|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Marzę o odlewce Dia Men
idę jeszcze pomarzyć w inny wątku. |
|
|
|
|
#3872 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam wielką nadzieję, że uda mi się nabyć wszystko w tym roku. |
|
|
|
|
|
#3873 |
|
Konto usunięte
|
Kilka zapachów z listy poznałem i doszło kilka nowych chciejstw
![]() Musz-mieć: - Guerlain L'Homme L'Eau Boisée - Guerlain Homme - Azzaro Visit - Thierry Mugler A*Men (uzupełnienie 30 ml do mojego metalowego mundurka, najlepiej w starej wersji) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) - Cristiano Fissore Cashmere Uomo (choć odlew 10 ml) - Gucci PH (zapas w dobrej cenie by się przydał) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi; Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man, Fate Man, Opus VI - Annayake: Undo PH - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones,Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, C Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Royal Aoud - Nasomatto: Pardon - Olivier Durbano: Jade - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Bentley: Bentley PH, Bentley Intense PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Cartier: Santos de Cartier - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Dior: Dior Homme Cologne 2013 - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Hermes: Voyage d'Hermes Eau de Parfum - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Signature Heritage - Prada: Amber PH Intense - Shiseido: Zen Sun PH - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2014-03-10 o 11:02 |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musz-miecie (najlepiej we flakonie) to zaledwie: Eclat Weekend Sensi Cinema edt
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() HP Sensuelle właśnie do mnie leci, w niewielkiej ilości bo niewielkiej, ale wystaczy, AoD Elixiru nie udało mi się upolować ale za to z wymianki przybędzie do mnie niebawem klasyczne Le Secret. Nadal mam ochotę na Insolence i V Absolu, ale nie aż tak pilnie Jak się trafi to będzie super, a jak nie to trudno.Z Narcisem w sumie jest podobnie, nie będę na niego polować ale jak ktoś na wymianach zaoferuje to chętnie. Na razie zdobyłam wersję Musc i się nią zadowalam ![]() Moje priorytety teraz to: LVEB klasyk, wersja Legere, Edt, cokolwiek Flowerbomb EDP ![]() Gucci Rush - przepadłam po testach ![]() Hot Couture - tego zapragnęłam w ciemno ![]() Gucci Envy - patrz wyżej ![]() W dalszej kolejności są: Gucci Rush 2 Gucci Eau the Parfum II Viva La Juicy Lancin Enclat d'Arpege a potem już po raz kolejny odwyk ![]()
moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261940 moja fragrantica http://www.fragrantica.com/member/213446/ Arabistka, w sercu i na papierze ...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة Edytowane przez Latiha Czas edycji: 2014-03-08 o 20:54 |
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym przetestować :
J'ai fait un reve i Tendre est la nuit i musze mieć : Incense Rose - bo skonczyły mi się wszystkie odlewki
|
|
#3878 |
|
Spod wody.....
|
Do upolowania dla siebie i mojej brzydszej połowy
:Guerlain Mitsouko edp lub Parfum Annayake Miyako TF Tobacco Vanille Lalique Equus Basala droooogiiiiii Eternity (?)
|
|
#3879 |
|
miś ufatek
|
Les Parfums de Rosine - Ecume de Rose
Historiae - Rose de France Historiae - Violette imperiale YSL - Paris Penhaligon's - Elisabethan Rose Escada - Margaretha Ley
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę zaskoczył mnie jego brak w Douglas, wszakże na obchodach otwarcia wileńskiej placówki odbyła się huczna promocja perfum ![]() Zapach Teraz chyba wypada poszukać odrobiny Cocona dla przypomnienia i porównania ![]() Na liście zapachowych marzeń mogę już śmiało odznaczyć jako zrealizowane Boadicea The Victorious Gold Collection Notting Hill Teraz czas na poznanie Black i Blue Collection, które wśród setek innych widnieją na mojej testowej liście marzeń ![]() Na ten rok mam też jedno ciche marzenie Piękne po stokroć Wierzę, że sprawcza moc tego wątku dopomoże w realizacji tego marzenia
Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2014-03-10 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Konto usunięte
|
nu-be Lithum
|
|
|
|
|
#3882 |
|
Przyczajenie
|
czesc
![]() chce kupic perfumy dla mamy na 50te urodzinki jakie polecacie? |
|
|
|
|
#3883 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Nie ten wątek.
|
|
#3884 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
No i kolejne chciejstwo. Samsara. Muszę-ją-mieć. Zażyczyłam sobie na nadchodzące imieniny, więc chyba wpadnie.
|
|
#3885 |
|
Nocna Straż
|
60% moich życzeniowych wpisów wtym wątku urzeczywistniło się
![]() Ze starych nie zrealizowanych życzeń wciąż pragnę: - flaszki Shaal Nur - flaszki starego Opium EDP - flaszki Allure EDT Nowe chciejstwa: - flaszka pomarańczowego Aliena
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi się Hermes Elxir des Merveilles oraz wszystkie ogródki oprócz Nilowego, bo ten już mam.
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2014-03-11 o 08:22 |
|
|
|
|
#3887 |
|
Spod wody.....
|
|
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam 5:
- Lancome Miracle - Lancome Miracle So Magic - Gucci Guilty Intense - Burberry The Beat edp - po cichu też Coco Noir, ale powoli, bo droga ![]() 3 pierwsze pozycje spełniły się w ciągu 2 dni tak więc teraz mocno marze o dwóch pozostałych
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie
Ambre Orient flaszka O dziwo Ambre Soie flaszka Philosykos
|
|
#3890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
- Bois d'Ombrie, - Pardon, - Black Aoud
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Ano jakbyś znalazła coś co byś chciała dla siebie, to i owszem
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie coś bym znalazła, więc się zgłoszę
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba mam jeszcze gorzej
![]() A do mojej listy marzeń dopisuję konieczność niuchnięcia Perris Bois d'Oud - naczytałam się kuszącego opisu że to oud nie oud więc może mi się spodoba
... panta rhei ... Edytowane przez rosana Czas edycji: 2014-03-12 o 08:04 |
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o kupowanie to 3 dni wystarczą mi na ochłonięcie i przemyślenie, zwykle po tym czasie chciejstwo mija, jak zostaje, to wiedz że coś się dzieje a sprzedaże idą mi hurtem i raczej nie żałuję chociaż w skrajnych przypadkach było i tak że sprzedawałam coś a potem tęskniłam i znów kupowałam tak było ze sławnymi kiedyś na wizażu "czekoladkami" miałam ciemną i jasną po trzy razy i w końcu jednak ostatecznie wyleciały
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizacja - chcę flachy:
1. Angel edt 2. Acqua di Gioia 3. L'eau The One 4. L'Imperatrice 5. Fancy J.S. 6. MdB L'eau YR - jak się pojawi ![]() wątku, działaj!
|
|
|
#3897 |
|
miś ufatek
|
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak po wnikliwych testach Ambre Soie odpada.
A także Sahara Noir, która na skórze pachnie duuuuużo gorzej niż na papierku. Nawet się cieszę, coraz mniej zachcianek
|
|
#3899 |
|
Rozeznanie
|
lancome eclat <3
jak tylko skoncze remont i zwiazane z tym wydatki to kupuje!!
|
|
#3900 |
|
Konto usunięte
|
Mam już flaszkę Guerlain Boisee
Do tego poznałem kilka zapachów z listy do powąchania Musz-mieć: - Guerlain Homme - Azzaro Visit - Thierry Mugler A*Men (uzupełnienie 30 ml do mojego metalowego mundurka, najlepiej w starej wersji) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) - Cristiano Fissore Cashmere Uomo (choć odlew 10 ml) - Gucci PH (zapas w dobrej cenie by się przydał) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi; Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man, Opus VI - Annayake: Undo PH - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones,Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men,No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Royal Aoud - Nasomatto: Pardon - Olivier Durbano: Jade - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Bentley: Bentley PH, Bentley Intense PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - DSQUARED²: Potion Royal Black - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Signature Heritage - Prada: Amber PH Intense - Shiseido: Zen Sun PH - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2014-04-03 o 12:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

Piękne po stokroć