Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VIII część!
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,94%
Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 0 0%
Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? 2 5,88%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię 11 32,35%
W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia 5 14,71%
Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy 1 2,94%
Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają 0 0%
Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci 5 14,71%
Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku 9 26,47%
Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 15:24   #3541
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Prawda, że śliczne? ale moje były za 29,99 a jak wziełabym 2 paczki to byłyby za 50 bo teraz jest promo, więc nie wiem czy to te
My mamy rozmiar 4 i z przodu jest słodka sówka a z tyłu serduszko całe zielone. Na noc też pampy bo przynajmniej do rana wytrzyma
To te same kupiłam jak była promocja i były za 24.99 a dodatkowo miałam jeszcze kupon minus 5 zł dlatego wyszło 19.99. Widziałam właśnie ze teraz promocja za 50zl dwa opakowania ale ja mam spory zapas różnych firm prawie 500 szt długo nie będę musiała kupować
Stary 2014-03-18, 15:35   #3542
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Hej.

No nie wbiję się w wątek. Tylko Was podczytuję.

Tassiu- bardzo bardzo Ci współczuję. Słyszałam, że ból kręgosłupa jest jednym z najgorszych. Przytulam wirtualnie

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:39   #3543
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
A mój malutki Bartoszek właśnie skończył pół roczku

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Nie nadrobię dziewczynki, przepraszam bardzo, ale Jaśko daje do wiwatu

Generalnie w niedzielę po 5 dniach się odkorkował, ale to siły sprzęgnięte czopka, Lactulozy, którą od soboty podajemy, masażu brzuszka i baaardzo usilnych zaklęć mamy i taty Do niedzieli był ryk, stękanie, prężenie, w nocy też, więc nie wiem jak się nazywam, a uspokajał się tylko w pionie, więc też się średnio ruszam (kręgosłup wysiadł... bardzo wysiadł).
Teraz Młody kupa normalnie, ale duże i śmierdzące, wiec pranie ciuszków i wietrzenie mieszkania co najmniej dwa razy dziennie
Żeby było śmieszniej nie wiadomo co się stało i czy się nie powtórzy.
Wyniki wszystkie dobre, posiew też, brzuszek miękki... ki diabeł
Pediatra kazała tą laktulozę przez dwa tygodnie dawać i jabłko i obserwować... no to obserwujemy.

Małe pytanie:
Co zrobić jeśli Młody nie chce jeść nic poza piersią? Marchwią pluje, jabłkiem pluje, sokiem jabłkowym też pluje... łaskawie zjada syrop, ale on jest meeega słodki... a tak nic, tylko cycek i kropka. A to jabłko na regulacje brzuszka mam dawać. Jakiś pomysł co zrobić, czy po prostu poczekać, aż Księciunio raczy?

I jeszcze jedno, czy któraś ma Skodę Roomster?

Z lepszych wiadomości, po przebojach z wcześniej pytanymi, mamy wreszcie potencjalnych chrzestnych dla Młodego, czyli w ciągu miesiąca będzie chrzest
dobrze, że cos pomogło i oby się nie powtórzyło

co do pyt nr 1 - może inna łyżeczka, inna pozycja karmienia, inna pora żeby był w dobrym humorze na początku ja miałam problem karmiłam Kubę na kolanach w pozycji półleżącej bokiem do mnie a ja siedziała na dużej piłce i lekko podskakiwałam, baujałam się na boki - tak mu wchodziło lepiej a teraz już je ładnie w krzesełku

Vea- miałam pisać jak było na zajęciach na Miliciej: otóż same zajęcia bardzo fajne, choć duża grupa a mały basen... Ogromnym minusem tego miejsca jest za mała szatnia, za mała ilość przewijaków i to że zajęcia kończą się o 10.30 i nowe zaczynają o tej samej porze, więc masakra z przebieraniem dziecka.... i właśnie się zastanawiam, czy się zdecydować a jak jest na AWF-ie?
Stary 2014-03-18, 15:41   #3544
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
może podpatrzę... chcemy kupić parowar niebawem i ruszyłabym z produkcją jedzonka, bo mamie byłoby łatwiej miałaby już jedzonko dla Hubiego, bo dla Fifiego gotuje na 3 dni i wekuje 2 słoiczki

nie ładnie się szef zachował
tz nie zapomni mu o tym powiedziec.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:45   #3545
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Taką krzyczącą posadziłam na krzesełku do karmienia. tzn. w pozycji półleżącej.. i nagle cisza......... chyba zaśnie, bo oczka zmęczone i coraz mniejsze... drapie sobie pasy i z taką smutną minką robi "buuu"...
jeju, pewnie ją coś biedilkę boli
Cytat:
Amelko, dziś będzie o 19 bo jak na złość ma zebranie z rodzicami więc nie ma opcji żeby był wcześniej... myślę, że to ząbki... Masakra, ile ich jeszcze musi wyrosnąć, to dopiero początek tej "przygody"....

Siedzi i jest spokojna... /wiem, ż enie powinna być za długo w tym krzesełku, ale ja nie mam sił dzisiaj ją nosić...
nic jej się nie stanie, a obie odetchniecie
Stary 2014-03-18, 15:48   #3546
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
wracasz do pracy niebawem?
macierzyński kończy mi się 18- go kwietnia, więc jeśli mnie nie wycacka główna kierowniczka i wrócę tam gdzie bym chciała to wracam po Wielkanocy, a jeśli mnie w bambuko zrobi to biorę zaległy urlop i siedzę dalej w domu...

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Hubi marudzi, wiec go zabawiam grzechotką i nagle cisza, patrzę a on przysypia... przez ostatnie kilka dni po kąpieli jedzonko i go odkładam do łóżeczka i zasypia, czasami smoczek podaję jak marudzi... oby mu tak zostało
Stary 2014-03-18, 15:51   #3547
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
za sloiczki
ja tez musze zrobic
mam juz zamrozonego kroliczka, akurat tata mi go poporcjowal po rozebraniu, wiec mam latwiej
a czy mozna zamrazac w tych sloiczkach po daniach bobovity?
Ja zamrażam w małych pojemniczkach z ikei i kilka słoiczków właśnie...
Tylko potem przy odgrzewaniu trzeba doprowadzić do wrzenia, jeśli są tylko zamrożone, bez pasteryzacji.

Cytat:
macierzyński kończy mi się 18- go kwietnia, więc jeśli mnie nie wycacka główna kierowniczka i wrócę tam gdzie bym chciała to wracam po Wielkanocy, a jeśli mnie w bambuko zrobi to biorę zaległy urlop i siedzę dalej w domu...
Ja stoję przed tym wyborem, co dalej robić... tylko, że ja na własnej działalności więc kasy tyle co nic mi wypłacają, no a tak mogłabym brać co lepsze zlecenie, no ale nie wiem...
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:52   #3548
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
dziewczyny a w niektórych słoiczkach jest olej rzepakowy, a w innych nie. np. w brokule. Mam dodawać trochę oleju, przed podgrzaniem?
nawet się nad tym nie zastanawiałam

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
nic trudnego
na lezaco psikasz i zostawiasz
nic wiecej nie robisz, nie wycierasz, nie przekladasz
i ja to robie po kąpieli zeby tam woda sie nie dostala (bo czasem sie zdarzy)

Wróciłam od neurologa... ból niesttey nasila sie wiec zdecydowałam sie, ze musze sie wepchnac do kolejki
i co?
kazała mi się mentalnie szykowac na operacje kregosłupa... powiedziała, że juz nic mi nie pomoze
dostalam leki i wg niej moge karmic po 12 godzinach
ale poprosilam ja o maksymalne dawki i zamierzam wziac pare dni a potem sprobowac wrocic do kp
czekam tylko na info ze szpitala ile bede musiala odczekac
... no nie pocieszyła mnie ta sytuacja:(
no nie dziwie się.... ale jak ma pomóc, to obyś za długo nie musiała czekać na termin operacji

no to nadrobiłam a ostatnie 2 strony pisałam prawie sama ze sobą
Stary 2014-03-18, 15:56   #3549
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
nawet się nad tym nie zastanawiałam

no nie dziwie się.... ale jak ma pomóc, to obyś za długo nie musiała czekać na termin operacji

no to nadrobiłam a ostatnie 2 strony pisałam prawie sama ze sobą
Dobre

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:57   #3550
Asiek84
Wtajemniczenie

uciekam szykowac się do lekarza
Stary 2014-03-18, 15:59   #3551
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
w nutramigenie jest syrop glukozowo-fruktozowy, nie wiem tylko po jaką cholerę skoro to gorzkie takie i obrzydliwe
Pewnie dają, bo bez laktozy byłby jeszcze bardziej paskudny, a tak chociaż trochę słodki jest

Cytat:
Wróciłam od neurologa... ból niesttey nasila sie wiec zdecydowałam sie, ze musze sie wepchnac do kolejki
i co?
kazała mi się mentalnie szykowac na operacje kregosłupa... powiedziała, że juz nic mi nie pomoze
ale poprosilam ja o maksymalne dawki i zamierzam wziac pare dni a potem sprobowac wrocic do kp
... no nie pocieszyła mnie ta sytuacja
O rety Czyli jednak się nie uda bez operacji... Oby mniej bolało

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś zły dzień... To już nie chodzi o to ze jutro wracam do M. Bo to wiedziałam od rana ale chodzi o sytuację która miała miejsce z godzinę temu... Rozwalila mnie na łopatki i musiałam się wyplakac. Czuje się tu jak intruz. Wieczorem w k. Napisze....

Strasznie mi Ciebie i Oli szkoda, naprawdę... Takie fajne z Was dziewczyny

Aktywny dzień miałam
Rano wstałam, poćwiczyłam, poleciałam do lekarza z dzieciakami (Eda miał wizytę u chirurga), potem po mojego brata, Edę do przedszkola, do domu. A w domu tż jest dziś, bo się wkurzył, że jeździ, a ma 3 h pracy i dłużej jedzie niż robi dla tej firmy i robi coś dodatkowego z domu dziś. Poza tym ma jakieś 5 rozmów o pracę, oby coś wyszło
Ano i zrobiłam chilli con carne i leczo A w lodówce jeszcze mam serniczek sb Pizza prawie cała już poszła jeszcze tż ma kawałek tylko

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:06   #3552
lamponek
Raczkowanie

Cytat:
nic trudnego
na lezaco psikasz i zostawiasz
nic wiecej nie robisz, nie wycierasz, nie przekladasz
i ja to robie po kąpieli zeby tam woda sie nie dostala (bo czasem sie zdarzy)

i co?
... no nie pocieszyła mnie ta sytuacja
Ojej poważna sprawa biedna Ty jesteś z tym kręgosłupem swoim dużo siły życzę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
lamponek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:09   #3553
MsLullaby
Zakorzenienie

Tassia trzymaj się jesteś super dzielna

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:12   #3554
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Hubi marudzi, wiec go zabawiam grzechotką i nagle cisza, patrzę a on przysypia... przez ostatnie kilka dni po kąpieli jedzonko i go odkładam do łóżeczka i zasypia, czasami smoczek podaję jak marudzi... oby mu tak zostało

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Hej.

No nie wbiję się w wątek. Tylko Was podczytuję.

Tassiu- bardzo bardzo Ci współczuję. Słyszałam, że ból kręgosłupa jest jednym z najgorszych. Przytulam wirtualnie
jak tam zzasypianie u Gosi?.

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:24   #3555
nena_milka
Wtajemniczenie

dziewczyny zaraz będę nadrabiać tylko mam szybkie pytanko. Czy w Polsce jest normalnie śliwka suszona w słoiczkach dostępna? A jeśli tak to w których sklepach? Nie wiem czy brać ze sobą a bez śliwki mamy problem z kupami
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:24   #3556
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

jak tam zzasypianie u Gosi?.
Jest progress- ostatnie 2 nocki chodziłyśmy spać o 24 ale z soboty na niedzielę mimo, że nie spała cały dzień (bo nie byłyśmy na spacerze) to poszła o 1.20...

Był temat poruszany, że większość maluszków budzi się w okolicach 6. My się budzimy w okolicach 8.30-9.00.

U Ciebie czytałam, że chyba nawet jakaś 21 się zdarzyła??...

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:25   #3557
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

ja swojego wsadziłam do wózka na tarasie, marudził od godziny, dwa razy bujłam i śpi w słoneczku.
U nas ostatnio po 27 stopni i nie wiem mam zakładać krótki rękawek ?

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:29   #3558
lamponek
Raczkowanie

Cytat:
i obudziła się i znów to samo....

((( współczuje .... Pewnie zeby... Bidulinki dwa... I Ty i ona ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
lamponek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:32   #3559
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
dziewczyny zaraz będę nadrabiać tylko mam szybkie pytanko. Czy w Polsce jest normalnie śliwka suszona w słoiczkach dostępna? A jeśli tak to w których sklepach? Nie wiem czy brać ze sobą a bez śliwki mamy problem z kupami
jest ! w rossmanie
gerber,bobovita

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-03-18, 16:33   #3560
pszczoua
Zakorzenienie

Anutka w sumie to nie wiem bo robie w sloikach po przecierze pomidorowym ale ja bym mrozila
Stary 2014-03-18, 16:33   #3561
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Jest progress- ostatnie 2 nocki chodziłyśmy spać o 24 ale z soboty na niedzielę mimo, że nie spała cały dzień (bo nie byłyśmy na spacerze) to poszła o 1.20...

Był temat poruszany, że większość maluszków budzi się w okolicach 6. My się budzimy w okolicach 8.30-9.00.

U Ciebie czytałam, że chyba nawet jakaś 21 się zdarzyła??...

wczoraj też
ale
oby się utrzymało

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-03-18, 16:39   #3562
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Bajka, dlatego niby mam ją dawać przed kąpielą, tzn. nie tuż przed, a po kąpieli mleko W ogóle to kaszka bananowa z Bobovity nie bardzo Julianowi podeszła i od 2 dni nie dostał Chyba zakupię tę bezglutenową Holle i będę dodawać owocki ze słoiczka, żeby była zjadliwsza
ja daje jaglana holle bez niczego i wcina

Cytat:
Ja mam pieluchy z tesco i bardzo chwale raz dostałam a raz kupiłam za 19.99 no i w dzień je używam i są ok. Na noc jest Pampers.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Przepraszam ze nie odniosę się do Waszych wypowiedzi ale czytałam i skopiowalam rady odnośnie rozmów z dzieckiem od tassi i Natali świetnie to napisane
Ja mam dziś zły dzień... To już nie chodzi o to ze jutro wracam do M. Bo to wiedziałam od rana ale chodzi o sytuację która miała miejsce z godzinę temu... Rozwalila mnie na łopatki i musiałam się wyplakac. Czuje się tu jak intruz. Wieczorem w k. Napisze....
co za... az szkoda slow :/
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:39   #3563
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hej mamusie

nie zapeszałam i jesteśmy w domku już Marcin na drugi dzień w szpitalu przestał gorączkować, jaka była moja ulga przyjęcie na IP z ostrym zapaleniem krtani, najpierw w punkcie doraźnym dostał zastrzyk sterydowy i heja do szpitala 30km.
a z tym rota to bylo tak, że dwóch pediatrów naam sugerowało jelitówkę na początku jego infekcji, ale jakoś nie do końca przyjmowałam to do wiadomości bo i tak codziennie robi po kilka kupek. a w szpitalu zrobili badanie i wyszło szydło z worka. podali kilka kroplówek nawadniających i osłonówkę.
Jeśli chodzi o te jego nieszczęsną krtań to mamy inhalacje sterydowe z pulmicortu jeszcze do środy.
Dziękujemy za wszystkie słowa otuchy, Marcin jest dzielnym chłopcem, choć na oddziale trafiliśmy na dobrych ludzi to jednak wolałabym tam nie wracać. Nie życzę nikomu takiego stresu
Synek odżył troszkę, 6 dni modliłam się zeby gorączką w koncu odpuscila i udało się.
I obecnie kluseczka waży 7600 i mierzy 68cm

w szpitalu był taki malutki chłopczyk, ok roczku. na oddziale pediatrycznym są okna między wszystkimg salami, więc widać co się dzieje .wyobraźcie sobie że jego mama, taka patologia, zostawiała go na całe dnie i noce samego a on się tak bujał na boki i płakał dniami i nocami, ryczeć mi się chciało, a nie mogłam pomóc. bylismy w izolatce, a on miał chyba zapalenie płuc. cos strasznego. Jak już przychodziła do niego mama to tylko teksty " nie mysl sobie ze będę Cię nosić na rękach, o nie nie mój drogi". Była syt kiedy chciała położyć go spać wieczorem zanim wyjdzie, ale jej się nie udało, i zostawiła te płaczące dziecko i sobie poszła strasznie nerwowa i psychopatyczna wręcz, eh.. biedny chłopczyk. taka dygresja.
Jejku aż mnie serce zabolalo jak jak można????co za biedactwo ja bym chyba tam nie wytrzymała słuchając jego płaczu ;(

Kaska uważam że dobrze robisz bo po co truc maluszka szkoda tylko bo kp to coś wspaniałego ale Ty już dałas dużo synkowi a przytulaą możecie się całymi dniami

Tasiu kobietko wiem że Ci ciezko tak jak kasi ale dacie radę bo ważne wasze zdrowie i wasze chłopaki potrzebują was zdrowe nie chore
Stary 2014-03-18, 16:47   #3564
teacherka
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny Uspokoiła się w tym krzesełku, nakarmiłam ją, poszła 4 dziś kupka (wczoraj było 8, dzięki Ja-ika, że pytasz, już wczorja znowu miałam doła, ale dziś spokojniej... ), poszłyśmy na krótki spacerek i śpi dalej w wózku. A ja cokolwiek ogarnę w tym czasie może....

Potem pocytuję i odpiszę Przepraszam, że ciągle z doskoku i o sobie...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:50   #3565
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
To moze zrob slabsze mm i dodaj tego kleiku z mlekiem...
jedziemy jutro do PL więc spróbuję z tym nutrition czy jak mu tam. ale dzieki
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
no to najwazniejsze ze zdrowy

maharet miałam pytac,czy Ty razem z Tz jechaliscie w ciemno do tych Niemiec czy tez moze Twoj tz wczesniej juz tam pracował a Ty do niego dojechałas?
Bo my coraz intensywniej myslimy nad wyjazdem tylko nie wiemy od czego zacząć..czy jechac w ciemno,wynając cos i szukac pracy czy moze wpierw Tz (chociaz on tego najbardziej się lęka bo jeszcze nie zna tak języka).myslelismy tez zeby w przyszłym roku Tz wziął 3 tyg urlopu i w tym czasie pojechalibysmy cos znalezc tyle ze wtedy musielibysmy Lile zostawic u rodziców...no kurcze nie mam pomysłu jakby się do tego zabrac..
nie jedź w ciemno z dzieckiem. Jak w ciemno chcecie to niech tż jedzie pierwszy. Ale w ogóle w ciemno bym nie radziła
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
No normalnie zakochałam się w tej spacerówce..Ktory kolorek Wam się najbardziej podoba?
Musze spróbowac namówic mojego Tz..chociaz i tak czuje ze marne szanse..wczoraj powiedział ze mozemy kupic te spacerówke co w Biedronce teraz bedzie...
to ja juz wole zostac przy naszym quinny..

piękne!
Cytat:
ciezko powiedziec...
generalnie siedzacy tryb zycia, pare razy cos podniosłam za ciezkiego i mnie strzykneło...
najgorsze co zrobiłam to olanie sprawy na poczatku
i pomimo pierwszej rwy nie dałam sobie wytchnienia, a jak odpuscilo to zapisalam sie na silownie zeby wzmocnic kregoslup
wzmocnilam miesnie, przez co mialam wieksza wytrzymalosc i zniszczylam calkiem krązki (zatarły sie przestrzenie miedzykregowe)
na rehabilitacje w krakowie czeka sie minimum 6 miesiecy....
wiec 2 rehabilitacje w roku nie wiele pomogly

przykro mi, mam nadzieję, ale będzie dobrze
Cytat:
Ja mam pieluchy z tesco i bardzo chwale raz dostałam a raz kupiłam za 19.99 no i w dzień je używam i są ok. Na noc jest Pampers.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Przepraszam ze nie odniosę się do Waszych wypowiedzi ale czytałam i skopiowalam rady odnośnie rozmów z dzieckiem od tassi i Natali świetnie to napisane
eh...
Cytat:
jest ! w rossmanie
gerber,bobovita
dzięki!
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:53   #3566
pszczoua
Zakorzenienie

Chcialam sie pochwalic ze moj leniuszek w koncu wykonal piekny obrot z plecow na brzuszek. Trenowal ostro od wczoraj
Stary 2014-03-18, 16:58   #3567
ladanseuse14
Zakorzenienie

kaska też mam sentyment do rzeczy Julusiowych i jak muszę sprzedać to mi smutno

misia olej t., mówię Ci to inny gatunek jest

Snow ja też KP źle wspominam

monia dużo zdrówka

ewacia Adi jaki elegancki

misia może po prostu nie lubi mleka? Ponoć są takie dzieci. Spróbuj może mu dawać kaszki z MM? Spróbuj wieczór dać kaszkę.

motylku tak, powinno się dodawać tłuszczu troszkę.

tassiu dużo zdrówka i pomyśl, że jeśli faktycznie ma być lepiej to operacja to dobre wyjście

teacherka dużo siły Ci życzę. Moja też okropnie płakała, jej rekord to 3,5 h płaczu NON STOP

Larysko czekam na relację w K. Tulę

nena w Rossmannie są.

misia zdradź sekret, bo mnie skręca

Co do zapachów to mnie cofa gdy czuję Enfamil. A jeszcze gdy dodam kaszkę "Zdrowy brzuszek" to masakra Ale moje dziecko uwielbia i wcina

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Chcialam sie pochwalic ze moj leniuszek w koncu wykonal piekny obrot z plecow na brzuszek. Trenowal ostro od wczoraj
Stary 2014-03-18, 17:02   #3568
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-03-18, 17:03   #3569
kaska87
Zakorzenienie

Pszczou gratulacje dla Julka

Ladan chyba wszystkim enfamil śmierdzi.. oprócz mnie mi pachnie i smakuje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 17:05   #3570
ladanseuse14
Zakorzenienie

Eh a w moje dziecko dziś diabeł wstąpił. Znaczy się to chyba wpływ noszenia na rękach przez teścia. A ja chora jak cholera. Rano byłam w pracy a później spałam z 3 h. Umieram i padam. Do tego brzuch nie napierdziela.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości