Scent Bar LII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-14, 19:29   #1441
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LII

snat kawusi
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. proste, w trzy dni zjadłam 5 paczek chipsów, 2 paczki paluszków, jednego ogromnego cheeseburgera, porcję frytek, 2 litry wina + normalne jedzenie około 1000 kcal dziennie. Nadal uważam, że to za mało na przytycie 3 kg ale cóż...
2. kiedy one prosto od szefca, z gumowymi obcasami No nic, potrenuję na balkonie, to chyba tylko efekt psychologiczny.
1.niestety - ona potrafi na jeden posiłek wchłonąć pół bochenka chleba i zagryźć tabliczką czekolady i nic tak więc za mało
2.smień szefca potrenować czeba , bo trzeba opanować stopień poślizgu wrodzonego fleka
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Znad nowych okularów i lekkich zawrotów głowy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ojoj, kolejne biedactwo

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
narzeknę sobie, pozwolicie?
tu, nie w tró, nie ten kaliber...
podobno faceci są tacy prości a baby taaaaakie skomplikowane..... jassssne.... chcesz się trochę zaprzyjaźnić, żeby było fajnie, luzik, a reakcje? bo ja nie mogę sobie teraz pozwolić na to, żeby się zakochać..... bo siostra kumpla to tabu.... bo potrzebuję więcej czasu i przestrzeni by podążać własną ścieżką....... bo ja jestem romantykiem i nie potrafię ot tak.... no żesz, czy nie może być prościej do cholery?

dziękuję za uwagę
idę nadrabiać
normalna odzywka faceta który chce się wymiksować z bliższej znajomości a nie chce wyjść na chama mówiąc "nie podobasz mi się"

Cytat:
Macie jakieś typy lekkich podkładów dla bardzo bladolicych? Do 20 zeta i do obmacania stacjonarnie w małej mieścinie z rossmanem i jedną drogeryjką
Zbladłam żem, resztki opalenizny zlazły już. A i biała glinka chyba mnie wybiela (bo ciapam się od miesiąca, a od jakiś 2 tyg. starzy sie strasznie drą, żem blada jak trup - oł jesssss..... )
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html tylko że on około 25 jest ,chyba że się promocja w rossie trafi . Się pytają mnie co mi jest , że jestem taka blada , jak go używam
Cytat:
fajne i bardzo przydatne ale strasznie trudne, jak kręgosłup wygięty 10 cm nad podłogą

na początku nie potrafiłam sobie wyobrazić tych ćwiczeń ale chyba już wiem o co biega i raczej próbować nie będę bo już widzę jak walę czołem albo nosem w ścianę
1.wiem - dlatego trzeba po kawałeczku , ile się da
2.no chyba nie walniesz nosem w ścianę opierając się o nią plecami robisz po troszeczku właśnie żeby nie walnąć po kilka razy dziennie po kilka powtórzeń i z dnia na dzień wychodzi lepiej
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

A właśnie, rozważała któraś z Was kiedyś laserową korekcję?
1.
2.ofszę - i uznałam że jednak łoko to łoko i lepiej nie grzebać nie wiem , jak się zlaserowane oko będzie zachowywać na starość , kiedy wysiądzie akomodacja .
Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
Miałam poodpisywać ale nie mam sił ...moja kochana 3,5 letnia siostrzenica wylądowała w szpitalu , zapalenie płuc.Bidula słaba , gorączkuje strasznie i jest problem bo nie umie się wysikać ...

P#$@^%^$%E choróbska

Dobrej nocy...
ojeju biedny maluszek

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
W Olsztynie też już widziałam przedstawiciela gatunku A Szarość nawet usiłowała go upolować, ale skubany za wysoko latał... W ogóle jej się trochę nudziło na trawniku -żadnych pasikoników, mrówek, much... Jeden motyl i jedna pszczoła to dla niej lipa...

Za to mieliśmy przygodę z samochodem... Wracaliśmy w niedzielę wieczorem z Warmii i nagle się włączyła lampka "check engine", no więc na pobocze i dalej oglądać, co tam się dzieje.... Jakbyśmy przynajmniej byli w stanie to stwierdzić oczywiście nie wypatrzyliśmy nic ciekawego, dojechaliśmy do Warszawy, wczoraj samochód w ASO wylądował...
Otóż okazało się, że jakiś sierściuch zrobił sobie imprezę w silniku... Wlazł i przegryzł przewód do spryskiwacza. Nachłeptał się tego (z alkoholem) i sobie poszedł, a nam stracha napędził

Cytat:
Artur to samo -nie ma sufitu, znaczy jest niebezpiecznie...

Wrzucam z komórki, więc zdjęcie podłej jakości. Z cyklu "krajobraz przed bitwą". Przez szybę, ale jednak bitwą.
Spojrzenie Szarości mówi coś w stylu "no weź, widzisz to? Ta wieśniaczka nawet nie ma brwi zrobionych, nie mówiąc o fryzurze"...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 19:34   #1442
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Ad sinupret tekstu "nie jestem gotowy" to IMO oczywiście można za rok zmienić zdanie i dorobić do tego wzniosłą ideologię, niemniej jest to "gotowiec" kiedy chce się kulturalnie dać do zrozumienia, że z daną panną nic z tego.
ano, też mam takie wrażenie, że to oklepany gotowiec, w kazdym razie tak twierdzą kolezanki obeznane w temacie
Zapomniałam o panu, który daawno temu wyjechał mi z tym tekstem, że nie jest gotowy na związek, a kilka dni później się dowiedziałam, że w czasie, kiedy mi to mówił startował ostro do mojej koleżanki
A po niecałym roku się hajtnął z inną (i to nie z wpadki)

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html tylko że on około 25 jest ,chyba że się promocja w rossie trafi . Się pytają mnie co mi jest , że jestem taka blada , jak go używam
nabyłam brata bliźniaka i faktycznie bladzioch
teraz to będę anoreksja i anemia do potęgi

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-03-14 o 19:40
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 19:38   #1443
rachell111
Zakorzenienie

A ad sinupret gotowania - to ostatnio kręcę namiętnie pesto z rukuli i bazylii, na różnych serach, z większą ich proporcją niż zalecane, na różnych orzechach nasionach, zamykam w słoikach i po dwóch dniach zjadem ze wszystkim i z niczym W każdej wersji bosssskie. No i jak jak mam polubić kluchi

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
snat kawusi
wiesz jak miło to czytać miast zarazy i antybiorów? Wiem, że pewnie wciąż w użyciu, ale to znak że zdrowiejesz
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 19:46   #1444
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
niestety - ona potrafi na jeden posiłek wchłonąć pół bochenka chleba i zagryźć tabliczką czekolady i nic tak więc za mało
Och bosz, chcę być nią

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
yep choć nie mogę wiedzieć czy zawsze, bo skąd? Ekspertem nie jestem bynajmniej
Ja osobiście spotkałam się z tym kilka razy, oczywiście wkrótce delikwenci byli w związku z innom babom

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 19:50   #1445
Polly_
grozi wypollizowaniem

zbieramn sie na babskie spotkanie...ale mi sie nie chce
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 19:52   #1446
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

tak taaaaaak obrałaaaaaam
"To ja może cycki pokażę ..."
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 19:58   #1447
kamena
ʞɐɯǝuɐ

zapomniałam tak fogle napisać, stałam się wczoraj, całkiem przypadkowo, właścicielką tego czegoś do głowy, trzepaczki relaksującej? w każdym razie, omg, orgazmiczne doznania
prawie napisałam "po co komu facet" no ale do druciaka ciężko się przytulić i za bardzo się nie pogada

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
dokladnie o to chodzi

ja sie bardzo staram trzymac wlasnych zasad. biore poprawke do dojrzenia do pewnych spraw, ale wtedy staram sie nie uzywac 'nigdy' i 'zawsze'
po prostu z doswiadczenia wiem, ze w sytuacji damsko-meskiej teksty 'nie jestem gotowy na zwiazek' 'ja sie nigdy nie ozenie' oznaczaja 'nie chce z toba sie wiazac'
w towarzystwie przetlumaczylabym juz jako: jeszcze nie spotkalem osoby z ktora bym chcial....
a w dalszej obserwacji okazuje sie, ze prawie wszyscy koncza przed oltarzem, a polowa zdradzi ta swoja wielka milosc...
ach, ok, teraz rozumiem co chciałaś przekazać.

ja z rozpędu zawsze i nigdy używam, więc rozumiem, że inni też.... choć zgadzam się że nie ma czegoś takiego jak nigdy ani zawsze i wszystko ulega zmianom.

Cytat:

Ja też tak mam, często zmienia mi się punkt widzenia. Kiedyś było inaczej, teraz nie wyobrażam sobie innego, lepszego życia w kwestii relacji, związków niż mam obecnie, po prostu jest mi aż za dobrze, ale kto wie ile to potrwa? Co będę czuć i czego potzrebować za lat kilka? naście ? Nie wiem

dlatego też, czytając to co piszesz Ty, i to co Betty napisała wyżej, osobiście trochę dziwi mnie przysięganie na wieki wieków amen, tzn. może nie dziwi w kontekście jednostek, bo na ten dany moment można przecież czuć że jest tak dobrze że nie może być lepiej i wobec tego dlaczego by nie starać się zachować tego na zawsze, ale z drugiej strony, patrząc z perspektywy i czasu i ogółu, czy nie lepiej byłoby się umówić na bycie blisko obok siebie na tyle czasu ile się da a jak się już nie da to się trochę od siebie oddalić i pozostać w przyjaźni?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:00   #1448
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
"To ja może cycki pokażę ..."

Weeeeź "nie będę patrzeć an Twoje cycki"

Stary 2014-03-14, 20:00   #1449
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja chce deszcz
Cytat:
A ja karabin
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
A ja do domu.

Cytat:
- 4,75 w jednym oku

Okulary nie korygują tej wady
dlaszemu ? mam -5/-5 i noszę bryle i jest gut
Cytat:

Na wstępie uff..., dziewczyny dziękuję mała całkiem nie zle Wiadomo że słaba bidulka ale w porównaniu do wczoraj jest dobrze.Zdjęcia RTG na płucach ewidentnie wskazały zapalenie płuc więc całe szczęście że wychwycone w miarę szybko bo to ponoć nie takie proste a wiele od tego zależy..Dzielna jest Wam powiem 3,5 roku a na wkłucie wenflonu tylko się skrzywiła..mam nadzieję że już teraz będzie tylko lepiej.Nie wiem jak w Waszych okolicach ale u nas bardzo dużo dzieci choruje..

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Macham z lotniska co za barbarzynska pora no ale dla takiego słusznego celu można nawet tak wcześnie wstać ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
miłego urlopowania

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od lekarza, gdzie poszłam po skierowanie do ortopedy dla małego- co jeden to gada coś innego Jeden doradza wkładki, inny chodzenie boso, jeden twierdzi, że kręgosłup krzywy bo stopy krzywe, inny, że to nie miało wpływu
na płaskostopie tylko ćwiczenia żeby wzmocnić mięśnie coby sklepienie stopy udźwigły - wkładki to zamierzchły i nieskuteczny sposób ustawiają biernie stopę we właściwym położeniu , ale mięśnie nie pracują , a jak sie but z wkładką zdejmie , nadal platfus przerobione poglądowo na własnej rodzinie - oboje z bratem mieliśmy platfusa , brat zaczął uprawiać sport i ma stopę o sklepieniu godnym greckiego herosa , ja dostałam wkładki i mam platfusa nadal
na kręgosłup platfus nie wpływa , tylko nierówna długość kończyn dolnych , wtedy się wyrównawczo biodro i kręgosłup przekrzywiają . Od płaskostopia kręgosłup się nie krzywi .
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
I mam pytanie czy któraś z Was medytuje/owała? Kamena chyba i chyba Rozterka coś kiedyś pisała , o ile nic nie pomyliłam I właśnie gdzie Roz jest

