Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 11:27   #4981
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Aasik Faktycznie lepiej będzie wyglądał dłuższy welon, wydaje mi się że ten trochę zaburza proporcje sylwetki.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
zaraz przypomniala mi się słynna zia
O co chodzi z tym? Ja nie w temacie

A tytuł Aluciora Świetny Bardzo mi się podoba.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 11:34   #4982
anka1897
Wtajemniczenie

Nadrobiłam
wcięło mi część postów do cytowania
z tego co zapamiętałam:

kulbensikowa termin w Kościele zaklepaliśmy w lutym ubiegłego roku. Nic nie mówili, że za wcześnie. O koszty pytaliśmy się w tym roku, jak poszliśmy upewnić się, że niczego nie pomylili

nasturcja bardzo mi przykro z powodu koleżanki

dotka90, docik10
Kochane wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - spełnienia marzeń, wymarzonego ślubu i wesela oraz cudownych lat spędzonych z przyszłymi mężami

iliy gratuluję kamerzysty u nas również miało nie być, ale jednak zdecydowaliśmy się

rabbitka super pomysł z M&Msami Goście będą zadowoleni(przynajmniej ja bym była)

Kate gratuluję podróży poślubnej, Peru wow
Ps. jakieś wolne miejsce w walizce może znajdziesz?

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dajecie piwo na wesele?
na stół z alkoholami planujemy kilka regionalnych piw postawić plus smakowe piwa i bezalkoholowe

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście ten filmik? Nie przesuwajcie! Takie przypomnienie.... nie szalejcie na Wieczorze Panieńskim

http://www.youtube.com/watch?v=Nlal_j2fYJI
W ubiegłym roku sąsiadki narzeczony poszedł na imprezę integracyjną z pracy tydzień przed weselem. Tańcząc kankana złamał nogę i do ślubu jechał w gipsie Cała tylna kanapa w samochodzie była jego, a alkohol na bramach rozdawał jego przyszły teść jadący w samochodzie z tyłu

Anesthesia nie przejmuj się teściową, bardzo dobrą godzinę wybrałaś. Jak ktoś chce znaleźć powód do czepiania się - to znajdzie. Poza tym goście będą wiedzieli o której jest ślub, więc odpowiednio wcześniej zjedzą posiłek.

Cytat:
Ja kupiłam stąd http://allegro.pl/ciasteczka-z-wrozb...923521664.html (połasiłam się na odbiór osobisty) i są pyszne, już cztery osoby częstowałam i wszystkim smakowały
potwierdzam
planujesz je wyłącznie w ramach podziękowań czy w ramach podziękowań -winietek?

emdzik zareklamuj je

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Kolejne dwie pary potwierdziły dzisiaj swoją obecność więc stan na ten moment to:
0 odmów
47 potwierdzonych
7 niepotwierdzonych (dwa dni po terminie ) - daję im tydzień i zaczynam ich molestować
Nam niektóre osoby mówią, że zadzwonią jakby mieli nie przyjść

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Wyslalismy wszystkie zaproszenia!!!!!
Kilka jest do rozdania, ale ufff ..najgorsze za nami, dlugo nam zajely te zapro, w sumie ponad 2,5 miesiaca!
super, gratuluję
my jesteśmy na etapie 9 rozdanych na 108 zaproszeń

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Dzisiaj wysłano nam zaproszenia w środę powinny już być
super, koniecznie pochwal się jak dotrą do Was

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
iza1336 mimo, że nie należę do klubu, do którego aspirujesz, pamiętaj o tym, że nie od ilości postów zależy rozpatrzenie Twojej prośby o przyjęcie do klubu

60 DDŚ
mądre słowa szkoda, że nie wszyscy rozumieją, że zdobycie zaufania nie wiążę się z nabijaniem postów

nie całe dwa miesiące? ale ten czas leci

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-03-18 o 11:37
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 11:47   #4983
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

alucior super tytuł

Kate Noir wow!!! już Ci zazdroszczę tej podróży poślubnej

Robusta & adziia13

weselna01 figurki z modeliny fajoskie

Aasikk ten co chcesz zamówić 10 cm dłuższy i gęściejszy chyba będzie lepszy

anka1897 dzięki dzięki też się cieszę że jednak będzie, chociaż jeszcze nie możemy się zdecydować na pakiet ale chyba wybierzemy ten troszkę "lepsiejszy" hehe jak już ma być to niech będzie "na bogato"-a co

Co do artykułu to na pewno dobry pomysł ale coś kosztem czegoś, ja osobiście nie wyobrażam sobie swojego ślubu i wesela pod logiem jakiejkolwiek firmy czułabym się jak na jakieś prezentacji a nie na swoim przyjęciu

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-03-18 o 11:49
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 11:50   #4984
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Tu nie ma co podziwiać Taka tradycja, to tak jak podziwiać dziewczyny, które mają wesela na 12
Szczerze mówiąc to od kilku miesięcy bardziej czekam na Poltra niż na wesele (a takie kłótnie o to były)

Ja mam 8 cm, gdybym mogła (a nie mogę, bo już mam dobraną długość sukni) brałabym 6 lub 7 cm.

Ja robię o 13

To nie ja testowałam, więc nie będę się wypowiadać o tamtych, ale z tego co piszesz... to pewnie wszystkie tak samo smakują
Pewnie w ogóle jeden producent je robi znając życie
Tylko przekazuję co inna PM napisała, ja dodatkowo połasiłam się na to, że mogę sama jechac i odebrać
ja mam poprawiny o 12 narzucone przez salę i to do 16 tylko, ale w tym mam żarcia full (60 zł od osoby) wymyśliliśmy, że później przeniesimy się do nas do ogrodu i tam będziemy kontynuować zabawę, bo jak znam naszych znajomych to jakikolwiek alkohol zostanie to oni od stołu nie odejdą takie pijaki
ja trochę żałuję wyboru wysokości butów, bo 6 cm, to jednak wcale takie niskie nie jest i zaczęłam się zastanawiać, czy po prostu nie iść w balerinach, bo w obcasach nie chodzę w ogóle i czuję się jak wielkolud w nich (a do najwyższych nie należę - 168 cm)
Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Myślę i myślę nad nowym tytułem i wena dziś kiepska...
Moja propozycja:

Z roku - miesiąc, z miesiąca - dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen.
mi się podoba, ale ten o wiośnie chyba bardziej :no nie wiem:

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
A ja przy okazji mam pytanie - czy ja zgubiłam świadectwo ostatniej katechezy z liceum, to jak mogę ja na nowo zdobyć? Gdzie mi je wydadzą - w kościele, w szkole ??
rozumiem, że chodzi Ci o to zaświadczenie o ukończonym kursie przedmałżeńskim? mój TŻ zgubił, poszliśmy do szkoły najpierw, powiedzieli, że oni takich dokumentów nie mają, w kancelarii kościoła obrażona zakonnica (dlatego biorę ślub u Franciszkanów, bo bym nie zniesła tych wstrętnych bab ) powiedziała, że to obowiązkiem szkoły jest przechowywanie takich dokumentów ja mało śmiechem nie parsknęłam... nic nie dały tłumaczenia, że przecież na tym dokumencie nie ma słowa o szkole, no ale nic, brniemy dalej... okazało się, że ten kościół nie prowadzi ewidencji wydanych dokumentów!!! co dla mnie jest totalną bzdurą, bo nawet na wysypisku śmieci każde wejście i wyjście jest rejestrowane i nic nie załatwiliśmy, ale proboszcz u Franków okazał się spoko gościem i uznał odpis świadectwa szkolnego
Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
U nas na 11 to nic dziwnego, zdarzają się śluby też na 9 :P
to ja nie wiem o której trzeba wstać, żeby się na ta 9 wyrobić, o 3?? sam fryzjer i makijażystka to 3 godziny, a gdzie tu się jeszcze ubrać, zjeść i chwile odsapnąć nie ogarniam tego, dlatego tak przeżywam

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Czyli jestem skazana na piekące palce
niekoniecznie, ja uważam, że te żelowe poduszeczki pomagają, sama nie chodzę w obcasach i za każdym razem ich używam oczywiście przy 10 czy 14 cm obcasie nic nie pomoże jak masz nogę nieprzyzwyczajoną

dziewczyny ja juz nie wiem co z tymi butami wczoraj sprawdziłam jak się powinno mierzyć wysokość obcasa... ja oczywiście zmierzyłam w najniższym miejscu (pod stopą) i tam jest 6 cm... a to się okazuje że trzeba od pięty mierzyć TŻ mnie zabije jak kupię kolejną parę mama też :p
Stary 2014-03-18, 11:55   #4985
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Czyli jestem skazana na piekące palce
O jezu nieeee jeśli pieką Cię palce to bierz, nie wiedziałam, ze kogoś moga piec palce Bo ja myślałam, ze ta poduszka będzie większa i ta cześć stopy przed palcami będzie miała poduszkę, a ma tylko na palce :p

Anka podziękowań przy talerzu, winietki będą klasyczne

Cornflower, laska z forum gazety.pl zrobiła wesele za 80 tysięcy po ślubie, który prawnie był nieważny
Wysłane z telefonu

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-03-18 o 12:01
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 11:58   #4986
activelifestyle
Rozeznanie

Kate Noir - zazdroszczę Peru z jakiego biura jedziecie? Może już pisałaś, ale widocznie mi umknęło
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:01   #4987
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Kupiliśmy dzisiaj bilety na podróż poślubną do Peru teraz muszę przejść ostry trening by wspiąć się na Machu Picchu. Jeszcze tego nie ogarniam bo była to dość spontaniczna decyzja.
Wow ale super! Mega zazdroszczę!
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
w sensie 0,5 na 2 dni na osobę czy 1l na 2 dni na osobę? mogę zapytac czemu dwa rodzaje wódki? inna na poprawiny? my myślimy o piwie na bramy może napisz ile osób to łatwiej ogarnę a jak piwo w butelkach to potem zabierzesz butelki?
yyy w sensie 0,5 na jedną osobę na dzień. Dwa bo... tamtej już w hurtowni nie było i Bolsa kupiliśmy, bo stwierdziliśmy ze może zabraknąc. To co zostanie z wesela będzie na poprawiny ale watpie zeby pili wódkę, raczej piwo Normalnie, kupuję kratę piwa i w skrzynce się zbiera puste butelki Myślimy ze przyjdzie max 150osób.

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja proponuję

Idzie wiosna, kwitną kwiatki, wkrótce będą z nas mężatki!
ja jestem za tym
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:01   #4988
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Wczoraj przyszedł mi również welon, ale wymienię go na 10 cm dłuższy i gęstszy, o ten zamówię: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ony-p-298.html
a mam ten co w załączniku:
Rzeczywiście lepszy będzie dłuższy Jak już przyjdzie, koniecznie się pochwal !

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
rozumiem, że chodzi Ci o to zaświadczenie o ukończonym kursie przedmałżeńskim? mój TŻ zgubił, poszliśmy do szkoły najpierw, powiedzieli, że oni takich dokumentów nie mają, w kancelarii kościoła obrażona zakonnica (dlatego biorę ślub u Franciszkanów, bo bym nie zniesła tych wstrętnych bab ) powiedziała, że to obowiązkiem szkoły jest przechowywanie takich dokumentów ja mało śmiechem nie parsknęłam... nic nie dały tłumaczenia, że przecież na tym dokumencie nie ma słowa o szkole, no ale nic, brniemy dalej... okazało się, że ten kościół nie prowadzi ewidencji wydanych dokumentów!!! co dla mnie jest totalną bzdurą, bo nawet na wysypisku śmieci każde wejście i wyjście jest rejestrowane i nic nie załatwiliśmy, ale proboszcz u Franków okazał się spoko gościem i uznał odpis świadectwa szkolnego
to ja nie wiem o której trzeba wstać, żeby się na ta 9 wyrobić, o 3?? sam fryzjer i makijażystka to 3 godziny, a gdzie tu się jeszcze ubrać, zjeść i chwile odsapnąć nie ogarniam tego, dlatego tak przeżywam
Nie, nie. Chodzi mi o świadectwo ukończenia katechezy w liceum. Na koniec szkoły oprócz zwykłego dostawało się takie z religii. U mnie trezba je mieć do dokumentów. A ja nie potrafię go znaleźć

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:03   #4989
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, która teraz następna do ślubowania laski z 26.04 czy są wcześniejsze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:03   #4990
Panna Izabela
Zakorzenienie

Witajcie baardzo dawno mnie nie było na głównym
ale wpadłam na koniec wątku pochwalić się, że wczoraj zamówiłam suknię!

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:04   #4991
201604261006
Konto usunięte

I gratuluję wszystkim dni do ślubu!

Ja mam ślub na 17 (chciałam na 16). Poprawiny myslimy od 12!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:07   #4992
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Masz może zdjęcie? Chętnie bym zobaczyła

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
I gratuluję wszystkim dni do ślubu!

Ja mam ślub na 17 (chciałam na 16). Poprawiny myslimy od 12!
Ja mam dopiero na 18, a chciałam na 17... Poprawiny za to na 15
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:08   #4993
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Co do artykułu to na pewno dobry pomysł ale coś kosztem czegoś, ja osobiście nie wyobrażam sobie swojego ślubu i wesela pod logiem jakiejkolwiek firmy czułabym się jak na jakieś prezentacji a nie na swoim przyjęciu
Ja tej pary z artykułu w ogóle nie rozumiem - dla mnie to kompletny kosmos. Zamiast koncentrować swoje wysiłki na znalezieniu pracy, zapewnieniu lepszego bytu dziecku - mają 2000 zł od rodziców, z czego na życie zostaje im 800... jak się za to zdrowo odżywiać (w trójkę!), kupić jakiś ciuch (choćby i w lumpeksie), że nie wspomnę o ekstrawagancjach typu lody podczas spaceru latem. To nie, po co szukać czegokolwiek, po co odkładać kasę na egzamin (bo prawo kończy się grubo płatnym egzaminem, prawda?) - lepiej zająć się szukaniem sponsorów na wesele. Nie wiem, jakoś się w mojej głowie to nie mieści w ogóle.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Nie, nie. Chodzi mi o świadectwo ukończenia katechezy w liceum. Na koniec szkoły oprócz zwykłego dostawało się takie z religii. U mnie trezba je mieć do dokumentów. A ja nie potrafię go znaleźć
O! U mnie niczego takiego nie dawali, mam nadzieję, że nie będzie trzeba... swoją drogą, świadectwa z klasy maturalnej też nie mam
Stary 2014-03-18, 12:11   #4994
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Masz może zdjęcie? Chętnie bym zobaczyła

Ja mam dopiero na 18, a chciałam na 17... Poprawiny za to na 15
Nie robiłam zdjęcia, nie chciałam, żeby ktoś widział - widziała tylko moja mama i świadkowa i mam nadzieję, że nikt więcej nie zobaczy aż do ślubu
Ale jest zdjęcie katalogowe na modelce w internecie

Ja ślub mam na 17 a chciałam trochę na 18

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:14   #4995
adziia13
Rozeznanie

Szybkie pytanie kontrolne: kto zakłada nowy wątek?
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:15   #4996
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
pochwal się sukienką

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Aasik Faktycznie lepiej będzie wyglądał dłuższy welon, wydaje mi się że ten trochę zaburza proporcje sylwetki.
Też tak mi się wydaje. Wezmę ten dłuższy i bardziej marszczony. Bo mając na głowie ten miałam wrażenie, że mam jakąś wąską, cienką "szmatkę". Oczywiście on jest piękny i dobrze wykonany, nie mogę mu nic zarzucić, ale kiepsko się w nim czułam.

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Aasikk ten co chcesz zamówić 10 cm dłuższy i gęściejszy chyba będzie lepszy
tak zrobię Co do organizacji wesela w ten sposób, to ja też nie mogłabym się odnaleźć. Już wolałabym skromną ceremonię i obiad w małej lokalnej restauracyjce.

Cytat:
Rzeczywiście lepszy będzie dłuższy Jak już przyjdzie, koniecznie się pochwal !

pochwalę się
My w niedzielę byliśmy u księdza zapytać co z tymi naukami i powiedział żebyśmy nic nie robili jeżeli mamy zaświadczenia o ukończeniu kursu przedmałżeńskiego, więc kursy i poradnie nam odpadają. W ogóle to nas wyśmiał, że na pół roku przed przychodzimy do niego pytać o kursy, dekoracje, itp. Kazał nam się przypomnieć na 2 miesiące przed.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która teraz następna do ślubowania laski z 26.04 czy są wcześniejsze
No właśnie, która?? 26 w sumie już niedługo więc szybko zleci ale chętnie poczytałabym relację już wcześniej
Stary 2014-03-18, 12:16   #4997
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie czegoś takiego nie dawali Mam tylko ocenę z religii na świadectwie.

Wrr... ostatnio byłam sama na przymiarkach i wysłałam później siostrze dwa zdjęcia w różnych modelach sukien, a ta pokazała te zdjęcia już kilku osobom, żeby zapytać w której mi lepiej Niby, żadnej z nich nie kupię ale po kiego czorta pokazuje te zdjęcia
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:17   #4998
rabbitka
Rozeznanie

ja mogę założyć, no chyba, że ktoś zgłasza sprzeciw

Sent from my iPad using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:17   #4999
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
mogę ja? jeszcze nigdy nie zakładałam

edit: rabbitka, załóż pierwsza się zgłosiłaś
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:17   #5000
ane3kaa
Zakorzenienie

Z roku - miesiąc, z miesiąca - dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen.

JESTEM ZA TYM

ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:18   #5001
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
jeżeli nie ma chętnych to ja mogę

Edit: rabbitka pierwsza byłaś

za tytułem głosuję tym: Z roku - miesiąc, z miesiąca - dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-03-18 o 12:19
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:19   #5002
201605100
Konto usunięte

Tylko nie piszcie nic w nowym wątku dopóki zakładająca nie wklei tu linka, żeby z postami się nie wpychać
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:19   #5003
rabbitka
Rozeznanie

ok zakładam

Sent from my iPad using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:21   #5004
sweetsunday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość

Idzie wiosna, kwitną kwiatki, wkrótce będą z nas mężatki!

Cytat:
60 DDŚ

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzis 3 miesiace do slubu!

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
200 ddś

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Przyszłam się pochwalić dziś równe

7 msc do ślubu

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Co do wina: my na razie mamy tylko 5 l czerwonego półwytrawnego ElSol, i w planach kupno białego półsłodkiego Varna. Czy któraś z was może polecić jakieś dobre i niezbyt kwaśne białe półwytrawne?
Blue Nun (H.Sichel Sohne) przepyszne półwytrawne białe wino!!

Stary 2014-03-18, 12:27   #5005
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Tylko link podrzuccie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:30   #5006
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
a to pierwsze słyszę zapytaj w szkole najpierw (najprościej, bo wystarczy zadzwonić do sekretariatu )

Cytat:
brawo poka poka, chociaż katalogowe
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja tej pary z artykułu w ogóle nie rozumiem - dla mnie to kompletny kosmos. Zamiast koncentrować swoje wysiłki na znalezieniu pracy, zapewnieniu lepszego bytu dziecku - mają 2000 zł od rodziców, z czego na życie zostaje im 800... jak się za to zdrowo odżywiać (w trójkę!), kupić jakiś ciuch (choćby i w lumpeksie), że nie wspomnę o ekstrawagancjach typu lody podczas spaceru latem. To nie, po co szukać czegokolwiek, po co odkładać kasę na egzamin (bo prawo kończy się grubo płatnym egzaminem, prawda?) - lepiej zająć się szukaniem sponsorów na wesele. Nie wiem, jakoś się w mojej głowie to nie mieści w ogóle.[COLOR="Silver"]
tez nie rozumiem ich trybu zycia, ale laska ma zdonosci jeśli chodzi o wyszukiwanie sponsorów, może to przyniesie jakieś pozytywne skutki w przyszłości, a może wpadną na super pomysł, żeby do konca życia jechac na sponsoringu

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość

Blue Nun (H.Sichel Sohne) przepyszne półwytrawne białe wino!!

ale ładne a gdzie można je dostać??
Stary 2014-03-18, 12:32   #5007
Dotka90
Zakorzenienie

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-03-18 o 12:34
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:32   #5008
Holly Nieduża
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

moja lista na poprawiny zawiera ok. 100 utworów eurodisco z lat 90 umęczę tym ludzi, ale ja i moje koleżanki uwielbiamy, poza tym praktycznie wszyscy to znają

KaMilka zdradzisz choć troszkę z tej listy ?

u mnie będzie parę piosenek disco polo , trochę starych polskich i zagranicznych przebojów, i trochę tych nowszych hitów

będzie na pewno:
Let's twist again
Mambo no. 5
Hej wesele
Boney M

edit: Dotka90 sorki jeszcze mi się wysłało po twoim poście

Edytowane przez Holly Nieduża
Holly Nieduża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:33   #5009
say-hello
Zakorzenienie

nie piszcie jeszcze w nowym wątku dopóki Rabbitka nie napisze wszystkich postów organizacyjnych!!! !!!!

Edytowane przez say-hello
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:44   #5010
Ad rem
Zadomowienie

Czekam czekam

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości