|
|
#1411 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
znowu tsh mi skoczyło ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chyba idę się przytulić do drzewa na wadze znowu + 0,5kg w jeden dzień a chodzę głodna polecę w poniedziałek na krewkę, choć w sumie zwiększoną dawkę euthyroxu dopiero od 2,5 tygodnia biorę, to chyba za wcześnie jeszcze na badanie??? sama nie wiem, ale doopa zawsze z tyłu ![]() i dobry wszem all
|
|
|
#1412 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Murszaf piosenka
Cytat:
Ale potem zaczęła waga pokazywać mniej, a się nie odchudzam, więc wiesz Zważ się jeszcze raz za dzień może dwa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przepraszam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#1413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ewuś, bawcie się świetnie ![]() Cytat:
![]() Ale pewnie i tak nic nie wygram , jak zwykle ![]() Cytat:
Mam dokladnie tak samo...tablety już nie dzialają chyba, , wcierki też nie bardzo, zdrowe zarcie też średnio...normalnie koszmar... A spotkalam kilka dni temu koleżankę na ulicy, w przelocie...zawsze miala średnie włosy gęstościowo ale zadbane, zo lopatek i rozpuszczone, naturalne..a tu scięte do ramion i kucyk zaczesany na czolo..chwila gadki i się okazało,ze ma takie problemy,że masakra...po dermatologach jeżdzi i nic, nawet wciery receptowe nie dzialaja...podobno ma łysienie androgenowe...jak rozpuścila i mi pokazala zakola, to pierwsze co powiedziałam to ; o boooożżże, Ewa....w 2 miesiące jej tak się przerzedziło ![]() Kajtek jest Pitbullem ![]() Ale będzie cudny, kochający i łagodny przytulas, nawet do innych psów , że o kotach nie wspomnę
|
||
|
|
|
#1414 |
|
To ja :)
|
Prawda??
![]() Nie pisałam?? Tak to jest, jak się z Wami w głowie gada, a nie w sieci ![]() Dyżur miał i musiał jechać do serwerowni na wdrożenie czegoś... A potem prosto do roboty...
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może też poszukam jakiegoś drzewa jak to takie fajne jest ![]() I mam pytanie czy któraś z Was medytuje/owała? Kamena chyba i chyba Rozterka coś kiedyś pisała , o ile nic nie pomyliłam I właśnie gdzie Roz jest ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- A i pytanie do neski, bo pisała, że się ma depresję na wiosnę, a nie na jesień Łaj? Z powodu za ciasnych ubrań wiosenno-letnich?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawiedzony na klifie nasz - z prywatnym zejsciem na plaze Ewus - udanego wyjazdu ![]()
|
|
#1417 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ehem,ehem to by trza od gry wstępnej zacząć...jakieś propozycje? ![]() Cytat:
Ja jestem typem niepoprawnej optymistki, sawsze szukam dobrego w złym..czasem jak mi się już nazbiera za dużo to po prostu albo się porządnie wyryczę a potem się z tego śmieję i nabieram dystansa i wtedy zazwyczaj rozwiązanie przychodzi samo.Ogólnie coraz rzadziej przywiązuję wagę to różnych spraw które mnie jeszcze kiedyś dołowały...trza mieć naładowane baterie w razie prawdziwej draki życiowej... He ,he . Sporuś nawet nie wiesz jakiego kopa to daje Cytat:
ad zwierzaka siorka mi dzwoni że kumpela chce 6-cio miesięcznego yorka oddać,przytuliłabym i córa pewnie też by łoszalała ale tż kategorycznie kręci nosem..No żadne argumenty nie trafiają..Z jednej strony mogłabym po prostu zwierzaka wziąć i tyle i nic by się nie działo ale wolałabym aby to była nasza wspólna decyzja i co tu kurka zrobić... ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
ad 2 ja tak, uczyłam się metodą Silvy byłam dwa razy na kursach i jak dla mnie boombastic
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-14 o 13:43 |
|||
|
|
|
#1418 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja też - z małego tyłka, małej opony, małego bebzona |
|
|
|
|
#1419 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł snad herby
Cytat:
po jesieni zimie i wczesnej wiośnie. Do tego brak tlenu , mikroelementów, ruchu itp ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
"A obrałaś ziemniaka ?" ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
to przez jaką wagę?---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
2 Bo Neski i Rachele lubiom się zagłębiać we dłużyzny
|
|||||
|
|
|
#1420 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wizualnie znaczy jest źle.2. o, do tych samych się ślinię! Jeszcze do Jake'a (dobrze odmieniłam?) Gylhlhcośtam. BTW piętro niżej ode mnie mieszkają Wietnamczycy i mają strasznie obsrany balkon - przez gołębie znaczy Chyba je hodują... chyba je jedzą???Psów na balkonie nie widziałam
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-03-14 o 14:47 |
|
|
|
|
#1421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Heh, kurtka tego właśnie nie znoszę, komu wierzyć? Współczuję Nie zaszkodzi a wyciszy - będzie Ci lepiej luuuuzik, nie ma za co trzeba się śmiać Cytat:
Nędza, serio nędza. Ale to by potwierdzało zdanie mojej dermy, bo nei raz robiłam badania hormo i wychodziło git, a włos leciał, że na przesilenie wiosenne po prostu tak organizmy wielu kobiet zwłąszcza reagują, jako i na jesienne tudzież zimowe jak zwał tak zwał. Oł maaaaan No oby, dzielna jesteś, że się podejmujesz szkolenia krzyżówki.---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Ad nieciastkowości - ciekawi mnie to co wchodzi teraz do kin z Mathew Mcconaghahaghhghghgi - ale do kina nie pójdę, po wczorajszych nowinach i 300 w plecy nawet jakbym chciałą to nei pójdę 2. No to już wiemy skąd twoje zamiłowanie do kuchni azjatyckiej ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Znad klusek leniwych-których-nikt-nie-chce ![]() Będzie tyrada, ostrzegam. Robiłam pierwszy i ostatni raz w życiu, bo chciałam być otwarta na nowości, bla bla bla. Po 3 sekundach rąk w brei pwoiedziałam o kur dwa co ja zrobiłam, no ale nie było powrotu. Po 15 sekundach operowania mąką mam kuchnię nie brudną, nie usyfioną, a uiepaną w nic. Po prostu jak w piekarni Nienawidzę tego białego syfu. Po ugotowaniu i odsmażeniu jak pan bóg przykazał, swysłałam chuopina po pizzę. Serio. Tzn, podkłąd, sami ją ozdobimy Nie umiem, no nie umiem cieszyć sie smakiem gluta, zjadłam coś tam, wszystko uratowałam jagodami (to pewnie od obsikanych leśnych jagód mam ten dobry humer wbrew logice ) i skutecznei zatuszowało smak. Szkoda, zasmuciło mnie to trochę, bo jednak pokazuje jak ukształtowane smaki z dzieciństwa mają wielki wpływ na późniejsze doznania kulinarne. U nas zawsze było słono, wytrawnie, pikantnie, nigdy słodko, stąd niepojętym dla mnie było jadanie naleśników z konfiturą, racuchów z jabłkami etc etc na obiad Przecież to jest deser? ![]() No nic, komu kluskie priorytetem?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-14 o 15:17 |
|||
|
|
|
#1422 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. u mnie ojciec kroił sobie ser żółty na małe kawałeczki, posypywał pieprzem i papryką i tak jadł - to on mnie spaczył! |
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mój mnie też Jedyne moje włąsne zamiłowanie kulinarne to owoce morza i mleczko kokosowe.
|
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 To co nie mówisz że kluchi robisz , byś dostała pakiet rad Mnie się tam klej nigdy nie srobił. "A obrałaś ziemniaka ?" ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1425 |
|
Nindżopesz
|
Ja mam jeszcze cały pakiet chińskich ciasteczek
![]() http://www.filmweb.pl/person/Leehom+Wang-56581 http://www.filmweb.pl/person/Takeshi+Kaneshiro-4967 http://www.filmweb.pl/person/Tony+Leung+Chiu+Wai-31739 i inni
|
|
|
|
#1426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nadal medytujesz? Cytat:
Cytat:
![]() Po co Ty na to BMi patrzysz jak to jest jedno wielkie gówno i ściema? Dla mnie to już obsesja (zresztą nie pierwszy raz Ci to piszę), chyba, że żartujesz z tą swoją wagą, ale wydaje mi się, że to nie są żarty ![]() Zazdroszczę takich "problemów" ![]() Cytat:
no może bez pieprzu
||||
|
|
|
#1427 |
|
To ja :)
|
też tak mam...Idę sobie z roboty. Piątek. Jutro weekend -zakupy budowlane i tego typu atrakcje pani domu... Kajbel na stelażu musze kupić...
|
#1428 |
|
Nindżopesz
|
Spoo, już chyba pierdylion razy pisałam, że waga, wymiary i BMI jako cyferki mi zwisają, patrzę na wygląd a on niestety zadowala mnie akurat poniżej konkretnych parametrów
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę wdzięczna za info, zbieram dane dla Mam, chciałaby zmienić i nie wie czy się wszędzie taki kompakt nada - bloki - na co paczeć ile kasy mieć. Póki co uzbierałą na kolejne Kanary, tak strasznie je kocha. Cytat:
![]() Wyjątek, poświęcenie tylko dla mojej babci, ma gości, a jej zawsze pomogę, zacisnę zęby, i zrobię wszystko. Dla niej wszystko, cut kobieta. Dziś, korzystając że i tak mam syf nad syfy, upiekę jakiś biszkopt, na to krem z manną i spirytusem owoce i galaretka, czyli powrót do lat 90tych ![]() tak taaaaaak obrałaaaaaam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-14 o 17:07 |
||
|
|
|
#1430 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Ja sama tak mam, na tę chwilę sprecyzowane podejście odnośnie związków czy dzieciów, ale nie twierdzę że tak będzie zawsze. Wy też na pewno zmieniałyście nie jeden raz zdanie, Maja np. ![]() rozważała i rozważa, ale boję się robienia czegokolwiek przy oku, plus drogie to, plus wada wraca Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pogrubionego to i tak uważam, że to już obsesja Idę zaraz na perkusję, ale nie będę grać
|
|
|
|
#1432 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ważę 56 kg, a w udzie mam 49 cm Cytat:
nie no, brak pracy mnie załamuje nawet na produkcje wysyłałam cv i zero odzewu ![]() Cytat:
walnęłam sobie coś lepszego: zawiozłam mamę do dentysty, a że były 2 osoby przed nią w kolejce, to zamiast na nią czekać, podjechałam do Lubego na chwilę zapomnienia <przydałaby się jakaś świntusząca ikonka> od razu lepiej ![]() Cytat:
![]() jaki? jaki? też chcę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z wróżbą w środku?
|
|
#1433 | |
|
Nindżopesz
|
Bo mnie Neska zapytała
Ja właśnie pisałam w stylu "BMI i waga to ściema" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie bardzo staram trzymac wlasnych zasad. biore poprawke do dojrzenia do pewnych spraw, ale wtedy staram sie nie uzywac 'nigdy' i 'zawsze' po prostu z doswiadczenia wiem, ze w sytuacji damsko-meskiej teksty 'nie jestem gotowy na zwiazek' 'ja sie nigdy nie ozenie' oznaczaja 'nie chce z toba sie wiazac' w towarzystwie przetlumaczylabym juz jako: jeszcze nie spotkalem osoby z ktora bym chcial.... a w dalszej obserwacji okazuje sie, ze prawie wszyscy koncza przed oltarzem, a polowa zdradzi ta swoja wielka milosc...
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. dzięki, wiem juz czemu dziś byłam piękna a wczoraj jeszcze nie, lawenda, olejek eteryczny, 1 kropla dodana do oleju na twarz na noc 3. nie zrobięCi tego, masz wymiary boskie, nei napcham Cię kluską 4.
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
aa i kupiłam podkład, Bell Illumi nie było, to capłam najjaśniejsze, co znalazłam
http://www.rossnet.pl/Produkt/Maybel...ml,327261,1650 wyjątkowo blady (nos mi wręcz wybieliło Ale czytam teraz opinie w necie i martwi mnie alkohol w składzie i że część osób wysuszył
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-14 o 17:51 |
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak mam, często zmienia mi się punkt widzenia. Kiedyś było inaczej, teraz nie wyobrażam sobie innego, lepszego życia w kwestii relacji, związków niż mam obecnie, po prostu jest mi aż za dobrze, ale kto wie ile to potrwa? Co będę czuć i czego potzrebować za lat kilka? naście ? Nie wiem ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
) Tak czy owak, nie są najświeższe ale to airless, nie są trwałe, ale nie są szkodliwe dla cery. Jesli ktoś lubi się z Healthy Mixami to oddam za cenę przesyłu. Moje przyjaciółki niestey ciemniejsze tudzież nieużywające podkładów |
||
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekaj, pójdę na pw
|
|
#1439 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad sinupret tekstu "nie jestem gotowy" to IMO oczywiście można za rok zmienić zdanie i dorobić do tego wzniosłą ideologię, niemniej jest to "gotowiec" kiedy chce się kulturalnie dać do zrozumienia, że z daną panną nic z tego. |
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć nie mogę wiedzieć czy zawsze, bo skąd? Ekspertem nie jestem bynajmniej |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

no ale dla takiego słusznego celu można nawet tak wcześnie wstać ;-)

a chodzę głodna 

) No ale nic dwa razy się nie zdarza, a też nie mogę ingerować za bardzo w tak już zniszczone włosy, zatem szukam rozsądnych odcieni i metod, odcieni nadających się do rumianej cery, czyli nie podbijających czerwieni, no i nei wiem, może czymś naturalniejszym ciepnąć na ten łep? Też najbezpieczniej pasmami więc zrobię to wyłącznie ręką fryzjerki, która zna już mój włos, ale cos bym chciała jej podrzucić z fotek, szukam czegoś au naturel dla cienkich i rzadkich włosów także fotki Jessici Biel na nic się zdadzą 

syf niemiłosierny, sił nie mam, chuopin czasu, ale jakoś tak na to patrzę, nie ma tragedii, damy radę, co ma wisieć
Jeden doradza wkładki, inny chodzenie boso, jeden twierdzi, że kręgosłup krzywy bo stopy krzywe, inny, że to nie miało wpływu
tego właśnie nie znoszę, komu wierzyć? Współczuję
No oby, dzielna jesteś, że się podejmujesz szkolenia krzyżówki.