Ale nie odpowiadamy Ci w głowie?
1.ja chciałam , ale do tego spokój naokoło jest potrzebny
2.lepiej nie dopytuj
Cytat:
Hm, chyba nie do końca rozumiem, przecież można w danych okolicznościach, na podstawie dotychczasowych doświadczeń, uważać jedno a potem, jak się okoliczności zmienią zmienić i zdanie. Tzn. na podstawie panien znanych dotychczas mogli 100% szczerze sądzić że związki nie dla nich po czem przy kimś innym zmienić podejście.
Ja sama tak mam, na tę chwilę sprecyzowane podejście odnośnie związków czy dzieciów, ale nie twierdzę że tak będzie zawsze.
Wy też na pewno zmieniałyście nie jeden raz zdanie, Maja np.
ale to to jest stały tekst u wszystkich facetów w określonych okolicznościach i nie ma nic wspólnego z prawdą - to oznacza tylko jedno : nie podobasz mi się bo najczęściej gość który takie rzeczy mówi , jednocześnie lata z maślanymi oczami za jakąś panną i służy jej jak piesek na dwóch łapkach
Cytat:
aa i kupiłam podkład, Bell Illumi nie było, to capłam najjaśniejsze, co znalazłam
http://www.rossnet.pl/Produkt/Maybel...ml,327261,1650
wyjątkowo blady (nos mi wręcz wybieliło ), nie ciemnieje, lekkie krycie, niewidoczny na buzi
Ale czytam teraz opinie w necie i martwi mnie alkohol w składzie i że część osób wysuszył
o , nie znam trza poszukać

spadam gotować rosół

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-03-14, 20:02   #1450
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
2.no chyba nie walniesz nosem w ścianę opierając się o nią plecami robisz po troszeczku właśnie żeby nie walnąć po kilka razy dziennie po kilka powtórzeń i z dnia na dzień wychodzi lepiej
ale przecież pisałaś, że przodem do ściany?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-03-14, 20:02   #1451
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Weeeeź "nie będę patrzeć an Twoje cycki"

" To może zabijemy kogoś "

iiiiiiiiiiiiiiiii
Stary 2014-03-14, 20:04   #1452
Parabelka
Panaroja

Cytat:

wiesz jak miło to czytać miast zarazy i antybiorów? Wiem, że pewnie wciąż w użyciu, ale to znak że zdrowiejesz
a tfutfutfu

Cytat:
Och bosz, chcę być nią

Ja osobiście spotkałam się z tym kilka razy, oczywiście wkrótce delikwenci byli w związku z innom babom
1. ja tesz i so s tego
2.a często nie wkrótce tylko równolegle

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
ale przecież pisałaś, że przodem do ściany?
przysiady przodem do ściany , a izometria opierając sie plecami o ścianę

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-03-14, 20:05   #1453
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego też, czytając to co piszesz Ty, i to co Betty napisała wyżej, osobiście trochę dziwi mnie przysięganie na wieki wieków amen, tzn. może nie dziwi w kontekście jednostek, bo na ten dany moment można przecież czuć że jest tak dobrze że nie może być lepiej i wobec tego dlaczego by nie starać się zachować tego na zawsze, ale z drugiej strony, patrząc z perspektywy i czasu i ogółu, czy nie lepiej byłoby się umówić na bycie blisko obok siebie na tyle czasu ile się da a jak się już nie da to się trochę od siebie oddalić i pozostać w przyjaźni?
Pewnei byłoby najlepiej - ale to zapewne słabo osiągalne, gdyż prawdopodobieństwo, że obojgu jednocześnie sie nie da jest niskie Niemniej, są chyba ludzie, którzy tak w życiu postępują.

Jest jeden plus leniwych klusek - znalazłam go - nie jestem głodna od 15.00 to rekord. Chuopin robi pizzę (na kupnym podkładzie) a ja prycham No ale kosztem obwodów - to już wolę być głodna co 3 h i żreć pesto
Stary 2014-03-14, 20:10   #1454
Redhaired Witch
Nindżopesz

Kameno, nie da się bo:
1. kobita nie podoba się delikwentowi, nie jest więc zainteresowany i tylko ściemnia, że "niegotowy"
2. boi się, że pomimo umowy baba będzie go dręczyć do us...nej śmierci, rozpaczać i grozić samobójstwem kiedy on zechce odejść
3. prawdopodobnie gdyby zaproponować takiemu seks całkowicie bez zobowiązań to nagle byłby bardzo gotowy. Chyba że patrz pkt 1.

