|
|
#1441 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Smarrita Czas edycji: 2014-03-17 o 12:49 |
||
|
|
|
#1442 | |||||||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Szpital doluje - znam ten bol Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niepowazni ludzie Cytat:
Duzo zdrowka dla Franusia oby szybko wyzdrowial ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1443 | |
|
Raczkowanie
|
Maggie moje gratulacje
Cambria bardzo mi przykro Cytat:
A chusty nie prasuj jeśli nie jest wymięta. CO do wiązania, to jest bardzo trudne, bo głowa dziecka jest niestabilna, a misia stabilna, więc ja póki co nie chustuję.
|
|
#1444 |
|
Rozeznanie
|
no wiesz, w dużym kubku 5 - 6 kropelek to nie dużo
lekarz pozwolił ![]() o, znowu się pochwalę ![]() mamy drzwi do pokoju ![]() jutro niby ma mąż skręcić szafę, którą trzeba było rozkręcić i wynieść na czas tego zwariowanego remontu, to może w sumie dzisiaj wieczorem przejrzę ubranka i co mniejsze popiorę zostało nam 15 dni do terminu z usg ![]() ![]() ![]() codziennie wieczorem jak idę spać to mówię Młodemu, żeby mu nie przyszło na myśl jeszcze wychodzić ani w nocy, ani dnia następnego - na razie słucha ![]() wczoraj wyczaiłam polski program "Porody", odc. 1 - nawet fajny
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
teQiba super opis porodu
![]() pisze się! ciekawe czy Piotrek będzie ze mną zgodny maggie123 gratuluję!! Edzia Cytat:
![]() uparta8210 mi się wydaje że to oczyszczanie przed porodem filupka niech się rozkręca u Ciebie side85 fajnie że sobie radzicie ciekawa jestem jak wam sesja wyjdzieLewek zdrówka ![]() asienka213 strasznie współczuję ![]() cambria04 zdrówka dla Franeczka
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
TeQiba gdzies czytalam, ze dzieci jeszcze nie sa swiadome i nie ucza sie noszenia na rękach, wiec takie noworodki jeszcze mozna nosic, ale nie wiem ile w tym prawdy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tam frogutka ? cos wiadomo? ter,in miala na 7 marca
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
pogoda się popsuła i mój nastrój też, ostatni miesiąc ciąży jest najgorszy, prawda
|
|
|
|
#1450 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję kolejnych donoszonych ciąż
martorka za wizytęTrisdom Ty zawsze świetnie sobie z Emi radzisz, bardzo fachowo ![]() (t)asia za wizytęCytat:
paulina_radom a ja już myslałam, że urodzilaś. No to łap no właśnie też wczoraj o niej myślałam ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1451 | |
|
Rozeznanie
|
Ja chodzę na akupunkture dwa razy w tygodniu i porobily mi się już siniaki. A jutro kolejna (jak nie urodzę, a na to wygląda) więc aż się boję jak to będzie bolało. Już smaruje siniaki maścią arnikowa, może trochę zejdą bo na samą myśl oblewam się potem (dodam że nigdy dotąd mnie nie bolało). Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1452 |
|
Rozeznanie
|
taaaa, też widziałam, polska rzeczywistość
dzisiaj jest drugi odcinek
|
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam ze nie cytuje ale jestem zdolowana.
Jeszcze nie urodzilam. Niby szyjki nie mam i mam 3 cm rozwarcia. Glowka wstawiona i napiera tak ze bola pachwiny ale nic wiecej. Dzis mnie nie badali, jutro jest moj gin i bedzie decyzja co dalej. Szpital zamykaja w niedziele a ja ma wtedy termin. Mowia ze nic mi nie moga zrobic przed terminem. Mimo ze nam cukrzyce wysokie tetno i puchne. Moga mnie chciec nawet wypisac zebym sie zglosila do innego szpitala. Splakalam sie. Dlaczego moje dziecko nie zamierza wyjsc. Jestem zdolowana. Wczoraj spuchlam od nowa. Dali zmowu tabletki na sikanie i tyle. Ja nie wiem. Ja się boje ze mnie wypisza. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- filupka ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- monkaa321 już na mecie totalnej jesteśmy parę dni tylko nie wierzę jak to zleciało
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
olakola akurat znalazłam coś co mi się spodobało.
Powiem wam, że ja zaraz się właśnie tak będę czuła - Bo widzisz Anka, świat wcale nie kręci się wokół ciebie. - Czyżby? - Chociaż jeszcze parę kilo i kto wie... ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- wewillrockyou przyłapałam Cię na nadrabianiu no ja też już nie mogę uwierzyć że w piątek mam tp i najlepsze jest to że na zmianę się ciesze i boje tego porodu ale jeszcze kilka kilo i już chyba bym się tylko cieszyłą |
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie gratulacje! Kornelka (chyba?) jednak nie taka tycia, dobrze ją tam w brzuszku podtuczyłaś
|
|
|
|
#1458 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chcę mieć to za sobą, ale z drugiej strony, kuźwa będę miała dziecko nie wyobrażam sobie tej zmiany miałam 9 miesięcy żeby się oswoić z tą myślą, a jakoś nie dotarło jak Ty taka chuda jesteś ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1459 | |||||
|
Zakorzenienie
|
12mu05 gratulacje mamusiu
współczuje przeżyć porodowychCytat:
Cytat:
Kornelko witajCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() biedny Franuś, duzo zdrówka dla niegoMelduje, że nie mam czasu na wizaż, dziecko moje biedne się rozregulowało, cierpimy na kolki, Jas nie chce spać, męczy się biedaczek. Na szczęście juz wiem co robić, jutro jeszcze zajrzę do pediatry aby dał jakies kropelki i mam nadzieję, że to pomoże. Ola powodzenia na sesji, też chcemy zrobić, ale nie mam kiedy się rozejrzeć za dobra oferta od fotografa |
|||||
|
|
|
#1460 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wyjeli mi malego z brzucha, slyszalam ze placze, a ja wciaz w to nie wierzylam Dopiero przy kontakcie "skora do skory" jak glaskalam go po glowce i zdalam sobie sprawe ze jeszcze przed chwila ta glowke glaskalam przez brzuch - wtedy do mnie dotarlo Takze wczesniej czy pozniej to na pewno dociera
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
kochana byłam... odkąd leże to mi się nagle urosło
dlatego już mam ciśnienie, żeby urodzić bo długo tak nie pociągnę... Humor od leżenia też nie najlepszy :/---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ola spi i jej nie widze, to dalej nie wierze, ze mam dziecko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wczoraj jak wstawałam z podłogi (pomagałam małemu zbierać klocki), nie mogłam się podnieść, więc się podparłam, a Kuba pyta - Mamusiu, teraz będziesz chodzić jak kotek na 4 łapkach ? myślę - nieźle, tak, a potem to już tylko toczenie się pozostaje; a potem jeszcze wieczorem mnie pyta - Mamusiu, a kiedy będziesz miała dzidzię chłopca w brzuchu? - NIGDY ! żadnych dzieci więcej to jest moja najcięższa ciąża, nigdy wiecej |
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
Martyna
![]() Wewill a mnie to i dzisiaj i jutro pasuje ![]() Asienka brak slów Smaritta żebyś miala rację co do pełni ![]() Monkaa to kiedy rodzimy? Nadzwyczajna dziwię się że tak długo zwlekają :/ Monkaa to ty dalej leżysz? Ja chodzę i nawet przysiady robię i nic.. Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chcesz kp, to musisz co 3-4 godziny sciagac pokarm recznie do strzykawki lub laktatorem tak jest, ze jak dziekco na antybiotyku, to wstrzymuja sie na jakis czas z karmieniem doustnym obys szybko mogla go przystawic do piersi
|
|
#1467 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
love, love, love ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- hahah, Ela, wariatka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Ty desperatko
|
|||
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze to cie nie pocieszy ale ja w poprzedniej ciazy przenosilam o termin porodu z OM 14 dni ...i wiem jak to wszystko dołuje, jak człowiek jest w szpitalu...:/ ale jeszcze jestes przed tp to dasz rade , moze jednak cos sie ruszy no 3 cm to juz calkiem sporo maggie gratulacje!!!!!!!!! lewek, moj tymek przedwczoraj tak przywalił buzią w hustawke na balkonie ze mu krew pierwszy raz poleciala..myslałam ze walne na zawal, az mnie brzch zaczal bolec ale na szczescie nic wielkiego sie nie stalo cambria kciuki za Frania |
|
|
|
|
#1469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poślizgnął się biedaczek na moich oczach, to był ryk dopiero. Już mi trochę lepiej, zaczęłam się poruszać jako tako. Masakra być taką unieruchomioną, chciałabym coś zrobić, przeszkadza mi bałagan a tu ruszyć się nie da.. |
|||
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Odebralam wyniki wymazui niestety mam robala
Czy ktoras z dziewczyn, ktore juz urodzily, miala robala? Czy wplynelo to na dlugosc pobytu w szpitalu??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

pomagało przy katarze, który jakoś się rozwinął mimo picia herbatki 

przespała noc w łóżeczku z pobudką na karmienie o 23, 3, 7 tak to Ja mogę spać

tz opierdzielil juz jedna wychowawczynie a jak pojdzie ja odebrac to pofatyguje sie do tej glupiej kierowniczki
zaluje ze sama nie moge isc, to by dopiero uslyszala
za szybko oddycha, dostał antybiotyk, a teraz drugi i czekamy na poprawę... Miał też naświetlanie, od wczoraj nie jest w zamkniętym inkubatorze i odłączyli mu kroplowkę. Najgorsze ze nie jest ze mną, tylko na noworodkach
), bo jedzenia jej nie zabraknie.
żonka 27.07.2013
II kreski 30.07.2013