|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
A miałam Wam pokazać mieszkańca tego brzuszka
|
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
Juz jestem po. Wszystko jest ok, mala byla chyba zaspana, ale jest piekna! Mala bo na 90% to dziewczynka!
Jesli sie potwierdzi na nastepnym usg to znaczy, ze przeczycie mnie mylilo
Edytowane przez carolciuska Czas edycji: 2014-03-17 o 19:37 |
|
|
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z przeczuciem to tak jak u mnie, ja obstawiałam dziewczynkę a jak na razie lekarz powiedział że można spodziewać się faceta. Ale jeszcze się nie nastawiam bo to chyba jeszcze trochę wcześnie żeby mieć taką pewność. A ty w którym tygodniu jesteś?
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie 16 tydzien
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Zadomowienie
|
A no to faktycznie, w tym tygodniu to już wprawiony lekarz umie chyba bezbłędnie określić płeć. U mnie mąż ucieszyłby się bardzo gdyby potwierdziło się że będzie facet, bo u niego w rodzinie same baby
|
|
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
Blondi Banana -
dla bejbikaAgnes20 - jaki fajny brzuszek ![]() Carolciuska - Fajnie macie, ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie...
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne dzidziolki! agnes20 nasza dzidzia w 13t0d miała 6,67
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Wtajemniczenie
|
agnes 20 i carolciuska gratulacje dziewczyny
Ale mnie Tż wkurzyl a mial byc seks to chyba bedzie spal dzis na podlodze
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes,fiu,fiu... Ja jestem 12t+5 i mam w sumie podobny brzuś
A maluch jaki wyluzowany ![]() carolciuska,Gratulacje !! Super,że wszystko u was dobrze ![]() Paulina,bądź konsekwentna Zes*raj się a nie daj się Mam nadzieję,że jakoś poważnie Cię nie wkurzył.
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-03-17 o 20:11 |
|
|
|
#4210 |
|
Wtajemniczenie
|
a cos mi sie na klawiaturze poprzestawialo bo klikalam i klikalam i musialam uruchomic ponownie kompa a ten nagle ze to przez to forum ze są wirusy,co za debil!nawet nie zapytal czemu uruchamiam ponownie kompa tylko stwierdzil sobie ze to przez forum,wirusy pff
i TŻ wzial tego kompa mi zabral z kuchni do pokoju cham jeden!tak sie wkurzylam ze zaczelam sie drzec ze nawet mnie nie poslucha tylko taki madry jest,sam wie lepiej a on ze to hormony,ze rozumie pff no zesz kur.. nie hormony tylko on jest debilem!!! pomijam ze ma swojego kompa i swoj net!!!!!!!!!!!!! i w ogole mam go dosc,najpierw mi mowil ze po co robic genetyczne usg skoro nie ma pewnosci 100% i pretensje ze po co kase wydawac,a zaraz mu kumpel powiedzial ze jego dziewczyna robila to on mi nagle kazal zrobic,tego samego dnia juz zmienil zdanie!Tak samo kupowalam krem na rozstepy a TŻ ze czemu ten skoro dziewczyna kumpla uzywa inny i ja tez mam go uzywac! on jest jakis niedorobiony... czy uwaza ze jestem taka glupia ze kremu nie umiem sobie wybrac czy co?i teraz w sklepie tez mnie meczyl zeby kupic ten co tamta laska uzywa i lekarza chcial mi wybrac i szpital do rodzenia tam gdzie chodzila dziewczyna kumpla i codziennie mi kazal tam dzwonic zeby sie umowic na wizyte...ja pierd... zaraz uslyszy od kolegi zeby nie karmic piersia bo cycki więdną i mi nie pozwoli karmic piersia...dekiel sorka za dlugi post
13.09.2014 Szymonek jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-03-17 o 20:43 |
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, ojj ja też słyszę,że mi przez forum komputer zamula,bo na forach przecież są wirusy...
![]() Faceci to są po prostu ciężkie przypadki i na nich czasem trzeba się drzeć,bo nic nie zrozumieją. Najgorzej,że Twój narzuca Ci aż tak swoje zdanie i nakazuje robić tak jak dziewczyna kumpla a jakim ona jest wzorem skoro masz tak robić? W takich wypadkach najlepiej mieć to w d... faceci się g... znają na kobietach a już tym bardziej na sprawach kobiecych i ciążowych i co oni mogą nam w tym pomóc? Chyba tylko tym,żeby się nie odzywać przez ten czas. Nie nerwuj się,odpuść już sobie dzisiaj i nie zawracaj sobie głowy nim póki dalej jesteś zła prześpisz się to przejdzie
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#4212 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez madzja Czas edycji: 2014-03-25 o 08:21 |
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne dzieciaczki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Wstyd sie przyznac, ale leze i mi lzy leca, sama nie wiem czy ze szczescia czy z czego. Wiem, ze moj S bardzo chcial synka.... Glupia jestem, ale czuje sie jakos dziwnie. Chyba przez to, ze ciagle mi mowil ze dziewczynka to nie, ze zadnego rozowego itd. Chyba za bardzo mi sie to wbilo w glowe i niby teraz mowi ze sie cieszy, ale.... Ja czuje ze jest zawiedziony. |
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
No przestań,wariatko!!
Za dużo nakręciłaś się na chłopczyka może też przez to,że Twój Tż bardzo go chciał,ale zobaczysz,że z małej córeczki będzie też o wiele bardziej dumny,bo będzie teraz tym dumnym tatą,który broni małej dziewczynki i będzie mógł rozganiać potencjalnych kandydatów na zięcia po kątach Najważniejsze,że dzieciątko jest zdrowe a to czy dziewczynka czy chłopiec to najmniejszy problem
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#4216 | |||||
|
Rozeznanie
|
Gratuluję cudnych brzuszków i maluszków!
Dziś w południe spałam razem z córką i nie mogę Was teraz nadrobić. A i tż chciał skorzystać z kompa. Nadrobiłam i troszkę odpowiadam: Oj, nawet nie strasz Cytat:
Przed wrześniem chcę się uporać, bo potem przy maluszku mniejszym nie będę miała głowy na odpieluchowanie... Rano córa miała co 15 minut wpadki, a potem poszło super. Średnio co pół godzinki wysadzanie i tylko 2 wpadki Mówiłam, że czai. Nocnik mamy najzwyklejszy, jednokolorowy z ikei. Oswajana z nim była już od wielu miesięcy, np. sadzana na kupkę, ale zrezygnowałam przez jakiś czas, bo chyba ją to stresowało i zatrzymywała kupę - takie miałam wrażenie.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz chodzę na NFZ do Szklarczyka na ul. Zbyszewskiego. Częste usg i dużo gadania ginekologa o różnych ciążowych sprawach, o których wiem, ale gadkę ma. I to taki szarmancki gość - podaje rękę przy schodzeniu z fotela ginekologicznego, cobym się nie wywaliła chyba Szkołę rodzenia warto wybrać przy szpitalu gdzie się chce rodzić. Już się zacznij orientować, bo może zabraknąć miejsc. Ja szukałam, a w końcu nie chodziłam. A Ty gdzie chodzisz do ginekologa? I co to za koralikowanie? Cytat:
U mnie pomagało, tylko wystartować trzeba... no przemóc się, żeby się zachciało...
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
To niech Tośka teraz uspokoi matkę,żeby się nie smutała już
![]() Faceci czasem lipnie okazują swoje uczucia,podejrzewam,że jak mój Tż się dowie,że mamy chłopca to będzie"eee kurde a miała być Julka albo Natalka" ale mimo wszystko najważniejsze,że zdrowe W takich chwilach nic więcej się nie liczy
|
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Antosia nam dzis pokazala kciuka w gorze
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez madzja Czas edycji: 2014-03-25 o 08:21 |
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
carolciuska,czyli jest ok
a zdjęcie rewelacja Ciekawe czy moje coś mi pokaże szczególnego... Gorzej jak po tatusiu pokaże mi tzw.rogi szatana... Mam nadzieję,że metalowca nie hoduję
|
|
|
#4222 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi Banana brawo za wizyte i zdrowe dzieciątko
![]() Agnes20 super już ten brzuszek widać i również brawo za piękne maleństwo ![]() Carolciuska najwazniejsze, że wszystko z dzidzią ok. Zobaczysz że twój Tż będzie kochał jeszcze bardziej dzidzie jak będzie dziewczynką. To będzie jego ukochana córunia. Moja teściowa ś.p. miała samych synów i jak żona jednego z synów zaciążyła to mówiła, żeby tylko był chłopiec bo ona nie pokocha dziewczynki. Nie będzie umiała. No i wyszła dziewczyna a teściowa oszalała na punkcie tej małej. To bylo najukochańsze dziecko na świecie. Także nie bój się. To i tak nie od nas zalezy co się wykluje. Głowa do góry ![]() Paulina musisz się wyluzować, bo dzidzia bardzo mocno czuje nasze emocje. Ona przezywa to co mama. Na niektóre sytuacje nie mamy wpływu i wiem, że nas drażnią ale co poradzić.. A teraz przesyłam ci pozytywne fluidki i mam nadzieje że pomogą
|
#4223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czyli wszystko dobrze! No! Już wie że będzie kochana i przez mamusię i przez tatusia
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem się cieszę, że mojego dużo nie ma w domu ale ze mnie świnia, ale chociaż robię po swojemu, niestety wiem co to znaczy bo mój ojciec mamie się we wszystko wpier... nawet w gary, a sam nic nie robił bo to babskie sprawy... Rób swoje agnes 20 i carolciuska- cudowne dzidzie . Aczkolwiek rozumiem Twój nastrój dziś miałam podobnie w dzień usg...moje lenistwo sięga zenitu i dopiero pierwszy raz piszę z kompa. i chyba pokaże Wam mojego bąbla sprzed tygodnia, niestety nie zapozowało jak już pisałam. |
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
carolciuska, super, że wszystko dobrze i gratuluje córeczki
Ja mam córeczkę, więc z doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że tatuś oszaleje na jej punkcie, będzie jego księżniczką. Mi się wydaję, że jak facet dowiaduje się, że będzie mieć córeczkę to może się obawiać, że nie znajdzie z nią wspólnego języka, że z chłopcem łatwiej mu się będzie dogadywać, bo ta sama płeć. Nic bardziej mylnego. Nasza Joasia jest oczkiem w głowie tatusia, mój mąż zna wszystkie imiona kucyków z serii my little pony, ogląda z nią bajki, łącznie z tymi o Barbie (on-fan Metalu i rocka). Sporo jego kumpli ma coreczki w podobnym wieku, co nasza Asia. I czasem jak słyszę ich rozmowy, jak to będą straszyć potencjalnych chłopaków swoich córek to śmiać mi się chce A jak ostatnio miesiąc spędziliśmy u mojego brata, który ma 2 chłopców, to mąż mi powiedział, że nie miałby nic przeciwko drugiej dziewczynce zobaczysz sama uszy do góry
|
#4226 | |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, ze tak wlasnie bedzie! Dziekuje Wam dziewczyny !!!
A moj S wlasnie siedzi ze swoim przyjacielem, nalal mu jakas nalewke w szklanke i mowi: za moja core sie nie napijesz!??!? )---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Jak fajnie.... mam nadzieje, ze u mnie bedzie wygladalo to podobnie!
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Carolciuska moj maz tez strasznie chciał mieć syna,nawet jak bylo już wiadomo,ze jest córeczka to do brzucha mówił: "mój Messi"
. A teraz świata poza Majka nie widzi i na dodatek teraz zawsze jak.rozmawiamy o tej drugiej dzidzi to według niego to dziewczynka jest. No i juz nawet imię dla dziewczynki jest;p. Pewnie teraz bedzie chłopak .
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2014-03-18 o 08:09 |
|
|
|
#4228 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Myślałam, ze się więcej przez noc spiszecie, ale noc jest do odpoczywania i tego się trzymajmy
![]() Melduję, że zaczynam kolejny dzień porzucania pieluchy przez moją córkę. Idę ubierać lale i budować z klocków
|
#4229 |
|
Wtajemniczenie
|
moi rodzice zostaną dziadkami w wieku tata 52 i mama 49, natomiast teście 73 i 67 i co najlepsze dla jedych i drugich to pierwszy wnuk/wnuczka.
Gratuluję udanych wizyt, piękne dzieciaczki Piękny brzuszek, żeby u mnie było widać taki brzuszek a nie tłuszcz ![]() biegnę pietro niżej do tesciowej, bo jakiś obiad trzeba przygotować
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() No dziś nieco lepiej się czuję, ale wieczory mam trudne i bardzo senne... dla maluszków
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

dla bejbika

to chyba bedzie spal dzis na podlodze

Mówiłam, że czai.
U mnie pomagało, tylko wystartować trzeba... no przemóc się, żeby się zachciało...