![]() |
#1921 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Dzk ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Mnie druty nie przeszkadzaly w niczym, ale wlasnie przez naciagniecie bol byl taki, ze gryzc nie moglam i za pierwszym razem trwal ponad 2miesiace |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super! u nas od przyszłej soboty ruszamy dalej z budową. Kochana, nie wiem czy znasz tę stronkę --> www. houzz.com wczoraj ją przeglądałam i jestem totalnie zachwycona. Mam wiele pomysłów ale chce żeby to wszystko jakoś ze sobą grało. Na pewno chce kuchnie biało czarną. ;] U nas nocka lepsza niż ostatnie! 3 albo 4 pobudki;> wiec luzik! nawet się wyspałam, wstałyśmy o 6.40 ale dospałyśmy jeszcze godzinke, teraz mój motylek ma drzemkę. Mała sie obudzi i jedziemy dowieźć dokument do urzędu i do sklepu z butami, może jakieś fajne beda dla Amelosława ;> ostatnio jeździłam za emelkami, nic nie było fajnego.. ale ma być jeszcze dostawa. A przez neta jej nie kupie butów. Meneq, ja mam dość dużą wadę, ja mam bardzo wysuniętą szczene do przodu, dopiero jak zrobiłam zdjęcie boczne to się przeraziłam. :/ a po zakonczeniu aparatu, pewnie mnie czeka jakaś retencja. Ale musze musze to zrobić, no nie wyobrazam sobie z taką szczena cale zycie. Kurcze, oby Bartusiowi bylo lepiej... Black- ja na góre zakładam estetyczny a na dół metalowy. Cena estetycznego to 300zł więcej niz metalowego, wiec szarpne sie;p a na dole, to juz niech sobie bedzie metalowy.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-07 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zamierzam nikogo do niczego przekonywać, skoro było pytanie o antykoncepcje i dziewczyny napisały, co stosuja to i ja napisałam o swojej metodzie, a ze posypały sie teksty przesmiewcze o 13-dzieci to chyba miałam prawo zareagowac, bo tak nie jest? EOT Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-03-07 o 09:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mieszkałam w bloku to urządzałam mieszkanie nowocześnie natomiast zawsze siedziało mi w głowie,że dom będzie w rustykalnym stylu i koniecznie białe meble ![]() a Ty jaką masz wizję? Cytat:
![]() tylko,że gotowany to tak średnio, najlepiej buraka upiec w folii ze skórką- wtedy jest wyjątkowo aromatyczny i słodki ale też moje genialne odkrycie- buraczki z lidla ![]() ja to wogóle lubię carpaccio- z cukini nawet robiłam,też obłęd lubię też klasyczne z polędwicy wołowej a także z łososia a ja mam do Ciebie pytanie bo gdzieś mi śmignęło,że byłaś na wakacjach z maluchem samolotem- co brałaś do jedzonka? bo my się chyba wybieramy w czerwcu, mamy ograniczenia bagażowe i nie wiem jak zaplanować żarcie dla młodego- słoiczki? przecież nie będę tego targać, można kupić na miejscu, mleko, kaszki? kurcze jak to ogarnąć? ![]() a tak wogóle to witam się mały spał pięknie, z jedną pobudką o 4 na mleczko i spal prawie do 7 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nosze od zerówki okulary;> i ni ma opcji, nie wyjde z domu w okularach, nie i koniec;] to wydaje mi sie,ze szybko się przyzwyczaiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale po kilku godzinach miałam ochotę sobie oko wydrapać wiesz, mi przez rok wzrok się popsuł o 1 dioptrie ![]() babeczka mówiła,że często tak po ciąży się dzieje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
no mnie na początku te separatorki najbardziej bolały i chyba tydzień na jogurtach jechałam.... potem już właściwie nie było problemu, po naciągnięciu 1-2 dni bolało tylko
wiecie, wczoraj się dowiedziałam, że jedna z dziewczyn ode mnie z grupy NR jest w 5tym miesiącu ciąży i z nami biega ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1928 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podjelam decyzje w sprawie stazu - zaraz bede dzwonic, umawiac sie.
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok! Black- kciuki!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płakała na szczepieniu? Na 14.00 ale wiadomo że ten pierwszy dzień wolałabym być wcześniej więc po 13 już tam będę ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, szok. U mnie też się nic nie działo z ciążą a moja dr kategorycznie zabroniła mi biegać. Widać co dr to opinia. Marsi, mi też podobają się takie wnętrza, szczególnie kuchnia mi się taka marzy w stylu angielskim... ale salon juz np nie koniecznie i wydaje mi się ze nie pasowałoby tu kuchnia w takim stylu a salon juz nowoczesny, no i kuchnia jest otwarta na salon. Ale też nie chce surowizny w domu. Chce to jakoś ładnie ciepło, nowocześnie połączyć. hmmmmm
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
ja chcę sobie kupić soczewki, zbieram się i zbieram, ale podobno w Gliwicach jest hurtownia - 70zł za 3 pary soczewek miesięcznych, muszę się wybrać
![]() Tress, absolutnie nie było to prześmiewcze, napisałam po prostu fakt, kiedyś nawet nam przyniosła zdjęcie z całą swoją familią, autentycznie 13cioro dzieci, do końca życia tego nie zapomnę ![]() ![]()
#1935 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Nie lubię tak się wbić jak nie jestem na bieżąco i za każdym razem jak już prawie nadrobiłam to musiałam przerwać i dowalałyście kolejnych kilka stron. U nas zasmarkaniec mały ![]() No i nie wiem co robić bo jutro mieliśmy jechać do TŻta rodziny (jakieś 60 km) bo jest msza bo pierwsza rocznica śmierci męża babci, ale z takim zasmarkańcem chyba nie będę jechała, zwłaszcza że tam będą inne dzieci i je pozarażać może a dodatkowo nie chcę żeby się doprawil mocniej jak zimno będzie. Na pogrzebie nie byłam bo Igorek był malutki (nawet go nie zdążyła zobaczyć męża babcia) mąż sam był a teraz mlody przeziębiony...Jestem za tym żeby nie jechać a jak Igor wyzdrowieje to podjedziemy na cmentarz bo byliśmy dawno już -1 listopada. Może babcia tam na górze zrozumie... Debrah - super z ta kąpielą Amelki. Dzieciaki juz takie kumate się robia że szok ![]() Igor za każdym razem jak go poproszę to mi przynosi piłeczkę i ja mu wtedy biję brawo a później rzucam tą piłeczką o ścianę i on mi znowu przynosi i tak w kółko. Po kilku dniach takiej zabawy ja patrzę Igi po wzięciu piłeczki rzucił nią sam o ścianę, podniósł i w czasie jak niósł żeby mi podać to już sam bił sobie brawo. I juz za każdym razem tak robi ![]()
#1936 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Młodzież śpi, ja nadrabiam ![]() Misia - co do książek, to mam Alice Munro i wywiad-rzekę ze Danutą Stenką, także rozstrzał spory. Insolito - gratki za pozwolenie na budowę! Nawijko - świetny wózek! Debrah - co do mycia zębów, to u nas rano i wieczorem, najlepiej we dwie - ona myje mi (czyli trzyma moją szczoteczkę), a ja myję jej. Nawet całkiem sprawnie to wychodzi ![]() Meneq - fajnie, że już po szczepieniu ![]() Deli - super, że ruszacie z budową ![]() Black - kciuki za staż ![]() Silver - jak wrócisz z pracy, napisz, jak wrażenia. Jak się Mała obudzi, to ruszamy na dzielnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co, ja wiem,że to generalnie jej sprawa ale co za brak wyobraźni, ludzie jedzili jak szatany, przecież któs mógłby na nią wpaść a brzuszek był spory myślę że 7 miesiąc tak lekko bo nie było już jej widać talii nie wiem dla mnie to brak odpowiedzialności Deli co do wnętrza- my robiliśmy meble na zamówienie bo ja je sama projektowałam, więc kuchnia i salon (chodzi mi o bilioteczkę) jest w podobnym stylu, kuchnia jest otwarta więc wszystko musi współgrać teraz śliczne kuchnie mają w ikea, nawet w angielskim stylu- i tu byś mogła połączyć style bo jeśli salon urządziłabyś meblami z ikea to raczej by się nic nie gryzło jak lubisz wnętrza takie jak ja to polecam Ci niedrogą gazetkę Moje mieszkanie kosztuje ze 4 zeta ale inspiracje mają genialne ja też mam coś w rodzaju kujonek, TZ zaszalał i namówił mnie na fioletowo błękitne oprawki Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-03-07 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kto ile chce tyle ma. Metody naturalne to nie kalendarzyk. Ja miałam takie same schizy jak Ty, dlatego na poczatku, jak uczylismy sie tej metody to stosowalismy ja z gumkami, po paru miesiacach dopiero zupełnie od nich odeszlismy ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-03-07 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładna ![]() Kurcze, a ja się boje Piotrowi kupić buciki z hm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To Bokeh ma nowego bloga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() JAk Yae zniosła szczepienie tzn. wkłucie? Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że noc lepsza ![]() O ja nie wiedziała, żę są jakieś estetyczne aparaty ![]() A wy budujecie na zaprawę czy klej? Bo my się zastanawiamy co lepsze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1940 | |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dzięki za odpowiedzi w sprawie kaszlu. Z rana też brzydko pokasływała więc uznaliśmy z mężem że po prostu podjedziemy do lekarza. Udało się umówić wizytę na 11:30 a mamy 5 min samochodem to wolimy żeby ktoś ją obejrzał. Mam tylko nadzieję że to nic poważnego. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdrowia dla Igorka ![]() Kurcze, chyba faktycznie lepiej zostać w domy, bo jeszcze mały się doprawi. ![]() Mądry synek ![]() A już dawno miałam pytać, to Twoje oko w awatarze ![]()
![]() |
#1943 |
Zadomowienie
|
Silver powodzenia
![]() Ruszyło troche programow w tv i nie wiem, co ogladac, bo i bitwa o dom i project runway, no i standardowe mjm ![]() ale poki co mykam do Kruszyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z doświadczenia wiem,że z ubranek to nosił może ze 4 koszulki a tak to resztą w pampku samym, mleczko też z cysusia a teraz? z reguły nie korzystamy z biur podróży więc lecimy mając zapewnione śniadania czyli proponujesz wziąć kaszkę,pampków na 2 dni i ewentualnie żarełko włąśnie na najbliższe godziny? a miałam pytać jeszcze o wózek nie mialaś problemu? bo ja raczej kubełkowego nie wezmę bo za dużo miejsca, chyba kupię na tę podróż parasolkę jakoś lekką rozkładaną do spania ![]() mam tylko jeden dylemat, tylko nie śmiejscie się od urodzenia młody jest nauczony zasypiać przy wentylatorze (my też ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na zaprawę ;] w ogóle, teraz więźbę będziemy zamawiać, bo u niektórych czeka się pół roku nawet;o no i wysyłam już zapytania o oferty z oknami. A Wy kiedy ruszacie z budową?
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam to samo… e jak trzeba by było zrobiła by to znów ![]() Cytat:
jaki macie w koncu ten inhalator??? Cytat:
Cytat:
hmm ale widziałaś już nowy blog?:P Cytat:
sory ze bez polskich znakow ale mam nowa klawiature i mam alt dalej ![]() no a to moja okularnica ![]()
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz w maju do Hiszpani a potem w czerwcu do Chorwacji jedzie mielismy wszyscy a teraz dupa z tego wyjdzie mi zostaja wakacje na turnusie w złotowie ![]()
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny co na wodnisty lecacy wciąż katar...leci Antoniowi jak z kranu..krople i wyciaganie nic nie daje... Pójdę z nim pierwszy raz na spacer zaraz..moze mu trochę przejdzie. Meneq...czyli radzisz żeby zainwestowac w niekapka z rurką? Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-07 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
Ojjojoj zagalopowałm się troszkę, chodziło mi o fb. Nie musicie tak się czepiać od razu
![]() Hania boska, jak gwaizada filmowa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.