|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45601630]ja też nie mam jeszcze nic z takich rzeczy. A tu wliczałam wszystko co potrzebne do szpitala i na zaraz po dla mnie i dla dziecka, aspirator do nosa, pedicetamol, emulsje do kąpieli, itd...
to czemu go puściłaś na to otwarcie??[/QUOTE] Bo to było już trzy tyg temu zaplanowane że idziemy. Ja też miałam iść no ale...mam leżeć to leże. Jeszcze tak bym zjadła coś naprawdę dobrego. Ciągle chce mi się jeść, ale co zbiorę się za jedzenie to mi ochota przechodzi i na 3-4 kęsach się kończy.
Był 13.07.2013 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-03-15 o 19:37 |
|
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tym leżeniem na plecach to bardzo ważne. W szpitalu położne szału dostawały jak któraś tak leżała. Najlepiej spać na boku, a już tak perfekcyjnie to na lewym
![]() ------------- W końcu wzięłam się na ogarnianie wyprawki. Wybraliśmy dzisiaj łóżeczko, kupujemy takie http://allegro.pl/klups-lozeczko-safari-zajaczek-nowe-kolory-i4033817140.html A w czwartek jedziemy ostatecznie wybrać wózek. Potem zostaną już same drobiazgi, to pewnie będę na allegro kompletować ![]() |
|
|
|
#2493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powodzenia z reszta oby sprawnie poszlo ![]() Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
|
|
|
|
#2494 | |||
|
Raczkowanie
|
Aldrin trzymam kciuki żeby ten Twój duży dzieciaczek jeszcze sobie poczekał w brzuszku a już najlepiej do 37 tygodnia
i wszystkie te nasze szyjki żeby tak wytrzymałyPardip co do łóżeczka to u nas strasznie ciasno nawet bym kółek nie wykorzystała poza tym jesteśmy na etapie wymierzania żeby kupić nowy wypoczynek i łóżeczko po ludzku rozstawić wzdłuż ściany, bo jak na razie przy zwykłej wersalce musielibyśmy je postawić wzdłuż co nie będzie wygodne.... Zubi, Majkela, - śliczne brzuszki I wiecie co? Takie malutkie ![]() Majkela ja nie wiem gdzie ta córcia się schowała ![]() Berenika na 30 tydzień zgrabniutki masz ten domek karolkya mam już upatrzonych tyle dobrodziejstw z Twojego bloga, że moje kubki smakowe już na samą myśl wariują ![]() NecroKitty bardzo ładne łóżeczko wybraliście jeszcze takiego nie widziałam _Sylwia_88 tż może szybko wróci... a niech się trochę rozerwie..., mój też by na pewno poszedł skoro to było planowane... Wyleż się spokojnie, bez nerwów skoro trzeba i Cytat:
no, ale oby infekcja szybko sobie poszła...Cytat:
Cytat:
też już z niecierpliwością czekam na 30sty... liczę, że potem poleci... ![]() Też mam tak z ciśnieniem... a dzisiejszy dzień przeleżałam w wyrku... wczoraj cały dzień załatwiłam sprawy uczelniane, latałam po CH żeby kupić prezent urodzinowy dla przyjaciółki, a potem poszliśmy do pizzerii świętować jej urodziny. No i oczywiście zdenerwowałam się, bo musiałam przedłużać sesję o głupi podpis... ciągle coś nie gra i mam pod górkę. Nie wiem jak skończę te studia
Edytowane przez TroppoSensibile Czas edycji: 2014-03-15 o 20:17 |
|||
|
|
|
#2496 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A może przekonasz mamę do wizyty u lekarza maleństwem? Rozumiem co czujesz bo u mojej stwierdzono niedawno kamienie i też nie chce nic z nimi zrobić Cytat:
Cytat:
Po co Ci szampon dla takiego maluszka? [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45594863]Hej, ja mam dzisiaj humor z ![]() Z tego wszystkiego bym zapomniała, zaczynam dziś 30 tc !!! ![]() a nie masz żadnego innego kontaktu z promotorką? może i tak napisz sobie już plan jak masz chwilę to będziesz mieć argument na seminarium Gratuluje 30 tc i ładny brzuszek masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Ci zazdroszczę wklęsłego pępka ja za swoim tak tęsknię ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45601356]Aaaa dziewczyny, zrobiłam sobie listę wyprawkową i za same zakupy w gemini wyszło mi 320zł to co Ty masz na tej liście ??? |
|||||||
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Witam w niedzielny poranek.
Ja już nie śpię, dzidzius też już robi wygibasy w brzuchu i zaczynamy 26 tydzień.
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja, wczoraj miałam świetną noc to dzisiaj musiałam odpokutować
W ogóle strasznie mi ostatnio wieczorami brzuch twardnieje i mam takie dziwne kucia w podbrzuszu, dobrze że maluch się rusza inaczej już bym szalała z niepokoju ![]() A ja zapomniałam że wczoraj zaczęliśmy 27 tydz
|
#2501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]dzieczyny śliczne brzuszki Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45601356]Aaaa dziewczyny, zrobiłam sobie listę wyprawkową i za same zakupy w gemini wyszło mi 320zł hehe no tak wychodzi mnie wyszło podobnie ![]() Cytat:
![]() karpatkę, ale przez wczorajsza awarię prądu nie dopiekło się ![]() w ogóle dopiero nadrobiłam, nie ma prądu d wczoraj od 14. Mąż poprzełączał wszystko na jedną fazę, która jako jedyna działa, mamy zakaz używania piekarnika, żeby nie spalić instalacji ![]() jedyna rzecz, jaka wczoraj mi działała to mikrofala ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#2502 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie pada śnieg ale pogoda dobrze, że to tylko chwilowe załamanie i juz ma byc pięknieDzisiaj nasza 100-dnióweczka zaczynam byc przerażona zapraszam na torcik tiramisuMajkela-ale masz maleńki brzusio ![]() Berenika-zgrabniutki domek ![]() karolkya- za wizytę, mam nadzieję, że infekcja szybko minieAnteria-współczuje nocki za kolejny tydzieńSylwia- za nowy tydzień![]() Necrowybór łóżeczka super
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie niedzielne.
Wlasnie sie przebudzilam ale z wyrka nie wychodzę jeszcze. Pogoda okropna,pada,wieje...nie ciekawie. jutro mam glukozę wiec dzis chyba musze przystopowac z objadaniem sie,wczoraj miałam taki napad ze ciagle cos jadłam od rana do wieczora....az mi zle teraz z tym,widzę ze waga strasznie rośnie a nie moge sie czasem opanować.w dodatku te słodkie i lody :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesz się że możesz jeść. Mi od kilku dni nic nie podchodzi. Zjem troszke i mam dość a za chwile znów bym coś zjadła i tak w kółko. Ty szczuplutka jesteś więc większego problemu chyba nie masz. Ja dziś wagę sprawdzałam w karcie ciązy. Zaczynałam 54,7 kg a teraz w 26 tc mam 61 kg. Miłego dnia Wam wszystkim
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wyczytałam na stronce tesco, że jest wyprzedaż do - 50 % na ubrania. Była któraś z Was???są jakieś ciekawe dziecięce ubranka??? nie wiem czy jechac, bo mam tesco na drugim końcu miasta
|
#2506 | |||||
|
Konto usunięte
|
Witam się w niedzielny poranek.
Mamy jechać popołudniu do OBIego, bo jest promocja na panele i drzwi, które nam się podobają.. Dzwoniłam rano do dziekanatu, pomyślałam, że może uda mi się złapać promotorkę w szkole, ale okazuje się, że ona przyjeżdża tylko na seminaria z nami. Zastanawia mnie też fakt jak ona zamierza sprawdzać nam te rozdziały, skoro nawet na maile nie odpisuje, a spotkań z nią zostały trzy i to w każdym miesiąc przerwy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz napiszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Oto moja lista wyprawkowa z gemini: 1. Patyczki do uszu z ogranicznikiem Canpol 2. Octenisept 50ml 3. Emulsja do kąpieli Oilatum baby 500ml 4. Emulsja do ciała Emolium 250ml 5. Woda morska do noska Afrin Puresea 6. Alantan krem na pupę 7. Pedicetamol 8. Wkładki laktacyjne Penaten x 2 9. Podkłady poporodowe Canpol x 3 10. Podkłady na łóżko Seni soft x 2 11. Tantum Rosa (w tej chwili nie ma w tej aptece )12. Butelka Avent Natural 125ml + Bepanthen maść (w promocji) 13. Szczotka do mycia butelek i smoczków Baby Ono 14. Aspirator do nosa Katarek Plus 15. Maść na brodawki Maltan 40ml 16. Wit. K+D Minivita 17. Wit. dla mnie Ledee Vit 18. Majtki wielorazowe siateczkowe Baby Ono (i tu mam problem z rozmiarem )Czy jest coś, co mogłabym ograniczyć, z czego mogłabym zrezygnować lub co jeszcze powinnam mieć, a nie ma na tej liście ?? |
|||||
|
|
|
#2507 |
|
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45606603]
ja też tak mam ostatnio. A najgorsze jest to, że nie wiem już co wymyślać do jedzenia, na nic nie mam ochoty. Ale jakby mi ktoś przywiózł coś z McDonald'sa, to zjadłabym wszystko [/QUOTE]McDonald ![]() ![]() ale mi ochoty narobiłaś. A my do najbliższego mamy 30 km. Jakie panele chcesz kupić? My w wakacje kupowaliśmy Krono i w sumie zadowolona jestem. A teściowa ma jakieś takie że mówi że nawet ich nie odkurza tylko szmatą ściaga wszystko bo od byle czego rysy widać.
|
#2508 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za tydzien, nie martw sie chyba wszytksie mamy obawy jak to bedzie jak sie male juz pojawi na swiecie, damy rade i bedzie dobrze nie latwo i lekko ale dobrze ![]() Cytat:
i imrezujemy Paskudna pogoda fuuuu.... Liczylam juz ruchy i z moim dzieciem to po godzinie mam juz 10 ![]() Milej niedzieli Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
|||
|
|
|
#2509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My nie chcemy kupować nic droższego, raczej takie z tańszych. A to dlatego, że mieszkamy w kamienicy i jest to mieszkanie wynajmowane, więc nie chcemy aż tyle kasy w to włożyć. Podłogę zrobić musimy, bo to fale Dunaju i już teraz meble stoją na podkładkach, a po przedzieleniu na mniejsze pokoje byłby z tym jeszcze większy kłopot Chcemy kupić takie:http://www.gazetka.obi.pl/#lista-produktow-7,produkt-1 |
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45606603]
[/COLOR]Oto moja lista wyprawkowa z gemini: 1. Patyczki do uszu z ogranicznikiem Canpol 2. Octenisept 50ml 3. Emulsja do kąpieli Oilatum baby 500ml 4. Emulsja do ciała Emolium 250ml 5. Woda morska do noska Afrin Puresea 6. Alantan krem na pupę 7. Pedicetamol 8. Wkładki laktacyjne Penaten x 2 9. Podkłady poporodowe Canpol x 3 10. Podkłady na łóżko Seni soft x 2 11. Tantum Rosa (w tej chwili nie ma w tej aptece )12. Butelka Avent Natural 125ml + Bepanthen maść (w promocji) 13. Szczotka do mycia butelek i smoczków Baby Ono 14. Aspirator do nosa Katarek Plus 15. Maść na brodawki Maltan 40ml 16. Wit. K+D Minivita 17. Wit. dla mnie Ledee Vit 18. Majtki wielorazowe siateczkowe Baby Ono (i tu mam problem z rozmiarem )Czy jest coś, co mogłabym ograniczyć, z czego mogłabym zrezygnować lub co jeszcze powinnam mieć, a nie ma na tej liście ??[/QUOTE] Nad Oilatum i Emolium bym się zastanowiła ![]() Majtki im większe tym lepsze- one sie rozciągają, ja noszę normalnie S/m a takie majtochy były "wygodne" przy L/xl szczotki do mycia butelek bym nie brała (mam wrażenie że one od środka rysują ten plastik i że wtedy szybciej sie zużywają) ja bym dokupiła (tak zamierzam) więcej samej witaminy D w kapsułkach - ona ma dosyć długi termin przydatności ![]() do tego przydadzą się: - gaziki jałowe (do pępka/oczu) -http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-platki-kosmetyczne-dla-niemowlat-60-sztuk.html (niezła cena) -sól fizjologiczna w kapsułkach - Linomag zielony ma b. fajną cenę ) to kupię na pewno no i tak sobie pomyślałam, że dobrze, że mam jednak tą fridę - zakupię katarek na 100%, ale przecież z odkurzaczem w razie infekcji nie będę na spacery chodziła, a zdarzało się, że frida ratowała mi tyłek na spacerze jak córka miała katar
Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2014-03-16 o 11:07 |
|
|
|
#2511 |
|
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45607141]ja mam blisko, ale w taką pogodę nigdzie się nie ruszam
![]() My nie chcemy kupować nic droższego, raczej takie z tańszych. A to dlatego, że mieszkamy w kamienicy i jest to mieszkanie wynajmowane, więc nie chcemy aż tyle kasy w to włożyć. Podłogę zrobić musimy, bo to fale Dunaju i już teraz meble stoją na podkładkach, a po przedzieleniu na mniejsze pokoje byłby z tym jeszcze większy kłopot Chcemy kupić takie:http://www.gazetka.obi.pl/#lista-produktow-7,produkt-1[/QUOTE] No to faktycznie nie ma co ładwać kasy w czyjeś mieszkanie. A właścicel nie myśli o tym żeby Wam kase za wydatki na mieszkanie zwrócić. Przeciez bierze kase za wynajem to niech cos inwestuje.
|
#2512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja startowałam z wagą 54,800 a dzis mam już 63 masakra nie?
|
|
#2513 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nad Oilatum i Emolium właśnie się zastanawiam, ale przy Adasiu okazało się to niezbędne niestety..Majtki w takim razie muszę zamówić XL... Ze szczotki rezygnuję, tylko czym domyć w środku smoczek?? Witaminy D na razie nie kupuję więcej, bo przy Adasiu przydała się na jakieś pierwsze dwa miesiące, lekarz kazał odstawić, bo za szybko ciemiączko mu się zrastało ![]() gaziki i płatki dopisuję, sół fizjologiczną niedawno kupowałam i starczy A linomag zielony to na co?Cytat:
Dziewczyny nie orientujecie się, czy nadzór sanitarno-epidemiologiczny można podciągnąć pod rozdział do Państwowej Inspekcji Sanitarnej, bo brakuje mi jednego rozdziału...Mam strukturę organizacyjną, zadania i kompetencje i ... no właśnie ![]() |
||
|
|
|
#2514 |
|
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45606603]Witam się w niedzielny poranek.
Mamy jechać popołudniu do OBIego, bo jest promocja na panele i drzwi, które nam się podobają.. Dzwoniłam rano do dziekanatu, pomyślałam, że może uda mi się złapać promotorkę w szkole, ale okazuje się, że ona przyjeżdża tylko na seminaria z nami. Zastanawia mnie też fakt jak ona zamierza sprawdzać nam te rozdziały, skoro nawet na maile nie odpisuje, a spotkań z nią zostały trzy i to w każdym miesiąc przerwy... ![]() ja też tak mam ostatnio. A najgorsze jest to, że nie wiem już co wymyślać do jedzenia, na nic nie mam ochoty. Ale jakby mi ktoś przywiózł coś z McDonald'sa, to zjadłabym wszystko ![]() łączę się w bólach, ja też nie wiem ![]() nie mam i nikt nie ma zaraz napiszę ![]() gratulacje ![]() gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Oto moja lista wyprawkowa z gemini: 1. Patyczki do uszu z ogranicznikiem Canpol 2. Octenisept 50ml 3. Emulsja do kąpieli Oilatum baby 500ml 4. Emulsja do ciała Emolium 250ml 5. Woda morska do noska Afrin Puresea 6. Alantan krem na pupę 7. Pedicetamol 8. Wkładki laktacyjne Penaten x 2 9. Podkłady poporodowe Canpol x 3 10. Podkłady na łóżko Seni soft x 2 11. Tantum Rosa (w tej chwili nie ma w tej aptece )12. Butelka Avent Natural 125ml + Bepanthen maść (w promocji) 13. Szczotka do mycia butelek i smoczków Baby Ono 14. Aspirator do nosa Katarek Plus 15. Maść na brodawki Maltan 40ml 16. Wit. K+D Minivita 17. Wit. dla mnie Ledee Vit 18. Majtki wielorazowe siateczkowe Baby Ono (i tu mam problem z rozmiarem )Czy jest coś, co mogłabym ograniczyć, z czego mogłabym zrezygnować lub co jeszcze powinnam mieć, a nie ma na tej liście ??[/QUOTE] 3. Emulsja do kąpieli Oilatum baby 500ml 4. Emulsja do ciała Emolium 250ml ja bym to odrzuciła...nie przemawiaja do mnie te kosmetyki... ja tez powoli organizuje liste wyprawkową... ale daleko mi do Was jeszcze
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45608370]
Ze szczotki rezygnuję, tylko czym domyć w środku smoczek?? Witaminy D na razie nie kupuję więcej, bo przy Adasiu przydała się na jakieś pierwsze dwa miesiące, lekarz kazał odstawić, bo za szybko ciemiączko mu się zrastało ![]() gaziki i płatki dopisuję, sół fizjologiczną niedawno kupowałam i starczy A linomag zielony to na co?[/QUOTE] smoczki myję jak całą resztę gąbką i płynem ![]() nie suplementujesz zupełnie wit D? (zalecenia są takie, że suplementujemy ją do 3 roku życia) może skonsultuj jeszcze tą decyzję z innym pediatrą, wiesz niedobory mają chyba wszyscy ze względu na "sorry, taki mamy klimat" ![]() a w późniejszych latach te niedobory u wielu ludzi prowadzą min. do osteoporozy. Linomag zielony świetnie nawilża/natłuszcza skórę. Ja stosowałam i stosuję do dzisiaj przy zmianie pieluchy - teraz już rzadziej -raz na którąś zmianę, ale wcześniej smarowałam na zmianę z różowym Linusiem A+E przy takiej pielęgnacji odparzenie córka miała jedno przez prawie dwa lata.
Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2014-03-16 o 12:28 |
|
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
A czytalyscie na wątku lipcowym że tam już torby do szpitala dziewczyny pakują? J
|
#2517 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie podaję, bo do pół roku mi nie pozwolili, a potem mały był już na mm, to lekarz powiedział, że tylko przy karmieniu piersią się podaje, bo w mm ta witamina jest. A na zwykłe mleko przestawiłam go w sumie z miesiąc temu... oo to w takim razie zamienię Alantan na ten Linomag, bo Alantan na pupę niezbyt pomagał i mały ciągle miał odparzenia ![]() Cytat:
jak dla mnie przesada...
|
||
|
|
|
#2518 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
już 5 dzień boli mnie głowa, powoli szału dostaje na dodatek dzisiaj obudziłam się z koszmarnym bólem pleców. Zdążyłam się już na Tż-cie wyżyć puki co mamy rozejm i nawet kłótni o obiad nie było ostatnio mi narzeka, że się nie staram w kuchni, a co ja poradzę, że po pół godzinie stania przy garach padam na pysk ![]() Właśnie słyszałam, że ta firma jest bardzo zachwalana i mają duży wybór, więc nawet szybko doszliśmy z Tż-tem do porozumienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w szpitalu nam mówili, że dobrze mieć już torbę spakowaną od 32tyg, więc sądziłam że mam jeszcze czasu a czasu
|
|||
|
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
Czytałam lipcowy i dla mnie masakra,kurde maja juz poplanowane wszystko bardziej jak my
![]() Ja bede zamawiała u r_p77 na allegro.. ma większość rzeczy co musze kupić..i w dobrych cenach. Zdecydowałam sie na butelki TT i tu pytanie do was które brać i ile ich ,jaka pojemność i czy smoczki te 0+ ? oraz co sadzicie o kosmetykach linomag? krem,krem z cynkiem i puder?
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jeszcze dwóch butelek mi trzeba ![]() z Linomaga ja polecam tylko Linusia A+E (różowe opakowanie okrągłe) i Linomag zielony maść
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

13.07.2013 

i wszystkie te nasze szyjki żeby tak wytrzymały

bo jak to kolejna naturalna przypadłość to się wykończę 
byle do 30-tego a potem to już z górki.
ja już po wizycie + 10kg na plusie 
w pon ma imieniny, więc jutro będziemy świętować 

ale pogoda
Mamy jechać popołudniu do OBIego, bo jest promocja na panele i drzwi, które nam się podobają.. Dzwoniłam rano do dziekanatu, pomyślałam, że może uda mi się złapać promotorkę w szkole, ale okazuje się, że ona przyjeżdża tylko na seminaria z nami. Zastanawia mnie też fakt jak ona zamierza sprawdzać nam te rozdziały, skoro nawet na maile nie odpisuje, a spotkań z nią zostały trzy i to w każdym miesiąc przerwy... 

jak dla mnie przesada...