|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1475 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
2. za to to rozumiem, ma sens Cytat:
ale jak sobie inaczej wyobrażasz, w małżeństwie czy inszym związku, jednemu się odwidziało po 5 miesiącach czy 8 latach, drugiemu nie, to co, które ma cierpieć? rozsądniej chyba pójść w kierunku z którego obie strony mają szansę pójść do przodu Cytat:
inaczej się nie bardzo da, choć dziś rano spróbowałam pomiziać kolano i też było 2. nie wiem, ale na mój rozum nigdy nie da rady tak żeby obie się zaangażowały tak samo w tym samym stopniu i czasie, ludzie to nie zaprogramowane roboty kwestia podejścia i zrozumienia że może być różnie - i otwarcia się na to "różnie" kwestia też nauczenia się nie polegania na posiadaniu połówki, ludzie to nie połówki a całości. Cytat:
faktycznie tylko soczewka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1476 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
).Przecież wieczorem mogę się łobeżreć jak świnia albo jeść mało, mogę wydoić dwa litry coli albo nie pić zbyt dużo, i już różnica robi się znaczna. To samo wymiary - po warzywach mam brzuch jak w czwartym miesiącu, po całym dniu chodzenia opuchnięte nogi - to to są moje właściwie wymiary? No ale niech się każdy waży i mierzy jak chce, ja wolę wierzyć, że sytuacja poranna jest jedyną słuszną
|
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Nindżopesz
|
Ale to nie jest śmieszne, po co się ważyć z pełnym pęcherzem?
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Albo laserowa korekcja ...
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- żeby zachować bi lansssss z wieczora ..... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-14 o 21:03 |
|
|
|
#1481 |
|
Nindżopesz
|
Żeby wiedzieć czy można zjeść kolację
|
|
|
|
#1482 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
na przykład po to żeby wiedzieć czy coś się niepokojącego nie dzieje, np. zbyt duże albo niezamierzone chudnięcie... jest wiele powodów, głupsze i głupsiejsze
![]() wg mnie poranna waga z pustym pęcherzem i jelitem jest tą właściwą, coś jak brutto/netto ![]() --- spadam spać, dobranoc
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1483 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No i bardzo dobrze zrobilaś ,że nie wzięlaś. Na ziwerza w domu powinni zgodzić się wszyscy domownicy, powinien być totalnie chciany, a decyzja przemyślana. No i tzreba się trochę przygotować....chyba ,że nagły wypadek ( jak u mnie ostatnim razem, ale ja i tak mialam od domownikow zielone światło, tylko mialo być troche pózniej jakieś psiskko sprowadzone i schroniskowe). No i teraz doksztalcam się w tempie ekspresowym, bo w sumie jak o doroslych psach wiem sporo, to o szczeniakach nie mam pojęcia, a to jednak nie to samo.... 3. Najlepiej porozmawiać, przedstawić jakieś racjonalne argumenty...tak,żeby on tez chcial....a dlaczego nie chce? Cytat:
2. Nie..damy radę Wszystkie moje/nasze psiska to byly krzyżowki/mieszance...i każedemu można bylo wsadzić lapę do pyska...jestem optymistka, ja i reszta domownikow też ![]() Cytat:
A nie jestem aż tak bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rano jesteś pusta, a w dzień zawsze coś zjesz, wypijesz, to i kilogram zawartości żolądka dodatkowy się uzbiera do wieczora. W nocy znika ![]() Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#1485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sam sedes, świetnie to ujęłaś.Cytat:
![]() No ale tak szczerze to dla mnie mało istotne, i jak zawsze, imo każdy może się ważyć nawet z kothem na ramionach -mnie to zgrzewa ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
leżęęęęęęęęęęę i sikam (będę pusta wieczorem 2. No nie wątpię, mnie też by było ale co mi z tego skoro wiem, że później jest tylko gorzej No ale znów rano niby będzie lepiej czyli koło się zamyka. ![]() W ogóle to ja mam na odwrót, ja jestem pusta już wieczorem |
|||
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Łooo, teraz jak czytam to widze, że dobrze to nie zabrzmiało ![]() Chociaż w sumie nie tak żle, gorzej jakby trafila ję jakaś literowka ![]() Nesko, nie bylo to celowe ![]() 2. Potem mi to w sumie zwisa, bo po mnie tego kg pzrybywającego na szczęście bardzo nie widać ( chyba), dopiero weczorem wchodze na wagę i sie cieszę albo z tego że nie przybylo więcej niż kg, albo z tego że jest ciut mniej niż wczoraj o tej samej porze. Jak jest więcej, to odczuwam niepokoj
|
|
|
|
|
#1487 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Parabelko, na razie umawiam go do ortopedy co sie zajmuje leczeniem skoliozy. Plus dostalam od pediatry zestaw cwiczen stop. I ma na rtg co mu zrobilam jedna panewke biodrowa wyzej o ok cm. I teraz i tak nie wiem czy noga krotsza czy to skrzywienie wymusza takie ustawienie sylwetki.
Pozostaje mi tylko czekanie na wizyte i cwiczenia, na wlasna reke wkladek nie bede kupowac.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1488 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Muszę z małżonem poważnie porozmawiać -jak już dojdzie do siebie po wczorajszym koncercie, że następnym razem ma pluć mocą!!! ![]() Cytat:
Będzie dobrze. Musi być.
|
|
#1489 | ||||
|
Panaroja
|
snad wichury
![]() Cytat:
do skesu bez zobowiązań wszystko się nada , wszak paszczę gazetą można zasłonić ![]() ale sama prawda Cytat:
![]() Cytat:
2.centymetr się skurczył ![]() a to czeba stopniowo nabierać wprawy właśnie żeby nie trafić we ścianę ale się daje , wypróbowałam Cytat:
melduję że w sposób niezauważalny straciłam 2 kilo ![]() i złożyłam zamówienie w sklepie z indyjskimi kosmetykami Śnieżka była pierwsza i nabyła m.in.proszek do zębów wybielająco- odkamieniająco-pielęgnujący skorzystalim , na razie wszystkie dotychczas posiadane zęby mamy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spod wichury i znad neiustającego bólu dziąsła
![]() 1. też tak myślę, jeśli nie to inny powód, hormonalny być mejbi zatrzymania wodyw organiźmie, a może nie hormonalny, wszak zatrzymanie wodyw org może być objawiem chyba wszystkiego. Tak bywa, człowiek puchnie, niekoniecznie tyje. Będę robić burgery z ososia, Ogólnie dziś mi już gorzej
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Chciałam złożyć zażalenie na pomadkę alterry: rosną mi po niej tylko dolne rzęsy Górne prawie nic, a dolne już są prawie tak długie jak górne, jak pomaluję tuszem, to wyglądam jak porcelanowa dzidzia piernik Robię porządki w szafce z kosmetykami (znalazłam m.in. tusz sprzed 4 lat ), ale na nosie aż bieli wniosek: muszę przestać tyle pić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-15 o 14:02 |
|
|
|
#1492 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jołka
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Oj tam cyber oko zapodaję i gra ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1493 |
|
Piers do przodu
|
Plucie mocą do tagów :bogunce:
Ale pizga w kominie dzwoni i świszcze, gdyby do tego była noc i brak prądu to by była super atmosferka
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja toże mam wichurę
![]() Nie wiem z jakiego powodu Cię boli dziąsło. Mnie boli po sciągnięciu kamienia i wypędzlowałam sobie je Dentoseptem, pomogło ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
|
#1495 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam skrzypiacą podłogę
|
|
#1497 |
|
Piers do przodu
|
Dorzuć łańcuchy na żyrandolu
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie już 7/8 óemki wylazjło a to dalej się zapala. Robię wszystkim, wszystkim Zawsze mijało po kilku dniach albo sżło w ropkie. A teraz się nie może zdecydować. Trzepie mnie w ogóle
|
|
|
|
|
#1499 |
|
To ja :)
|
A Eludril? To płyn do płukania, taki apteczny. Polecił mi go dentysta po wszczepieniu implantu. W najmocniejszym stężeniu, bo kupuje się koncentrat i samemu się rozrabia. Płukanie nie jest przyjemne, ale ulga po nim niesamowita.
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niiiic nie rusza Ale dzięki za chęc niesienai pomocy Tzn zawsze mi też pomagały wsie specyfiki i woda utleniona i wsio - po prostu teraz jest inaczej Idę się schować pod kocyk jeszcze mnie nietopsz wkokufił Trafiłam na fajny blog kulinarny www.sense-of-taste.com W menu m.in. Smaki Azji
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-15 o 16:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

także to trcohę takie oszukiwanie siebie
Niemniej, są chyba ludzie, którzy tak w życiu postępują. 

Nędza, serio nędza. Ale to by potwierdzało zdanie mojej dermy, bo nei raz robiłam badania hormo i wychodziło git, a włos leciał, że na przesilenie wiosenne po prostu tak organizmy wielu kobiet zwłąszcza reagują, jako i na jesienne tudzież zimowe jak zwał tak zwał.
No oby, dzielna jesteś, że się podejmujesz szkolenia krzyżówki.
Wszystkie moje/nasze psiska to byly krzyżowki/mieszance...i każedemu można bylo wsadzić lapę do pyska...jestem optymistka, ja i reszta domownikow też 

W sam sedes, świetnie to ujęłaś.

No ale tak to ujęłaś cudnie
Śnieżka była pierwsza i nabyła m.in.proszek do zębów wybielająco- odkamieniająco-pielęgnujący

), ale na nosie aż bieli
w kominie dzwoni i świszcze, gdyby do tego była noc i brak prądu to by była super atmosferka