poddam. Moj małż mnie dopinguje i ze mną ćwiczy on wyciska sztange i robi brzuchy ja cwicze brzuchy i macham hantelkami.
Rzabbo świetny artykuł dotyczący cwiczen klatki piersiowej. Akurat temat na topie. Moj TZ ma problem z tym ze jest szczuply i umiesniony ale tego nie widac. Pracuje nad tym by te miesnie powiekszyc. Zawziął sie i juz 3 tydzien ćwiczy. To zdjecie z brzuszkiem to byl 32 tc a teraz moj brzuszek wyglada jakbym bylam w 5 mcu ciazy.
|
#37276 | ||
|
sophisticated
|
cześć
Cytat:
za małża żeby mu się nie odwidziało Cytat:
zaspałam i jeszcze dobił mnie zegarek, bo się przestawił o godzinę i myślałam, że jest 9 teraz muszę się otrząsnąć Bafi śliczna córeczka, jakie ma kudełki a z tą kolacją to nadal nie jesz? nie pamiętam przepraszam, czy wiesz jakie tutaj metody na walkę z tłuszczem mamy? w moim podpisie jest ściąga taka, zapraszamEDIT a mąż wie, że na diecie odpowiedniej musi być żeby masę zbudować? tak na wszelki wypadek pytam
|
||
|
|
|
#37277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brewko, moj maz problem ma z tym ze pochodzi z rodziny chudzielcow, moze zapijac golnko smalcem i nawet kilograma nie przytyje. Jak w mlodosci cwiczyl walki wuszu 9pisze jak sie slyszy) to przybral na wadze. Nie mam pojecia czym go utuczyc. Musze pomyslec o jakies diecie ktora go utuczy ale nie zaszkodzi. A do twojego menu chetnie zajrze powiedzcie mi czy przy karmieniu to nie zaszkodzi, mala ciagnie cysia dwa razy na dzien. Ale juz tak za cysiem nie teskni wiec mysle ze pomalu ja odstawie. 27 czerwca stuknie jej 8 miesiecy.Zamieszczam zdjecie ponizej mojego chudzielca. To rok 2005 wakacje
|
|
#37278 | |||
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() choć raz jestem o właściwej porze ![]() nooo, cyce już nie te co kiedyś ![]() i brzuch też taki sobie na dodatek plery mam jak pół Pudziana już, co przestaje mi się podobać ![]() ann - nie czuj się fuj Cytat:
Cytat:
ale nie wiem co słoń i tygrys mają "pachnącego" ![]() ale może to jakaś nowa generacja ![]() ja na taki cud nie liczę ![]() Cytat:
witaj śliczna mamo ślicznej córeczki ![]() pewnie znów będzie to trening do bani bo musiałam odstawić leki chilowo
|
|
#37279 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko
twoje przepisy z jedzonkiem sa normalnie smaczne juz z samego czytania a co dopiero je zrobic. Od dzisiaj zmieniam nawyki zywieniowe Zamiast wiperzowiny pojdzie pod noz ryba i piers z kujciaka
|
#37280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37281 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Iwonko ja tez Słonka darzę miłością wielką i niezmienną, czasami zdradzam na troszkę ale wciąż powracam bo to jest mój zapach Dla mnie pachnie maciejką i cynamonem i zawsze poprawia mi samopoczucie Jest niesamowicie trwały ale zadaję sobie że dla otoczenia moze byc męczący. Musze sobie odnowić zapas - może E podrzuci jakieś wiarygodnego allegrowiczaNa tygryska długo polowałam i jak wreszcie zdobyłam to się troszkę rozczarowałam - nie zachwycił mnie tak jak Słonik, ale musze przyznac że ma coś w sobie
|
#37282 |
|
Zakorzenienie
|
ja to dopiero będę dziś pachnieć!
![]() a raczej waniać będę ... cebulą ![]() któą właśnie wtrzącham z pasztetem i pomidorkiem nie zważając, czy one są czerwone zielone czy fioletowe
|
#37283 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie numerem uno w kwestii zapachow jest obecnie "Light Blue" Dolce & Gabbana. Poza tym podoba mi sie Allure Chanel i Amore Amore Cacharel.
Choinka, w miedzyczasie zapomnialam na co chcialam odpowiedziec! Poza jednym. Rzabbko slicznie wygladasz w bluzeczkach dopasowanych w biuscie a luzniejszych dolem! Poza tym zazdroszcze Ci spadkow w udach... Czy te moje foty w koncu podochodzily do Was czy nie?! Jakby co to zrobie powtorke z rozrywki w piatek. |
|
|
|
#37284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37285 |
|
Rozeznanie
|
A te nazwy perfum ktore wymieniacie to mnie sie nawet o uszy nie obily. Moze to i lepiej.... Wystarczy ze mam hopla na punkcie balsamow, kolejny bzik mi niepotrzebny!
|
|
|
|
#37286 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
przepisy pyszne, ale nie moje, tylko przeze mnie przepisywane bafi budowanie masy mięśniowej to skomplikowany troszkę proces, od samego treningu mięśnie nie urosną, konieczna jest dobra dieta, info na ten temat znajdziesz na różnych forach sportowych, np. tu: http://www.sfd.pl/ http://www.super-sylwetka.pl/ http://www.body-factory.pl/ |
|
|
|
|
#37287 |
|
Rzabbocop
|
Gnomo nic nie doszło
Bafi kolację jemy obowiązkowo i na pewno nie owoce maz powinien ćwiczyć całe ciało, nie tylko klatkę z odpowiednią dieta na pewno nabierze mięśni ale nie tak łatwo jak inni Śliczna córcia i śliczna mamusia bardzo ładnie wyglądałaś w ciążyJa karmię 2 córeczki, jedna ma 22 miesiące druga 4,5 |
|
|
|
#37288 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#37289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Cytat:
powiedziałam tylko, co wiem od puchnięciu ![]() A naleśniczki były pyszne, objadłam się ![]() Śliczna dziewczynka i z mężem ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za trening i żeby odstawione leki nie szkodziły za bardzo! Cytat:
![]() Może Cię ktos ugryźć, jak lubi te smakołyki, jak tak będziesz pachniała Cytat:
![]() Nie dla mnie świezyny ani ogórkowe jedynie bambus i zielona herbata YR ujda latem, ale czasem ![]() Gnomo, ja nic nie dostałam. Podaję raz jeszcze maila: iwonalodz@gmail.com |
||||
|
|
|
#37290 |
|
Zakorzenienie
|
Bafi łączę się w bólu. Ja mam wprawdzie na liczniku 74 kg przy wzroście 160, więc przy mnie jesteś prawdziwa laska, ale trzy rzeczy nas łączą:
- obie czujemy się fatalnie z kg - obie mamy malutkie dzieci (ja urodziłam 5 miesięcy temu) - obie mamy mężów chudzielców ( mój 2 metry wzrostu, 69 kg. wagi) Mój je dziennie na noc jedną czekoladę 200 g., zagryza chipsami, kocha tłuste sosy i frytki z majonezem. Poza regularnymi posiłkami rzecz jasna... Ja się tu odezwałam prawie 2 tyg. temu, bo już byłam na dnie rozpaczy. Bardzo ograniczałam jedzenie, słodyczy zero, tłuszczu zero, na kolację tony jabłek. Waga stała w miejscu, mimo karmienia i 'diety'. Od dwóch tygodni stosuję się do zaleceń dziewczyn. Nie wiem, czy są efekty, bo zważę się pod koniec czerwca. Na razie jestem pełna nadziei, że coś to da, choćby wolno, żmudnie, ale żeby minimalnie waga drgnęła. Póki co mocno pozdrawiam i dodaję otuchy! Navi wróciłaś? jak było? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

: jaki zapach jest dla nas number 1 i dlaczego

nie dla mnie, więc podziwiam 

za małża

Poza jednym. Rzabbko slicznie wygladasz w bluzeczkach dopasowanych w biuscie a luzniejszych dolem! Poza tym zazdroszcze Ci spadkow w udach...