Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-17, 19:34   #4201
agnes 20
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

A miałam Wam pokazać mieszkańca tego brzuszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0033m.jpg (103,8 KB, 48 załadowań)
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 19:35   #4202
carolciuska
Zadomowienie

Juz jestem po. Wszystko jest ok, mala byla chyba zaspana, ale jest piekna! Mala bo na 90% to dziewczynka!
Jesli sie potwierdzi na nastepnym usg to znaczy, ze przeczycie mnie mylilo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (72,2 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez carolciuska
Czas edycji: 2014-03-17 o 19:37
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 19:44   #4203
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Juz jestem po. Wszystko jest ok, mala byla chyba zaspana, ale jest piekna! Mala bo na 90% to dziewczynka!
Śliczna dzidzia Z przeczuciem to tak jak u mnie, ja obstawiałam dziewczynkę a jak na razie lekarz powiedział że można spodziewać się faceta. Ale jeszcze się nie nastawiam bo to chyba jeszcze trochę wcześnie żeby mieć taką pewność. A ty w którym tygodniu jesteś?
Stary 2014-03-17, 19:47   #4204
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Śliczna dzidzia Z przeczuciem to tak jak u mnie, ja obstawiałam dziewczynkę a jak na razie lekarz powiedział że można spodziewać się faceta. Ale jeszcze się nie nastawiam bo to chyba jeszcze trochę wcześnie żeby mieć taką pewność. A ty w którym tygodniu jesteś?
Dziekuje! u mnie 16 tydzien
Stary 2014-03-17, 19:54   #4205
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje! u mnie 16 tydzien
A no to faktycznie, w tym tygodniu to już wprawiony lekarz umie chyba bezbłędnie określić płeć. U mnie mąż ucieszyłby się bardzo gdyby potwierdziło się że będzie facet, bo u niego w rodzinie same baby
Stary 2014-03-17, 20:09   #4206
Miminek
Raczkowanie

Blondi Banana - dla bejbika

Agnes20 - jaki fajny brzuszek i jaki fajny bobas

Carolciuska -

Fajnie macie, ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie...

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 20:09   #4207
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
A miałam Wam pokazać mieszkańca tego brzuszka
Cytat:

Śliczne dzidziolki!

agnes20 nasza dzidzia w 13t0d miała 6,67
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 20:10   #4208
małaPaulina
Wtajemniczenie

agnes 20 i carolciuska gratulacje dziewczyny

Ale mnie Tż wkurzyl a mial byc seks to chyba bedzie spal dzis na podlodze

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 20:10   #4209
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Agnes,fiu,fiu... Ja jestem 12t+5 i mam w sumie podobny brzuś A maluch jaki wyluzowany

carolciuska,Gratulacje !!

Super,że wszystko u was dobrze

Paulina,bądź konsekwentna Zes*raj się a nie daj się Mam nadzieję,że jakoś poważnie Cię nie wkurzył.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-03-17 o 20:11
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 20:42   #4210
małaPaulina
Wtajemniczenie

a cos mi sie na klawiaturze poprzestawialo bo klikalam i klikalam i musialam uruchomic ponownie kompa a ten nagle ze to przez to forum ze są wirusy,co za debil!nawet nie zapytal czemu uruchamiam ponownie kompa tylko stwierdzil sobie ze to przez forum,wirusy pff
i TŻ wzial tego kompa mi zabral z kuchni do pokoju cham jeden!tak sie wkurzylam ze zaczelam sie drzec ze nawet mnie nie poslucha tylko taki madry jest,sam wie lepiej a on ze to hormony,ze rozumie pff no zesz kur.. nie hormony tylko on jest debilem!!! pomijam ze ma swojego kompa i swoj net!!!!!!!!!!!!!
i w ogole mam go dosc,najpierw mi mowil ze po co robic genetyczne usg skoro nie ma pewnosci 100% i pretensje ze po co kase wydawac,a zaraz mu kumpel powiedzial ze jego dziewczyna robila to on mi nagle kazal zrobic,tego samego dnia juz zmienil zdanie!Tak samo kupowalam krem na rozstepy a TŻ ze czemu ten skoro dziewczyna kumpla uzywa inny i ja tez mam go uzywac!
on jest jakis niedorobiony... czy uwaza ze jestem taka glupia ze kremu nie umiem sobie wybrac czy co?i teraz w sklepie tez mnie meczyl zeby kupic ten co tamta laska uzywa
i lekarza chcial mi wybrac i szpital do rodzenia tam gdzie chodzila dziewczyna kumpla i codziennie mi kazal tam dzwonic zeby sie umowic na wizyte...ja pierd...
zaraz uslyszy od kolegi zeby nie karmic piersia bo cycki więdną i mi nie pozwoli karmic piersia...dekiel
sorka za dlugi post

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-17 o 20:43
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 20:51   #4211
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulina, ojj ja też słyszę,że mi przez forum komputer zamula,bo na forach przecież są wirusy...

Faceci to są po prostu ciężkie przypadki i na nich czasem trzeba się drzeć,bo nic nie zrozumieją.
Najgorzej,że Twój narzuca Ci aż tak swoje zdanie i nakazuje robić tak jak dziewczyna kumpla a jakim ona jest wzorem skoro masz tak robić?
W takich wypadkach najlepiej mieć to w d... faceci się g... znają na kobietach a już tym bardziej na sprawach kobiecych i ciążowych i co oni mogą nam w tym pomóc? Chyba tylko tym,żeby się nie odzywać przez ten czas.
Nie nerwuj się,odpuść już sobie dzisiaj i nie zawracaj sobie głowy nim póki dalej jesteś zła prześpisz się to przejdzie

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-03-17, 21:01   #4212
madzja
Przyczajenie

.

Edytowane przez madzja
Czas edycji: 2014-03-25 o 08:21
madzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:12   #4213
Niestabilna
Wtajemniczenie

Śliczne dzieciaczki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-17, 21:14   #4214
carolciuska
Zadomowienie

Dziekuje dziewczyny
Wstyd sie przyznac, ale leze i mi lzy leca, sama nie wiem czy ze szczescia czy z czego. Wiem, ze moj S bardzo chcial synka.... Glupia jestem, ale czuje sie jakos dziwnie. Chyba przez to, ze ciagle mi mowil ze dziewczynka to nie, ze zadnego rozowego itd. Chyba za bardzo mi sie to wbilo w glowe i niby teraz mowi ze sie cieszy, ale.... Ja czuje ze jest zawiedziony.
Stary 2014-03-17, 21:27   #4215
Metamfetaminax
Zakorzenienie

No przestań,wariatko!! Za dużo nakręciłaś się na chłopczyka może też przez to,że Twój Tż bardzo go chciał,ale zobaczysz,że z małej córeczki będzie też o wiele bardziej dumny,bo będzie teraz tym dumnym tatą,który broni małej dziewczynki i będzie mógł rozganiać potencjalnych kandydatów na zięcia po kątach
Najważniejsze,że dzieciątko jest zdrowe a to czy dziewczynka czy chłopiec to najmniejszy problem

Stary 2014-03-17, 21:29   #4216
DorissiriD
Rozeznanie

Gratuluję cudnych brzuszków i maluszków!
Dziś w południe spałam razem z córką i nie mogę Was teraz nadrobić. A i tż chciał skorzystać z kompa. Nadrobiłam i troszkę odpowiadam:

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
Potem walczyłam z nocnym siusianiem. To dopiero była jazda
Oj, nawet nie strasz

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
moja wpierw miala nocnik z fisher price, bajery itp, i nic. Kupiłam jej zwykly nocnik za 20 zl z naklejką Myszka minnie i od razu zaczęłą siadać na nim. Ja w bajeranckie nocniki nie wierzę. A nocna pielucha bardzo łatwo poszła, zabrakło mi pieluch to bez pieluchy ją w nocy położyłam, a że ona od jakiegoś już miała suche pieluchy po nocy to nie zsiusiała się. Także od października nie ma w nocy pieluchy i tylko 2 wpadki miała. Za to w dzień miewala wiele wpadek przez dłuższy czas. U mnie nie sprawdziła się rada, którą od niejednej mamy dostałam, że po paru dniach jak będzie siusiać w spodnie, to się nauczy, u mnie te kilka dni trwało kilka miesięcy
Ja jednak liczę na kilka dni. Ale przygotowana jestem na kilka miesięcy Przed wrześniem chcę się uporać, bo potem przy maluszku mniejszym nie będę miała głowy na odpieluchowanie... Rano córa miała co 15 minut wpadki, a potem poszło super. Średnio co pół godzinki wysadzanie i tylko 2 wpadki Mówiłam, że czai. Nocnik mamy najzwyklejszy, jednokolorowy z ikei. Oswajana z nim była już od wielu miesięcy, np. sadzana na kupkę, ale zrezygnowałam przez jakiś czas, bo chyba ją to stresowało i zatrzymywała kupę - takie miałam wrażenie.

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
Może z boku to wygląda niezbyt fajnie, że budziłam dziecko, że tyle razy wstawała i siusiała, ale inaczej bym tego nie ogarnęła.
Jak dla mnie całkiem ok. Też myślałam, żeby tak to rozgrywać, ale przed nami jeszcze długa droga, niech zacznie wołać sama siku w dzień to będę szczęśliwa. Zabieram się trochę za wcześnie ale chcę się wyrobić przed wrześniem. A jak słonko świeci to wychodzimy na długie spacery... w pieluszce. Teraz pada, leje, wieje, to zaczynam.

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
DorissiriD,o to te sutki masz tak jak ja czyli nie mam się co martwić,że jestem tym nieszczęsnym wyjątkiem
Zdecydowanie wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez madzja Pokaż wiadomość

DorissiriD, widzę, że jesteś z Rzeszowa. Zdradzisz, gdzie chodzisz do gin.? Z tego co widzę, to nie pierwsza Twoja ciąża, więc pewno teraz się tym nie interesujesz, ale może podpowiesz coś w zakresie szkoły rodzenia? Którą warto wybrać? Będę wdzięczna za podpowiedź.

Na razie wracam do mojego koralikowania

Pozdrawiam ciepło!
Witaj! W pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do ProFamilii na Podpromiu do W. Janeczki - małomówny, usg rzadko ale fachura. czułam się bezpiecznie i nie martwiłam o dzidziusia. Rodziłam na Lwowskiej i Janeczko zaczynał dyżur jak ja małą na świat wydawałam, chciał przejąć poród, ale położna powiedziała, że nie ma problemu, niech sobie idzie. Miło było, że potem wrócił, popytał o wagę dziecka itp. Choć jak wspomniałam jest małomówny.
Teraz chodzę na NFZ do Szklarczyka na ul. Zbyszewskiego. Częste usg i dużo gadania ginekologa o różnych ciążowych sprawach, o których wiem, ale gadkę ma. I to taki szarmancki gość - podaje rękę przy schodzeniu z fotela ginekologicznego, cobym się nie wywaliła chyba

Szkołę rodzenia warto wybrać przy szpitalu gdzie się chce rodzić. Już się zacznij orientować, bo może zabraknąć miejsc. Ja szukałam, a w końcu nie chodziłam.

A Ty gdzie chodzisz do ginekologa?
I co to za koralikowanie?

Cytat:
Napisane przez Blondi Banana Pokaż wiadomość
Mój TŻ często jakby zapomina o tym, że mam a) mdłości b) ból głowy c) ból brzucha (zawsze coś) i ciągle z nadzieją pyta, czy będzie seksik... Nawet jak cały dzień chodzę i jęczę Może mu się wydaje, że od tego mi się polepszy?
Wiesz że może mieć rację U mnie pomagało, tylko wystartować trzeba... no przemóc się, żeby się zachciało...
Stary 2014-03-17, 21:32   #4217
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
No przestań,wariatko!! Za dużo nakręciłaś się na chłopczyka może też przez to,że Twój Tż bardzo go chciał,ale zobaczysz,że z małej córeczki będzie też o wiele bardziej dumny,bo będzie teraz tym dumnym tatą,który broni małej dziewczynki i będzie mógł rozganiać potencjalnych kandydatów na zięcia po kątach
Najważniejsze,że dzieciątko jest zdrowe a to czy dziewczynka czy chłopiec to najmniejszy problem
Wiem, ciesze sie, ale wiedzialam ze on chce chlopca. Do tego dzisiaj tesc przeszedl samego siebie, myslalam ze go zabije i pojde rodzic w celi. Kiepski dzis dzien. Ale ciesze sie i dziekuje Bogu, ze moja mala Antosia jest zdrowa
Stary 2014-03-17, 21:51   #4218
Metamfetaminax
Zakorzenienie

To niech Tośka teraz uspokoi matkę,żeby się nie smutała już
Faceci czasem lipnie okazują swoje uczucia,podejrzewam,że jak mój Tż się dowie,że mamy chłopca to będzie"eee kurde a miała być Julka albo Natalka" ale mimo wszystko najważniejsze,że zdrowe W takich chwilach nic więcej się nie liczy

Stary 2014-03-17, 21:59   #4219
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
To niech Tośka teraz uspokoi matkę,żeby się nie smutała już
Faceci czasem lipnie okazują swoje uczucia,podejrzewam,że jak mój Tż się dowie,że mamy chłopca to będzie"eee kurde a miała być Julka albo Natalka" ale mimo wszystko najważniejsze,że zdrowe W takich chwilach nic więcej się nie liczy
Dzieki ciotka!
Antosia nam dzis pokazala kciuka w gorze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (79,3 KB, 50 załadowań)
Stary 2014-03-17, 22:09   #4220
madzja
Przyczajenie

.

Edytowane przez madzja
Czas edycji: 2014-03-25 o 08:21
madzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:16   #4221
Metamfetaminax
Zakorzenienie

carolciuska,czyli jest ok a zdjęcie rewelacja Ciekawe czy moje coś mi pokaże szczególnego... Gorzej jak po tatusiu pokaże mi tzw.rogi szatana... Mam nadzieję,że metalowca nie hoduję

Stary 2014-03-17, 22:29   #4222
Misstic
Wtajemniczenie

Blondi Banana brawo za wizyte i zdrowe dzieciątko

Agnes20 super już ten brzuszek widać i również brawo za piękne maleństwo

Carolciuska najwazniejsze, że wszystko z dzidzią ok. Zobaczysz że twój Tż będzie kochał jeszcze bardziej dzidzie jak będzie dziewczynką. To będzie jego ukochana córunia.
Moja teściowa ś.p. miała samych synów i jak żona jednego z synów zaciążyła to mówiła, żeby tylko był chłopiec bo ona nie pokocha dziewczynki. Nie będzie umiała. No i wyszła dziewczyna a teściowa oszalała na punkcie tej małej. To bylo najukochańsze dziecko na świecie.
Także nie bój się. To i tak nie od nas zalezy co się wykluje. Głowa do góry i oczywiście gratki za udaną wizyte

Paulina musisz się wyluzować, bo dzidzia bardzo mocno czuje nasze emocje. Ona przezywa to co mama. Na niektóre sytuacje nie mamy wpływu i wiem, że nas drażnią ale co poradzić..
A teraz przesyłam ci pozytywne fluidki i mam nadzieje że pomogą

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:31   #4223
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzja Pokaż wiadomość
Z racji, że moja ciąża wynikła z przypadku, a w Rzeszowie nie znałam, ani nie miałam poleconego żadnego gin., wujek Gugiel podpowiedział mi dr Pas ze szpitala przy Szopena. Na dwóch pierwszych wizytach byłam prywatnie, trzecią już na NFZ na Warzywnej. Jestem z niej bardzo zadowolona, widzi, że niekumata jestem i wszystko jak chłopu na miedzy wykłada

Nie wiem też jeszcze, gdzie rodzić, u mnie tak naprawdę wszystko dzieje się bardzo spontanicznie. Wstępnie szkołę znalazłam bodaj na Batorego, LactaVita się nazywa.

A jeśli chodzi o koralikowanie, to biżuty dziergam na szydełku i inne takie. Z nowym rokiem ambitnie otworzyłam działalność, a po dwóch tygodniach się okazało, że zaciążyłam
Pewnie najlepiej rodzić w szpitalu z którego się ma ginekologa, ale to regułą nie jest. Ja jestem zdecydowana rodzić znowu na Lwowskiej. Porodówkę wyremontowali już chyba, bo byli w trakcie jak rodziłam pierwszy raz

Cytat:
Dzieki ciotka!
Antosia nam dzis pokazala kciuka w gorze
Czyli wszystko dobrze! No! Już wie że będzie kochana i przez mamusię i przez tatusia
Stary 2014-03-17, 23:43   #4224
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
a cos mi sie na klawiaturze poprzestawialo bo klikalam i klikalam i musialam uruchomic ponownie kompa a ten nagle ze to przez to forum ze są wirusy,co za debil!nawet nie zapytal czemu uruchamiam ponownie kompa tylko stwierdzil sobie ze to przez forum,wirusy pff
i TŻ wzial tego kompa mi zabral z kuchni do pokoju cham jeden!tak sie wkurzylam ze zaczelam sie drzec ze nawet mnie nie poslucha tylko taki madry jest,sam wie lepiej a on ze to hormony,ze rozumie pff no zesz kur.. nie hormony tylko on jest debilem!!! pomijam ze ma swojego kompa i swoj net!!!!!!!!!!!!!
i w ogole mam go dosc,najpierw mi mowil ze po co robic genetyczne usg skoro nie ma pewnosci 100% i pretensje ze po co kase wydawac,a zaraz mu kumpel powiedzial ze jego dziewczyna robila to on mi nagle kazal zrobic,tego samego dnia juz zmienil zdanie!Tak samo kupowalam krem na rozstepy a TŻ ze czemu ten skoro dziewczyna kumpla uzywa inny i ja tez mam go uzywac!
on jest jakis niedorobiony... czy uwaza ze jestem taka glupia ze kremu nie umiem sobie wybrac czy co?i teraz w sklepie tez mnie meczyl zeby kupic ten co tamta laska uzywa
i lekarza chcial mi wybrac i szpital do rodzenia tam gdzie chodzila dziewczyna kumpla i codziennie mi kazal tam dzwonic zeby sie umowic na wizyte...ja pierd...
zaraz uslyszy od kolegi zeby nie karmic piersia bo cycki więdną i mi nie pozwoli karmic piersia...dekiel
sorka za dlugi post
Paulinko Kochana faceci to po prostu świnie... Ciekawe jak Ty byś mu mówiła jaki ma wosk do samochodu używać bo facet Twojej koleżanki używa taki, spróbuj niech go też krew zaleje.
Czasem się cieszę, że mojego dużo nie ma w domu ale ze mnie świnia, ale chociaż robię po swojemu, niestety wiem co to znaczy bo mój ojciec mamie się we wszystko wpier... nawet w gary, a sam nic nie robił bo to babskie sprawy... Rób swoje

agnes 20 i carolciuska- cudowne dzidzie
carolciuska - od dzieciństwa marzyłam o córeczce, ale podobno będzie Mateusz, niby nie wiadomo jeszcze na 100% a już podświadomie myślę o dziecku jak o chłopcu. Bratowa mówi, że jak takie skromne i dupką odwraca się do badań to będzie dziewczynka. Ale mi już naprawdę wszystko jedno. Niech będzie zdrowe i w miarę grzeczne . Aczkolwiek rozumiem Twój nastrój dziś miałam podobnie w dzień usg...

moje lenistwo sięga zenitu i dopiero pierwszy raz piszę z kompa. i chyba pokaże Wam mojego bąbla sprzed tygodnia, niestety nie zapozowało jak już pisałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0109.jpg (60,9 KB, 30 załadowań)
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 23:49   #4225
Aliszcze
Zakorzenienie

carolciuska, super, że wszystko dobrze i gratuluje córeczki Ja mam córeczkę, więc z doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że tatuś oszaleje na jej punkcie, będzie jego księżniczką. Mi się wydaję, że jak facet dowiaduje się, że będzie mieć córeczkę to może się obawiać, że nie znajdzie z nią wspólnego języka, że z chłopcem łatwiej mu się będzie dogadywać, bo ta sama płeć. Nic bardziej mylnego. Nasza Joasia jest oczkiem w głowie tatusia, mój mąż zna wszystkie imiona kucyków z serii my little pony, ogląda z nią bajki, łącznie z tymi o Barbie (on-fan Metalu i rocka). Sporo jego kumpli ma coreczki w podobnym wieku, co nasza Asia. I czasem jak słyszę ich rozmowy, jak to będą straszyć potencjalnych chłopaków swoich córek to śmiać mi się chce A jak ostatnio miesiąc spędziliśmy u mojego brata, który ma 2 chłopców, to mąż mi powiedział, że nie miałby nic przeciwko drugiej dziewczynce zobaczysz sama uszy do góry

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 00:21   #4226
carolciuska
Zadomowienie

Mam nadzieje, ze tak wlasnie bedzie! Dziekuje Wam dziewczyny !!!
A moj S wlasnie siedzi ze swoim przyjacielem, nalal mu jakas nalewke w szklanke i mowi: za moja core sie nie napijesz!??!?
)

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
carolciuska, super, że wszystko dobrze i gratuluje córeczki Ja mam córeczkę, więc z doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że tatuś oszaleje na jej punkcie, będzie jego księżniczką. Mi się wydaję, że jak facet dowiaduje się, że będzie mieć córeczkę to może się obawiać, że nie znajdzie z nią wspólnego języka, że z chłopcem łatwiej mu się będzie dogadywać, bo ta sama płeć. Nic bardziej mylnego. Nasza Joasia jest oczkiem w głowie tatusia, mój mąż zna wszystkie imiona kucyków z serii my little pony, ogląda z nią bajki, łącznie z tymi o Barbie (on-fan Metalu i rocka). Sporo jego kumpli ma coreczki w podobnym wieku, co nasza Asia. I czasem jak słyszę ich rozmowy, jak to będą straszyć potencjalnych chłopaków swoich córek to śmiać mi się chce A jak ostatnio miesiąc spędziliśmy u mojego brata, który ma 2 chłopców, to mąż mi powiedział, że nie miałby nic przeciwko drugiej dziewczynce zobaczysz sama uszy do góry

Jak fajnie.... mam nadzieje, ze u mnie bedzie wygladalo to podobnie!
Stary 2014-03-18, 08:08   #4227
anesh_
Zakorzenienie

Carolciuska moj maz tez strasznie chciał mieć syna,nawet jak bylo już wiadomo,ze jest córeczka to do brzucha mówił: "mój Messi". A teraz świata poza Majka nie widzi i na dodatek teraz zawsze jak.rozmawiamy o tej drugiej dzidzi to według niego to dziewczynka jest. No i juz nawet imię dla dziewczynki jest;p. Pewnie teraz bedzie chłopak.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2014-03-18 o 08:09
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:08   #4228
DorissiriD
Rozeznanie

Dzień dobry! Myślałam, ze się więcej przez noc spiszecie, ale noc jest do odpoczywania i tego się trzymajmy

Melduję, że zaczynam kolejny dzień porzucania pieluchy przez moją córkę. Dziś wstałyśmy 6:30 więc kawał dnia za nami. TŻ wyszedł do pracy przed tą godziną, teraz ma zmianę poranną (na 8) ale wcześniej prywatnych.

Idę ubierać lale i budować z klocków
Stary 2014-03-18, 08:12   #4229
etusiaaa
Wtajemniczenie

moi rodzice zostaną dziadkami w wieku tata 52 i mama 49, natomiast teście 73 i 67 i co najlepsze dla jedych i drugich to pierwszy wnuk/wnuczka.

Gratuluję udanych wizyt, piękne dzieciaczki

Piękny brzuszek, żeby u mnie było widać taki brzuszek a nie tłuszcz

biegnę pietro niżej do tesciowej, bo jakiś obiad trzeba przygotować

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:20   #4230
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam z rana

No dziś nieco lepiej się czuję, ale wieczory mam trudne i bardzo senne...

dla maluszków

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości