![]() |
#1951 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() Nie, oko nie moje ![]()
![]() |
#1952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No chcieliśmy ruszać już ![]() ![]() ![]() My nie wiem czy damy radę finansowo w tym roku z oknami ![]() ![]() Cudna ![]()
![]() |
#1953 | |
Zakorzenienie
|
silver, insolito tym razem plakala bardzo, ale coz sie dziwic: rozumie powage sytuacji a w dodatku to byly 3 wklucia
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- marsi a podreczny wentylatorek na baterie? Widzialas moje pytanie o rosol? Jak przygotowac, jesli nie ma ani pietruszki, ani selera? ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Ja rowniez |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od poniedziałku Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zdrówka ![]() Cytat:
a gejos pojechał do KRK
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mika ja trzymam kciuki żebyście jednak wszyscy pojechali na wakacje co do wentylatora-tak to jest jak się człowiek przyzwyczaja, teraz jeszcze nawilżacz powietrza, jak sobie pomyślę,czym ja się muszę otaczać żeby spać spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, radze. A katar zostaw w spokoju, taki wodnisty jesli nie na zeby, to jest specjalnie, zeby oczyscic nos z zarazkow. Nasmaruj kremem buzie i delikatnie wycieraj tylko. Im wiecej bedziesz wyciagac katarkiem czy inna frida, tym bardzie bedziesz osuszac sluzowke w nosie i wiecej leciec bedzie. To dobrze, ze leci taki wodnisty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mika ja trzymam kciuki żebyście jednak wszyscy pojechali na wakacje co do wentylatora-tak to jest jak się człowiek przyzwyczaja, teraz jeszcze nawilżacz powietrza, jak sobie pomyślę,czym ja się muszę otaczać żeby spać spokojnie ![]() Ellmi- ja też tak miałam, szczególnie w kwestii kuchni Deli- my na drewno czekaliśmy ok 4-6 tygodni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
pożyczony jakiś mieliśmy, a teraz kupiliśmy w końcu philipsa
a Hania ![]() ![]()
#1959 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, przepraszam, nie dam rady nadrobic
![]() Wczoraj cale popoludnie spedzilismy na poszukiwaniu ladnego stroju dla Gabi, bo dzisiaj dzieci maja sie przebrac za ulubiona postac z ksiazki. Gabi jak zobaczyla kostium Minnie to nie bylo mowy o zadnym innym ![]() ![]() Black, Silver - powodzenia dzisiaj ![]() marsi planujecie jechac znowu na wlasna reke? Chcialabym tak ale nie wiem jak sie za to zabrac ![]() bokeh cudna Hania ![]() ![]() Mowilam Ci juz, ze mamu podobny gust? ![]() ![]()
#1960 | |
Zakorzenienie
|
widziałyście tę dziewczynkę
http://kobieta.onet.pl/dziecko/na-pu...internet/1z4g0 ![]() ![]() Cytat:
rynair.com i booking.com ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z niekapka nie chce pic, predzej napije sie ze szklanki.
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
ale cudna Hanula!!!
![]() ![]() ![]() Elllmi, super koszula!!! A biegać można, wiadomo, trzeba monitorować tętno, swoje samopoczucie, ale jeżeli się biegało przed ciążą, to i w ciąży można sobie pozwolić. Swego czasu rekordzistka świata w maratonie w szóstym czy siódmym miesiącu startowała w biegu półmaratońskim ![]() ![]() swoją drogą ostatnio był fajny artykuł na bieganie.pl właśnie o bieganiu w ciąży, wypowiadały się czołowe biegaczki z Polski ta dziewczyna co z nami biega, co tydzień są z mężem i psem, taka super z nich para ![]() Co do nieodpowiedzialności - łyżwy faktycznie, bez ciąży można pierdyknąć konkretnie, ale bieganie? Jeżeli lekarz pozwala, nie ma śniegu/lodu, biegamy dość luźno, wolno, myślę, że nie ma problemu Swoją drogą, ostatnio z M. jechaliśmy do ginekologa i jakaś babka na mega ruchliwej ulicy, 200m od pasów, przebiegała z dzieckiem na rękach!!!!!!!!! Nosz taki brak wyobraźni, że szok, jeszcze narażać siebie, ok, ale dziecko?
#1963 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Oj, dziecka tak łatwo nie da się oszukać. ![]()
![]() |
#1964 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast ciążą to nie jest czas na to, by zaczynać przygodę ze sportek, którego wcześniej się nie uprawiało. Ja ćwiczyłam do 36 tygodnia, później lekarz powiedział, żeby już sobie dała spokój.
