Scent Bar LII - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-14, 20:48   #1471
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
No właśnie ktoś wysysa
Ja wiem, to z plucia nocą

Wybacz Murszafie, ale ta akcja zasługuje conajmniej an taga
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:49   #1472
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Bosz przeczytałam plucia mocą
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:51   #1473
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No ale przecież ta wieczorna waga jest prawdziwa - bo to realny stan po dziennym żarciu, ranna to waga jakby na starcie, taki punkt wyjścia, którego ni wuja nie utrzymamy w ciągu dnia także to trcohę takie oszukiwanie siebie
cicho nie denerwuj ludzi
Stary 2014-03-14, 20:56   #1474
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
cicho nie denerwuj ludzi
Rakelinus nie denerwuje, Rakelinus przywraca właściwą optykę

Też się mierzysz/ważysz po wydalaniu?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:56   #1475
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
przysiady przodem do ściany , a izometria opierając sie plecami o ścianę
i o przysiadach pisałam

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Kameno, nie da się bo:
1. kobita nie podoba się delikwentowi, nie jest więc zainteresowany i tylko ściemnia, że "niegotowy"
2. boi się, że pomimo umowy baba będzie go dręczyć do us...nej śmierci, rozpaczać i grozić samobójstwem kiedy on zechce odejść
3. prawdopodobnie gdyby zaproponować takiemu seks całkowicie bez zobowiązań to nagle byłby bardzo gotowy. Chyba że patrz pkt 1.
co do 1 i 3, to hm, w teorii niby jasne ale w praktyce się nie sprawdza.... przynajmniej u mnie jak do tej pory jest jakoś dziwnie, stąd też to małe wylanie żalów wcześniej bo chyba nie ogarniam moim małym rozumkiem

2. za to to rozumiem, ma sens

Cytat:
Pewnei byłoby najlepiej - ale to zapewne słabo osiągalne, gdyż prawdopodobieństwo, że obojgu jednocześnie sie nie da jest niskie Niemniej, są chyba ludzie, którzy tak w życiu postępują.
ale nie o to chodzi żeby jednocześnie, wiadomo jednocześnie się nie da...
ale jak sobie inaczej wyobrażasz, w małżeństwie czy inszym związku, jednemu się odwidziało po 5 miesiącach czy 8 latach, drugiemu nie, to co, które ma cierpieć?
rozsądniej chyba pójść w kierunku z którego obie strony mają szansę pójść do przodu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
aż boję się pytać jak i gdzie tego używasz

z tego, co słyszałam, to bardzo często jedna osoba angażuje się bardziej i nie chce i są dramaty
1. zgodnie z przeznaczaniem inaczej się nie bardzo da, choć dziś rano spróbowałam pomiziać kolano i też było a zostało mi ustrojstwo sprezentowane bo od pierwszej sekundy zaczęłam z siebie wydawać interesujące odgłosy i to przy dopiero co poznanych ludziach

2. nie wiem, ale na mój rozum nigdy nie da rady tak żeby obie się zaangażowały tak samo w tym samym stopniu i czasie, ludzie to nie zaprogramowane roboty
kwestia podejścia i zrozumienia że może być różnie - i otwarcia się na to "różnie"
kwestia też nauczenia się nie polegania na posiadaniu połówki, ludzie to nie połówki a całości.

Cytat:
Ale ja mam

jedno oko -4,75 , a drugie oko 0,0
i bryle tego nie korygują gdyż ponieważ iż jest to za duża różnica w okach.
IIIIII jak soczewka bryla wyostrzy obraz na chorym oku to jest on o wiele mniejszy niż w oku zdrowym iiiii mózg i tak widzi okiem które widzi obraz większy czyli zdrowym....
o kurka teraz rozumiem
faktycznie tylko soczewka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:59   #1476
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
droga Bukiet, społeczeństwo nic nie zauwazy bo bedzie czarne na czarnym, ament
Cudnie

Cytat:
No ale przecież ta wieczorna waga jest prawdziwa - bo to realny stan po dziennym żarciu, ranna to waga jakby na starcie, taki punkt wyjścia, którego ni wuja nie utrzymamy w ciągu dnia także to trcohę takie oszukiwanie siebie
Eee, ja się zawsze spotykałam z wytycznymi żeby się ważyć na czczo po wizycie na tronie (nie piszę teraz o jakimś forum dla anorektyczek tylko normalnie ).
Przecież wieczorem mogę się łobeżreć jak świnia albo jeść mało, mogę wydoić dwa litry coli albo nie pić zbyt dużo, i już różnica robi się znaczna. To samo wymiary - po warzywach mam brzuch jak w czwartym miesiącu, po całym dniu chodzenia opuchnięte nogi - to to są moje właściwie wymiary?
No ale niech się każdy waży i mierzy jak chce, ja wolę wierzyć, że sytuacja poranna jest jedyną słuszną

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 21:00   #1477
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Rakelinus nie denerwuje, Rakelinus przywraca właściwą optykę

Też się mierzysz/ważysz po wydalaniu?
Stary 2014-03-14, 21:01   #1478
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ale to nie jest śmieszne, po co się ważyć z pełnym pęcherzem?

Stary 2014-03-14, 21:02   #1479
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

o kurka teraz rozumiem
faktycznie tylko soczewka
Albo laserowa korekcja ...

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:

żeby zachować bi lansssss z wieczora .....

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-03-14 o 21:03
Stary 2014-03-14, 21:03   #1480
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
po co sie wazyc fogle? zeby bylo wiadomo, ile jaj dodac?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 21:05   #1481
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Żeby wiedzieć czy można zjeść kolację

Stary 2014-03-14, 21:11   #1482
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
na przykład po to żeby wiedzieć czy coś się niepokojącego nie dzieje, np. zbyt duże albo niezamierzone chudnięcie... jest wiele powodów, głupsze i głupsiejsze

wg mnie poranna waga z pustym pęcherzem i jelitem jest tą właściwą, coś jak brutto/netto

---
spadam spać, dobranoc
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 21:15   #1483
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
wg mnie poranna waga z pustym pęcherzem i jelitem jest tą właściwą, coś jak brutto/netto
Najważniejsze to nie mierzyć tara (tary?)

Stary 2014-03-14, 22:21   #1484
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość

He ,he . Sporuś nawet nie wiesz jakiego kopa to daje

łysienie androgenowe- to coś od hormonów tak ?

ad zwierzaka siorka mi dzwoni że kumpela chce 6-cio miesięcznego yorka oddać,przytuliłabym i córa pewnie też by łoszalała ale tż kategorycznie kręci nosem..No żadne argumenty nie trafiają..Z jednej strony mogłabym po prostu zwierzaka wziąć i tyle i nic by się nie działo ale wolałabym aby to była nasza wspólna decyzja i co tu kurka zrobić...
1. Hormonalne chyba, w sumie to aż tak nie drązylam, a potem zapomnialam zgłębić temat.

2. No i bardzo dobrze zrobilaś ,że nie wzięlaś. Na ziwerza w domu powinni zgodzić się wszyscy domownicy, powinien być totalnie chciany, a decyzja przemyślana. No i tzreba się trochę przygotować....chyba ,że nagły wypadek ( jak u mnie ostatnim razem, ale ja i tak mialam od domownikow zielone światło, tylko mialo być troche pózniej jakieś psiskko sprowadzone i schroniskowe). No i teraz doksztalcam się w tempie ekspresowym, bo w sumie jak o doroslych psach wiem sporo, to o szczeniakach nie mam pojęcia, a to jednak nie to samo....

3. Najlepiej porozmawiać, przedstawić jakieś racjonalne argumenty...tak,żeby on tez chcial....a dlaczego nie chce?

Cytat:

No widzisz to mi wierzysz Nędza, serio nędza. Ale to by potwierdzało zdanie mojej dermy, bo nei raz robiłam badania hormo i wychodziło git, a włos leciał, że na przesilenie wiosenne po prostu tak organizmy wielu kobiet zwłąszcza reagują, jako i na jesienne tudzież zimowe jak zwał tak zwał.

Oł maaaaan No oby, dzielna jesteś, że się podejmujesz szkolenia krzyżówki.
1. I to jest straszne...jak tak dalej pjdzie, to jeszcze ze 4 przesilenia wiosenno jesienne i zostanę prawie lysa, bo nowe maluchy nie zdążą wyrastać, jak będę tracila w takim tempie...

2. Nie..damy radę Wszystkie moje/nasze psiska to byly krzyżowki/mieszance...i każedemu można bylo wsadzić lapę do pyska...jestem optymistka, ja i reszta domownikow też

Cytat:
Spoo, już chyba pierdylion razy pisałam, że waga, wymiary i BMI jako cyferki mi zwisają, patrzę na wygląd a on niestety zadowala mnie akurat poniżej konkretnych parametrów
A ja jestem zadowolona ostatnio ( chociaż jeszcze z 4 kg chcę zgubić), coraz częściej slyszę od ze chuda jestem bardzo A nie jestem aż tak bardzo

Cytat:
Mon dieu, zmierzyłam się i od zeszłego piątku przybrałam:
- 3 cm w cyckach
- 4 w talii
- 5 w brzuchu
- 3 w biodrach
- 3 w udach
- 1,5 w łydce i kolanie
- 4 kg
Albo zmieniam się w wielbłąda, albo mnie UFO zapłodniło, albo to zwykła ciąża spożywcza, albo nie wiem. Po prawdzie jestem nieco przerażona
Ale to chyba nie możliwe? No albo jakimś cudem woda tak Ci się zaczęla ostro gromadzić, albo jesteś w ciąży, albo faktycznie kosmici....no bo normalne przytycie to w tydzień chyba tak się nie da....

Cytat:
A jak wyjaśnisz to ważę się wieczorem i mam 57,5
ważę się rano i jest 56,3
Każdy tak ma
Rano jesteś pusta, a w dzień zawsze coś zjesz, wypijesz, to i kilogram zawartości żolądka dodatkowy się uzbiera do wieczora. W nocy znika

Cytat:
Ja tam sobie tłumaczę ,ze ta poranna jest prawdziwa, bo to waga moich zezwłok pustych, w wieczorem dochodzi żarcie i reszta. Jakoś mi z tym lepiej
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 22:38   #1485
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2. nie wiem, ale na mój rozum nigdy nie da rady tak żeby obie się zaangażowały tak samo w tym samym stopniu i czasie, ludzie to nie zaprogramowane roboty
kwestia podejścia i zrozumienia że może być różnie - i otwarcia się na to "różnie"
kwestia też nauczenia się nie polegania na posiadaniu połówki, ludzie to nie połówki a całości.
Racja, a pogrubione świetne W sam sedes, świetnie to ujęłaś.

Cytat:
Eee, ja się zawsze spotykałam z wytycznymi żeby się ważyć na czczo po wizycie na tronie (nie piszę teraz o jakimś forum dla anorektyczek tylko normalnie ).
Przecież wieczorem mogę się łobeżreć jak świnia albo jeść mało, mogę wydoić dwa litry coli albo nie pić zbyt dużo, i już różnica robi się znaczna. To samo wymiary - po warzywach mam brzuch jak w czwartym miesiącu, po całym dniu chodzenia opuchnięte nogi - to to są moje właściwie wymiary?
No ale niech się każdy waży i mierzy jak chce, ja wolę wierzyć, że sytuacja poranna jest jedyną słuszną
Ja wiem że takie są wytyczne, ale imo one są złudne, no bo któż z rańca na czczo wybywa ze swą "właściwą" wagą i się z taką prezentuje światu cały dzień? Przecież, ta niby właściwa jest już po śniadanku jakby mrzonką li i jedynie

No ale tak szczerze to dla mnie mało istotne, i jak zawsze, imo każdy może się ważyć nawet z kothem na ramionach -mnie to zgrzewa

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Każdy tak ma
Rano jesteś pusta, a w dzień zawsze coś zjesz, wypijesz, to i kilogram zawartości żolądka dodatkowy się uzbiera do wieczora. W nocy znika

Ja tam sobie tłumaczę ,ze ta poranna jest prawdziwa, bo to waga moich zezwłok pustych, w wieczorem dochodzi żarcie i reszta. Jakoś mi z tym lepiej
1. leżęęęęęęęęęęę i sikam (będę pusta wieczorem ) cudne cudne cudne

2. No nie wątpię, mnie też by było ale co mi z tego skoro wiem, że później jest tylko gorzej No ale znów rano niby będzie lepiej czyli koło się zamyka.

W ogóle to ja mam na odwrót, ja jestem pusta już wieczorem
Stary 2014-03-14, 22:49   #1486
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

1. leżęęęęęęęęęęę i sikam (będę pusta wieczorem ) cudne cudne cudne

2. No nie wątpię, mnie też by było ale co mi z tego skoro wiem, że później jest tylko gorzej No ale znów rano niby będzie lepiej czyli koło się zamyka.

W ogóle to ja mam na odwrót, ja jestem pusta już wieczorem

1. Łooo, teraz jak czytam to widze, że dobrze to nie zabrzmiało
Chociaż w sumie nie tak żle, gorzej jakby trafila ję jakaś literowka

Nesko, nie bylo to celowe

2. Potem mi to w sumie zwisa, bo po mnie tego kg pzrybywającego na szczęście bardzo nie widać ( chyba), dopiero weczorem wchodze na wagę i sie cieszę albo z tego że nie przybylo więcej niż kg, albo z tego że jest ciut mniej niż wczoraj o tej samej porze. Jak jest więcej, to odczuwam niepokoj
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 23:28   #1487
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Parabelko, na razie umawiam go do ortopedy co sie zajmuje leczeniem skoliozy. Plus dostalam od pediatry zestaw cwiczen stop. I ma na rtg co mu zrobilam jedna panewke biodrowa wyzej o ok cm. I teraz i tak nie wiem czy noga krotsza czy to skrzywienie wymusza takie ustawienie sylwetki.
Pozostaje mi tylko czekanie na wizyte i cwiczenia, na wlasna reke wkladek nie bede kupowac.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 09:00   #1488
Murszafka
To ja :)

Cytat:

Cytat:
Bosz przeczytałam plucia mocą
Muszę z małżonem poważnie porozmawiać -jak już dojdzie do siebie po wczorajszym koncercie, że następnym razem ma pluć mocą!!!

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Parabelko, na razie umawiam go do ortopedy co sie zajmuje leczeniem skoliozy. Plus dostalam od pediatry zestaw cwiczen stop. I ma na rtg co mu zrobilam jedna panewke biodrowa wyzej o ok cm. I teraz i tak nie wiem czy noga krotsza czy to skrzywienie wymusza takie ustawienie sylwetki.
Pozostaje mi tylko czekanie na wizyte i cwiczenia, na wlasna reke wkladek nie bede kupowac.
Win, nie znam, się, mogę tylko powiedzieć to, co słyszę czasem od znajomych, ale moje 2 kumpele mają znacznie większe różnice i są obie lachony, poza świadomością krzywo ustawionej miednicy, nic im nie dolega. Choć w ta świadomość im w sumie tez nie dolega, tylko ją mają Będzie dobrze. Musi być.

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 12:37   #1489
Parabelka
Panaroja

snad wichury
Cytat:
Kameno, nie da się bo:
1. kobita nie podoba się delikwentowi, nie jest więc zainteresowany i tylko ściemnia, że "niegotowy"
2. boi się, że pomimo umowy baba będzie go dręczyć do us...nej śmierci, rozpaczać i grozić samobójstwem kiedy on zechce odejść
3. prawdopodobnie gdyby zaproponować takiemu seks całkowicie bez zobowiązań to nagle byłby bardzo gotowy. Chyba że patrz pkt 1.
polać tej pani bo samo złoto z jej ust płynie !!! co do pkt 3 to pkt 1 musi mieć nasilenie hiperpasztetowe , jeżeli nie hiperpasztet to się zgodzi , a nawet czasem i hiperpasztety przechodzą do skesu bez zobowiązań wszystko się nada , wszak paszczę gazetą można zasłonić

Cytat:

aczkowliek to niemoralne No ale tak to ujęłaś cudnie
ale sama prawda

Cytat:
Ale ja mam

jedno oko -4,75 , a drugie oko 0,0
i bryle tego nie korygują gdyż ponieważ iż jest to za duża różnica w okach.
IIIIII jak soczewka bryla wyostrzy obraz na chorym oku to jest on o wiele mniejszy niż w oku zdrowym iiiii mózg i tak widzi okiem które widzi obraz większy czyli zdrowym....
oooj , bidulo to fucktycznie niefajnie
Cytat:
Mon dieu, zmierzyłam się i od zeszłego piątku przybrałam:
- 3 cm w cyckach
- 4 w talii
- 5 w brzuchu
- 3 w biodrach
- 3 w udach
- 1,5 w łydce i kolanie
- 4 kg
Albo zmieniam się w wielbłąda, albo mnie UFO zapłodniło, albo to zwykła ciąża spożywcza, albo nie wiem. Po prawdzie jestem nieco przerażona
1.PMS
2.centymetr się skurczył

Cytat:
i o przysiadach pisałam
a to czeba stopniowo nabierać wprawy właśnie żeby nie trafić we ścianę ale się daje , wypróbowałam
Cytat:
jeżeli panewki nierówne , to pewnie jedna noga troszkę krótsza , trzeba bedzie obcas korygujący czy korek pod piętę , i stąd kręgosłup . Korekcja ustawienia i ćwiczenia i jak najwięcej aktywności fizycznej żeby wzmacniać mięśnie i da się sprawę opanować

melduję że w sposób niezauważalny straciłam 2 kilo :pijemy :
i złożyłam zamówienie w sklepie z indyjskimi kosmetykami Śnieżka była pierwsza i nabyła m.in.proszek do zębów wybielająco- odkamieniająco-pielęgnujący skorzystalim , na razie wszystkie dotychczas posiadane zęby mamy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 12:44   #1490
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
snad wichury

1.PMS
Ja spod wichury i znad neiustającego bólu dziąsła

1. też tak myślę, jeśli nie to inny powód, hormonalny być mejbi zatrzymania wodyw organiźmie, a może nie hormonalny, wszak zatrzymanie wodyw org może być objawiem chyba wszystkiego. Tak bywa, człowiek puchnie, niekoniecznie tyje.

Będę robić burgery z ososia,

Ogólnie dziś mi już gorzej
Stary 2014-03-15, 12:50   #1491
Maja102
Zakorzenienie

znad wichury i śniego-gradu

Cytat:
melduję że w sposób niezauważalny straciłam 2 kilo :pijemy :

Chciałam złożyć zażalenie na pomadkę alterry:
rosną mi po niej tylko dolne rzęsy Górne prawie nic, a dolne już są prawie tak długie jak górne, jak pomaluję tuszem, to wyglądam jak porcelanowa dzidzia piernik

Robię porządki w szafce z kosmetykami (znalazłam m.in. tusz sprzed 4 lat ), poza tym testuję nowy podkład, co polega na tym, że nakładam go na pół twarzy i tak chodzę po domu i się co chwilę przeglądam w lusterku z policzkami i brodą kolor stapia się super (ale jak kazdy maybelline lubi włazić w zmarszczki mimiczne i zagłębienia), ale na nosie aż bieli wniosek: muszę przestać tyle pić

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-03-15 o 14:02
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 14:34   #1492
neska951
Zakorzenienie

Jołka

Cytat:
Podobno ćwiczenie wspinaczki na ściankach jest bardzo dobre dla kręgosłupa , stawów i mięśni dzieci. Tak twierdzi Zawistowski

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
No ale tak szczerze to dla mnie mało istotne, i jak zawsze, imo każdy może się ważyć nawet z kothem na ramionach -mnie to zgrzewa

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Dla mnie też

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Nesko, nie bylo to celowe

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:

1.PMS
2.centymetr się skurczył

Albo to te czipsy

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:

Oj tam cyber oko zapodaję i gra

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Muszę z małżonem poważnie porozmawiać -jak już dojdzie do siebie po wczorajszym koncercie, że następnym razem ma pluć mocą!!!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:

Stary 2014-03-15, 14:43   #1493
Katty_p13
Piers do przodu

Plucie mocą do tagów :bogunce:

Ale pizga w kominie dzwoni i świszcze, gdyby do tego była noc i brak prądu to by była super atmosferka
Stary 2014-03-15, 15:13   #1494
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ja spod wichury i znad neiustającego bólu dziąsła
Ja toże mam wichurę

Nie wiem z jakiego powodu Cię boli dziąsło. Mnie boli po sciągnięciu kamienia i wypędzlowałam sobie je Dentoseptem, pomogło

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Plucie mocą do tagów :bogunce:

Ale pizga w kominie dzwoni i świszcze, gdyby do tego była noc i brak prądu to by była super atmosferka
I skrzypiąca podłoga

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 15:23   #1495
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ja toże mam wichurę

Nie wiem z jakiego powodu Cię boli dziąsło. Mnie boli po sciągnięciu kamienia i wypędzlowałam sobie je Dentoseptem, pomogło

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

I skrzypiąca podłoga
Wystarczy jęczenie śpiącego Futra - już można szukać bezpiecznej pozycji pod kołderką
Stary 2014-03-15, 15:26   #1496
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Wystarczy jęczenie śpiącego Futra - już można szukać bezpiecznej pozycji pod kołderką
Ni mom Futra ale mam skrzypiacą podłogę

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 15:29   #1497
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Ni mom Futra ale mam skrzypiacą podłogę
Dorzuć łańcuchy na żyrandolu będzie git!
Stary 2014-03-15, 16:03   #1498
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja toże mam wichurę

od tygodnia mam stan zapalny poduszeczki na ósemce w sumie już 7/8 óemki wylazjło a to dalej się zapala. Robię wszystkim, wszystkim Zawsze mijało po kilku dniach albo sżło w ropkie. A teraz się nie może zdecydować. Trzepie mnie w ogóle
Stary 2014-03-15, 16:18   #1499
Murszafka
To ja :)

Cytat:
od tygodnia mam stan zapalny poduszeczki na ósemce w sumie już 7/8 óemki wylazjło a to dalej się zapala. Robię wszystkim, wszystkim Zawsze mijało po kilku dniach albo sżło w ropkie. A teraz się nie może zdecydować. Trzepie mnie w ogóle
A Eludril? To płyn do płukania, taki apteczny. Polecił mi go dentysta po wszczepieniu implantu. W najmocniejszym stężeniu, bo kupuje się koncentrat i samemu się rozrabia. Płukanie nie jest przyjemne, ale ulga po nim niesamowita.

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 16:26   #1500
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A Eludril? To płyn do płukania, taki apteczny. Polecił mi go dentysta po wszczepieniu implantu. W najmocniejszym stężeniu, bo kupuje się koncentrat i samemu się rozrabia. Płukanie nie jest przyjemne, ale ulga po nim niesamowita.
Znaaaam niiiic nie rusza
Ale dzięki za chęc niesienai pomocy
Tzn zawsze mi też pomagały wsie specyfiki i woda utleniona i wsio - po prostu teraz jest inaczej
Idę się schować pod kocyk jeszcze mnie nietopsz wkokufił

Trafiłam na fajny blog kulinarny www.sense-of-taste.com W menu m.in. Smaki Azji

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-15 o 16:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości