|
|
#1531 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
No zamiast nam powiedzieć, że mają w doopie, za mała robota, zarobią tylko tysiaka na czysto w 6 godzin, więc to za mało, mówią, że przyślą ofertę w ciągu 2 dni i nigdy jej nie dostajemy... Przestają też telefony odbierać
![]() A mojemu koledze, który ma klimę w domku, powiedzieli, że po gwarancji nie będą do niego na naprawy przyjeżdżać, bo im się nie opłaca za 500 zł tyłka ruszać, wolą obsługiwać biurowce...
|
#1532 |
|
Mother of Cats
|
Nie o siłę we wspinaczce chodzi
|
|
|
|
#1533 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o tym ze mam krzywe dziecko wiem od 1 klasy podstawówwki- chodziła na gimnastyke korekcyjną+basen 2 razy w tyg- i serio nic to nie dało. Może by dało gdyby młoda ćwiczyła codzinnie po 45 min jak zalecają, ale nie dałąm rady jej do tego zmobilizować. niestety była coraz krzywsza
potem zaczeła sie wspinać i w 1 roku tez efekt był mały. potem wspinala sie 2 razy w tygodniu i było o tyle lepiej ze wada postępowała minimalnie. w piątej klasie zaczeła jeździć konno i dalej sie wspinała, z gimnastyki zrezygnowałysmy juz z 2 lata temu z braku czasu i postępu, i nagle bum! w ciagu roku sie wyprostowała (nie całkowiecie ofkors). nie wiem co uczyniło ten cud,ale ja sobie to tłumacze tak ze jazda kanno rozluźnia te "połłaczenia kręgosłupowe" i czyni kręgosłup bardziej podatnym na dalszą rehabilitacje, a wspinaczka do tego ustawia te rozluźnione kręgi jak należy-ale to moja wydumana teoria tylko. doddam tylko ze od 1 klasy do teraz młoda chodzi raz w tygodniu na basen-i nie ma ze boli-zapowiedzialam ze nie odpuszcze i musi chodzic, chociaz nie lubi, a ze organizuje to szkoła to mam problem orgaznizacyjny z głowy. dodam tylko jedno jeszcze-ze ja osobiście jestem zdania ze takie sporty jak wspinaczka czy jazda konna są genialne, ale tylko uprawiane rekreacyjnie-i ja np nie pozwalam młodej jeździć konno więcej niz 1-2 razy w tygodniu, bo uwazam ze na dłuższa mete codzienna jazda konna szkodzi. i jesczze jedno usłyszałam od osoby znającej sie na rzeczy zeby nie pozwalac jeźdxic konno dzieciom przed 10,11 rokiem zycia-ze względu na kręgosłup własnie.
|
|
#1534 | |
|
|
Cytat:
I faktycznie 10-cio latki dopiero się załapywały... I ja od 9 roku życia, bo zawsze długa byłam ![]() Każdy sport wyczynowy, to wypaczenie... Ja jeździłam rekreacyjnie, ale 6 dni w tygodniu. Sportowo tylko przez 2 lata, ale za to 2-4 godziny dziennie...
|
|
#1535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad pisania pisma
![]() Cytat:
1No właśnie tak do końca nie jest bo wspinasz się głównie na nogach a nie na rękach . 3 E tam są gorsze przypadłości ![]() Mnie rypała w piątek ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
1 Prawda 2 Prawda 3 tak chciałam napisać lecz talentu brakło Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-16 o 16:04 |
||
|
|
|
#1536 |
|
|
Gdzie się podziała ludzkość tego baru?? Powoli, wraz z weekendem, mija mi ból głowy, juz nie mam wrażenia, że oko mi wypływa i mózg się trzęsie...
Nawet The Big Bang Story obejrzałam bez ataku choroby lokomocyjnej Ale coraz krótsze te odcinki...
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
to był bardzo romantyczny wieczór
![]() był meega seks, wspólne granie, spaghetti przy świecach i oglądanie Only Lovers Left Alive - świetny film, polecam (on muzyk i "romantyczny łajdak" ona wielbicielka książek i podróży i żyć bez siebie nie mogą - no jak my )Super na wieczór we dwójkę, ale w pojedynkę też można
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-16 o 22:12 |
|
|
|
#1538 |
|
|
Wszystkie punkty programu??
![]() Idę ostatni raz z wanny skorzystać...
|
#1539 |
|
Piers do przodu
|
Mursz miłego bulgotania
![]() U mnie dziś na tapecie domowe wino agrestowe mam jednak zdolnego małża
|
#1540 |
|
|
No i nie wstałam na jogę... Uznałam, że to ostatni dzień spokoju, więc skorzystam.
Także poniedziałek... Udanego tygodnia!!!
|
#1541 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mcham znad owsianki z jabłkiem- czas odchudzania nadszedł
![]() Będę zamawiać Kallosa z e glamour- któraś z 3miasta tyż chce?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
bry Z okazji dnia św. Patryka ![]() http://i2.pinger.pl/pgr59/e49f86c7001b83305049ef08
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-17 o 11:12 |
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Znad prawie wygranej bitwy z jakimś dziadem choróbskiem
![]() oraz paskudnym samopoczuciem ze względu na wciąż niekończący się PMS Pewnie przesilenie Idy Marcowe też lubiłam |
|
|
|
#1544 |
|
|
Zadepcz glizdę!!
Ja zwariuję z tym remontem ![]() Kolejna zmiana terminu i wycena klimy przyszła -miały być okolice 3 tysięcy, wyszły okolice 10... Czyli chyba kolejna spławka po prostu...
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy tylko czytają
![]() Boszzz jak ja bym chciała remont ale z różnych przyczyn nie mogę go zrobić ![]() All
|
#1546 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad jabłka
![]() Co tu tak niemrawo ? |
|
|
|
#1548 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
dobry
aleście znów natrzaskały postów, nadrabiam z grubsza Cytat:
ad2 przed nami okres letni i rynek pracy trochę w tym czasie się ożywia więc czymam kciukasy Cytat:
Ja mam swój ukochany nawyk/nałóg którym są fajki.Uwielbiam palić i nie mam zamiaru z tego rezygnować . Kilka odwyków mam za sobą i już wiem że sie nie udało bo ja swój nałóg po prostu lubię.Jak śpiewała Nosowska; ''Kocham ten stan ;papierosy,kawa ,ja'' ![]() 2.ja to juz nawet nie pamiętam kiedy miałam jakiegoś większego doła. Staram się nie rozmyślać i nie nazywać konkretnej sytuacji ''problemem'' .Po prostu już wiem że to nic ,kompletnie nic nie da, więc po co ? Jeśli coś mi się przydarza a zazwyczaj wiadomo dotyczy to właśnie związków międzyludzkich to raczej walę do tej osoby z którą po prostu gadam na ten konkretny temat.Sytuacja nawet jeśli jest nie do rozwiązania to po rozmowie mam wskazówki co dalej można ,niemożna z tym zrobić. Cytat:
Ad przysiąg i inszych badziewi to zgadzam się w 100 % .Nie wiem po co to komu potrzebne ? Przecież nie zatrzymasz przy sobie ukochanej osoby tylko dlatego że x czasu temu coś tam przysięgała...a teraz tego nie czuje. No sorki.Owszem może to mieć znaczenie tylko w przypadku głęboko wierzących ludzi.. Cytat:
ad2 nie chce bo uważa że mieszkanie to nie miejsce dla zwierza..Ustaliliśmy że powrócimy do podjęcia decyzji przed wakacjami.Przez ten czas będziemy się zasypywać argumentami ![]() gratki , z noworodka przeszliście na etap niemowlęctwa Cytat:
Cytat:
Jeesu Polly jak ja takie spotkania uwielbiam.Niestety nie możemy ich już robić u mnie bo sąsiadów mam tragicznych i ostatnio wezwali Straż Miejską. Ledwo się dodzwonili bo wzięło nas na stare przeboje i właśnie śpiewałyśmy Kelly Family I can't help my self Nie Sporuś bo to dziwactwo mam w zasadzie od dziecka kiedy to nawet nie znałam pojęcia medytacja. Apropo wagi to ostatnio ważyłam się w sobotę u siorki-57 kg poprzedni raz w szpitalu w grudniu - 57 kg czyli bilans zero miłego
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-17 o 13:39 |
||||||
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Rejcz, polecić mi plis jakieś filmy w stylu: - Zodiak, Idy marcowe, czyli przegadane i niby nudzą ale nie nudzą - Vicky Cristina Barcelona (który mi się co prawda niezbyt podobał) czyli skomplikowane relacje damsko męskie - Wyspa tajemnic, Incepcja czyli akcja/thrillery (?), najlepiej jakieś mniej znane
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zagubiona autostrada oczy szeroko zamknięte tożsamość pi gothika infiltracja może jest coś co wpadnie Ci w oko
|
|
#1554 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1555 |
|
|
Jednak nieporozumienie.... Miało być z możliwościa rozbudowy w przyszlości, a zrobili ofertę na 2 klimatyzatory i 2 urządzenia zewnętrzne... Czekam na kolejną ofertę
![]() A pan z ekipy remontowej jeszcze raz zadzwonił skruszony, że oni kupią wszystkie materiały do zabezpieczenia mieszkania, tylko żebym już się nie gniewała... Bo nie moga komuś nieskończonej roboty zostawić... No to jeszcze pozgrywam przez chwile twardą, a potem odpuszczę
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() Czytałaś "Fachowców" Kofty i Friedmana? Lektura obowiązkowa przed remontem
|
||
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn jak mi się coś przypomni to wrzucam, ale tak nie mam skąd, zagubione w pamięci (luuz, to nie tyłuł Czasem, np teraz, żałuję, że nie prowadzę listy z notatkami Sama bym skorzystałaJak sobie coś przypomnę to zarzucę. Tożsamość, niezłe, widzieliśmy - ale tak to już z nami jest, że my już w momencie oglądania filmu wchodzimy w niego tak, że po sekundzie zapominamy tutuł na wieki wieków Mam tak prawie zawsze, wyjątek hiciory, których tytuły wyskakują nawet z lodówki Także, gdyby Bogusia nie zarzuciła tytułem, nie przypomniałabym sobie o nim tak po prostu. Jak coś mi się przypomni, odkopię to się podzielę Niemniej teraz umieram sobie Także wybacz brak entuzjamu ![]() Mnie się w miarę podobał Butterfly on a Wheel - Godziny strachu (choć ze sporyyyymi wyjątkami na które w amerykańskich filmach chyba po prostu trzeba przymknąć oko ![]() W podobnym guscie Derailed - wykolejony (tu musisz przymknąć oko na Aniston bo masz na nią alergię, ale też ciekawostka) niestety nic równie ciekawego jak Wyspa i Incepcja w tej chwili nie rpzychodzi mi do głowy. Idę umierać pod kołdrę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-17 o 14:53 |
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam "Obłęd" po angolsku" The Jacket" za☠☠☠iaszcze tłumaczenie
![]() http://www.filmweb.pl/Obled S moim pięknym Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-17 o 14:59 |
|
|
|
#1559 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
), podobno japońskie tłumaczenia to dopiero hardcore'y
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

I faktycznie 10-cio latki dopiero się załapywały... I ja od 9 roku życia, bo zawsze długa byłam 
może dlatego głowa mnie rypie od rana , że miało padać , ale już pada a dalej boli 

mam jednak zdolnego małża 

Pewnie przesilenie 

A nadal medytujesz?
tzn jak mi się coś przypomni to wrzucam, ale tak nie mam skąd, zagubione w pamięci (luuz, to nie tyłuł
Czasem, np teraz, żałuję, że nie prowadzę listy z notatkami
Także wybacz brak entuzjamu