|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
|
|
|
|
#4952 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4953 |
|
Zadomowienie
|
Doślą mi pudełka
przydadzą się |
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Hej jakby któraś miała ochotę to mam na wymianę pyłki kryształowy i brązowy (nowe, nie otwierane).
Wymienię chętnie na popielaty i różowy (mogą być otwarte) |
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi
dopiero po mału ogarniam całą tą firmę pierwsze w życiu zakupy zrobiłam z tym cri50 w czwartek - wciąż na nie czekamdziś byłam niuchać zapachy stacjonarnie i kilka nie powiem wpadło mi w oko a raczej w nosek ![]() Mam w planach zakupy z dwoma kodami,czyli dwa razy zakupy ! ![]() So elixir - bardzo trwałe psikane rano dziś o 10.30 jeszcze czuję
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Ten kod który sie regeneruje rabatuje oferte 3za 23?
Edit: juz wywala dodatkowa wodę po dodaniu kodu. Jednak nie zamowie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez navioe Czas edycji: 2014-03-12 o 18:25 |
|
|
|
#4957 |
|
Zadomowienie
|
Przygodę z YR zaczęłam w zeszłym roku, jak przejęli lokale po TBS w mojej okolicy.
Do tej pory używałam: - odżywka do włosów koloryzowanych (śmierdzi i włosy po niej są dziwne) - odżywka regenerująca (ok) - serum wygładzające 48h (fajnie nawilża, idealne na końce) - pomadka połyskująca kolor liczi (jest świetna, nawilża, pielęgnuje usta, nigdy nie spotkałam się z takimi właściwościami pomadki, one zawsze wysuszały mi usta na wiór i miałam po nich płaty suchej spierzchnietej skóry, natomiast kolory są słabe, szukałam czegoś w jasnym różu, który zakryje czerwień moich ust, a ten liczi jest bardziej w beż? ) Jak oceniacie tusz Sexy Pulp? Potrzebuję czegoś co mocno pogrubia i nie trzeba przy tym nakładać 30 warstw. |
|
|
|
#4958 |
|
only smart shopping
|
SP jest moim ulubionym tuszem; daje spektakularny efekt. Mały minus za wielką szczotę, ale można ją ogarnąc.
|
|
|
|
#4959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To dziwne, moj kod rabatowal wszystkie ZP, lacznie z zestawami. Teraz zrobilam symulacje z drugim i tez rabatuje, co wiecej nadal nie odrzuca mi wody przy podsumowaniu. Moze to dlatego, ze robilam je na samym poczatku tej promocji, a teraz juz naprawili ten kod a raczej zepsuli i te swiezo generowane dzialaja juz na innych zasadach
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-03-12 o 19:06 |
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
mogę komuś oddać ten kod -50 zł
niby ważny do 28.02., ale jeszcze wchodzi - nie rabatuje ZP, ale jeśli wodę powyżej 109 wrzuci się przed dodaniem kodu, to zostaje - nie gwarantuję, że nie zniknie po kliknięciu "zamawiam" |
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze,też wywala mi naturelle z tego kodu -50zł :/
DOBRA ![]() cały dzien zastanawiałam sie co zamówić w koncu poszło zamówienie z kodem All
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-12 o 20:06 |
|
|
|
#4962 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Konto usunięte
|
w stacjonarkach-na drugiej stronie ulotki z informacją o kremie pod oczy gratis przy zakupie kremu do twarzy z danej serii jest promocja ważna 10-30 marca z Kwiatem Wiśni-żel 50 ml w prezencie przy zakupie czegokolwiek 6,90 zł<. Powoli kończą mi się żele pod prysznic, chyba wezmę Hiszpański Granat
|
|
|
|
#4964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko odbija mi się na dolnej powiece
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj dostałam pake z Rosia na 117 zł i oczywiście brakuje Naturelle i kremu pod oczy. kiedys tak nie było żeby bez przerwy monitować o nalezne prezenty. A teraz praktycznie w każdej paczce. Dziwne. Liczą że ktos machnie ręka i nie będzie się dopominał? maila już wysmarowałam
![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- po kliknięciu zamawiam wyskakuje info, że prezent został usunięty ponieważ jest zbyt mała kwota zamówienia |
|
|
|
#4966 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam odp w sprawie tego gratisowego kremu pod oczy riche:
Uprzejmie informuję, iż zgodnie z obowiązującą ofertą, gdy dokonamy zakupu kosmetyku gamy Riche Creme, to do zamówienia będzie dołączony krem przeciwzmarszczkowy w prezencie. Prezent ten może być niewidoczny w koszyku z zakupami, zatem jeśli złoży Pani zamówienie, to proszę o nadesłanie potwierdzenia, które otrzyma Pani na swój adres e-mail. Po jego otrzymaniu zweryfikujemy i poprawimy Pani zamówienie. Zamówiłam sobie nowy korektor pod oczy beż bo się w końcu pojawił, dam znać jak się sprawuje. A przy okazji zauważyłam, że zapasy Yrii się kończą w sklepie, a teraz już ją chyba na amen wycofują z oferty, więc jak lubicie to łapcie póki jest. |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Hm idzie do mnie jakas paczka siódemka z rosia.
Tylko nie wien czy ta co zamawialam 6marca z cri50.i placilam.przelewem-na stronie jest napisane ze zamówienie w toku. Czy ta.która zamówiłam wczoraj z.kodem all990 za pobraniem-jej znów jeszcze.nie widac.na stronie. Sama juz nie wiem Edit: oba są w toku... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-13 o 09:59 |
|
|
|
#4968 |
|
Raczkowanie
|
czesc . chcialam sie zapytac czy przy zlozeniu zamowienia z prezentem tusz vertige przychodzi on normalnie czy sa znowu jakies awarie systemu i przesylaja go pozniej? i czy tak samo jest z woda toalwtowa w prezencie zapach Bez?przy uzyciu kodu All
|
|
|
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Makeup challenge winner
|
Zwróćcie uwagę, że kod wygenerowany na stronie http://okazje.yves-rocher.pl/ rabatuje zestawy żeli i promocję szamponów i odżywek 3 szt. za 23 zł, a to są przecież ZP. Jak po rabacie będzie 109 zł to doda Naturelle.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-03-13 o 12:08 |
|
|
|
#4971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładnie sobie dane wyciągają, i trzeba zaznaczyć, że zgadzasz się na wykorzystywanie nr tel i dzielenia go z innymi podmiotami, a potem dzwonią i wciskają jakieś maszynki albo inne bzdury
|
|
|
|
|
#4972 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dla tego kodu zalozylam nowe maile, zeby mi smieci nie przychodzily na skrzynke mojej glownej poczty, telefon i data ur. tez zmyslona i nie mialam zadnych problemow z wykorzystaniem tego kodu. Jedyne co raczej powinno sie podac prawdziwe to imie i nazwisko, kod pocztowy i miejscowosc, zeby potem przy skladaniu zamowienia dane sie zgadzaly, ale akurat te informacje tak czy siak musialabys im podac.Cytat:
. A dociaganie do 109 po rabacie jest nieoplacalne z tym kodem, trzeba zamowic za prawie 160 zl, czyli wychodzi rabat ok. 30 procent, podczas gdy z fb daje 35, wiec marniutko.Btw wlasnie wygenerowalam kod na fb i takze rabatuje zestawy daje niewielka oszczednosc w porownaniu do tego generowanego, ale zawsze to jakies 7zl do przodu jestesmy
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-03-13 o 13:42 |
||
|
|
|
#4973 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Takich rzeczy jak data urodzenia/ nr tel nie należy nigdzie podawać jeśli to nie jest absolutnie konieczne. Ja np wpisuję podczas rejestracji konta w sklepach jakąś fikcyjną datę urodzenia, żeby dostawać kody urodzinowe bo podawanie realnych nie daje żadnych korzyści a tworzy potencjalne ryzyko nadużyć. Dostałam "na urodziny" z pat&rub -20%, za tydzień jest -20% zniżki z flesz i to się chyba łączy, więc może poszaleję.BTW mam do oddania jeden niepotrzebny kod -50zł jeśli ktoś chce. Doszła paka z loccitane, przyszło wszystko jak miało być
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oddam kod na urodzinowy z Evidence L'eau - nie wykorzystam kodu a może komuś się przyda
|
|
#4975 |
|
Raczkowanie
|
Dla zainteresowanych alternatywami fajna oferta GB
http://campaigns.glossybox.pl/pl/beglossy_olay/ 5 pełnowymiarowych produktów Olay za 69 zł. Ja zamówiłam
|
|
|
|
#4976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Konto usunięte
|
Co sądzicie o kremie pod oczy elixir który jest teraz gratisem? I czy on ma jakiś kolor?
|
|
|
|
#4978 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kodem rabatowym 39zł a coś czuję że będą fajne produkty + dodatkowy dla subskrybcji![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4980 |
|
Rozeznanie
|
ale cisza na wątku
. Rosie odnotowały znaczny spadek popytu![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- kod boucle tez juz nie działa . juz chyba nic nie działa, portfele odpoczną
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

przydadzą się 

Ja dla tego kodu zalozylam nowe maile, zeby mi smieci nie przychodzily na skrzynke mojej glownej poczty, telefon i data ur. tez zmyslona i nie mialam zadnych problemow z wykorzystaniem tego kodu. Jedyne co raczej powinno sie podac prawdziwe to imie i nazwisko, kod pocztowy i miejscowosc, zeby potem przy skladaniu zamowienia dane sie zgadzaly, ale akurat te informacje tak czy siak musialabys im podac.
daje niewielka oszczednosc w porownaniu do tego generowanego, ale zawsze to jakies 7zl do przodu jestesmy