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bomba, tatus ma poczucie humoru |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale może do lata się przekona bardziej, fajne bo 400uv i kategoria 3 Cytat:
oj tam ![]() ![]() haha apropo to mój tż wczoraj rano mnie budzi (oglądali z Hanią w łózku myszke Mickey" no i budzi mnie taki przerazony "Madzia, madzia!!!! " a ja że cooooooo taka zaspana jeszcze, a on "wiedziałaś że myszka miki to był chłopiec????!!!" hahaha nie chciałybyście widziec mojej miny, a on nie umiał przezyć że całe dzieciństwo myślał że to dziewczynka ![]() zauwazyłam ![]()
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swiat sie tzbokeh zawalil a Ty sie niedobroto smiejesz ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zadomowienie
|
cZeść laski
![]() Kija dziękuję za tak szczegółowe wyjaśnienie tematu, chyba się temu przyjże na dłużej, bo brzmi to nie tak strasznie jak by się wydawało, a teoria ustalania jak zrobić córeczkę to chyba mnie w tym wszystkim najbardziej przekonuje : ![]() zdrówka dla pochorowanych i nieszcześliwych z powodu szczepionek ![]() Co do urządzania domów/mieszkań to nie taka prosta sprawa, ja siedziałam sporo na necie, ta aplikacje houzzz też miałam ogarniętą a i tak, jak sobie teraz patrzę na różne rzeczy to pewne kwestie bym pozmieniała. Black kciuki za staż jak tam Silver w pierwszym dniu pracy? Marsi my chyba też będziemy lecieć na własną rękę, planujemy zarezerwować sobie właśnie jakiś hotel z samym sniadaniem, celujemy na Grecje, więc wydaje mi się, że tam z jedzeniem dla maluchów nie będzie poróblemów i tylko kilka słoiczków byśmy wzięli, plus kaszka i mleko. Wczoraj wogóle wpadlismy na taki pomysł, żeby polecieć do Aten tam zostać sobie jeden dzień, potem przedostac się na jakiś prom i popłynąć na jakąś uroczą wysepkę z przewodnikiem w ręku....tylko boję się, czy damy rade z walizami, wózkiem i małym łobuzem ogarnąć to logistycznie po Atenach i potem na wyspę. W związku z wakacjami pojawił się temat zmiany wózka, miałyście coś do czynienia, albo słyszałyście co nie co o takim wózku: http://www.espiro.eu/pr,wozki-spacerowe,magic,11 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nigdy poza granice nie wyjeżdzaliśmy..z uwagi na finanse..i nigdy nie wiadomo było do końca jak z urlopem u tż...ale teraz patrzeę np w Bułgari noclegi nie różnią się cenowo..a nawet sa niższe niż nad naszym polskim morzem..nie wiem jak z jedzeniem..ale zaczynam się zastanawiac czy nie wyjdzie na to samo jechac na tydzień tam jak nad morze do nas...?? tyle, że ja nie umiem tego ogarnąc..z językiem na bakier i wogóle.. ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam pomysł fajny tylko promy piekielnie drogie ale np mozecie lecieć na jakąs wyspę grecką- kos, kreta czy coś innego pożyczyć auto i zwiedzac na wlasna reke- my tak wlasnie robimy bo lezenie plackiem przez dwa tygodnie to nie dla nas co do wózka- to gdzies czytalam ze chyba szaja ma spacerowke tej firmy ja wlasnie tez szukam jakies lekkie parasolki ale chyba uzywke kupie ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
bylismy kilka lat temu i nie wydalismy duzo kasy nie martw sie o jezyk, na pewno dasz rade a mąż jak? jeśli chodzi o finanse to ja statam sie takie rzeczy planowac troszke wczesniej- loty mozna obczaic za niewielką kasę i tak wczoraj znalezliśmy bilety w dwie strony dla calej rodziny za 1100 zł to na paliwo tez tyle musiałabym dac noclegi, mozna znalezc naprawde w roznych cenach i u nas czasem bywalo takze faktycznie wychodzilo taniej niz nad polskim morzem ja kocham baltyk ale niestety po sezonie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() muszę w takim razie posprawdzać te temperatury i ceny promów, bo póki co to tylko takie luźne plany, ale wyjazd w pierwszej połowie czerwca, więc czas już coś nie coś poogarniać. U nas w takim fajnym dzieciaczkowym sklepie, dzisiaj i jutro mają dni spacerówkowe i konkretne rabaty, lepsze ceny niż w necie i jak się na coś zdecydujemy to na pewno bedzimy brać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale, przecież, myszka minnie to była dziewczyna miszki mickey, więc jak on mógł nie wiedzieć? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja nie mogłam przeżyć, że Kubuś Puchatek to niby dziewczynka. no bo przecież Winnie the Pooh, nawet tłumaczenie jedno było Fredzia Phi Phi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny, pedzicie jak szalone, ciezko Was nadrobic
![]() Moja Toska to wulkan energii wiec w ciagu dnia na chwile wchodze na neta,a wieczorami roznie jest - Toska srednio chodzi spac 21-22 wstaje 6-8 .... ostatnio ma faze nie jedzenia ciapek, zgniecionych obiadkow, daje jej do reki, tylko ze mam ograniczone pole, bo generelanie nie wiem co moge jej dac (teraz dostaje, miesko, ziemniaki, makaron, marchewke) troche to nudne - moze macie jakies propozycje?? u nas tez kaszel wlecze sie juz od zeszloego roku w roznym natezeniu - juz mi rece opadaja ![]() ...co do chodzenia samej przez Tosie - nie wiem dlaczego nie chce koo wozka isc - moze za sztywne butki?! choc na plcau zabaw miedzy np hustawkami to chodzi... Czy Ktoras z Was jest z Wawy?
![]() |
#1978 |
Zadomowienie
|
Neti mi to się wydaję, że cenowo to jednak ciężko przebić nasze polskie morze, ale tak negatywnie, noclegi drogie, jedzenie ceny z kosmosu, a jakość zwykle mocno dyskutowalna, do tego z pogodą też nigdy nie wiadomo...
Ja generalnie uwielbiam nasze morze, ale na jedno- dwudniowe wypady, pełne wczasy to z mojego doświadczenia dają mocniej odczuć po kieszeni niż taki nawet all inclusive do np. Egiptu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Wtajemniczenie
|
kupujecie dla swoich maluchow okulary przeciwsloneczne? ja sie nad tym zastanaiwalam ale boje sie ze Toska bedzie je sciagac.
#1980 |
Zadomowienie
|
Lady a są jakiekolwiek różnice przemawiające z Lirą 4?
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- ja nie pamiętam gdzie, ale rzuciła mi się całkiem niedawno taka opinia, że taim maluchom nie należy zakładać okularów słonecznych, bo one muszą się nauczyć reakcji (czyt. mróżenie oczu) na silne słońce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.