Stary 2014-03-14, 20:14   #1455
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
zapomniałam tak fogle napisać, stałam się wczoraj, całkiem przypadkowo, właścicielką tego czegoś do głowy, trzepaczki relaksującej? w każdym razie, omg, orgazmiczne doznania
prawie napisałam "po co komu facet" no ale do druciaka ciężko się przytulić i za bardzo się nie pogada
aż boję się pytać jak i gdzie tego używasz

Cytat:
z tego, co słyszałam, to bardzo często jedna osoba angażuje się bardziej i nie chce i są dramaty

Cytat:
Kameno, nie da się bo:
1. kobita nie podoba się delikwentowi, nie jest więc zainteresowany i tylko ściemnia, że "niegotowy"
2. boi się, że pomimo umowy baba będzie go dręczyć do us...nej śmierci, rozpaczać i grozić samobójstwem kiedy on zechce odejść
3. prawdopodobnie gdyby zaproponować takiemu seks całkowicie bez zobowiązań to nagle byłby bardzo gotowy. Chyba że patrz pkt 1.

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-03-14 o 20:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:14   #1456
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2.a często nie wkrótce tylko równolegle

aczkowliek to niemoralne No ale tak to ujęłaś cudnie

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-14 o 20:37
Stary 2014-03-14, 20:16   #1457
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Newquay - Kornwalia
nawiedzony na klifie
nasz - z prywatnym zejsciem na plaze
o, podziekowac, podziekowac

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:19   #1458
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
dlaszemu ? mam -5/-5 i noszę bryle i jest gut

:
Ale ja mam

jedno oko -4,75 , a drugie oko 0,0
i bryle tego nie korygują gdyż ponieważ iż jest to za duża różnica w okach.
IIIIII jak soczewka bryla wyostrzy obraz na chorym oku to jest on o wiele mniejszy niż w oku zdrowym iiiii mózg i tak widzi okiem które widzi obraz większy czyli zdrowym....

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Kameno, nie da się bo:
Stary 2014-03-14, 20:21   #1459
Redhaired Witch
Nindżopesz

Mon dieu, zmierzyłam się i od zeszłego piątku przybrałam:
- 3 cm w cyckach
- 4 w talii
- 5 w brzuchu
- 3 w biodrach
- 3 w udach
- 1,5 w łydce i kolanie
- 4 kg
Albo zmieniam się w wielbłąda, albo mnie UFO zapłodniło, albo to zwykła ciąża spożywcza, albo nie wiem. Po prawdzie jestem nieco przerażona

Stary 2014-03-14, 20:24   #1460
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
- 3 cm w cyckach
- 4 w talii
- 5 w brzuchu
- 3 w biodrach
- 3 w udach
- 1,5 w łydce i kolanie
- 4 kg
Albo zmieniam się w wielbłąda, albo mnie UFO zapłodniło, albo to zwykła ciąża spożywcza, albo nie wiem. Po prawdzie jestem nieco przerażona
A jak wyjaśnisz to ważę się wieczorem i mam 57,5
ważę się rano i jest 56,3
Stary 2014-03-14, 20:25   #1461
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
to go zakop , zadepcz ,stań na górze i rycz; I'M THE KING OF THE WORLD, a nie sorki Ty musisz krzyczeć QUEEN. Naturalnie wskazane jest walenie pięściami w pierś. Podobno działa Oczywiście można też wziąć stary serwis obiadowy i roztrzaskać o pierwszą lepszą ścianę .Maju nie, celowanie w osoby ,zwierzęta i inne istoty żyjące NAPRAWDĘ nie jest dobrym pomysłem ,to Ci się tylko tak wydaje ....
fajnie napisane

Cytat:
Jak ja Cię rozumiem, ale mam coś, co może Cię podnieść na duchu.
popatrz na siebie - jesteś piękna, zdrowa, łodchudzona, zakochana i kochana. Strzel se coś pysznego do jedzenia - ja mam ryż na wodzie (płatki ryżowe to be exact) z bananem jagodami z lasu (tj z zamrażalnika) i cynamonem i mniodem Pewnie dostałam haju od tego żarełka ale serio morda mi się uśmiechnęła i zrobiło mi się błogo. Raczej od tego nie utyję bo mnie to nasyci na dłuuuugo, poza tym proporcje małe, bo ja nie zoszę śniadań, ale się zmuszam.

Do wczoraj miałam nie doła, a Rów Mariański, dziś spięłam tłuste włosy w kikut (mam kucyk grubości palca wskazującego, kto mnie widział, wie, że nie mam grubych palców) żeby na nie nie patrzeć, umyłam się, orzeźwiłam oprószyłam twarz rozświetlającym pudrem z Inglota, zrobiłam brwi i rzęs plus błyszczyk i tak się sobie spodobałamw lustrze że normalnie zamozachwyt. (Nic nie jarałam ) W dresach, niemytych włosach w końskim kikucie, wskakuje w cichobiegi i wychodzę przed siebie. A mam szczyt PMS - jutro się wyleje. Nie wiem co się stało, ale wczoraj przedspotkaniem z przyjaciółką na mieście, nakładałam na twarz fansy szmansy produkta, drogie upiększacze, i wyglądałam jak stara podeszwa

Fak jest jeden, dziś się wyspałam - no i może to powietrze? A moze to te banany - ale na skórę by tak nie wpłynęły szybko Ogólnie przyrównaj sobie swoje atuty i hop do przodu. Wyskocz na jakąś wycieczkę wmiejsce które lubisz, spacer. Wyjdź z domu. Lub włącz ulubioną muzykę

Normalnie nei poznaję sama siebie sprzed zaledwie 12 godzin
A wczoraj spadły na nas kolej kosztowne problemy tak, ża nam szysko opadło.
Ból dziąsła jak był tak jest, ale jakoś dzisiaj mis ie zrobiło dobrze, że iiii tam, będę żyć, z bólem czy bez.
Nie sprzątaliśmy chyba z 3 abo i 4 tygodnie syf niemiłosierny, sił nie mam, chuopin czasu, ale jakoś tak na to patrzę, nie ma tragedii, damy radę, co ma wisieć to tylko bałagan, nie ucieknie. No nie wiem skąd taki przypływ pozytywnej energii, nie cionsza
Edit: podejrzewam jeszcze przeterminowany błyszczyk

Boszsz, jak tak siebie czytam, to serio chyba jakiś pestycyd z bananów mi zaszkodził
Narka spadam na tych moich dorobionych skrzydłach, byle nie za blisko słońca
kolejny tekst że aż się sama szczerzę do się

Cytat:
o to chosi, nie ma problemu dopóki same go tak nie nazwiemy.A potem jakoś wsio się zazwyczaj układa i tylko czasu straconego na marudy żal.Każdy ma siakieś problema jedne większe inne mniejsze ale dopóki jesteśmy zdrowi to wsio da się rozwiązać.
.
nom, tak jest, tylko trudno, po pierwsze, popatrzeć z boku, a po drugie, zmienić nawyk jak się zawsze marudziło.
trudno ale da radę jak się naprawdę chce

ja teraz jak mam doły to one są na pół gwizdka, bo wewnętrzny uśmiech jest, a czasem nawet rechot z samej siebie i pukanie się po głowie bo siedzę i dołuję zamiast zadziałać przeciw dołowi
może kiedyś nawet dojdę do działania

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-03-14, 20:25   #1462
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
- 3 cm w cyckach
- 4 w talii
- 5 w brzuchu
- 3 w biodrach
- 3 w udach
- 1,5 w łydce i kolanie
- 4 kg
albo sprawdź, czy Ci ktoś złośliwie centymetra nie skrócił

Cytat:
chłop mi ostatnio mówił, że to normalne, organizm się trochę odwadnia w trakcie snu
no bo się nie pije, a wszystko cały czas żyje i pracuje
Stary 2014-03-14, 20:28   #1463
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

chłop mi ostatnio mówił, że to normalne, organizm się trochę odwadnia w trakcie snu
Albo mi ktoś perfidnie wysysa ... Nawet wiem kto ....
Stary 2014-03-14, 20:34   #1464
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Normalka, po nażarciu, napiciu przez cały dzień, wszak rano schodzi.
EDIT: no właśnie, w nocy się trawi, sikniesz, siądziesz na tron i już jest 56,3.
Sugerujesz, że jutro rano, po tygodniu, zejdą mi te 4 kg?

Cytat:
Siedział i przemieniał każdy 1 cm na 8 mm

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Zmieńmy temat na mniej dołujący
Planuję nosić piptoły do czarnych kryjących rajstop mając świadomość, że to pafon (a piptoły są podobno fe ale ich brzydota jest chwilowo poza dyskusją). Będzie wiocha, obciach i uśmieszki politowania, zdecydowanie tak nie nosić?

Stary 2014-03-14, 20:36   #1465
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Normalka, po nażarciu, napiciu przez cały dzień, wszak rano schodzi.
EDIT: no właśnie, w nocy się trawi, sikniesz, siądziesz na tron i już jest 56,3.
Sugerujesz, że jutro rano, po tygodniu, zejdą mi te 4 kg?
Nie nażeram się przed snem a ważenie jest tuż przed snem, a rano ważenie jest pierwszą rzeczą jaką robiłam tzn przed zrzutami

Bo wcześniej wagi nie było i nie było ważenia, wagę kupiliśmy przed wyjazdem żeby walizkę zważyć No i jest . Zaczęłam się zastanawiać czemu wszystkie lachony ważą się rano i teraz wiem....

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
[/COLOR]Zmieńmy temat na mniej dołujący
Planuję nosić piptoły do czarnych kryjących rajstop mając świadomość, że to pafon (a piptoły są podobno fe ale ich brzydota jest chwilowo poza dyskusją). Będzie wiocha, obciach i uśmieszki politowania, zdecydowanie tak nie nosić?

Przeczytałam papiloty
Stary 2014-03-14, 20:39   #1466
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie nażeram się przed snem a ważenie jest tuż przed snem, a rano ważenie jest pierwszą rzeczą jaką robiłam tzn przed zrzutami
Ale w ciągu dnia jesz i pijesz, chyba każdy wieczorem waży więcej niż rano? Ja tak o 1,5-2 kg, nawet się wieczorami nie ważę. No i wieczorem miewam opuchnięte nogi, wywalony bebzon, wszędzie większe wymiary o jakiś 1 cm. Po ćwiczeniach też mam spuchnięte nogi.
Dlatego z tych moich 4 kg tak naprawdę pewnie zrobi się 3, a z wymiarów +2 ale nadal trzeba zrzuuucić, heh.

Stary 2014-03-14, 20:41   #1467
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
wagi elektroniczne to zło, na zwykłej człwoiek nie widział na wskazówce takich wahań i nie miał niepoczebnych rozkmin
plus organizm sie odwadnia nocą, ale żeby aż kilo

Cytat:

1.

2. o własnie !
Stary 2014-03-14, 20:42   #1468
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
droga Bukiet, społeczeństwo nic nie zauwazy bo bedzie czarne na czarnym, ament

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 20:44   #1469
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w ciągu dnia jesz i pijesz, chyba każdy wieczorem waży więcej niż rano? Ja tak o 1,5-2 kg, nawet się wieczorami nie ważę.
No ale przecież ta wieczorna waga jest prawdziwa - bo to realny stan po dziennym żarciu, ranna to waga jakby na starcie, taki punkt wyjścia, którego ni wuja nie utrzymamy w ciągu dnia także to trcohę takie oszukiwanie siebie
Stary 2014-03-14, 20:46   #1470
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
plus organizm sie odwadnia nocą, ale żeby aż kilo

No właśnie ktoś wysysa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości