Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-20, 14:46   #571
Robusta
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
dobrze zrobiłaś, ja mam długie włosy i upinanie (ale z myciem na miejscu) schodzi 2h
I tego też się obawiam... A ja mam jeszcze dojazd w obie strony jakieś 45 min... ehh pewnie i tak będę mało spała przed slubem :P

slub mam o 15

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-20 o 15:00
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:58   #572
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
iliy

Kamilka Świetne zestawienie kolorów - TŻ zgodzi się na taki krawat?
Poszlismy na uklad on wybiera obraczki w zamian za rozowy krawat
Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Zapomniałam :P

Mamy dziś poradnię i boję się co ta Pani będzie nam gadać
We wtorek mam próbną fryzurę - zobaczymy co i jak

I mam jeszcze jeden problem - niestety strasznie przetłuszczają mi się włosy... Boję się, że jak umyję rano, babka zrobi mi fryzurę to one nie wytrzymają długo... Spędza mi to sen z powiek ;(

tez mam ten problem... a najgorzej, ze mnie swedzi glowa zaraz, a pi lakierze to juz w ogole masakra...

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

KaMilka4891 super to pasuje jak właśnie garniak jest czarny (tak jak powiedziała to Pani przy koszulach)

chodzi mi bardziej o to czy pasuje smietankowa koszula do rozu

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
Łał, mąka na łeb przed ślubem brzmi nieco kosmicznie ale jak ci działa, to może wypróbuję i ja w ramach eksperymentu któregoś dnia.
Puder ryzowy super sie sprawdza, jakos do tej mąki nie jestem przekonana

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Bylam pogadac z babka z mojej sali o kwiatach... tylko sie zdenerwowalam, wieczorem relacje napisze, ide sie wyzyc na silownie troche

Stary 2014-03-20, 15:08   #573
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milka777 Pokaż wiadomość

Nasturcja1308 łaaaaaaaał TY już prawie na mecie ślubnej
a no

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
I tego też się obawiam... A ja mam jeszcze dojazd w obie strony jakieś 45 min... ehh pewnie i tak będę mało spała przed slubem :P

slub mam o 15
nooo... mi też gdzieś tak wyjdzie w obie strony. ale mam później ślub, więc powinnam zdążyć

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
dobry układ pewnie i tak będziesz miała jakiś wpływ na obrączki czy nie?

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:16   #574
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość

dobry układ pewnie i tak będziesz miała jakiś wpływ na obrączki czy nie?
Wlasciwie powiedzialam tylko, ze mi sie podobaja te ktore wybral bo trafil idealnie w gust moj

Stary 2014-03-20, 15:24   #575
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Wlasciwie powiedzialam tylko, ze mi sie podobaja te ktore wybral bo trafil idealnie w gust moj

To upiekłaś 2 pieczenie na 1 ogniu
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:30   #576
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ja Batiste kocham i nie wyobrażam sobie bez niego życia ale wolałabym jednak go uniknąć w dniu ślubu

Potrzebuje szybkiej porady - czy jest sens kupować sztyft compeed na odciski jak planuje się rajstopy? Warto? Bo w Rossie jest obecnie na promocji i nie wiem czy nie kupić...

Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:36   #577
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:

ja też musze z moim Tż chodzić na takie kompromisy

wróciłam wlasnie z rossmana, chciałam kupić sobie te perfumy na ślub i dupa, nie kupiłam wszystkie są takie sobie, ładne, ale bez szału...
w moim rossmanie jak w sephorze więc wybór miałam spory....
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:47   #578
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

wróciłam wlasnie z rossmana, chciałam kupić sobie te perfumy na ślub i dupa, nie kupiłam wszystkie są takie sobie, ładne, ale bez szału...
JAKA SYNCCHRONIZACJA

Ja też byłam na poszukiwaniach perfum i już chyba jedne upatrzyłam.
Jimmy Choo FLASH
Czekam tylko na wypłatę
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:50   #579
mala_czarna_21
Zakorzenienie

hej

witam się dopiero teraz w nowym wątku

niestety rzadko tu zaglądam bo wątek goni w szaleńczym tempie i moje życie chyba jeszcze szybciej

do ślubu zostało 37 dni

jutro mamy degustację menu i mam próbny make up przepraszam ale nie dam rady Was nadrobić

