|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
A je sie pochwalę
Wczoraj kupilismy garnitur. Zostały jeszce buty koszula krwat :0 i skrócenie spodni- niestety ale to jak beda buty i jeszcze myślimy o pasku bo mój TŻ szczupły i niski i na prawde mielismy problem z kupieniem garniutru ale sie udało ciemny stalowy w leciutkie paseczki ![]() Co do oprawy muzycznej to u mnie bedzie orgniasta Taki młody chłopak którego po wielkich bojach udało sie nam namówić bo za bardzo nie mógł bo ma wesele w rodzinie ale sie udało no i chór ![]() 45 osobowy ale w lipcu bedzie tylko ok 35 osób Mówie wam pięknie śpiewają. Nie jakieś tam stare babcie czy cos tylko profesjonalny chór z drygentką ![]() na razie wszystko sie układa oby tak do Końca ![]() Ja w czwartek ide na próbna fryzure i najgorzej nie mam żadnego pomysłu ![]() Dodatki typu welon i rekawiczki kupie przy odbiorze sukni 06.07 Jeszcze tyle do załtwienia mamy a tu czasu coraz mniej - przerażające
|
#11642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11643 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw jakieś takie zabiegi pielęgnacyjne (nie znam się dokładnie), a później zrobiłam sobie french. 55 zł.
|
#11644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie mam do nich (paznokci) cierpliwości dlatego robię sobie dzić paznokcie żelowe, a po ślubie będę dalej kurowć moje
|
|
|
|
|
#11645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11647 |
|
Zakorzenienie
|
|
#11648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11649 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#11650 |
|
Raczkowanie
|
Beatko Marcina czy ja również bym mogła Cię prosić o wysłanie tych zdjęć dekoracji?? bardzo dziękuje z góry agusiagr@wp.pl
|
|
|
|
#11651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11652 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was Kochane!W domu mam zepsuty komputer a w pracy jakos brak czasu.nie czytałam nawet zaleglosci...Wesele coraz blizej i codziennie mamy cos!w poniedzialek solarium,wybieranie wiązanki wieczorem wybieranie menu.dzis jedziemy do Świdnika wybrac torcik.pisałam Wam,ze mamy miec tort z Lublina z cukierni Delicja ale tam byłby płatny transport tortu.Zamawiamy w Świdniku(sprawdzone przez rodzinke).Tort 4 pietrowy 320zł transport gratis.
Freciu mam nadzieje,ze dostałas mojego smsa z numerem do skrzypaczki?Tata dołozył mi pieniążków i bedziemy mieli wiolonczele +skrzypce 300zł +30zł na dojazd.(5utworów).Zaraz biore sie do czytania Waszych postów |
|
|
|
#11653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja rodzinka jest chetna i będzie prawie w kąmplecie gorzej z rodzina mojego Grzeska i znajomymi.Miało być wesele na 150ososb a będzie może na 120.Na zaproszeniach było podane ,że do 09.06 prosimy o potwierdzenie i 3osoby zadzwoniły!musimu sami dzwonic i katowac ludzi.w sobote do godz,10 musimy podac ostateczna liczbe gosci.Nie smutaj sie,najważniejsza jest Wasza miłość.Może tak musialo byc.Przeniesiecie sobie na inny termin i tez bedzie super!trzymaj sie! |
|
|
|
|
#11654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11655 |
|
Rozeznanie
|
w realu faktycznie fajnie czesza ale ja mam swoj zupelnie inny typ na zaklad fryzjerski na czechowie. Miesci sie on niedaleko ronda Smorawinskiego - Kompozytorow Polskich, nie pamietam jak sie nazywa ta ulica, chyba Nowowiejskiego, ale jest to miedzy Orfeuszem a przychodnia, z tylu za bankiem. Malenki zaklad fryzjerski ale dziewczyna ktora tam pracuje zna sie na rzeczy, umie dobrac fryzure do typu urody i przede wszystkim jest szalenie dokladna w tym co robi. Bardzo ladnie obciela mi wlosy i sama zaproponowała mi to obciecie
Ale najlepiej samemu wyprobowac
|
|
|
|
#11656 |
|
Zadomowienie
|
Sonia - ja kupiłam komplet z kryształkami bo jednak najbardziej pasuje. Może tutaj coś ładnego znajdziesz: www.margot.lublin.pl Mi bardzo się podoba ten komplet szkoda że go nie było jak kupowałam swój
http://www.margot.lublin.pl/index.ph...3&key=43&hit=1http://www.margot.lublin.pl/index.ph...3&key=42&hit=1 A mój wygląda tak http://www.margot.lublin.pl/index.ph...&key=131&hit=1 http://www.margot.lublin.pl/index.ph...&key=130&hit=1
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
Edytowane przez Frecia_28 Czas edycji: 2007-06-13 o 14:28 Powód: dopisek |
|
|
|
#11657 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki serdeczne, ale tego duzo, na pewno coś wybiorę
|
|
|
|
#11658 |
|
Rozeznanie
|
Frecia, bardzo ładny, bardzo mi sie podoba to co wybrałas
)
|
|
|
|
#11659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podbudowałas mnie tym co napisałas
|
|
|
|
|
#11660 |
|
Raczkowanie
|
Beatko Marcina dziękuję za zdjęcia
bardzo podoba mi się wersja z białymi mieczykami, super pomysł
|
|
|
|
#11661 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!
Czytam tak o waszych problemach z rodzicami i teściami i chciałam powiedzieć że nie jesteście same. U mnie jest tak,że nie lubimy się z moim teściem.Nie to że ja na początku miałam coś do niego,tylko on do mnie.Kiedyś mi powiedział,że nie odpowiadam mu na synową bo on uważa że jestem za brzydka dla jego syna itd.Więc od tamtej pory ja również za nim nie przepadam i wizyty moje u nich albo ich u nas powiedzmy że to taki mały horror dla mnie ale jakoś go znoszę ze wzgędu na mojego Miśka. A co by nie było tak miło.To moja mama ma do mnie pretensje że jestem nie miła dla teścia.Paranoja Ale wogołe to moja mama ostatnio się czepia że ja nic w domu nie robie i wogóle tysiąc innych narzekań.A ciekawe kiedy mam co robić jak albo się uczę na egzaminy albo jeździmy coś załatwiać na ślub bo w końcu zostało tylko 3 tyg do 7.07.No ale może po ślubie się uspokoi.Oby... |
|
|
|
#11662 |
|
Wtajemniczenie
|
Moi przyszli teściowe tez woleliby inna synową.Nie raz mówili mojemu Grzeskowi żeby sie jeszcze zastanowił.Jak sie spotkamy to sie uśmiechaja ,cos tam zagadaja ale to tylko pozory.Nie wiem co lepsze mówić sobie nieprzyjemne rzeczy czy udawac ,że sie lubimy.Moja przyszła tesciowa nie interseuje sie wogole weselem.wczoraj dzwoniłam na komorke mojego TŻ i ona odebrala.nawet sie nie spytala jak przygotowania czy coś.Teść 2dni temu wpadł do nas na chwile ,mój tata mówi:pokaz jakie menu wybraliscie a teść:nie pokazuj po co, wybraliscie to bedzie dobrze.Widze,że nie tylko ja mam podobne "problemy"...Naszczęś cie mamy swoich facetów i wychodzimy za nich a nie za ich rodziców.
|
|
|
|
#11663 |
|
Rozeznanie
|
agusiagr najważniejsze, że dla swojego "Miśka" jesteś najpiękniejsza
Mój Tż mówił mi o pewnym chłopaku, koledze jego brata, który żeni się z dziewczyną która mu się nie podoba tylko dlatego, że bogata oraz przyszły teść zapewnił mu pracę. Normalnie jestem zszokowana, o ile to prawda, że takie kreatury mają rację bytu Nieźle się kryje padalec, że jeszcze dziewczyna nie zauważyła, że udaje miłość
|
|
|
|
#11664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja mama dała nam wolną rękę i tylko pyta jak idą przygotowania i wszystko chwali, bardzo jej jestem wdzięczna za to, że nas wspiera. Mój TŻ już nie ma siły na to, co wyprawiają jego rodzice Zaproszenia nas kosztowały mnóstwo kasy, a im się nie podobają i mają pretensje, że za drogie a to my płaciliśmy. Przykro mi trochę. A do przełożenia naszego ślubu właśnie najbardziej przyczyniła się teściowa, mam o to żal i niezbyt lubię rodzinę mojego TŻa niestety.Jolinku, nie wsyp mnie
|
|
#11665 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynyAle szczerze mówiąc mojego "kochanego" teścia mam daleko gdzieś.On niech sobie uważa co mu się podoba.A mój Misiek lubi moje okrągłe kształty (tzn mam troszkę ciałka ale nie za dużo ogólnie jestem okrągła to tu i tam
). Mówi że jest się chociaż do czego przytulić. A wogóle mój teść jest fanem DODY (nic jej nie ujmując ani nie obrażając jej fanów) także ja nie jestem w jego typie bo nie chodzę z pupą i cyckami na wierzchu (w przeciwieństwie do niej mam swoje nautralne ładne).
|
|
|
|
#11666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11667 |
|
Zadomowienie
|
A my dziś byliśmy na 1 wizycie w poradni, udało nam się załatwić, trwała 2 godzinki i minęła bardzo szybko, bo było ciekawie. Żadnych bzdur, same życiowe sprawy, fajna kobitka
Tylko za te książeczki musieliśmy zapłacić 20 zł Następną wizytę mamy pojutrze W ciągu tygodnia będziemy mieli poradnię z głowy A ja jutro znowu mam egzamin.
|
#11668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://kaska263.wrzuta.pl/audio/jxud..._-_mamy_siebie
|
|
|
|
|
#11669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje ci Selka
|
|
|
|
|
#11670 |
|
Rozeznanie
|
a wiecie moze gdzie w Lublinie robia dopinki z wlosow do fryzurki slubnej itd????
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

ale sie udało 

Nieźle się kryje padalec, że jeszcze dziewczyna nie zauważyła, że udaje miłość