Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 19:51   #721
pluskotka
Zakorzenienie

Dot.: Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX

Edi, cicho, bo pewnie nikomu nie chce się ciągle logować na wizaz. Mniemam, że wszystkich nadal wywala

Kav, piękne te Twoje dzieła filcowe Sama bym się po coś zgłosiła, ale tak: piórnika naprawdę nie potrzebuję, laptopa nie mam, a na telefon wygodniej mi jest mieć tylko na tylną klapkę etui, a no i portfel wolę zwykły. Co jeszcze waćpanna filcuje?

Dziołszki, jutro mnie czeka horror w wydaniu 5D u chirurga szczękowego. Usuwam wreszcie zatrzymaną poziomo w dziąśle i kości ósemkę.
Samego zabiegu aż tak się nie boję (no dobra, tego też), ale bardziej tego bólu po wszystkim. Będziecie trzymać kciuki?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 19:56   #722
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Edi, cicho, bo pewnie nikomu nie chce się ciągle logować na wizaz. Mniemam, że wszystkich nadal wywala

Kav, piękne te Twoje dzieła filcowe Sama bym się po coś zgłosiła, ale tak: piórnika naprawdę nie potrzebuję, laptopa nie mam, a na telefon wygodniej mi jest mieć tylko na tylną klapkę etui, a no i portfel wolę zwykły. Co jeszcze waćpanna filcuje?

Dziołszki, jutro mnie czeka horror w wydaniu 5D u chirurga szczękowego. Usuwam wreszcie zatrzymaną poziomo w dziąśle i kości ósemkę.
Samego zabiegu aż tak się nie boję (no dobra, tego też), ale bardziej tego bólu po wszystkim. Będziecie trzymać kciuki?

koleżanka kiedyś miła robiony taki zabieg, współczuję bardzo
Stary 2014-03-18, 20:02   #723
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy po wejściu na wizaż kliknąć kwc z prawej strony, od razu wyświetla nam się na górze dostęp do naszego profilu. Kilka klików, brak konieczności ponownego pisania..
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 20:06   #724
izaa29
Zakorzenienie

Uhuhu moje zamówienie z colorowo również przyszło holo top, los diamentos i oto el złoto, mieniący się obłęd
Jakby było mi mało przyszła moja wygrana z eveline i cieszę się jak dziecko gdyż poza jakimiś mazidłami olejkami, książką, dostałam z arganowej serii do włosów dwa szampony maskę i odżywkę Ta maska była mi pisana, nie chciałam po nią pójść do biedronki to sama przyszła do mnie

Faktycznie coś tutaj dziś cichutko
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 20:07   #725
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Kav jaaakie naklejki
Słodkie, prawda? Na dodatek za każdym razem naklejki wodne nakleja i wybiera mi Tż
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Ja pierniczę, Colour Alike. Czyżbym pokusiła?
Cytat:
Dziewczyny, co tu tak cicho dzisiaj?
Cicho, nie cicho, mów mi lepiej czym mogę zastąpić Kucharka? Soli nie jem, pieprzu nie jem, maggi nie jem, ale Kucharka potrafię jeść łyżkami...
Cytat:

Zakładki do książek, breloki, zależy co chcesz

Bożeno, mam mieć robione to samo i mam dokładnie to samo, tylko obustronnie
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 20:12   #726
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Słodkie, prawda? Na dodatek za każdym razem naklejki wodne nakleja i wybiera mi Tż
Przesłodkie Ooo mój się aż tak nie angażuje, jak maluje paznokcie to tylko marudzi, że śmierdzi Zachwala dopiero gotowe
Stary 2014-03-18, 20:16   #727
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Przesłodkie Ooo mój się aż tak nie angażuje, jak maluje paznokcie to tylko marudzi, że śmierdzi Zachwala dopiero gotowe
Mój musi, bo samej ciężko mi je nakleić, a pod drugie moje wybory są lakierów są od niego uzależnione, gdyż pudło jest tak ciężkie, że waży już 13 kg Nidyrydy, no
Stary 2014-03-18, 20:18   #728
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Mój musi, bo samej ciężko mi je nakleić, a pod drugie moje wybory są lakierów są od niego uzależnione, gdyż pudło jest tak ciężkie, że waży już 13 kg Nidyrydy, no
Aaaa to chyba, że tak męska ręka potrzebna
Stary 2014-03-18, 20:20   #729
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierniczę, Colour Alike. Czyżbym pokusiła?

Cicho, nie cicho, mów mi lepiej czym mogę zastąpić Kucharka? Soli nie jem, pieprzu nie jem, maggi nie jem, ale Kucharka potrafię jeść łyżkami.
Tak pokusiłaś, że ja pierniczę.. Jest boski.

