|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II
Witam wiosennie
ciepełko i od razu człowiek budzi sie do życia Wygrzebałam z szafy spodnie i coraz lepiej wyglądają na mnie ![]() tak tak, koniec z narzekaniem! Mi kazdy rodzaj depilacji strasznie podraznia skórę. Depilator powoduje mega czerwone krostki, a te wszystkie kremy to tak mi śmierdzą chemią, że mnie odrzuca od nich.
|
|
|
|
#4052 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wolę kiecki luźniejsze z butami mam tak samo, 36 jest często za duże i ciężko znaleźć cokolwiek kiedyś sandały to kupiłam w ccc na dziecięcym ![]() Cytat:
Edytowane przez xxxLOLKAxxx Czas edycji: 2014-03-09 o 13:02 |
|||
|
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi zostały dwie, muszę kupić jak dostanę stypendium ![]() Cytat:
Ja mam to samo I czasem tez ciężko coś znaleźć. A jak reklamują buty dziecięce i widzę rozmiar 36 to mnie krew zalewa
|
|
|
#4054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do butów kiedyś znalazłam 35 i były za duże Wszystko zależy od producenta, bo tak na prawde wiekszosc butów jest sprowadzane z Chin A jeśli chodzi o polskie obuwie większego problemu z wyborem numeru nie mam Jakie plany na dzisiejszy dzień?
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na księcia na białym koniu z ogromnym bukietem czerwonych róż w ręce
![]() Tłumacząc: mój facet ma przyjechać, mam nadzieję, że mi coś kupił na dzień kobiet
|
|
#4056 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej bym powiedziała, że na pewno NIE KUPIŁ
Za dobrze go znam Na Walentynki nic nie dostałam, w zeszłym roku jeszcze wymusiłam to dał mi pluszowe serducho, ale w tym ZERO
|
|
#4058 |
|
Zadomowienie
|
Ach, ci faceci...
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Jestem w połowie wyzwania przysiadowego, czuję, że na pośladki nic nie działają tylko na uda... Dobre i to
|
|
|
|
#4059 |
|
Konto usunięte
|
NightwishLove, z różami czy bez, ale jednak facet
Ja po rozczarowaniu tak się pałętam sama już z dwa miesiące i zadowalam się kwiatkami od taty na dzień kobiet ![]() fitnesowapani działają działają, po miesiącu pośladki muszą być choćby minimalnie uniesione, innej opcji nie ma Rób jeszcze wykroki, przy nich dopiero czuć jak pupka pracuje ![]() Co dzisiaj ćwiczycie albo macie zamiar ćwiczyć? Bo ja jestem totalnie bez pomysłów, nie wiem czym dzisiaj się zmęczyć :P |
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() Cytat:
Najwyżej mu dzisiaj wyrzucę jaki jest zły i niedobry, bo o mnie nie pamięta ![]() Ja już się zmęczyłam - myśleniem o tym jaka jutro będę wieczorem zmęczona
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam biustonosz sportowy w Cubusie Dokładnie taki, tylko żółty https://cubus.com/en/7124957_F241
Niepoprawna optymistka ![]() Ćwiczę z XHIT, Mel B i Jillian Edytowane przez Celestia Czas edycji: 2014-03-09 o 12:11 |
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, miałam sobie lód do depilacji zrobić
|
|
#4063 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uzywalam tej odzywki i pomogla mi wygrac z nalogiem obgryzania, ale gdy jej nie uzywalam, to odrastajaca plytka byla o wiele zdrowsza niz ta na ktorej byla odzywka. Roznica byla taka, ze tam gdzie byla odzywka to pazurki wygladaly jakbym zdjela zel lub akryl. ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Ja uzywalam odzywki z JOKO i jest super!! Zas z Hally Hansen (nie wiem czy dobrze napislam ) co tylko ja zmylam paznokiec trach i zlamany.---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Ja dzis mierzylam mase spodni i rozmiar rozmiarowy nie rowny. Dzinsy rozmiar 26 ciezko mi przez uda przechodzi i niski stan, ze jak sie schyle tylek mi widac bedzie Wzielam leginsy takie co maja gumke w pasie taka mega scisla i na niej cekiny... Ja pitole rozmiar 36, a ja ledwo przez nogi i tylek je wciskam - jakas porazka, a juz bez tego pasa 36 za duze I wez sie ubierz ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Jak ja nie lubie jak slonie w kazdej postaci na sile wciskaja sie w mniejsze ubrania i buty i rozciagaja w ten sposob ![]() Niestety dla mnie 35 sa za male, a polowek nie ma zazwyczaj ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() Ja musze dzis wieczorem zrobic zalegly brzuszek i chyba SKALPEL I. Jak nie zrobie do 22 - dziewczyny sila mnie zmuscie :blagam: ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Witam w klubie! ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- I z nowosci. Ubralam dzis leginsy i taka dopasowana bluzke biala i szok. Dziewczyny jaki mam spory okragly brzuszek jakbym sie najadla, abo juz w 3 miesiacu byla. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4064 |
|
Raczkowanie
|
Hej Piękne !
Ale ładna pogoda u mnie rano zrobiłam rozciąganie do szpagatu, a zaraz idę ćwiczyć parkowanie a później idę na kawę do brata bo ma urodziny, także bez grzeszków się dzisiaj nie obejdzie
|
#4065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez muszę sobie kupić jakieś jegginsy czy coś takiego, bo te dwie pary co mam to obydwie czarne, eleganckie bardziej i jak chcę się bardziej na sportowo ubrać to nie mam co na
mam jedne jeansy, ale z bazarów i mi farbują jak je założę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czekam na coś takiego dosłownie tylko kiedy to nadejdzie! ![]() Na poczet dzisiejszej aktywności - ponad godzinny spacerek po lesie z koleżanką, i jak ciepło jak miło tak sobie pochodzić!! Reszta po obiedzie. A obiad mam dziś boski! Ja zrobiłam krokieciki , mama barszczyk I przyznam się że mam też ciasto
|
|
#4067 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim niektorym znajomym już szczęka opadła. W sylwestra widzialam się z kolezanką, której nie widzialam od liceum i było "Cześc Kinga, ale schudłaś!" Megaa mnie to tym bardziej zmotywowało, mimo, ze ćwiczę głównie dla siebie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
********Cytat:
![]() Taka piękna pogoda, że wskoczyłam dzisiaj w spodniczkę i czulam się z niej genialnie ![]() Och.. Szpagat. Zawsze chciałam umieć... ale jakoś nigdy akurat do tego nie chciało mi się aż tak rozciągać. Jak Ci idzie? Dużo Ci jeszcze brakuje?
|
|
|
#4068 |
|
Konto usunięte
|
Ćwiczycie w domu w butach czy boso? Bo ja ćwiczę boso, ale ostatnio coraz częściej po ćwiczeniach bolą mnie kolana i stwierdziłam, że jednak w jakieś buty trzeba się zaopatrzyć :/ I znalazłam w szafie Rebooki mojej mamy które mają 15 lat ale ciągle dobre
Kiedyś to były super modne adidaski, a teraz wizualnie mocno średnie butki :P Haha, mam retro buty do ćwiczeń, wprowadzam nową modę |
|
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
Gdy robi się ciepło od razu mam chęć do wszystkiego
Założyłam sukienkę od Tż , niech się cieszy liczę na długi spacer, a wieczorem poćwiczę jakieś porządne cardio Może z Mel dawno nie cwiczyłam z nią cardio, ale pamietam straszny ból kolana po tym treningu Co do przysiadów, to zaczęłam je robić ale tak powoli, uwazam na kolana... Może będzie jakiś efekt
|
|
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
Celestia Fajny ten biustonosz
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
60 zł
KOCHANE MOJE, CZY KTOŚ WIE GDZIE ZNAJDĘ SPORTOWE SPODENKI/SZORTY DO ĆWICZEŃ W MIARĘ TANIE?
|
|
#4072 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego się jeszcze zastanawiam nad nią Koleżankę muszę dokładniej przepytać ![]() Cytat:
![]() Nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
Rozeznanie
|
Krokiety i barszcz mamusi
![]() Cytat:
, zdjęcie mam w Profilu w albumie ![]() Koniecznie w bucikach, bez czuję się dziwnie, a kupiłam takie jakieś na 59zł w Decathlonie ![]() Poszłabym na spacer, ale TŻ daleko jest
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
hej, od dłuższego czasu podczytuję wątek, jakiś czas temu dołączyłam ale nie wytrwałam zbyt długo w ćwiczeniach.
Dałam sobie kolejną szansę w połowie stycznia. Zaczęłam ćwiczyć 4-6 razy w tygodniu. Pierwszy miesiąc to niby widoczne efekty ale jak spojrzałam na wagę- zero różnicy. Nie mam wiele do zrzucenia, kilka kg, jakby się uprzeć to nic, ale wiadomo jak każda kobieta dążę do ideału (co/kto jest ideałem ????)Po miesiącu ćwiczeń coś ruszyło w końcu, z uda -1cm z talii -1cm, to są rejony na które najbardziej zwracamy uwagę. Niby mało jak na miesiąc. Czuję, że z ramion, z łydek zrzuciłam więcej, ale ich nie zmierzyłam wcześniej. Zaczęłam uważać na to co jem, ale bez przesady. Dla mnie jedzenie jest ważną częścią życia. Nie wyobrażam sobie nie wyjść na miasto/ z chłopakiem coś zjeść, bo jestem "na diecie". Myślę, że najważniejsze w zrzucaniu kg jest podejście- nie ćwiczę dlatego, że chcę schudnąć (to przy okazji), ćwiczę dla zdrowia, przy okazji jem zdrowo- przez większość czasu, nie katuję się- mam na coś ochotę to zjem, kg w końcu zejdą, wolę żeby to trwało dłużej ale będzie bardziej skuteczne. Ostatnie 5 lat byłam co chwila na diecie, człowiek się naczyta i rezygnuje ze wszystkiego, ZERO słodyczy, zero węgli, na myśl o wieśniaku robiło mi się niedobrze. Teraz już wiem, że to nie ma sensu. Mam ochotę na bułkę/ frytki/ boczuś to je zjem. Słucham swojego organizmu i jem na co mam ochotę, w granicach rozsądku oczywiście Zdaję sobie sprawę, że to co jem bardzo wpływa na moje samopoczucie i zdrowie. Myślę, że nadal w naszym społeczeństwie jest mała świadomość tego jak bardzo jedzenie i aktywność fizyczna wpływa na nasze zdrowie w przyszłości.Trochę się rozpisałam, nie chcę żeby to zabrzmiało jak jakiś wywód bo widzę, że jest wiele dziewczyn w tym wątku, które nie maja może obsesji na punkcie odchudzania, ale widać, że dążą do jakiego "ideału". Oglądałam Wasze zdjęcia i jestem w szoku, jak dziewczyny tak szczupłe i zgrabne mogą tak o sobie pisać- chyba, że to w formie żartu/ skromności. Przykładem dla mnie jest DoDoo. Te zdjęcia w sukienkach- widzę mega zgrabną dziewczynę- nogi idealne, bioderka super (stworzone do takich sukienek, szczególnie ta czerwona ) kobieca figura... ale zawsze coś się znajdzie w głowie KAŻDEJ Z NAS, co nas ograniczy, zdołuje itp.Piszę o tym akurat w tym wątku bo bardzo lubię ćwiczyć z Mel B (żeby nie było off topu )teraz ćwiczę co drugi dzień (wcześniej było codziennie i mi to nie służyło- opuchnięcie, zmęczenie), tak jest dla mnie optymalnie, efekty i tak widzę. Zawszę ćwiczę poślady, rzadziej brzuch+ cardio z fitness blender. Musiałam się wygadać co myślę na ten temat, bo widzę dziewczyny z tego wątku szczupłe, zgrabne, które cały czas narzekają na swoją figurę. Też taka jestem ale chciałabym to zmienić. Widać, że są tu osoby, które dbają o siebie, widać to po zdjęciach, osoby, które ćwiczą i efekty tego widać, naprawdę. Nie można mieć do siebie pretensji, że się zjadło makaron, pączka itp. Jak się ćwiczy regularnie i dobrze je na co dzień to nie ma problemu ![]() Dobra, kończę już, bo przynudzam Chciałam tylko na pisać, że jestem z Was dumna, bo jesteście systematyczne i dbacie o siebie i to jest najważniejsze. Efekty w końcu przyjdą, a wiadomo pewnych rzeczy nie da się zmienić, proporcji ciała/ budowy. Nie porównujmy się do innych, bo mają mniej cm, ale może są wyższe itp...Najważniejsze to zaakceptować to czego nie da się zmienić i pracować nad resztą, żeby było co pokazać latem
|
|
|
|
#4078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4079 |
|
Rozeznanie
|
pozwalamy, wstawiaj szybciutko
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czekamy na zdjecia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

ciepełko i od razu człowiek budzi sie do życia

z butami mam tak samo, 36 jest często za duże i ciężko znaleźć cokolwiek
kiedyś sandały to kupiłam w ccc na dziecięcym

) kobieca figura... ale zawsze coś się znajdzie w głowie KAŻDEJ Z NAS, co nas ograniczy, zdołuje itp.