|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Cytat:
BTW nie widziałam (chyba) i wrzucam do listy. Nawiązując do powyższego filmu, choć nie wiem do końca o czym traktuje, jednym z moich the best of the best jest Full Metal Jacket. Nie wiem, czy istnieje jego polska wersja tytułowa, niemniej jakby chcieli dosłownie tłumaczyć brzmiałaby conajmniej ciężko do zapamiętania dla przeciętnego odbiorcy (Pocisk pełnopłaszzowy) Aaaa, chyba jest coś jak pełny karabinek? Nie ? Zdawało mi się? Zara sprawdzę. Zdawało Nie wiem skąd mi się wziął ten karabinek. Wieeeeeem Pełny magazynek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-17 o 15:43 |
||
|
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/Tozsamosc bo jak tak to kozak ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Fajna scena łóżkowa jest
|
||
|
|
|
#1563 |
|
Wtajemniczenie
|
No niektóre tłumaczenia są masakryczne...
Nie mogę się doczekać w kinach Enemy z Jakiem Gyllenhallem Czy on Wam nie przypomina Cliva Owena ? Uwielbiam obu No mnie chodzi Neskuś o tą którą podałaś z Cusackiem, a to jest jakaś inna?
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-17 o 16:18 |
|
|
|
#1564 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny potrzebuje przepisów na dania z
fasoli białej soji (tylko ziarni,zadne gotowce) sezamu kminku soczewicy beznadziejny zestaw skladnikow , w dodatku ja fogle nie gotuje z tych produktów, a mam galopujaca anemie i musze se zelazo podniesc
|
|
#1565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1566 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o tak, jaka dla mnie trafione w samo sedno, gothika mniej rezty nie widzialam red a widzialam motyl i skafander? ja nie widzialam bo sie boje ale podobno dobryedit-ale pieprze, przeciez widzialam infoltracji i to pare dni temu takąmam własnie pamiec do filmów :/
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-03-17 o 16:39 |
|
|
|
|
#1567 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki za dalsze polecenia
Obłęd widziałam, niezbyt mi się podobał.Polly, Motyla i skafander widziałam, całkiem fajne ale wizualnie nędza. Bogusiu, wygooglałam sobie Owena ale jak dla mnie niepodobny. Bardziej kojarzy mi się Jake G. z Tobeyem Maguire. A Tożsamość w końcu brałam złą, z Liamem Neesonem To se teraz wezmę dobrą bo żadnej nie widziałam.
|
|
|
|
#1568 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No pacz ,co oko to inaczej widzi , no mi się Owen do tego stopnia z Gyllenhaalem mylą że nieraz to nie jestem pewna na którego paczem oglądając ad2 tej z Neesonem też nie widziałam a lubię z nim filmy.Szczególnie w Rob Royu mnie urzekł no i rola w Uprowadzonej...miodzio Cytat:
|
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzłam obie Tożsamości - Liamowa słabsza, ale też można obejrzeć Cytat:
Tu znalazłam fajne dosyć: http://karolinabiega.blogspot.com/20...duszonych.html z soczewicy znam only zupy i pasztet - ale też wszystko z sieciuni biere. Z soi to zapewne Aileenn zna Kurcze a nie lubisz steka? von trupka? kaszanki? Mnie pomogło bardziej niż tabsy, ale to inna historia Moja przyjaciółka wręcz chłonęła mięso (co rzadko "normalnie" robi) i se wyrównała bardzo szybko jedz kakao/ gorzko czeko popijaj sok z buraków (3mg jest w 100g buraka) ja lubię pieczone buraki - proste zdrowe i smaczne pieczesz a piekarniku w folii, obierasz kroisz i skrapiasz sokiem z cyt, przyprawiasz i szamasz. Milion pomysłów na sałatki na kwestiasmaku.pl. Wchłanianie żelaza ułatwia vit c soki owocowe obecność mięsa w posiłku, Utrudniają: kawa, herbata, cola, mleko, błonnik (takzę z tej fasoli to za dużo sie nei wchłonie, ale nie zaszkodzi jeść, z każdej strony bombardować się żelazem kakao ma niecałe 11. Ja rozumiem, że nie samym kakao człowiek żyje ale warto, nic mnie tak nie uratowało jak kakao I kaszanka 6,4 mg Zwłaszcza latem, jak już prawie zeszłam. Wątróbka 8 mg. Bosz tera pacze, wieprzowa watroba 17 mg, no ale jakoś nie wiem czy bym się przemogła, chodzi o smak. Może jakbym musiała. Mam pikno ulotkę, która capłam z ginekologii z zestawem produktów bogatych w żelazo z ilością w mg i zawsze mam ją na wierzchu, bo mam krytyczne spadki w każdym miesiącu. Małże wygrywają 24 mg. ![]() Pomaga mi teraz Falwit. Lekarz nie mówi nic? nie doradza jak najlepiej podnieść? w sensie czym? Chyba że powiedział właśnie o soi i kmniku ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-17 o 18:21 |
|||
|
|
|
#1570 |
|
To ja :)
|
Znów wieczorny pomór? Może to i dobrze, bo wkrótce będę miała odcięty net w mieszkaniu... :-D
Na pocieszenie przyszłam do kosmetyczki i likwiduję sobie szorpate pięty i równie szopaty ryj -znaczy mikrodermabrazja
|
#1571 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
oooo właśnie przypomniałaś mi o kolejnym - Polowanie
Choć mam pewne zastrzeżenia co do Cussacka - zagrał imo identyczny zestaw min jak w Paper Boy, który też mi się podobał ale ten drugi to raczej hmmm dramat i kompletnie nie rozwinął się w żadną z oczekiwanych przeze mnie stron. Ale jako obrazek fajny. Oglądam wszystko z Mathew bo tematyka filmów, w których gra, mi się podoba. Przypominam Rękę Boga przy okazji. Niemniej ciekawe pozycje. Teraz sprawdzę sobie co oznaczają dwa powyższe tytuły, tj, jakie filmy się pod nimi kryją , czy znam czy odnotować do potencjalnego obejrzenia ![]() Nie, jednak nie widziałam, zwłąszcza wypełnić pustkę mnie intryguje.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-17 o 20:10 |
|
|
|
#1573 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
sezamem podprazonym posypywac salatki i kanapki z pastami; kminek - najlepiej komponuje się z kapustą albo mięsem w sosie myśliwskim/gulaszowym (gulasz, bitki, pieczeń) soczewica - pasztet, pasta, zupa; Ogon - gołąbki robisz - to np. z soczewicą zamiast ryżu |
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Helol
macham znad kawy pitej na tarasie koło basenu melduje że żyje i że jest pięknie pogoda boska (nie bardzo gorąco, slonecznie), wczoraj już zaliczylismy MarrakeszWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1575 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad biegania po lekarzach
![]() kurka, zaczyna się człowiek sypać ![]() byłam dziś u internisty, potem od razu u neurologa, w czwartek mam rezonans głowy i nie wiem czy mam się martwić czy nie.... chyba na razie martwię się bardziej samym badaniem bo nawet nie wiem czy mam się jakoś do niego przygotowywać i na czym ono polega i czy ma jakieś straszliwe działania uboczne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pytanie: czy masz problem? NIE - to po co się martwisz TAK ---> pytanie 2: czy możesz coś zrobić by go rozwiązać? TAK - to po co się martwisz NIE - to po co się martwisz ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1576 |
|
|
Kameno, badania się nie bój, przygotowywać się nie musisz. Wrażenie może nie jest jakieś urocze, ale bezbolesne, mi tylko trudność sprawiało leżenie bez ruchu, miałam wrażenie, że sama głowa mi lata, od mrugania nawet.
Z braku netu się nie cieszę, tylko z tego, że wieczorami zastój ;-) Dam radę nadrobić.
|
#1577 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. a, teraz rozumiem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1578 |
|
|
Ta... Sama czasami nie nadążam za własnymi skrutami myślowymi :-D
Potrafię sobie zapisać coś w robocie na kartce i odstępnego dnia się zastanawiać WTF???
|
#1579 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
w robocie za to potrafię sobie wołami coś zapisać na kartce i kartkę umieścić przen nosem, po czym wcale tego nie zauważać
|
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam na necie oczami zagramanicznych vloggerów i o ile nie jest to moja estetyka to i tak hmm kolorowo i ciepło i ineresująco Ciekawe co przywieziesz ![]() Cytat:
Mi też chcą głowę prześwietlać. 2. No ja wiem i rozumiem, że to punkt odniesienia, ale i tak tylko ważny przez hmmm pół godziny? O to mi chodzi, że ZAWSZE coś jemy i po zejściu z wagi ZAWSZE ważymy więcej. Tyle. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-18 o 09:41 |
||
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
bry
Cytat:
Cytat:
![]() ad badania to już wsio dziewczyny napisały, nie ma się czego obawiać ![]() Miłego
|
|
#1583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega drewniana kreacja w "Niebezpiecznej metodzie" http://www.filmweb.pl/film/Niebezpie...da-2011-555859 Jednak film bardzo dobry, niestety żeby dogłębnie go zrozumieć trzeba mieć trochę wiedzy na temat psychoanalizy , wątków biograficznych F i J oraz specyfiki czasów w jakich żyli ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() Jak dla mnie 6,5/10 ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1585 | ||
|
Nindżopesz
|
Macham znad już tylko 1 kg do zrzutu - znowu zaginam wagoprzestrzeń.
Cytat:
![]() Cytat:
Zerknę co to ![]() Przeszłość ta http://www.filmweb.pl/film/Przesz%C5...87-2013-682966 ? |
||
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
mrrrrr w domyśle, bo nie znam, ale musi być niezłe
![]() Ja wciąż nei znalazłam sobie zapachu nazwijmy to na wiosnę ![]() Tzn zażynam Philosykos ale momentami chciałabym coś wytrawniej, a może mi się zdaje? Na katowickich warsztatach pewna miła nie-wizażanka Ola poczęstowała mnie tym Oflactive Studio Lumiere Blanche też słodkawe ale mrrrr - spodobało mi się (pewnie dlatego, że jest migdał ) ale nie wiem po jednym teście (wśród innych tetsów warsztatowych) czy tego potrzebuję, choć zdecydowanie zapach na tak. Chyba jednak potrzebuję czegoś cierpko orzeźwiającego, zesty, ale może dopiero na lato? ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- O przepraszam, nie Ale to Polowanie - Jagten też mnie teraz zaintrygowało po zdjęciach i opisach. Tworzy misie spora lista Przy Ręce Boga - no trzeba mieć na uwadze tematykę typową dla narodu hamerykańskiego. Trzeba lubić, bo inaczej to może się nie podobać. To nie jest jakiś przełomowy czy spektakularny film. Dla mnie, ze względu na grę aktora był na liście do zobaczenia, z ciekawości co tym razem jak tym razem. Etc. Ja lubię takie historie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-18 o 12:41 |
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego zapachu który opisałaś nie znam moje faworyty AA herba fresca AA gentiana AA MiB AA jasminora Zegna, Essenza di Zegna EL Pleasures Lancome Oui i podobno Lanvin Oxygen jest nie słodki Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-18 o 13:19 |
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem jest we mnie - podejrzewam, że chcę dwa zapachy Na teraz coś jeszcze ciepłego, kremowego jakiś migdał Chyba, że przejadę całą wiosnę na Philosykos, no ale lubię zmiany. Bal d'Afrique sobie zapodaję.Ale wciąż, chęć nowego anbytku - prącie borze we flachi, ot mały odlew na zużycie - jest nie do poskromienia. A te niesłodkie to dopiero na lato, jak się zrobi nieznośny upał. Słodziaki naszam latem ale tylko nocą, i to późną jak wszystkie pszczoły śpią Czyli na całonocne imprezy, spotkania itp. wyjścia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-18 o 13:28 |
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie C noa V Crystal Noir S Aura Ale ich nie mam ostatnio testowałam Noa i pachnie tak jak moja babcia |
|
|
|
|
#1590 | |
|
Wtajemniczenie
|
ad zapachów to mnie ostatnio cytruski i świeżaczki strasznie drażnią, Esencia de duende tak mi się podobała że całą setkę zużyłam z przyjemnością a teraz coś tam cytrusowego mi uwiera
Cytat:
wczoraj z małżem obejrzeliśmy Królową Margot, stara francuska ekranizacja.Jak zawsze po takim filmie rozwinęła się mała dyskusja o metodzie ekspansji Katolików na świecie w tamtych czasach i o sposobach w jakich się to odbywało.Brr.. Snad naleśników ze szpinaczkiem
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-18 o 15:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

), podobno japońskie tłumaczenia to dopiero hardcore'y

Może jakbym musiała.