Cholera. Glutaminianem sodu w najczystszej postaci.
Bazylia, oregano, majeranek, tymianek, czosnek niedźwiedzi, natka pietruszki, koperek.. jest w czym wybierać Może zioła prowansalskie? Dość uniwersalne są. + Warzywa.
Jeszcze zależy, do czego chcesz używać tego zamiennika. Do zup czy sosów? Bo aż mnie serce boli na samą myśl o posypywaniu Kucharkiem mięsa np. z indyka
Jak nie pieprz czarny, to może biały? Delikatniejszy, subtelniejszy. Tylko nie wąchaj! Poza tym różne rodzaje papryki.
W ogóle to jestem w szoku- taki Kucharek to sól, odrobina suszonych warzyw, trochę mazeiny i glutaminian sodu właśnie. A mówisz, że soli nie jesz

Edytowane przez EdizA
Czas edycji: 2014-03-18 o 20:25
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 21:30   #730
201704240919
Konto usunięte

Nie udało mi się dostać do pracy Zauważyłam jednak, ze obok sklepu odzieżowego,w którym ubiegałam się o pracę ma być otwarta drogeria Jaśmin i poszukują tam osób do pracy. Może tam mi się uda...
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 21:43   #731
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Tak pokusiłaś, że ja pierniczę.. Jest boski.

Cholera. Glutaminianem sodu w najczystszej postaci.
Bazylia, oregano, majeranek, tymianek, czosnek niedźwiedzi, natka pietruszki, koperek.. jest w czym wybierać Może zioła prowansalskie? Dość uniwersalne są. + Warzywa.
Jeszcze zależy, do czego chcesz używać tego zamiennika. Do zup czy sosów? Bo aż mnie serce boli na samą myśl o posypywaniu Kucharkiem mięsa np. z indyka
Jak nie pieprz czarny, to może biały? Delikatniejszy, subtelniejszy. Tylko nie wąchaj! Poza tym różne rodzaje papryki.
W ogóle to jestem w szoku- taki Kucharek to sól, odrobina suszonych warzyw, trochę mazeiny i glutaminian sodu właśnie. A mówisz, że soli nie jesz
Bazylia, oregano, dla mnie bez smaku. Jedyne co toleruję, to tymianek i koperek. Używać chcę do wszystkiego, Kucharka obecnie wrzucam gdzie popadnie, jestem w stanie zjeść nawet na sucho całą łyżkę albo kostki rosołowe też jem w całości

Soli nie jem, bo chodziło mi o to, że poza Kucharkiem nie jem. Przecież wiem, co tam siedzi, ale nie umiem się odzwyczaić brzydal:
Stary 2014-03-18, 21:52   #732
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Po turnieju, padam, a jeszcze mam jeden wykład o 20 . Aktualnie zahibernowałam się w miękkim fotelu kawiarni nad naleśnikiem. Nie dość, że będę gruba to jeszcze zbankrutuję .
A byłaś w Manekinie na Marszałkowskiej?
Ja byłam w Łodzi i naleśniki mają przepyszne i ogromne porcje.

Cytat:
Bazylia, oregano, dla mnie bez smaku. Jedyne co toleruję, to tymianek i koperek. Używać chcę do wszystkiego, Kucharka obecnie wrzucam gdzie popadnie, jestem w stanie zjeść nawet na sucho całą łyżkę albo kostki rosołowe też jem w całości

Soli nie jem, bo chodziło mi o to, że poza Kucharkiem nie jem. Przecież wiem, co tam siedzi, ale nie umiem się odzwyczaić brzydal:
Kav, a może coś takiego?
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 21:55   #733
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Przyprawa z Rossmanna?
(cholera, uprzedzili mnie!)

Mam Bad Everything Day jednak. Już nie tylko o włosy chodzi, nic mi się już nie układa w życiu.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2014-03-18 o 21:56
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 21:56   #734
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
A byłaś w Manekinie na Marszałkowskiej?
Ja byłam w Łodzi i naleśniki mają przepyszne i ogromne porcje.
Manekin
Polecam, byłam 2 razy i przepadłam!

Schnę właśnie po miodowej Seri i wcinam sałatkę
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 22:07   #735
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

kav a próbowałaś zmielonych drobno, suszonych warzyw?
Stary 2014-03-18, 22:08   #736
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Mam Bad Everything Day jednak. Już nie tylko o włosy chodzi, nic mi się już nie układa w życiu.
Sioster, co Ci?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 22:26   #737
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Sioster, co Ci?

Wkurza mnie moja wiecznie niezdecydowana, a jak już zdecydowana to podejmująca niewłaściwe decyzje grupa dziekańska, wkurza mnie mój wirtualny dziekanat, bo się zatł i nie reaguje na moje krzyki i płacze, wkurzył mnie dziś nawet wykładowca i to w taki sposób, że w pewnym momencie miałam ochotę powiedzieć mu coś naprawdę niekulturalnego, wyjść i trzasnąć drzwiami. Wkurza mnie komunikacja miejska, bo tramwaje się spóźniają, a jak już przyjadą to pełne ludzi i/lub z menelem w gratisie. Wkurza mnie mój brat, bo od dwóch godzin proszę, żeby wyrzucił śmieci a on dalej strzela w wirtualnych nazistów. Wkurza mnie to, że myłam twarz mydłem i piekły mnie oczy, a piekły bardzo, więc je zamknęłam i z zamkniętymi oczami podnosząc głowę przyrąbałam nosem o kran i boli. Wkurzam się sama na siebie, bo jestem głodna i pięć razy otworzyłam już lodówkę i jednak na nic nie mam ochoty. Nie ma w domu ani alkoholu ani czekolady, a ja mam okres i mam prawo do alkoholu i czekolady.

Ku*wa, takie życie to nie życie.

No i żeby nie było takiego zupełnego offtopu i prywaty- moje włosy też fuj, jak już wspomnieć zdążyłam.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2014-03-18 o 23:20
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 22:40   #738
Kaveri
Spaceroholiczka

Ciociu Scarrabeo, głowa do góry, też mam aktualnie @ i chyba znam Twój problem z samcem beta. Męczy mię taki osobnik od jakiegoś czasu i to naprawde męczące. Dzisiaj dostałam chyba setną herbatkę, z cytrynką, bez cukru, jak lubię. Nawet nie wiedziałam, że lubię

Nie chcę nic mówić, ale chyba dzisiaj odpuszczę sobie wcieranie. Wtarłam do połowy i mam dosyć
Stary 2014-03-18, 23:10   #739
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Wkurza mnie moja wiecznie niezdecydowana, a jak już zdecydowana to podejmująca niewłaściwe decyzje grupa dziekańska, wkurza mnie mój wirtualny dziekanat, bo się zatł i nie reaguje na moje krzyki i płacze, wkurzył mnie dziś nawet wykładowca i to w taki sposób, że w pewnym momencie miałam ochotę powiedzieć mu coś naprawdę niekulturalnego, wyjść i trzasnąć drzwiami. Wkurza mnie komunikacja miejska, bo tramwaje się spóźniają, a jak już przyjadą to pełne ludzi i/lub z menelem w gratisie. Wkurza mnie mój brat, bo od dwóch godzin proszę, żeby wyrzucił śmieci a on dalej strzela w wirtualnych Nazistów. Wkurza mnie to, że myłam twarz mydłem i piekły mnie oczy, a piekły bardzo, więc je zamknęłam i z zamkniętymi oczami podnosząc głowę przyrąbałam nosem o kran i boli. Wkurzam się sama na siebie, bo jestem głodna i pięć razy otworzyłam już lodówkę i jednak na nic nie mam ochoty. Nie ma w domu ani alkoholu ani czekolady, a ja mam okres i mam prawo do alkoholu i czekolady.

No i żeby nie było takiego zupełnego offtopu i prywaty- moje włosy też fuj, jak już wspomnieć zdążyłam.
będzie dobrze

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

a ja upiekłam dziś murzynka i drożdżówki z serem
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 23:21   #740
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Manekin
Polecam, byłam 2 razy i przepadłam!

Schnę właśnie po miodowej Seri i wcinam sałatkę
Ja będę w czwartek i nie mogę się doczekać!

Cytat:
Ciociu Scarrabeo, głowa do góry, też mam aktualnie @ i chyba znam Twój problem z samcem beta. Męczy mię taki osobnik od jakiegoś czasu i to naprawde męczące. Dzisiaj dostałam chyba setną herbatkę, z cytrynką, bez cukru, jak lubię. Nawet nie wiedziałam, że lubię

Nie chcę nic mówić, ale chyba dzisiaj odpuszczę sobie wcieranie. Wtarłam do połowy i mam dosyć
Od razu pomyślałam, że Scar ma @!
2016

Stary 2014-03-19, 00:13   #741
201703240903
Konto usunięte

Dostałam nową pracę!
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 00:34   #742
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
No to pjona siostro!

Testy były, bardzo słodki owocowo-kwiatowy, teoretycznie zupełnie nie w moim stylu, praktycznie jestem zakochana .
Hi5
Kusisz tym zapachem powacham go następnym razem jak go znajdę

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Mi też! Zwłaszcza grzywka
Mi też

Cytat:
Laski, to nie od wiatru przetłuszczają Wam się włosy, tylko od ciągłego ich dotykania, bo przypuszczam, że po każdym podmuchu wędrują do nich ręce

Patka, nie mają u mnie szarego filcu, kupiłam ładny, jasny, kremowy puder. Dalej jest słodko, nawet lepiej niż z szarym, ale pokażę Ci i zdecydujesz czy szukamy innego koloru czy zostajemy przy tym.
Sorry jak mam wyglądać jak strach na wróble to wolę je jakoś ułożyć

Widziałam i odpisalam

Cytat:
Osz kurde blade!

Cytat:
Dziewczyny, co tu tak cicho dzisiaj?
Ja byłam u koleżanki, więc nie miałam jak spamowac

Cytat:

trzymaj się

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Dostałam nową pracę!
Gratuluję!

Szczyt ogarnięcia: jechać na prawie drugi koniec miasta by wykupić ubezpieczenie, a w oddziale zobaczyć adres innego oddziału, który jest rzut beretem od mieszkania
Teraz już leżę i odpoczywam, jutro wcześnie wstaję- czeka mnie pakowanie, posprzatanie w mieszkaniu i jadę wcześniej, wstapie do Hebe i Sp na zakupy
Dobranoc wszystkim

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 00:38   #743
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Wkurza mnie moja wiecznie niezdecydowana, a jak już zdecydowana to podejmująca niewłaściwe decyzje grupa dziekańska, wkurza mnie mój wirtualny dziekanat, bo się zatł i nie reaguje na moje krzyki i płacze, wkurzył mnie dziś nawet wykładowca i to w taki sposób, że w pewnym momencie miałam ochotę powiedzieć mu coś naprawdę niekulturalnego, wyjść i trzasnąć drzwiami. Wkurza mnie komunikacja miejska, bo tramwaje się spóźniają, a jak już przyjadą to pełne ludzi i/lub z menelem w gratisie. Wkurza mnie mój brat, bo od dwóch godzin proszę, żeby wyrzucił śmieci a on dalej strzela w wirtualnych nazistów. Wkurza mnie to, że myłam twarz mydłem i piekły mnie oczy, a piekły bardzo, więc je zamknęłam i z zamkniętymi oczami podnosząc głowę przyrąbałam nosem o kran i boli. Wkurzam się sama na siebie, bo jestem głodna i pięć razy otworzyłam już lodówkę i jednak na nic nie mam ochoty. Nie ma w domu ani alkoholu ani czekolady, a ja mam okres i mam prawo do alkoholu i czekolady.

@ wszystko wyjaśnia
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 06:35   #744
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Wierzbownica jest spoko

Żartujesz, prawda? Znaczy ja wiem, że ludzie kupują magisterki, ale do WChUJa... sami sobie dewaluują ten tytuł. Magister musi sobą coś reprezentować.

Osobiście jestem za tym, żeby potencjalnego absolwenta konkretnie prześwietlać pod kątem samodzielnego stworzenia swojej pracy. Naprawdę.

Dziękuję, wypróbuję

Cytat:

O jakie cudo !

Cytat:

Pewnie, że tak !

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Dostałam nową pracę!
Gratulacje !

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:05   #745
XminorXlosX
Zakorzenienie

Jak mnie wkurza wizaz! nie mogę śledzić wątku normalnie, bo nie chce mi pokazywać pierwszej nieprzeczytanej wiadomości, a jak juz się dokopię i chcę napisać , to że niby niezalogowana jestem a widniała moja nazwa użytkownika przed chwilą wrrrr

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:56   #746
miranda122
Zakorzenienie

Hej! Mogłam dzisiaj pospać, ale na noc nałożyłam miksa i musiałam go zmyć.. Czego nie robi się dla włosów

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 08:48   #747
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Jak mnie wkurza wizaz! nie mogę śledzić wątku normalnie, bo nie chce mi pokazywać pierwszej nieprzeczytanej wiadomości, a jak juz się dokopię i chcę napisać , to że niby niezalogowana jestem a widniała moja nazwa użytkownika przed chwilą wrrrr
A mnie tylko raz wywaliło, zalogowałam się i jest wszystko OK od kilku dni.
2016

Stary 2014-03-19, 09:10   #748
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
A mnie tylko raz wywaliło, zalogowałam się i jest wszystko OK od kilku dni.
Ja wczoraj logowałam się z 10 razy i za każdym razem mnie wywalało.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 09:38   #749
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

hej

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj logowałam się z 10 razy i za każdym razem mnie wywalało.
a zaznaczyłaś, żeby zapamiętało Twoje hasło? Bo mnie też wywaliło, ale później raz zalogowałam się, pod spodem zaznaczyłam, żeby zapamiętało i teraz nie mam takiego problemu

witam się z kolejnym kubkiem drożdży
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 09:46   #750
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45653602]hej

a zaznaczyłaś, żeby zapamiętało Twoje hasło? Bo mnie też wywaliło, ale później raz zalogowałam się, pod spodem zaznaczyłam, żeby zapamiętało i teraz nie mam takiego problemu

witam się z kolejnym kubkiem drożdży [/QUOTE]

U mnie też to pomogło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości