Scent Bar LII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-16, 14:40   #1531
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale jak to?
No zamiast nam powiedzieć, że mają w doopie, za mała robota, zarobią tylko tysiaka na czysto w 6 godzin, więc to za mało, mówią, że przyślą ofertę w ciągu 2 dni i nigdy jej nie dostajemy... Przestają też telefony odbierać

A mojemu koledze, który ma klimę w domku, powiedzieli, że po gwarancji nie będą do niego na naprawy przyjeżdżać, bo im się nie opłaca za 500 zł tyłka ruszać, wolą obsługiwać biurowce...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 14:42   #1532
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.pewnie tak , tylko wspinaczka wymaga siły
Nie o siłę we wspinaczce chodzi Można być pudzianem i wymiękać na skałce.

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 14:47   #1533
Polly_
grozi wypollizowaniem

o tym ze mam krzywe dziecko wiem od 1 klasy podstawówwki- chodziła na gimnastyke korekcyjną+basen 2 razy w tyg- i serio nic to nie dało. Może by dało gdyby młoda ćwiczyła codzinnie po 45 min jak zalecają, ale nie dałąm rady jej do tego zmobilizować. niestety była coraz krzywsza
potem zaczeła sie wspinać i w 1 roku tez efekt był mały. potem wspinala sie 2 razy w tygodniu i było o tyle lepiej ze wada postępowała minimalnie.

w piątej klasie zaczeła jeździć konno i dalej sie wspinała, z gimnastyki zrezygnowałysmy juz z 2 lata temu z braku czasu i postępu, i nagle bum!
w ciagu roku sie wyprostowała (nie całkowiecie ofkors).

nie wiem co uczyniło ten cud,ale ja sobie to tłumacze tak ze jazda kanno rozluźnia te "połłaczenia kręgosłupowe" i czyni kręgosłup bardziej podatnym na dalszą rehabilitacje, a wspinaczka do tego ustawia te rozluźnione kręgi jak należy-ale to moja wydumana teoria tylko.

doddam tylko ze od 1 klasy do teraz młoda chodzi raz w tygodniu na basen-i nie ma ze boli-zapowiedzialam ze nie odpuszcze i musi chodzic, chociaz nie lubi, a ze organizuje to szkoła to mam problem orgaznizacyjny z głowy.

dodam tylko jedno jeszcze-ze ja osobiście jestem zdania ze takie sporty jak wspinaczka czy jazda konna są genialne, ale tylko uprawiane rekreacyjnie-i ja np nie pozwalam młodej jeździć konno więcej niz 1-2 razy w tygodniu, bo uwazam ze na dłuższa mete codzienna jazda konna szkodzi.
i jesczze jedno usłyszałam od osoby znającej sie na rzeczy zeby nie pozwalac jeźdxic konno dzieciom przed 10,11 rokiem zycia-ze względu na kręgosłup własnie.
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 14:58   #1534
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
dodam tylko jedno jeszcze-ze ja osobiście jestem zdania ze takie sporty jak wspinaczka czy jazda konna są genialne, ale tylko uprawiane rekreacyjnie-i ja np nie pozwalam młodej jeździć konno więcej niz 1-2 razy w tygodniu, bo uwazam ze na dłuższa mete codzienna jazda konna szkodzi.
i jesczze jedno usłyszałam od osoby znającej sie na rzeczy zeby nie pozwalac jeźdxic konno dzieciom przed 10,11 rokiem zycia-ze względu na kręgosłup własnie.
Ja w sumie też nigdy nie wnikałam jak i dlaczego, ale u nas w ośrodku był miernik -żywopłot -jak się było niższym niż on, odsyłali do domu i nie pozwalali jeździć I faktycznie 10-cio latki dopiero się załapywały... I ja od 9 roku życia, bo zawsze długa byłam
Każdy sport wyczynowy, to wypaczenie... Ja jeździłam rekreacyjnie, ale 6 dni w tygodniu. Sportowo tylko przez 2 lata, ale za to 2-4 godziny dziennie...

Stary 2014-03-16, 15:57   #1535
neska951
Zakorzenienie

Joł snad pisania pisma

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

1.pewnie tak , tylko wspinaczka wymaga siły , a dzieci siły nie mają - taka fizjologia
2.hmmm , 1 cm w obwodzie to mniej więcej 1 kg tószczu , 1 kg tószczu to 8000 kalorii , ile kalorii jest w pięciu paczkach czipsów ?
3.no tak , ale tak czy siak niefajnie

o , pada może dlatego głowa mnie rypie od rana , że miało padać , ale już pada a dalej boli
no nic , czeka pranie , ideu

1No właśnie tak do końca nie jest bo wspinasz się głównie na nogach a nie na rękach .

3 E tam są gorsze przypadłości

Mnie rypała w piątek

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
z całym szacunkiem jest to kompletnia nieprawda.

dzieci wspinają sie z większą łatwościa niz dorośli-kazdy instruktor to potwierdzi i obserwuję to juz kilka lat.

wspinają sie skutecznie juz 4 latki.

siły wymaga wspinaczka eksttremalna, gdzie sie zawisa na 1 palcu na przykład i na nim podciąga całe ciało-taka wspinaczka jest tez urazowa, głównie dla rąk.
jednak przy wspinaczce rekreacyjnej ktora uprawiają małe dzieci w wieszości jest to łazenie po ścianie z 3 punktami podparcia-czyli zawsze mają oparcie 2 nogi i 1 reka, lub na odwrót.

dla porównania mozna wpuścic na sciankę 6,7 latka i 35 latka-oboje bez doswiadczenia, załoze sie ze maluch bedzie pierwszy na górze

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

potwierdzam z doswiadczenia.
w dodatku jest to bardzo dobry sport ogolnorozwojowy.
cwiczy mięcnie pleców, nóg, rąk i to wszystko w sposób zabawowy i atrakcyjny dla dziecka-dzieci uwielbiają sie wspinac, chyba kazdy to widzi.
pozatym wspinaczka uczy koncentracji, skupienia, logicznego myślenia, cwiczy koordynację ruchową i jest sportem raczej bezurazowym (mam na mysli uprawianie na poziomie rekreacyjnym).

1 Prawda
2 Prawda
3 tak chciałam napisać lecz talentu brakło

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-03-16 o 16:04
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 21:59   #1536
Murszafka

Gdzie się podziała ludzkość tego baru?? Powoli, wraz z weekendem, mija mi ból głowy, juz nie mam wrażenia, że oko mi wypływa i mózg się trzęsie...
Nawet The Big Bang Story obejrzałam bez ataku choroby lokomocyjnej Ale coraz krótsze te odcinki...

Stary 2014-03-16, 22:08   #1537
Maja102
Zakorzenienie

to był bardzo romantyczny wieczór
był meega seks, wspólne granie, spaghetti przy świecach i oglądanie Only Lovers Left Alive - świetny film, polecam (on muzyk i "romantyczny łajdak" ona wielbicielka książek i podróży i żyć bez siebie nie mogą - no jak my )
Super na wieczór we dwójkę, ale w pojedynkę też można

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-03-16 o 22:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 22:13   #1538
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Super na wieczór we dwójkę, ale w pojedynkę też można
Wszystkie punkty programu??
Idę ostatni raz z wanny skorzystać...

Stary 2014-03-16, 23:11   #1539
Katty_p13
Piers do przodu

Mursz miłego bulgotania

U mnie dziś na tapecie domowe wino agrestowe mam jednak zdolnego małża
Stary 2014-03-17, 07:10   #1540
Murszafka

No i nie wstałam na jogę... Uznałam, że to ostatni dzień spokoju, więc skorzystam.
Także poniedziałek... Udanego tygodnia!!!

Stary 2014-03-17, 09:45   #1541
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Mcham znad owsianki z jabłkiem- czas odchudzania nadszedł

Będę zamawiać Kallosa z e glamour- któraś z 3miasta tyż chce?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 10:09   #1542
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Wszystkie punkty programu??

bry

Z okazji dnia św. Patryka
http://i2.pinger.pl/pgr59/e49f86c7001b83305049ef08

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-03-17 o 11:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 11:05   #1543
rachell111
Zakorzenienie

Znad prawie wygranej bitwy z jakimś dziadem choróbskiem

oraz paskudnym samopoczuciem ze względu na wciąż niekończący się PMS Pewnie przesilenie

Idy Marcowe też lubiłam
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 11:37   #1544
Murszafka

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Znad prawie wygranej bitwy z jakimś dziadem choróbskiem
Zadepcz glizdę!!

Ja zwariuję z tym remontem
Kolejna zmiana terminu i wycena klimy przyszła -miały być okolice 3 tysięcy, wyszły okolice 10... Czyli chyba kolejna spławka po prostu...

Stary 2014-03-17, 13:08   #1545
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Gdzie się podziała ludzkość tego baru??
Niektórzy tylko czytają
Cytat:
Boszzz jak ja bym chciała remont ale z różnych przyczyn nie mogę go zrobić

All

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 13:29   #1546
Murszafka

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Boszzz jak ja bym chciała remont ale z różnych przyczyn nie mogę go zrobić

All
Ja nie lubę, jak mi się obcy po mieszkaniu kręcą... Pomijam, że nie lubię, jak jest syf i kurz, no ale siła wyższa. Zanim przelecimy z wanna do sąsiadów

Stary 2014-03-17, 13:34   #1547
neska951
Zakorzenienie

Joł snad jabłka
Co tu tak niemrawo ?
Stary 2014-03-17, 13:35   #1548
bogusia32
Wtajemniczenie

dobry

aleście znów natrzaskały postów, nadrabiam z grubsza

Cytat:

jak goryl
nie no, brak pracy mnie załamuje nawet na produkcje wysyłałam cv i zero odzewu
ad1 toć my ponoć od małpek więc sio się zgadza

ad2 przed nami okres letni i rynek pracy trochę w tym czasie się ożywia więc czymam kciukasy

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

nom, tak jest, tylko trudno, po pierwsze, popatrzeć z boku, a po drugie, zmienić nawyk jak się zawsze marudziło.
trudno ale da radę jak się naprawdę chce

ja teraz jak mam doły to one są na pół gwizdka, bo wewnętrzny uśmiech jest, a czasem nawet rechot z samej siebie i pukanie się po głowie bo siedzę i dołuję zamiast zadziałać przeciw dołowi
może kiedyś nawet dojdę do działania
1. that's right, każda zmiana nawyków jest trudna
Ja mam swój ukochany nawyk/nałóg którym są fajki.Uwielbiam palić i nie mam zamiaru z tego rezygnować . Kilka odwyków mam za sobą i już wiem że sie nie udało bo ja swój nałóg po prostu lubię.Jak śpiewała Nosowska; ''Kocham ten stan ;papierosy,kawa ,ja''

2.ja to juz nawet nie pamiętam kiedy miałam jakiegoś większego doła. Staram się nie rozmyślać i nie nazywać konkretnej sytuacji ''problemem'' .Po prostu już wiem że to nic ,kompletnie nic nie da, więc po co ? Jeśli coś mi się przydarza a zazwyczaj wiadomo dotyczy to właśnie związków międzyludzkich to raczej walę do tej osoby z którą po prostu gadam na ten konkretny temat.Sytuacja nawet jeśli jest nie do rozwiązania to po rozmowie mam wskazówki co dalej można ,niemożna z tym zrobić.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

ale nie o to chodzi żeby jednocześnie, wiadomo jednocześnie się nie da...
ale jak sobie inaczej wyobrażasz, w małżeństwie czy inszym związku, jednemu się odwidziało po 5 miesiącach czy 8 latach, drugiemu nie, to co, które ma cierpieć?
rozsądniej chyba pójść w kierunku z którego obie strony mają szansę pójść do przodu

2. nie wiem, ale na mój rozum nigdy nie da rady tak żeby obie się zaangażowały tak samo w tym samym stopniu i czasie, ludzie to nie zaprogramowane roboty
kwestia podejścia i zrozumienia że może być różnie - i otwarcia się na to "różnie"
kwestia też nauczenia się nie polegania na posiadaniu połówki, ludzie to nie połówki a całości.
ad 1 jasne, jak już ni ma co ratować bo jedno ewidentnie się wypaliło to pewnie że nie ma sensu być razem.Dlatego moim zdaniem ważny jest każdy dzień i każda chwila. Małe niewinne gesty, słowa i czułostki celebrowane każdego dnia potrafią stać się mocnym fundamentem który nie tak łatwo zburzyć.Niestety z tego co teraz widać to ludziska żyją razem ale właściwie osobno...

Ad przysiąg i inszych badziewi to zgadzam się w 100 % .Nie wiem po co to komu potrzebne ? Przecież nie zatrzymasz przy sobie ukochanej osoby tylko dlatego że x czasu temu coś tam przysięgała...a teraz tego nie czuje. No sorki.Owszem może to mieć znaczenie tylko w przypadku głęboko wierzących ludzi..
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

2. No i bardzo dobrze zrobilaś ,że nie wzięlaś. Na ziwerza w domu powinni zgodzić się wszyscy domownicy, powinien być totalnie chciany, a decyzja przemyślana. No i tzreba się trochę przygotować....chyba ,że nagły wypadek ( jak u mnie ostatnim razem, ale ja i tak mialam od domownikow zielone światło, tylko mialo być troche pózniej jakieś psiskko sprowadzone i schroniskowe). No i teraz doksztalcam się w tempie ekspresowym, bo w sumie jak o doroslych psach wiem sporo, to o szczeniakach nie mam pojęcia, a to jednak nie to samo....

3. Najlepiej porozmawiać, przedstawić jakieś racjonalne argumenty...tak,żeby on tez chcial....a dlaczego nie chce

ad1 zgadza się , wszyscy muszą chcieć

ad2 nie chce bo uważa że mieszkanie to nie miejsce dla zwierza..Ustaliliśmy że powrócimy do podjęcia decyzji przed wakacjami.Przez ten czas będziemy się zasypywać argumentami

Cytat:

stuknął nam rok w związku
Ależ to szybko zleciało!
gratki , z noworodka przeszliście na etap niemowlęctwa
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Otóż to, mi wyszło jakieś 10 tys kcal na trzy dni (licząc chipsy, paluszki i normalne żarcie) czyli 3 tys dziennie - o połowę za dużo ale żeby przełożyło się na 3 kg? Złamałam prawa fizyki albo sól w chipsach zatrzymała wodę. Wymyśliłam sprytny plan - będę wieczorami chlać procenty żeby się dla odmiany odwodnić
Redzia a to nie jest tak że jak organizm dostanie taką kupę kalorii po chudym okresie to magazynuje je w postaci tłuszczyku na potencjalny kolejny chudy okres...tzw efekt jojo ?

Cytat:
to był bardzo romantyczny wieczór
był meega seks, wspólne granie, spaghetti przy świecach i oglądanie Only Lovers Left Alive
Taaak, my mamy raz w m-cu taki mega romantyczny wieczorek, albo tylko we dwoje wyskoczymy na tańce a potem do domeczku na harce..Normalnie w tyg tez oczywiście są superowe chwile ale na ten jeden wieczór czekamy jak nabzdyczone nastolatki .O to właśnie chosi..

Cytat:
zbieramn sie na babskie spotkanie...ale mi sie nie chce
Jeesu Polly jak ja takie spotkania uwielbiam.Niestety nie możemy ich już robić u mnie bo sąsiadów mam tragicznych i ostatnio wezwali Straż Miejską. Ledwo się dodzwonili bo wzięło nas na stare przeboje i właśnie śpiewałyśmy Kelly Family I can't help my self

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Weeeeź "nie będę patrzeć an Twoje cycki"

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Może to od tych medytacji? A nadal medytujesz?

Nie Sporuś bo to dziwactwo mam w zasadzie od dziecka kiedy to nawet nie znałam pojęcia medytacja.

Apropo wagi to ostatnio ważyłam się w sobotę u siorki-57 kg
poprzedni raz w szpitalu w grudniu - 57 kg

czyli bilans zero

miłego

Edytowane przez bogusia32
Czas edycji: 2014-03-17 o 13:39
bogusia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 13:35   #1549
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Zadepcz glizdę!!

Kolejna zmiana terminu i wycena klimy przyszła -miały być okolice 3 tysięcy, wyszły okolice 10... Czyli chyba kolejna spławka po prostu...
na pewno spławka trza dalej szukać
Stary 2014-03-17, 13:49   #1550
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
Redzia a to nie jest tak że jak organizm dostanie taką kupę kalorii po chudym okresie to magazynuje je w postaci tłuszczyku na potencjalny kolejny chudy okres...tzw efekt jojo ?
Możliwe, w każdym razie już wracam do prawidłowych parametrów

Rejcz
, polecić mi plis jakieś filmy w stylu:
- Zodiak, Idy marcowe, czyli przegadane i niby nudzą ale nie nudzą
- Vicky Cristina Barcelona (który mi się co prawda niezbyt podobał) czyli skomplikowane relacje damsko męskie
- Wyspa tajemnic, Incepcja czyli akcja/thrillery (?), najlepiej jakieś mniej znane

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 13:52   #1551
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ja nie lubę, jak mi się obcy po mieszkaniu kręcą... Pomijam, że nie lubię, jak jest syf i kurz, no ale siła wyższa. Zanim przelecimy z wanna do sąsiadów
No to inna sprawa ale potem jest cud miód..... moze kiedyś i ja dostąpię zaszczytu remontu

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:14   #1552
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
No to inna sprawa ale potem jest cud miód..... moze kiedyś i ja dostąpię zaszczytu remontu
Stary 2014-03-17, 14:15   #1553
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:

Rejcz
- Vicky Cristina Barcelona (który mi się co prawda niezbyt podobał) czyli skomplikowane relacje damsko męskie
- Wyspa tajemnic, Incepcja czyli akcja/thrillery (?), najlepiej jakieś mniej znane
z thillerów na szybko ale nie wiem czy widziałaś

zagubiona autostrada
oczy szeroko zamknięte
tożsamość
pi
gothika
infiltracja

może jest coś co wpadnie Ci w oko
Stary 2014-03-17, 14:19   #1554
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
tożsamość
Dzięki, tego nie widziałam, będzie na wieczór

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:20   #1555
Murszafka

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
na pewno spławka trza dalej szukać
Jednak nieporozumienie.... Miało być z możliwościa rozbudowy w przyszlości, a zrobili ofertę na 2 klimatyzatory i 2 urządzenia zewnętrzne... Czekam na kolejną ofertę
A pan z ekipy remontowej jeszcze raz zadzwonił skruszony, że oni kupią wszystkie materiały do zabezpieczenia mieszkania, tylko żebym już się nie gniewała... Bo nie moga komuś nieskończonej roboty zostawić...
No to jeszcze pozgrywam przez chwile twardą, a potem odpuszczę

Stary 2014-03-17, 14:24   #1556
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
z thillerów na szybko ale nie wiem czy widziałaś

zagubiona autostrada
oczy szeroko zamknięte
tożsamość
pi
gothika
infiltracja

może jest coś co wpadnie Ci w oko
O tak

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Jednak nieporozumienie.... Miało być z możliwościa rozbudowy w przyszlości, a zrobili ofertę na 2 klimatyzatory i 2 urządzenia zewnętrzne... Czekam na kolejną ofertę
A pan z ekipy remontowej jeszcze raz zadzwonił skruszony, że oni kupią wszystkie materiały do zabezpieczenia mieszkania, tylko żebym już się nie gniewała... Bo nie moga komuś nieskończonej roboty zostawić...
No to jeszcze pozgrywam przez chwile twardą, a potem odpuszczę
Czasem fachowiec ma ludzką twarz
Czytałaś "Fachowców" Kofty i Friedmana?
Lektura obowiązkowa przed remontem
Stary 2014-03-17, 14:47   #1557
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, w każdym razie już wracam do prawidłowych parametrów

Rejcz
Hyhy ja nie umiem polecać tzn jak mi się coś przypomni to wrzucam, ale tak nie mam skąd, zagubione w pamięci (luuz, to nie tyłuł Czasem, np teraz, żałuję, że nie prowadzę listy z notatkami Sama bym skorzystała

Jak sobie coś przypomnę to zarzucę.

Tożsamość, niezłe, widzieliśmy - ale tak to już z nami jest, że my już w momencie oglądania filmu wchodzimy w niego tak, że po sekundzie zapominamy tutuł na wieki wieków Mam tak prawie zawsze, wyjątek hiciory, których tytuły wyskakują nawet z lodówki Także, gdyby Bogusia nie zarzuciła tytułem, nie przypomniałabym sobie o nim tak po prostu.

Jak coś mi się przypomni, odkopię to się podzielę
Niemniej teraz umieram sobie Także wybacz brak entuzjamu
Mnie się w miarę podobał Butterfly on a Wheel - Godziny strachu (choć ze sporyyyymi wyjątkami na które w amerykańskich filmach chyba po prostu trzeba przymknąć oko
W podobnym guscie Derailed - wykolejony (tu musisz przymknąć oko na Aniston bo masz na nią alergię, ale też ciekawostka) niestety nic równie ciekawego jak Wyspa i Incepcja w tej chwili nie rpzychodzi mi do głowy. Idę umierać pod kołdrę.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-17 o 14:53
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:57   #1558
neska951
Zakorzenienie

Ja polecam "Obłęd" po angolsku" The Jacket" za☠☠☠iaszcze tłumaczenie
http://www.filmweb.pl/Obled

S moim pięknym

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-03-17 o 14:59
Stary 2014-03-17, 15:26   #1559
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Ja polecam "Obłęd" po angolsku" The Jacket" za☠☠☠iaszcze tłumaczenie
http://www.filmweb.pl/Obled

S moim pięknym
Oj tam, my to jeszcze nic (np. Dirty Dancing to przecież Wirujący Sex ), podobno japońskie tłumaczenia to dopiero hardcore'y
Stary 2014-03-17, 15:32   #1560
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Oj tam, my to jeszcze nic (np. Dirty Dancing to przecież Wirujący Sex ), podobno japońskie tłumaczenia to dopiero hardcore'y
Wiem, wiem ale i tak śmieszne to jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości