Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 15:14   #361
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
niestety u mnie w regionie takie ceny to norma
też mieliśmy mieć tylko fotografa a w końcu mamy dwoje plus dwóch kamerunów

nieźle, zdanie zawsze można zmienić poki czas
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:17   #362
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
No to ty chociaz na pomalowana wygladasz, z reszta bardzo ladnie IMO
Tansza za slubny 80, a za probny 60

przecież to nie ja! to malowała fantastyczna dziewczyna, makijaż jest przepiekny!
ja siebie nie pokazę, noł łej
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:19   #363
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
przecież to nie ja! to malowała fantastyczna dziewczyna, makijaż jest przepiekny!
ja siebie nie pokazę, noł łej
Hehe a podobna a makijaz rzeczywiscie sliczny, tez chce takie oko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-19, 15:20   #364
Liana
Zadomowienie

Kochane bardzo Wam dziękuję za wyrażenie Waszych opinii odnośnie kamerzysty
http://fotoolech.pl/slubne/ - podaję linka do przykładowych filmów. Co myślicie?

Mam nadzieję, że nie będzie to poczytane jako reklama, jeżeli nie można wstawiać linków- usunę
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:25   #365
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Kochane bardzo Wam dziękuję za wyrażenie Waszych opinii odnośnie kamerzysty
http://fotoolech.pl/slubne/ - podaję linka do przykładowych filmów. Co myślicie?

Mam nadzieję, że nie będzie to poczytane jako reklama, jeżeli nie można wstawiać linków- usunę
bardzo ładne filmy a tą suknię z tego filmiku przymierzałam: śliczna była
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:25   #366
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Gdzie tak tanio dają :P?
Kamerzystę mamy z Wodzisławia Śląskiego, jest to sprawdzony kamerzysta Tylko ja tu czytam, że niektórych cena obejmuje plener czy podziękowania w formie płyty. U nas od przygotowań do oczepin nic więcej
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:41   #367
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

My mamy upatrzonego kamerzystę z Krakowa, pakiet który Nas wstępnie interesuje to 2700 zł lub 3200 zł (dwóch kamerzystów) plus podziękowania, jak na to że NIE chcieliśmy kamery w ogóle to uważam że ceny nie są niskie ale z tego co się orientowałam to do najdroższych nie należy

docik10 jak za taki pakiet to cenę macie super

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-03-19 o 15:43
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:45   #368
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
bardzo ładna obrączka chociaż jak dla mnie szeroka. a ja się zastanawiałam czy moje 4mm to nie za szeroka, chciałam 3mm ale w tym wzorze byłoby ciężko, w sumie do teraz mam rozterki, że nie zmieniłam na 3,5mm, mamy z tŻ równej szerokości, a on chyba powinien miec szerszą
A my mamy oboje po 5mm czemu Tz ma mieć szerszą
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
21klaudyna - wyrobicie się z zapraszaniem My mamy do zaproszenia ok 150 osób dlatego wcześniej decydowałam się na zamówienie zaproszeń. A zaprosiliśmy dopiero 2 pary
My mamy do proszenia 210 osób i nawet nie zaczelismy. Zaproszenia w domu są ale jeszcze nie wypisane

A ja dziś zapisałam się do makijażystki, fryzjerki i na paznokcie!

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-03-19 o 15:46
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:51   #369
cude
Zadomowienie

mimi_77

rabbitka nie, Polak jak się patrzy

weselna01, miło było Zajrzyj od czasu do czasu

nasturcja,
cornflower_girl, wcześniej taka nie była. Cóż, jest starszą siostrą Odkąd wyemigrowała i związała się, ze swoim teraz już Narzeczonym, zmieniła się dosyć... Czasami też pyta po co mi ślub itp. Sama nie zamierza wyjść za mąż, bo On nie chce - rozumiem i nie wtrącam się, nie prawię jej morałów itd.

Kate Noir, próbowałam namówić TŻ na wypad stopem, ale nie dało rady... wszystko ma być zaplanowane, bo w ciemno nigdzie nie pojedzie

Le_lena oddaj mi

U nas poniżej 2000 nie będzie. Zazwyczaj jest albo teledysk i jakiś filmik, albo film. Z jednym kamerzystą.

Anesthesiatak, czasem tak.

I ja dołączę naszą zaręczynową story
Mieszkamy razem w akademiku już jakiś czas. Pierwsza oświadczyłam się ja W sumie to kilka razy Ale chciał sam, więc przestałam. Któregoś razu zapowiedział, że w wakacje się oświadczy Planowaliśmy wyjazd nad morze, mówił mi coś o spadających akurat gwiazdach - będzie je można zobaczyć, więc już wiedziałam Do wyjazdu jednak nie doszło (w wakacje jesteśmy każdy w swoim domu), nie mogliśmy dogadać się co do daty - żadna nie pasuje, itp. Miałam to nieszczęście w szczęściu, że gdy już wróciliśmy do akademika, znajdowałam pierścionek kilka razy... po prostu sprzątam i już. Cóż, grudniowego wieczora zabrałam TŻ do kina, i jak wracaliśmy to wydusił z siebie troch słów.
THE END
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:58   #370
gornek
Zakorzenienie

Dziewczyny mam szybkie pytanie, poniewaz ja sie na wódce nie znam ani moj TZ, bo nie pijemy jej, powiedzcie co zrobic, bo mam do wyboru 2 wodki zoladkowa gorzka de luxe i bols premium, miedzy nimi jest tylko 50 gr roznicy, ktory wybrac, bo musze dac znac do 18 ?
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 16:00   #371
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
My mamy upatrzonego kamerzystę z Krakowa, pakiet który Nas wstępnie interesuje to 2700 zł lub 3200 zł (dwóch kamerzystów) plus podziękowania, jak na to że NIE chcieliśmy kamery w ogóle to uważam że ceny nie są niskie ale z tego co się orientowałam to do najdroższych nie należy

Dasz namiary? Z ciekawości bym zerknęła.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
A ja dziś zapisałam się do makijażystki, fryzjerki i na paznokcie!
Super!

Ja właśnie tydzień temu ustaliłam godzinę i wypadałoby mi się umówić na konkretną godzinę z fryzjerką i makijażystką... nie mam pojęcia, jak to logistycznie rozegrać! Ślub o 15:55, musimy wyjść z domu ok. 14:50 (musimy być na miejscu 15:25). Malowana będę ja, moja mama, może moja siostra i może szwagierka. Czesanie - ja, mama, może szwagierka... nie mam pojęcia jak się dogadać... wiadomo, że najpierw ustalę swój plan dnia, a reszta "na doczepkę"

Podzielicie się swoimi planami dnia z rozpiską godzinową?

Ja wstępnie rozpisałam, ale nie mam pojęcia czy dobrze i realnie, najbardziej boję się dziur czasowych w czasie których będę siedzieć i się trząść ze stresu (ja tak mam )). Czyli chciałabym zminimalizować czas na bezczynne siedzenie, czyli najchętniej od momentu fryzury do momentu wyjścia z domu bez chwili oddechu (no, max 30 min luzu)

8:00 - pobudka (znając życie w praktyce będzie to 5 rano po bezsennej nocy )
8:10-8:25 - śniadanie
8:30-9:00 kąpiel/prysznic (zależy jak wcześnie wstanę i jak mi się to poprzesuwa)
9:00-9:30 - suszenie włosów, pielęgnacja ciała
9:30 - fryzura
11:30 - makijaż
13:00 - ubieranie
14:00 - TŻ po mnie schodzi
14:55 - wyjazd z domu
15:25 - na miejscu (przy pomyślnych wiatrach dojedziemy o 15:15)
15:55 - godzina zero

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-03-19 o 16:22
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 16:06   #372
Le_lena
Raczkowanie

Cude - bierz bierz śmiało podzielę się a co
Ja to jak mam być szczera, to czekam jeszcze na późniejszy termin - bo wiem, że bliżej terminu - jeśli się zdecydujemy to dostaniemy większy rabat musimy to przemyśleć na razie wyskakuje tyle dodatkowych pomysłów , że z każdym dniem łączny koszt rośnie
Najbardziej zszokowałały mnie ceny tablic z ustawieniem gości
200 zł olaboga!

Mam trochę luzu w pracy to idę poszukać sobie biustonoszy - muszę kupić do 20 kwietnia
Dziewczyny ... ma któraś pozytywne doświadczenia z bardotką i "ciężkim" biustem ?
Stary 2014-03-19, 16:16   #373
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Bilet zasadniczy Malaga-Kolumbia-Lima-Paryż wyszły nas 1400/os + jakieś 600zł by dostać się do Malagi i wrócić z Paryża. My zawsze sami próbujemy wszystko zorganizować. Noclegów będziemy dopiero szukać, ale w sumie jest to dla nas najmniejszy problem Podobno jest tam tanio (ale też niebezpiecznie). Wcześniej zdarzyło nam się jeździć przez miesiąc na stopa na innym kontynencie bez żadnych z góry zaplanowanych noclegów, więc akurat ten wyjazd wydaje się dość "stabilny i zaplanowany".
Zazdroszcze takiego kierunku wyprawy! na pewno będzie pięknie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
śliczne! faktycznie lepiej solo (coś jak u mnie )

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
gratuluję zakupu b. ładne

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Gratuluję obrączek! Klasyka rządzi!

Cytat:
mimi_77 obrączki

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Z załatwionych spraw:
- zamówiliśmy obrączki
- daliśmy na zapowiedzi
- dalej zastanawiamy się nad kamerzystą tzn. ja, bo TŻ nie chce. A jakimś cudem super kamerzysta ma jeszcze wolny termin za maj.

Dziewczyny, czy cena ok. 3700 zł za kręcenie wesela od przygotowań do po oczepinach lustrzankami cyfrowymi to cena wygórowana czy normalna? Nigdy nie orientowałam się w cenach, bo nie chciałam filmu. Dodam, że styl filmów jest naprawdę super, coś jak te wszystkie teledyski ślubne, które czasami wklejacie na forum.
Gratuluję załatwionych spraw

Cytat:
Napisane przez milka777 Pokaż wiadomość
mimi_77 gratuluję obrączek

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
mimi widziałam zdjęcia obraczek - są PIĘKNE pewnie już pisałaś, ale możesz mi na pw napisać gdzie zamawialiście i ile Was wyniosły? Celujemy własnie w takie CUDA, a widzę, że Ty tak samo jak ja z Kujaw jesteś... Z góry dziekuję
pozdrawiam wszystkie PM 2014
sprawdź PW

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ładne obrączki i lepiej osobno

też będę nosić osobno

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
mimi_77

Dziewczyny! Wcięło mi powołowę cytowanych postów i nie moge każdej z osobna podziękować za miłe słowa odnośnie naszych obrączek. Jesteście kochane Dziękuję

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 16:24   #374
Dotka90
Zakorzenienie

Aaaa właśnie, w sobotę jedziemy mierzyć nasze obrączki
Będą już prawie gotowe, tzn. 'surowe', mamy tylko podać grawer i ostateczny rozmiar (u TŻta nie było pewności co do rozmiaru, więc ma przymierzyć).
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 16:28   #375
hihihi
Zakorzenienie

napisali mi, że wysłali zaproszenia
pierwsze damy moim koleżankom ze studiów w następny weekend, bo akurat Tż do mnie przyjedzie
a rodzinie zaczniemy w święta

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 16:28   #376
czekooczekolada
Zakorzenienie

madziara889
gratuluję jedynki z przodu !

gornek
ja brałabym bolsa, jakiś taki bardziej elegancki z ładną, niby normalną butelką a jednak jest w wyglądzie coś a zoladkowa nie wiem jak u Was, ale u nas wszyscy kojarzą z najtansza wodka jaka jest.

DDŚ
150

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-19, 16:37   #377
activelifestyle
Rozeznanie

Liana i Dotka90 - zazdroszczę zamówienia obrączek. U nas nastój w tej sprawie kompletny. Nie możemy się na nic zdecydować
Co do ceny myślę, że jest przystępna Nie wiem jak kręcą, ale jeśli mają doświadczenie to efekt powinien być na WOW Też początkowo myśleliśmy o lustrzankach, ale facet zawołał nam 4500
Teraz cieszę się, że go nie wzięliśmy Nie dość, że cena wzrosła to jakościowo nie powala. Oglądałam ich ostatnią pracę i jestem lekko mówiąc zażenowana. Odbiór płyt był po 8 miesiącach, jakościowo tragedia. Mieli duże problemy z ustawianiem ostrości, nie zrobili przejść tylko ciachali obraz. Szkoda słów

gornek - ja bym brała deluxe

Anesthesia - widzę, że wszystko dokładnie wyliczyłaś Może nie będziesz się stresowała. Jeszcze nie myslałam co i jak u mnie, ale powoli chyba też się przymierzę
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 16:39   #378
zły jeż
Raczkowanie

Cześć, mogłabym się do Was przyłączyć? Biorę ślub 27.09.2014 r. Zaręczyny były niedawno, więc i przygotowania są od niedawna. Mam nadzieję, że się wyrobię.
Stary 2014-03-19, 16:48   #379
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Cześć, mogłabym się do Was przyłączyć? Biorę ślub 27.09.2014 r. Zaręczyny były niedawno, więc i przygotowania są od niedawna. Mam nadzieję, że się wyrobię.
Hej Ślubujemy tego samego dnia Co juz macie załatwione? Na którą ślub?
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 16:57   #380
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
Hej Ślubujemy tego samego dnia Co juz macie załatwione? Na którą ślub?
Oo super mamy zaklepaną wstępnie salę, zarezerwowany termin ślubu w kościele (o godz. 15), zamówiony zespół, mam też dogadaną fryzjerkę. Wybrałam też suknię i w sobotę chciałabym ją zamówić, tylko jeszcze raz przymierzę (taka http://www.whiteone.es/coleccion-2014/TAMARA). Teraz szukam właśnie fotografa. A Wy? Już poogarniane wszystko?
Stary 2014-03-19, 16:59   #381
rossifumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja właśnie tydzień temu ustaliłam godzinę i wypadałoby mi się umówić na konkretną godzinę z fryzjerką i makijażystką...
Podzielisz się namiarami? Moja fryzjerka nie dojeżdża do domu więc chyba z niej zrezygnuję i potrzebuję zaufanej osoby. Od makijażu nie znam nikogo, muszę polegać na poleceniach. Będę wdzięczna dozgonnie

Cytat:
Witam Jeżyku! Ja też tu od niedawna, w grudniu zaręczyny, ślub na jesieni, a dopiero od paru tygodni się organizujemy. Nawet data jeszcze nie przyklepana na 100%. Będę Ci kibicować
rossifumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 17:05   #382
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Oo super mamy zaklepaną wstępnie salę, zarezerwowany termin ślubu w kościele (o godz. 15), zamówiony zespół, mam też dogadaną fryzjerkę. Wybrałam też suknię i w sobotę chciałabym ją zamówić, tylko jeszcze raz przymierzę (taka http://www.whiteone.es/coleccion-2014/TAMARA). Teraz szukam właśnie fotografa. A Wy? Już poogarniane wszystko?
Bajeczna suknia
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 17:07   #383
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Piękna sukienka
My mamy kościół (17.00), salę, dj, fotografa, makijażystkę, fryzjerkę, sukienkę i to tyle Wstępnie rozglądamy się za obrączkami, ale jeszcze dużo czasu na to i nie ciśniemy za bardzo. W ten weekend drukuję zaproszenia i od przyszłego tygodnia będę je sklecać w całość (robię je sama). No i jesteśmy w trakcie nauk przedmałżeńskich. I to na razie tyle Muszę sobie zrobić listę z rzeczami do załatwienia, bo tak wydaje mi się, że najważniejsze rzeczy klepnięte, ale pewnie o masie innych zapominam i przypomni mi się na ostatni moment
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 17:16   #384
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Kamerzystę mamy z Wodzisławia Śląskiego, jest to sprawdzony kamerzysta Tylko ja tu czytam, że niektórych cena obejmuje plener czy podziękowania w formie płyty. U nas od przygotowań do oczepin nic więcej
Docik skąd jesteś?
Stary 2014-03-19, 17:21   #385
21klaudyna
Zadomowienie

Wcieło mi cytowanie :P

My za 2 kamerzystów , nagranie lustrzankami z użyciem tych wszystkich stabilizatorów , full HD , od rana do 1 w nocy płacimy 3600 zł w cenie mamy jeszcze podziękowanie dla rodziców.

Ja w sumie nie szukałam kosmetyczki bo czytając jeszcze przed naszymi zaręczynami forum ślubne Tarnowskich PM już zauważyłam że wszystkie mówią o jednej :P Zapisałam a potem obserwowałam ją na fb -bierze 230 zł ( z próbnym) ale myślę że warto .
Mała _czarna ty też masz K.Kłos? Robiłaś już próbny makijaż ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 17:25   #386
Dotka90
Zakorzenienie

Rossifumi, co do makijażu, to
Joanna Wadas - http://joannawadas.pl/
Fryzjer - Kok i Spinka - https://www.facebook.com/KokISpinka

Akurat mamy z An tych samych usługodawców

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-03-19 o 17:26
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 17:33   #387
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! Make up slubny u tej kobiety to 120 zl, probny 80, dojazd w cenie (50 km), no po prostu ideal!!! Jeszcze okazalo sie, ze to kuzynki znajoma, zostala MUA z pasji, rzucila poprzednie zycie wlasnie dla makijazu
Prosze o trzymanie kciukow, zeby termin miala wolny
Super! Trzymam kciuki za wolny termin!

Cytat:
My płacimy 1500zł za 3 kamery full HD. Od przygotowań do oczepin.
Woow! Ale cena!

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
magdalenka - strasznie trudna sytuacja. Sama byłam na weselu gdzie zmarł dziadek, czyli ojciec ciotek i wujków Pana Młodego. Było to na tyle bolesne, ze była to śmierć nagła. W efekcie połowa gości dosłownie przesiedzała całe wesele. Było naprawde smutno. Nie mówie już jaka przykrość zrobili PM. Sądzę, ze lepszym rozwiązaniem byłoby gdyby w ogole odmówili.
strasznie sie boje, bo z babcią Tż jest źle, a to ta sama rodzina
Rozumiem że pewnie ni chcieli zrobić przykrości PM i przyszli, ale trochę zrobili mlodym z wesela stypę... Z babcią TŻ też jest źle... ale mam nadzieję że wydobrzeje..

Madziara gratki z okazji zmiany kodu!

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ech, mojej kuzynce 3 tyg przed ślubem zmarła babcia od strony mamy, a tydzień przed dziadek od strony taty. Goście mimo to dopisali i tego jednego dnia postanowili odejść od żałoby.
W takich sytuacjach ksiądz często daje dyspensę dla rodziny.

Cytat:
PS: Moja koleżanka ze studiów się zaręczyła, a ja głupia poczułam ukłucie zazdrości! Macie tak czasem?
Ja takie ukłucie poczułam jak się dowiedziałam w tamtym tygodniu że znajomi zaplanowali wesele na czerwiec (zaczęli planować 3 tygodnie temu) ale już mi przeszło. Bardzo się cieszę, bo to mega sympatyczna para no i kolejna okazja do podpatrzenia co będzie można zmienic u nas Gdybyśmy się z kasą wyrobili to mieliśmy szansę przełozyć ślub na koniec maja, a tak... trzeba czekać

Liana bardzo fajne te filmiki

An ja mam slub o 16 i fryzjera na 8:45.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aaaa właśnie, w sobotę jedziemy mierzyć nasze obrączki
Będą już prawie gotowe, tzn. 'surowe', mamy tylko podać grawer i ostateczny rozmiar (u TŻta nie było pewności co do rozmiaru, więc ma przymierzyć).
Super! My na sobotę zaplanowaliśmy zamówienie Mam nadzieję że wyjdzie bo w 2 kolejne soboty mamy nauki.

Cytat:
Witaj! Śliczną suknię wybrałaś!

Anka 1897
wysłałam Ci priv wczoraj. Jakbyś mogła to załatwić to bardzo bedę wdzięczna Nie wiem jakim cudem to zrobiłam
Stary 2014-03-19, 17:53   #388
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
My płacimy 1500zł za 3 kamery full HD. Od przygotowań do oczepin.
aleeee tanioszka!! zazdroszczę!

My płacimy 1800zł, ale to jest taki totalnie zwyczajny, poprawny kamerzysta

Cytat:
PS: Moja koleżanka ze studiów się zaręczyła, a ja głupia poczułam ukłucie zazdrości! Macie tak czasem?
zdarza się oj zdarza

Cytat:
u nas też dokładnie nie potrzeba nic więcej.
Ale kamerzysta się uparł, że choć na godzinę musimy się umówić na plener bo on ma WIZJĘ
a co mi tam, jak to w cenie to się umawiamy i już

Cytat:

a kogo macie z Krk?

Cytat:
Podzielicie się swoimi planami dnia z rozpiską godzinową?

Ja wstępnie rozpisałam, ale nie mam pojęcia czy dobrze i realnie, najbardziej boję się dziur czasowych w czasie których będę siedzieć i się trząść ze stresu (ja tak mam )). Czyli chciałabym zminimalizować czas na bezczynne siedzenie, czyli najchętniej od momentu fryzury do momentu wyjścia z domu bez chwili oddechu (no, max 30 min luzu)

8:00 - pobudka (znając życie w praktyce będzie to 5 rano po bezsennej nocy )
8:10-8:25 - śniadanie
8:30-9:00 kąpiel/prysznic (zależy jak wcześnie wstanę i jak mi się to poprzesuwa)
9:00-9:30 - suszenie włosów, pielęgnacja ciała
9:30 - fryzura
11:30 - makijaż
13:00 - ubieranie
14:00 - TŻ po mnie schodzi
14:55 - wyjazd z domu
15:25 - na miejscu (przy pomyślnych wiatrach dojedziemy o 15:15)
15:55 - godzina zero
o ranyyyy tego boję się najbardziej, nie mam pojęcia co jak gdzie, ale, że kosmetyczka i fryzjerka już zarezerwowane to wygląda mniej więcej tak:

07:00 pobudka, kąpiel, śniadanko, kawunia
9:00 fryz
11:00 makijaż
12:30 w domu
13:00 ubieranie - przyjazd kam i foto
14:00 przyjazd TŻ
14:40 wyjazd do kościoła

ALE JAJA

Cytat:
cześć !!
ślubujemy tego samego dnia
my też ślub na 15

mamy salę, orkiestrę, foto, kam, fryzjerkę, kosmetyczkę, suknię, garniak, zaproszenia w trakcie robienia, wybrana cukiernia, wybrana florystka, zrobione nauki, nauka tańca w trakcie , wódka się chłodzi

eeee dużo już załatwione jak tak teraz na to patrzę

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 17:57   #389
no_doubt
Wtajemniczenie

Dziewczyny jestem załamana wyborem obrączek Chyba nie dogadam się z TŻ. Już nawet nie wiem do jakich sklepów jubilerskich możemy iść. Chcemy obrączki dwukolorowe, proste, najlepiej błyszczące, w środku żółte złoto, a po zewnętrznych białe paski białego złota. Ja w damskiej chcę mały brylancik. Niby proste, ale nigdzie takich nie ma....

Chyba mamy już dekorację na samochód (załączeniu fotka).
Samochód też mamy z typu tych "starodawnych" czarny mercedes
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11dd59bded7f2b885683b587674a8748.jpg (131,8 KB, 28 załadowań)

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 18:20   #390
rossifumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Rossifumi, co do makijażu, to
Joanna Wadas - http://joannawadas.pl/
Fryzjer - Kok i Spinka - https://www.facebook.com/KokISpinka

Akurat mamy z An tych samych usługodawców
Dzięki wielkie!
Ceny makijażu jak widzę bardzo znośne.
rossifumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości