Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-20, 11:34   #541
Sunrise28
Rozeznanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
nie
Ooo proszę W puro hotel masz wesele ?
To dość nowy hotel chyba nie ?
W zeszłym roku chyba w sierpniu miał otwarcie
Kiedy rezerwowałaś termin ?

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Sunrise28 - ja miałam Panią z poradni z tych bardzo zaangażowanych, a przeżyliśmy - pamiętaj na czas poradni , że tabletki anty to zło i dasz radę
My też mieliśmy jedno spotkanie 2 godzini
Tak wiem
Tak samo nie można się podobno zdradzać, że się razem mieszka - ktoś tu pisał, że wykład dostał
Dlatego panikuje :P żeby się nie wsypała i żeby mi dała to zaświadczenie :P
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:39   #542
annic
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Anesthesia, Sunflower, jeśli włosy Wam się przetłuszczają, to dobrze jest umyć wieczorem i nałożyć na noc troszkę mąki ziemniaczanej , pudru dla dzieci (np. babydream) albo po prostu użyć suchego szamponu. Mąka itp. absorbuje ten 'tłuszcz' i rano włosy są fajne
Ja nakładam czasem na grzywkę i włosy przy nasadzie trochę mąki, idę spać, rano wytrzepuję/wyczesuję, a włosy nie są tłuste i są odbite od nasady
Możecie też porozmawiać z fryzjerką o tym
Łał, mąka na łeb przed ślubem brzmi nieco kosmicznie ale jak ci działa, to może wypróbuję i ja w ramach eksperymentu któregoś dnia.
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:41   #543
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie torty bierzecie tzn. w jakim stylu? U mnei regionie przyjęło się, że wypożycza się specjalny stojak z cukierni i każdy poziom tortu jest na innej podstawce. A mi się podoba w stylu angielskim Macie może jakieś fajne zdjęcia takich tortów? Byłabym wdzięczna
ja zamawiam taki tort jak w załączniku, ale na paterze z drugiego zdjęcia

Cytat:
Anesthesia, Sunflower, jeśli włosy Wam się przetłuszczają, to dobrze jest umyć wieczorem i nałożyć na noc troszkę mąki ziemniaczanej , pudru dla dzieci (np. babydream) albo po prostu użyć suchego szamponu. Mąka itp. absorbuje ten 'tłuszcz' i rano włosy są fajne
Ja nakładam czasem na grzywkę i włosy przy nasadzie trochę mąki, idę spać, rano wytrzepuję/wyczesuję, a włosy nie są tłuste i są odbite od nasady
oo, to i ja skorzystam z porady nie mam problemu z przetłuszczającymi się włosami, ale z samą grzywką owszem.. także wypróbuję na pewno

dziewczyny z dn. 28 czerwca - pozostało równo 100 dni!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg !!!!!!!!3623.jpg (27,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg !!!!!!!!!!3 (1).jpg (11,9 KB, 14 załadowań)
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:41   #544
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Próbne pudełeczko będziemy zamawiać na nasz ślub bo jest śliczne
świetne! my też chcemy coś w tym stylu
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
co powiecie na takie figurki? wysokość około 12 cm
ja nie jestem fanką takich figurek, ale te są nawet ładne

co do włosów, to mi się też przetłuszczają, jakbym umyła wieczorem, to miałabym straszne rano, więc na pewno będę myć rano, z resztą tak mi fryzjerka kazała myślę, że fryzjerka użyje tylko różnych rzeczy na włosy, że się nie przetłuszczą, szczególnie, że będą upięte

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:50   #545
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
ja zamawiam taki tort jak w załączniku, ale na paterze z drugiego zdjęcia

dziewczyny z dn. 28 czerwca - pozostało równo 100 dni!
Bardzo ładny tort, zdecydowanie w moim stylu i pasuje do mojej koncepcji kolorystycznej. A jaka fikuśna figurka na torcie

Gratuluję 100 dniówki

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:00   #546
Dotka90
Zakorzenienie

Tylko tej mąki to nie walcie pół kilo
Tylko troszkę i wetrzeć we włosy. No i rano nie zapomnijcie się jej pozbyć, bo będzie wyglądać jak łupież, zwłaszcza na ciemnych włosach
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:08   #547
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Zapomniałam :P

Mamy dziś poradnię i boję się co ta Pani będzie nam gadać
We wtorek mam próbną fryzurę - zobaczymy co i jak

I mam jeszcze jeden problem - niestety strasznie przetłuszczają mi się włosy... Boję się, że jak umyję rano, babka zrobi mi fryzurę to one nie wytrzymają długo... Spędza mi to sen z powiek ;(
Widzę, że wiele z nas ma ten problem. Ja już próbowałam wszystkiego, płukałam włosy w pokrzywie, stosowałam wiele szamponów do włosów przetłuszczających się , odżywek itd. o mące nie słyszałam i muszę wypróbować myślę jednak, że fryzura ślubna jest tak utrwalana, że włosy wytrzymają Także nie martwmy się na zapas

I macie racje co do garniturów. Muszę zmobilizować TŻ do kupna, bo później nie będzie w czym wybrać. Może po świętach da się namówić, bo to już 3 miesiące zostaną

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-03-20 o 12:10
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:08   #548
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Anesthesia - jeszcze nie rozmawiałam, muszę wysłać fryzjerce cały mój zamysł
(...)
Ja właśnie napisałam do fryzjerki, pewnie popołudniu mi odpisze, zobaczymy, co powie

Ja może nie mam tłustych włosów na drugi dzień, ale tak głupio wyglądają - u góry przyklap, a na długości spuszone/pofalowane (zależy jak je upnę na noc). Czasem zdarza się też tak, że na drugi dzień wyglądają lepiej niż po myciu, ale to zależy od ich widzimisię Chyba po prostu zapytam o to fryzjerki, czy woli sobie jakoś poradzić sama z przyklapem, czy woli robić na świeżych i śliskich włosach.
Cytat:
nie
Ok, rozumiem
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:16   #549
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie tak tanio dają :P?
Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
Strasznie przykra sytuacja - sama nie wiem co bym zrobiła w takiej. Z jednej strony śmierć bliskiej osoby, z drugiej ślub w rodzinie (zakładam że bliższej, a nie piąta woda po kisielu). Nastroju do zabawy raczej nie ma, ale chce się być dla pary młodej w tym dniu - no i młodzi (pewnie mimo zrozumienia) pewnie byliby zawiedzeni, gdyby nagle połowa gości nie przyszła. Sytuacja z której chyba nie ma dobrego wyjścia
U nas może być różnie - dziadek tż jest chory, jakieś 5 lat temu miał raka złośliwego, teraz ma tętniaka i chore serce. Na weselu więc nie będzie ani jego, ani babci, bo on spaceruje parę kroków na dzień i tyle i codziennie ma zasłabnięcia. Mówią, że raczej nie dożyje do wesela. Nie zrozumcie mnie źle, ale dla mnie jeśli ma umrzeć w okolicach wesela to już lepiej, żeby zmarł teraz. Ale mam nadzieję, że dożyje i po weselu!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

[B]Podzielicie się swoimi planami dnia z rozpiską godzinową?
Ja mam bardzo krótki plan, bo jeszcze go nie rozmyślałam
9:40 pobudka (pewnie do 10:00)
13:00 fryzjer
14:40 makijaż
16:00 przyjazd Pana Młodego
16:30/45 wyjazd do kościoła
17:00 ślub

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
My będziemy mieć ozdobiony koszyk wiklinowy na prezenty

Dziewczyny kiedy iść na próbną fryzurę? Bo wydaje mi się że teraz za szybko ;( ?
My na koperty będziemy mieć pudełko, które będzie trzymał drużba
Ja mam ślub 30.08 i fryzurę ślubną planowałam zrobić właśnie w sierpniu. Na początku sierpnia odbieram suknię i w salonie na pierwszej przymiarce mam mieć dobierane dodatki i fryzurę do sukni

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat. Wybrałam ostatnio tą wizażystkę: https://www.facebook.com/marlena.strasz.make.up ale wczoraj znalazłam ulotkę tej dziewczyny: http://www.karolinazielinska.pl/
Ta pierwsza ma wolny termin, ale jeszcze mi nie odpisała w jednej sprawie więc tak na 100% nie mam zaklepanego terminu. Ta druga robi też fryzurę w domu. W cenie 300 zł jest makijaż próbny, makijaż ślubny, próbna fryzura, i fryzura ślubna. I nie wiem co teraz wybrać
a skąd są obie panie, bo znaleźć nie mogę?

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Panna Izabela to ja chętnie przygarne ten kwartet z W-wy szkoda że tyle km ale cena naprawdę super

rossifumi super że udało się z tą salą

A ja dzisiaj z TŻ polowaliśmy na garniak a TŻ za cholere czarnego garniaka nie chce no i w piz... z moją koncepcją więc chyba lepiej będzie kupić najpierw koszule, a później mierzyć garniak z krawatem już sama nie wiem bo takie mam nerwy
a moi rodzice się nie zgadzają na ten kwartet bo im się dziewczyna śpiewająca u nich żadna nie podoba (100zł za Ave Maria, 150zł za to plus psalm i inne pieśni). Więc szukamy dalej czegoś 'w zamian' organisty. Tyle słyszę, że "przecież jest tyle osób/zespołów grających i śpiewających, na różnych instrumentach", a jak szukam konkretnie to albo drożyzna, albo nic.

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Myslałam, ze tylko u mnie taka komuna, ze trzeba organiście odstępne płacić...
no niestety, u mnie (ale i u tż) tak samo to wygląda. Mogłabym zapłacić odstępnego te 100zł, ale całą kwotę?? za nierobienie nic ?! I podobno u mnie organista potrafi mimo tego, że weźmiemy kogoś na jego miejsce, przyjść i i tak zagrać

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
co powiecie na takie figurki? wysokość około 12 cm
fajne, ale strasznie drogie jak dla mnie. Swoje też chcę zostawić na później na pamiątkę, ale boli mnie wydanie na nie więcej niż 30zł. Szkoda tylko, że te tańsze mają dziwne twarze

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:17   #550
Opiumalfa
Zakorzenienie

Mi sie tez wlosy przetluszczaja, ale mam umyc wieczor wczesniej i mowie wam, z tona lakieru nic wam sie nie przetlusci. Chyba, ze idziecie w rozpuszczonych, to inna kwestia
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:20   #551
milka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
iliy

milka Może jasnoszary krawat?
ooo właśnie dobry pomysł... dziękuję

Cytat:
Figurki super Podoba mi się pierwsza Ja już swoją z traktorem zamówiłam Ale będzie szok

Dziewczyny jakie torty bierzecie tzn. w jakim stylu? U mnei regionie przyjęło się, że wypożycza się specjalny stojak z cukierni i każdy poziom tortu jest na innej podstawce. A mi się podoba w stylu angielskim Macie może jakieś fajne zdjęcia takich tortów? Byłabym wdzięczna
wrzucę moją galerię tortów, moze sie komuś przyda...

Cytat:

I mam jeszcze jeden problem - niestety strasznie przetłuszczają mi się włosy... Boję się, że jak umyję rano, babka zrobi mi fryzurę to one nie wytrzymają długo... Spędza mi to sen z powiek ;(
skąd ja to znam...

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość

Co do włosów mam ten sam problem z przetłuszczaniem się. Moje dodatkowo nie chcą się układać, są proste jak drut, ciężkie i przez to cały czas takie... hm, przyklapnięte. Ale jak mi się porządnie upnie to wszystko się będzie trzymać - wiem po balu gimnazjalnym i studniówce - w obu przypadkach byłam czesana przez tę samą osobę. I postaram się ugadać na czesanie na w miarę późną godzinę.

Ja jak umyję wieczorem, to już rano są przetłuszczone i się do niczego nie nadają
mam ten sam problem... dlatego umyję rano i wysuszę gorącym strumieniem trzymając głowę pochyloną w dół, wtedy nabierają obiętości i dłużej wytrzymują... mnie jescze ratuje sosnowy szampon, są po nim dłużej świeże
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort343.jpg (59,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort28.jpg (33,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort21.jpg (34,7 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez milka777
Czas edycji: 2014-03-20 o 12:28
milka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:23   #552
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Widzę, że wiele z nas ma ten problem. Ja już próbowałam wszystkiego, płukałam włosy w pokrzywie, stosowałam wiele szamponów do włosów przetłuszczających się , odżywek itd. o mące nie słyszałam i muszę wypróbować myślę jednak, że fryzura ślubna jest tak utrwalana, że włosy wytrzymają Także nie martwmy się na zapas
Oby activelifestyle oby!!
Stary 2014-03-20, 12:47   #553
milka777
Raczkowanie

anusia4u ładny tort
hihihi mamy w takim samym stylu, tylko inny wzór
Stary 2014-03-20, 12:54   #554
przezduzeem
Wtajemniczenie

Zawsze mozna uzyc suchego szamponu, daje super odswiezenie i odbicie od nasady, nawet w ekstremalnych sytuacjach (ale tylko te dobre, bo sa takie, co nic nie daja) i oczywiscie na ciemnych wlosach przypilnowac, zeby dobrze wyczesac

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:14   #555
Robusta
Wtajemniczenie

Dziewczyny tak mnie wystarszyłyście Waszymi godzinami, że musze przełożyć fryzjerkę. obecnie mam na 10.30 ale droga tam zajmuje mi jakies 25 min w jedna stronę, a ja mam długie włosy i na pewno zejdzie mi jakieś połtorej godziny ... a maluje się sama (jak narazie) jejj musze to pozmieniać !!! A tż bedzie u mnie około 14

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:15   #556
Panna Izabela
Zakorzenienie

Czy jest na sali florystka?
męczy mnie przeszukiwanie internetu, nie ma tam w 100% tego, czego szukam, a na kwiatach się nie znam wcale...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:22   #557
say-hello
Zakorzenienie

co do przetłuszczajacych włosów - polecam suche szampony Batiste użyte od razu po myciu - przedłużają świeżość
poza tym tak jak Opium pisała, lakier też wysusza sebum i nie powinny się włosy mocno przetłuścić

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Czy jest na sali florystka?
męczy mnie przeszukiwanie internetu, nie ma tam w 100% tego, czego szukam, a na kwiatach się nie znam wcale...
Myha jest florystką
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:30   #558
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Figurki super Podoba mi się pierwsza Ja już swoją z traktorem zamówiłam Ale będzie szok

Bukiet mi się podoba
U mnie właśnie też są na stojakach a marzy mi się taki

i nie wiem czy podążać za marzeniami czy postawić na to ze jak są na paterach to kelnerki szybciej pokroją i goście dostaną w tym samym czasie wtedy mój tost wyglądałby tak :

albo tak

tylko że piętra byłyby ustawione tak jak w zał

co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 040_tort_weselny.jpg (56,1 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez zakrecona_kropka
Czas edycji: 2014-03-20 o 13:39
zakrecona_kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:47   #559
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
co do przetłuszczajacych włosów - polecam suche szampony Batiste użyte od razu po myciu - przedłużają świeżość
Ja najbardziej polecam odmiany Cherry i Lace (różnią się chyba tylko zapachem), XXL volume to była u mnie porażka (on jest chyba z lakierem do włosów, strasznie lepił mi włosy i nie dawałam rady wszystkiego wyczesać - wyglądałam jak przykurzona i ostatecznie go wyrzuciłam)

Cytat:
i nie wiem czy podążać za marzeniami czy postawić na to ze jak są na paterach to kelnerki szybciej pokroją i goście dostaną w tym samym czasie
Jeśli chcesz tort angielski z lukrem, to moim zdaniem on spokojnie może być jeden na drugim u mnie będzie śmietanowy na takich pionowych paterach. Te poziome niezbyt mi się podobają.
Stary 2014-03-20, 13:49   #560
enzunio
BAN stały

Cytat:

i nie wiem czy podążać za marzeniami czy postawić na to ze jak są na paterach to kelnerki szybciej pokroją i goście dostaną w tym samym czasie wtedy mój tost wyglądałby tak :

albo tak

co myślicie?
Ten pierwszy przepiękny , ale te niżej.......

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:51   #561
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Ooo proszę W puro hotel masz wesele ?
To dość nowy hotel chyba nie ?
W zeszłym roku chyba w sierpniu miał otwarcie
Kiedy rezerwowałaś termin ?
Nie nie, w Puro mam tylko zarezerwowany pokój. Oni chyba w ogóle nie mają sali na wesele, chyba tylko konferencyjną i kawiarnie

Ja mam przyjęcie w Teatrze Lalek

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:53   #562
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ten pierwszy przepiękny , ale te niżej.......

Wysłane z telefonu
no właśnie wiem ale torty z tej cukierni mam za darmo:P na stronie mają jeszcze takie

co myślicie o tych ten pierwszy nie jest zły w sumie
Stary 2014-03-20, 13:54   #563
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:

albo tak

co myślicie?
ja stawiam na taki jaki sobie wymarzyłam czyli w stylu angielskim i wydaje mi się, że kelnerki nie powinny mieć problemu z jego pokrojeniem Tort nr 1 MEGA

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
no właśnie wiem ale torty z tej cukierni mam za darmo:P na stronie mają jeszcze takie

co myślicie o tych ten pierwszy nie jest zły w sumie
Ja stawiam na Nr 1 Super jest

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:56   #564
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:

i nie wiem czy podążać za marzeniami czy postawić na to ze jak są na paterach to kelnerki szybciej pokroją i goście dostaną w tym samym czasie wtedy mój tost wyglądałby tak :tylko że piętra byłyby ustawione tak jak w zał

co myślicie?
Te z wstawionych zdjęć nie są złe ale ta patera w załączniku nie przemawia do mnie.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:05   #565
annic
Wtajemniczenie

Cytat:

albo tak

co myślicie?
Jak na paterach to pionowych jak na obrazkach, ten z załącznika mi się nie podoba niestety A angielski najładniejszy
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:10   #566
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Nie nie, w Puro mam tylko zarezerwowany pokój. Oni chyba w ogóle nie mają sali na wesele, chyba tylko konferencyjną i kawiarnie

Ja mam przyjęcie w Teatrze Lalek
Aaaa to sorki
Stary 2014-03-20, 14:19   #567
activelifestyle
Rozeznanie

zakrecona_kropka - oczywiście, że podążaj za marzeniami Myślę, że przy tak dużej inwestycji jaką jest wesele dodatkowy koszt tortu nie przekroczy Twojego budżetu U mnie na sali też jest tort w cenie, ale ja raczej też będę zamawiała inny, bo mam swojego ulubionego cukiernika, który robi piękne i pyszne torty
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:29   #568
Robusta
Wtajemniczenie

Dziewczyny !
Przez Was przełozyłam fryzjera z 10.30 na 9.45 mam nadzieję, że nie za wczesnie. Mam dośc długie gęste włosy, chcę loki i upięcie więc pewnie mi zejdzie ...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:40   #569
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny !
Przez Was przełozyłam fryzjera z 10.30 na 9.45 mam nadzieję, że nie za wczesnie. Mam dośc długie gęste włosy, chcę loki i upięcie więc pewnie mi zejdzie ...
dobrze zrobiłaś, ja mam długie włosy i upinanie (ale z myciem na miejscu) schodzi 2h

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:42   #570
milka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny !
Zależy, o której masz ślub- ja mam o 16 więc fryzjer o 9.00. No, ale ja muszę dojechać do parafii prawie 20km od siebie
Lepiej mieć fryzjera wczesniej i myślę, z edobrze zrobiłaś, bo godzina nie aż tak wczesna wiec i się wyśpisz (o ile się da) i jakby cos z fyzurą było nie tak ( a mam nadzieję, że tak nie będzie), to zawsze będzie czas na ewentualne poprawki...

Nasturcja1308 łaaaaaaaał TY już prawie na mecie ślubnej

Edytowane przez milka777
Czas edycji: 2014-03-20 o 14:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości