|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
na dzień dzisiejszy lepiej by było jakby nie przyszły dlatego polecam zaprosić tylko najbliższe i najwierniejsze osoby dla których najważniejsze będzie to, żebyś to Ty się najlepiej bawiła a nie one Cytat:
Dziewczyny, do mojego ślubu miesiąc i 12 dni ![]() nie wiem kiedy to zleciało ![]() wczoraj miałam zawał, bo dzwoniła do mnie pani z salonu i.....25 marca, w najbliższy wtorek zaprasza mnie na pierwszą przymiarkę, na 16:00 ![]() zaskoczyła mnie, bo cały czas myślałam, że będzie w 1 tyg kwietnia ![]() i teraz nie wiem co zrobić, czy iść w ten wtorek czy przekładać na później ze względu na to, że chciałam w tym dniu mieć też próbny make up i fryzurę a normalnie pracuję do 15 i bym musiała brać wolne, no i nawet jeśli bym wzieła to czy fryzjer z makijażystką będą mieć akurat czas..pomijam to, że nie znalazłam jeszcze butów (będę polować w ten weekend) i bielizny (jw.)-jest jeszcze opcja doboru w salonie ale chyba wolę sama ![]() tak się nie mogłam doczekać tej przymiarki a jak przyszło co do czego to nie wiem co i jak JAK ŻYĆ ? ![]() edit: w załączniku mój welon tż jeszcze śpi to nie ma mnie kto z nim obfocić
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-03-22 o 07:27 |
||
|
|
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
docik10
![]() KaMilka4891, raczej sami będziemy dekorowali auto, niczego wielkiego nie planujemy ![]() Opiumalfa ja już panikuję
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dziękuję
![]() Cytat:
Jeśli udałoby Ci się mieć w kwietniu przymiarkę to może na spokojnie byś poumawiała się na makijaż i fryzurę, nawet kosztem brania wolnego ![]() Welon też masz piękny
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Kate A konsultacja u innego ortodonty by pomogła? Warto, żebyś jednak miała piękny uśmiech bez metalowych ozdób na ślubie (mimo iż lubię aparaty ).Dziś siadam na tyłku i projektuję zaproszenia - wypadałoby wreszcie. Zastanawiam się też, na ile wynegocjować z hotelem przesunięcie ostatecznego terminu potwierdzeń z 30 maja na pierwszy tydzień lub połowę czerwca. Ślub 26.07 - jest to za wcześnie Niby na tydzień przed weselem możemy powiększyć lub zmniejszyć liczbę gości o 10%, ale z dwumiesięcznym potwierdzaniem to trochę przesada...
|
#815 |
|
BAN stały
|
madzixx piękny welon
Melduję, że mam 70 ddś! Muszę się w końcu zabrać za zęby w przyszłym tygodniu, bo nie zdążę, a chcę najpierw wyleczyć przed wybielaniem Ma ktoś doświadczenie z paskami CREST? Poza tym wczoraj pojechałam przymierzać sukienkę na poprawiny i nie kupiłam jej, wyglądałam jak gruba beczka, mimo, że rozmiar 36 był... Będę szukać dalej
|
|
|
|
#816 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Gratuluję! To już prawie!!!
Cytat:
![]() Różowe majtki to naprawdę ciekawy pomysł. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Idę na przymiarkę ze świadkową, więc liczę na to że zrobi mi zdjęcia. ![]()
|
|||||||
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
madzix welon piękny !
springtime czy Ty zabierasz się w najbliższym czasie za sianie gipsówki może ?
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jedziemy z tż odebrać nasze obrączki, wracamy jutro, przy okazji odwiedzimy rodzinkę
Paaaa spokojnego weekendu!
