Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 389 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-13, 11:25   #11641
Neiti
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

A je sie pochwalę
Wczoraj kupilismy garnitur. Zostały jeszce buty koszula krwat :0 i skrócenie spodni- niestety ale to jak beda buty i jeszcze myślimy o pasku bo mój TŻ szczupły i niski i na prawde mielismy problem z kupieniem garniutru ale sie udało ciemny stalowy w leciutkie paseczki

Co do oprawy muzycznej to u mnie bedzie orgniasta Taki młody chłopak którego po wielkich bojach udało sie nam namówić bo za bardzo nie mógł bo ma wesele w rodzinie ale sie udało no i chór 45 osobowy ale w lipcu bedzie tylko ok 35 osób Mówie wam pięknie śpiewają. Nie jakieś tam stare babcie czy cos tylko profesjonalny chór z drygentką na razie wszystko sie układa oby tak do Końca

Ja w czwartek ide na próbna fryzure i najgorzej nie mam żadnego pomysłu
Dodatki typu welon i rekawiczki kupie przy odbiorze sukni 06.07
Jeszcze tyle do załtwienia mamy a tu czasu coraz mniej - przerażające
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 11:35   #11642
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Tola a gdzie sie czeszesz i malujesz?
Ja w sobote ide na wesele i z tej okazji zrobie sobie fryz i make-up w salonie, w którym mam zamiar pindrzyć sie przed ślubem. Stwierdziłam, ze jednak zapisze sie do salonu u siebie na osiedlu, jest fryzjer, kosmetyczka, solarium. Dziewczyny mnie znają i moje kłaczki też. Czesałam sie u nich w tamtym roku na wesele i było ok wiec i teraz nie bede kombinować tylko tam pojde (zwłaszcza, ze mam 1min drogi). Zdjątka wkleje po niedzieli.
Czeszę się w Akademii Pięknych Włosów na pl. Dworcowym, a maluje mnie bratowa mojej przyjaciółki (przyjeżdża do mnie do domu).
Stary 2007-06-13, 11:36   #11643
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Mozesz napisac coś więcej o zabiegach na stópki i cenie. Może być na PW. Z góry dzięki
Najpierw jakieś takie zabiegi pielęgnacyjne (nie znam się dokładnie), a później zrobiłam sobie french. 55 zł.
Stary 2007-06-13, 12:19   #11644
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
W innej części tego forum, polecały wizażanki odżywkę Nail Tek Formuła II. Mogę polecić ją również i ja jest jak lakier bezbarwny, maluje się raz dziennie (rano) paznokcie i tak aż się znudzi odżywka ta wysusza skórki, więc należy na nie uważać podczas malowania. Na efekty trzeba trochę poczekać, jednak przypadła mi ona do gustu. Poza tym jest wydajna. Kupić ją można na allegro http://allegro.pl/item202744712_nail...wysylka_0.html

Pozdrawiam słonecznie
Dzięki, ja ostatnio zainwestowałam w odżywkę Sally Hanson, łykam też witaminki na bazie drożdży, ale znaczącej poprawy nie ma Już nie mam do nich (paznokci) cierpliwości dlatego robię sobie dzić paznokcie żelowe, a po ślubie będę dalej kurowć moje
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 12:22   #11645
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Najpierw jakieś takie zabiegi pielęgnacyjne (nie znam się dokładnie), a później zrobiłam sobie french. 55 zł.
Ja się pewnie wybiorę do slimline tam kosztuje 50zł, ale głównie ze względu na lokalizację. Pracuje w tym samym budynku w którym mieści się salon i chyba zdecyduję się na kompleksową obsługę. Już zapisałam się na oczyszczanie i makijaż próbny, zobaczymy jak będzie.
Stary 2007-06-13, 12:29   #11646
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn, która mają suknie Agnes 1558a, co z biżuterią?? Mi okropnie podobają się perełki i nawet znalazłam fajne, ale moja mama stwierdziła że skoro sukienka jest ozdobiona kamyczkami to perełki już nie pasują W sumie jak dla mnie kamyczki też mogłyby być ale nie znalazłam nic co by mi się podobało, może któraś z was widziała coś fajnego??
A może coś takiego perły+swarovski, podoba się wam??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg naszyjnik.jpeg (29,9 KB, 28 załadowań)
Stary 2007-06-13, 12:31   #11647
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
nice
Stary 2007-06-13, 12:36   #11648
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 12:43   #11649
kasienka2712
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem że to już było ale czy mogłybyście podać nr do skrzypków, których zamówiłyście.
Będę wdzięczna.

A no właśnie zauważyłam że jedna z nas została tymczasowo zablokowana - ciekawe za co??
Napisali mi ze za rozprowadzanie jakiejs muzyki

18 sierpnia 2007

kasienka2712 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 12:55   #11650
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Beatko Marcina czy ja również bym mogła Cię prosić o wysłanie tych zdjęć dekoracji?? bardzo dziękuje z góry agusiagr@wp.pl
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 13:17   #11651
lalunia105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
My się zastanawialiśmy nad ukraińską, jako, że mieszkam 30km od granicy i nie byłoby problemu z przywiezieniem, a różnica w cenie jest kolosalna 6-7zł za 0,5l. Ale w końcu moi rodzice uznali, że to "trochę nie wypada" Chodziło o to, że pewnie znalazła by się grupa osób, które by równo nas za to obgadały. Ale wydaje mi się, że jeżeli odkleiłoby się etykietki i bandereole i przykleiło takie ozdobne, weselne nawet nikt by nie poznał Ja jako gość nie obraziłabym się na jakiś zagraniczny trunek
przepraszam moze to głupie pytanie ale skad jesteś bo mój TŻ mieszka 15 km od granicy z Ukrainą.......
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 13:19   #11652
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

witam Was Kochane!W domu mam zepsuty komputer a w pracy jakos brak czasu.nie czytałam nawet zaleglosci...Wesele coraz blizej i codziennie mamy cos!w poniedzialek solarium,wybieranie wiązanki wieczorem wybieranie menu.dzis jedziemy do Świdnika wybrac torcik.pisałam Wam,ze mamy miec tort z Lublina z cukierni Delicja ale tam byłby płatny transport tortu.Zamawiamy w Świdniku(sprawdzone przez rodzinke).Tort 4 pietrowy 320zł transport gratis.
Freciu mam nadzieje,ze dostałas mojego smsa z numerem do skrzypaczki?Tata dołozył mi pieniążków i bedziemy mieli wiolonczele +skrzypce 300zł +30zł na dojazd.(5utworów).Zaraz biore sie do czytania Waszych postów
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 13:30   #11653
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki cieszę sie że u was wszystko jest w porządku.
Tak jak pisałam my mieliśmy problemy i okazało się ze cała rodzina tż powiedziała że im termin nie pasuje zrobiło nam się przykro dlatego przesuwamy termin na 20 października o ile uda nam sie znaleźć salę bo nasza jest zajęta. Wczoraj przełożyłam termin szycia sukni ślubnej strasznie mi się płakać chciało. Byłam u babci też jej o tym powiedzieć że ślub przełożony i dowiedziałam sie że ona już prezent kupiła zaczęłam ryczeć jak mała zagubiona dziewczynka nie wiem jak mam sobie dać rade z tym wszystkim. Od nowa szukanie sali mam nadzieję tylko że kamerzystę da sie przełożyć bez starty zaliczki.......
Lalunia bardzo mi przykro i rozumiem Cie doskonale bo nam coraz wiecej osób odmawiaMoja rodzinka jest chetna i będzie prawie w kąmplecie gorzej z rodzina mojego Grzeska i znajomymi.Miało być wesele na 150ososb a będzie może na 120.Na zaproszeniach było podane ,że do 09.06 prosimy o potwierdzenie i 3osoby zadzwoniły!musimu sami dzwonic i katowac ludzi.w sobote do godz,10 musimy podac ostateczna liczbe gosci.
Nie smutaj sie,najważniejsza jest Wasza miłość.Może tak musialo byc.Przeniesiecie sobie na inny termin i tez bedzie super!trzymaj sie!
Stary 2007-06-13, 13:32   #11654
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy !!!
23.06 jesteś starszą na weselu u siostry ciotecznej i początkowo planowałam czesać się u swojej fryzjerki, ale własnie sie dziś dowiedziałam, że zachorowała i leży w szpitalu - i tak gdzieś przez 2-3 tygodnie będzie I teraz nie wiem gdzie mogłabym się umówić na czesanie, nie znam za bardzo żadnych zakładów, więc pomóżcie
Najlepiej jakby to było gdzieś w okolicach czechów, śródmieście, kalinowszczyzna, żebym nie musiała za daleko jeździć (a jadę od strony Niemiec)

Liczę na Waszą pomoc
Jak czechów to może w realu tam na pasażu?moja znajoma tam pracuje.podobno fajnie czesza.
Stary 2007-06-13, 14:05   #11655
Tygrysiak
Rozeznanie

w realu faktycznie fajnie czesza ale ja mam swoj zupelnie inny typ na zaklad fryzjerski na czechowie. Miesci sie on niedaleko ronda Smorawinskiego - Kompozytorow Polskich, nie pamietam jak sie nazywa ta ulica, chyba Nowowiejskiego, ale jest to miedzy Orfeuszem a przychodnia, z tylu za bankiem. Malenki zaklad fryzjerski ale dziewczyna ktora tam pracuje zna sie na rzeczy, umie dobrac fryzure do typu urody i przede wszystkim jest szalenie dokladna w tym co robi. Bardzo ladnie obciela mi wlosy i sama zaproponowała mi to obciecie Ale najlepiej samemu wyprobowac

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 14:20   #11656
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Sonia - ja kupiłam komplet z kryształkami bo jednak najbardziej pasuje. Może tutaj coś ładnego znajdziesz: www.margot.lublin.pl Mi bardzo się podoba ten komplet szkoda że go nie było jak kupowałam swój http://www.margot.lublin.pl/index.ph...3&key=43&hit=1
http://www.margot.lublin.pl/index.ph...3&key=42&hit=1

A mój wygląda tak http://www.margot.lublin.pl/index.ph...&key=131&hit=1
http://www.margot.lublin.pl/index.ph...&key=130&hit=1

Edytowane przez Frecia_28
Czas edycji: 2007-06-13 o 14:28 Powód: dopisek
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 14:40   #11657
Sonia11
Wtajemniczenie

Dzięki serdeczne, ale tego duzo, na pewno coś wybiorę
Stary 2007-06-13, 14:50   #11658
Tygrysiak
Rozeznanie

Frecia, bardzo ładny, bardzo mi sie podoba to co wybrałas )

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 14:54   #11659
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
dziewczyny, piszecie o tym jak jechać do śłubu. my jechaliśmy samochodem mojego taty, ze świadkami. może i było ciasno ale wierzcie mi usmiałam się naprawdę zdrowo, tak było wesoło i nie wyobrażam sobie "wsadzenia" świadków do innego samochodu, bo sukienka się pogniecie. ludzie wazniejsi byłam tak szczęśliwa, że i dżinsy byłyby dobre gdybym miała jeszcze raz zobaczyć łzy w oczach mojego K. gdy mówił słowa przysięgi wiecie jaka jest moja refleksja?? oczywiście warto się przygotowywać, dbać o szczegóły i o to jak cała uroczystość ma wyglądać ale pamiętajcie - uśmiech, usmiech i jeszcze raz uśmiech - to cudowny dzień, a poza tym te szczegóły umykają , nie liczy sie nic gdy sie sobie przysięga i zakłada obrączki. cudownie było i cieszę się, że przeżyjemy jeszcze ślub koscielny szczęśliwa Mężatka
Dziękipodbudowałas mnie tym co napisałas
Stary 2007-06-13, 14:55   #11660
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Beatko Marcina dziękuję za zdjęcia
bardzo podoba mi się wersja z białymi mieczykami, super pomysł
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 15:46   #11661
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Witam dziewczyny!
Czytam tak o waszych problemach z rodzicami i teściami i chciałam powiedzieć że nie jesteście same.
U mnie jest tak,że nie lubimy się z moim teściem.Nie to że ja na początku miałam coś do niego,tylko on do mnie.Kiedyś mi powiedział,że nie odpowiadam mu na synową bo on uważa że jestem za brzydka dla jego syna itd.Więc od tamtej pory ja również za nim nie przepadam i wizyty moje u nich albo ich u nas powiedzmy że to taki mały horror dla mnie ale jakoś go znoszę ze wzgędu na mojego Miśka.
A co by nie było tak miło.To moja mama ma do mnie pretensje że jestem nie miła dla teścia.Paranoja
Ale wogołe to moja mama ostatnio się czepia że ja nic w domu nie robie i wogóle tysiąc innych narzekań.A ciekawe kiedy mam co robić jak albo się uczę na egzaminy albo jeździmy coś załatwiać na ślub bo w końcu zostało tylko 3 tyg do 7.07.No ale może po ślubie się uspokoi.Oby...
Stary 2007-06-13, 16:14   #11662
alusia*
Wtajemniczenie

Moi przyszli teściowe tez woleliby inna synową.Nie raz mówili mojemu Grzeskowi żeby sie jeszcze zastanowił.Jak sie spotkamy to sie uśmiechaja ,cos tam zagadaja ale to tylko pozory.Nie wiem co lepsze mówić sobie nieprzyjemne rzeczy czy udawac ,że sie lubimy.Moja przyszła tesciowa nie interseuje sie wogole weselem.wczoraj dzwoniłam na komorke mojego TŻ i ona odebrala.nawet sie nie spytala jak przygotowania czy coś.Teść 2dni temu wpadł do nas na chwile ,mój tata mówi:pokaz jakie menu wybraliscie a teść:nie pokazuj po co, wybraliscie to bedzie dobrze.Widze,że nie tylko ja mam podobne "problemy"...Naszczęś cie mamy swoich facetów i wychodzimy za nich a nie za ich rodziców.
Stary 2007-06-13, 16:17   #11663
Anex
Rozeznanie

agusiagr najważniejsze, że dla swojego "Miśka" jesteś najpiękniejsza teściowi nie trzeba się podobać
Mój Tż mówił mi o pewnym chłopaku, koledze jego brata, który żeni się z dziewczyną która mu się nie podoba tylko dlatego, że bogata oraz przyszły teść zapewnił mu pracę. Normalnie jestem zszokowana, o ile to prawda, że takie kreatury mają rację bytu Nieźle się kryje padalec, że jeszcze dziewczyna nie zauważyła, że udaje miłość
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 16:24   #11664
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jedziemy do TŻ jutro rozmowa u jego mamy mam nadzieję że nie będzie już robić problemów w końcu chciała by to przenieść, ale znając moje szczęście to znowu będą problemy. Tak się zastanawiam czy wszyscy nei mogi by do tego podejść jak moja mama...... och kochana kobietka cieszę się że przynajmniej ona mnie rozumie. A moja babcia wczoraj powiedziała że jak już się zaczyna sypać to będzie sie sypało i pewnie ślubu nie będzie.........
A moja teściowa strasznie przesadza, ciągle sprasza nowych gości, a już jest o 11 osób za dużo
Moja mama dała nam wolną rękę i tylko pyta jak idą przygotowania i wszystko chwali, bardzo jej jestem wdzięczna za to, że nas wspiera. Mój TŻ już nie ma siły na to, co wyprawiają jego rodzice Zaproszenia nas kosztowały mnóstwo kasy, a im się nie podobają i mają pretensje, że za drogie a to my płaciliśmy. Przykro mi trochę. A do przełożenia naszego ślubu właśnie najbardziej przyczyniła się teściowa, mam o to żal i niezbyt lubię rodzinę mojego TŻa niestety.

Jolinku, nie wsyp mnie
Stary 2007-06-13, 16:30   #11665
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Dzięki dziewczynyAle szczerze mówiąc mojego "kochanego" teścia mam daleko gdzieś.On niech sobie uważa co mu się podoba.A mój Misiek lubi moje okrągłe kształty (tzn mam troszkę ciałka ale nie za dużo ogólnie jestem okrągła to tu i tam ). Mówi że jest się chociaż do czego przytulić. A wogóle mój teść jest fanem DODY (nic jej nie ujmując ani nie obrażając jej fanów) także ja nie jestem w jego typie bo nie chodzę z pupą i cyckami na wierzchu (w przeciwieństwie do niej mam swoje nautralne ładne).
Stary 2007-06-13, 16:33   #11666
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Tola a gdzie sie czeszesz i malujesz?
Ja w sobote ide na wesele i z tej okazji zrobie sobie fryz i make-up w salonie, w którym mam zamiar pindrzyć sie przed ślubem. Stwierdziłam, ze jednak zapisze sie do salonu u siebie na osiedlu, jest fryzjer, kosmetyczka, solarium. Dziewczyny mnie znają i moje kłaczki też. Czesałam sie u nich w tamtym roku na wesele i było ok wiec i teraz nie bede kombinować tylko tam pojde (zwłaszcza, ze mam 1min drogi). Zdjątka wkleje po niedzieli.
nicky mówisz o tym fryzjerze na Łabędziej?? Ja tam zawsze chodzę.
Stary 2007-06-13, 16:42   #11667
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

A my dziś byliśmy na 1 wizycie w poradni, udało nam się załatwić, trwała 2 godzinki i minęła bardzo szybko, bo było ciekawie. Żadnych bzdur, same życiowe sprawy, fajna kobitka Tylko za te książeczki musieliśmy zapłacić 20 zł

Następną wizytę mamy pojutrze W ciągu tygodnia będziemy mieli poradnię z głowy A ja jutro znowu mam egzamin.
Stary 2007-06-13, 16:45   #11668
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynyAle szczerze mówiąc mojego "kochanego" teścia mam daleko gdzieś.On niech sobie uważa co mu się podoba.A mój Misiek lubi moje okrągłe kształty (tzn mam troszkę ciałka ale nie za dużo ogólnie jestem okrągła to tu i tam ). Mówi że jest się chociaż do czego przytulić. A wogóle mój teść jest fanem DODY (nic jej nie ujmując ani nie obrażając jej fanów) także ja nie jestem w jego typie bo nie chodzę z pupą i cyckami na wierzchu (w przeciwieństwie do niej mam swoje nautralne ładne).
Nie wiem dlaczego ale zaczęłam sobie podśpiewywać graną często w radiu:

http://kaska263.wrzuta.pl/audio/jxud..._-_mamy_siebie

Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 17:27   #11669
Asia221
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Hej! jeśli chodzi o kosmetyczkę to bardzo polecam Gosię z salonu na Nałkowskich. Jest rewelacyjna, bardzo sympatyczna i kompetentna a paznokcie robi najlepsze w Lublinie Jest tylko mały problem- trzeba dużo wcześniej zapisywać się na wizytę, bo klientek u niej dziki tłum

dziekuje ci Selka
Asia221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 17:30   #11670
Asia221
Rozeznanie

a wiecie moze gdzie w Lublinie robia dopinki z wlosow do fryzurki slubnej itd????
Asia221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości