|
|
#4111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
|
|
|
|
#4112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale za taka cenę nie jest nawet tragicznie. Postaram się dodać fotki na ręce zegarka jak podładuję baterię
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zresztą z tej aukcji i tak była najtańsza
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam taką propozycję , niech każda osoba która umieszcza tam real fotki pisze w swoim poście na dole taką informację : NIE UMIESZCZAJ TU ŻADNYCH KOMENTARZY .
WĄTEK SŁUŻY TYLKO I WYŁĄCZNIE DO DODAWANIA ZDJĘĆ. wszelkie komentarze i pytania tutaj : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675130 Może to pomoże, bo nie każdy czata pierwsza stronę i zasady ale jeśli informacja będzie przy każdym poście ze zdjęciami (czyli 20 razy na każdej stronie) to raczej nie ma możliwości aby ktoś tego nie zauważył i jeśli mimo tego będą się pojawiały tam jakieś komentarze to ja bym je zgłaszała jako spam ważne żeby informacja była czerwona i wyboldowana bo wtedy każdy zwróci uwagę ![]() Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-03-15 o 20:08 |
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie bronie tych osob, ktore komentuja, zreszta samej mi sie raz zdarzylo skomentowac zamieszczone tam zdjecia, ale to dlatego, ze mialam otwarte 2 watki, ten i ze zdjeciami i akurat w obu byly wrzucone te same zdjecia, wiec po prostu sadzilam, ze komentuje w normalnym watku, podejrzewam ze sporo osob tak ma, ale pomysl z napisem ok
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
Przepowiednia na 2015
wątek zdjęciowy umrze śmiercią naturalna Komentować najwygodniej jest na jednym a nie na jednym oglądać na innym pisać - to nie dla mnie. Lepiej jak koleżanka zaznaczyła założyć watek sprawdzonych sprzedawców i antysprzedawców (kto chce wejdzie zobaczy i tyle) z opisem biżuteria odzież itd przynajmniej tutaj "nowe osoby" nie pytały o sprawdzone zakupy.
|
#4121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MAm podobne życiowe podejście ;p. Wszystko takie podobne w sklepach
|
|
|
|
|
#4122 |
|
Rozeznanie
|
http://www.aliexpress.com/item/Sprin...777588899.html
wysłana 25.02, doszła 10.03, jakość i materiał b. dobre, jestem pod dużym wrażeniem, pod spodem podszewka, spódniczka ładnie się układa, trochę mylna jest rozmiarówka bo teoretycznie w talii podane jest od 60 do 90 cm, ja mam 70 i wkładałam przez głowę ![]() http://www.aliexpress.com/item/Hip-H...135962437.html jak na zdjęciu, jakość dobra, jak z normalnego sklepu, wysłana 1.03, doszła 14.03 |
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
najczęściej można spotkać jako "scuba"
mierzyłam taką scuba dress w river island (nieco inny krój) - żałuje że jej wtedy nie kupiłam
![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2014-03-15 o 22:15 |
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
a ja się cieszę że powstał wątek z samymi zdjęciami i linkami do aukcji+ jakimś komentarzem typu- dobre, złe od osoby która zakupiła dany produkt... Przyznaję że staram się być na bieżąco z tym wątkiem ale czasami ciężko jest odnaleźć jakieś zdjęcie jak Któraś z dziewczyn pyta o daną rzecz- a np. kojarzę że była gdzieś o niej wzmianka... Poza tym wiele z nas też z czasem może się pokusić o dany przedmiot i wtedy może sobie obejrzeć na stronce z fotkami jak on wygląda od danego sprzedawcy
Jak dla mnie bomba! Tutaj często powielają się pytania odnośnie sporów, płatności, samego zamawiania... jak również umieszczamy dużo linków do rzeczy którymi jesteśmy zainteresowane ( zazwyczaj każdy link trzeba otworzyć by zobaczyć co to za przedmiot) i jeżeli poszukujemy czegoś konkretnego- to przy prawie 140 stronach może okazać się to dość trudne żeby zaraz nie było- nie twierdzę że jeżeli Ktoś chce zamawiać to nie powinien przeczytać całego wątku- tylko chodzi mi o to iż czasami odnalezienie przedmiotu który wiemy że się przez wątek przewinął może być dość czasochłonne- gdyż przelecenie po raz kolejny prawie 140 stron to nie lada wyzwanie Ja od siebie dziękuję za wątek ze zdjęciami- przydatny... i oby nie umarł :P sama znalazłam kilka fajnych przedmiotów tak więc proszę, wstawiajcie tam dalej zdjęcia ( chociażby dla mnie hihihi )
|
|
|
|
#4126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy często Wam się zdarzało dostać pismo z UC, że trzeba coś dopłacić, wysłać potwierdzenia transakcji itd. mimo, że paczki były oznaczone jako gift?
|
|
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
A tu moje nowe zdobycze
![]() Stroj bardzo fajny, troszke miseczka za duza wiec bede kombinowac. Bluzka super jakosciowo, podwinelam jeden rekaw (nie myslcie ze jeden jest krotszy do pokazania wam jak to wyglada. Torebka kompletnie nie moj styl, ale ogolnie ok. Zalowalam zaraz po zamowieniu bo mi sie nie podobala juz http://www.aliexpress.com/snapshot/315375662.html http://www.aliexpress.com/snapshot/315258224.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6026155458.html
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tej koszuli brałam rozmiar S,wymiary się zgadzają na pewno. Wykonana jest porządnie,nic się nie rozchodzi na szwach ani nic. Tyle że materiał to szyfon i te nieszczęsne elektryzujące się włosy ![]() Podaję wymiary panterkowej koszuli : W biuście 47x2,szerokość na dole tyle samo, długość całkowita 59cm(z tyłu jest troszkę dłuższa), długość rękawa 54 mierzone od zewnętrznej strony,od wewnętrznej 54. |
|
|
|
|
#4131 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyba zamówię 2 rozmiary (oczywiście w 2 osobnych przesyłkach żeby nie kusić losu ) bo nie chce mi się zamawiać jednej pary, czekać aż przyjdzie a jak okaże się za mała to zamawiać następnej i znowu czekać. Cytat:
Świetne te naszyjniki, tez zamówiłam ten czarny ale u innego Sprzedawcy i wygląda na to że przyjdzie mi na niego jeszcze sporo poczekać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Celnicy dobrze wiedzą że te gifty wcale nie są giftami więc chyba już nie zwracają na to uwagi, jak mają zatrzymać paczkę to zatrzymują bez względu na to, co jest napisane jako zawartość. |
||||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli to, czy zatrzymują paczkę zależy głównie od farta, tak?
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Raczkowanie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4552295 6]Fajne te okulary
Hej, powiedz mi proszę, czy to etui do Kindelka jest dopasowane? Nie lata w nim? Bo ja zamówiłam na pl allegro i niestety, jest sporo za duże, do tego stopnia, że musiałam je zszyć u góry, żeby mi nie wypadł jak włożę go do torby... I teraz się zastanawiam nad zakupem na alli ![]() Będę wdzięczna za odpowiedź ![]() edit..... ee... sorry bardzo, nie ten post mi zacytowało chodziło o post, w którym jedna z Was zamówiła ateui do Kindla, okulary i coś jeszcze... Oo Chodziło o post Wizażanki Goffka, który Ty skomentowałaś : "ja zamawiałam i już mam Okulary o takie (ale to nie link gdzie kupowałam) http://www.aliexpress.com/item/Whole...368192508.html Pokrowiec na Kindla http://www.aliexpress.com/snapshot/6016235872.html Etui na Tablet http://www.aliexpress.com/snapshot/6015662644.html majtki męskie a teraz własnie zastanawiam sie nad ubraniami bo akurat tego nie kupowałam tam jescze" Sorry, za zamieszanie
Edytowane przez egie Czas edycji: 2014-03-16 o 13:47 |
|
|
|
#4137 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale bez obaw, co najwyżej to wat zapłacisz, no chyba ze sprowadziłas kilkadziesiąt zstuk podróbek i zrewidowali paczkę. |
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
A myślicie, że kosmetyki, np. Maybelline mascara, mają tam podróbki? Na opakowaniu jest nazwa Maybelline, ale częściowo zamazana
Może ktoś też kosmetyki zamawiał? ;>
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

Czy to przypadkiem nie jest tarcza z masy perłowej/jej imitacji? Taki już jej "urok", że tak wygląda...

Ależ tempo!