Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VIII część!
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,94%
Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 0 0%
Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? 2 5,88%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię 11 32,35%
W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia 5 14,71%
Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy 1 2,94%
Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają 0 0%
Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci 5 14,71%
Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku 9 26,47%
Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-21, 21:25   #4801
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Nadrabiam

OOO w TZG Gruszka tańczy moją piosenkę z I tańca,łeeeeeee wzruszam się

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:27   #4802
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

motylku a jaka to piosenka?my mielismy ,,czy ten Pan i Pani,,
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:30   #4803
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
a miałas jakies dolegliwosci związane z tym zapaleniem?
no i brawa za powrot do pracy!

czarna wiem ze drogie..ale co zrobic jak mi się tak bardzo podoba..zrezygnowałam dla tego wózka z kupna telefonu
Tak. Mialam takie ostre bole w okolicy zoladka. Troche ustaly, ale czasem mnie piecze albo robi sie niedobrze. No i pobolewa, jak się uciska.
Moje problemy z układem gastrycznym to chyba spadek po tacie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-21, 21:31   #4804
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
zapisuję i wezmę pod uwagę jak będziemy zmieniac Dawidowi

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
A ja dzis mam dzien koszmar i wlasnie ide spac
Maciej clay dzien sie wydzierał... nie pamietam takiego dnia
opcji jest wiele
-zeby
-gardło
-halny
-brak kupy

albo wszystko na raz
i wyobrazcie sobie ze od 8 30 rano do 17 30 (9h) nic nie zjadł.... tzn 3 łyzeczki zupy i 1 lyzeczke deserku
ale to sie nie liczy

jestem zalamana bo poprzestawialo mu sie jedzenie dlatego wiem ze bedzie sie budzil 10 razy w nocy
planuje do przetrzymac troche, kosztem nawet nocnej jazdy samochodem po miescie, bo jak dla mnie to nienormalne zeby dziecko clay dzien nic nie jadlo (wczoraj bylo podobnie ale zjadl zupe)
nie wiem cyz dobrze robie, ale musze sprobowac bo nie wyrabiam
kurcze to może być wszystko - i zęby, i gardło, i brzuszek strasznie malutko zjadł
mówisz, że będzie nadrabiał w nocy?

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam wieczorowa pora
jak wróciłaz przedszkola to miałam p;rzedszkole w domu i gości a teraz głowa mi pęka. jestem o kajzerce i 3 kawach od rana i właśnie zjadłam pół kajzerki
wniosek z 2 godzinnej rozmowy możnaby wyciągnąc taki że jestem beznadziejna matka a tż ojcem i nie radzimy sobie z dzieckiem i nie umiemy mu pomóc bo jest niestabilny emocjonalnie a ze swoją kuzynka nie sa zżyci tylko od siebie UZALEŻNIENI
aha i tassia pewnie napisze do ciebie pw i ty mi coś doradzisz w kwestii psychologicznej bo ja za duzo rozmawiam z dzieckiem i za dużo mu tłumacze/wtf/ i ma za dużo kar.....z kar już dawno zrezygnowałam a wiecie jakie ma np pilnuje brata
wniosek ogólny ta siostra jest poj.......na nie wiedziałam czy śmiac się czy płakac ze smiechu w trakcie rozmowy ale on aprzez pierwszą godzine miała cały czas rumience
a i tz strasznie ją uraził bo rano poczekał az wszyscy wyjda i powiedział jej z e adrian prosił żeby na niego nie krzyczała gdy płacze.i rzekomo moje dziecko nie zintegrowało się z grupa do tej pory i nie bawi sie z dziecmi w przedszkolu....a jak przyszłam po niego to musiałam mu dac jeszcze 15 min bo się z kolegami bawił i obserwowałam sobie ta zabawe
a i co jeszcze moje dziecko zmyśla ż ema kolegów np adi mi mówi o takim maxiu a siostra na to że adriana marzeniem jest zeby maksiu był jego kolegą i że zmyśla ze sie z kolegami bawi a jak powiedziałam ż einne dzieci tez płacza i wiem to od rodziców no to się dowiedziałam ż e ktoś mnie okłamuje bo tylko moje i siostry dziecko płacza i one jużnie wiedzą jak im pomóc

temat rzeka a jeszce propo tego płaczu pzyszął inna matka /taka cieta na zakonnice/ i mówi to córki...maysiu to ile dzisiaj płakałaś ...dużo...oj widzę po buzi że bardzo dużo

dobra koncz ebo sie rozpisałam idę usypiać starszaka bo musze mu 3 bajki pzeczytac bo ma 3 latka
eeee ta siostra jest jakaś... inna

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Mam doła bo nie mam męża a nawet narzeczonego tak wiem kretynka ze mnie
Lulla ja wiem, że nie o to chodzi, ale czy musisz się komuś tłumaczyć czy mąż, czy nie mąż?

Cytat:

Kasiuni_a, zdrówka dla Dawida a jak się skończyło z tym ciężarem właściwym?
dzięki
pediatra powiedział, że ciężar właściwy jest w porządku, podobno zwłaszcza u dzieci kp jest on zazwyczaj niski, bo nerki nie muszą wydalać jakiś dodatkowych produktów przemian ustrojowych, a głównie wodę (czy coś takiego )

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
A dlaczego uważasz ,że będę chciała nowy?
myślałam, że tak mają wózkomaniaczki

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:32   #4805
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
macham do Was z drugiego spacerku lacznie juz ponad 3h. Po obiedzie idziemy na trzeci nosidlo to strzal w 10! Bedziemy uzywac codziennie na jednym spacerze na pewno
Teraz Milosz spi w wozku, Zuzia bieg ana placu zabaw, Malz robi rybke na obiad a ja zasiadkam na lawce tylko mi kawki brak
Kawka w kubek termiczny
Sprawdzone, polecam

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Takie pytanko przy ilu stopniach w bezwietrzna pogode niezaklasa sie czapki?
Ja wczoraj zdjęłam, bo miał kaptur od kurtki Dzisiaj niestety już wiało...

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
vea każdemu może się zdarzyć Jaśko na pewno Ci wybaczy. Tak poza tym to czujna sąsiadka
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
VEA!! Nie mów tak po prostu przeoczenie nie dołuj się zdarza się następnym razem sprawdzisz trzy razy
Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
spokojnie, na pewno juz Ci wybaczyl
kurcze to naprawde grube sciany macie
Cytat:
vea każdemu może się zdarzyć jestes najlepszą mamą na świecie!

Wybaczył albo zapomniał... ale zła jestem i tak na siebie
Czarna nie wiem czy najlepszą, ale innej mieć nie będzie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
co do szczepionek to my na szczęście inną mieliśmy- Infarix czy jakoś tak ale właśnie postanowiliśmy z P., że nie szczepimy na pneumo i teraz żałuję, że wzięłam te 5w1 a nie te szczepionki, którymi my byliśmy szczepieni człowiek chciał dobrze, a teraz się stresuję
Też szczepimy Infanrixem, ale Hexa. Na rota i pneumokoki też już dostał
Dziewczynki, ja rozumiem, że każdy ma jakieś swoje przemyślenia i podejmuje własną decyzję, ale nie dajmy się zwariować - nie wszystko nowe jest gorsze! Po to jest postęp w medycynie, żebyśmy mogli z niego korzystać.
Ja po długiej rozmowie ze znajomym pediatrą, ale tez osobą, która prowadzi badania nad szczepieniami, podjęłam taka a nie inną decyzję. Uważam, że wolę podać mojemu dziecku mniej "substancji nośnikowych" i mniej wkłuć, czyli szczepić Jaśka szczepionkami skojarzonymi. Wybrałam Infanrix, bo wg. znajomego jest najbezpieczniejszy z nich.

tassia super miałaś dobrane dodatki i tort

Trzeci raz mnie wywala
Pierdzielę, idę prasować

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:35   #4806
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Tak. Mialam takie ostre bole w okolicy zoladka. Troche ustaly, ale czasem mnie piecze albo robi sie niedobrze. No i pobolewa, jak się uciska.
Moje problemy z układem gastrycznym to chyba spadek po tacie

ja chyba tez bede musiała lekarza poprosic o skierowanie na te badanie.od dłuzszego czasu bardzo boli mnie zołądek i mam chęć wymiotowac-nie obajdam sie..a Ty sniezynko robiłas to badanie prywatnie czy na nfz?jesli na nfz to długo czekałas?
Stary 2014-03-21, 21:35   #4807
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Duzo zdrowka i gratki za powrot do pracy. Lubisz ja nie?!

Tassia a moze kupy niebylo i dlatego niechce jesc?! Moj Filip tak ma..

Lulla co jest?
Lubię firma fajna, ludzie w porządku, a roznie u mnie wcześniej bywalo, więc tym bardziej doceniam, jak jest teraz

Stary 2014-03-21, 21:36   #4808
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
miało być retro... z retro została knajpa i samochód i cylinder
chciałam ci rozowe dodatki pokazac bo jak dla mnie ten kolor sie swietnie sprawdza.
Bukiecik dla swiadkowej to jak najbardziej nie pomyłka

Ewacia padłam
tassia to jak to jest...powinno się z dzieckiem dużo rozmawiać czy nie....bo ona mi powiedziała ze widocznie ja za duzo rozmawiam i za dużo mu tłumaczę i mimo że jest rozwinietym i mądrym/bystrym 3/prawie 4/ latkiem to ja podobno rozmawiam z nim jak z 6latkiem:confus ed: skoro taki rozwiniety to jak mam z nim rozmawiac ...mam sie seplenic i go cofać albo nie tłumaczyć tylko ucinać rozmowe
dobrze ze po mnie to spłyneło ale jakby ktos inny to wysłuchał kto jest poddatny na takie rozmowy to by sie normalnie załamał. moja siostra jakby z nią tak rozmawiala w 4 oczy to by już na lekach na nerwice była
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:37   #4809
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chyba tez bede musiała lekarza poprosic o skierowanie na te badanie.od dłuzszego czasu bardzo boli mnie zołądek i mam chęć wymiotowac-nie obajdam sie..a Ty sniezynko robiłas to badanie prywatnie czy na nfz?jesli na nfz to długo czekałas?
Ja zrobiłam tak, ze poszlam prywatnie do chirurga, ktory przyjmuje w szpitalu i jest dobrym specjalista. On mnie skierowal do siebie na oddzial, na konkretny dzien, czekalam ok 2 tyg.

Stary 2014-03-21, 21:38   #4810
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
no to witam w klubie.. nie wiem też się zastanawiam co z tym fantem zrobić. Kaszke niby wcina ale proba podania mm skończyła się awanturą

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

wybacz , pomieszało mi się

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

długa a chuda.
i obawiasz się, że przybiera i waży za mało?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

próbowałam robić jak mówisz i w sumie nie wiem czy to pomaga czy szkodzi bo w momencie kiedy mocno go przytulę to on jeszcze bardziej odwraca się w stronę piersi chcąc się przyssać
najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby ktoś inny spróbował go nakarmić..no ale nie ma kto

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

kurde drogie to jak na zwykły kubeczek.
opłaca się kupić?

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

ciesze się że lepiej z kręgosłupem ale mimo to staraj się jak najmniej obciążać

napisz w K

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

bajecznie

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

spał. no jest ten problem, że jak się robi śpiący to od razu chce się przytulić do cycka i jest problem.. spał na spacerze i chwilę w domu, położyłam się koło niego, pomasowałam plecki i zasnął.
kaszka mleczno ryżowa 2 razy. manny to tylko trochę bo gluten.
też się właśnie obawiam że za mało mleka .. no ale dostanie w nocy 2 razy i rano o 6 .. wiec juz sama nie wiem

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

buahahahahaha

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

tak powoli chce odstawiać. ale narazie chce żeby jadł moje ale z butelki/kubka czegokolwiek
powiedz mi, a Tobie laktacja nie padnie jak tylko pierś w nocy będzie?

Nie, staram się nie martwić, taka widać jej uroda, Jest strasznie ruchliwa. Chociaż zastanawiałam się,czy jej nie zrobić baadań...

Cytat:
nie wydaje mi się, że to tylko kwestia butelki... no, chyba że bardzo głupio jej używali

no my też nigdy nie byliśmy w UStce planowaliśmy jechać gdzieś koło Łeby albo do Karwi, ale brat tż będzie robił chrzciny w Ustce więc tam ejdziemy

fotelik taki
http://allegro.pl/jane-montecarlo-r1...040327064.html

a właśnie - Karwia jest podobno świetna dla rodzin z dziećmi

gotuje marchewkę, ziemniaka, pietruszkę, kupowane w warzywniaku nie mam spiskowej teorii odnośnie złych i dobrych warzywach, jedynie marketowych unikam. brokuła i kalafiora póki co dawałam ze słoiczka, bo po prostu miałam, ale następnym razem skorzystam z mrożonki. musze jeszcze gdzieś mrożoną dynię dorwać

super, zazdroszczę...
a zamiast mmr można szczepić chyba jeszcze priorixem, podobno jest lepszy

ooo, super, dzięki za info
Sąsiadka mi mówiła,że spotkała się z mrożoną dynią, wcześniej podobno nie było. Faajnie Cztli jednak kupiliście przodem do kierunku jazdy dla Marysi?

Cytat:
Ciezki dzien. Poza gastroskopia (mam jakis stan zapalny zoladka i dwunastnicy, ale podobno niegrozne, bede szla z wynikami do konsultacji), bylam jeszcze na drugiej dawce szczepienia przeciwko WZW B, w razie gdyby czekal mnie zabieg w zwiazku z tym woreczkiem.
Adik zostal z dziadkami i jak zwykle byl grzeczny, jak wrocilam, to nawet nie zwrocil na mnie wiekszej uwagi. W sumie chyba dobrze, ze bez problemu znosi opiekę innych osób.
Z innych wieści-bylam wczoraj w pracy, wracam z początkiem sierpnia, szef utrzymal swoja korzystna dla mnie zmiane dot. powrotu, więc się bardzo cieszę.

ojej zdrówka i zazdroszczę z tą pracą

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Tassia, fajne zdjęcia U Was był styl taki "w zgodzie z naturą", fajny pomysł Super było oglądać. Zastanawia mnie podpis o bukieciku dla świadkowej. To pomyłka czy faktycznie świadkowa też miała bukiecik?

Kaśka, ja wczoraj parę razy sie zbierałam żeby napisać, że nie sądzę żeby na kimkolwiek ta spódnica wyglądała dobrze, ale nie chciałam być chamska

Dziękuję za każdy post na temat wesela
w niektórych regionach są bukiety dla świadkowych, u mnie nie ma
nie będę Cię zarzucać moimi dekoracjami, ja miałam kremowo-żółto-zielone Ogólnie to żywe kwiaty wszędzie, na stojakach na sali, u mnie w domu, w kościele, na torcie, w butonierkach, mama i teściowa mialy brnsoletki na rękę z kwiatów zamiast przypinek.

Stary 2014-03-21, 21:40   #4811
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zrobiłam tak, ze poszlam prywatnie do chirurga, ktory przyjmuje w szpitalu i jest dobrym specjalista. On mnie skierowal do siebie na oddzial, na konkretny dzien, czekalam ok 2 tyg.

ojej ,to skoro prywatnie się czek a2 tyg to na nfz jeszcze dłuzej..no co zrobic
Stary 2014-03-21, 21:41   #4812
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:

Snow, super z tym powrotem u mnie też chyba będzie zmiana na lepsze
Trzymam kciuki :thumbup:

Stary 2014-03-21, 21:41   #4813
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
powiedz mi, a Tobie laktacja nie padnie jak tylko pierś w nocy będzie?

Nie, staram się nie martwić, taka widać jej uroda, Jest strasznie ruchliwa. Chociaż zastanawiałam się,czy jej nie zrobić baadań...

Sąsiadka mi mówiła,że spotkała się z mrożoną dynią, wcześniej podobno nie było. Faajnie Cztli jednak kupiliście przodem do kierunku jazdy dla Marysi?

ojej zdrówka i zazdroszczę z tą pracą

w niektórych regionach są bukiety dla świadkowych, u mnie nie ma
nie będę Cię zarzucać moimi dekoracjami, ja miałam kremowo-żółto-zielone Ogólnie to żywe kwiaty wszędzie, na stojakach na sali, u mnie w domu, w kościele, na torcie, w butonierkach, mama i teściowa mialy brnsoletki na rękę z kwiatów zamiast przypinek
.
POKAŻ,POKAŻ!!!!:pr osi:
Stary 2014-03-21, 21:41   #4814
ewacia85
Wtajemniczenie

dobra nadrabiam troszkę bop nie wiem co u wasczarna ciebie od początku zapamietałam jako specjalistke wózkową zmieniasz wózki jak lakier do paznokci
lulla mam nadzieję ze sie doczekasz szybciej niż myślisz i wierzę ze to wkurzające
amelka i karolson co do szczepionek to szkoda słów
snow fajnei że jesteś zadowolona i wracasz do pracy

endżi weselna gorączke zcS ZACZĄĆcoś czujeże bedziemy żyły tym weselem razsem z tobą
dobra czytam dalej
btw starszal dalej nie śpi ale nei chce mi się go usypiać ...moze jak późno sie połozy to nie wstanie mi o 5 rano
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:43   #4815
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
ojej ,to skoro prywatnie się czek a2 tyg to na nfz jeszcze dłuzej..no co zrobic
Musialabys sprawdzić, jak to u Ciebie wyglada. Czasem różnie bywa. Ja w sumie za to zaplacilam można powiedzieć, nie wiem, ile kosztuje takie badanie prywatnie. Procz tego, robili mi jeszcze jakirs badania z krwi, ale będę znac wyniki po weekendzie

Jak masz takie dolegliwości, to lepiej to sprawdzić. Nie brzmi dobrze. Ja najpierw mialam usg brzucha i poziom amylazy we krwi.

Edytowane przez Snow_White1
Czas edycji: 2014-03-21 o 21:49
Snow_White1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:43   #4816
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
eee nie rób na wychudzoną nie wygląda absolutnie normalna dziewczynka

Vea uspokoiłaś mnie tym co napisałać o szczepionce

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-03-21 o 21:45
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:49   #4817
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
My mielismy Anne Jantar " Przetanczyc z toba chce cala noc" eh te wspomnienia..

Natala Ty tez masz Tutka?

Natal i Snow Wy pracujecie w tej samej firmie?
Stary 2014-03-21, 21:51   #4818
butterfly20
Zakorzenienie

Poli to może jutro, bo musiałabym pozmniejszać zdjęcia. Przy czym ja nie miałam tak wszystkiego pięknie obfoconego pre foto, trochę moich własnych zdjęć

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Lulla, każdy ma swój moment na narzeczeństwo i ślub Po co się deklarować tylko po to żeby "było".
Wiem, że łatwo się mówi, ale ja sama byłam w takiej sytuacji, że baaardzo chciałam, chociaż zdawałam sobie sprawę, że ani my, ani nasz związek nie jesteśmy jeszcze na to gotowi.
Jak będzie odpowiedni moment, to sama będziesz o tym wiedziała o potem już wszystko dobrze się potoczy w odpowiednim kierunku
klask i:

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Wiesz, jesteśmy ze sobą prawie 7lat, mamy dziecko, znamy się jak łyse konie, mogłabym wymieniać i wymieniać ale po co, jak on ma to gdzieś.
wiesz, z doświadczeń koleżanek wiem,że warto porozmawiać raz, powiedzieć o swoich oczekiwaniach, a potem czekać i nie smęcić, bo to często przesuwa czas oczekiwania.często faceci chcą nas zaskoczyć, a jak my im marudzimy to im psujemy plany

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
rzeczywiście kochany
oby wózek dobrze się sprawował, ciekawe kiedy będziesz chciała nowy

no wiesz, są różne szkoły nam to poradził pediatra, choć też miałam opory, ale po miesiącu bez mleka, kiedy młody jadł tylko jakieś przetwory mleczne, to już nie bardzo miałam się nad czym zastanwiać

smakowicie wygląda
nadal licze na to,że nauczy się jeść mm

Cytat:
"Fascination" -Nat King Cole. Bo my ogólnie chcieliśmy tak klasycznie i ta piosenka do tego pasowała. Sala dworek, auto taki stylowy merc cabrio z lat 50tych No tak się staraliśmy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
eee nie rób na wychudzoną nie wygląda absolutnie normalna dziewczynka

Vea uspokoiłaś mnie tym co napisałać o szczepionce
Dlatego pani doktor odradziła, powiedziała,że wygląda zdrowo
A dzisiaj na zajęcia przyszła taka Zosia, na oko myślałam,że ma ze 4 miechy bo mega drobna, przy niej moja Natka to wielgus Głównie długościowo. A okazało się,że tez ma 6 miechów, chociaż może wcześniak-głupio mi było pytać.

Stary 2014-03-21, 21:53   #4819
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Musialabys sprawdzić, jak to u Ciebie wyglada. Czasem różnie bywa. Ja w sumie za to zaplacilam można powiedzieć, nie wiem, ile kosztuje takie badanie prywatnie. Procz tego, robili mi jeszcze jakirs badania z krwi, ale będę znac wyniki po weekendzie

Jak masz takie dolegliwości, to lepiej to sprawdzić. Nie brzmi dobrze. Ja najpierw mialam usg brzucha i poziom amylazy we krwi.

Dzięki Śniezynko.W tyg umówie się do mojej lekarki..zobaczymy co powie i czy wgl skieruje na to badanie.

Cytat:
ta piosenka jest piękna!często ją sobie spiewam pod prysznicem
Stary 2014-03-21, 21:54   #4820
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
zapisuję i wezmę pod uwagę jak będziemy zmieniac Dawidowi

kurcze to może być wszystko - i zęby, i gardło, i brzuszek strasznie malutko zjadł
mówisz, że będzie nadrabiał w nocy?

eeee ta siostra jest jakaś... inna

Lulla ja wiem, że nie o to chodzi, ale czy musisz się komuś tłumaczyć czy mąż, czy nie mąż?

dzięki
pediatra powiedział, że ciężar właściwy jest w porządku, podobno zwłaszcza u dzieci kp jest on zazwyczaj niski, bo nerki nie muszą wydalać jakiś dodatkowych produktów przemian ustrojowych, a głównie wodę (czy coś takiego )

myślałam, że tak mają wózkomaniaczki
czas się przyznac,że nią jestem wydało się

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:57   #4821
policzanka
Wtajemniczenie

motylku!!!ten pierwszy taniec musiał przepięknie wyglądac!wgl to całe Wasze zaslubiny i wesele na pewno wyglądało idealnie!

czekam na jutrzejsze zdjęcia z ogromnym zniecierpliwieniem!
Stary 2014-03-21, 21:58   #4822
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
dobra nadrabiam troszkę bop nie wiem co u wasczarna ciebie od początku zapamietałam jako specjalistke wózkową zmieniasz wózki jak lakier do paznokci
lulla mam nadzieję ze sie doczekasz szybciej niż myślisz i wierzę ze to wkurzające
amelka i karolson co do szczepionek to szkoda słów
snow fajnei że jesteś zadowolona i wracasz do pracy

endżi weselna gorączke zcS ZACZĄĆcoś czujeże bedziemy żyły tym weselem razsem z tobą
dobra czytam dalej
btw starszal dalej nie śpi ale nei chce mi się go usypiać ...moze jak późno sie połozy to nie wstanie mi o 5 rano
No bez przesady,trochę rzadziej
Widzisz,ciągle coś mi nie pasuje Chyba zacznę sama je produkować

Cytat:

Natala Ty tez masz Tutka?

Natal i Snow Wy pracujecie w tej samej firmie?
A my Wielką Miłość S.Krajewskiego

Stary 2014-03-21, 21:59   #4823
Natala84
Zakorzenienie

KAROLSON tak też mam tutka
I nie nie pracujemy w tej samej firmie, skad ten pomysł?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:59   #4824
87czarna
Zakorzenienie

motylku Taka uroda Tusi,niczym sie nie martw!

Stary 2014-03-21, 22:00   #4825
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

wielka miłosc brat Tz tańczył z żoną do tej piosenki!świetnie im to wyszło!
Stary 2014-03-21, 22:02   #4826
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
a my "Wszystko to co mam" Ziyo

Umówiłam się na jutro do fryzjera, a nie mam żadnego pomysłu na siebie

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-03-21 o 22:04
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 22:05   #4827
butterfly20
Zakorzenienie

Poli eee no co ty, normalnie było Jedynym może ekscesem, którego goście wcześniej nie widzieli były podziękowania dla rodziców-mieliśmy filmik w formie teledysku, który wcześniej nakręcili nasi kamarzyści My+siostrzeniec i siostrzenica męża w Figloparku i tam na kartkach pisaliśmy/malowaliśmy podziękowania i to potem "prezentowaliśmy".A we właściwym momencie na weselu kamerzysta to wyświetlił z rzutnika

No i drink baru nikt wcześniej nie widział. Ale teraz to już norma
Próbowaliśmy jeszcze puszczać te lampiony,ale straszny wiatr zerwał się wieczorem (a cały dzień była żarówa).

nooo dobra, idę spać, bo jutro mam zabiegany dzień

Jedziemy z mamą do Pepco i do hurtowni ogrodniczej kupić jakieś habazie, a potem do cioci i tam będzie mój kuzyn z jego córeczką Zosią, starszą od Natki o 2 miechy.Jeszcze jej nie widziałam

Stary 2014-03-21, 22:07   #4828
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

też to miałam

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 22:08   #4829
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
KAROLSON tak też mam tutka
I nie nie pracujemy w tej samej firmie, skad ten pomysł?

Juz kiedys mi sie tak wydawalo ze sie wymienialyscie pogladami na temat pracy

Chyba naprawde wykonczymy ten watek za nim Matal wroci. Poli pytalas jak Matal ogarnia podroz to jak mi mowila ze Elena w nosidlo bo bedzie jej potrzebne na miejscu do auta spacerowke espiro w reke to chyba bagaz w plecaku ale ona jest mistrz ogarniania takich tematow

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2014-03-21 o 22:14
karolson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 22:09   #4830
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Poli eee no co ty, normalnie było Jedynym może ekscesem, którego goście wcześniej nie widzieli były podziękowania dla rodziców-mieliśmy filmik w formie teledysku, który wcześniej nakręcili nasi kamarzyści My+siostrzeniec i siostrzenica męża w Figloparku i tam na kartkach pisaliśmy/malowaliśmy podziękowania i to potem "prezentowaliśmy".A we właściwym momencie na weselu kamerzysta to wyświetlił z rzutnika

No i drink baru nikt wcześniej nie widział. Ale teraz to już norma
Próbowaliśmy jeszcze puszczać te lampiony,ale straszny wiatr zerwał się wieczorem (a cały dzień była żarówa).

nooo dobra, idę spać, bo jutro mam zabiegany dzień

Jedziemy z mamą do Pepco i do hurtowni ogrodniczej kupić jakieś habazie, a potem do cioci i tam będzie mój kuzyn z jego córeczką Zosią, starszą od Natki o 2 miechy.Jeszcze jej nie widziałam
motylku nie bądz taki skromny lampiony,drink bar,podziękowania-to napewno nie było normalne

spij słodko.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości