![]() |
#31 | |
Raróg
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty Nowy wątek wymiankowy u Julii, zapraszam :)
1.Noxzema The Orginal Deep Cleansing Cream, op.340g- ubytek niewielki, 2 razy użyte, polecam
za błyszczyk Inglota, niestety rozświetlacza już nie ma, moge cos innego dorzucic, chce sie tego pozbyc, odpisz u mnie albo na PW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
1.Noxzema The Orginal Deep Cleansing Cream, op.340g- ubytek niewielki, 2 razy użyte, polecam
18. Joopa Minerals Perfecting Eye Cream Naturalny krem pod oczy, op.14g/ubytek 10% 9.Diaderma Karotten Ol Olejek marchewkowy poj.30ml/tylko testowany, pięknie pachnie, cudy skład, niestety na skutek kuracji dermatologicznej muszę oddać dalej to za Bioderma serum + żel do mycia Effaclar mi pasuje ![]() 1 op cicaplast 3ml dokładam gratis jeśli Tobie też pasuje i zgadzasz się wysłać pierwsza to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
BAN stały
|
2.Apis Professional Mineral Balance Maska intensywnie nawilżająca z minerałami morza martwego i kwasem hialuronowym op.200ml/ubytek5-10% data waż.09/2015
3. Apis Professional Orane Stem Cells Krem odmładzający do twarzy z komórkami macierzystymi z pomarańczy citrustem- op.100ml/zostało ok.60% 4. Apis Professional Hydro Balance Krem dotleniająco-nawilżający SPF30 op.100ml/zostało 70% 5.Apis Professional Witaminowy Krem do cery wrażliwej z rozszerzonymi naczynkami op.100ml/zostało 30% 6. Uriage D.S. Gel Nettoyant- żel myjący do skóry z łojotokowym zapaleniem skóry- poj.150ml, zostało ok.35% może więcej trudno ocenic, , dw 04/2015 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nettoyant.html 7. Uriage D.S. Lotion spray apaisant regulateur, płyn do skóry głowy z łojotokowym zapaleniem skóry, poj.100ml/ubytek.ok.5-10%, data waż.04/2015, jest kartonik 10. Saaf Pure Skincare, Complexion Boosting Face Serum (Ujędrniające serum do twarzy) mój ulubieniec, niestety zmiana pielęgnacji, muszę oddać poj.30ml/ubytek 15-20% jest kartonik to |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
coś za Apis Professional Mineral Balance Maska intensywnie nawilżająca z minerałami morza martwego i kwasem hialuronowym op.200ml/ubytek5-10% data waż.09/2015
.Apis Professional Witaminowy Krem do cery wrażliwej z rozszerzonymi naczynkami op.100ml/zostało 30% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Wyszukasz coś u mnie za serum ujędrniające reklamowane jako twoje ulubione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Wzajmności
![]() Zajrzę w swoje róże, może akuratnie będę miała co zaproponować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic ;-)
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam , że się nie odzywałam...późno wracam do domu i nie mam już sił na przeglądanie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
25. La Roche Posay Effaclar żel oczyszczający skóra tłusta, wrażliwa op.125ml/użyty dwa razy data waż. 08/2015
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Coś za Amilie Sunshine Dust?
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Podoba mi się takze Hada Lado UV Spf50, UV Moist Emulsion [baaardzo ![]() Decleor Wyszczuplająco-drenujące serum do ciała Apis Professional Orane Stem Cells Krem odmładzający |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Mogę jedynie zaproponować Ci naprawę sporą ilośc LRP spf50, który mam w wątku, na pewno wyjdzie ilościowo jak pełnowymiarowe opakowanie, pewnie więcej. Mam też poza wątkiem kilka primerów samorobnych, mogę oddać również większe ilości. Niestety nie pamiętam już jaki mają dokladnie skład, ale są robione głownie na krzemionce bądź pudrze ryżowym i jedynie wzbogacane komponentami polepszającymi przyczepność, zmniejszającymi perlistość itd. To już zależy, czy chcesz spróbować. Jak coś, to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Hej, interesuje mnie:
Bare Minerals orginal SPf 15 Fundation FairC10 big-8g/zostało ok 60-50% jest to najaśniejszy odcień chłodny Lily Lolo róż mineralny odcień SURFER GIRL op. big 3,5g/ zostało 75%- satynowy chłodny róż, bardzo wydajny Amilie puder wykończeniowy Sunshine Dust big, 4,5g / użyty dwa razy Znajdziesz coś u mnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róże i korektor mineralny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Moglabym oddac 'caly', w opakowaniu, z niewielkim ubytkiem.
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
21. Lily Lolo róż mineralny odcień SURFER GIRL op. big 3,5g/ zostało 75%- satynowy chłodny róż, bardzo wydajny
24. Amilie orginalne próbki woreczki strunowe aluminiowe: róż Lollipop, Little Smile, Pin up Girl, Coconut Shell- wsztstkie nowe korektor Light ( tu jest otwarty/połowa została) próbka Amilie korektora zielonego i próbka korektora Medium, za odsypkę 10 dkg kawy Starbuck's? Mogłabyś mi napisać czy próbki wystarczą na jedno czy na kilka użyć? I czy wśród nich jest coś w odcieniu brzoskwini? (wybacz, to moje pierwsze mineralne cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.