|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepisał mi Jodid , ale mam w wit 133 % więc to chyba wystarczy ?
![]() |
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zamówienie nie ma tego lekarstwa? Witam się i ja piątkowo i po wizycie i mam mieszane uczucia ![]() niby wszystko ok ale... właśnie jest ale... małe już waży 1.5 kg i lekarz jest przerażony moim porodem i mówi abym się modliła, żeby mały trochę przystopował, szyjka mi się skraca i zmiękcza ale mam się nie denerwować, bo jeszcze nie jest tak źle po czym dodał, że mam być w każdej chwili gotowa do porodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to nie pozostaje Ci nic innego jak leżeć, pachnieć i odpoczywać ![]()
![]() |
#3455 |
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie jakie śliczności znalazłam
http://allegro.pl/rozek-minky-becik-...054048283.html i kocyk koty psoty na miętowo http://allegro.pl/ocieplany-kocyk-ma...983257071.html
#3456 |
Wtajemniczenie
|
Jezu chciałam tyle pocytować i wszystko pozapominalam a na telefonie to ciężko.
Aldrin to pachnij nic nie rób i mam nadzieje że maluch trochę przystopuje a na kiedy masz termin? W poniedziałek nowa bryka dla Darii przyjeżdża już nie mogę się doczekać bo ta gondola już jest nieporeczna. Jak podliczyłam to wychodzi że pcham przed sobą 30 kilo (wózek, Daria, doczepka z Nadią i jeszcze czasem zakupy) i dlaczego ja nie chudnę? Magalska i Wiecznie znów zniknęły. Fionka trzymam dalej kciuki za poniedziałkowe testowanie, chyba że już jakieś wieści były a ja przegapilam.
#3457 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mi się dzisiaj z rańca wstało ![]() ![]() Aldrin-przeraziłaś mnie ![]() ![]() Papryczka-piękne rzeczy ![]() ![]() ![]() Fikusek-to pochwal sie wózkeim jak będziesz już go miała ![]() ![]()
#3458 |
Wtajemniczenie
|
Ale dzisiaj brzydko za oknem, a mialam nadzieje że jednak zapowiedzi brzydkiej pogody sie nie sprawdza:-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3459 |
Wtajemniczenie
|
U mnie piękne słońce zjemy śniadanie i na zakupy. Jestem dziś chodzacym wrakiem z niewyspania. Zasnęłam późno bo nie mogłam a o 6 przyszedł mąż z pracy i mnie perfidnie obudził bo jemu się chciało. Ja za to miałam ochotę na kawałeczki rozerwać i nie w głowie mi zabawy były. W końcu poszedł spać i zaczął chrapac więc wylądowałam w salonie a godzinę temu zwalilynie dzieciaki.
#3460 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś wyspana i wypoczęta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papryczka - rożki śliczne ![]() ![]() Aldrin - mój Marcel tez rósł w szybkim tempie ![]() ![]() ![]() Izetka - będziesz cały dzień się lenić ![]() ![]() ![]() Fikusek - następnym razem jak będzie mu się chciało to odpal mu odkurzać, jak mu zassie to następnym razem będzie na paluszkach wchodzić do mieszkania, żeby Cie nie obudzić ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- U Nas pogoda jest straszna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To żeśmy się dobrały ja się martwię że mały przestał rosnąc a Ty że Twój rośnie za dużo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aldrin tynkujecie? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No dziś z zoo to kiepski pomysł ale bawcie się dobrze u znajomych. Przyszłe mamusie teściowa kupiła samą nianię ale drugiej mi bez sensu kupować więc teraz spróbuje upolować sam monitor więc jeśli któraś z Was by chciała to gadam z babka która ma monitor z nianią Angelcare do sprzedania. Zaproponowała cenę 250 ale myślę że da radę coś utargować. |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Papryczka - o kurcze, lek którego nie można dostać? niefajnie...
tak mi się skojarzyło bo poprosiłam teściową o kilka tych małych soli fizjologicznych to poleciała i kupiła 100 sztuk ![]() ![]() Aldrin - ojej... ale z drugiej strony chyba nie jest aż tak, źle kiedy pozwolił ci pracować, ale dbaj o was i nie przemęczaj się. Fikusek - o to mąż chciał ci zrobić "niespodziankę"... a ty to rzeczywiście masz co pchać... Justii - to dziś chyba był dzień dobroci ![]() ![]() ![]() potem pojechaliśmy sobie do sklepu na przejażdżkę i posiedzieliśmy na balkonie bo już dość późno było, ale pogoda całkiem całkiem - słonecznie, ale wietrznie. a i mieliśmy wczoraj sytuację, kiedy normalnie serce nam stanęło na minutę... siedzieliśmy w salonie, Kacper spał w wózku (grzeczny jak nigdy) no i przyszła pora kąpieli i podchodzę do niego, dotykam go a on nic, nie rusza się, a zawsze leciutko się poruszy i tak staliśmy aż musiałam nim delikatnie potrząsnąć i wtedy się przebudził - o ludzie, ale się wystraszyliśmy... no i w nocy spał bardzo spokojnie, więc jak się tylko przebudzałam to spoglądałam na monitor .... a my mamy przedłużony weekend bo w poniedziałek Św. Patryka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Wtajemniczenie
|
Specjalnie dla wizazowych ciotek.
#3464 |
Zakorzenienie
|
Daria zmienia się w oczach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Wtajemniczenie
|
Oczy tak ale podobieństwa tak o to nie widzę. Przynajmniej narazie. Nadia w tym wieku wyglądała troszkę inaczej. Dzieciaki zasneły jupi idę sobie zrobić paznokcie i wieczór z książką.
#3466 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny miałam was pytać, czy rozliczałyście się już i czy macie kogoś komu przekazałyście 1% podatku? jeśli nie to nie wiem czy pamiętacie, kiedyś pisałam wam o tym jak dowiedziałam się, że koleżanka która kiedyś mieszkała z nami w IE, ma bardzo chorą córeczkę i zbiera na dalsze jej leczenie (urodziła się z bardzo poważną wadą serca i ma niecałe 2 latka a jest już po 2 operacjach)... jeśli, któraś chciałaby przekazać ten 1% podatku to chętnie wyślę namiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | ||
Zakorzenienie
|
Ja jem dopiero obiad
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Na tym zdjęciu jest bardzo podobna do Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- W klubie zdjęcia ![]() Ewelika - kiedyś pytałaś o mój brzuch po cc, specjalnie dla Ciebie zrobiłam dziś zdjęcia brzucha ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Pradip - zdjęcie serduszka wiszącego na karuzeli to prezent dla Tż ![]() Zdjęcia słabej jakości bo robione tel, ale nie chce mi się podłączać teraz aparatu i zgrywać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się imieninowo i 100-dniówkowo ![]() ![]() ![]() Zrobiłam na tą okolicznośc tort, mój pierwszy w życiu i wyszedł super ![]() http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-tiramisu Pyszności ![]() ![]() U nas pada śnieg ![]() ![]() Justii-Marcelek jest tak słodziutki, że tylko Go schrupac ![]() ![]() ![]() ![]() Fikusek-ale Dariusia rośnie ![]() Małgoś-współczuje sytuacji z Kurczaczkiem ![]() ![]() Miłego dzionka ![]()
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to już szybciutko zleci ![]() ![]() ![]() A tort wygląda pyyyysznie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2014-03-16 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki w C&A w sklepie on-line jest darmowa dostawa do 18.03, wiec jakby ktoś coś potrzebował warto skorzystac ![]()
![]() |
#3471 |
Wtajemniczenie
|
Izetka wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
#3472 |
Zakorzenienie
|
Justii - no wystraszył nas, a on sobie tylko smacznie spał
![]() Izetka - 100 lat kochana! ojej już studniówka? dopiero co była moja ![]() ślinka mi cieknie jak patrzę na ten tort ![]() i u mnie zrobiło się dziś nieciekawie na zewnątrz... a w ogóle zapomniałam wam powiedzieć, że w piątek była u mnie koleżanka ze swoją 15miesięczną córeczką.Okazało się, że pisała do mnie przez ostatnie 2 lata na zły numer telefonu (hahahah). Ona jest z Niemiec i Kacper dostał od niej między innymi mleczko do ciała Hipp, a ja też mam takie z PL i to od niej jest zdecydowanie gęstsze i skóra po nim jakoś bardziej nawilżona. Oprócz tego puder babydream - jest super - jak ja strasznie żałuję, że nie ma tutaj rossmana, ale bym szalała ![]() piszę dla was opis porodu, ale musicie mi wybaczyć bo ja nie umiem pisać zwięźle i wyjdzie mi esej ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-03-16 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak to jest z zelazem ? Bo przeczytlam ze wyst konflikt i nie można ich razem brać? Jezdzilam po calym mieście i udalo mi się dostać naszczescie ;-) Izetko Wszystkiego najlepszego . Dużo sloneczka i zdrowia ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Malgos to Kacperek musial mocny sen mieć. Lobuziak mały nastraszyl mamusie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój Piotruś w 31 tygodniu ważył 1,850 kg i lekarz też powiedział ,że duży chłop będzie ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Małgoś...jeśli chodzi o moją decyzję co do rodzaju porodu to muszę ją podjąć do czwartku....bo wtedy mam wizytę u gina....
![]() |
#3475 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli jeszcze jutro laba we trójkę ![]() Oczyska nadal hipnotyzują i dla mnie to ona do Ciebie podobna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nie umiem pisać zwięźle i tworzyć krótkie zdania ![]() Cytat:
![]() Ale z czym żelazo się gryzie? Ja od tygodnia łykam dodatkową porcje i tylko mam nie popijać go herbatą a tak to nic nie wiem ![]() Cytat:
W poniedziałek zawiozę pity do księgowej i właśnie się zastanawiam komu oddać 1% więc jak macie kogoś potrzebującego to napiszcie namiary. I z serii 1000 pytań do mam... Justii wypróbowałaś Dzidziusia do prania? W realu jest promocja i chciałam kupić. Mamusie ile mniej więcej paczek pampersów 1 Wam poszło? Zajrzałam na wątek majowo/czerwcowy i tam kilka dziewczyn pisało że kupują tylko paczkę a potem już 2 i strasznie mało mi się to wydaje? No i jakie te Pampersy białe czy zielone bo różnica w cenie jest spora a w użyciu? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio kilka moich koleżanek rodziło i ich porody naturalne trwały np. po 10 czy 16 godzin a ostatecznie i tak robili im cc....tego się bradzo boję ... Ja mam płyny do prania Dzidziuś ![]() I prałam w nich ciuszki dla małego ![]()
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miałaś na ciuszkach jakieś zabrudzenia czy tylko nowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Meduzka - z tymi godzinami jeśli chodzi o długość porodu to przerażająco wygląda, ale to nie jest tak, że od razu masz okropne skurcze, oczywiście tak też się zdarzy, ale ja kilkanaście godzin miałam takie, że można było w miarę normalnie funkcjonować. Ja wiem, że się obawiasz, ale jak widzisz na cc zawsze masz czas - tak mi się przynajmniej wydaje, ale pogadaj z lekarzem i zobaczysz co on powie. Może warto spróbować naturalnie?
Pradip - ja mam ten proszek Dzidziuś i ładnie wszystko dopiera, nawet żółte niespodziewanki ![]() ja już 6 tyg używam Pampersa te najmniejsze 1 (newborn) głównie Sensitive (czyli u was pewnie odpowiednik białych), większej różnicy w nich nie ma (tzn nie zauważyłam - obrazki mają inne haha) zużyliśmy kilka ładnych paczek - takich po 45sztuk i mam jeszcze około 3 paczki i wiem że spokojnie je zużyję one są do 5kg, a te dwójki są jedynie dłuższe (bo kupiłam w razie czego). Możesz spokojnie kupić więcej bo takie 45sztuk to nam idzie w mniej niż tydzień. kochana dlatego właśnie pisałam o tym podatku - mogę wysłać ci namiary na córeczkę tej mojej koleżanki? To wygląda na to, że mój Kacper tylko taka malizna była bo u wszystkich zapowiadają się duże chłopaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pampersy mamy takie http://www.pampers.pl/new-baby tańsze i http://www.pampers.pl/premium-care droższe Oczywiście wysyłaj dobrze że napisałaś ![]() Mój zapowiadał się duży a teraz też chucherko się robiło z niego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za życzonka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam niespodziewanych gości ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.