|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
|
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() ja siebie nie pokazę, noł łej
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a makijaz rzeczywiscie sliczny, tez chce takie okoWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
Kochane bardzo Wam dziękuję za wyrażenie Waszych opinii odnośnie kamerzysty
http://fotoolech.pl/slubne/ - podaję linka do przykładowych filmów. Co myślicie? Mam nadzieję, że nie będzie to poczytane jako reklama, jeżeli nie można wstawiać linków- usunę
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tą suknię z tego filmiku przymierzałam: śliczna była
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Kamerzystę mamy z Wodzisławia Śląskiego, jest to sprawdzony kamerzysta
Tylko ja tu czytam, że niektórych cena obejmuje plener czy podziękowania w formie płyty. U nas od przygotowań do oczepin nic więcej
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
My mamy upatrzonego kamerzystę z Krakowa, pakiet który Nas wstępnie interesuje to 2700 zł lub 3200 zł (dwóch kamerzystów) plus podziękowania, jak na to że NIE chcieliśmy kamery w ogóle to uważam że ceny nie są niskie ale z tego co się orientowałam to do najdroższych nie należy
![]() docik10 jak za taki pakiet to cenę macie super
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-19 o 15:43 |
|
|
|
#368 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czemu Tz ma mieć szerszą Cytat:
![]() A ja dziś zapisałam się do makijażystki, fryzjerki i na paznokcie!
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-03-19 o 15:46 |
||
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
mimi_77
![]() rabbitka nie, Polak jak się patrzy ![]() weselna01, miło było Zajrzyj od czasu do czasu![]() nasturcja, cornflower_girl, wcześniej taka nie była. Cóż, jest starszą siostrą Kate Noir, próbowałam namówić TŻ na wypad stopem, ale nie dało rady... wszystko ma być zaplanowane, bo w ciemno nigdzie nie pojedzie ![]() Le_lena oddaj mi ![]() U nas poniżej 2000 nie będzie. Zazwyczaj jest albo teledysk i jakiś filmik, albo film. Z jednym kamerzystą. Anesthesiatak, czasem tak. I ja dołączę naszą zaręczynową story ![]() Mieszkamy razem w akademiku już jakiś czas. Pierwsza oświadczyłam się ja W sumie to kilka razy Ale chciał sam, więc przestałam. Któregoś razu zapowiedział, że w wakacje się oświadczy Planowaliśmy wyjazd nad morze, mówił mi coś o spadających akurat gwiazdach - będzie je można zobaczyć, więc już wiedziałam Do wyjazdu jednak nie doszło (w wakacje jesteśmy każdy w swoim domu), nie mogliśmy dogadać się co do daty - żadna nie pasuje, itp. Miałam to nieszczęście w szczęściu, że gdy już wróciliśmy do akademika, znajdowałam pierścionek kilka razy... po prostu sprzątam i już. Cóż, grudniowego wieczora zabrałam TŻ do kina, i jak wracaliśmy to wydusił z siebie troch słów.THE END |
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam szybkie pytanie, poniewaz ja sie na wódce nie znam ani moj TZ, bo nie pijemy jej, powiedzcie co zrobic, bo mam do wyboru 2 wodki zoladkowa gorzka de luxe i bols premium, miedzy nimi jest tylko 50 gr roznicy, ktory wybrac, bo musze dac znac do 18 ?
|
#371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z ciekawości bym zerknęła.Super! Ja właśnie tydzień temu ustaliłam godzinę i wypadałoby mi się umówić na konkretną godzinę z fryzjerką i makijażystką... nie mam pojęcia, jak to logistycznie rozegrać! Ślub o 15:55, musimy wyjść z domu ok. 14:50 (musimy być na miejscu 15:25). Malowana będę ja, moja mama, może moja siostra i może szwagierka. Czesanie - ja, mama, może szwagierka... nie mam pojęcia jak się dogadać... wiadomo, że najpierw ustalę swój plan dnia, a reszta "na doczepkę" ![]() Podzielicie się swoimi planami dnia z rozpiską godzinową? ![]() Ja wstępnie rozpisałam, ale nie mam pojęcia czy dobrze i realnie, najbardziej boję się dziur czasowych w czasie których będę siedzieć i się trząść ze stresu (ja tak mam )). Czyli chciałabym zminimalizować czas na bezczynne siedzenie, czyli najchętniej od momentu fryzury do momentu wyjścia z domu bez chwili oddechu (no, max 30 min luzu)8:00 - pobudka (znając życie w praktyce będzie to 5 rano po bezsennej nocy )8:10-8:25 - śniadanie 8:30-9:00 kąpiel/prysznic (zależy jak wcześnie wstanę i jak mi się to poprzesuwa) 9:00-9:30 - suszenie włosów, pielęgnacja ciała 9:30 - fryzura 11:30 - makijaż 13:00 - ubieranie 14:00 - TŻ po mnie schodzi 14:55 - wyjazd z domu 15:25 - na miejscu (przy pomyślnych wiatrach dojedziemy o 15:15) 15:55 - godzina zero Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-03-19 o 16:22 |
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Cude - bierz bierz śmiało
podzielę się a co ![]() Ja to jak mam być szczera, to czekam jeszcze na późniejszy termin - bo wiem, że bliżej terminu - jeśli się zdecydujemy to dostaniemy większy rabat musimy to przemyśleć Najbardziej zszokowałały mnie ceny tablic z ustawieniem gości ![]() 200 zł olaboga! ![]() Mam trochę luzu w pracy to idę poszukać sobie biustonoszy - muszę kupić do 20 kwietnia Dziewczyny ... ma któraś pozytywne doświadczenia z bardotką i "ciężkim" biustem ?
|
#373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny! Wcięło mi powołowę cytowanych postów
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa właśnie, w sobotę jedziemy mierzyć nasze obrączki
Będą już prawie gotowe, tzn. 'surowe', mamy tylko podać grawer i ostateczny rozmiar (u TŻta nie było pewności co do rozmiaru, więc ma przymierzyć). |
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
napisali mi, że wysłali zaproszenia
pierwsze damy moim koleżankom ze studiów w następny weekend, bo akurat Tż do mnie przyjedzie ![]() a rodzinie zaczniemy w święta
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
madziara889
gratuluję jedynki z przodu ! gornek ja brałabym bolsa, jakiś taki bardziej elegancki z ładną, niby normalną butelką a jednak jest w wyglądzie coś a zoladkowa nie wiem jak u Was, ale u nas wszyscy kojarzą z najtansza wodka jaka jest.DDŚ 150
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
Liana i Dotka90 - zazdroszczę zamówienia obrączek. U nas nastój w tej sprawie kompletny. Nie możemy się na nic zdecydować
![]() Co do ceny myślę, że jest przystępna Nie wiem jak kręcą, ale jeśli mają doświadczenie to efekt powinien być na WOW Też początkowo myśleliśmy o lustrzankach, ale facet zawołał nam 4500 zł Teraz cieszę się, że go nie wzięliśmy Nie dość, że cena wzrosła to jakościowo nie powala. Oglądałam ich ostatnią pracę i jestem lekko mówiąc zażenowana. Odbiór płyt był po 8 miesiącach, jakościowo tragedia. Mieli duże problemy z ustawianiem ostrości, nie zrobili przejść tylko ciachali obraz. Szkoda słów gornek - ja bym brała deluxe ![]() Anesthesia - widzę, że wszystko dokładnie wyliczyłaś Może nie będziesz się stresowała. Jeszcze nie myslałam co i jak u mnie, ale powoli chyba też się przymierzę
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, mogłabym się do Was przyłączyć?
Biorę ślub 27.09.2014 r. Zaręczyny były niedawno, więc i przygotowania są od niedawna. Mam nadzieję, że się wyrobię.
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
Oo super
mamy zaklepaną wstępnie salę, zarezerwowany termin ślubu w kościele (o godz. 15), zamówiony zespół, mam też dogadaną fryzjerkę. Wybrałam też suknię i w sobotę chciałabym ją zamówić, tylko jeszcze raz przymierzę (taka http://www.whiteone.es/coleccion-2014/TAMARA). Teraz szukam właśnie fotografa. A Wy? Już poogarniane wszystko?
|
#381 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#382 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mamy kościół (17.00), salę, dj, fotografa, makijażystkę, fryzjerkę, sukienkę i to tyle Wstępnie rozglądamy się za obrączkami, ale jeszcze dużo czasu na to i nie ciśniemy za bardzo. W ten weekend drukuję zaproszenia i od przyszłego tygodnia będę je sklecać w całość (robię je sama). No i jesteśmy w trakcie nauk przedmałżeńskich. I to na razie tyle Muszę sobie zrobić listę z rzeczami do załatwienia, bo tak wydaje mi się, że najważniejsze rzeczy klepnięte, ale pewnie o masie innych zapominam i przypomni mi się na ostatni moment
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
Wcieło mi cytowanie :P
My za 2 kamerzystów , nagranie lustrzankami z użyciem tych wszystkich stabilizatorów , full HD , od rana do 1 w nocy płacimy 3600 zł w cenie mamy jeszcze podziękowanie dla rodziców. Ja w sumie nie szukałam kosmetyczki bo czytając jeszcze przed naszymi zaręczynami forum ślubne Tarnowskich PM już zauważyłam że wszystkie mówią o jednej :P Zapisałam a potem obserwowałam ją na fb -bierze 230 zł ( z próbnym) ale myślę że warto . Mała _czarna ty też masz K.Kłos? Robiłaś już próbny makijaż ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Rossifumi, co do makijażu, to
Joanna Wadas - http://joannawadas.pl/ Fryzjer - Kok i Spinka - https://www.facebook.com/KokISpinka Akurat mamy z An tych samych usługodawców
Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-03-19 o 17:26 |
|
|
|
#387 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Woow! Ale cena! ![]() Cytat:
Madziara gratki z okazji zmiany kodu! ![]() Cytat:
Cytat:
no i kolejna okazja do podpatrzenia co będzie można zmienic u nas Gdybyśmy się z kasą wyrobili to mieliśmy szansę przełozyć ślub na koniec maja, a tak... trzeba czekać Liana bardzo fajne te filmiki An ja mam slub o 16 i fryzjera na 8:45. Cytat:
Mam nadzieję że wyjdzie bo w 2 kolejne soboty mamy nauki.Cytat:
Anka 1897 wysłałam Ci priv wczoraj. Jakbyś mogła to załatwić to bardzo bedę wdzięczna Nie wiem jakim cudem to zrobiłam
|
|
#388 | |||||
|
Zakorzenienie
|
aleeee tanioszka!! zazdroszczę!
My płacimy 1800zł, ale to jest taki totalnie zwyczajny, poprawny kamerzysta Cytat:
![]() Cytat:
nie potrzeba nic więcej.Ale kamerzysta się uparł, że choć na godzinę musimy się umówić na plener bo on ma WIZJĘ ![]() a co mi tam, jak to w cenie to się umawiamy i już Cytat:
![]() Cytat:
07:00 pobudka, kąpiel, śniadanko, kawunia 9:00 fryz 11:00 makijaż 12:30 w domu 13:00 ubieranie - przyjazd kam i foto 14:00 przyjazd TŻ 14:40 wyjazd do kościoła ALE JAJA ![]() Cytat:
ślubujemy tego samego dnia my też ślub na 15 ![]() mamy salę, orkiestrę, foto, kam, fryzjerkę, kosmetyczkę, suknię, garniak, zaproszenia w trakcie robienia, wybrana cukiernia, wybrana florystka, zrobione nauki, nauka tańca w trakcie , wódka się chłodzieeee dużo już załatwione jak tak teraz na to patrzę
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem załamana wyborem obrączek
Chyba mamy już dekorację na samochód (załączeniu fotka). Samochód też mamy z typu tych "starodawnych" czarny mercedes
|
#390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ceny makijażu jak widzę bardzo znośne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

a makijaz rzeczywiscie sliczny, tez chce takie oko

15.09.2014