|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45490036]
Prad jak na złość wczoraj nie miałam internetu i nie mogłam nawet do was napisać. Dobre i gratisy Dostałaś dopochwową? Ja brałam dłuższy czas 2x1 dopochwową, rano i wieczorem. Najpierw na początku ciąży profilaktycznie ze względu na reumatyzm, a potem Bo też brzuch mi twardniał, ale po niej była duża poprawa. Na ostatniej wizycie już mi nie przepisał, bo stwierdził że na tym etapie twardnięcia nie są niebezpieczne. Tak więc spokojnie możesz ją brać, na pewno nie zaszkodzi. Muszę wam coś opowiedzieć, co się u nas w nocy dziś wydarzyło jak mam mi o tym powiedziała to popłakałam się ze śmiechu ![]() Mamy w domu psa, ale ma on pozwolone przebywać tylko na parterze, a na piętra nie wolno mu wchodzić (chociaż rzadko tego przestrzega ). No i wczoraj się okazało, że od pewnego czasu my nie wiedzieliśmy o tym a ta menda sypiała na kanapie w salonie telewizyjnym. A dowiedzieliśmy się o tym w ten sposób, że wczoraj mama zasnęła podczas oglądania filmu. Tata nie budząc jej pogasił światła i poszedł spać do sypialni. A nasz kochany piesek myśląc, że wszyscy już śpią, na legala chciał wskoczyć sobie na kanapę. A że na tej kanapie spała mama to wskoczył jej na głowę [/QUOTE]Dzięki mam nadzieję że i mi pomoże na te napięcie brzucha. Tak dostałam dopochwową i nie jestem zbyt zadowolona bo mnie boli jak aplikuję ją tam (nic by im się nie stało gdyby zrobili ją w bardziej opływowych kształtach) nie mówiąc już o samej niewygodzie wkładania Historia z psem dobra niczym z Ani z Zielonego Wzgórza Wiecie brakuje mi Waszych nocnych rozmów które nadrabiałam przy śniadanku... |
|
|
|
#3272 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze że cukier w normie, a hemoglobine i krwinki też mam do Leci mi krew codziennie z nosa , dobrze że lekarz juz w poniedziałek i wyniki ![]() Cytat:
Cytat:
efekt murowany .[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45483728]Hej ja też ostatnio jakoś nie mam weny do pisania. Wczoraj dopadł mnie jakiś kryzys psychiczny, chyba pierwszy raz aż tak duży. Wszystko się razem skumulowało i strasznie się popłakałam K. Coraz mniej mam siły, strasznie dokucza mi reumatyzm jeszcze nigdy nie bolały mnie tak stawy, skurcze łapią mnie coraz bardziej, strach przed porodem jest coraz większy, przeraża mnie to jak dam sobie radę z tą moją mała istotką i na dodatek wczoraj miałam urodziny, coraz starsza jestem a w sumie nic w życiu nie osiągnęłam Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK Na szczęście dziś już lepiej, chyba potrzebne było mi wyrzucenie z siebie tych emocji. Właśnie pojechała ode mnie przyjaciółka, pogadałyśmy sobie o porodzie, opowiedziała mi o swoim, nie kazała mi się bać tylko podejść do tego jak do czegoś niesamowitego, prawie jak do cudu. oczywiście ona może sobie tak gadać, bo w momencie jak dotarła do szpitala miała już 6cm rozwarcia, skurcze zaczęła czuć dopiero po tym jak dostała kroplówkę czyli przy jakiś 8cm. Jej poród trwał jakieś 2h, rodziła z super ułożoną fryzurą i w pełnym makijażu. Nawet tusz jej się nie rozmazał, zaraz po śmigała jak mały motorek [/QUOTE] To chyba to przesilenie wiosenne tak na Nas działa , a oprócz tego ciąże. Wybierz się gdzieś z mężulkiem np do kina czy na kolację na pewno poprawi Ci humor. Ja strasznie przeżyłam swoją 30 miałam strasznego doła i musiałam utopić smutki w %%%%% . Teraz nam nie wolno Sto lat kochana i się nie przejmuj że nic nie osiągnęłaś, bo jak możesz tak mówić . Masz kochanego męża, będziesz miłą śliczną istotkę . Masz dom , rodzinę . DUŻO LUDZI MARZY O TYM CO TY MASZ, TYLKO TRZEBA TO DOCENIĆ I CIESZYĆ SIE Z MAŁYCH RZECZY A TO TRUDNE .[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45490036] Muszę wam coś opowiedzieć, co się u nas w nocy dziś wydarzyło jak mam mi o tym powiedziała to popłakałam się ze śmiechu ![]() Mamy w domu psa, ale ma on pozwolone przebywać tylko na parterze, a na piętra nie wolno mu wchodzić (chociaż rzadko tego przestrzega ). No i wczoraj się okazało, że od pewnego czasu my nie wiedzieliśmy o tym a ta menda sypiała na kanapie w salonie telewizyjnym. A dowiedzieliśmy się o tym w ten sposób, że wczoraj mama zasnęła podczas oglądania filmu. Tata nie budząc jej pogasił światła i poszedł spać do sypialni. A nasz kochany piesek myśląc, że wszyscy już śpią, na legala chciał wskoczyć sobie na kanapę. A że na tej kanapie spała mama to wskoczył jej na głowę [/QUOTE]HAAA A ja miałam wczoraj Dzień Kobiet byliśmy w kinie na 300 , maluszek w brzuszku fikał chyba mu za głośno było , film polecam bardzo fajny . TŻ kupił mi sukienkę w Mohito śliczną zaraz wstawię zdjęcie.
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelika wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, życzonka spóźnione , ale szczere
![]() ![]()
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelika wszystkiego naj naj
.Cisza uuuuuuu. Ja właśnie zmordowana po całym dniu spacerów i sprzątania upiekłam ciasto śliwkowe i padłam.
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w leniwą niedzielę. Eh mi już ten brzuch strasznie przeszkadza, męczę się nie mogę nic w domu robić, czuje się niepotrzebna a gdzie tam koniec
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45483728]Hej ja też ostatnio jakoś nie mam weny do pisania. Wczoraj dopadł mnie jakiś kryzys psychiczny, chyba pierwszy raz aż tak duży. Wszystko się razem skumulowało i strasznie się popłakałam K. Coraz mniej mam siły, strasznie dokucza mi reumatyzm jeszcze nigdy nie bolały mnie tak stawy, skurcze łapią mnie coraz bardziej, strach przed porodem jest coraz większy, przeraża mnie to jak dam sobie radę z tą moją mała istotką i na dodatek wczoraj miałam urodziny, coraz starsza jestem a w sumie nic w życiu nie osiągnęłam Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK Na szczęście dziś już lepiej, chyba potrzebne było mi wyrzucenie z siebie tych emocji. Właśnie pojechała ode mnie przyjaciółka, pogadałyśmy sobie o porodzie, opowiedziała mi o swoim, nie kazała mi się bać tylko podejść do tego jak do czegoś niesamowitego, prawie jak do cudu. oczywiście ona może sobie tak gadać, bo w momencie jak dotarła do szpitala miała już 6cm rozwarcia, skurcze zaczęła czuć dopiero po tym jak dostała kroplówkę czyli przy jakiś 8cm. Jej poród trwał jakieś 2h, rodziła z super ułożoną fryzurą i w pełnym makijażu. Nawet tusz jej się nie rozmazał, zaraz po śmigała jak mały motorek [/QUOTE] Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo zdrówka, wiele miłości i szybkiego bezproblemowego porodu spóźnione życzenia ale bardzo szczere ![]() Pewnie po kwietniu jak my zaczniemy panikować co do porodu to nam powiesz tak jak Twoja przyjaciółka ![]() a co do osiągnięć w życiu to papryczka dobrze napisała oczywiście marudź nam ile chcesz, my też ostatnio ciągle marudzimy, chyba jakieś depresje wiosenne mamy [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45490036] Muszę wam coś opowiedzieć, co się u nas w nocy dziś wydarzyło jak mam mi o tym powiedziała to popłakałam się ze śmiechu ![]() Mamy w domu psa, ale ma on pozwolone przebywać tylko na parterze, a na piętra nie wolno mu wchodzić (chociaż rzadko tego przestrzega ). No i wczoraj się okazało, że od pewnego czasu my nie wiedzieliśmy o tym a ta menda sypiała na kanapie w salonie telewizyjnym. A dowiedzieliśmy się o tym w ten sposób, że wczoraj mama zasnęła podczas oglądania filmu. Tata nie budząc jej pogasił światła i poszedł spać do sypialni. A nasz kochany piesek myśląc, że wszyscy już śpią, na legala chciał wskoczyć sobie na kanapę. A że na tej kanapie spała mama to wskoczył jej na głowę [/QUOTE] super ta sukienka |
|
|
|
#3277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prezent od męża bardzo ładny ![]() Cytat:
Cytat:
Aldrin rozumiem co czujesz szczególnie teraz jak dostałam leki na ten stawiający się brzuch ![]() Padła mi bateria do laptopa i pojechaliśmy na giełdę po nową i tak oto niezapowiedziana 100 poszła
|
|||
|
|
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
Na początku leciała mi tylko jak dmuchałam nos , a teraz ciurkiem mi leci , nie jest to fajne, jutro zobaczymy.
Jutro wizyta połówkowa już nie mogę sie doczekać ;-) i dowiem się czemu tak się dzieję i mam nadzieję , że się dowiem czy Jaś czy Małgosia ;-). Niestety sama będę musiała sama , TZ ma wyjazd z pracy i jest mi smutno ;-(
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kciuki żeby maluch pokazał się ze strategicznej strony ![]() pisz nam jak tylko wrócisz Mąż mi właśnie pojechał na piłkę z kumplami
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze chociaż troszkę się porusza. U mojego piłka nożna ogranicza się do Fify ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Wypytam sie , i zobaczymy czy przez to jeszcze hemoglobina mi bardziej nie spadła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3281 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3282 | ||
|
Konto usunięte
|
Cześć
dziękuję kochane za życzenia nie odzywałam się cały weekend bo miałam bardzo ciężki malowaliśmy pokój, tzn. K malował a ja mu pomagałam dziś zostało mi tyko wszystkie bibeloty poustawiać i umyć okno ale o to poproszę mamę, bo nie czuje się już niestety na siłach, żeby skakać po parapecie w ogóle to w tym tygodniu zaczynamy sprzątać już na święta, żeby później przy maleństwie nie myć okien i nie prać dywanów Śliczna Cytat:
![]() Cytat:
Papryczko trzymam kciuki za wizytę i oby maleństwo pokazało kim jest oczywiście ja liczę na dziewczynkę wrzuciłam zdjęcie do klubu mojej piłki lekarskiej na początku 9 misiąca kto by mnie nie spotkał to pyta się czy to naprawdę brzuch czy poduszka włożona pod bluzkę lub piłka lekarska |
||
|
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
Wróciwszy do Was mam nadzieje, że się nie stęskniłyście![]() ![]() ![]() Przyjechaliśmy wczoraj bo mój M coś zasmarkany i choróbsko Go brało i trzeba było wraca, żeby się wygrzał i poodpoczywał niech sobie mówią aby Juniorek zdrowo rósł zjem śniadanie i poprzeglądam dokładniej i rozmiarami poukładam dwa rożki, nowy baldachim, nowy przewijak i dwa prześcieradełka, prześcieradło do wózeczka, jakieś śliniaczki, większe piękne spodenki, duzo bodziaków z długim i krótkim rękawem mogę wypisywac i wypisywac bo się podjarałam tymi rzeczami![]() ![]()
|
#3284 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to niezłe masz łupy pstrykaj zdjęcia i nam pokazuj
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45517689]Cześć
dziękuję kochane za życzenia nie odzywałam się cały weekend bo miałam bardzo ciężki malowaliśmy pokój, tzn. K malował a ja mu pomagałam dziś zostało mi tyko wszystkie bibeloty poustawiać i umyć okno ale o to poproszę mamę, bo nie czuje się już niestety na siłach, żeby skakać po parapecie w ogóle to w tym tygodniu zaczynamy sprzątać już na święta, żeby później przy maleństwie nie myć okien i nie prać dywanów [/QUOTE]no tak posprzątać i czekać na malutką ![]() Cytat:
pochwal sie później jakimiś zdjeciami |
|
|
|
|
#3286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać Twojego powrotu od lekarza ![]() Cytat:
![]() Oj pomysły to ten mój ma ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45517689]Cześć dziękuję kochane za życzenia nie odzywałam się cały weekend bo miałam bardzo ciężki malowaliśmy pokój, tzn. K malował a ja mu pomagałam dziś zostało mi tyko wszystkie bibeloty poustawiać i umyć okno ale o to poproszę mamę, bo nie czuje się już niestety na siłach, żeby skakać po parapecie w ogóle to w tym tygodniu zaczynamy sprzątać już na święta, żeby później przy maleństwie nie myć okien i nie prać dywanów Przynajmniej się wybiega i będzie spokojniejszy w domu wrzuciłam zdjęcie do klubu mojej piłki lekarskiej na początku 9 misiąca kto by mnie nie spotkał to pyta się czy to naprawdę brzuch czy poduszka włożona pod bluzkę lub piłka lekarska I jak po malowaniu? Odpuść sobie te okna tak jak piszesz Niestety u niego to tak nie działa i jak się wymęczy to albo będzie wariował i tak albo jęczał że nie może się ruszać a to chyba nawet gorsze ![]() Brzuszek masz prześliczny i ja pewnie bym się śmiała słysząc takie pytanie ale właściwie to ono mało przyjemne jest... Cytat:
pospisuj wszystko i wrzucaj nam zdjęcia Dziś powinnam się pojawić u endo bez zapisu ciekawe czy mnie przyjmie ![]() Małgoś jak się bawisz? Justii co u Was? |
|||
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-mam nadzieję, że Cię przyjmie
Zdjęcia wrzuciłam u siebie w albumie jeszcze mam kaftaniki na 56, dużo ubranek na 3-6 miesięcy, spodenki, bluzeczki, body długi rękaw, krótki te na zdjęciach to większośc 0-3 miesiące będzie tego ze 100 sztuk
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ubranek masz już dużo a jakie cudowne |
|
|
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
bardzo dużo
chyba odpuszczę kupowanie, no może parę sztuk na zaspokojenie potrzeb matczynej rozrzutności![]() ![]()
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o spokojnie smoczki, butelki, witaminki i inne pierdołki jeszcze sporo kasy kosztują, więc masz pole do popisu ale pewnie jak zobaczysz mówiące ubranka to możesz sobie zafundować
|
|
|
|
|
#3291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej brzuchatki babolki
Taka piękna pogoda ![]() Cytat:
. Jak to fajnie jak ktoś da rzeczy po swoich pociechach Cytat:
Z tego co czytałam to troszke już masz tych rzeczy nawet wózeczek, więc pomalutku pokupujesz i uzbierasz wszystko to co potrzeba Może teściowa coś kupi ![]() Cytat:
No ciekawe czy kolejny siurek... ![]() ![]() Cytat:
Tyle chłopów będzie/jest u Nas na wątku to załóżmy ligę brzdąców . Daria, Eweliki córeczka będą cheerleaderkami Dobry ten Twój mąż Malgos zaginęła w akcji Jeszcze druga tura odwiedzin i powróci do Nas Justii co się z Wami dzieje, że nawet nie zajrzysz? Jak Marcelek ?Aldrin nie gadaj, że Ty jeszcze pracujesz ? Który to u Ciebie tc?Byłam dziś na ciuszkach, multum kobitek, ale też piękne rzeczy się trafiły już nie muszę chyba nic więcej pisać A no i u mnie zaczął się etap wyszukiwania objawów ciążowych . No wiecie co mnie nie zaboli to na bank ciąża
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 28 tydzień no już prawie 29 ![]() co nam kupiłas na ciuszkach? ![]() Ja tam wierzę w tą ciąże
|
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co kupiłam hmm... dla synka dwie koszule, spodnie, t-shirt no i taka jedna rzecz do mnie wręcz krzyczała WEŹ MNIE TU I TERAZ
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
Fionka-ja tam też wierzę w ciażę
![]() Aldrin-o ludzie zaraz 30 tydzień
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi aż tak to nie i nawet zamierzam szybciej kończyć niż Gośka ale też nie chce swoich klientów zostawić na lodzie przed końcem roku podatkowego, coś im się ode mnie należy a że czuje się dobrze to pracuje weekendy bardziej się męczę, więcej obowiązków a w pracy mam dla Was czas i tyle nie pracuje ![]() hahahaha fajnie Ci krzyczała
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki idę na połówkowe, jestem przerażona . Oby było wszystko dobrze.
Idę sama więc się jeszcze bardziej denerwuję .
|
#3297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale dobrze cię rozumiem, ja tez właśnie czekam u lekarza i sie denerwuje. Lekarz przyjmuje od 16 ja byłam o 16.30 i jestem 11 |
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() daj znac jak tam po koniecznie ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45524368]Trzymam mocno kciuki, napewno wszystko będzie dobrze ![]() Ale dobrze cię rozumiem, ja tez właśnie czekam u lekarza i sie denerwuje. Lekarz przyjmuje od 16 ja byłam o 16.30 i jestem 11 ojojoj to cierpliowści Kochana też daj znac po wizycie
|
|
#3299 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ciuszków a do mnie mówiłyście że szczęściara jestem bo mi tak dają ten niebieski z psiakiem to kocyk czy ręcznik? i kolorowe pieluchy Cytat:
Jeden wykonawca zaproponował nam od kwietnia ale to było 2 tygodnie temu więc nie wiem na ile to teraz wykonalne Świetny pomysł z tą ligą brzdąców zgłaszam kandydaturę synka Ty się niczego nie doszukuj tylko luzuj a my czarujemy Cytat:
kurcze prawie 30tydzień ![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45524368] Ale dobrze cię rozumiem, ja tez właśnie czekam u lekarza i sie denerwuje. Lekarz przyjmuje od 16 ja byłam o 16.30 i jestem 11 jej to się naczekasz |
||||
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
No więc bedzie córcia ;-) jestem szczęśliwa.
Tylko mam za dwa tyg przyjść znowu na Usg słabo widoczne serduszko ♥ i się zaczęłam martwic choć lekarz powiedział ze może byc przyczyna że za szybko badanie zronione oby . Jest duża jak w 24 tyg. ;-) A ja musze isc do endokrynologa i kardiologa . Moje TSh 4.19 na granicy normy . Za wysokie tetno mam zrobic ekg i jak będzie źle to do szpitala. . Ehh zawsze cos. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

mam nadzieję że i mi pomoże na te napięcie brzucha. Tak dostałam dopochwową i nie jestem zbyt zadowolona bo mnie boli jak aplikuję ją tam (nic by im się nie stało gdyby zrobili ją w bardziej opływowych kształtach) nie mówiąc już o samej niewygodzie wkładania 

może coś z tego się urodzi 
efekt murowany .
Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK

Jak Marcelek ?