|
|
|
|
#819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj ja wstepnie pytalam, czy mozna przelozyc o np tydzien to powiedziala, ze tak upewnie sie jeszcze czy sie na pewno wyrobia o ile z butami mam pewien punkt zaczepienia to z bielizna nic a nic Wolne bede musiala wziac tak i tak, bo przymiarki maja tylko tygodniu od 11 do 17 ![]() Cytat:
rzeczywiscie takie wczesne potwierdzanie to lekka przesada...u nas w umowie mamy wstepna ilosc osob, z mozliwoscia +/- 10 % a 2 tyg przed slubem mamy podac ostateczna liczbe.Cytat:
I gratki ![]() Co do paskow Crest to my je kupilismy od pn mamy zaczac kiedys juz ich uzywalam i bylam b.zadowolona ![]() Z sukienka na poprawiny mam podobnie, z tym ze w kazdej wydaje mi sie, ze wygladam tak zwyczajnie, jak gosc a nie PM Cytat:
bosko sie ciagnie za mna tiul zwykly, pojedynczy, taka mgielka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#820 | |||
|
Zakorzenienie
|
poka
![]() Ja muszę się pochwalić, że kupiłam biustonosz Cytat:
Mam zwykły metalowy. Dobrze, że chociaż Ci zdjął jak obiecał ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale trafiłaś! Wczoraj przyszły zamówione nasiona gipsówki Stacjonarnie nie udało mi się znaleźć, online też jest problem. Chciałam odmianę bristol fairy, niestety nie udało mi się znaleźć. Zakupiłam podobno odmianę o pełnych kwiatach. Zobaczymy co wyrośnie, ale sadzę dopiero w kwietniu, żeby na koniec sierpnia akurat zakwitły![]() Od 3 dni próbuję was doczytać, bo nie było mnie tutaj kilka tygodni, mimo duuuużo wolnego czasu, tak na prawdę go nie mam. Sprawy ślubne ostatnio stoją, zrobiłam większość zaproszeń, na resztę na razie weny brak Aaaa w poniedziałek odbieramy obrączki I zrobiłam sobie wianek na plener ahhhJeżeli mnie w ogóle pamiętacie i ostatnią moją historię to bardzo proszę trzymajcie kciuki w poniedziałek. Idę na rozmowę o pracę
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim!
Można się przyłączyć? Śledzę Wasz wątek już od jakiegoś czasu więc postanowiłam się ujawnić
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
patricia_pati - jednak z tej biżuteri rezygnuję, mam już coś innego na oku
dzięki propozyjcom jakie tu dostałam ![]() Dzisiaj rano dostałam smsa że próbki zaproszeń już czekają, a miały być na poniedziałek I te nam bardzo pasują i te w wersji klasycznej i zabawnej ![]() Miłego dnia PMki - ja się zabieram za pracę ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za wszystkie rady odnośnie panieńskiego
wczoraj wręczyliśmy pierwsze zaproszenie Cytat:
żadnych problemów nie było, właścicielka sklepu bardzo mnie przepraszała ogólnie jestem bardzo zadowolona z obsługi i samych butów. buty są wygodne i przede wszystkim stabilne, nie chyboczą się na boki, nie czuć wysokości. jedynie trochę ta dziurka na palce mnie uwiera, nie przemyślałam tego. ale spróbuję je rozchodzić.
|
|
#827 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do sukienki, przymiarka teraz wydaje się dość wcześnie- w Polsce mi mówili ,że pierwsza odbywa się na max 2 tyg przed potem kilka dni przed ślubem finalna Cytat:
Cytat:
![]() Jak metalowy to nie tylko naciska, tylko naciskaj BARDZO! ![]() ![]() Ja miałam kryształowy damon'a, teraz mam ściągnięty na 3 m-ce (na pobyt w Polsce i ślub), a jak wróce to założy jeszcze na jakieś 3 m-ce (nie wyrobilismy się w 100% przed moim wyjazdem.) Ale mam to bezkosztowo w ramach prezentu ślubnego ![]() Ja miałam skomplikowaną wadę, nosiłam do tej pory rok. Jest prawie idelanie! Mój mąż jest zachwycony i mówi że on by już nie zakładał, tak ładnie jest, ale ja chcę mieć perfekcyjne. A plan był rozpisany na 21 m-cy. A u Ciebie jak? mam kupione, za pare dni spróbuję- to mogę zdać potem relację ![]() Moja chrześnica (4 latka) przymierzyła sukienkę, jaką jej kupiłam- wygląda jak księżniczka! Za 2 tyg. odwiedzi mnie moja druga druhenka- jestem pewna że też będzie wyglądała idelanie! ![]() kiss12550, witaj!
Edytowane przez ewaden Czas edycji: 2014-03-22 o 11:43 |
|||
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
zdaj koniecznie
![]() ja mam zamiar też je kupić i użyć w lipcu jakoś z resztą miałam zdejmowany aparat w listopadzie i podobno najlepiej wybielać po pół roku od zdjęcia ![]() z tym aparatem to bym się kłóciła! nie chciałabym iść do ślubu w aparacie na szczęście orto mi zdjęła po 2 latach i jest cudownei teraz
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem tępa dzida
Smarowałam się wczoraj balsamem brązującym, pięknie, całe ciało, poszłam umyć rączki, ubrałam ciuchy... I zapomniałam posmarować delikatnie dłonie... Wyrównywanie odcienia in progress
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro
ok 100zl kosztowaly![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#831 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A gdzie kupiłaś? Cytat:
![]() A podzielisz się linkiem do nasionek? Bo ja też stacjonarnie nie potrafię dorwać Do tego na all znalazłam i nie wiem, czy ja coś źle pojmuje, czy akurat są to te nasiona - że sieje się teraz, przesadza sierpień - wrześień i kwitną w nastęony roku lipiec sierpień Mi muszą kwitnąć w tym roku, w lipcu. I zgłupiałam całkiem.
|
|
|
#832 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wybrałaś chyba kolor skóry satynowany srebrny? Ja taki sam tylko złoty Zastanawiałam się nad podobnymi do Twoich, ale obawiałam się obcierania i wzięłam pełne czółenka na 9 cm.Cytat:
Wzięłam 7 opakowań, bo nie mam pojęcia ile z tego urośnie. Dodatkowo zamówiłam piękne kremowe słoneczniki http://www.ogrodniczy.eu/product/id/...iatach-pelnych Na opakowaniu pisze: roślina jednoroczna. Wysiew nasion marzec-kwiecień do inspektu. W maju przesadzić do gruntu. Kwitnie od czerwca do września. Co do pasków crest - nie jestem zadowolona, 100 zl wyrzucone w błoto. Zęby lekko mi się wybieliły, ale ile się nacierpiałam
30.07.2015 - Milenka i Zuzia Edytowane przez springtime Czas edycji: 2014-03-22 o 12:24 |
||
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na zdjęcia twoich!
|
|
#834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#836 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki za głosy nt. pasków, jestem chętna by ich użyć, dlatego musze szybko działać z moimi ząbkami I mam dja na poprawiny
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś byłam na próbnej fryzurze
Na żywo jest piękna, zdjęcie tego niestety nie odzwierciedla. Coś czuję, że będę wyglądać pięknie w dniu ślubu ![]() ![]() Byłam też na zakupach ślubnych, kupiłam tablicę na drzwi, balony żółte i białe, kumpela się śmiała że wybrałam kolor przewodni papieski Kupiłam też ubranka i naklejki na wódkę, pudełko na koperty i dwa kosze wiklinowe dla rodziców na podziękowanie.Zakupy udane, zostały mi jeszcze drobne rzeczy do kupienia
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie zakupy super
|
|
|
#839 | ||
|
Zadomowienie
|
Hmm od czego by tu zacząć, obecnie studiuję i mam 21 wiosen Póki co mieszkam wraz z Tżtem i córeczką u moich rodziców a po ślubie przeprowadzamy sie do domu Tżta w którym będziemy mieszkać już sami jako małżeństwo ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

jak widzicie, to nie jest prosta sprawa
na dzień dzisiejszy lepiej by było jakby nie przyszły
dlatego polecam zaprosić tylko najbliższe i najwierniejsze osoby dla których najważniejsze będzie to, żebyś to Ty się najlepiej bawiła a nie one

ze względu na to, że chciałam w tym dniu mieć też próbny make up i fryzurę a normalnie pracuję do 15 i bym musiała brać wolne, no i nawet jeśli bym wzieła to czy fryzjer z makijażystką będą mieć akurat czas..

tłumaczę to sobie w ten sposób, że drugi raz będę już płacić "ślubnymi" pieniążkami :P

Kupiłam też ubranka i naklejki na wódkę, pudełko na koperty i dwa kosze wiklinowe dla rodziców na podziękowanie.