W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-09, 11:26   #4051
fitnesowapani
Zadomowienie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II

Witam wiosennie ciepełko i od razu człowiek budzi sie do życia
Wygrzebałam z szafy spodnie i coraz lepiej wyglądają na mnie
tak tak, koniec z narzekaniem!

Mi kazdy rodzaj depilacji strasznie podraznia skórę. Depilator powoduje mega czerwone krostki, a te wszystkie kremy to tak mi śmierdzą chemią, że mnie odrzuca od nich.
fitnesowapani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 11:27   #4052
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość
Ja mam 2 pary spodni Przyznaję się bez bicia Ale to są takie hmmm luźniejsze, znaczy swego czasu (2 miesiące temu) były obcisłe w sam raz, teraz na mnie wiszą, nawet koleżanka mi to powiedziała
Ja mam więcej, ale chodzę tylko w dwóch parach praktycznie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Musze Cie zmartwic, ale grubsze i masywniejsze nogi lepiej w krotszych spodnicach i sukienkach wygladaja niz spodenkach

Spodni to ja mam bardzo duzo ilosc, a chodze w kilku parach + leginsy, ktore kocham A odnosnie butow to ja musze miec niemierzone 36, a najlepiej 35.5 tylko z polowkami ciezko w szpilkach
Może i tak, ale ja się niekomfortowo czuję w takich obcisłych wolę kiecki luźniejsze z butami mam tak samo, 36 jest często za duże i ciężko znaleźć cokolwiek kiedyś sandały to kupiłam w ccc na dziecięcym

Cytat:
Ja na pazurki chciałam odżywkę Eveline 8w1 ale popatrzyłam na necie i nie jestem do niej przekonana... Mam w domu Delia Coral Prosilk S.O.S. dla łamliwych paznokci i widzę, że pazurki rosną i są twardsze, ale się łamią. Będę szukać dalej
Ja jej używam i mi pomaga, tylko, że czytałam na kwc żeby jej za długo nie stosować, bo paznokcie zaczynają od niej schodzić

Edytowane przez xxxLOLKAxxx
Czas edycji: 2014-03-09 o 13:02
xxxLOLKAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 11:30   #4053
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fitnesowapani Pokaż wiadomość
Mi kazdy rodzaj depilacji strasznie podraznia skórę. Depilator powoduje mega czerwone krostki, a te wszystkie kremy to tak mi śmierdzą chemią, że mnie odrzuca od nich.
Ja po depilatorze też mam czerwone krostki ale na drugi dzień znikają. Podobno to normalne

Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość
Ja mam więcej, ale chodzę tylko w dwóch parach praktycznie
Mi zostały dwie, muszę kupić jak dostanę stypendium

Cytat:
z butami mam tak samo, 36 jest często za duże i ciężko znaleźć cokolwiek kiedyś sandały to kupiłam w ccc na dziecięcym
Haha Ja mam to samo rozmiar 36/37 zależnie od buta I czasem tez ciężko coś znaleźć. A jak reklamują buty dziecięce i widzę rozmiar 36 to mnie krew zalewa

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 11:36   #4054
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:
Ja po depilatorze też mam czerwone krostki ale na drugi dzień znikają. Podobno to normalne
Mi nie znikają na drugi dzień, a bez wizyty u lekarki się nie obyło

Co do butów kiedyś znalazłam 35 i były za duże Wszystko zależy od producenta, bo tak na prawde wiekszosc butów jest sprowadzane z Chin A jeśli chodzi o polskie obuwie większego problemu z wyborem numeru nie mam

Jakie plany na dzisiejszy dzień?
Stary 2014-03-09, 11:43   #4055
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam na księcia na białym koniu z ogromnym bukietem czerwonych róż w ręce

Tłumacząc: mój facet ma przyjechać, mam nadzieję, że mi coś kupił na dzień kobiet

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 11:49   #4056
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:

Tłumacząc: mój facet ma przyjechać, mam nadzieję, że mi coś kupił na dzień kobiet
ja miałam gotować obiad, ale mi się nie chce także zjemy na mieście... Na pewno kupił, a jak nie to mu
Stary 2014-03-09, 11:52   #4057
NightwishLove
Zakorzenienie

Raczej bym powiedziała, że na pewno NIE KUPIŁ Za dobrze go znam Na Walentynki nic nie dostałam, w zeszłym roku jeszcze wymusiłam to dał mi pluszowe serducho, ale w tym ZERO Także cudów się nie spodziewam

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 11:57   #4058
fitnesowapani
Zadomowienie

Ach, ci faceci...

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Jestem w połowie wyzwania przysiadowego, czuję, że na pośladki nic nie działają tylko na uda... Dobre i to
Stary 2014-03-09, 12:02   #4059
201705121341
Konto usunięte

NightwishLove, z różami czy bez, ale jednak facet Ja po rozczarowaniu tak się pałętam sama już z dwa miesiące i zadowalam się kwiatkami od taty na dzień kobiet

fitnesowapani działają działają, po miesiącu pośladki muszą być choćby minimalnie uniesione, innej opcji nie ma Rób jeszcze wykroki, przy nich dopiero czuć jak pupka pracuje

Co dzisiaj ćwiczycie albo macie zamiar ćwiczyć? Bo ja jestem totalnie bez pomysłów, nie wiem czym dzisiaj się zmęczyć :P
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 12:06   #4060
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, ci faceci...
Nooo

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
NightwishLove, z różami czy bez, ale jednak facet Ja po rozczarowaniu tak się pałętam sama już z dwa miesiące i zadowalam się kwiatkami od taty na dzień kobiet

Co dzisiaj ćwiczycie albo macie zamiar ćwiczyć? Bo ja jestem totalnie bez pomysłów, nie wiem czym dzisiaj się zmęczyć :P
No facet, facet. Przecież go nie zostawię tylko dlatego, że mi kwiatków nie kupił Najwyżej mu dzisiaj wyrzucę jaki jest zły i niedobry, bo o mnie nie pamięta

Ja już się zmęczyłam - myśleniem o tym jaka jutro będę wieczorem zmęczona

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 12:10   #4061
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem a ja szukam jakiegoś nowego depilatora, bo ten mój obecny to już staruszek

Kupiłam biustonosz sportowy w Cubusie nie mogę się doczekac aż wyjmę z prania i zacznę w nim ćwiczyć.

Dokładnie taki, tylko żółty https://cubus.com/en/7124957_F241

Edytowane przez Celestia
Czas edycji: 2014-03-09 o 12:11
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 12:14   #4062
NightwishLove
Zakorzenienie

O właśnie, miałam sobie lód do depilacji zrobić

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 12:41   #4063
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że wszystko zależy od faceta. jedni wolą szczupłe laski o dużym silikonowym biuście. Inni wola naturalne

Co do ćwiczeń i @ - nie wiem. Zawsze miałam bolesne @ i wątpię, żeby ćwiczenia to zmieniły. Ale mówiłam o syndromie PSM - albo mi się okres spóźni albo po prostu nie mam objawów w tym miesiącu

Ja na pazurki chciałam odżywkę Eveline 8w1 ale popatrzyłam na necie i nie jestem do niej przekonana... Mam w domu Delia Coral Prosilk S.O.S. dla łamliwych paznokci i widzę, że pazurki rosną i są twardsze, ale się łamią. Będę szukać dalej
Ja PSM mam po miesiaczce, przed jestem do rany przyloz

Uzywalam tej odzywki i pomogla mi wygrac z nalogiem obgryzania, ale gdy jej nie uzywalam, to odrastajaca plytka byla o wiele zdrowsza niz ta na ktorej byla odzywka. Roznica byla taka, ze tam gdzie byla odzywka to pazurki wygladaly jakbym zdjela zel lub akryl.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Marcusia Pokaż wiadomość
Celestia nie wiem co jeszcze mogę zmienić w moim żarciu, chipsów, nap. gazowanych ani nic z tych rzeczy nie jem, jeśli już to raz na x czasu... ale to raczej święto.. Cały czas jem warzywa i owoce, jedzonko sama robie albo odgrzewam mamusiowe słoiki jak czasu nie ma... jak się uczę to przekąszam migdały... ale jeszcze coś muszę wymyślić... Tylko co?
Moimi jedynymi grzechami są: kaszki, woda z syropem wiśniowym/malinowym od czasu do czasu i jak wstaje nieprzytomna i nie mam czasu na śniadanie to w tramwaju zjadam ciasteczka śniadaniowe Belvity. Więc póki co sądze że moja dieta jest ok..
I do końca września mam odwyk od alkoholu (leki)

A propos Eveline 8w1... wszystko fajnie, tylko jak przestaniesz stosować to płytka będzie sucha i zniszczona. Polecam tran, gorąco
Moze idz do dietetyka.

Ja uzywalam odzywki z JOKO i jest super!! Zas z Hally Hansen (nie wiem czy dobrze napislam ) co tylko ja zmylam paznokiec trach i zlamany.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
WIOSNA

Ja dzis mierzylam mase spodni i rozmiar rozmiarowy nie rowny. Dzinsy rozmiar 26 ciezko mi przez uda przechodzi i niski stan, ze jak sie schyle tylek mi widac bedzie XS zas troszke za luzna w talii, ale to taki material rozciagliwy, wiec nie pokusilam sie o nie. S za luzne w nogach i kolanach Wzielam leginsy takie co maja gumke w pasie taka mega scisla i na niej cekiny... Ja pitole rozmiar 36, a ja ledwo przez nogi i tylek je wciskam - jakas porazka, a juz bez tego pasa 36 za duze I wez sie ubierz

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Co do butów kiedyś znalazłam 35 i były za duże Wszystko zależy od producenta, bo tak na prawde wiekszosc butów jest sprowadzane z Chin A jeśli chodzi o polskie obuwie większego problemu z wyborem numeru nie mam

Czasem polskie 36 jest zawyzone. 36 chinskie dla mnie sa zle wyprofilowane A jesli chodzi o 36 normalne musza byc nie mierzone, bo pozniej w piecie mi chlapia...

Jak ja nie lubie jak slonie w kazdej postaci na sile wciskaja sie w mniejsze ubrania i buty i rozciagaja w ten sposob

Niestety dla mnie 35 sa za male, a polowek nie ma zazwyczaj

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
fitnesowapani działają działają, po miesiącu pośladki muszą być choćby minimalnie uniesione, innej opcji nie ma Rób jeszcze wykroki, przy nich dopiero czuć jak pupka pracuje

Mnie posladki palily jak pierwszy raz zrobilam Skalpel I i Mel B posladki oraz Tamilee Webbs, a pozniej juz nie, efekty sa tylko nie musisz tego oddczuwac, jak chcesz to doloz sobie hantle kilogramowe i jedziesz z koksem

Ja musze dzis wieczorem zrobic zalegly brzuszek i chyba SKALPEL I. Jak nie zrobie do 22 - dziewczyny sila mnie zmuscie :blagam:

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Też kiedyś tak uważałam (łagodniejsza @ jak się ćwiczy), ale jeszcze muszę to sprawdzić, bo przedostatnio jak mnie złapało to płakałam i wymiotowałam z bólu

Ja jeszcze mam jeden trening do nadrobienia z zeszłego tygodnia
Ja co @ wymiotuje

Witam w klubie!

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

I z nowosci. Ubralam dzis leginsy i taka dopasowana bluzke biala i szok. Dziewczyny jaki mam spory okragly brzuszek jakbym sie najadla, abo juz w 3 miesiacu byla.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość

Kupiłam biustonosz sportowy w Cubusie nie mogę się doczekac aż wyjmę z prania i zacznę w nim ćwiczyć.

Lubie bluzki z cubusa
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 12:48   #4064
fasolka1295
Raczkowanie

Hej Piękne !
Ale ładna pogoda u mnie rano zrobiłam rozciąganie do szpagatu, a zaraz idę ćwiczyć parkowanie a później idę na kawę do brata bo ma urodziny, także bez grzeszków się dzisiaj nie obejdzie
nad kolanem : 40-38-36
łydka : 40-38-36,5-34

fasolka1295 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 13:08   #4065
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Mi zostały dwie, muszę kupić jak dostanę stypendium
Ja tez muszę sobie kupić jakieś jegginsy czy coś takiego, bo te dwie pary co mam to obydwie czarne, eleganckie bardziej i jak chcę się bardziej na sportowo ubrać to nie mam co na założyć mam jedne jeansy, ale z bazarów i mi farbują jak je założę

Cytat:

Bardzo fajny, ja tez musze się kiedyś wybrać i kupić jakiś
xxxLOLKAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 13:43   #4066
amalltea
Raczkowanie

Cytat:

Ja czekam na coś takiego dosłownie tylko kiedy to nadejdzie!

Na poczet dzisiejszej aktywności - ponad godzinny spacerek po lesie z koleżanką, i jak ciepło jak miło tak sobie pochodzić!!
Reszta po obiedzie.
A obiad mam dziś boski!
Ja zrobiłam krokieciki , mama barszczyk A potem wołowina po burgundzku I przyznam się że mam też ciasto

" Yes I Can , I Feel The Burn Rebecca"

Don't Wish For It Work For It"

Czytam, oglądam, ćwiczę,szukam, jestem.
amalltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 14:08   #4067
kingaa2407
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe czyli mam się Ciebie słuchać? Wyciągaj mnie jak najszybciej, nie lubię zimna. Zrozumiałam swoj bład, niepotrzebnego marudzenia i narzekania jaka ja to jestem niefajna
Ceciii no otwieraj już ta zamrazarę
Zabieram się za ćwiczenia

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Wiecie, co najważniejsze to, że walczymy ze swoimi zbednymi centymetrami, a nie siedzimy na tyłku i nic nie robimy. Prędzej czy później osiągniemy cel i bedziemy wygladac najlepiej pod sloncem, az kazdemu bedzie szczeka opadac.
Damy rade? Tak damy!!!!!!
No prosze, jakie pozytywne nastawienie, jaż miło czytać. Oby tak dalej, a jak nie toooooo

Moim niektorym znajomym już szczęka opadła. W sylwestra widzialam się z kolezanką, której nie widzialam od liceum i było "Cześc Kinga, ale schudłaś!" Megaa mnie to tym bardziej zmotywowało, mimo, ze ćwiczę głównie dla siebie.

Cytat:
Ja czekam do jutra. Jak nic nie dostanę to mu wygarnę

Mój ma jakieś 10 minut samochodem

A teraz niespodzianka. Macie baleronik i śmiejcie się
Ja ci kuuuuurczę zaraz dam 'baleronik' to zobaczysz! Pięknie wyglądasz i nie ma narzekania!

Cytat:
Przeraża mnie ilość osób przeglądających wątek, ale patrzcie, to jestem ja
oj, ja nie zdażyłam się załapać na zdjęcia, usunełaś je wczesniej

Cytat:
Napisane przez papryczzka Pokaż wiadomość
Kochana FITNESKO, przyznam szczerze, ze mam straszny kompleks moich nóg, ud w szczególności. tak jak teraz np... mam wrażenie że wszystko mi się odkłada w udach. nigdzie indziej
Kompleks dotyczący ud, skąd ja to znam. Z brzucha juz jestem zadowolona w miare (jeszcze tylko trochę rzeźby i będzie idelanie), ale nogi.... Ciągle z tym walczę. Teraz przerzucilam się na Chodakowską (O DZIWO) i wydaje mi się, ze więcej mi to daje.

Cytat:
Kopnijcie mnie w _upe... Ledwo wstałam a już nic mi sie nie chce Nawet ćwiczyć
KOPIĘ W TYŁECZEK! ********

Cytat:
Dobrego humoru cd? Witam wiosennie również
Taka piękna pogoda, że wskoczyłam dzisiaj w spodniczkę i czulam się z niej genialnie

Cytat:
Napisane przez fasolka1295 Pokaż wiadomość
Hej Piękne !
Ale ładna pogoda u mnie rano zrobiłam rozciąganie do szpagatu, a zaraz idę ćwiczyć parkowanie a później idę na kawę do brata bo ma urodziny, także bez grzeszków się dzisiaj nie obejdzie
Och.. Szpagat. Zawsze chciałam umieć... ale jakoś nigdy akurat do tego nie chciało mi się aż tak rozciągać. Jak Ci idzie? Dużo Ci jeszcze brakuje?

Zrzucamy kilogramy...
Dążymy do 60 kg.
kingaa2407 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 14:16   #4068
201705121341
Konto usunięte

Ćwiczycie w domu w butach czy boso? Bo ja ćwiczę boso, ale ostatnio coraz częściej po ćwiczeniach bolą mnie kolana i stwierdziłam, że jednak w jakieś buty trzeba się zaopatrzyć :/ I znalazłam w szafie Rebooki mojej mamy które mają 15 lat ale ciągle dobre Na ćwiczenia w domu wydają się bardzo w porządku, w ogóle śmieszne to jest jak moda się zmienia Kiedyś to były super modne adidaski, a teraz wizualnie mocno średnie butki :P Haha, mam retro buty do ćwiczeń, wprowadzam nową modę
Stary 2014-03-09, 14:20   #4069
fitnesowapani
Zadomowienie

Gdy robi się ciepło od razu mam chęć do wszystkiego zupełnie inny humor Założyłam sukienkę od Tż , niech się cieszy
liczę na długi spacer, a wieczorem poćwiczę jakieś porządne cardio
Może z Mel dawno nie cwiczyłam z nią cardio, ale pamietam straszny ból kolana po tym treningu

Co do przysiadów, to zaczęłam je robić ale tak powoli, uwazam na kolana...
Może będzie jakiś efekt
Stary 2014-03-09, 14:21   #4070
ursaliana
Rozeznanie

Celestia Fajny ten biustonosz ile za niego dałaś?
ursaliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 15:21   #4071
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursaliana Pokaż wiadomość
Celestia Fajny ten biustonosz ile za niego dałaś?
60 zł Identyczne są w H&M za 40zł, ale nie było na mnie rozmiaru.

KOCHANE MOJE, CZY KTOŚ WIE GDZIE ZNAJDĘ SPORTOWE SPODENKI/SZORTY DO ĆWICZEŃ W MIARĘ TANIE?
Stary 2014-03-09, 15:36   #4072
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
60 zł Identyczne są w H&M za 40zł, ale nie było na mnie rozmiaru.

KOCHANE MOJE, CZY KTOŚ WIE GDZIE ZNAJDĘ SPORTOWE SPODENKI/SZORTY DO ĆWICZEŃ W MIARĘ TANIE?
Decathlon?
Stary 2014-03-09, 15:42   #4073
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Ja PSM mam po miesiaczce, przed jestem do rany przyloz

Uzywalam tej odzywki i pomogla mi wygrac z nalogiem obgryzania, ale gdy jej nie uzywalam, to odrastajaca plytka byla o wiele zdrowsza niz ta na ktorej byla odzywka. Roznica byla taka, ze tam gdzie byla odzywka to pazurki wygladaly jakbym zdjela zel lub akryl.
Oj nie, to do mnie przed @ najlepiej nie podchodzić

Dlatego się jeszcze zastanawiam nad nią Koleżankę muszę dokładniej przepytać

Cytat:
Ja tez muszę sobie kupić jakieś jegginsy czy coś takiego, bo te dwie pary co mam to obydwie czarne, eleganckie bardziej i jak chcę się bardziej na sportowo ubrać to nie mam co na założyć mam jedne jeansy, ale z bazarów i mi farbują jak je założę
U mnie ciemne mi nogi farbują. Jak deszcz pada to mam potem nogi niebieskie

Cytat:
Napisane przez amalltea Pokaż wiadomość
Ja czekam na coś takiego dosłownie tylko kiedy to nadejdzie!
Nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez kingaa2407 Pokaż wiadomość
Ja ci kuuuuurczę zaraz dam 'baleronik' to zobaczysz! Pięknie wyglądasz i nie ma narzekania!
No okeeej

Cytat:
Ćwiczycie w domu w butach czy boso? Bo ja ćwiczę boso, ale ostatnio coraz częściej po ćwiczeniach bolą mnie kolana i stwierdziłam, że jednak w jakieś buty trzeba się zaopatrzyć :/ I znalazłam w szafie Rebooki mojej mamy które mają 15 lat ale ciągle dobre Na ćwiczenia w domu wydają się bardzo w porządku, w ogóle śmieszne to jest jak moda się zmienia Kiedyś to były super modne adidaski, a teraz wizualnie mocno średnie butki :P Haha, mam retro buty do ćwiczeń, wprowadzam nową modę
Ja w butach. Swego czasu ćwiczyłam bez, ale gdzieś wyczytałam, że należy ćwiczyć w butach. Poza tym nogi mi się tak nie ślizgają przy robieniu deski

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 15:45   #4074
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na boso, ale chyba sobie sprawię jakieś butki, jak tylko będą fundusze
Stary 2014-03-09, 15:46   #4075
Marcusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amalltea Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam krokieciki , mama barszczyk
Krokiety i barszcz mamusi

Cytat:
Napisane przez kingaa2407 Pokaż wiadomość
oj, ja nie zdażyłam się załapać na zdjęcia, usunełaś je wczesniej
[...]
KOPIĘ W TYŁECZEK! ********
Tak mi nakopałaś że zrobiłam dwa treningi , zdjęcie mam w Profilu w albumie

Cytat:
Ćwiczycie w domu w butach czy boso?
Koniecznie w bucikach, bez czuję się dziwnie, a kupiłam takie jakieś na 59zł w Decathlonie

Poszłabym na spacer, ale TŻ daleko jest
Stary 2014-03-09, 16:08   #4076
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Decathlon?
Aj faktycznie !
Stary 2014-03-09, 16:39   #4077
Cheery_K
Raczkowanie

hej, od dłuższego czasu podczytuję wątek, jakiś czas temu dołączyłam ale nie wytrwałam zbyt długo w ćwiczeniach.
Dałam sobie kolejną szansę w połowie stycznia. Zaczęłam ćwiczyć 4-6 razy w tygodniu. Pierwszy miesiąc to niby widoczne efekty ale jak spojrzałam na wagę- zero różnicy. Nie mam wiele do zrzucenia, kilka kg, jakby się uprzeć to nic, ale wiadomo jak każda kobieta dążę do ideału (co/kto jest ideałem ????)

Po miesiącu ćwiczeń coś ruszyło w końcu, z uda -1cm z talii -1cm, to są rejony na które najbardziej zwracamy uwagę. Niby mało jak na miesiąc. Czuję, że z ramion, z łydek zrzuciłam więcej, ale ich nie zmierzyłam wcześniej.

Zaczęłam uważać na to co jem, ale bez przesady. Dla mnie jedzenie jest ważną częścią życia. Nie wyobrażam sobie nie wyjść na miasto/ z chłopakiem coś zjeść, bo jestem "na diecie". Myślę, że najważniejsze w zrzucaniu kg jest podejście- nie ćwiczę dlatego, że chcę schudnąć (to przy okazji), ćwiczę dla zdrowia, przy okazji jem zdrowo- przez większość czasu, nie katuję się- mam na coś ochotę to zjem, kg w końcu zejdą, wolę żeby to trwało dłużej ale będzie bardziej skuteczne. Ostatnie 5 lat byłam co chwila na diecie, człowiek się naczyta i rezygnuje ze wszystkiego, ZERO słodyczy, zero węgli, na myśl o wieśniaku robiło mi się niedobrze. Teraz już wiem, że to nie ma sensu. Mam ochotę na bułkę/ frytki/ boczuś to je zjem. Słucham swojego organizmu i jem na co mam ochotę, w granicach rozsądku oczywiście Zdaję sobie sprawę, że to co jem bardzo wpływa na moje samopoczucie i zdrowie. Myślę, że nadal w naszym społeczeństwie jest mała świadomość tego jak bardzo jedzenie i aktywność fizyczna wpływa na nasze zdrowie w przyszłości.

Trochę się rozpisałam, nie chcę żeby to zabrzmiało jak jakiś wywód bo widzę, że jest wiele dziewczyn w tym wątku, które nie maja może obsesji na punkcie odchudzania, ale widać, że dążą do jakiego "ideału".
Oglądałam Wasze zdjęcia i jestem w szoku, jak dziewczyny tak szczupłe i zgrabne mogą tak o sobie pisać- chyba, że to w formie żartu/ skromności.

Przykładem dla mnie jest DoDoo. Te zdjęcia w sukienkach- widzę mega zgrabną dziewczynę- nogi idealne, bioderka super (stworzone do takich sukienek, szczególnie ta czerwona ) kobieca figura... ale zawsze coś się znajdzie w głowie KAŻDEJ Z NAS, co nas ograniczy, zdołuje itp.

Piszę o tym akurat w tym wątku bo bardzo lubię ćwiczyć z Mel B (żeby nie było off topu )
teraz ćwiczę co drugi dzień (wcześniej było codziennie i mi to nie służyło- opuchnięcie, zmęczenie), tak jest dla mnie optymalnie, efekty i tak widzę. Zawszę ćwiczę poślady, rzadziej brzuch+ cardio z fitness blender.

Musiałam się wygadać co myślę na ten temat, bo widzę dziewczyny z tego wątku szczupłe, zgrabne, które cały czas narzekają na swoją figurę. Też taka jestem ale chciałabym to zmienić. Widać, że są tu osoby, które dbają o siebie, widać to po zdjęciach, osoby, które ćwiczą i efekty tego widać, naprawdę. Nie można mieć do siebie pretensji, że się zjadło makaron, pączka itp. Jak się ćwiczy regularnie i dobrze je na co dzień to nie ma problemu

Dobra, kończę już, bo przynudzam
Chciałam tylko na pisać, że jestem z Was dumna, bo jesteście systematyczne i dbacie o siebie i to jest najważniejsze. Efekty w końcu przyjdą, a wiadomo pewnych rzeczy nie da się zmienić, proporcji ciała/ budowy. Nie porównujmy się do innych, bo mają mniej cm, ale może są wyższe itp...Najważniejsze to zaakceptować to czego nie da się zmienić i pracować nad resztą, żeby było co pokazać latem
Cheery_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:48   #4078
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cheery_K Pokaż wiadomość
hej, od dłuższego czasu podczytuję wątek, jakiś czas temu dołączyłam ale nie wytrwałam zbyt długo w ćwiczeniach.
Dałam sobie kolejną szansę w połowie stycznia. Zaczęłam ćwiczyć 4-6 razy w tygodniu. Pierwszy miesiąc to niby widoczne efekty ale jak spojrzałam na wagę- zero różnicy. Nie mam wiele do zrzucenia, kilka kg, jakby się uprzeć to nic, ale wiadomo jak każda kobieta dążę do ideału (co/kto jest ideałem ????)

Po miesiącu ćwiczeń coś ruszyło w końcu, z uda -1cm z talii -1cm, to są rejony na które najbardziej zwracamy uwagę. Niby mało jak na miesiąc. Czuję, że z ramion, z łydek zrzuciłam więcej, ale ich nie zmierzyłam wcześniej.

Zaczęłam uważać na to co jem, ale bez przesady. Dla mnie jedzenie jest ważną częścią życia. Nie wyobrażam sobie nie wyjść na miasto/ z chłopakiem coś zjeść, bo jestem "na diecie". Myślę, że najważniejsze w zrzucaniu kg jest podejście- nie ćwiczę dlatego, że chcę schudnąć (to przy okazji), ćwiczę dla zdrowia, przy okazji jem zdrowo- przez większość czasu, nie katuję się- mam na coś ochotę to zjem, kg w końcu zejdą, wolę żeby to trwało dłużej ale będzie bardziej skuteczne. Ostatnie 5 lat byłam co chwila na diecie, człowiek się naczyta i rezygnuje ze wszystkiego, ZERO słodyczy, zero węgli, na myśl o wieśniaku robiło mi się niedobrze. Teraz już wiem, że to nie ma sensu. Mam ochotę na bułkę/ frytki/ boczuś to je zjem. Słucham swojego organizmu i jem na co mam ochotę, w granicach rozsądku oczywiście Zdaję sobie sprawę, że to co jem bardzo wpływa na moje samopoczucie i zdrowie. Myślę, że nadal w naszym społeczeństwie jest mała świadomość tego jak bardzo jedzenie i aktywność fizyczna wpływa na nasze zdrowie w przyszłości.

Trochę się rozpisałam, nie chcę żeby to zabrzmiało jak jakiś wywód bo widzę, że jest wiele dziewczyn w tym wątku, które nie maja może obsesji na punkcie odchudzania, ale widać, że dążą do jakiego "ideału".
Oglądałam Wasze zdjęcia i jestem w szoku, jak dziewczyny tak szczupłe i zgrabne mogą tak o sobie pisać- chyba, że to w formie żartu/ skromności.

Przykładem dla mnie jest DoDoo. Te zdjęcia w sukienkach- widzę mega zgrabną dziewczynę- nogi idealne, bioderka super (stworzone do takich sukienek, szczególnie ta czerwona ) kobieca figura... ale zawsze coś się znajdzie w głowie KAŻDEJ Z NAS, co nas ograniczy, zdołuje itp.

Piszę o tym akurat w tym wątku bo bardzo lubię ćwiczyć z Mel B (żeby nie było off topu )
teraz ćwiczę co drugi dzień (wcześniej było codziennie i mi to nie służyło- opuchnięcie, zmęczenie), tak jest dla mnie optymalnie, efekty i tak widzę. Zawszę ćwiczę poślady, rzadziej brzuch+ cardio z fitness blender.

Musiałam się wygadać co myślę na ten temat, bo widzę dziewczyny z tego wątku szczupłe, zgrabne, które cały czas narzekają na swoją figurę. Też taka jestem ale chciałabym to zmienić. Widać, że są tu osoby, które dbają o siebie, widać to po zdjęciach, osoby, które ćwiczą i efekty tego widać, naprawdę. Nie można mieć do siebie pretensji, że się zjadło makaron, pączka itp. Jak się ćwiczy regularnie i dobrze je na co dzień to nie ma problemu

Dobra, kończę już, bo przynudzam
Chciałam tylko na pisać, że jestem z Was dumna, bo jesteście systematyczne i dbacie o siebie i to jest najważniejsze. Efekty w końcu przyjdą, a wiadomo pewnych rzeczy nie da się zmienić, proporcji ciała/ budowy. Nie porównujmy się do innych, bo mają mniej cm, ale może są wyższe itp...Najważniejsze to zaakceptować to czego nie da się zmienić i pracować nad resztą, żeby było co pokazać latem
Bardzo mądrze to napisałaś, a też od jakiegoś czasu ćwiczę, ale przez pewien czas za ostro przydietowałam, jak człowiek się głodzi to ciało odmawia posłuszeństwa, słabniesz i nie masz siły na nic, tym bardziej na dalsze ćwiczenia. Dlatego postanowiłam to zmienić. Ja co prawda nie ćwiczę z Mel B, ale zaglądam tu bo podczytuję co dziewczyny piszą i oglądam ładne zdjęcia. Faktycznie nie mają na co narzekać, może też pstryknę sobie focie i tu wrzucę, jeśli mi pozwolicie.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:04   #4079
Marcusia
Rozeznanie

pozwalamy, wstawiaj szybciutko
Stary 2014-03-09, 17:06   #4080
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cheery_K Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Ja co prawda nie ćwiczę z Mel B, ale zaglądam tu bo podczytuję co dziewczyny piszą i oglądam ładne zdjęcia. Faktycznie nie mają na co narzekać, może też pstryknę sobie focie i tu wrzucę, jeśli mi pozwolicie.
Witajcie ! czekamy na zdjecia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości