|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Dziewczyny ma moze ktora numer tel do Kiji? :p
|
#3752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat wózek razem z dzieckiem znosze/ wnosze na drugie piętro... Ale już się przyzwyczaiłam a opel tigra mi się kiedyś strasznie podobał....Cytat:
![]() no i znowu wróciła mi ochota na II kreseczki.... Ale niestety, w moim przypadku to nie możliwe narazie, byłoby to baaaardzo nieodpowiedzialne.... Cytat:
Mogę się pochwalić??/ I tak się pochwalę :brzydal : Siedzimy wczoraj z Tż wieczorem, mała się bawi i w pewnym momencie na cały głos tak wyraźnie mówi Adaśśśśś.. Proszę ją powiedz:b"tata adaś" a ona tak dokładnie iwyraźnie powtarza tata adaśśś.... Tż cały w skowronkach.... Miałam głupi sen... Śniło mi się, że byłam z moimi rodzicami, mężem i Paulinką nad wodą. Woda strasznie brudna, jak błoto... W tej wodzie był taki konik-bujaczek jak na placach zabaw często. Wszyscy jesteśmy w tej wodzie.... PAulinka na tym koniku, mama i ja taki sporawy kawałek od małej a tato i Adam jeszcze dalej od nas, łapią ryby w ręce.... No i w pewnym momencie mój tato wpada na pomysł, żeby wrzucić petardę w tą rzekę to wtedy ryby wypłyną na wierzch i będą mogli je złapać.... I w tym momencie wpada do wody moja P. Biegnę do niej i myślę, że jak strzeli ta petarda to przecież ona słuch straci.. no i że tak daleko od niej jestem, że za długo pod wodą będzie, że się utopi... I w tym momencie się budzę.... Boję się strasznie, bo zawsze jak śni mi się brudna woda to staje się coś złego..... Boję się o mojego tatę, bo z jego zdrowiem jest nie ciekawie, większość mężczyzn z jego strony umiera na to samo... Ale mój tato do lekarza nie pójdzie bo usłyszy wyrok... Boi się strasznie, ale kurde jak się nowotwór wykryje w zarodku to jest jakaś szansa.... a tak.... Do tego mój brat na granicy pracuje, teraz jest na szkoleniu. W ost weekend mieli zostać w tej jednostce co szkolenie, bo ta akcja na ukrainie... kurde ja naprawdę się boję, że będzie nie ciekawie, że o tym się nie mówi, żeby paniki nie siać... Dobra nie smęcę już, lecę coś porobić.... |
|||
|
|
|
#3753 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
u Hani póki co żadnych reakcji po szczepieniu. nawet rzekłabym, że jest jakaś hiperaktywna;p Mąż stwierdził, że chyba jakiegoś spida dostała a nie szczepionkę marsi jak się czujesz? teraz takie pytania będziesz otrzymywała codziennie ![]() Cytat:
Cytat:
Hani się nóżka poci w tych bucikach z coccodrillo:/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
brawo za ząbka!
|
|
#3754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mama cholerne mdłości spać mi się chce poza tym nie wiem jak to będzie, obie ciąże były na totalnym leniu a przy Leosiu
|
||
|
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam ale ona chyba jeszcze śpi :P:P:P
Cytat:
![]() gratuluje pracy co z Pietraszkiem ?![]() Cytat:
kurde i jeszcze masz zamowic na wieksza kwote?! oczadzieli?? nie denerwuj się tylko wiesz co... policja chyba zabiera sie za to od 250 zł :/ ponizej jest niska szkodliwość
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka
dla PaulinkiW kwestii snu, nie wiem czy w to wierzysz czy nie a ja Cię straszyć nie chcę.. Sama nie wierzyłam, jak babka TŻta każdemu sen tłumaczyła to się śni na to i na to, a mi to wlatywało jednym uchem drugim wylatywało. No i raz we wakacje 2011 bodajże, bo wiem że to się staraliśmy o dziecko wtedy - śniła mi się bardzo brudna rwąca rzeka. I babka TŻta do mnie że brudna woda się na chorobe śnije. Tydzień niecały po tym, środek sierpnia, a ja z koszmarnym, odmiedniczkowym zapaleniem nerek. Do dziś pamiętam, jak byłam w tesco na zakupach i leki mnie puściłai słaniałam się na nogach normalnie, doczołgałam do działu kosmetycznego i zażyłam dwa wielkie IBUMY i w dupie miałam ochroniarza. |
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a dziś w SP promocje na pampki, ja też się boję zmian, w lato BD nas odparzylo kilkakrornie i teraz się tracić kase na proby...chyba się skusze na pampki..no i już kupimy 5, bo dada 4 za ciasnawe, a ze pampersy sa mniejsze to 5 będą dobre. A wogole to witam sie! Alescie naskrobaly od wczoraj...a ja wciąż myślę o Marsi...ale fajnie! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-19 o 10:35 |
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
własnie jem na sniadanko bruschette ;p Marsi
na tym chlebku z lidla mniaam
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() takie .. a i moja Tosia z wczoraj wogole to dzien dobry
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
gojka- dopiero teraz doczytałam o tacie- a ma któs na niego wpływ? bo moj umarł właśnie dlatego,że nie chciał nikogo słuchać, leki przepisał mu lekarz raz a potem załatwiał sobie po znajomości
głupia i niepotrzebna śmierc 56 lat nie docierało do niego kompletnie NIC, dzień przed śmiercią jak mama dzwoniła do siostry żeby jej powiedzieć,że ojciec się źle czuje i mama się o nieg martwi to wyrwał jej słuchawkę i zrobił jej awantutę no ale i tak nic z tego dobrego nie wyszło |
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia śliczna, imię genialne
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ten makaron pappardelle mi smakuje, z tej gazetki na lidlowym watku dziewczyny tez chwalily te kawy w puszkach drewnianych. A np nie przypadly mi do gustu te tortelloni
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-03-19 o 10:35 |
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
KIJA!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Paulinki.Ja to Cię nie chce martwić, ale moja mama zawsze mówie że jak się brudna woda śni to nieszczęście jakieś będzie. Nie ma możliwości żeby na tatę wpłynąć żeby do lekarza się zabrał czy coś. Co do brata to miejmy nadzieję że wszystko się jeszcze jakoś uspokoii naukrainie bo jak dojdzie do najgorszego to kiepsko będzie. Słodka O to podobnie ja młoda Tż, ona 14 lat.
|
|
#3771 |
|
Konto usunięte
|
Popłakałam się
http://images4.bibsy.pl/VllOUP9d/to-...-na-dzien.jpeg |
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45654901]Popłakałam się
http://images4.bibsy.pl/VllOUP9d/to-...-na-dzien.jpeg[/QUOTE] o właśnie własnie !!!! kurde dziołchy usypiałam mała, odlozylam ja do lozeczka kolysanka przestala grać chce wychodzic a tu domofon !!!! kutafony jedne ulotkarze pieprzeni *&%^$#%^&*()_)+)(*!!!! zawsze dzwonia na wszystkie na raz a jak odbiore to potem slysze tylko sasiadke i siebie jak jak glupi gadamy "halo halo" no i obudzila sie, poplakana i zas musialam usypiać... wyłaczyłabym domofn tylko no...potrzebny mi
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Puk puk! Można?
Nie mogę przejść obojętnie obok takiej wiadomości. Marsi słoneczko,dużo sił i zdrówka dla Ciebie i fasolki
|
#3774 |
|
Wtajemniczenie
|
marsi, śniłaś mi się dzisiaj i zastanawiałaś się jaki wózek kupić tym razem
![]() ![]() ![]() ![]() czołem :hej:
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, nie pogratulowalam wczoraj -
Wizaz mi nie dziala na laptopie, ciastka sie chyba spieprzyly... Dzisiaj czyscilam, ale nie mam teraz laptopa pod reka, wiec pisze z telefonu. ![]() Sluchajcie, jestem zla - moja siostra przywiozla wczoraj do nas na godzine swoja corke... Do przedszkola jej nie dala, bo kaszle, ale do nas bez zastanowienia przywiozla - i dzisiaj Oliwka kaszle i ma katar. Nosz kuwa. zero pomyslunku. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabys zrobic zdjecie swojej kuchni;> ![]() ![]() Black;/ poracha;/ ;/ ;/ 1000tny raz to napisze: Jejuuuuuuuuuuuuuuuu jak ja sie ciesze, ze nie mieszkam juz z moją matulą itd aaaaaaaaaaaaa a tu moja klusia;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-19 o 11:34 |
|
|
|
|
#3778 |
|
Wtajemniczenie
|
alez rzesy
jak tylko bede miala chwilke - narazie jest jeden wielki balagan poza tym kuchnia nie jest jeszcze do konca wykonczona
|
|
#3779 |
|
Wtajemniczenie
|
gojka prośbą, groźbą musicie Tatę do lekarza zaprowadzić
![]() marsi bo nie wiem czy coś mi umknęło, czy nie pisałaś. Mama dalej z Wami mieszka?? kundzia boska Tosia, a ile włosków Black masakra Deli O takich pysznościach mówicie a ja nic nie mogę jeść po tym wyrwaniu
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
biedulka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

" było ironiczne, chyba nie muszę mówić, jak byłam wku.wiona 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a opel tigra mi się kiedyś strasznie podobał....
W innych nie, o co kaman?
I bardzo dobrze,że Mała nie miała już gorączki,pewnie ząbki ją męczyły 

22.05.2008
14.08.2011

zero pomyslunku.