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:59   #580
Le_lena
Raczkowanie

Jak to dobrze, że pojechałam w wolnej chwili "pomacać" zaproszenia, które upatrzyliśmy sobie przez internet - papier masakra
Stary 2014-03-20, 16:07   #581
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka777 Pokaż wiadomość
co masz potem robić?? Przede wszystkim ZJEDZ Kobieto jescze coś, byś w kościlee nie padła
ja też chcę być ubrana na przyjazd fotografa więc przy ekipie zakładam tylko welon, biżuterię i ewentualnie buty. I basta - w szlafroku kręcona być nie chcę, wystarczy jak mnie troche u fryzjera sfilmują
faktycznie, zapomniałam o tym

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Wiesz co o której się zacząć ubierać to uzależnione jest od tego jak się Twoją kieckę zakłada. Bo ja trzeba ją dopasować i docisnąć wiązaniem dokładnie to będzie nieco dłużej, niż jak np. szybko wciągniesz ją na suwak.
Jeżeli TŻ będzie o 14.10 zacznij się ubierać z godzinę wcześniej, o 13-stej. Na spokojnie bez pośpiechu. Co do nagrania przygotowań to zależy co chcesz. Jak chcesz żeby było nagrane jak zakładają Ci welon to tak zrób, ale wcześniej zanim przyjedzie kamerzysta zróbcie próbe jego zakładania. Ja bm chyba jednak welon odpuściła i np. zdecydowała sę na nagranie jak zakładasz kolczyki i powiedzmy buty.

I na Twoim miejscu zrobiłabym tak:
7:30 pobudka. Zjedz śniadanko, weź kąpiel, umyj zęby, ubierz się bez stresu i pośpiechu.
9:00 masz ustalone
11;00 masz ustalone
12:00 zjedz coś na małego, przygotuj ubrania, zobacz czy wszystko spakowałaś do torebki świadkowej, do torebki podręcznej itd.
13:00 zacznij się ubierać.
Dzięki! W końcu sensowny plan

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Próbne pudełeczko będziemy zamawiać na nasz ślub bo jest śliczne
śliczne

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Pół roku do ślubu!
Gratulacje

W naszej kuchni już są płytki na podłodze i prawie na wszystkich ścianach

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:14   #582
Robusta
Wtajemniczenie

Linaewen

gratulacje !!! Ja mam 6 msc i 28 dni

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:19   #583
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość

co myślicie o tych ten pierwszy nie jest zły w sumie

mnie się bardziej ten drugi podoba
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:33   #584
czekooczekolada
Zakorzenienie

KaMilka4891
jak dla mnie to pasuje

Kasiulenkowo

ja tez nie chce podpisywac papierów przy ołtarzu, bo tak jak któraś to ładnie ujęła, nie chce żeby mi cycki wyleciały

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-20, 16:45   #585
say-hello
Zakorzenienie

dziewczyny, mam rozkminę co w dniu wesela zrobić z psami??

skrócę sytuację: my z tż mamy dwa psy, mieszkające na co dzień w naszym mieszkaniu. w wakacje jedziemy do naszych rodziców, prawdodpodobnie ja do swoich, tż do swoich. psy zostaną ze mną u moich rodziców, gdzie dodatkowo jest york. w rodzinnym mieście jest też nasz niewykończony dom, który może uda się skończyć do ślubu, ale na pewno nie będzie jeszcze ogrodzenia. i teraz zastanawiam się, czy zostawić psy na podwórku rodziców na czas ślubu i wesela (ale nie są przyzwyczajone do takiego siedzenia na dworze długo, pewnie będą jęczeć :P). plus jest taki, że z rodzicami mieszkają dziadkowie, którzy pewnie koło 2-3 wrócą do domu i je wpuszczą. w domu raczej ich nie możemy zostawić, bo nie wytrzymają tak długo bez załatwiania się... no i problem jest z tym yorkiem, bo on na dworze często ucieka i raczej nie zostawia się go samego (wynajduje różne dziury w płocie :P). cała rodzinka idzie na wesele, więc nie ma nikogo do pilnowania. a też nie chcę angażować kogoś (np. brata), żeby co chwilę jeździł do psów i je wpuszczał/wypuszczał...
Stary 2014-03-20, 16:48   #586
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

KaMilka4891 moim zdaniem pasuje i bardzo mi się to podoba a jakiego koloru będzie garniaczek?

Eh... mój tyfus to o muszce nawet nie chciał słyszeć i tak fajnie że na kolor wrzosowy się zgodził ale za to muszkę będzie miał Młody 6 letni kawaler który będzie niósł Nam obrączki
Stary 2014-03-20, 16:49   #587
misia880
Zakorzenienie

say hello a sąsiedzi ?? bez sensu troche ze ktos z wesela mialby biegac i psami sie zajmować. ja bym zostawila na dworze i poprosila tylko kogos z sasiadow o dogladanie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:50   #588
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Say, a sąsiedzi?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:52   #589
Dotka90
Zakorzenienie

Say, a sąsiedzi ?

My też mamy psa, na dodatek takiego, który nie akceptuje obcych. Pies mieszka z moją mamą, na czas przygotować psa wywiozę do mojego mieszkania. W trakcie wesela mama będzie musiała z kimś pojechać do domu i wyprowadzić psa na siku.
Niestety innej opcji nie ma
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:01   #590
say-hello
Zakorzenienie

haha, jakie jednogłośne jesteście

z sąsiadami może być problem, bo raczej babcia nie zgodzi się dać im klucza do domu, żeby wpuścili psy... znając ją, to tego yorka weźmie do auta i pod kościół ;/

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

w najgorszym wypadku po prostu zostawię je na dworze na cały czas. będzie ciepło, nic im się nie stanie. będą miały wodę, jedzenie, legowiska.... najwyżej im smutno będzie...

albo!!! mam pomysł!! teściowa ma ganek, który będzie można zostawić otwarty! i zamknąć na klucz tylko drzwi z ganku do domu... tylko czy się zgodzi... zaraz zagadam tż

edit: nie zgodzi się ale problemy

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-03-20 o 17:06
Stary 2014-03-20, 17:08   #591
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Jak dla mnie to jest bardzo bez sensu, bo ślub ze skutkami prawnymi to właśnie ten papier! Poza tym papier powinno się podpisać po złożeniu ślubowania, a nie w jakiś inny dzień. Bo wtedy ciężko orzec, czy już jesteście małżeństwem czy nie I koncepcja, że świadkowie podpisują PRZED parą młodą jest też dziwna, bo jak mają zaświadczyć o fakcie złożenia ślubowań jak jeszcze ich nie było? A jak się nagle któremuś odwidzi przy ołtarzu to co wtedy ksiądz zrobi z podpisanymi papierami?
Jak ja bym brała ślub konkrdatowy to bym naciskała na podpis w trakcie lu ostatecznie po mszy, wszelkie inne kombinacje nie powinny mieć miejsca.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

W klubie dokładniejszy opis naszych wczorajszych ustaleń plus zdjęcia
U mnie w parafii byłam już na wieeelu slubach i na żadnym PM nie podpisywali papierów przy ołtarzu, natomiast spotkałam się 2 razy z tym, że podpisywali tuż przed mszą. Najczęściej jednak jest tak, że przed dzień wcześniej idzie się ze swiadkami i podpisuje. Mam nadzieję że złożenia podpisów przy ołtarzu ksiądz nie uzna za fanaberię i nam na to pozwoli

Le_lena bukeit baardzo mi się podoba

Zakręcona kropka ten pierwszy tort jest przepiękny!

Cytat:
Dziewczyny !
Przez Was przełozyłam fryzjera z 10.30 na 9.45 mam nadzieję, że nie za wczesnie. Mam dośc długie gęste włosy, chcę loki i upięcie więc pewnie mi zejdzie ...
Bardzo dobrze
Wczoraj pisałam że mam fryzjera na 8:45, dziś zajrzałam do kalendarza i okazało się że jednak na 9:30-9:45 Więc spokojnie się wyśpię

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Potrzebuje szybkiej porady - czy jest sens kupować sztyft compeed na odciski jak planuje się rajstopy? Warto? Bo w Rossie jest obecnie na promocji i nie wiem czy nie kupić...
Ja bym kupiła na wszelki wypadek Byłam własnie dzisiaj w rossie ale nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Jak to dobrze, że pojechałam w wolnej chwili "pomacać" zaproszenia, które upatrzyliśmy sobie przez internet - papier masakra
Dobrze, że sprawdziłaś wczesniej. Trzeba zwracać na grubość papieru, najlepiej aby miał ponad 200g.

Mimi gratki za postępy w remoncie!

OMG! Zobaczcie co znalazłam! KLIK

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-03-20 o 17:11
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:11   #592
mojakaren
Zakorzenienie

Ad rem

Aż mnie dreszczyk przeszedł jak pisałam ten plan [/QUOTE]

Cytat:
Miałam tyle pocytowanych i mi wszystko znikło z wczoraj :beczy: A sumiennie nadrobiłam od pierwszej strony...
coś jest chyba na rzeczy z tym cytowaniem bo mi też często wcina
gratuluję studniówki!

Kasiulenkowo mi się niezbyt te figurki podobają

Cytat:
Jak dla mnie to jest bardzo bez sensu, bo ślub ze skutkami prawnymi to właśnie ten papier! Poza tym papier powinno się podpisać po złożeniu ślubowania, a nie w jakiś inny dzień. Bo wtedy ciężko orzec, czy już jesteście małżeństwem czy nie I koncepcja, że świadkowie podpisują PRZED parą młodą jest też dziwna, bo jak mają zaświadczyć o fakcie złożenia ślubowań jak jeszcze ich nie było? A jak się nagle któremuś odwidzi przy ołtarzu to co wtedy ksiądz zrobi z podpisanymi papierami?
Jak ja bym brała ślub konkrdatowy to bym naciskała na podpis w trakcie lu ostatecznie po mszy, wszelkie inne kombinacje nie powinny mieć miejsca.
zgadzam się!!
poza tym to jest fajny czas żeby na spokojnie goście wyszli i ustawili się na zewnątrz w oczekiwaniu na nas

ysia ale masz blisko
ale mimo wszystko na naukach mówili żeby jechać wcześniej zawsze bo świat już nie takie historie słyszał jak np. zamknięty przejazd, remont, kapeć

Cytat:
Dziewczyny !
Przez Was przełozyłam fryzjera z 10.30 na 9.45 mam nadzieję, że nie za wczesnie. Mam dośc długie gęste włosy, chcę loki i upięcie więc pewnie mi zejdzie ...
pewnie, że lepiej wcześniej
dla mnie fryzjerka rezerwuje 2h, czesanie o 9 a ślub o 15

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja Batiste kocham i nie wyobrażam sobie bez niego życia ale wolałabym jednak go uniknąć w dniu ślubu

pewnie, że jest sens - nawet jesli nie skorzystasz to przyda się do koszyczka ratunkowego

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

a masz tą zniżkę 40% na perfumy?
wczoraj dostaliśmy taką z TŻ-em robiąc zakupy

say-hello co do psów to jesli nie sąsiedzi to może hotel
słyszałam, że są takie bajery dla zwierząt, a co niech też mają w tym dniu radochę

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:12   #593
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

skrócę sytuację: my z tż mamy dwa psy, mieszkające na co dzień w naszym mieszkaniu. w wakacje jedziemy do naszych rodziców, prawdodpodobnie ja do swoich, tż do swoich. psy zostaną ze mną u moich rodziców, gdzie dodatkowo jest york. w rodzinnym mieście jest też nasz niewykończony dom, który może uda się skończyć do ślubu, ale na pewno nie będzie jeszcze ogrodzenia. i teraz zastanawiam się, czy zostawić psy na podwórku rodziców na czas ślubu i wesela (ale nie są przyzwyczajone do takiego siedzenia na dworze długo, pewnie będą jęczeć :P). plus jest taki, że z rodzicami mieszkają dziadkowie, którzy pewnie koło 2-3 wrócą do domu i je wpuszczą. w domu raczej ich nie możemy zostawić, bo nie wytrzymają tak długo bez załatwiania się... no i problem jest z tym yorkiem, bo on na dworze często ucieka i raczej nie zostawia się go samego (wynajduje różne dziury w płocie :P). cała rodzinka idzie na wesele, więc nie ma nikogo do pilnowania. a też nie chcę angażować kogoś (np. brata), żeby co chwilę jeździł do psów i je wpuszczał/wypuszczał...
Moja mama oddaje swojego beagle'a na noc do hoteliku dla psów

Moja kicia też idzie do hotelu.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:14   #594
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
say-hello co do psów to jesli nie sąsiedzi to może hotel
słyszałam, że są takie bajery dla zwierząt, a co niech też mają w tym dniu radochę
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Moja mama oddaje swojego beagle'a na noc do hoteliku dla psów

Moja kicia też idzie do hotelu.
o, poszukam czegoś w okolicy. o tym nie pomyślałam trochę się pewnie będę stresować, pewnie bardziej niż psy dzięki!

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

wow! biorę!
Stary 2014-03-20, 17:17   #595
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
say hello a sąsiedzi ?? bez sensu troche ze ktos z wesela mialby biegac i psami sie zajmować. ja bym zostawila na dworze i poprosila tylko kogos z sasiadow o dogladanie
Ja bym zostawiła w domu i poprosiła sąsiadów, zeby je wypuścić co kilka godzin. Zresztą chyba to samo zrobimy z naszym rodzinnym psem.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:25   #596
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ja bym psy zostawiła chyba na polu, z jedzeniem i wodą. Albo poprosiła może jakichś znajomych niezaproszonych na wesele o przypilnowanie? Sama nie wiem, trudna sytuacja...

Co do compeed to właśnie nigdzie na necie nie mogę znaleźć informacji, czy ten sztyft działa, jak nałoży się na niego rajstopy. I nie wiem, czy zaufać mu na tyle, żeby zastosować tylko niego, czy lepiej się obkleić plasterkami żelowymi przeciw obtarciom, które stosowałam w styczniu jak miałam całe dni na wysokim obcasie i były super... bo chyba opcja rozchodzenia butów przed weselem jednak odpada, bo TŻ pracuje z domu i mam go 24/24 w domu, a nie chcę, żeby widział
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:26   #597
czekooczekolada
Zakorzenienie

say-hello

ja moje koty i psa zostawiam na zewnątrz. to jedna niecała doba ,nie miesiąc, przeżyją

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-20, 17:27   #598
Le_lena
Raczkowanie

Lemon - dzięki za informacje, teraz jak pojadę po pozostałe próbki w poniedziałek to będę pytać o grubość - te zaproszenia , które wybraliśmy ze strony internetowej naszego sklepu (na szczęście stacjonarnie są w mojej miejscowości) mają papier wewnątrz jak typowy biały do drukarki padłam na twarz jak to zobaczyłam, bo byliśmy ich pewni
Na szczęście znalazłam dwa inne wzory - tam papier zdaję się być lepszy, a są równie idealne do naszej koncepcji

say-hello - ja swojego pieska oddawałam bez mrugnięcia okiem do hotelu na wszelkie wyjazdy, gdy nie mógł jechać ze mną - tam miał towarzystwo (zgodziłam się żeby przebywał z innymi małymi pieskami) i wydawało się, że bardzo mu źle nie było co innego gdy oddaliśmy go do znajomych - wśród prawie obcych dla niego ludzi wygryzł sobie takie rany, że przechodził operacje (wet powiedział, że to z tęsknoty).
Tak więc szukaj hotelu dla pupili i sprawdź czy ma opinie w internecie
Stary 2014-03-20, 17:31   #599
enzunio
BAN stały

Cytat:
no właśnie wiem ale torty z tej cukierni mam za darmo:P na stronie mają jeszcze takie
...

co myślicie o tych ten pierwszy nie jest zły w sumie
Są bardzo fajne!! Szczególnie pierwszy! A modyfikować nie mozesz ??

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Kurcze, my kota bierzemy ze sobą do hotelu, ale jego wypuszczać na siku nie trzeba

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Jezusienazareński! Jeszcze te białe rajstopy
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:41   #600
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
U mnie właśnie też są na stojakach a marzy mi się taki
co myślicie?
piękny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości