|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
virginia powodzenia
|
|
|
|
#482 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() To Cie wymeczyli Kto wie, moze jeszcze mnie wyprzedzisz?
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor - zabiegany dzien, bo taka pogoda piekna. Rano udane KTG
Czbasia, ogromne gratulacje! Side, super ze u Was tak fajnie sie uklada cudny post Ag9, najwazniejsze jest, zeby nie robic nic przeciwko sobie ![]() TeQiba, za jakies dobre wiesci z rana Jutro bede na biezaco dobranoc Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#484 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A co u Ciebie? Zdradz jakies szczegoly, bo ja caly dzien o Tobie myslalam
|
|
|
|
|
#485 | ||||
|
Rozeznanie
|
I am the one and only!
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- 12mu05 ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
wzięliby Cię na cc i szybciej miałabyś Kacperka, a tak to musisz czekać do wtorku ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
ale po tylu pozytywnych komentarzach chyba też się zaopatrzę ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- mmhym |
||||
|
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
Side a ile masz leukocytów? Albo ile miałaś? Oczywiście
![]() Teqiba no dobra nie każda :P Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
Napiszcie mi proszę, bo część z Was miała KTG robione, miałyście skierowanie na nie czy pojechałyście do szpitala i Wam zrobili? Jutro z samego rana jadę na badania krwi do szpitala i chciałabym żeby przy okazji zrobili mi KTG to co,mam iść na IP i powiedzieć że chcę KTG? czy coś pościemniać trzeba?
|
|
|
|
#488 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja chcialam mala miec na poczatku przy sobie, to trzeba bylo cos wymyslec jak tz byl leniwy A gondola i tak byla taka wielka, ze miala w niej mnostwo miejsca No ale teraz nauczeni doswiadczeniem, zlozy lozeczko w sypialni u Nati w pokoju i tak nie ma miejscano co ![]()
|
|
|
#489 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
I tak - zdecydowanie jestes only one ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mój prawie nigdy nie ulewa. Uciekam spac, póki Mikolaj sie wierci i jest szansa ze usnie. Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam na IP i straciłam chyba 5 godzin, trafił mi się flegmatyk a nie lekarz...
Miałam KTG, USG, badanie na samolocie i krew na te wszystkie watrobowe...wszystko w normie! Sam nie wie skąd to swędzenie i wysypka:/ wahał się nad położeniem mnie na oddziale bo może coś przegapil ale byłam nie chętna co zresztą zapisał w karcie wypisowej, więc jestem w domu. W środę mam wizytę i badania i swojej ginekolog to zobaczymy co będzie. W piątek mam się pojawić na KTG w szpitalu. Moja pannica ma juz ponad 3600 wiec urodze olbrzyma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za to, że wyniki są w normie. Ja jutro odwożę Tż do pracy i też jadę do szpitala z tego powodu co ty. I właśnie nie wiem bo nigdy nie byłam w szpitalu i się boję. SPisałam sobie jakie badania te wątrobowe powinno się z krwi zrobić i nie wiem czy iść na IP, czy od razu do laboratorium je zrobić prywatnie? Nigdy nie byłam w szpitalu i się stresuję, nie wiem co i jak, co powiedzieć gdzie iść, tyle dobrze że chociaż mniej więcej wiem gdzie szukać ten szpital (to nie ten w którym chcę rodzić) |
|
|
|
|
#494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co Cię swędzi?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zrobię tam prywatnie to wyniki mają być po 15 tego samego dnia. Mnie swędzą głównie ramiona i uda, czasem plecy. Właśnie ani stopy ani dłonie nie swędzą.
|
|
|
|
#496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
ag9 nie martw sie, moj wogole nie odbijał po jedzeniu.
gratuluje nowym mamusiom!!!!!!!!!!! side pieknie to opisalas teqiba trzymam mocno kciuki ja poduchy do karmienia nie mialam podtykalam sobie czasem zwykly jasiek ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mnie nie będą chcieli zatrzymać na obserwacji bo to szpital nie mający dobrych opinii (jeśli chodzi o porody) i nie chciałabym do porodu tam zostać. Idę spróbować zasnąć... |
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- ja nie pisałam bo ... moj dostawca cos robił z internetem do tego normalnie mam pecha , cała ciaze zdrowa byłam dzis wstaje z bólem gardła masakra jakas dziewczyny pytanie dla mnie wazne ... do kogo ma sie udac tż po opieke nad zdrowym dzieckiem , na czas kiedy ja bede w szpitalu ? u nas pracuje tylko tż ale przeciez musi miec wolne zeby sie opiekowac Amelią nie wiem gdzie sie to załatwia , sorki ze sie do postów nie odniose ale zle sie czuje
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2014-03-09 o 23:53 |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Edzia no to chyba musi wziąć urlop, może też wziąć opiekę nad dzieckiem - dwa dni na rok przysługują. |
|
|
|
|
#503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Magdus i smartita: trzymam kciuki żeby swędzenie przeszło!
Cytat:
obrażona poszłam spac o 21 a od 22 zaczęły się pojawiać skurcze więc pewnie lada moment cię złapie trzymam mocno kciuki za was![]() kompletnie się na tym nie znam ale coś mowili ze miałam przed porodem 14tys a po 20tys. Już, kryzys, zażegnany operują jakimiś terminami leukocydoza ale podobno to się zdarza z samego porodu. Przez to chyba omdlalam raz przed zzo i dwa razy po porodzie. Jak mnie szyli raz nagle poczulam ze odlatuje i od razu pakowali we mnie kroplowki i jakieś zastrzyki i po kangurkowaniu że trzy h po porodzie znowu. Cytat:
najdłuższe 3,5h w moim życiu Cytat:
nie trzeba mieć do szczęścia ale pod warunkiem że się zmywanie lubi mnie po prostu już widzę jak dał wiele swobody i w pozycji siedzącej taka młoda niepewna mama jeszcze nieźle pysze do was z, telefonu karmiac ![]() Cambria trzymam kciuki! Teqibo kochana to już za moment!!!!! Strasznie się cieszę ![]() Dziewczyny pijecie coś żeby dzidziulkowi się lepiej purkalo? Jakieś ziołowe preparaty? Bo wprawdzie to zacznie się 3 doba ale już widzę ze cis by się przydało... Edytowane przez side85 Czas edycji: 2014-03-10 o 02:55 |
|||
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Side koperek
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Głupio pytam ale ten koperek to ja mam pic prawda?
![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
A ja znów nie mogę usnąć :/ Mój organizm chyba nie rozumie, że trzeba się wyspać na zapas :p Jak widać woli potrenować wstawanie w środku nocy co 3h i nie spanie przez conajmniej godzinę
Nawet mój kot się dziwnie na mnie patrzy.Dziś planuję wycieczkę do domku letniego żeby ocenić co trzeba zrobić przed zwaleniem się tam w wakacje z dzieckiem. Podobno znów w zimie się włamali (4 rok z rzędu), mam nadzieję że wszystko co potrzebne nadal jest. Trzymajcie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 05:05 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- [QUOTE=side85;45516957]Głupio pytam ale ten koperek to ja mam pic prawda? ![]() /QUOTE] Pić
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Ty ![]() [QUOTE=tygrysek83;45516960]A ja znów nie mogę usnąć :/ Mój organizm chyba nie rozumie, że trzeba się wyspać na zapas :p Jak widać woli potrenować wstawanie w środku nocy co 3h i nie spanie przez conajmniej godzinę Nawet mój kot się dziwnie na mnie patrzy.Dziś planuję wycieczkę do domku letniego żeby ocenić co trzeba zrobić przed zwaleniem się tam w wakacje z dzieckiem. Podobno znów w zimie się włamali (4 rok z rzędu), mam nadzieję że wszystko co potrzebne nadal jest. Trzymajcie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 05:05 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- no to kciuki, by nic nie zniknelo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#508 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już chodze w butach TZta tak mi nogi spuchly ze w moje buty sie nie mieszcza. A w jego chodze bez skarpetek zeby mnie dodatkowo nie uciskalo. Zastanawiam sie czy wytrwam caly tydzień. Moze samo sie zacznie. I tak by bylo najlepiej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
z pamiętnika matki:Słoneczko świeci, pijaweczka która urodziłam wystawiona w oknie, położne na widok mnie chłodzącej po korytarzu rzucają: no proszę ale nam dziewczyna doszła do siebie cycki pękają z bólu już wiem o czym pisała kate ze czuła się jak nastolatka gdy maz zwolnił ja na chwile i wysłał do sklepu na róg na 10 minut ja doświadczam luksusu chodzę sobie siusiu od wczoraj jak dziecko śpi i zostawiam go na dwie minuty po czym wracam a on nie ryczy (odpukac) ale z kibla prawie biegne z ta podpacha między nogami bo takiego mam cykora z powodu mojej infekcji jestem sama na sali więc mam luksusy bez dopłaty Tygrysku trzymam kciuki! Dla wszystkich nierozpakowanych Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez side85 Czas edycji: 2014-03-10 o 06:39 |
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Side - a jak położna? miałaś w końcu swoją?
witam się z rana, zaraz E idę budzić. małż wrócił wczoraj niespodziewanie już o 16, więc tylko Was podczytywałam, bez odpisywania. Szczególne kciuki za przeterminowane, dla terminowych i chcących już urodzić wysyłam brokuły: po przedszkolu podjadę do laboru i zapytam co z tym wymazem, czy się nada, a jak nie, to na 12 wbijam się przed gabinet na ponowne pobranie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

a jaka pamiątka by była 

.
cudny post 
jestem w nim zakochana!

ale dla mnie to chore, moze u Ciebie bedzie inaczej

ale z kibla prawie biegne z ta podpacha między nogami bo takiego mam cykora